فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 چیکار کنیم #بداخلاق نباشیم؟
🔸 #افکار_منفی مثل وزوز زنبور به مغز هجوم میآورد و درگیر شدن و فرو رفتن در آن به مرور باعث #بدخلقی میشود
@Roznegaar
🟣 پستانکهای دیجیتالی
🔹"به کودکان نوپا تلفن میدهند تا آرام شوند، اما آنها بعداً با مشکل عصبانیت روبرو میشوند" در گزارشی که اخیرا وبسایت تایمز منتشر کرده، درباره والدینی صحبت میکند که برای خاموش کردن صدای فرزندانشان به #گوشی متوسل میشوند، کودکانی که طبق گفته پژوهشگران بعدها دچار مشکل #عصبانیت میشوند
🔹یک مطالعه جدید نشان میدهد که قرار دادن وسایلی مانند #تلفن و #تبلت در مقابل کودک برای آرام کردن او در هنگام ناراحتی باعث میشود که او نتواند احساسات خود را تنظیم کند.
🔹سپردن یک #تلفن_هوشمند یا تبلت به دست یک #کودک_نوپا که جیغ میزند میتواند راهی سریع برای آرام کردن او باشد؛ اما استفاده از #دستگاههای_الکترونیکی به عنوان « #پستانک_دیجیتال » میتواند بسیار مضر باشد.
🔹کودکانی که مرتباً وسیلهای به آنها داده میشود یا در هنگام ناراحتی جلوی #تلویزیون خم میشوند تا توجه خود را از منبع ناراحتی منحرف کنند، وقتی بزرگتر میشوند، کنترل احساساتشان دشوارتر می شود و آنها را با مشکلات « #مدیریت_خشم » مواجهه میکند.
@Roznegaar
🟣 #دیپلماسی_عزت ؛ ایران قفس نیست!
🔹 #دولت_سیزدهم ثابت کرددکه دنیا در آمریکا و تروئیکای اروپایی (انگلستان، فرانسه و آلمان) خلاصه نمیشود و میتوان منافع ملی را در تعامل با دنیا تامین کرد.
@Roznegaar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟣 دیپلماسی معطل #برجام نیست
🔹بیانات #رهبرانقلاب :
#دیپلماسی را تحت تأثیر مسئلهی هستهای نباید قرار داد؛ یعنی این جور نباشد که دیپلماسیِ کشور متّصل به قضیّهی هستهای باشد.
🔹 در قضیّهی هستهای، آمریکاییها انصافاً وقاحت را از حد گذراندهاند.
@Roznegaar
🔴 مراقب رفتارت با #آدم_افسرده باش!
🔻هر نوع تحقیرشخصیتی، سرکوب و سرزنش در افراد مبتلا به #افسردگی میتواند منجر به تشدید بیماری شود.
🔻برای کاهش #فشار_روحی فرد افسرده، از ناتوانی، بیقراری، اضطراب و پرخاشگری آن انتقاد نکنید. با انتقادکردن، احساس پوچی و بیارزشی همراه با کاهش #اعتماد_به_نفس را به فرد #افسرده القا میشود. گاهی درک نکردن رفتار و احساس فرد افسرده باعث رشد افسردگی در این بیماران میشود.
🔻گفتن جملاتی مثل: «تو خودت مقصری، چرا به خودت کمک نمیکنی؟ تو کی حالت خوبه؟»
نه تنها به فرد کمکی نمیکند بلکه مسیر درمان افسردگی را کندتر و پیچیدهتر میکند.
🔻حمایت کردن و نادیده گرفتن رفتارهای منفی و توجه به کوچکترین کارهای مثبت فرد افسرده، میتواند میزان اضطراب و احساس گناه را در بیمار کاهش دهد. نصیحت کردن, فرد افسرده را تحریک پذیرتر میکند.
🔻با گوش کردن، احساس دلسوزی و پرسیدن اینکه "چه کمکی می توان کرد؟" حس درک و همدلی را می توان به بیمار القا کرد. پیشنهاد و تدارک برنامه تفریحی، البته نه به صورت اجبار به روند بهبودی افسردگی کمک میکند. از برچسب زدن به رفتارهای فرد افسرده جلوگیری کنید
🔻باید به او فرصت داده شود تا احساس خود را بیان کند و حرف بزند اینکه برای کاهش اضطراب یا عصبانیتی که به آن دچار شده است، چه کاری می توان انجام داد؟ عدم وجود نظم در برنامه زندگی افراد افسرده به آنها حس ناتوانی و بیکفایتی میدهد؛ بنابراین باید به او در داشتن نظم و چارچوب کمک کرد.
@Roznegaar
🔶 ترس از سگها، یک فوبیای فراگیر
🔸 #سینوفوبیا یا #ترس_از_سگها ، یکی از رایجترین فوبیاهای حیوانی است. برخلاف #ترس از مارها و عنکبوتها، با توجه به حضور گستردهی #سگها در زندگی روزمره، افراد بیشتری ممکن است با این ترس روبرو شوند. به همین علت این #فوبیا میتواند روابط اجتماعی و فعالیتهای عادی زندگی را دربسیاری از نقاط دنیا را مختل کند.
@Roznegaar