برجامیان و کرونا/ بخش نخست
🔸پرونده ویژه روزنه در تحلیل محتوای سایت خبری تحلیلی انتخاب در موضوع #کرونا_در_ایران
❄️نمودار (1): بار معنایی اخبار کرونای ایران
🔹با توجه به حجم بالای اخبار منفی رسانههای بیگانه انتظار میرفت اخبار مثبت کرونا (مثل همکاری مردم، ایثار و فداکاری پرستاران، فعالیتهای شبانهروزی جهادی، همدلیهای اقتصادی و...) حجم بالایی در رسانههای داخلی داشته باشد. اما بر اساس بخش عناوین مهم خبری انتخاب، این سایت خبری تحلیلی 82درصد از اخبار مربوط به داخل کشور را با بار منفی و خنثی، و تنها 18درصد آن را به اخبار مثبت کرونایی اختصاص داد.
🔻متن کامل پرونده را به زودی در روزنه بخوانید:
@rozaneebefarda
برجامیان و کرونا/ بخش نخست
🔸پرونده ویژه روزنه در تحلیل محتوای سایت خبری تحلیلی انتخاب در موضوع #کرونا_در_ایران
❄️نمودار (2): بار معنایی اخبار کرونای جهان
🔹بر اساس بخش عناوین مهم خبری انتخاب، این سایت خبری تحلیلی 83درصد از اخبار جهانی کرونا را با بار منفی و خنثی، و تنها 17درصد آن را به اخبار مثبت کرونایی اختصاص داد.
🔻متن کامل پرونده را به زودی در روزنه بخوانید:
@rozaneebefarda
برجامیان و کرونا/ بخش نخست
🔸پرونده ویژه روزنه در تحلیل محتوای سایت خبری تحلیلی انتخاب در موضوع #کرونا_در_ایران
❄️نمودار (3): بار معنایی تفصیلی
🔹با توجه به بخش عناوین مهم خبری سایت خبری تحلیلی انتخاب؛ اخبار مثبت مربوط به اقدامات مسئولین دولتی بیش از 5برابر اخبار منفی است و اخبار مثبت مربوط به اقشار مختلف مردم تقریبا نصف اخبار منفی است.
🔻متن کامل پرونده را به زودی در روزنه بخوانید:
@rozaneebefarda
برجامیان و کرونا/ بخش نخست
🔸پرونده ویژه روزنه در تحلیل محتوای سایت خبری تحلیلی انتخاب در موضوع #کرونا_در_ایران
❄️نمودار (4): موضوعی
🔹53درصد از عناوین خبری سایت انتخاب(بخش عناوین مهم خبری) با موضوع شیوع کرونا، خساتهای اقتصادی وارد بر ایران و البته ارتباط تحریم با کرونا بود.
🔻متن کامل پرونده را به زودی در روزنه بخوانید:
@rozaneebefarda
برجامیان و کرونا/ بخش نخست
🔸پرونده ویژه روزنه در تحلیل محتوای سایت خبری تحلیلی انتخاب در موضوع #کرونا_در_ایران
❄️نمودار (5): قمهراسی
🔹با اعلام رسمی شیوع کرونا در ایران هجمه سنگین و ناجوانمردانهای علیه شهر مقدس قم آغاز شد. سیاهنمایی و اخبار منفی منتشر شده علیه قم حجم بالایی داشت و رسانههای داخلی میتوانستند با انتشار اخبار مثبت از (مثل همراهی علما و مراجع با نظام درمانی، تشکیل گروههای مردمی جهادی، آمار بهبودی و....) در فضای رسانهای توازن برقرار کنند. اما اخبار مثبت قم در سایت انتخاب(بخش عناوین مهم خبری) تنها 28درصد بود.
🔻متن کامل پرونده را به زودی در روزنه بخوانید:
@rozaneebefarda
بازخوانی_کارنامه_سایت_تحلیلی_خبری_«انتخاب»_در_ماجرای_کرونا_در_ایران.pdf
7.11M
💥برجامیان و کرونا/ بخش نخست
🔸پرونده ویژه روزنه در تحلیل محتوای #سایت_خبری_تحلیلی_انتخاب در موضوع #کرونا_در_ایران ( 118 صفحه)
🔻پژوهشی تفصیلی در شناخت اقدامات رسانهای حامیان دولت روحانی در پوشش اخبار کرونا
🔻بررسی آماری، رسانهای و تحلیل محتوای 1040 عنوان خبری
از بخش «عناوین مهم خبری» منتشر شده در سایت خبری تحلیلی انتخاب از 1 اسفند 1398 تا 3 فروردین 1399
_معرفی پیشینه تاریخی و شبکه انسانی سایت انتخاب
_بررسی رویکردهای سیاسی #انتخاب در بازتاب اخبار کرونا
_بررسی نوع مواجهه انتخاب با عملیات روانی رسانه های معاند (از قبیل قم هراسی، تضعیف نظام اسلامی و...)
#اختصاصی
🔹کاری از تحریریه سیاسی کانال حوزوی #روزنه
#نشر_حداکثری_لطفا
🔸کانال نخبگانی روزنه؛ دریچه ای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر:👇
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
آچمز شدن #تاج_زاده توسط یک روحانی انقلابی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
اصلاح طلبان رادیکال و فتنه جو مانند #تاج زاده، خودشان دروغی را می سازند و نسبتش می دهند به بزرگانی مانند #آخوند_خراسانی؛ بعد در سر بزنگاه های سیاسی، از دروغ برساخته باند خودشان، به عنوان دلیل و مدرک اتهامات و ادعاهای واهی خودشان استفاده می کنند!
#جزوه_جعلی #اکبر_ثبوت در مورد مخالفت آخوند خراسانی با حکومت دینی، توسط برخی سران اصلاحات از جمله همین تاج زاده به طور گسترده در فضای مجازی بازنشر شد.
البته در ویژه نامه همایش آخوند خراسانی نیز چاپ شد!
چندی پیش #شبکه_چهار برای این #اکبر_کذاب(کذب به بزرگان شیعه حکمش با دروغ بستن به فرد عادی یکی نیست)، مستند ساخته در تجلیل از مقام و منزلتش!
این داغ را کجا باید برد؟!
پاسخ اتهامات واهی اکبر ثبوت به مرحوم آخوند را جناب آقای #علیرضا_جوادزاده داده اند. متن مقالاتشان هم در نت موجود است.
درود به غیرت این طلبه مطلع که در توئیتر پاسخ تاج زاده را داده است.
🔸کانال نخبگانی روزنه؛ دریچه ای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر:👇
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
💥بازنشر جعلیات اکبر ثبوت در ویژه نامه همایش آخوند خراسانی در قم!
🔻همایش «نکوداشت استادالفقهاء والمجتهدین آخوند ملامحمد کاظم خراسانی» در 5 دیماه سال 94 در قم برگزار شد.
🔻این همایش با حضور علوی بروجردی، سیدجواد شهرستانی، سیدحسن خمینی، سیدجواد گلپایگانی، محمدباقر گلپایگانی، رسول جعفریان، احمد مسجدجامعی و علی لاریجانی برگزار شد و آیت الله جوادی آملی از جمله سخنرانان اصلی آن بود.
🔻محمدصادق کاملان دبیر علمی همایش، در ضمن سخنانش مدعی شد:
امروز به همت دفتر فرهنگی مفاخر خراسان، هفت جلد کتاب رونمایی میشود که سعی شده به یک سلسله #شبهات در مورد نقش مرحوم آخوند در مشروطیت پاسخ داده شود!
🔶حاشیه روزنه
یکی از تولیدات همایش کتاب به غایت مغلوط و تحریف آمیز «شهدای روحانی مشروطه» اثر ابراهیم ملکی(از شاگردان آقای #منتظری و از فعالان #فتنه88) بود. در این اثر #شیخ_فضل_الله_نوری را در زمره شهدای روحانی مشروطه ذکر نکرده اند و شیخ شهید را چهره ای ضدمشروطه معرفی کرده اند!
در مقدمه همین کتاب، کاملان ضمن تمجید از #دروغ_نامه_ثبوت به چاپ آن در ویژه نامه همایش تصریح کرده است!
لازم به ذکر است که کتاب «شهدای روحانی مشروطه» به حاضرین در همایش اهدا شده است.
کاملان از آقای #شهرستانی به عنوان حامی معنوی و مادی این همایش به نحو ویژه تشکر کرده است!
وقتی محتوای #جزوه_جعلی #اکبر_ثبوت در ویژه نامه چنین مراسمی و در دل قم منتشر می شود، چه انتظاری داریم از سلیبریتی سیاسی بیسوادی چون #تاج_زاده که محتوای این دروغنامه تاریخی را مستمسک حمله به #حکومت_اسلامی قرار ندهد؟!
پ.ن:
تصویر اظهارات کاملان
@rozaneebefarda
💥برجامیان و ترویج آموزههای وهابیت
رونوشت به:
حضرات آقایان عندلیب، علیدوست، جعفر تبریزی، و سایر دوستان و آشنایان جهت اظهارنظر و موضعگیری
باید ببینیم آیا دغدغه دفاع از مبانی دینی را بر مناسبات سیاسی ترجیح میدهند یا در مقابل اهانت ملیجک های رسانهای روحانی به آموزههای شیعی، سکوت خواهند کرد.
مصطفی فقیهی مدیر سایت هتاک انتخاب، یک بچه آخوند ذوب در دولت اعتدال است و همه چیز را با عینک سیاست و با مرزبندی موافق و مخالف دولت تفسیر می کند. معارف شیعی و از آن جمله، ولایت و محبت امیرالمؤمین(ع) نباید بازیچه دست آموزان سیاسی دولت روحانی قرار گیرد.
پدرش از سران دفتر تبلیغات در دهه هفتاد به بعد بوده است.
این جماعت با هدف تسویه حساب سیاسی، به حمله سایبری به برخی چهرههای موجه و عالم، مانند حامد کاشانی روی آوردهاند.
@rozaneebefarda
توحیدگروی اصلاح طلبان در تاریخ معاصر ایران
💥اختصاصی/ #تلنگر
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
بحث جریان شناسی توحید و تکفیر در تاریخ معاصر، بسیار پیچیده و پردامنه است اما اجمالا با توجه به اظهارنظرهای خطرناک اخیر برخی حامیان دولت، نگاهی اجمالی بر پیشینه توحیدگروی در میان اصلاح طلبان غرب اندیش ایرانی، خالی از لطف نیست.
پیشینه فکری اصلاحات که دولت فعلی نیز معلول کنش گری سیاسی همان هاست، به چهره هایی برمیگردد که گرایشات تند توحیدگرایانه داشته اند و به سان وهابی ها، برخی مناسک، شعائر و حتی معتقدات و معارف ناب و اصیل شیعی را منکر شده اند.
جریان تجدیدنظرطلب دینی در ایران، در قالب نوعی روشنفکری دینی جلوه کرده و بعدها پرچم #پرتستانتیسم_اسلامی برافراشته و از هیمن رو، مرحوم جلال از اقدامات آنان به لوتربازی تعبیر می کند و امام خمینی در کشف اسرار، این طایفه را مقلدان محمد بن عبدالوهاب و «خارکش غول بیابان نجد» نام می دهد!
از صدر مشروطه تا کنون با طیفی از اصلاح طلبان سیاسی روبرو بوده ایم که تجدیدنظرطلبی دینی را معبر وصولف به مدرنیسم دانسته و با ایجاد این همانی بین مذهب و خرافه، به نوعی خلوص گرایی روشنفکرانه دین گرایش داشته اند.
دشمنی با روحانیت شیعه نیز ایضا ریشه در همین رویه دارد.
شریعت سنگلجی که محمد توسلی نهضت آزادی از آخرین حلقه از مریدان اوست، یک نمونه است. اسدالله خرقانی پیش تر از او، توحیدگرایی روشنفکرانه را دنبال کرده، و همزمان با او، امثال آخوندوف و آقاخان کرمانی و ملکم خان، در پوشش توحیدگرایی و اصلاح دینی، تندترین هجمه ها را علیه دین روا داشته اند.
کسروی و دوست دیرینه اش حکمی زاده، نسل بعدی اند که راه سلف خود را احیا کردند ولی در این دوره، برخلاف گذشته که آنان توانسته بودند با #نفوذ در بیت مراجع نجف و علمای تهران، نهایتا به نتایج شومی چون اختلاف افکنی و شهادت شیخ دست یابند، اینبار اما نسل جدید حوزه علمیه، با عبرت تاریخی از تحولات پیشین، در مقابل این جریان سینه سپر کردند.
مهم ترین نمونه اش، پاسخ محکم امام خمینی به #اسرار_هزارساله حکمی زاده بود که از ساحت معارف شیعی در مقابل یک آخوند تجدیدنظرطلب به نحوم احسن دفاع شد و نتیجه آنکه حکمی زاده تا آخر عمر هیچ نگفت و هیچ ننوشت و به مشاغلی چون گاوداری و کشاورزی روزگار گذراند!
گرایشات فکری بازرگان به عنوان شاگرد فکری ابوالحسن خان فروغی موجب شد که فرزندان معنوی و فکری او در #سازمان_مجاهدین، با عبور از فقه و معارف شیعه و با برداشت های شخصی از منابع دینی، دست به کشتارهای وسیع بزنند. امری که گرچه در بدو تاسیس از دید برخی روحانیان مبارز مخفی مانده بود اما امام خمینی از همان ابتدا با شناخت انحرافات آنان، دست رد به سینه شان زد. مرحوم علامه شهید سیدمصطفی خمینی و علامه مصباح یزدی نیز در زمره مخالفان این فرقه منحرف بودند و کینه تاریخی سمپات های آنان، با این بزرگان، ریشه در همین بصیرت تاریخی دارد.
شهید مطهری نیز گرچه در اوائل امر، به اقتضای شرایط بنا بر رواداری گذاشته بود شاید به امید اصلاح این جماعت، اما نهایتا در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی، در نامه ای تاریخی به امام، به افشای ماهیت #جریان_شریعتی و #سازمان_منافقین و سایر گروه های مشابه پرداخت و نشان داد بعد از تشخیص انحراف و ناامیدی از اصلاح، در افشای ماهیت منحرفین فکری، با هیچ کس تعارف ندارد.
سلوکی الهی که نهایتا منجر به شهادت آن بزرگ مرد شد.
فرقانی ها و امثال حبیب عاشوری و قلمداران و این قبیل جریانات و افراد، همه داعیه دار #توحید بودند و تلویحا یا تصریحا، مخالفان شان را #تکفیر می کردند!
آنان فهم خویش را میزان الشریعه و روحانیت شیعه را به انواع پیرایه ها، پس می زدند. پروژه عبور از روحانیت، گاه با احتجاج های بی ادبانه امثال عاشوری با شهید مطهری صورت می گرفت(رجوع کنید به علل گرایش به مادیگری) و گاه با حذف فیزیکی روحانیان زمان آگاه و مجاهد شیعه.
بازماندگان این نحله منحوس فکری، بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به صورت زیرپوستی در بدنه نظام باقی ماند و مثل قارچ سمی رشد کرد و اکنون در برخی موسم های سیاسی حساس، رخ نمایی می کند.
عصر اصلاحات یکی از بروندادهای آموزه های سلف گرایانه تجدیدنظرطلبان ایرانی بود که تجربه تلخ فعالیت های سیاه روشنفکران غرب اندیش در صدر مشروطه را تکرار کرد.
با افول اصلاحات، جریان دگراندیش شیعی بار دیگر به صورت زیرپوستی و خزنده حرکت خود را ادامه داد تا دوران فعلی.
@rozaneebefarda
روزنه
توحیدگروی اصلاح طلبان در تاریخ معاصر ایران 💥اختصاصی/ #تلنگر @rozaneebefarda 🔻🔻🔻 بحث جریان شناسی
تذنیب
بررسی توحیدگرایی و تجدیدنظرطلبی دینی در عصر حاضر، نیازمند بررسی های گسترده و عمیق است اما جریان شناسی سیاسی/رسانه ای توحیدگرایان و تکفیرگرایان مدرن برای سامان یافتن فرضیه های اولیه پژوهشی، بسیار ضروری است که انشاءالله در آینده بدان خواهیم پرداخت اما اجمالا این پرسش از جریان هویت اندیش حوزوی قابل طرح است که از چه رو این جماعت، با توحیدگرایان مدرن که با صبغه وهابیت به نفی آموزه ها معارف شیعی کمر بسته اند، در یک اردوگاه سیاسی قرار گرفته اند؟ آیا با یک خطای راهبردی (ناشی از جهل به ماهیت این جریان ها) مواجهیم یا این همگرایی را باید ناشی از نوعی اتحاد تاکتیکی قلمداد کرد؟!
@rozaneebefarda