هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | بیانات رهبر انقلاب درباره شهیدچیتسازیان پس از شعرخوانی آقای امیری اسفندقه
➕ راهکاری که یک شهید برای رسیدن به مقام شهادت به او گفت
🗓 ۴ آذر ۱۳۶۶؛ شهادت #شهید_چیت_سازیان
💻 @khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 پاسداشت شهید سردار علی چیتسازیان؛
📹 نماهنگ | آن سوی معبر
🗓 ۴ آذر ۱۳۶۶؛ شهادت #شهید_چیت_سازیان
💻 @khamenei_ir
🌷#شهـید_ابراهــیم_هــادی
همیشه آیهی «وَ جَعَلْنا» را زمزمه
می ڪرد گفتـــم: آقا ابراهیم این
آیه برای محافــــظت در مقابـل
دشمـنه، اینجا ڪه دشمن نیست!
👌نـگاه معنا داری ڪرد و گفت:
دشمنی بزرگتر از شــیطان هم
وجـــود داره!؟
#نمونه_خاطره
👉 @shahid_ketabi
🌷یک روز فرمانده ارتش حاجے را بغل ڪرد و ڪنارش نشست، امیر عقیلے به حاج همت گفت: «حاجے! سوالی دارم، من از شما دلخورم.» حاجی گفت: «خیر باشد! بفرمائید! چه دلخوری؟»
عقیلے گفت: «حاجے! هر وقت از ڪنار پاسگاههای ارتش از کنارما رد میشے، یک دست تڪان میدے با سرعت رد میشے. اما حاجےجان، قربانت بشم، شما از ڪنار بسیجیهاے خودتان ڪه رد میشے، هنوز یک ڪیلومتر مانده، با چراغزدن و دست تکون دادن و... خیییلی تحویلشون میگری، اما اصلاً مارو تحویل نمیگیرے حاجے،
حاجے به خدا ما هم دل داریم.»
#حاج_همت دستے به سر امیر ڪشید و خندید و گفت...😂
#نمونه_خاطره
#شهدا
@shahid_ketabi
❤️ دلنوشته قابل تأمل #شهید_فخری_زاده تنها یکماه پیش از شهادتش:
🌹«یک سؤال دارم، چرا شهدا در جوانی سخنانی میگویند که عرفا در کهنسالی؟ البته میدانیم که این سخنان از عمق حکمت جاری شده، از قلب بر زبان است نه آنکه سخنانی سطحی است.» (۹۹/۸/۷)
#تلنگر
📡 @shahid_ketabi
علیرضا کلامی.m4a
27.74M
مصاحبه #حقیر با «رادیو ایران» درباره #دفاع_مقدس و #ادبیات_پایداری و #کتاب های که تاکنون به چاپ رساندهام و یا دردست چاپ دارم.
چاپ شدهها :
#طوقی(خاطرات شهید حسن عربی)
#حسرت_یک_پلاک(خاطرات شهید سعید حسنان)
#یک_دنیای_پر_دغدغه(خاطرات شهید علیاکبر ابراهیمی)
#سه_ماه_رویایی(خاطرات شهید کاظم عاملو که از طرف موسسه #شهید_ابراهیم_هادی به چاپ رسید)
#من_مقلد_امامم(خاطرات شفاهی حجت الاسلام مرتضی مطیعی)
در دست چاپ 👇
#سایه_گذرا(خاطرات شهید علیاصغر کلامی به روایت همسر)
#رویای_بانه(خاطرات شهید کاظم عاملو که با نثر جدید و با مقدمه استاد #علیرضا_کمری از طرف نشر مرزوبوم به چاپ خواهد رسید)
#لالایی_در_دل_آتش(خاطرات شفاهی سرهنگ علیاکبر چتری)
@shahid_ketabi
مصاحبه #حقیر با خبرگزاری #مرآت استان سمنان در هفته #کتابخوانی
«کتاب بهترین هدیه برای رشد فکری انسان هاست/قلم به دستان، سبک زنگی اسلامی را تبیین کنند.»
https://meraatnews.com/content/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%87%D8%AF%DB%8C%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D9%81%DA%A9%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA
#مصاحبه_و_دیدگاهها
@shahid_ketabi
●همه جور شاگردی داشت؛ از حزباللهی ریشدار تا صورت تراشیده تیریپ آرت. از چادری سفت و سخت تا آنها که مقنعه روی سرشان لق میزد.
یک بار یکی از همین فکلیها همراه دوست محجبهاش آمده بود پیش دکتر. پیش پای هردوشان بلند شد. جواب سؤالات هردوشان را داد. هردوشان را هم خطاب میکرد «دخترم». اذان گفتند. نگفت: «بروید بعد نماز بیایید». همان جا آستینهایش را بالا زد.
سجاده کوچکی در دفترش داشت که هروقت فرصت نماز جماعت نبود، در دفتر نماز اول وقتش را میخواند.
یک سال بعد، آن دختر فکلی، در صف اول نماز جماعت دانشگاه بود و قرآن بعد از نمازش ترک نمیشد.
شهید دکتر #مجید_شهریاری این طور شاگرد تربیت میکرد.
#نمونه_خاطره
#سالگرد_شهادت
@shahid_ketabi
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌷 نابغهای مثل شهید رضایینژاد در شرایط سخت جنگ تربیت شد
🔻 رهبر انقلاب در دیدار دستاندرکاران کنگره شهدای ایلام:
فشار جنگ نتوانست از بُروز استعدادهای این مردم چیزی کم کند. زیر بمبارانها و در شرایط سخت یک نخبهی نابغهای مثل #شهید_رضایینژاد تربیت میشود. کسی که آنچنان رتبهی علمی دارد که دشمن احساس میکند وجود این آدم برای جمهوری اسلامی مایهی ترقّی است و باید او را از بین ببرند. ۱۴۰۰/۸/۳۰
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 مسئله شهدای ما فقط دفاع از مرز جغرافیایی نیست
👈 شهدا در دفاع از مرزهای معنوی وارد میدان شدند
🔻 رهبر انقلاب در دیدار دستاندرکاران کنگره شهدای ایلام:
#شهادت فقط قربانیِ جنگ شدن نیست؛ در دنیا کسان زیادی هستند که در جنگهای کشورهایشان شرکت میکنند و کشته میشوند؛ مسئلهی رزمندهی ما که وارد میدان جنگ میشود فقط دفاع از مرز جغرافیایی نیست؛ او در دفاع از مرزهای عقیده، اخلاق، دین، فرهنگ و هویّت، در دفاع از این مرزهای مهمّ معنوی وارد میشود؛ مسئلهی شهدای ما این است. ۱۴۰۰/۸/۳۰
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌷 با شنیدن پیام شهیدان باید انگیزه و تلاش را بیشتر کنیم
🔻 رهبر انقلاب در دیدار دستاندرکاران کنگره شهدای ایلام:
شهیدان به ما میگویند: راه خدا خوف و حزن ندارد، ترس و اندوه ندارد؛ در راه خدا بایستی ثابتقدم بود، بایستی با قدرت حرکت کرد، باید با وسوسههای دشمنان متزلزل نشد. ملّت ایران با شنیدن #پیام_شهیدان باید اتّحاد خود، اتّفاق خود، انگیزهی خود، تلاش خود را بیشتر کند. ۱۴۰۰/۸/۳۰
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
صدای شهیدان.mp3
2.95M
🎧 کلیپ صوتی| صدای شهیدان
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «شهیدان به ما میگویند: وَیَستَبشِرونَ بِالَّذینَ لَم یَلحَقوا بِهِم مِن خَلفِهِم اَلّا خَوفٌ عَلَیهِم وَ لا هُم یَحزَنون؛ این راه، راهی است که خوف و حزن ندارد، ترس و اندوه ندارد؛ راه خدا است دیگر؛ در این راه بایستی ثابتقدم بود، در این راه بایستی با قدرت حرکت کرد، در این راه باید با وسوسههای دشمنان متزلزل نشد. ملّت ایران با شنیدن پیام شهیدان باید اتّحاد خود، اتّفاق خود، انگیزهی خود، تلاش خود را بیشتر کند؛ پیام شهیدان به ما این است. ۱۴۰۰/۸/۳۰
📥 khl.ink/f/49130
وسـط معـرکه با داعـش،
از عـراق زنـگ زد و گفـت
شنیـدم تهـران بـرف اومـده...
گفـت برو فـلان پادگـان سپـاه،
آهـوها از کـوه میـاݩ پائیـن بخاطـر غـذا..
براشـون علـوفه و آب تهیـه کـن...
حیـوونـا بے آب و غـذا نمونـن..
به شـوخـی گفتـم حـاجـے!
وسـط جنـگ با داعـش
به آهـوها چیکار دارے؟!
گفـتمـنبهدعـاےآهـوهااحتیـاجدارم...
#سردار_دلها
#تلنگر
#نمونه_خاطره
#شهدا
📡 @shahid_ketabi
🌹 #شهید محسن #حججی
✍️ بوسیدن دست پدر و مادر
▫️برای دیدن پدر و مادر میرفتم؛ بین راه نیت کردم برای خشنودی قلب امام زمان -عجلاللهتعالیفرجهالشریف- دست پدر و مادرم را ببوسم. تپش قلب گرفتم، رسیدم و خم شدم و دست مادرم را بوسیدم. دست پدر را هم بوسیدم... چقدر گستاخانه منتظر پاداش الهی بودم. شب در عالم خواب، رؤیایی دیدم... آنچه در ذهنم ماند پیراهن مشکی نوکریام بود که مادرم در عالم خواب به من گفت: انشاءالله شهید شدی این پیراهن را برایم میآورند. من هم گفتم انشاءالله.
📚 #دستنوشته شهید محسن حججی در صفحه ۶ الی ۱۹، یادگار ۱۳۹۵
#نمونه_خاطره
#تلنگر
📡 @shahid_ketabi
🌹#شهـــید_همت:
دلگیر نباش! دلت که گیر باشد رها نمیشوی. یادت باشد؛ خدا بندگانش را با آنچه بدان دل بستهاند میآزماید.
#تلنگر
#شهدا
@shahid_ketabi
هدایت شده از خاطرات و کرامات شهید عاملو
سوالاتی که هر عضوی برای شروع در عرصه نویسندگیِ خاطرات شهدا باید پاسخ آنها را بداند.(در نظر داشته باشید در پاسخگویی به سوالات، بنا را به ایجاز و اختصار گذاشتهایم)
1- چرا باید خاطرات شهدا را جمعآوری کرد؟
2- کدام شهید را باید به عنوان «سوژه» مدنظر قرار داد؟(بهتر است کدام شهید را کار کنم؟)
3- در کُل نویسندگی خاطرات شهدا به چند مرحله تقسیم میشود؟
4- چگونه باید خاطرات شهدا جمعآوری گردد؟(روش یا روشهای جمعآوری کدامند؟)
5- مصاحبه چیست و چگونه باید انجام گیرد؟(روشهای مصاحبه کدامند؟)
6- نویسندگی را از کجا باید شروع کرد و نحوه پیادهسازی و نگارش خاطرات شهدا چگونه است؟
1- تاریخ جنگ تحمیلی یا دفاع مقدس پُر است از متن و حاشیههای جذاب و گاه باورنکردنی برای ما. نَقل و روایت خاطرات دفاع مقدس همواره میتواند باعث عبرت نسلهای آینده در پیشبرد اهداف انقلاب باشد. نسلی که در هر دورهای قاعدتاً گرفتار مشکلاتی در عرصههای مختلف اقتصادی، سیاسی و فرهنگی بوده و است. خاطرات شهدا نیز جزء مهمی از این تاریخ است. خاطراتی که سبک زندگی پاک و الهی مردانِ مرد و فرشتگان خاکی را به روایت میکشد؛ فرشتگانی در هیئت انسان. کافی است برویم به دنبالش و پیدایشان کنیم.
خاطرات شهدا را جمع میکنیم تا اولاً خودمان با آنها بیشتر آشنا شویم، به رفتارشان تأسی بجوییم و در وهله بعد به دیگران منتقلشان کنیم. تأسی از رفتار شهدا انسان را پاک میکند؛ آسمانی میکند و به خدا میرساند. هر چه در جامعه رنگ و بوی شهادت بیشتر بپیجد، آن جامعه برای ظهور حضرت ولیعصر(ع) بیشتر آماده میگردد.
2- برای جمع آوری خاطرات شهدا بهتر است ابتدا به سراغ شهیدی برویم که نسبت به او آشنایی داریم. این آشنایی از طُرق مختلف میتواند بدست آید. مثلاً ممکن است تمثال یا چهره نورانی شهیدی شما را به خود جذب کرده باشد؛ یا حتی اسم یک شهید(همچنان که برای «ژاکلین زکریا»، دانشآموز مسیحی پیش آمد و او را به سمت شناخت «شهید سید مجتبی علمدار» به شلمچه کشاند و مسلمان کرد!) شما را به سمت خود کشانده باشد. یا اینکه همیشه دوست داشتید از شهیدی که نامش در محله شماست بیشتر بدانید. و یا شهیدی که از اقوام دور یا نزدیک شماست و همیشه میخواستید او را بهتر بشناسید...
اینها همه دلیلی میشود برای انتخاب شهیدِ دلخواه خود به عنوان سوژه کار و کتاب. این را هم اضافه کنم اگر میخواهید در میانهی راه انگیزهتان ضعیف نشود، بگردید دنبال «سوالات ذهنیِ» خودتان از یک شهید. همان شهیدی که به نحوی شما را جذب کرده و فکر شما را به خود مشغول کرده است؛ خوبیاش این است که باعث میشود در بین راهِ تحقیق، اشتیاق شما را برای ادامه کار دوچندان میکند.
بعید میدانم کسی در این کشور زندگی کند و به شهیدی وابسته نبوده و علاقهمند نباشد!
3- نویسندگی خاطرات شهدا را میتوان به سه مرحله تقسیم کرد:
۱- جمع آوری خاطرات ۲- نگارش ۳- چاپ
اما شما ابتدا باید تمرکز کنید بر جمعآوری اطلاعات شهید. یعنی جمعآوری هرگونه مطلبی که منتسب به شهید شماست؛ از خاطره همرزمان و دوستان و آشنایان و وابستگان درجه اول گرفته تا عکس، دستونشه، فیلم و صوت و... .
در این صورت شما گام اول را برداشتهاید. یک نویسنده خوب(در هر زمینهای) ابتدا باید دستش از مطالب و محتوای کتابی که میخواهد بنویسد، پُر باشد. لذا شما نیز به عنوان نویسندهای که میخواهد از شهدا بنویسد، باید بروید به دنبال هر چیزی که از شهید موجود است. و در این مرحله، خاطرات نقشِ اساسی را دارد؛ خاطراتی که از شهید هست را بشنوید و آنها را ثبت و ضبط کنید تا آماده شوید برای مرحله بعدی.
مرحله دوم مربوط میشود به نگارش که خود دو مرحله را دارد. اول پیاده سازی فایلهای صوتی یا تصویری ضبط شده در مصاحبهها و سپس نگارش و قلمفرسایی و انتخاب نوع سبک در نگارش خاطرات.
تذکر جدی: به کسانی که در مرحله جمع آوری خاطرات هستند توصیه میکنم اصلاً به مرحله بعد فکر نکنند و مطلقاً به خود نگرانی راه ندهند. بسیاری مواقع اتفاق میافتد که کسی یا کسانی خاطرات شهیدی را جمعآوری کنند و بعد از آن به هر دلیلی انگیزهای برای نگارش خاطرات را نداشته باشند. مطمئن باشید زحمت آنها به هدر نرفته و نمیرود. چراکه ممکن است به فاصلهای-ولو کم یا زیاد-، نویسنده دیگری برود به دنبال نگارش کتابی از همان شهید. در این صورت میتواند از مطالب شخص مذکور بهره برده و قانوناً و شرعاً موظف است نام وی را نیز در کتاب خود برده و یا حداقل بدان اشاره کند. برای همین اصلاً نگران نباشید.
وقتی خاطرات را جمع آوری میکنید، شما فقط یک کار دارید؛ شما تنها مسئول جمعآوری خاطرات یک شهید هستید. پس متمرکز شوید بر جمعآوری خاطرات. وقتی کار تمام شد تصمیم با خودتان است؛ دوست دارید وارد عرصه نویسندگی شده و کتابی هم از همان شهید بنویسید یا خیر. به هر حال شما گام اول و مهمتر را برداشته اید... .👇
@shahid_ketabi
هدایت شده از خاطرات و کرامات شهید عاملو
4- جمعآوری خاطرات را میتوان به انحاء مختلف انجام داد.
اول: شنیدن و ضبط کردن خاطرات از طریق ضبط کنندههای صوتی(مثل رکوردر یا حتی گوشی تلفن همراه).
مصاحبهکننده در این روش، ابتدا نام و نامخانوادگی شخصِ مصاحبهشونده را برده و تاریخِ شمسی ضبط را نیز یادآور میشود. سپس دستگاه را در نزدیکترین جایی که شخص مصاحبهشونده نشسته قرار میدهد و سوالات خود را از ابتدا تا انتها میپرسد.(فرم سوالات در کانال قرار داده خواهد شد)
دوم: در این روش، شخص مصاحبهکننده از خودِ راوی یا مصاحبهشونده میخواهد که خاطرات خود را گفته و آنها را با یک دستگاه ضبط کند و –از طریق ایمیل یا یکی از شبکههای اجتماعی- بفرستد. این روش برای مواقعی مفید است که به طرف مقابلتان دسترسی ندارید یا امکان مصاحبه حضوری برای هر دو(مصاحبهکننده و راوی) فراهم نیست(مثلاً مصاحبه شونده خانم یا آقایی است که نمیتواند در حضور شما مصاحبه کند؛ به هر دلیلی) لازم بذکر است که شما قبل از هر چیز باید به مصاحبهشونده یادآور شوید که منظور شما از خاطرات دقیقاً چیست و دنبال چه چیزی هستید. این بدان جهت است که او ممکن است در گفتههایش به کلّیگویی بسنده کرده و مطالب غیرمفید را برای شما بازگو کند. (در مورد اینکه خاطره دقیقاً چیست بعداً مطالبی را در کانال به اشتراک خواهم گذاشت.)
سوم: در این روش از شخص راوی(روایتکننده خاطرات) میخواهد که خاطرات خود را به نگارش درآورده و به صورت مکتوب برای شما ارسال کند. این روش نیز مختص کسانی است که از قلمِ خوبی برخوردارند و به فنِ نویسندگی تا حدودی آشنا هستند. والّا ممکن است برای بازگو کردن مطالب دچار مشکل شده و نتوانند مطلب را به درستی برای شما بیان کرده و به اصطلاح «مطلب را نرسانند».
چهارم: هر روشی غیر از این روش یا جمع دو مورد از روشها. مثل اینکه مصاحبهکننده در حضور راوی –علاوه بر ضبط کردن- خود شروع به نگارش بیانات و مطالب راوی کند. یعنی علاوه بر ضبط کردن به صورت صوتی، همزمان خاطره را بنویسد... .
#مهم
#گام_اول
@shahid_ketabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ توصیه حاج قاسم به استادان و #دانشجویان چه بود؟
✅ اهمیت پرداختن به محتوا و فهم شهادت، شهادتطلبی و نظریه و اندیشهی مقاومت یکی از دغدغههای حاج قاسم در دانشگاهها بود.
استادان عزیز با لبیک به این ندای حاج قاسم به فکر تربیت نسل جدید دانشجویان با دغدغهی جریان مقاومت باشید.
#استاد_تراز
#دانشگاه_تراز
#روز_دانشجو
📡 @shahid_ketabi
💢 اینفوگرافی شهید آیت الله عبدالحسین دستغیب
💠 نام و نام خانوادگی: سید عبدالحسین دستغیب شیرازی
♦️ تاریخ تولد: 18 آذر 1293 (هـ.ش)
🔹 تاریخ شهادت: 20 آذر 1360 (هـ.ش)
🔅 زادگاه: شیراز
🔸 محل شهارت: مصلّی نماز جمعه شیراز
🔶 مدفن: شیراز (در جوار مرقد میر سیدمحمد)
🔹 منصب: نماینده امام خمینی (رحمة الله علیه) در استان فارس و امام جمعه شیراز
♦️ شهرت: برگزاری درس اخلاق، نگارش کتابهای اخلاقی و فعالیتهای انقلابی
📚 آثار: گناهان کبیره، قلب سلیم، داستانهای شگفت، آیین زندگی، اخلاق اسلامی، معاد، مهدی موعود و ...
🔸 لقب: سومین شهید محراب
❇️ #سالروز_شهادت سومین شهید محراب گرامی باد
📎 #شهید_محراب
📎 #شهید_دستغیب
♨️ @shahid_ketabi
خدایا !
مرا پاکیزه بپذیر...
این دو نفر!
🔹 نمیدانم این آذریِ غیورِ دلیرِ مجاهدِ مظلومِ مقتدر چه داشت که هم حاج احمد کاظمی، هم قاسم عزیز و همهٔ رزمندگان لشکر ۳۱ و هم کسانی که او را از نزدیک میشناختند؛ پروانهوار عاشق این مبارز و شهیدِ آذری بودند و هستند! به قول آقا مهدی عزیز؛ «الله بنده سی»
✔️ این آذریِ عزیز و دلیر آنقدر برای حاج قاسم عزیز بود که حتی آخرین دعای قاسم سلیمانی هم، دعای حاج مهدی باکری، فرماندهٔ دلیر، غیور و شجاع آذریست! «خدایا مرا پاکیزه بپذیر»
#شهید_باکری
#شهید_سلیمانی
#تلنگر
#شهدا
@shahid_ketabi
✅ شهیدے ڪه یک تنه جلوے ۴۰ داعشے ایستاد و ۳۷ نفر را به هلاڪت رساند
🔸 اگر شهید #عبدالڪریم_پرهیزگار نبود، جاده بوڪمال به دست داعش میافتاد و به دنبال آن شهر بوڪمال نیز سقوط میڪرد.
🔸 او به تنهایے با ۴۰ تن روبهرو میشود و پس از به هلاڪت رساندن ۳۷ نفر از آنها، فشنگهایش تمام میشود. به سوے او حمله میڪنند تا اسیرش ڪنند، اما این بار با سرنیزه دفاع و دو نفر دیگر را مجروح میڪند و در نهایت به شهادت میرسد.
🔸 شهید پرهیزگار متولد ۱۳۶۵ و نخستین شهید مدافع حرم شهرستان خفر در استان فارس است. او ۲۰ آذر ۹۶ در سوریه به شهادت رسید و هیچگاه دومین پسرش را ندید
🔸 این شجاعتها را در ابرسربازان آمریڪایے دیده بودیم البته در هالیوود!
🥀 تاریخ شهادت: ۱۳۹۶/۹/۲۱
💠 @shahid_ketabi