چہمۍجویۍ.mp3
4.65M
🔉 کلیپ صوتی
🔶 موضوع |چه میجویی؟ عشق...
ماییم که بار تاریخ را بر دوش گرفته ایم...
🎙#سید_مرتضی_آوینی 💚
🔻 پ.ن:
چنان طنین صدایش زلزلهای بر دل میآورد و حکمت کلماتش چنان غبار از دل میروبد که آدمی مجذوب حقیقت ماورائی نهانش میشود؛ حقیقتی که این حکیم شهید، مشهود او بوده و با زبان دل به هنر تجلی یافته است.نام و یادش گرامی...
⚜️ @Taammolat74
🔰چهار نکته درباره طرح سید شهیدان اهل قلم؛
آقا سیدمرتضی آوینی
✍️ علی محمدی
📍 امروز در یکی از گروههای کلاب هاوس درباره شهید سیدمرتضی آوینی چهار نکته عرض کردم: شهید آوینی، مهمترین خصوصیتش این است که دغدغه و مسئلهاش، مسئلهای در مقیاس خود انقلاب اسلامی است.
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
تاملات
🔰چهار نکته درباره طرح سید شهیدان اهل قلم؛ آقا سیدمرتضی آوینی ✍️ علی محمدی 📍 امروز در یکی از گروه
✔️ ادامه....
1️⃣ شهید آوینی، مهمترین خصوصیتش این است که دغدغه و مسئلهاش، مسئلهای در مقیاس خود انقلاب اسلامی است. لذاست ایشان به #عالم_مدرن و تقابل آن با عالَم اسلامی می اندیشید، با #جهان_تکنیک درگیر بود و معتقد بود که با اخذ تکنیک از غرب، نمی توان به جنگ جهان تکنیک برویم؛ به #ایده_ترقی حساس بود و از اینرو، فلسفه تاریخ تکامل معنوی و باطنی انسان را جستجو میکرد؛ به اهمیت #برنامههای_توسعه واقف بود و می فهمید که اگر جمهوری اسلامی برای تنظیم مناسبات و ساختارهای خود به طرح جدیدی نیاندیشد، در هاضمه تمدن مدرن مستحیل خواهد شد.
2️⃣ شهید آوینی در مقابل دو جریان ایستاده بود:
اول جریانی که غرب را عالمی دینی یا حداقل، عالمی خنثی تلقی می کرد که با جوهره انقلاب اسلامی سازگار است و از اینرو جمهوری اسلامی می تواند به سادگی و به غربالی سطحی، خوب و بد آن را تفکیک کند و طرح خود را پیش ببرد
و دوم جریانی که در صدد تغییر در عالم مدرن با صورتی صرفا تشریعی بودند و گمان می کردند تنها با باید و نبایدهای شرعی می توان، در مقابل طرح مدرنیته تاب آورد. ایشان این تلقی از دین را دین عجوزهها می نامید و تطبیق ناشیانه عناوین روایات را بر مصادیق عالم مدرن از نتایج آن می دانست.
3️⃣طرح خود شهید آوینی، تسخیر تمدن مدرن به نفع عالَم معنوی و باطنی انقلاب اسلامی بود. ایشان راه تسخیر هر پدیده ای را در گرو فهم نسبت آن با حقیقت می دانست و معتقد بود که اگر مؤمن #نسبت ابلیس و مارکس و ... را با #حقیقت فهم و کشف کند، می تواند آنها را مسخَّر خود گرداند.
ایشان لازمه این تسخیر را دو مطلب می دانست یکی کشف و فهم عمیق بنیان عالم مدرن و نحوهی انعکاس این بنیان، در وجوه متکثرِ تکنیکها و ابزارهای آن و دوم، وصول و اتصال وجودی با حقیقت و باطن عالم . از نگاه شهید آوینی، حاصل این #کشف و #وصول، برخورداری مؤمن از بصیرتی تحت عنوان #حکمت_تأویلی است که با تکیه بر آن می توان، عالم مدرن را به تسخیر انقلاب اسلامی در آورد.
4️⃣طرح تسخیر شهید آوینی، علی رغم توفیقاتی که در #ساحت_هنر_ اسلامی می تواند داشته باشد، ولی به نظر می رسد برای اداره و سازماندهی ساختارهای جمهوری اسلامی و طراحی چارچوبهای سبک زندگی اسلامی ایرانی #ناتمام است. تکیه بر دریافتهای اشراقی و اتکاء بر وحه وصولی بودن حکمت و نه حصولی بودن آن، هرچند حاوی تذکر و تنبهی جدی در پرهیز از تمثلگرایی و مفهومزدگی در مواجهه با عمق نزاع انقلاب اسلامی و تمدن غرب در لایه های باطنی و معنوی تکوین و تاریخ است، ولی اکتفاء به آن و عدم تلاش برای جریان این عمق و وصول، به #ساحت_عقلانیت_اجتماعی و غفلت از خط امتداد مفهومی حکمت اسلامی در عینیت و همچنین ارتقای فقاهت سنتی به فقه حکومتی و اجتماعی، نتیجه ای جز واسپاری عرصه تدبیر و سیاست به تفکر سکولار مدرن، در سودای تربیت نیروهای انسانی طراز انقلاب اسلامی نخواهد داشت!
⚜️ @Taammolat74
⚜️ @alimohammadi1389
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |شهیدآوینی و هنر
🎙 سیدحسن شهرستانی
نشست ما و مرتضی آوینی
گفتمان نخبگان علوم انسانی
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
04.mp3
36.24M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |شهیدآوینی و هنر
🎙 سیدحسن شهرستانی
🔹 هنر و فنون هنری و رابطه آنها در ادبیات و فرهنگ ایرانی اسلامی
.
.
⚜️ @Taammolat74
📣 اطلاعیه
اولین نشست از سلسله نشستهای «حکمرانی فضای مجازی»
🔶 موضوع | «دورنمای حکمرانی فضای مجازی»
با ارائه: دکتر عبدالحسین کلانتری (سرپرست پژوهشگاه فضای مجازی)
🕰 زمان: یکشنبه 22 فروردین 1400، رأس ساعت 18
⭕️ نشست به صورت مجازی و برخط برگزار میشود.
🔖 لازم به ذکر است برای شرکتکنندگان گواهی حضور صادر و به بهترین خلاصهنویسی از صحبتهای مطرحشده در نشست، جوایزی به قید قرعه اهدا میشود.
💡 ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر:
@oisc_rooydad
🔹 مشروح خبر:
🌐 http://yun.ir/haijm9
#نشست_علمی #حکمرانی_فضای_مجازی
⚜️ @Taammolat74
📣 اطلاعیه
آیینه سکندر...
🔶موضوع | جامعهشناختی غرب شناسی در ایران
🎙دکتر محمدرضا قائمینیک
▪️مروری بر تاثیر فلسفۀ تاریخ تجدد در تکوین علوم اجتماعی در غرب
▪️مروری بر بسترهای اجتماعی-تاریخی تکوین علوم اجتماعی در غرب
▪️نقد و بررسی نحوۀ ورود علوم اجتماعی و جامعه شناسی به ایران تا قبل از انقلاب اسلامی
▪️نقد و بررسی نحوۀ مواجهه با علوم اجتماعی غربی در ایران بعد از انقلاب اسلامی
⏰ یکشنبه، ۲۲فروردین ماه، ساعت ۱۰ تا ۱۲
✔️ امکان شرکت آنلاین در جلسه از طریق لینک زیر مقدور است؛
🌐 Live.whc.ir/farhangi
⚜️ @Taammolat74
⚜️ @roozegareno_ac
🔰آینده ایران جدید
✍️ سعید آجرلو
🔸ایران جدید اما حتما برای رسیدن به آنچه استعداد و قابلیتش را دارد موانع فراوانی دارد. علاوه بر غرب که پیشرفت خود را در پسرفت ایران می داند، ذهن غرب گرایانی که نسبت شیفتگی با غرب دارند، از بزرگ ترین موانع این پیشرفت و گشایش است. باور به قدرت داخلی که همواره در گفتمان رهبری حاضر و زنده و پویا بوده، امروز بیشتر از هر زمان دیگری ذهنیت غرب زدگان را تهدید میکند.
🔹تجربه 7 سال گذشته بی تردید جزو فرآیندی است که به صورت طبیعی ایران طی کرده تا از درون آن تفکر غرب گرا فراتر از افراد غرب گرا استیضاح شوند. این استیضاح علاوه بر مبانی نظری نیازمند تبیین اجتماعی است. مردم محوری پایه گشایش و فرج و پیشرفت است. غرب گرایانی که قبل از حذف سیاسی باید توسط جامعه حذف شوند تا از دل خاکستر غرب گرایی، ایران قوی و مقتدر و پیشرفته بیرون بیاید. ایران قوی از دل مردمی قوی بیرون می آید.
💢توفیق های ایران دوام می یابد؛ هر چند دشمنی استکبار و تغافل ذهن غرب زده و استکبارزده وجود داشته باشد. رسیدن به ایران قوی و قرن امید با پرش بلند از این چالشها امکان بروز می یابد. قرن آینده برای ایران، قرن امید و پیشرفت است .
⚜️ @Taammolat74
🔰 ما آوینیستها
✍️ فرشاد مهدیپور
📍جریان روشنفکری، سه دهه پیش، در حال در دست گرفتن افق فکر و فرهنگ ایران بود. جریانی که پس از افولی کوتاه در دوره جنگ، درحال بازیابی خود بود و حضوری تازه. روشنفکری ایرانی، برخلاف آنچه در جهان جریانهای فرهنگی رواج داشت، با وجود اخذ لعابی چپگرا، یک نحله وفادار به غرب و لیبرالمسلک (بهمعنای دقیق کلمه) بود و در تمامی دهه 60، خود را در پس نقاب ادبیات و سینما پنهان کرده بود و سیدمرتضی آوینی از معدود کسانی بود که تلاش میکرد نورافکن به این تاریکخانه اشباح تجدد بتاباند. طرح او، آبریختن در خوابگه مورچگان بود و برای این ستیز همان دو عرصه رقابت اصلی را برگزید: ادبیات و سینما. و در هر دو، پیرنگی را ریخت که بیتردید، ساختار نوین فرهنگ انقلابی، مدیون، وامدار و وابسته به اوست.
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
تاملات
🔰 ما آوینیستها ✍️ فرشاد مهدیپور 📍جریان روشنفکری، سه دهه پیش، در حال در دست گرفتن افق فکر و فرهن
✔️ ادامه...
🔸اول منورالفکران صدر مشروطه که خورد و خوراکشان را سفارت انگلیس میداد، گرچه توانستند سلسله قاجار را براندازند، چون در سراسر جهان، مدرنیته زیر ضربات انتقادهای مارکسیستهای فرانسوی، روسی و... قرار داشت، خیلی زود بهنحوی مستحیل شدند که یادشان رفت، باید در موضع نقد و نظارت بر دولت و حکومت قرار بگیرند.
🔹آنها با تدارک کودتای اسفند 1299 (که کمتر از یک ماه پیش، صدسالگیاش گذشت)، دوره استبدادی بینظیری را برای ایران معاصر پدید آوردند که تا امروز هم عوارضش باقی است؛ در این عصر ترقی، اصلیترین مبلغان و مترجمان مدرنیته در کشور، مبدل به دولتمردان حکومت رضاقلدرخان شدند و اول، وسط و آخر دوره پهلوی اول تا کنار زدن او توسط انگلیس و سرکار آمدن پهلوی دوم را مدیریت کردند. پهلوی مولود این جریان روشنفکری بود که چپگرایی را درونش ذوب میکرد و راستگرایی را تقویت.
🔸با پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن 57، وقتی دودمان پهلویها در هم تنیده شد، حزب روشنفکری باید دست و پایش را جمع میکرد، اما بهدلیل فقدان رهبریای هوشمند و پیچیده، خیلی زود خود را برابر انقلاب قرار داد و به ناگزیر، موج مردم او را کنار زد و حالا با درک شرایط جدید، این حزب نهانروش، کمی به عقب رفت و تلاش کرد نهاد آکادمی را که از گذشته در اختیار داشت و صنایع فرهنگیای نظیر سینما را به زیر انقیاد خود درآورد و طبعا در آن شرایط (برخلاف تمامی چهار دهه پیشینش که سرسپردهای تام در برابر پهلویها بود)، در قامت نقاد نظام نوین، ظاهر شد؛ اگر گفته شود که ریشه این همه کینه و شکوه در تمامی دهههای اخیر از کجاست، باید به این پدرکشتگی تاریخی اشاره کرد که ایران اسلامی، دولت محبوب روشنفکران را کنار زد و این داغ بیدرمانی برایشان به شمار میرفت.
🔹دوم آوینی خیلی زود این حرکت موذیانه را فهمید (از همان طلیعهای که مخملبافش را که حاضر نبود در لانگشات با این طیف جاگیر شود، در کلوزآپ مفتون خود کردند) و هشدار داد که تظاهر به دانایی روشنفکری با دانایی متفاوت است؛ او با پوست و گوشت و خونش این جریان را میشناخت و درک میکرد که تظاهر و جلوهفروشی، چه میزان موثر است و البته تباهکننده...
🔗 برای خواندن ادامه مطلب، اینجا کلیک کنید.
⚜️ @Taammolat74
تاملات
🔰 کلاب هاوس زیر ذرهبین منتقدان فرهنگی 🔸مدتی است فضای رسانهای کشور تحت تأثیر یک اپلیکیشن جدید به ن
🔰ما و کلاب هاوس و مردم
✍️مهدی طرفی
📍 در شرایط فعلی هر بستر، فرد و جریانی که گفتمان، گفت و گو بین نگاه های فکری مختلف را ترویج دهد، قابل ستایش است، حلقه مفقوده بین جریان های انقلابی، اصلاح طلب، سنتی و حتی ضد انقلاب گفت و گو دو یا چند طرفه است. بستر اجتماعی کلاب هاوس تا حدی توانسته خلا گفت و گو را بین افراد خاص برطرف کند و بجای #کامنت و #پست یک طرفه بستری چند طرفه ایجاد کند.
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
تاملات
🔰ما و کلاب هاوس و مردم ✍️مهدی طرفی 📍 در شرایط فعلی هر بستر، فرد و جریانی که گفتمان، گفت و گو بین ن
✔️ ادامه...
🔸کلاب هاوس باتوجه به طراحی و قابلیت هایش فضایی کاملا خاص دارد،محفل حضور چهره های تاحدی شاخص رسانه ای که در بستر های اجتماعی دیگر فعال هستند، موضع سیاسی دارند یا تریبون افراد و جریانات مشهور هستند.
🔹 کلاب هوس رسانه ای برای عموم مردم نیست، هیچ وقت اثرگذاری و موج آفرینی نخواهد داشت و بستری برای دورهمی های محفلی است، چراکه رسانه سمعی با این فضای محیطی که قابلیت ذخیره گفت و گو ها و... را ندارد مخاطب خیلی خیلی خاص خواهد داشت، شاید امروز که تا حدی تب و تابش بین رسانه ای ها وجود دارد کمی استقبال داشته باشد. اما فردا و پس فردا جایگاهی بین مردم ندارد، چون عامه پسند و قابل دسترس نیست.راحتی مردم رسانه سمعی و بصری است.
🔸 دورهمی های محفلی کلاب هوس بسیار ضریب اثرگذاری پایین دارد، چراکه جامعه مخاطب، غالبا افراد صاحب موضع و نظر هستند که تلاش می کنند حرفشان را بزنند، گاهی منتهی به جدل میشود، گاهی اظهار وجود و گاهی هم مناظره،اما اغنا و توجیه عمقی در این بستر جایگاهی ندارد.
🔹 اگر نگاهتان جذب حداکثری است و می خواهید اثر گذاری عام داشته باشید،کلاب هاوس بستر مناسبی نیست، اگر می خواهید پیروز در #انتخابات باشید کلاب هوس پیشنهاد نمی شود اگر هم می خواهید چیزی یاد بگیرید بازهم از کلاب هوس مناسب تر بسیار است.
🔸 متاسفانه روز های اخیر برخی از چهره های اثرگذار و شاخص انقلابی که حوزه اثرگذاری بالا دارند، ساعت های زیادی در طول روز(هشت ساعت و ده ساعت) وقتشان درگیر روم های نرم افزار آیفون الاصل است،در حالی که مخاطب اصلی که مردم کوچه خیابان ها هستند،فراموش شده اند، بجای اینکه کاندیدای خود را ساعت ها برای جمع محدود کلاب هوس جا بیندازید گروه هایی حقیقی بین مردم تشکیل بدهید و اغناسازی عمومی کنید،هم ظرفیت پذیرش بالا دارد هم پیروزی در انتخابات.
💢 در آخر هم شاید بعد ها کلاب هاوس برای گفت و گو های چند طرفه پیشنهاد شود، ولی امروزی که ساعت و دقیقه اش در سرنوشت آینده کشور و جهان موثر است، توان باید صرف ارتباط گیری با توده مردم شود. تا چالش های تقابلی با چهره های غیر قابل تاثیر.
⚜️ @Taammolat74
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |مباحثه کتاب ماجرای فکر آوینی
🎙 دکتر وحید یامینپور
جلسه هفتگی هیئت هنر حوزه هنری
جلسه دوم
⏰ چهاردهم مردادماه ۱۳۹۸
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
yamin por 2.mp3
17.56M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |مباحثه کتاب ماجرای #فکر_آوینی
🎙 دکتر #وحید_یامینپور
جلسه دوم
.
.
.
🔗 برای شنیدن جلسه نخست به اینجا کلیک کنید.
⚜️ @Taammolat74
📎
✅رفتارهای مردم محصول مناسبات ساختارهای اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسیای است که در طی یک روند تاریخی طولانی شکل گرفتهاند. مشکل ، این است که ما واقعبودگی اجتماعی و هستی تاریخی خود را نمیبینیم و از مردم انتظار رفتارهایی را داریم که همین واقعبودگی و هستی اجتماعی و تاریخی ما به آنها اجازه تحقق این رفتارها را نمیدهد.
👈نقطه ضعف بسیاری از سیاستمردان ما نیز ریشه در همین فقدان بینش لازم برای فهم همین هستی اجتماعی و تاریخی و ساختارهای ما دارد. آنها میکوشند درون همین ساختارهای تاریخی عمل کنند، بیآنکه دریابند در ساختارهای کنونی، تحقق مطالبات جامعه از اساس غیرممکن است و با جابهجاییهای سیاسی معضلات و بحرانهای ما حل نخواهد شد!
🏷 #انتخابات1400
⚜️ @Taammolat74
49.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 «سپید و سیاه»؛ روایت های مستند فرهنگ و هنر و سیاست
▪️ سیمافکر
قسمت اول
🔹سید مرتضی آوینی سه سال از اوایل سال ۱۳۶۸ تا آخر ۱۳۷۰ سردبیر مجله سوره بود. در این دوران با بسیاری از دیدگاههای جاری دوران خود وارد بحث و درگیری شد. مجله سوره به طیف وسیعی از موضوعات از سیاست و اجتماع و فرهنگ گرفته تا هنر و سینما و موسیقی و شعر و… میپرداخت.
🔹سید مرتضی آوینی برنامهای مفصل و بلند برای همه این موضوعات داشت. از جمله مسائلی که او بارها و بارها در مقالات متعددی به آن نظر کرد، مسئله روشنفکری و روشنفکران بود. در تلاش مطبوعاتی سید مرتضی آوینی روشنفکران همواره یک طرف گفتوگو بودند. روشنفکران، از دوره قاجار نقشآفرینانی صحنه سیاست و اجتماع به شمار میآمدند.
⚜️ @Taammolat74
تاملات
🔰 کلاب هاوس زیر ذرهبین منتقدان فرهنگی 🔸مدتی است فضای رسانهای کشور تحت تأثیر یک اپلیکیشن جدید به ن
🔰 کلابهاوس یک شبکه نخبگانی سیاسی
✍️ محمدصادق افراسیابی
🔸شبکه کلاب هاوس، شبکهای است که در راستای تکمیل نقشه جنگ نرم دشمنان طراحی و راهاندازی شده است. به نظر میرسد اهداف این شبکه اجتماعی بیشتر در حوزه سیاسی نمود پیدا میکند و مخاطب آن هم در حوزه نخبگانی تقسیمبندی میشود. اغلب افراد حاضر در این شبکه از نرم افزار IOS که مخصوص گوشیهای آیفون است استفاده میکنند البته نسخه اندروید آن هم وجود دارد که یک نسخه غیررسمی است.
🔹در نهایت میتوان این تحلیل را ارائه داد که شبکه کلابهاوس یک شبکه نخبگانی سیاسی است که پیش از حضور بزرگان سیاسی کشور مانند محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه و محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیشترین مباحث علیه انتخابات 1400 بود و بعد از حضور سیاسیون کشور گفتمان بر روی گزینه ریاست جمهوری آغاز شد.
🔸وقتی ما در فضای مجازی به پلتفورمی ورود میکنیم که ماهیت غیرایرانی دارد، مدیریت آن هم سخت میشود. عدهای هم معتقدند استفاده از این بسترها میتواند به افزایش مشارکت در انتخابات کمک کند؛ این موضوع دور از ذهن نیست؛ اما رسیدن به این هدف بسیار سخت است. به نظر میرسد اگر ما از پلتفورمهای داخلی استفاده میکردیم و آن را تقویت میکردیم بهتر بود.
💢این شبکه مجازی یک شبکه کاملا نخبگانی است و برای عموم مردم طراحی نشده است، شخصی هم که از گوشی آیفون استفاده میکند فردی است با مختصات مالی خاص خود که در کشور هم فراگیری ندارد لذا میتوان گفت این شبکه اجتماعی خیلی عمومی نشده و نیازی هم نیست که عمومی شود زیرا میتواند آسیبهای خاص خود را داشته باشد.
⚜️ @Taammolat74
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |رئالیسم سازنده و حل مسائل اجتماعی
🎙 دکتر سینا کلهر
مدرسه علوم انسانی دعوت
⏰ ۱۴ شهریور ۱۳۹۹
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
Sina Kalhor Sounds.mp3
36.21M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |#رئالیسم سازنده و حل #مسائل_اجتماعی
🎙 دکتر #سینا_کلهر
مدرسه علوم انسانی #دعوت
🔹به طور کلی دو جریان جدی در نظام تصمیمگیری وجود دارد که مخرب هستند:
1- جریان "واقعگراهای بیآرمان و بیارزش" (رئالیسم منتهی به نهیلیسم): عمدتا پایگاه اصلی آنها در نظام دانشگاهی است و تکیه آنها بر بدترین سناریوهاست. نتیجه بلافصل این جریان معمولا بنبست است البته پشت سرآن یک جهتگیری سیاسی نیز معمولا وجود دارد.
2- جریان "آرمانگرای بیاعتنا به واقعیت":
آنچه که مدنظر برای تحلیل و حل مسائل اجتماعی نیازمند است، رویکرد واقعگرایی آرمانگراست که از آن به "رئالیسم سازنده" تعبیر میکنیم.
🔗 برای شنیدن سخنرانی جلسه قبل، اینجا کلیک کنید.
⚜️ @Taammolat74
🧠 #فلسفیدن
🔸🔸زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست
شاید آن خنده که امروز دریغش کردیم
آخرین فرصت خندیدن ماست!
هر کجا خندیدیم، زندگی هم آنجاست
زندگی شوق رسیدن به خداست
خنده کن بی پروا، خندههایت زیباست
✍️سهراب سپهری
⚜️ @Taammolat74
تاملات
♨️ پرونده ویژه تأملات 🔶 پرونده | سلبریتی و فرهنگ شهرت 📍[سلبریتی ها] اکنون کالا هستند چون تبدیل
🔰چرا سلبریتی مهم است؟
✍️هالی گروت
📍
سلبریتی دقیقاً چیست؟ و چه زمانی پدید آمده است؟ تفاوت سلبریتی با سایر مقولات شناخت مانند شهرت یا آوازه چیست؟🔸سلبریتی خود را از سایر اشکال ستایش عمومی متمایز میکند؛ زیرا آن [سلبریتی] بر شخصیت فردی تمرکز دارد. سلبریتی ها با کمال جاودانهی خود بهظاهر به ما توصیه میکنند که از چیزهای دنیوی دوری کنیم، آنها ما را سرگرم میکنند، به ما لذت میدهند یا به ما کمک میکنند تا درد خود را ابزار کنیم، 🔹آنها باوجود همهی نقص انسانی خود به ما در مورد نقایص و کاستیهای خود اطمینان میدهند، احساس تعلق را پرورش میدهند و به ما یادآوری میکنند که تنازع حقیقتاً تنها وضعیت تجربه بشری است. سلبریتی ها شخصیت بودگی- شخصیت ما را منعکس میکنند- آنها به ما نشان میدهند که چه کسی هستیم، اما آنها همچنین ما را با خیال خام افسون کرده و به ما نشان میدهند که چه کسی میخواهیم باشیم. 💢خاستگاههای سلبریتی بسیار مورد مناقشه است و جای بحث بسیار دارد؛ زیرا تعاریف کاملاً متفاوتی از این اصطلاح وجود دارد. بهعنوانمثال جایگزینی “شهرت” بهجای “سلبریتی” و بالعکس، تا حدی امری عادی شده است. اما با استعمال این کلمات بهجای یکدیگر، ما زمینههای تاریخی خاصی را که آنها بهواسطه شان تکمیل یافتهاند، نادیده میگیریم. ✔️ادامه دارد... 🌠 #فرهنگ_شهرت ⚜️ @Taammolat74 ⚜️ @celebritism
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |نقش حضرت آیتالله مصباح در تحولات علوم انسانی
🎙 حجتالاسلام سیدمحمد غروی
نشست بررسی دیدگاه علامه مصباح در باب تحول علوم انسانی
مجمع عالی حکمت اسلامی
⏰ ۱۶بهمن۱۳۹۹
⚜️ @Taammolat74 👇👇👇
محمد غروی.mp3
16.52M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع |نقش حضرت #آیت_الله_مصباح در تحولات #علوم_انسانی
🎙 حجتالاسلام سید#محمد_غروی
#نشست_بررسی_دیدگاه_علامه_مصباح در باب تحول علوم انسانی
.
.
⚜️ @Taammolat74
🔰 مشکل روشنفکری حوزوی مدرن
✍️ حمید پارسانیا
🔸وقتی طلبه از سنت قدسی خود فاصله میگیرد و در مبانی هستیشناختی و معرفتشناختی خود تردید میکند، آشنایی تاریخی و اجتماعی او به منظر و افق معرفتی نوین او کمکی نمیکند، بلکه به او امکان ویژهای جهت تصرف در آن سنت را میدهد و این تصرف از مسیر قرائت و بازخوانی مجدد سنت از منظر اصول و مبانی جهان مدرن آ« هم نه از موضع روشنفکری قرن بیستم بلکه از موضع روشنفکری دلال قرن بیست ویکم، و یا روشنگری اوریانتالیستی و شرقشناسانه قرن نوزدهم انجام میشود.
🔹روشنفکری واسط حوزوی در این حرکت فکری به موازات محروم ماندن از بنیانهای معرفتی جهان اسلام، از عقبه معرفتی جهان مدرن و بیش از همه ادبیات الهیات پروتستان بهره میبرد. الهیات پروتستان تجربه مستمری در بازخوانی مفاهیم دینی در حاشیه فلسفههای مدرن تحلیلی، اگزیستانس، کانتی و نوکانتی دارد.
💢این بخش از تولیدات با آنکه در تکوین بنیانهای نظری روشنفکری دینی ایرانی، اعم از حوزوی و غیرحوزوی تأثیرگذار است، به دلیل اینکه ناظر به جهان مسیحیت میباشد، به طور مستقیم نظر به مفاهیم جهان اسلام ندارد و کاربرد آن در حوزه موضوعات و مسائل اسلامی نیازمند به تلاشی فراتر از ترجمه و انتقال دارد.
⚜️ @Taammolat74
🔰 وضعیت روشنفکری جبهه دشمن
✍️ مقام معظم رهبری
🔸 چند جمله هم دربارهی جبههی دشمن -یعنی همان جبههی مقابل- بگویم. اگر کسی خیال کند که آنها با هم تشکّل دارند و آدمهای پیگیری هستند، به شدّت در اشتباه است. شاید در جمع شما، معدودی باشند که آن جماعت را به قدر من شناخته باشند. آن جماعت را من میشناسم. آدمهایی بیعرضه، بیپیگیری، بیاراده و اهل نقد و اهل دنیا هستند -دنیا در مقابل آخرت. خصوصیت دنیا، نقد بودن است دیگر!- و خصوصیتشان، اساساً ضعف و ترس است.
🔻وضع من اقتضا نمیکند که از کسی اسم بیاورم. و الّا اگر اسم میآوردم، برای شما خیلی شنیدنی و تفریحی بود. من از جناحهای مختلفشان -البته عمدتاً و نه منحصراً، از نویسندگان و شعرایشان- خیلیها را میشناسم. با آنها نشست و برخاست و صحبت کردهام و میدانم که چه وضعی دارند.🔻
🔹اگر میبینید حرکت منظّمی از سوی اینها انجام میگیرد -با همهی صفاتی که برایشان برشمردیم، حرکت منظّمی که بعداً راجع به آن خواهم گفت، از سوی اینها انجام میگیرد- ناشی از این است که فکر و اندیشهای خارج از محیط ادبی، هنری و روشنفکری، یعنی از محیط سیاست و امنیت، اینها را هدایت میکند و پیش میبرد. قضیه این است!
🔸اگر میبینید مقالات هماهنگ، نوشتههای هماهنگ و کارهای هماهنگ از سوىِ جناحِ ضدّانقلاب و بیگانه از جمهوری اسلامی و اسلام، در داخل و خارج منتشر میشود و انجام میگیرد، ناشی از تجمّع روشنفکران نیست. اینها خیلی پایینتر از این حرفهایند که بتوانند تجمّع صحیحی داشته باشند؛ با هم نجنگند؛ با هم معارضه نکنند و یکیشان حاضر باشد دیگری را بر خود ترجیح دهد. در آن عالم خودپرستی و خود خواهی، غوغایی است!
💢چنین جماعتی را یک دستِ اطّلاعاتىِ سیاسىِ داراىِ یک اندیشهی حساب شده و منظّمِ ضدّ جمهوری اسلامی، که آگاه از تأثیر فرهنگ اسلامی و واقف بر تأثیر فرهنگی در جامعهی ماست، هدایت میکند. اجمالاً وضع جبههی دشمن چنین است. پس، یک تشکّل صوری هست؛ اما در واقع تشکّل نیست. انبوهی هستند که دستی، خیلی هنرمندانه و انصافاً زیرکانه و هوشمندانه، از آنها استفاده میکند. مثلاً به آن میگوید: «شما سردبیر این روزنامه شو.» به این میگوید: «شما در موضع منتقد فعّالیت کن.» به دیگری میگوید: «اینطور بنویس.» به یکی دیگر میگوید: «این کار را بکن.» البته نه با این جزئیّات و دقّتها. اما جمعبندی و حاصلش این میشود که من عرض میکنم. آن دست، بدین نحو عناصر جبههی دشمن را در داخل ایران حرکت میدهد.
📚 بیانات در دیدار هنرمندان و مسئولان فرهنگی کشور / 22 تیرماه 1373
⚜️ @Taammolat74