صوت_زیارت_غدیریه_امیرالمؤمنین_علی_180819221355.mp3
9.98M
صوت زیارت غدیریّه امیرالمؤمنین👆 از زبان امام هادی (علیهما السلام)
🔈 #MP3
🔖 فایل #PDF متن زیارت👇
🌐 eitaa.com/salehy/3688
🔸
@Salehi786
زیارت غدیریه امیرالمؤمنین - از زبان امام هادی (علیهما السلام) .pdf
416.7K
🔸زیارت غدیریّه امیرالمؤمنین👆از زبان امام هادی (علیهما السلام)
#PDF
🔻 *درمیان اعمال روز غدیر، نماز عید غدیر و زیارت غدیریه سفارش خاص دارد*
eitaa.com/salehy/2313 نماز غدیر
البته این دو اختصاصی به این روز ندارند و در روایت آمده که در روزهای دیگر هم قابل انجامند، و هر وقت میتوان با آن مولا را زیارت کرد
🔻در این زیارت #۳۲_آیه_شریفه از قرآن کریم بر محور فضایل امیرالمؤمنین(علیه السلام) بیان شده است
🔻همچنین در این زیارت عظیم القدر #۲۰۶_فضیلت از فضایل بیکران قرآنِ ناطق حضرت امیرالمؤمنین(علیه السلام) وارد شده است
(مانند: امیرالمؤمنین، سیّد الوصیین، وارث علم النبیین، ولیّ ربّ العالمین، امین الله فی ارضه، سفیر الله فی خلقه، الحجة البالغه علی عباده، دین الله القویم، صراط مستقیم، نبأ عظیم، اول من آمن باللّه، اول من صدّق بما انزل الله علی نبیّه، اول العابدین، ازهد الزّاهدین، الکاظم للغیظ، العافی عن النّاس، الصّابر فی البأسآء و الضّرّآء و حین البأس، العادل فی الرّعیّه، العالم بحدود الله من جمیع البرّیّه، المخصوص بحکم التّنزیل و حکم التّاویل و نصّ الرّسول (ص)، حآئز درجة الصّبر، فآئز بعظیم الاجر، النّعمه السّابغه، البرهان المنیر، احسن الخلق عباده، اخلص النّاس زهاده و ~)
🔻این زیارت، حاوی فرازهایی از #تاریخ_ولایت است؛ مانند: حدیث غدیر، غصب فدک، جنگ بدر، احزاب، اُحد، نزول «لاسیف الا ذوالفقار و لا فتی الا علی»، جنگ حُنین، صفین، جمل، نهروان، شهادت مولا و...
👌این زیارتنامه در مفاتیح الجنان هم هست
🔸
🔈 صوت زیارت👇
🌐 eitaa.com/salehy/3687
🔸
@Salehi786
بسم الله
#عقد_اخوت در #عید_غدیر
🔸
🔸 *نحوه اجرای صیغه عقد اُخُوَّت*
(از مستحبات مؤکد در روز عید غدیر)
🔻یکی از دو نفر (دو مرد یا دو زن)، *دست راست خود* را روی *دست راست نفر دیگر* قرار می دهد و یکی از آنان صیغه عقد اخوت را میخواند و دیگری مفاد آن را قبول میکند.
🔸 متن عربی عقد اخوّت :
⚡ *«واخَیتُکَ فِی الله وَ صَافَیتُکَ فِی الله وَ صَافَحْتُکَ فِی اللهِ وَ عَاهَدْتُ اللهَ وَ مَلَائِکَتَهُ وَ کُتُبَهُ وَ رُسُلَهُ وَ أَنْبِیاءَهُ وَ الْأَئِمَّةَ الْمَعْصُومِینَ(ع) عَلَی أَنِّی إِنْ کُنْتُ مِنْ أَهْلِ الْجَنَّةِ وَ الشَّفَاعَةِ وَ أُذِنَ لِی بِأَنْ أَدْخُلَ الْجَنَّةَ لَا أَدْخُلُهَا إِلَّا وَ أَنْتَ مَعِی»* :
«برای خدا با تو برادری و صفا (یکرنگی) میورزم و برای خدا دستم را در دستت قرار میدهم و در پیشگاه خدا و فرشتگان و کتابها و فرستادگان او و پیامبران و امامان معصوم عهد میکنم که اگر از اهل بهشت و شفاعت باشم و اجازه ورود در بهشت را یابم، بدون تو وارد بهشت نشوم».
⚡سپس طرف دیگر در جواب او میگوید: *«قَبِلْتُ»*
⚡باز نفر اول میگوید :
*«أَسْقَطْتُ عَنْکَ جَمِیعَ حُقُوقِ الْأُخُوَّةِ مَا خَلَا الشَّفَاعَةَ وَ الدُّعَاءَ وَ الزِّیارَة* : تمام حقوق برادری به جز حق شفاعت و دعا و دید و بازدید را از تو ساقط کردم»
⚡و نفر دوم میگوید: *«قَبِلْتُ*: قبول کردم».
🔻لازم نیست صیغه عقد اخوت حتماً به عربی خوانده شود، بلکه اگر آن را به فارسی یا زبان دیگری هم جاری کنند صحیح است؛ اما باید الفاظی را به کار برند که معنی این عقد را برساند.
🔻اگر دو خانم، بخواهند با هم عقد خواهری برقرار کنند در صورت خواندن عقد به عربی، باید ضمیرهای مذکر را تبدیل به ضمیرهای مونث کنند. (ضمیر *کَ* تبدیل میشود به *کِ*، و ضمیر *أَنْتَ* میشود *أَنْتِ*)
🌐 https://fa.wikishia.net/view/عقد_اخوت
🔸
🔸 *عَقد اُخوّت یا پیوند برادری*، (در عربی: عَقد المُؤاخاة) پیوندی است که میان دو مسلمان بسته میشود تا با یکدیگر برادر باشند. اجرای عقد اخوت، *جزو اعمال مستحب مؤکد در روز عید غدیر است*.
🔻در عید غدیر، مؤمنین با خواندن این عقد میتوانند برادر دینی همدیگر شوند. این پیوند، باعث ارث بردن از یکدیگر یا مَحرمیت نمیشود بلکه فایدهاش در دنیا، فقط دعا برای یکدیگر و خیرخواهی و پیوند ایمانی است و در آخرت، فقط احتمال شفاعت.
🔻معروفترین عقد اخوت مربوط به پیمانی است که پیامبر(ص) بین مهاجران و انصار بست. پیوند برادری میان پیامبر(ص) و امام علی(ع) متواتر تاریخی است.
پس از هجرت مسلمانان به مدینه، روزی پیامبر(ص) به اصحاب خود فرمود:
⚡ *«تَآخوا فی الله أخَوَین أخوین»* :
«در راه خدا، دو تا دو تا با یکدیگر برادر شوید.»
بنا بر مشهور تعداد آنها ۹۰ نفر بوده است: ۴۵ نفر از مهاجران و ۴۵ نفر از انصار.
🔻 در ابتدا پس از برقراری این پیوند، مسلمانان همچون دو برادر حقیقی از یکدیگر ارث میبردند. ولی این حکم، موقت بود و با نزول آیه *«وَأُولُو الْأَرْحَامِ بَعْضُهُمْ أَوْلَیٰ بِبَعْضٍ فِی کتَابِ اللَّهِ مِنَ الْمُؤْمِنِینَ وَالْمُهَاجِرِینَ»* (سوره احزاب، آیه ۶)، ارث بردن به خویشان نسبی اختصاص یافت.
(در متن صیغه هم با بند آخرش که میگوییم «أَسْقَطْتُ عَنْکَ جَمِیعَ حُقُوقِ الْأُخُوَّةِ مَا خَلَا الشَّفَاعَةَ وَ الدُّعَاءَ وَ الزِّیارَة» از جمله این حق مادی ارث بردن را اسقاط میکنیم، و فقط حقوق معنوی را باقی میگذاریم).
🔻اخوتی که در سال نخست هجری برقرار شد نقش مهمی در روابط میان مسلمانان داشت ولی آنچه اهمیت بیشتری دارد، برادری همه مسلمانان با یکدیگر است که در سال نهم هجری با نزول آیه *«إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَة»* (حجرات، ۱۰) بر آن تاکید شد.
هنگامی که این آیه نازل شد هم پیامبر میان افرادی که شبیه و نظیر یکدیگر بودند، پیمان برادری بست.
🔻با نزول آیه ١٠ سوره حجرات معلوم شد که این پیوند اخوت افزون بر یک شیوه معنوی و سیاسی برای ایجاد وحدت و یکپارچگی بین امت اسلام، بخشی از آیین اجتماعی اسلام است که خداوند متعال تشریع نموده است.
🔻شیخ عباس قمی در مفاتیح الجنان مینویسد:
💥 روز عید غدیر و عید الله اکبر است، و این روز، روز قبولی اعمال شیعیان و روز برطرف شدن غم های ایشان است و این روزی است که حضرت موسی ع بر ساحران غلبه کرده و خداوند آتش را بر ابراهیم خلیل ع سرد و سلامت کرده و حضرت موسی ع یوشع بن نون را وصیّ خود گردانیده، و حضرت عیسی ع شمعون الصّفا را وصی خود قرار داده، و حضرت سلیمان ع رعیّت خود را بر خلافت آصف بن بَرخیا اِشهاد کرده، و جناب رسول خدا ص ما بين اصحاب خود برادرى افكنده، و لهذا شايسته است در اين روز عقد اخوت با اخوان مؤمنين.
📌 *صوت و متن درشت صیغهی عقد اخوت*👇
🌐 erfan.ir/mafatih164amp/صیغه-عقد-اخوت-و-برادری-در-روز-غدیر-کلیات-مفاتیح-الجنان-با-ترجمه-استاد-حسین-انصاریان
🔸
@Salehi786
@Salehy
پزشکیان با انشاخوانی و فاصله گرفتن از نگاه به دوربین و حرف عمومی، خیلی ضعیف تر از مناظرههای دوم و سوم شده
هدایت شده از 🌪️نود سیاسی 🌪️
🔻مشهد مقدس؛ مقصد نهایی دو کاندیدای شاخص جبهه انقلاب...
با توجه به اینکه آقایان سعید #جلیلی و باقر #قالیباف در روز چهارشنبه ۶ تیر در مشهد اجرای برنامه شان قطعی شده ، گمانه زنی ها حکایت از حضور این دو نفر در کنار مزار شهید آیت الله رئیسی و تجدید بیعت با آن شهید عزیز داشته و به احتمال زیاد ضمن حضور در یک مراسم مشترک در سالن شهید بهشتی مشهد ان شاءالله یکی از این عزیزان به نفع دیگری کنار خواهد کشید و شامگاه ششم تیر ماه در مشهد مقدس شاهد اجماع نیروهای انقلاب در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ خواهیم بود.
@navad_siasi
دوستان پیام صوتی دیشب #استاد_عابدینی را در کانالها و گروههایشان بازنشر کنند👇
هدایت شده از استاد عابدینی
توسل به امیرالمومنین برای نتیجه انتخابات.mp3
2.11M
#پیام_صوتی
🔸توسل به امیرالمومنین برای نتیجه انتخابات
#انتخابات #عید_غدیر
✅ مرکزتنظیمونشرآثاراستادعابدینی
🌐 TAMHIS.IR | @Abedini
🔸احساس میکنم به دعای فوق (از دعای افتتاح) بیشتر از هر زمانی نیاز داریم که با این👆دعا و #تضرع به درگاه الهی، خدا را بحق #مقام_ولایت بخوانیم و بخواهیم:
🙏خدایا! این تشتت و پریشانی و پراکندگی و گسستگی جبههی مؤمنان را بحق امام زمانمان (علیه السلام) وحدت بخش، و بین قلوب ما جمع کن، تا با ائتلاف قلبها حول «قلب امام زمان♥ارواحنا فداه» بتوانیم به پیشبرد جامعهی انقلابیمان بسوی ظهور مولایمان حرکت کنیم🙏
💥 اَللَّهُمَّ الْمُمْ بِهِ شَعَثَنَا، وَ اشْعَبْ بِهِ صَدْعَنَا ، وَ ارْتُقْ بِهِ فَتْقَنَا، وَ كَثِّرْ بِهِ قِلَّتَنَا
⚡خدايا، پريشاني ما را به ياري او جمع كن، و پراكندگي ما را به او وحدت بخش، و گسستگي ما را با او پيوند ده، و کمیِ ما را به او زياد فرما
🌐 hadith.inoor.ir/hadith/371137
🔹
🔻این دعا را در این ساعات و روزهای حساس، بصورت #ذکر_مداوم بخوانیم و خدا را در این ایام غدیر بحق #مقام_ولایت قسم دهیم که همه ما را از این تشتت موجود در جبهه انقلاب نجاتمان دهد.
#انتخابات
🔸
@Salehi786
@Salehy
هدایت شده از استاد یزدانپناه
🗳 فرمایش مهم آیتالله یزدانپناه پیرامون مسئله انتخابات، هماکنون در جلسه اخلاق و معنویت:
- اگر اجماع در میان کاندیدهای جبهه انقلاب حاصل میشد، توصیه این بود که به همان شخص رای دهیم.
حال که این اجماع حاصل نشده است، در میان این کاندیدهای جبهه انقلاب، به هر کس که به تشخیص خودتان رای بیشتری دارد، رای دهید.
- این وظیفه ماست و مابقی را به خدا واگذار کنیم.
#انتخابات
#استاد_یزدان_پناه
💠 کانال استاد یزدانپناه
@ostad_yazdanpanah
بسم الله
🔸مگر میشود گفت که ما دنبال نتیجه نیستیم؟ یعنی نتیجه هر چه شد، شد؟
🔹
🔸#تذکری_ولایی از سخنان رهبری عزیز امام خامنهای (حفظه الله) :
🔻یک سؤال دیگر این است - که اینجا هم باز بعضی از دوستان دانشجو گفتند - که رابطهی «تکلیفمداری» با «دنبال نتیجه بودن» چیست؟
🔻امام خمینی فرمودند: ما دنبال تکلیف هستیم. آیا این معنایش این است که امام دنبال نتیجه نبود؟ چطور میشود چنین چیزی را گفت؟ امام بزرگوار که با آن شدت، با آن حدّت، در سنین کهولت، این همه سختیها را دنبال کرد، برای اینکه نظام اسلامی را بر سر کار بیاورد و موفق هم شد، میشود گفت که ایشان دنبال نتیجه نبود؟
🔻حتماً تکلیفگرائی معنایش این است که انسان در راه رسیدن به نتیجهی مطلوب، بر طبق تکلیف عمل کند؛ برخلاف تکلیف عمل نکند، ضدتکلیف عمل نکند، کار نامشروع انجام ندهد؛ و الّا تلاشی که پیغمبران کردند، اولیای دین کردند، همه برای رسیدن به نتائج معینی بود؛ دنبال نتائج بودند. مگر میشود گفت که ما دنبال نتیجه نیستیم؟ یعنی نتیجه هر چه شد، شد؟ نه!
🔻البته آن کسی که برای رسیدن به نتیجه، برطبق تکلیف عمل میکند، اگر یک وقتی هم به نتیجهی مطلوب خود نرسید، احساس پشیمانی نمیکند؛ خاطرش جمع است که تکلیفش را انجام داده.
🔻اگر انسان برای رسیدن به نتیجه، بر طبق تکلیف عمل نکرد، وقتی نرسید، احساس خسارت خواهد کرد؛ اما آن که نه، تکلیف خودش را انجام داده، مسئولیت خودش را انجام داده، کار شایسته و بایسته را انجام داده است و همان طور که قبلاً گفتیم، واقعیتها را ملاحظه کرده و دیده است و بر طبق این واقعیتها برنامهریزی و کار کرده، آخرش هم به نتیجه نرسید، خب احساس خسارت نمیکند؛ او کار خودش را انجام داده.
🔻بنابراین، این که تصور کنیم تکلیفگرائی معنایش این است که ما اصلاً به نتیجه نظر نداشته باشیم، نگاه درستی نیست.
🔻در دفاع مقدس و در همهی جنگهایی که در صدر اسلام، زمان پیغمبر (صلی الله علیه و آله) و یا بعضی از ائمه (علیهمالسّلام) بوده است، کسانی که وارد میدان جهاد میشدند، برای تکلیف هم حرکت میکردند. جهاد فیسبیلالله یک تکلیف بود. در دفاع مقدس هم همین جور بود؛ ورود در این میدان، با احساس تکلیف بود؛ آن کسانی که وارد میشدند، اغلب احساس تکلیف میکردند. اما آیا این احساس تکلیف، معنایش این بود که به نتیجه نیندیشند؟ راه رسیدن به نتیجه را محاسبه نکنند؟ اتاق جنگ نداشته باشند؟ برنامهریزی و تاکتیک و اتاق فرمان و لشکر و تشکیلات نظامی نداشته باشند؟ اینجور نیست.
🔻بنابراین تکلیفگرائی هیچ منافاتی ندارد با دنبال نتیجه بودن، و انسان نگاه کند ببیند این نتیجه چگونه به دست میآید، چگونه قابل تحقق است؛ برای رسیدن به آن نتیجه، بر طبق راههای مشروع و میسّر، برنامهریزی کند.
🔹
📌بیانات در دیدار دانشجویان، ۱۳۹۲/۰۵/۰۶
🌐 farsi.khamenei.ir/speech-content?id=23346
🔸
🔸پینوشت:
🔻 این بیانات دقیقا در فضای مدتی بعد انتخابات ریاست جمهوری سال ١٣٩٢ ایراد شده، که مسألهی چالشی جوانان مؤمن بوده، بین صرف توجه به تکلیف، یا دخیل دانستن توجه به نتیجه در تکلیفگرایی، و در انجام تکلیف بدنبال تحقق نتیجه نیز بودن!
🔻در جریان آن انتخابات و حمایتهای طیفهای مختلف انقلابی از کاندیداهای مورد نظر خود، این چالش مطرح بود که صرف انجام تکلیف مهم است فارغ از تلاش برای نتیجه مطلوب جبهه انقلاب در آن شرایط انتخاباتی، یا آنکه باید دغدغهی رسیدن به نتیجه را هم میداشتیم و عمل بهنگام برای تحقق نتیجه را هم دنبال میکردیم.
🔸
@Salehy
هدایت شده از استاد عابدینی
حدیث شریف کساء - متن خط درشت نگارش آسان - .pdf
631.6K
🙏 #توسل_جمعی همه مؤمنان به نیت پیروزی جبهه انقلاب در #انتخابات ایران
🔻امشب همه باهم «بعد نماز مغرب و عشاء» در گوشهبه گوشه ایران اسلامی همزمان #حدیث_کساء بخوانیم و هدیه به اهل البیت (علیهم السلام) و بخصوص هدیه به امیرالمومنین علی (علیه السلام) کنیم:
🔸فایل حدیث شریف کساء👆
#PDF
🔻 متن خط درشت «نگارش آسان»
🔹
🔸همچنین شرکت در «ختم صلوات + ختم استغفار»👇🏻در هر زمان که میتوانید
🌐 EitaaBot.ir/counter/rsedc1
(نفری حداقل 100 بار ذکر استغفار + تعیین تعداد صلوات توسط خودتان داخل لینک)
🔸
✅ مرکزتنظیمونشرآثاراستادعابدینی
🌐 Eitaa.com/joinchat/366215168Cc0e81daf3e
🇮🇷 امشب شب #هجرت است، برای #رهروان_رئیسی
🔸هجرت از جذابیت گفتمانی جلیلی، به رأیآوری جبهه انقلاب با قالیباف
🔹به کسی رأی دهیم که در دوگانهی غربگرایی و انقلابیگری بیشترین احتمال پیروزی جبهه انقلاب اسلامی با او باشد
🔻در فضای انتخاباتی کنونی، به احتمال بسیار زیاد انتخابات به دور دوم کشیده میشود (پزشکیان با یکی از دو کاندیدای جبهه انقلاب)، و در دور دوم، جبهه انقلاب تنها با گزینهی #دکتر_قالیباف بیشترین احتمال پیروزی در مقابل جریان غربگرایان (و دولت سوم روحانی) را دارد.
🔹
🔻در این زمینه، میتوانید تشخیص علمای زمانشناس و مهذبی مانند #آیت_الله_جاودان را هم ببینید که دغدغهشان حمایت از شخص نیست، بلکه دغدغهشان پیروزی جبهه انقلاب است:
🌐 eitaa.com/salehi786/2685
🌐 eitaa.com/javedan_ir/4157
و این نظرشان موجب #هجرت و تغییر رأی شاگردشان #حجت_الاسلام_قاسمیان از جلیلی به #قالیباف شده است:
🌐 eitaa.com/qasemian_ir/1939
🔸
@Salehi786
@Salehy