روایت اولین سیلوی زیر زمینی جمهوری اسلامی ایران از #کتاب_مرد_ابدی قسمت چهارم حسن مقدّم، هر نوآوری را پاس میداشت. ایدههای بکر و دورنگریهای خودش، جرئت و جسارتی میطلبید که هر کسی آن را نداشت. او کلاس جدیدی در سیلوهای زیرسطحی گشود و ... .
حاج حسن ساخت شهرهای موشکی زیرزمینی را اواخر دهۀ هفتاد مطرح کرده بود. خودش پیگیر همۀ این پروژهها و ساختو سازها بود. هر کس کنار حسن بود، باید پابه پای او میدوید! او، مردِ خستگی ناپذیری بود که حد توقفی برای خودش، کارش و یارانش نمیشناخت و هر چه پیش میرفت، عزمش بیشتر جزم میشد تا فاصلۀ طولانی عقبماندگی کشورش با قدرتِ موشکی دنیا را کوتاه و کوتاهتر کند. خودش مرتب پای کار میرفت و وضعیت پیشرفتِ پروژهها را بررسی میکرد. مایل نبود خبر این اقدامات جایی درز کند و میکوشید بخشی از این توانمندیها پنهان بماند، احساس میکرد با آثاری که در محیط پادگانی ایجاد شده، دشمن اطلاعات کلی گرفته که ایران سیلوهای پرتاب نوع جدیدی را کار کرده است. (پاورقی: سردار سید مجید موسوی: «سردار حاجیزاده در سال 1389 خبر چنین سیلوهایی را رسانهای کرد. سیلوهایی که در دنیا متداول شده است. در ادامۀ کار، بر پایۀ همان طراحیها، نمونههای دیگری طراحی و اجرا شد که جذابیتهای بصری هم داشت و رونمایی از رگبار موشکی که پس از شهادت سردارمقدّم در اواخر دهۀ نود رونمایی شد، بر مبنای زمینههای ذهنی و فکری است که در حیات شهیدِ مقدّم و پس از آن، بر روی سیلوها انجام شده است.»
🍂🍃🍂🍃
#انتشار_برای_اولین_بار #زندگی_نامه_شهید_حسن_طهرانی_مقدم #بریده_از_کتاب_مرد_ابدی #به_قلم_معصومه_سپهری #شهرهای_زیرزمینی_موشکی #مرد_ابدی https://eitaa.com/lashkarekhoban