هدایت شده از حیفه نبینی/یک از هزاران
«منشور برادری؛ مبنای همبستگی و راهبرد تکثر»
امروز (چهارشنبه ۱۴۰۱/۸/۱۸) مراسمی برگزار شد با عنوان «منشور برادری؛ مبنای همبستگی و راهبرد تکثر» که حجتالاسلام نواب و دکتر حبیبی (نماد وحدت حوزه و دانشگاه) به ایراد سخنرانی پرداختند.
آنها از راهبرد وحدت در رهبری امام خمینی سخن راندند ولیکن انتقادی هم از کمرنگ شدن آن در وضعیت جاری در حد اعتراض داشتند.
آنها «گفتگو و مفاهمه» را الفبای وحدت و تعامل دانسته و ادعا کردند که این مطلب، به محاق رفته است!
در این مراسم متاسفانه نه تنها هیچ یادی از مقام معظم رهبری بعنوان شخصیتی که بیشترین نقش را در تقویت و توسعه وحدت داشتهاند، نکردند بلکه ادعا نمودند که گفتگو در جامعه فعلی کاملا تعطیل است و اینکه کسی برای گفتگو با جوانان، وقت نگذاشته و اهمیتی قائل نیست!
حتی یکی از سخنرانان ادعا کرد که شعار «همه با هم» امام خمینی تبدیل شده است به «همه با من»!
امیدوارم بنده اشتباه کرده باشم ولیکن بعنوان فعال سیاسی نمیتوانم این رفتار و گفتارها را غیرسیاسی تلقی کنم.
بنظرم جا داشت که از مرام گفتگومحوری و وحدتطلبی عدالتمنشانه مقام معظم رهبری هم تقدیر و یا حداقل یادی و اشارهای ولو کوتاه میشد که نشد و لذا منصفانه نبود.
سخن از «وحدت» زمانی ارزشمند است که قرین «عدالت» و انصاف باشد وگرنه فاقد وجاهت شرعی و عقلی خواهد بود.
وحدت بدون عدالت و عدالت بدون وحدت، نه تنها نافرجام (همچون آب در هاون کوفتن) که بدفرجام است. زیرا چیزی بجز موجب انحراف جامعه و فریب مردم نیست.
هدایت شده از حیفه نبینی/یک از هزاران
🔴حرکت جنجالی رئیس جمهور چین؛ پوشیدن لباس نظامی چه پیغامی دارد؟
🔹انتشار تصویری از شی جین پینگ رئیس جمهور چین در لباس نظامی، جنجالی بزرگ در شبکههای اجتماعی به پا کرد.
🔹بر اساس ادعای رسانههای اروپایی، شی جین پینگ به ژنرالهای ارتش اعلام کرده تا آماده جنگ باشند.
✅کانال اخبار 20:30👇
http://eitaa.com/joinchat/1684144128C592f3e217d
هدایت شده از حیفه نبینی/یک از هزاران
در فراز پایانی قسمت دوم مقاله «پیروزی ایران در اوکراین از نان شب واجبتر» نوشته بودم که باید مترصد اقدام نظامی چین باشیم. زیرا که لشکرکشی چین نشانه شکست غرب در جنگ اوکراین است.
مانور لباسی رئیس جمهور چین، حاکی از آن است که بوی شکست غرب به مشام چین رسیده!
ایران باید آماده فتح اروپا شود.
✍ سیدمحمدحسینی(منتظر)
۲۲ آبان ۱۴۰۱
هدایت شده از حیفه نبینی/یک از هزاران
661462785_1248477469.mp3
17.93M
💠
✅ سخنرانی امام خامنهای:
تحلیل جامعی از فرایند سیاسی جمهوری اسلامی ایران و نقش بسیج مستضعفین در آن.
انصافاً کل سخنرانی مقام معظم رهبری در این فایل صوتی، شنیدنی است.
✅
هدایت شده از حیفه نبینی/یک از هزاران
#تحریر_حم
💠 همطرازی #فضائل!
🌸 مقام #حضرت_فاطمه زهراء(س)
در نگاه عمیق و دقیق #امام_راحل:
امام خمینی(ره) در توصیف صدیقه کبری؛ فاطمة الزهراء میفرماید:
«تمام ابعادی که برای یک انسان کامل متصور است، در فاطمه زهرا(س) جلوه کرده و بوده است.
آن بزرگوار یک زن معمولی نبوده است؛ یک زن روحانی، یک #زن_ملکوتی، یک انسان به تمام معنا انسان، او موجودی ملکوتی است که در عالم به صورت #انسان ظاهر شده است. زنی که تمام خاصههای انبیاء در اوست. زنی که اگر مرد بود، نبی بود، به جای رسول الله(ص) بود. معنویات، جلوههای ملکوتی، جلوههای الهی، جلوههای جبروتی، همه در این موجود مجتمع است.
امـام خمینـی در تجلیـل و بزرگداشـت #مقـام_فاطمـه، وی را همطراز با پیامبر(ص) دانـسته میفرماید: زنی که افتخار #خاندان_وحی [است] و چون خورشیدی بر تارک #اسلام عزیز میدرخشد، زنی که فضائل او همطراز فضایل بینهایت پیغمبر اکـرم و #خانـدان_عـصمت و طهـارت بـود. زنـی کـه هرکسی با هر بینش در باره او گفتاری دارد و از عهـده سـتایش او بر نیامده و احـادیثی کـه از خاندان وی رسیده به اندازه فهم مستمعان بوده و دریا را در کوزه نتوان گنجاند، و دیگران هرچـه گفتهاند به مقدار فهم خود بوده، نه به اندازه #مرتبت او.»
#امام_خمینی در فراز دیگری، حضرت فاطمه زهرا را چنین میستایند: «من راجع به حضرت صدیقه(س) خودم را قاصر میدانم که ذکری بکنم، فقط اکتفا میکنم بـه یک روایت که در کافی شریف است و با سند معتبر نقل شده اسـت.
و آن روایـت ایـن اسـت کـه حضرت صادق(ع) میفرماید: فاطمه(س) بعد از پدرش ۷۵ روز زنده بودند در ایـن دنیـا و حزن و شدت بر ایشان غلبه داشت و جبرئیل امین میآمد خدمت ایشان و به ایشان تعزیت عـرض میکرد و مسائلی از آینده نقل میکرد. ظاهر روایت این است که در ایـن ۷۵ روز مـراودهای بـوده است. یعنی، رفت و آمد جبرئیل زیاد بوده است و گمان ندارم که غیر از طبقه اول از انبیـاء عظـام در باره کسی اینطور وارد شده است که در ظرف ۷۵ روز جبرئیل امین رفت و آمد داشـته اسـت و مسائلی را در آتیهای که واقع میشده است، مسائلی را ذکر کـرده اسـت و آنچـه کـه بـه ذریـه او میرسیده است در آتیه ذکر کرده است و حضرت امیر آنها را نوشته است ... مسأله آمدن جبرئیـل برای کسی یک مسأله ساده نیست. خیال نشود که #جبرئیل برای هـر کـسی مـیآیـد و امکـان دارد بیاید. این یک تناسب لازم است بین #روح آن کسی را که جبرئیل میخواهد بیاید و مقام جبرئیل»
بیان عبارت «ما مفتخریم که ... #صحیفه_فاطمیه که کتاب الهام شده از جانب خداوند تعالی به زهرای مرضیه است از ما است.» در وصیتنامه #سیاسی_الهی #امام_خمینی، جلوه دیگری از نگاه عمیق و دقیق او به مقام اعلای عذرای بتول است.
و کمتر کسی از #علمای_ربانی، تا این حد در تعریف #زهرای_مرضیه، توفیق فهم و بیان پیدا کرده است!
فتأمل
✍ سیدمحمدحسینی(منتظر)
توضیحات بیشتر و تکمیلی 👇
https://eitaa.com/chelcheraaqHM/79
گروه «چلچراغ معارف و احکام» در ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/3850895565Cc7624a74fe
گروه «چلچراغ معارف و احکام» در روبیکا:
https://rubika.ir/joing/DDBHJACA0QARVBJZNAEWUAVDHIBEZOEF
هدایت شده از حیفه نبینی/یک از هزاران
☫﷽☫
#تحریر_حم
🌸🌸🌸
🌸🌸
🌸
🌸 ثقلین فاطمة الزهراء(س)
گلچینی از سخنرانیهای #حم
👈 (بخش اول):
https://eitaa.com/chelcheraaqHM/76
بخش قبلی ☝️
👌 حضرت #فاطمه_زهرا (سلامالله علیها) نیز همچون پدر عظیمالشأن خود؛ حضرت رسولالله الاعظم (صلواتالله علیه و آله و سلم) که در آخرین روزهای عمر مبارک خود فرمودند: «إنّی تارکٌ فیکم الثقلین؛ کتابالله و عترتی»، با آنکه آنحضرت خودشان مظهر بارز #عترت رسولالله بودند، خود نیز پیامبرگونه در آخرین روزهای مبارک عمر شریف خود دو یادگار بسیار گرانبهائی را برای حامیان #اسلام_ناب_محمدی از خود باقی گذاشتند که عبارتند از:
۱) ثقل اکبر = صحیفه فاطمیه(س)
۲) ثقل اصغر = رسواسازی منافقین
تذکر دو نکته قبل از ورود به تفصیل مطلب:
۱- چنانچه کسی در صدد تحقیق برآمد و در مرور موضوعات اعتقادی و مضامین تاریخی (و حداقل در سرچ اینترنتی) عبارتی مثل «ثقلین فاطمی» و مشابه آن را نیافت، لطفاً مضطرب نشود! زیرا نگارنده بعنوان یک «محقق مفاهیم دینی و تحلیلگر مسائل سیاسی» بصورت ذوقی چنین عنوانی را برای مطلب خود برگزیده که احتمالاً نوآورانه و هنرمندانه است و نباید آنرا #بدعت تلقی کرد، زیرا که مفاهیم عمیق آنها به وضوح آشکار و تثبیت شده و حتی در تاریخ دیروز و امروز قابل اشاره مستقیم است.
۲- منابع کلیه ادعاهای این مقاله و کلیه مفاهیم آنها در منابع ذیربط تاریخی وجود دارد و در دسترس همگان نیز است و آنها را در انواع #منابع_اسلامی بویژه #کتب_معتبر #شیعه به وفور میتوان یافت و در تبدیل این مقاله کوتاه به کتابی بلند، همه آنها را مورد اشاره قرار خواهیم داد. انشاءالله
و اما بعد؛
۱) #ثقل_اکبر_فاطمی؛
پدیده #مصحف_فاطمه:
بعد از #شهادت مسمومانه حضرت مصطفی(ص) در بستر که ناشی از #توطئه_غذایی_یهود بود، نزول رسمی #وحی (از نوع لازم به اطلاع همگانی)، قطع شد ولیکن نزول #حضرت_جبرئیل(ع) تا شهادت مظلومانه #حضرت_زهراء(س) تداوم یافت. القائات فرشته غیبیه در مدت ۷۵ روز پایانی دختر پیغمبر بفراخور دریافت توسط #حضرت_فاطمه برای #امام_علی(ع) بیان و توسط آن حضرت، مکتوب میگردید که در مجموع #مصحف_فاطمه را پدید آورد که #صحیفه_فاطمیه هم نامیده شده است.
حجم کتابتی این مصحف یا صحیفه، سه برابر حجم کتابتی #قرآن است و پیوسته در اختیار #أئمه_معصومین(ع) بوده و اینک در اختیار #امام_زمان(عج) است.
در این خصوص هم دو نکته قابل ذکر است:
۱/۱- منبع مورخینی که در توصیف شکل ظاهری مصحف فاطمه از عبارات «جلد زمرّدین» و «صفحات دُرّ سفید» استفاده کردهاند، عمدتاً به #طبری بر میگردد که روایات تاریخی وی قابل اطمینان مکفی نیست. زیرا به اعتراف خودش، گزینشهای وی معمولاً تابع #خوشایند_ذوقی او بوده تا #دقایق_علمی و منطقی و واقعی آنها!
۱/۲- چنانچه کتابهائی در بازار انتشارات دیدید که عنوان صحیفه فاطمیه یا مشابه آن (و معمولاً محتوی #ادعیه منتسب به آنحضرت) داشت، آنها هیچ ربطی به مصحف اصلی حضرت ندارند و همچنانکه اشاره شد، صحیفه فاطمیه، «تکنگاشت»ی بوده است که در اختیار عموم مردم و حتی #خواص_شیعیان هم قرار نگرفته است و به اصطلاح ویژه #امامان_معصوم بوده است نه دیگران.
زیرا محتوای آن، پیشگوئی و اخبار فوقسرّی #سیاسی و #حکومتی #آینده_زمین تا #ظهور_امام_زمان بوده است بدون آنکه کلمهای از #آیات_قرآنی یا #احکام_فقهی و #شرعی در آن بوده باشد و تماماً از جانب خدای تبارک و تعالی بوده و مستقیماً از طریق حضرت جبرئیل(ع) دریافت شده است. چرائی این مطالب را در قسمتهای بعدی بررسی خواهیم کرد، إنشآءالله
با توجه به اینکه، هدف اصلی این کتاب قطور، تبیین مأموریتهای ویژه حضرات #معصومین علیهمالسلام و دستورالعملهای ذیربط بوده است، میتوان از دقت در #مواضع_سیاسی و رفتارهای معطوف به حکومتهای وقت آنان، به محتوای آن #کتاب_اشرف پی برد.
فلذا صحیفه فاطمیه در واقع، مُبَیِّنِ #رسالت_سیاسی_عترت رسولالله الاعظم(ص) بوده است که نخستین رسولان این #رسالت_عظمی، حضرات #علی و #فاطمه علیهماالسلام بودند و بلکه خود حضرت فاطمه(س) پیشتاز عمل مجاهدانه و شهادتطلبانه به #فرامین_صحیفه خود شدند.
#رسالت_اصلی حضرت #زهرای_مرضیه(س) بعد از #شهادت_پیغمبر اکرم(ص) علاوه بر دریافت و قرائت #وحی_الهی_خاصه برای امیرالمؤمنین(ع) و تنظیم آن در قالب «صحیف فاطمیه»، همانا امر خطیر «رسواسازی #منافقین_امت» بوده است که حیات و جان ارزشمند خود را ایثارگرانه و مشتاقانه و البته جگرسوزانه با موفقیت تام و تمام در چهار قسمت صرف آن کردند که در قسمتهای بعدی به بررسی آنها خواهیم پرداخت.
... ادامه دارد 👇
https://eitaa.com/chelcheraaqHM/82
✍️ سیدمحمدحسینی(منتظر)
آذر ۱۴۰۱
💠کانال اطلاعرسانی
چلچراغ معارف و احکام حم 👇
eitaa.com/chelcheraaqHM
🙏گروه هماندیشی
چلچراغ معارف و احکام👇
https://eitaa.com/joinchat/3850895565Cc7624a74fe
هدایت شده از حیفه نبینی/یک از هزاران
☫﷽☫
#تحریر_حم
🌸🌸🌸
🌸🌸
🌸
🌸 ثقلین فاطمة الزهراء(س)
گلچینی از سخنرانیهای #حم
👈 (بخش دوم):
https://eitaa.com/chelcheraaqHM/79
بخش قبلی ☝️
#امام_صادق (علیهالسّلام) درباره مضامین #صحیفه_فاطمیه ضمن اینکه فرمودند: «در #مصحف_فاطمه (سلاماللهعلیها) مطلبی در باره #حلال و #حرام نیست، بلکه #حوادث_آینده در آن ثبت است». (اصول کافی، ج۱، ص۲۴۰، کتاب الحجه، باب ذکر الصحیفه) + (مصحف فاطمه (سلاماللهعلیها)، حدیث ۲، ص۱۸۷)، در روایت دیگر (در همان منبع و در همان صفحه) آمده است که؛ امام صادق (علیهالسّلام) با مطالعه مصحف مذکور، از ظهور #زنادقه در سال ۱۲۸ هـ. ق خبر داد.
#امام_خمینی (رضوانالله تعالی علیه) در این خصوص میفرماید: «من راجع به #حضرت_صدیقه(س) خودم را قاصر میدانم که ذکری بکنم، فقط اکتفاء میکنم بـه یک روایت که در #کافی شریف است و با #سند_معتبر نقل شده اسـت.
و آن روایـت ایـن اسـت کـه #حضرت_صادق(ع) میفرماید: #فاطمه(س) بعد از پدرش ۷۵ روز زنده بودند در #ایـن_دنیـا، و حزن و شدت بر ایشان غلبه داشت و #جبرئیل_امین میآمد خدمت ایشان و به ایشان #تعزیت عـرض میکرد و #مسائلی_از_آینده نقل میکرد. ظاهر روایت این است که در ایـن ۷۵ روز مـراودهای بـوده است. یعنی، رفت و آمد #جبرئیل زیاد بوده است و گمان ندارم که غیر از طبقه اول از #انبیـاء_عظـام درباره کسی اینطور وارد شده است که در ظرف ۷۵ روز جبرئیل امین رفت و آمد داشـته اسـت و مسائلی را در آتیهای که واقع میشده است، مسائلی را ذکر کـرده اسـت و آنچـه کـه بـه #ذریـه او میرسیده است در #آتیه ذکر کرده است و #حضرت_امیر آنها را نوشته است ... مسأله آمدن جبرئیـل برای کسی یک مسأله ساده نیست. خیال نشود که جبرئیل برای هـر کـسی مـیآیـد و امکـان دارد بیاید. این یک تناسب لازم است بین #روح آن کسی را که جبرئیل میخواهد بیاید و #مقام_جبرئیل که #روح_اعظم است [!] ... تا تناسب مابین روح این کسی که جبرئیل میآید پیش او و بین جبرئیل که روح اعظم [!] است، نباشد، امکان ندارد این معنا و این تناسب بین جبرئیل که روح اعظـم اسـت [!] و انبیـای درجه اول بوده است مثل #رسول_خدا و #موسی و #عیسی و #ابراهیم و امثـال اینهـا، بـین همـه کـس نبوده است ... فقط این است که برای #حضرت_زهراء(س) است که آن که من دیدهام کـه جبرئیـل بـه طور مکرر در این ۷۵ روز وارد میشده و مسائل آتیهای که بر ذریه او میگذشته است، آن مـسائل را میگفته است و حضرت امیر هم ثبت میکرده است ... در هر صورت، من این #شرافت و #فـضیلت را از همه فضایلی که برای حضرت زهرا ذکر کردهاند ـ با اینکه آنهـا هـم فـضایل بزرگـی اسـت ـ ایـن فضیلت را من بالاتر از همه میدانم که برای غیر انبیاء(ع) آن هم نه همـه انبیـاء، بـرای طبقه بالای انبیاء(ع) و [بعضی] از اولیائی که در مرتبه آنها هست، برای کس دیگر حاصل نشده ... و این از فضایلی است که از #مختصات_حضرت_صدیقه (سلامالله علیها) است.»
ضمناً ناگفته نماند که #مصحف_فاطمه غیر از #کتاب_علی و نیز غیر از #جَفر و #جامعه در نزد #ائمه_اطهار است که در جای خود قابل توضیح است.
... ادامه دارد 👇
https://eitaa.com/chelcheraaqHM/83
✍️ سیدمحمدحسینی(منتظر)
آذر ۱۴۰۱
💠کانال اطلاعرسانی
چلچراغ معارف و احکام حم 👇
eitaa.com/chelcheraaqHM
🙏گروه هماندیشی
چلچراغ معارف و احکام👇
https://eitaa.com/joinchat/3850895565Cc7624a74fe
هدایت شده از حیفه نبینی/یک از هزاران
☫﷽☫
#تحریر_حم
🌸🌸🌸
🌸🌸
🌸
🌸 #ثقلین فاطمة الزهراء(س)
گلچینی از سخنرانیهای #حم
👈 (بخش سوم):
https://eitaa.com/chelcheraaqHM/82
بخش قبلی☝️
حضرت #زهرای_مرضیه، با شخصیت بینظیر و پیامبرگونه خود در عمر کوتاه خویش، دارای آثار و برکات کمنظیری است که اوج #درخشش_ملکوتی آنحضرت در ۷۵ روز پایانی عمر شریف اوست.
بعد از #رحلت شهادتگون #پیامبر_اعظم(ص) #حضرت_فاطمه در #ارتباط_مستقیم با #حضرت_جبرئیل(ع)، مطالب محرمانهای را دریافت میکند که توسط #امیر_المؤمنین(ع) به رشته تحریر درآورده شده و #مصحف_فاطمه نامیده میشود که به #صحیفه_فاطمیه نیز مشهور است.
این صحیفه با حجمی سه برابر حجم کتاب #قرآن_مجید، در راستای #معارف و #احکام #اسلام و بدون درج حتی یک آیه از #قرآن یا بدون پرداختن به #احکام_فقهی و #شرعی، صرفاً ناظر به #وقایع_سیاسی و #حکومتی آینده و #آیندگان بوده است و نیز نقشی که حضرات #معصومین علیهمالسلام هر کدام یکی پس از دیگری باید ایفاء نمایند.
این #صحیفه_فوق_سری منحصرا در اختیار #دوازده_امام #شیعیان بوده است و همراه داشتن آن از نشانههای حقانیّت آنان در #امر_خطیر #امامت بوده است.
#ثقلین_حضرت_فاطمه بعنوان یک شخصیت #شبه_رسول عبارتند از:
۱) أخذ صحیفه فاطمیه
۲) عمل به صحیفه
#معارف و #فرامین_صحیفه #فاطمیه اگرچه برای خاصه #اهل_البیت علیهمالسلام بوده است ولیکن از باب #اسوه بودن #حضرات_معصومین، قابل الگوبرداری برای عموم #مسلمین هم است.
عملکرد #حضرت_زهراء(س) بر مبنای فرامین #صحیفه_الهی خود، عبارت بوده است از:
۱) #رسواسازی_منافقین_امت
۲) دفاع از #ولایت با نثار جان
و از آنجا که امر خطیر «دفاع از ولایت» در مقابله با یورش وحشیانه #منافقین_غاصب #خلافت رسولالله الاعظم(ص) همزمان و عجین با امر خطیر و ظریف «رسواسازی منافقین امت» بوده است، ما این دو امر خطیر را تحت عنوان #رسواسازی_منافقین یاد میکنیم که در دوران حضرات #معصومین بعدی نیز با اشکالی دیگر تداوم یافته است.
بنابراین؛ #ثقل_کبرای_فاطمی پدیده ارزشمند #صحیفه_فاطمیه بوده است و #ثقل_صغرای_فاطمی #عمل_اصلح آنحضرت به امر مجدانه «#رسواسازی_منافقین» (علیهم اللعنة و العذاب) بوده است.
فلذا عرض کردیم که #ثقلین_فاطمه، بنا به #فرمان_الهی، دو گوهر گرانبهای؛
۱- صحیفه #فاطمیه
۲- رسواگری #منافقین
بوده است که کتمان آنها علامت #نفاق و خط بطلان بر حقیقت #اسلام_ناب محمدی(ص) است و لذا #تقیه را بر نمیتابد وگرنه به #مرگ_جاهلیت خواهیم مُرد.
این قسمت را هم با بیان دیگری از #سخنان_امام راحلمان، #خمینی_کبیر (ره) به پایان میبریم:
امام خمینی(ره) در توصیف #صدیقه_کبری؛ #فاطمة_الزهراء میفرماید:
«تمام ابعادی که برای یک #انسان_کامل متصور است، در فاطمه زهرا(س) جلوه کرده و بوده است.
آن بزرگوار یک #زن_معمولی نبوده است؛ یک #زن_روحانی، یک #زن_ملکوتی، یک #انسان به تمام معنا انسان، او موجودی ملکوتی است که در عالم به صورت #انسان ظاهر شده است. زنی که تمام خاصههای انبیاء در اوست. زنی که اگر مرد بود، #نبی بود، به جای #رسول_الله(ص) بود. معنویات، جلوههای ملکوتی، جلوههای الهی، جلوههای جبروتی، همه در این موجود مجتمع است.
#امـام_خمینـی در تجلیـل و بزرگداشـت #مقـام_فاطمـه، وی را همطراز با پیامبر(ص) دانـسته میفرماید: زنی که افتخار #خاندان_وحی [است] و چون خورشیدی بر تارک #اسلام_عزیز میدرخشد، زنی که فضائل او همطراز فضایل بینهایت #پیغمبر_اکـرم و #خانـدان_عـصمت و طهـارت بـود. زنـی کـه هرکسی با هر بینش در باره او گفتاری دارد و از عهـده سـتایش او بر نیامده و احـادیثی کـه از خاندان وی رسیده به اندازه #فهم_مستمعان بوده و #دریا را در #کوزه نتوان گنجاند، و دیگران هرچـه گفتهاند به #مقدار_فهم خود بوده، نه به اندازه #مرتبت او.»
در قسمتهای بعدی به بررسی «ثقل صغرای فاطمی» یعنی مظاهر و مصادیق امریه الهی؛ «رسواسازی #منافقین_امت» خواهیم پرداخت، انشآءالله
... ادامه دارد 👇
https://eitaa.com/chelcheraaqHM/88
✍️ سیدمحمدحسینی(منتظر)
آذر ۱۴۰۱
💠کانال اطلاعرسانی
چلچراغ معارف و احکام حم 👇
eitaa.com/chelcheraaqHM
🙏گروه هماندیشی
چلچراغ معارف و احکام👇
https://eitaa.com/joinchat/3850895565Cc7624a74fe
هدایت شده از حیفه نبینی/یک از هزاران
☫﷽☫
#تحریر_حم
🌸🌸🌸
🌸🌸
🌸
🌸 ثقلین فاطمة الزهراء(س)
گلچینی از سخنرانیهای #حم
👈 (بخش چهارم):
https://eitaa.com/chelcheraaqHM/83
بخش قبلی☝️
در قسمتهای قبل، اشاره شد که حضرت فاطمه #بنت_الرسول الاعظم (صلواتالله و سلامه علیهما) دارای شخصیتی بینظیر و نقشی کمنظیر در #تاریخ_بشریت #جغرافیای_زمین است و کاملا ناشناخته و #مهجور و #مغفول مانده است و این مطلب را در تفسیر حدیث قدسی «یا #احمد! لولاک لما خلقت الافلاک و لو لا #علی لما خلقتک و لو لا #فاطمة لما خلقتکما» بیشتر توضیح خواهیم داد. إنشاءالله
و اینکه حضرت فاطمه زهرا(س) نیز دارای دو ثقل گرانبها از خود است که یادگارهایی برای اقامه ثقلین رسولالله الاعظم است:
۱) #صحیفه_فاطمیه
۲) #رسواسازی_منافقین
⁉️ الگوی زنان یا الگوی همگان؟
آنحضرت که در دوره زندگانی کوتاه اما با تجلیات خاص خود، تبدیل به #الگوی_زنان_عالم گردیده و لذا توسط حضرت ختمیمرتبت، #سیدة_نسآء_العالمین نامیده شده بود، در دوره بسیار کوتاه ۷۵ روزه پایانی عمر جسمانی خود و بعد از #رحلت_پیغمبر، تبدیل به «الگوی کلیه انسانها» (اعم از زن و مرد) گشت.
زیرا ضمن ارتباط مستقیم با #عالم_غیب، موفق به دریافت فرامین سرنوشتسازی گردید که «تکلیف سیاسی خود و ذریّه معصوم» خود را در قالب #صحیفه_فاطمیه تا ظهور #حضرت_حجت(عج) تعیین کرده است.
ولیکن این تبدیل شگفتانگیز و پیامد بُهتآور آن همچون قبر آن بانوی بینشان (و ظاهراً متأثر از تقیه شیعه!)، متاسفانه در پرده ابهام و غفلت مانده است که از بزرگترین عجایب روزگار است!
مگر آنکه با #ظهور امام زمان(عج) تجلی یابد.
⁉️ روح یا جبرئیل؟ کدامیک؟
اقتضای انتقال مفاهیم و مطالبی معادل سه برابر قرآن از عالم غیب به فاطمه زهرا(س)، امریست که مراوده طویل و مکرری فیمابین طرفین را میطلبد و اگر در کل ۷۵ روز صورت گرفته باشد، قاعدتاً بطور کلی در هر ۲۵ روز معادل حجم کل قرآن، مطلب قابل تحریری القاء و مکتوب گشته است که قطعاً کاری شگرف و طاقتفرسائی بوده است و آن #مظلومه علیرغم جراحات سنگین جسمانی و جسارات فاجعهبار روانی و تألمات روحی ناشی از ارتحال جانگداز پدری که او را #امّ_ابیها بود و دهشتناکتر از آن؛ ظلم وحشیانه #منافقین رذل امت، توانست آن را تحمل نماید.
و ایبسا قابل تحمل نبوده و ضرورت داشته که تحت حفاظت و مساعدت خاص #ملائکة_الله و بلکه شخص شخیص #حضرت_روح باشند لذا فرمود: «تنزل الملائکة و الروح فیها»!
(و نکته مهم دیگر آنکه حضرت روح متمایز از حضرت جبرئیل است که #اعظم_ملائکه میباشد. یعنی جبرئیل در زمره #ملائکه است که نازل میشدند برای آمایش امر نزول حضرت روح که پدیدآورنده ملائکه از جمله خود جبرئیل است. یعنی اول ملائکه نازل میشوند آنگاه امکان نزول حضرت روح فراهم میگردد) و صد البته همگی «بإذن ربهم» و آنهم «من کل امر» بوده است و لذا امر خطیر مذکور میتواند فراتر از نزول #حضرت_جبرئیل بوده باشد و بلکه نزول #حضرت_روح در میان بوده است.
(جبرئیل یعنی مظهر #قدرت_خدا. #جبرائیل بعد از خدای قادر، أَبَرقدرت #عالم_وجود است و در هر امری در عالم آفرینش میتواند قدرتمندانه دخالت نماید. اگرچه در مرحله سوم و پایانی #معراج رسولالله الاعظم، از پرواز و همراهی پیغمبر اکرم، بازمانده و اعتراف میکند که «لو دنوت انملة فاحترقت»؛ اگر حتی باندازه یک بند انگشت بالاتر بیایم بلافاصله آتش میگیرم! فلذا در همان منزل #سدرة_المنتهی - انتهای بهشت - باقی ماند و پیامبر اعظم(ص) به مدد حضرت روح خود را به #قرب_اعلی نائل گردانید که نشان از برتری قدرت بینظیر حضرت روح بر قدرت کمنظیر حضرت جبرئیل دارد. فتأمل!)
👌 ضمنا ناگفته نماند که رفت و آمد ملائکه (بویژه حضرت جبرئیل علیهالسلام) به #بیت_مطهره و «بیت منزه من الرجس» و خانه خالی از هرگونه پلیدی (... انما یرید الله لیذهب عنکم الرجس اهل البیت و یطهرکم تطهیرا - قرآن/۳۳/۳۳) از همان زمان کودکی برای #بضعة_الرسول(س)، امری کاملاً عادی و طبیعی بوده است و عبارت #مختلف_الملائکة (محل آمد و شد فرشتگان) در #ادعیه و #زیارات مأثورهای از قبیل زیارت #جامعه_کبیره به رفت و آمدهای زیاد ملائکه از جمله جبرئیل، بر خاندان رسولالله الاعظم(ص) اشاره دارد و لذا چیز جدیدی نبوده و چندان جای شگفتی ندارد، حتی اگر بعد از رحلت «دریافت کننده قرآن» صورت گرفته باشد.
ولیکن این امر (نزول محتوای صحیفه فاطمیه و آنگاه تفسیر و تبیین آن برای معصومین بعدی) که قاعدتاً امر مداومی هم بوده است و در قرآن هم اشاره میفرماید که «هی حتی مطلع الفجر» (تا لحظه #عروج امّالمؤمنینس یا تا زمان #خروج امام مهدیعج؟)، از آنجایی قابل توجه و دقت بیشتری است که پای حضرت روح در میان است که به سهو و خطا، معادل جبرائیل پنداشته شده و به اعظم ملائکه تعبیر میشود!
...ادامه دارد👇
https://eitaa.com/chelcheraaqHM/90
✍️سیدمحمدحسینی(منتظر)
آذر ۱۴۰۱
🆔 eitaa.com/chelcheraaqHM
هدایت شده از حیفه نبینی/یک از هزاران
☫﷽☫
#تحریر_حم
🌸🌸🌸
🌸🌸
🌸
🌸 ثقلین فاطمة الزهراء(س)
گلچینی از سخنرانیهای #حم
👈 (بخش پنجم):
https://eitaa.com/chelcheraaqHM/88
بخش قبلی ☝️
بنابراین قصه #صحیفه_فاطمیه، امری بسیار فراتر از آن چیزی است که معمولاً حتی توسط #خواص بزرگ #شیعه، تصور شده و متاسفانه کاملا #مغفول قرار گرفته است!
شاید سؤال شود که اگر چنین باشد، پس چرا #امام_صادق(ع) بجای #نزول_روح_الله از #نزول_جبرئیل سخن رانده است؟! جواب آنست که؛ (حضرت روحالله #خمینی هم اشاره کردند) بخاطر ملاحظه #اندازه_فهم_مستمعان بوده است. زیرا درک مفهوم #لیلة_القدر، امر چندان سهل و آسانی حتی برای #خواص و #نخبگان نیست!
«و ما أدراک ما لیلةالقدر»؟!
#مصیبت_اصلی و مظلومیت اعظم #زهرای_اطهر، همینجاست و عدم درک لیلةالقدر!
⁉️ انواع #مظلومیت_فاطمه؛
در باب مظلومیت #حضرت_فاطمه(س)،
شاهد سه نوع «مظلومیت بزرگ/أُولیٰ»، «مظلومیت خیلی بزرگ/وُسطیٰ» و «مظلومیت بینظیر/أُخریٰ» هستیم:
👈 «مظلومیت صغری»؛
نوع اول مظلومیت آنحضرت همان صدمات سنگین و لطمات مهلک و ضربات مرگباری بود که #منافقین_پلید، بلافاصله پس از #رحلت شهادتگون #پیامبر(ص) بسیار جفاکارانه بر پیکر او تحمیل کردند و منتهی به شهادت محسنبنعلی و سپس بیماری و نهایتا #شهادت_مظلومانه او گردید و #شیعیان و #محبان #اهل_البیت هم معمولاً عزادار همین نوع از مظلومیت او هستند و صد البته هم قابل عزاداری شدید است ولیکن محدودسازی مظلومیت آنحضرت به این میزان از زهر جفاء، خود مظلومیت مضاعف دیگری است. در این سطح از ذکر مصیبت، شاهدیم که حتی گاهی ماجرای شهادت حضرت #زهرای_مرضیه به گسست پیوند پسرعمو و دخترعمو تنزل داده میشود و اینکه هنگام آخرین وصایای #حضرت_فاطمه به #حضرت_علی، مکالمه احساسی آن حضرات مقدسه با کلمات پسرعموجان و دخترعموجان بیان میشود تا بر ابعاد عاطفی #رابطه_عاشقانه دو #دلداده_الهی تأکید شده باشد و اینکه «مفارقت پسرعمو و دخترعمو» (که عقدشان در آسمانها بسته شده!)، بزرگترین #فاجعه_تاریخ است که بر #شیعه تحمیل شده است و...!
👈 «مظلومیت وُسطی»؛
نوع دوم مظلومیت واقعه بر فاطمه زهراء، عبارت از اینست که (طبق برخی روایات)، نزول #حضرت_جبرئیل(ع) بر حضرت زهراء(س) را با شدت #تألمات_روحی و ضرورت #تعزیت_عاطفی آنحضرت تعلیل کنیم و بدان محدود سازیم!
گوئی که آن #روابط_غیبیه صرفاً بخاطر کاهش آلام روحی حضرت #امّ_الائمه علیهمالسلام بوده است و تداعی حکایتهای «قصه هزار و یک شب»! با این تفاوت که #صحیفه_فاطمیه هم (العیاذبالله) برای لالائی کودکان آنحضرت بوده است و #شهرزاد قصهگوی آن هم جناب #جبرائیل و خلاصه اینکه یک ماجرای شخصی و خانوادگی بوده است!
و حال آنکه قضیه بسیار فراتر از این حرفهاست و اینگونه روایتها و تحلیلها و تعلیلها صرفاً از باب #اندازه_فهم_مستمعان (در تعبیر امام خمینی) بوده است وگرنه (ایضاً به تعبیر ایشان) آب #دریا را در #کوزه نتوان گنجانید!
همچنانکه (باز هم به تعبیر دیگر #امام_راحل)؛ در خصوص حضرت فاطمه، «دیگران هر چه گفتهاند به #مقدار_فهم خود بوده، نه به اندازه #مرتبت او»!
آری، تنها کسی که توانست #خرق_عادت کرده و نگاهی بلندتر به آنحضرت بیافکند، #امام_خمینی بود که ایضاً در باره آنحضرت میفرماید: «زنی که تمام خاصههای انبیاء در اوست. زنی که اگر مرد بود، #نبی بود، به جای #رسول_الله(ص) بود. معنویات، جلوههای #ملکوتی، جلوههای #الهی، جلوههای #جبروتی، همه در این موجود مجتمع است.»
بیان عبارت «ما مفتخریم که ... #صحیفه_فاطمیه که کتاب الهام شده از جانب خداوند تعالی به #زهرای_مرضیه است از ما است.» در وصیتنامه #سیاسی_الهی امام خمینی، نشان از جایگاه رسمی والای #مصحف_فاطمه (در اسناد بالادستی #جمهوری_اسلامی_ایران) دارد و اینکه چنین افتخاری صرفاً نباید در حد #تشریفات و تعارفات #تبلیغاتی باقی بماند و بلکه محتوای آن باید در #صحنه میدانی، جاری و ساری باشد.
بنابراین اگر #مظلومیت آنحضرت را به #تعزیت جبرئیل منتهی به تحریر صحیفهای در حد قصههای هزار و یک شب گردیده، تنزل بدهیم، هرگز به اعماق فحوای مفهوم خطیر «لو لا #فاطمه لما خلقتکما» و نقش بیبدیل و منحصربفرد آن حضرت در تکمیل زنجیره #عالم_آفرینش و #إکمال_دین، نائل نخواهیم گشت که بالتبع مشایعت و تشیُّعی هم، آنچنان که باید و شاید نمیزاید.
👈 «مظلومیت کبری»؛
نوع سوم مظلومیت حضرت صدیقه کبری که نه تنها کمنظیر بلکه بینظیر است، از جانب کفار (و منافقین بدتر از کفار) نبوده و نیست، بلکه از جانب خود #شیعیان و بلکه بهتر است بگوئیم از طرف مدعیان تشیع آنحضرت هم اتفاق افتاده است!!
و این بزرگترین معمای #تاریخ_اسلام است!
...ادامه دارد👇
✍️ سیدمحمدحسینی(منتظر)
آذر ۱۴۰۱
💠کانال اطلاعرسانی
چلچراغ معارف و احکام حم 👇
eitaa.com/chelcheraaqHM
🙏گروه هماندیشی
چلچراغ معارف و احکام👇
https://eitaa.com/joinchat/3850895565Cc7624a74fe
هدایت شده از حیفه نبینی/یک از هزاران
✅
«زکات عقل؛ تحمل نادانها است.»
💠
(سخنی از امام علیه السلام)
💠