فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹گفتگوی امیر المومنین علیه السلام با مرد برزخی!
💠 استاد عالی
#مذهبی
👇👇
@Taammolate_talabegi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠نقدی بر سواد تاریخی مدعی مرجعیت و از مانعین تحول حوزه( یثربی کاشانی )
♦️در این جلسه که در کاشان برگزار شده منبری محترم که وجود حضرت رقیه را منکر نشده( بلکه فقط اسم و سن را البته آنهم به صورت محترمانه مورد نقد قرار داده است) مورد نقد شدید آقای یثربی قرار گرفت.
♦️در ادامه آقای یثربی ادعا می کند که شیخ مفید تصریح به وجود دختری سه ساله برای امام حسین کرده است.
♦️اگر کسی از اعضای محترم کانال از بین تمام آثار شیخ مفید چه چاپ شده و چه چاپ نشده چنین مطلبی را پیدا کرد بنده نوازی فرمایند.
🔸متن ابتدای کلیپ نوشته طرفداران ایشان بوده و به هیچ وجه مورد تایید نیست.
#مرجعیت
#یثربی_کاشانی
#حضرت_رقیه
#فقه_سنتی
👇👇
@Taammolate_talabegi
May 11
✍️ لباس دین(۱۹)
💠آسیب های خانوادگی لباس روحانیت
۴. محدودیت در کسب و کار
🔹 خدای متعال از هیچ پیغمبری نخواست که به خاطر تبلیغ دین، از کار و زندگی دست بکشد، کار نکند و منتظر امدادهای غیبی باشد! تا جایی از کتاب و سنت بر می آید، همه انبیا مثل بقیه مردم کسب و کار داشتند. شاهد آن همین است که می فرمودند: ما از شما مزدی بابت رسالت نمی خواهیم (قل لا أسئلكم علیه أجرا). اگر آنها هم مثل ما کار و کاسبی نداشتند، ناگزیر باید به دست مردم نگاه می کردند. این نشان میدهد که آنها برای خودشان کار و کاسبی داشتند. روی این حساب دست بده داشتند، نه بگیر! داستان ما برعکس است.
🔻انبیا در کنار کار تبلیغی خودشان برای معاش خانواده وقت می گذاشتند و اغلب هم افراد ثروتمندی بودند که می توانستند به فقرا رسیدگی کنند. این در حالی است که وضعیت مالی ما روشن نیست. نه نظام اسلامی، آن را به عهده گرفته است و نه مراجع تقلید.
🔸تأمین معاش خود و خانواده، یکی از واجبات عقلی و نقلی است و هیچ فقیهی در آن تردید نکرده است. در شرایطی که حوزه نمی تواند معاش متعارف طلبه را تأمین کند و طلبه، شرمنده زن و بچه اش است، چرا کار نکند؟
#لباس_روحانیت
#لباس_دین
#تحول
#تأمل
👇👇
@Taammolate_talabegi
حدیث قدسی:
ای فرزند آدم
خودت را محو بندگی من کن تا قلبت را پر از بی نیازی کنم.
#حدیث
👇👇
@Taammolate_talabegi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹عاقبت شوخی با نامحرم و واکنش امام باقر علیه السلام!
💠 استاد انصاریان
#مذهبی
👇👇
@Taammolate_talabegi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹واکنش لیدرهای اصلاحات به نامزد شدن ظریف در انتخابات ۱۴۰۰
🔻تقریبا با خاک یکسانش کرد!😂
#سیاسی
#طنز
👇👇
@Taammolate_talabegi
✍چگونگی ولادت امامان (ع) در روایات غالیان
🔹در برخی رسانههای ضدِّ شیعه مانند شبکهی کلمه یا سایتهای ملحدین ادّعا میشود که شیعیان معتقدند: «امامان از رانِ مادر متولّد میشوند.» اگر چه اصل وقوع چنین خرق عادتی، عقلاً محال نیست؛ امّا روشن است که شیعیان چنین چیزی را از اعتقادات خود نمیشمرند! منشأ این نسبت، دو روایت ضعیف است که در اثرِ تسامحِ برخی از محدّثان متأخّر از کتبِ غالیان به جوامع حدیثی راه یافته و البتّه هیچ گاه به دیدهی اعتبار بدانها نگریسته نشده است. موضوع دیگری که با این بحث مرتبط است، جایگاه تشکیل جنین امام است. بنابر دو-سه روایتِ ضعیف، جنین امام -بر خلاف مردم دیگر- در پهلوی مادر حمل میشود.
🔻تولّد از ران در افسانههای باستان
بنابر افسانههای هندیِ رامایانا و مهابهاراتا، اوروا (Aurva) از رانِ چپ مادرش و نیز نیشادا (Nishada) از ران چپِ شاهزاده وِنا (Vena) به دنیا آمدهاند.
🔻طبقِ اساطیر یونان و روم نیز، خدای شراب، «دیونیسوس» (=باکوس) از ران زئوس متولّد شده است؛ به این ترتیب که زئوس، با شکوهِ کاملِ خود بر معشوقهاش، سمله ظاهر شد و سمله از شعلهی نور او سوخت. زئوس، جنینی را که در زهدانِ شمله قرار داشت، بیرون آورد و در ران خود قرار داد. این جنین همان دیونیسوس بود که در ران زئوس کامل گشته و از آن متولّد شد.
🔸نتیجه:
اگر چه نتیجهگیری قطعی و روشنتر درباره این روایات، نیازمند تتبّع بیشتر در منابع فرق میباشد؛ امّا اجمالاً میتوان اعتقاد به زاده شدن امام از رانِ مادر را از متفرّدات غالیان دانست. همچنین اثباتِ حملِ امام در پهلوی مادر از طریق روایات معتبر امامیه ممکن نیست و ارتباط آن با روایات غالیان، عقاید باطنی و تصوّرات مسیحی قریب است.
#تاریخ
#امامت
#رجال
#جعلیات
#تأمل
👇👇
@Taammolate_talabegi
حدیث قدسی:
ای فرزند آدم اگر گناهان تو به وسعت آسمانها باشد و سپس از من طلب بخشش نمایی همانا تو را می آمرزم.
#حدیث
👇👇
@Taammolate_talabegi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹حستون نسبت به آینده کدوم گزینه است؟
۱. امیدوارم
۲. نا امیدم
#مصاحبه
👇👇
@Taammolate_talabegi
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🗳 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR برای انتخاب مهمترین و بهیادماندنیترین جملهی حضرت آیتالله خامنهای در سال ۱۳۹۹ از مخاطبان خود خواست تا جمله مورد نظرشان را ارسال کنند. از میان نظرات رسیده در نخستین مرحلهی این نظرسنجی ۱۰ جملهی زیر بیشترین آرا از سوی مخاطبان را کسب کردند. هماکنون شما میتوانید در مرحله پایانی از این فراخوان به یک جمله از میان موارد زیر رأی دهید و بهیادماندنیترین جملهی رهبر انقلاب در سال ۱۳۹۹ را انتخاب کنید.
📥 انتخاب کنید👇
http://khl.ink/jomlesal1399
✍ لباس دین(۲۰)
💠 طرح پیشنهادی:
🔹یکی از اصناف ریشه دار که مخاطب عمومی دارد، صنف روحانیت است. شاید هیچ یک از اصنافی که یونیفرم دارند، به اندازه روحانیت قدمت نداشته باشند. در دنیای مدرن و پیچیده با شهرهای پرجمعیت و شلوغ، ناگزیریم با علائمی، خودمان را به مردم معرفی کنیم و به آنها بگوییم که «ما عالم و مبلغ دین اسلام و مذهب تشیع هستیم. اگر کار مرتبط با دین داشتید، در خدمتتان هستیم.»
ما از یک سو موظفیم مطابق ربوبیت خدای متعال عمل کنیم و از مردم فاصله نگیریم و تا ممکن است همرنگ آنها باشیم و از سویی ناگزیریم متمایز شویم تا شناخته شویم. وجه جمع این دو، «لباس سازمانی با نهایت مشابهت به لباس مردم و کمترین تفاوت از لباس آنها» است؛ بر خلاف لباس فعلی که «نهایت تفاوت» را دارد و متأسفانه کمترین تشابهی هم ندارد!
🔸با این حساب می توانیم لباسی طراحی کنیم که:
🔻 عفیف تر از لباس عمومی باشد؛ مثلا پیراهن بلندتری بپوشیم تا
عورتین را به طور کامل بپوشاند؛ یعنی حدود ۱۰-۲۰ سانت بلندتر
باشد.
🔻آثار غربزدگی آن به حداقل برسد؛ مثل این که یقه آن، کراوات خور
نباشد؛ یعنی مثل پیراهن های کنونی که به آنها یقه آخوندی می گویند.
🔻 به جای عبا و قبا، کتی طراحی شود که هم یقه ساده داشته باشد و هم پیراهن را پوشش بدهد.
🔻می شود برای این لباس، ملحقاتی برای تابستان و زمستان هم طراحی
کرد؛ مثلا کت مخصوص هوای سرد یا گرم؛ مثل نظامی ها که کت
زمستانی مخصوصی دارند.
🔻می شود با لباس، درجات علمی و مقبولیت اخلاقی افراد را هم نشان
داد. یا با تنوع رنگ یا آرمی روی یقه؛ مثلا در سه رنگ لباس تولید کنیم یا یکرنگ باشد؛ ولی آرم، بیانگر سطح علمی افراد باشد، تا مردم
با همین شاخص ها بدانند که چه سطح انتظاراتی باید داشته باشند.
🔹اگر ما این لباس را بپوشیم؛ چون شباهت بالای ۹۰ درصدی به لباس عمومی دارد، هم جلب توجه نمی کند و هم مانع قرابت و نزدیکی نمی شود و هم تحرک طلبه را در جامعه افزایش می دهد.
#لباس_روحانیت
#لباس_دین
#تحول
#تأمل
👇👇
@Taammolate_talabegi
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
خداوند عزوجل می فرماید: خشم من بر آن که به کسی ستم کند که یاوری جز من ندارد سخت است.
#حدیث
👇👇
@Taammolate_talabegi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹همه چیز در محبت است!
💠 آیت الله بهجت رضوان الله تعالی علیه
#مذهبی
👇👇
@Taammolate_talabegi
✍ تأملی بر منابر متافیزیکی
🔹در میان فرمایشات معصومین(ع) توصیه ها و ارشادات مختلفی در راستای تحدید و تبیین سبک زندگی اسلامی وجود دارد که مشکل عمده در جامعه ایران در نوع سبک زندگی آنان است و اگر آن را تغییر دهیم شاهد اثرات و ثمرات زیادی در بطن جامعه خواهیم بود.
🔸یکی از اصول مهم در تبلیغ مخاطب شناسی است که فرهنگ و باورهای مخاطبین فعلی در حال حاضر با توجه به تاثیرات فرهنگ غربی و تاثیرات علمی خود با انکار متافیزیک و تاثیر شگرف رویکرد پوزیتویسمی حتی در دانشگاه ها؛ شاهد انکار وقایع غیر حسی هستیم که نقلیات و مکاشفات مذکور عمدتا مورد قبول جامعه قرار نگرفته و جزء چرندیات و بافته های دین و روحانیون محسوب می شود.
🔻در بین برخی مبلغین عزیز اصرار های فراوانی بر منابر متافیزیکی و ماوراء الطبیعی وجود دارد که شامل روایات و داستان هایی از پیامبران، امامان و اولیاء است.
🔻برخی از این موارد از حیث سندی و وجود واقعی در رنج هستند و چه بسا وجود واقعی نداشته باشند و از آن جهت که برخی مبلغین سواد لازم را در جهت تشخیص قضایای صحیح از سقیم ندارند و حتی بی اطلاع از بدیهیات علم رجال و درایه هستند لذا اصلا انتظار ارزیابی احادیث از ایشان بی جاست!
💠 در نتیجه بهتر است مبلغین در سبک منابر خود یک بازنگری کنند و با مطالعه بیشتر منبری پر مغز و مفید برای عموم ارائه دهند.
😎در آخر جهت ادخال سرور فی قلوبکم، عرایضم را با یکی از این دست نقلیات که شنیدم ختم می کنم:
...در جنگ خیبر حضرت علی علیه السلام آن قدرت فوقالعاده خودشان را نشان دادند و با یک زوری در خیبر را از جا کندند و آنچنان آن را به طرف آسمان پرتاب کردند که از آسمان اول رد شد از آسمان دوم هم عبور کرد و بعد آسمان سوم تا رسید به نزدیک خداوند که خداوند متعال به حضرت جبرئیل دستور دادند جلوی آن را بگیر که ممکن است به ما اصابت بکند.🤪
#تبلیغ
#جامعه_شناسی
#فلسفه
#جعلیات
#تأمل
👇👇
@Taammolate_talabegi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹نماهنگی زیبا ویژه ولادت امام حسین علیه السلام
🎊اعیاد شعبانیه بر تمامی شیعیان مبارک.
#نماهنگ
#مذهبی
👇👇
@Taammolate_talabegi
May 11
امام صادق علیه السلام:
آنکه خدا خیرش را بخواهد
عشق حسین را به قلب او می اندازد.
#حدیث
👇👇
@Taammolate_talabegi
✍️تاملی بر روایات باب مولد الحسین اصول کافی
💠شیخ کلینی در ابواب التاریخ کافی برای هریک از معصومین در بابی مستقل روایاتی جمع کرده است. در باب مولد الحسین ایشان جمعا نه روایت نقل کرده که نکات جالبی بین این روایات به چشم می خورد.
♦️1-روایات دوم باب بیانگر اینست که بین ولادت امام حسن و امام حسین فقط شش ماه و ده روز فاصله بوده است.در اینجا این اشکال به ذهن می آید که اگر امام حسن در ماه رمضان به دنیا آمده باشد در اینصورت امام حسین قاعدتا باید در ماهی قبل از شعبان به دنیا بیاند و این با نظر خود کلینی که ولادت ایشان را در شعبان دانسته است منافات دارد.شش ماه بعد از رمضان هر ماه قمری که باشد قطعا ماه شعبان نیست.لذا به نظر می رسد اگر بخواهیم ولادت ایشان در شعبان را قبول کنیم یا باید قید ولادت امام حسن در رمضان را بزنیم یا قید شش ماهه به دنیا آمدن امام حسین.
♦️2-روایت سوم بیانگر کراهت حضرت فاطمه از حمل و وضع امام حسین است.!!البته قیدشده که علت این کراهت به شهادت رسیدن امام حسین درآینده بوده است.
♦️3-در روایت چهارم آمده :وقتی پیامبر بشارت ولادت فرزندی که امت، او را به قتل می رسانند می شنود راضی به ولادت ایشان نمی شود(لَا حَاجَةَ لِي فِي مَوْلُودٍ يُولَدُ مِنْ فَاطِمَةَ تَقْتُلُهُ أُمَّتِي مِنْ بَعْدِي).در ادامه بعد از رد دوباره وقتی به پیامبر گفته می شود که خداوند امامت،ولایت و وصیت را در نسل امام حسین قرار می دهد این بار پیامبر ولادت این مولود را قبول می کند!!تقریبا همین ماجرا برای حضرت فاطمه رخ می دهد وایشان بعد از شنیدن وعده امامت،وصیت و ولایت راضی به ولادت امام حسین می شود.
♦️4-جالب تر اینکه در همین روایت چهارم آمده که امام حسین هرگز نه از حضرت فاطمه و نه از هیچ زنی دیگر شیر نخورده است!غذای ایشان بنابر ظاهر این حدیث اینطور بوده که پیامبر انگشت ابهام یا زبان خود را در دهان امام حسین می گذاشته و بدین صورت ایشان سیر می شدند.
♦️5-در روایت پنجم علت ایراد جمله إِنِّي سَقِيمٌ (صافات/89) از جانب حضرت ابراهیم مشاهده مصائب امام حسین عنوان شده است.
♦️6-در روایت هفتم امام حسین یاری فرشتگان یاری رسان را قبول نکرده و به جای آن لقاء الله را انتخاب می کند.
♦️7-روایت هشتم روایت معروف به شیر فضه است.نکته جالب در شرح این روایت نظر علامه مجلسی در مورد تاختن اسب بر پیکر مطهر امام حسین در عاشوراست.مشهور بین شیعه اینست که بعد از شهادت امام حسین عده ای اسب بر پیکر ایشان تاختند. علامه مجلسی این مطلب را با استناد به همین روایت قبول نکرده و منکر تاخته شدن اسب بر پیکر امام حسین است(مراه العقول ج 5 ص 371)
#تأمل
#تراث_روایی
#علامه_مجلسی
👇👇
@Taammolate_talabegi
May 11