#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #لبنان
✅ معادله برد - برد مقاومت
🔶 آذرماه سال ۱۳۸۹ هیئتی بلندپایه متشکل از ۶ وزیر به همراه نخستوزیر لبنان به دیدار رهبر معظم انقلاب میروند. مهاجرانی، وزیر ارشاد دولت اصلاحات به نقل از طارق متری، وزیر فرهنگ لبنان، در توضیح این دیدار میگوید:
"رهبر معظم انقلاب به سعد حریری گفتند: «آقای نخستوزیر، شما رمان گوژ پشت نتردام را خواندهاید؟!»
سعد حریری سری تکان داد که معلوم نبود خوانده یا نه!
آیتالله خامنهای گفت: «در این رمان یک زن بسیار زیبایی تصویر شده است. او زیباترین زن پاریس است. طبیعی است که قدرتمندان درصدد دستیابی به این زن هستند. لاتهای پاریس، قداره کشان، بانفوذها؛ اما همه میدانند که ازمیریلدا یک دشنه ظریف دسته صدف سپید بسیار تیز و کارا به همراه دارد. هر کس به او سوءنظری داشته باشد، ازمیریلدا در استفاده از آن دشنه تردید نمیکند.»
سپس گفت: «آقای نخستوزیر! لبنان مثل همان زن زیباست. لبنان عروس خاورمیانه است. خیلیها به کشور شما نظر دارند. اسرايیل خطری است که شما را تهدید میکند. مگر تا خیابانهای بیروت نیامدند؟ مگر مردم را نکشتند؟ ویران نکردند؟ سلاح مقاومت مثل همان دشنه ازمیریلداست. دشمن را نومید میکند و امکان عمل را از او میگیرد.»"
🔶 گزاره تحلیلی
طی روزهای اخیر ارسال محمولههای انرژی ایران به لبنان، باعث خوشحالی مردم لبنان و حتی آرامش بازارهای این کشور شده است؛
1⃣ اضلاع محور مقاومت علاوه بر مسائل نظامی، اکنون وارد فاز اقتصادی شدهاند؛ امری که آمریکا با فشارهای اقتصادی حداکثری به دنبال قطع این اضلاع بود.
2⃣ ظرفیتهای بالقوه بسیاری بین کشورهای حوزه مقاومت وجود دارد که فعال شدن آنها بهمنزله خنثیسازی تحریمهای آمریکا است؛ وصل شدن بندر چابهار به بندر بانیاس سوریه و ایجاد کریدور زمینی ایران، عراق، سوریه و لبنان نمونهای از این ظرفیتها است.
3⃣ افزایش قدرت بازدارندگی مقاومت در جریان واردات سوخت ایران به لبنان کاملاً مشهود و معلوم شد؛ از زمان خرید تا ارسال محموله و رسیدن به بندر بانیاس سوریه همگی نشان از قدرت محور مقاومت برای جلوگیری از هرگونه اقدام علیه نفتکش بود.
4⃣ اندیشه و تفکر وابستگی به آمریکا و غرب برای پیشرفت و توسعه، در این ماجرا زیر سؤال رفت. اقدام هماهنگ حزبالله و ایران نشان داد که معادله قدرت در منطقه تغییر کرده است.
🔶 نکته پایانی
🔸 شاید تاکنون این بعد از قدرت بازدارندگی حزبالله لبنان در حفاظت از عروس خاورمیانه مشخص نشده بود؛ اما مقاومت معادله باخت لبنان زیر فشارهای اقتصادی آمریکا و حملات بیامان رسانههای وابسته به آن برای تغییر نگاه جامعه لبنان نسبت به مقاومت را به یک بازی برد- برد تغییر داد؛ از یکسو قدرت مقاومت را به رخ کشید و از سوی دیگر قطب اقتصادی مقاومت را در منطقه پایهریزی کرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: محمدرضا فرهادی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#مسائل_اولویت_دار
#تحلیل_کننده
#اربعین #تبیین
✅ مجاهدان عرصه تبيين
🔶 آنچه در ميان حماسه باشکوه اربعين حسينی بيش از هر چيز ديگر محوريت يافته است، نقش بزرگ بانویی است که حادثه روز دهم سال شصتویک هجری را در طول سفری چهلروزه، به مبدأ تاريخ عشق و حريت و عدالتخواهی تبديل کرد و برای هميشه تاريخ به چراغ راه عدالتخواهان و مجاهدان راه حق بدل نمود!
🔸 در سناريوی طراحی شده خاندان ابوسفيان، همهچیز بهدقت تدبير شده بود تا صدای ۷۲ آزادیخواه بزرگ تاريخ در ميان ضربات شمشيرها خفه شود و خط تحريف، آنان را زیادهخواهانی خارجی معرفی کند که برای ايجاد اختلاف و فتنه و کسب قدرت بر امام جامعه اسلامی خروج کرده بودند که درنهایت به سزای اعمالشان رسيدند و با ذلت و خواری به دست سپاه اسلام سرکوب شدند!
🔸 در اين معرکه بزرگ و جنگ ادراکی تدارک ديدهشده، همهچیز برای ارائه چنين تصويری انحرافی از قيام حسينی فراهم بود، اما آنچه در اين ميان مغفول مانده بود و دشمن توان ارزيابی و مهار قدرت آن را نداشت، نقش مجاهدانی بود که هرچند سلاحشان در معرکه خون و آتش کارکرد نداشت، اما سفيرانی بودند که در معرکه جهاد تبيين توانستند، حماسهی بزرگ عاشورا را بهعنوان بزرگترین قيام رهاییبخش بشريت در دفتر تاريخ ثبت کنند!
🔸 ميداندار اين جهاد بزرگ حضرت زینب (س) بود که با تحمل همه مصائب و مشکلات، نگذاشت در اين معرکه يزيديان، راه حقيقت گم گردد و خورشيد پرفروغ اسلام علوی در سايه سيطره بنیامیه محو شود.
🔸 داستان جنگ شناختی دشمن برای ذبح حقيقت با ابزار تحريف، داستانی مختص به سال ۶۱ هجری نيست، قصه هميشه تاريخ در تقابل جبهه حق و باطل است که امروز نيز انقلاب اسلامی که تداومبخش نهضت حسينی است، در همان معرکه به مصاف جبهه استکبار جهانی رفته است! امروز زيادهخواهان عالم و دشمنان عدالت و آزادی با همه توان تلاش دارند تا با اسلام هراسی، ايران هراسی، خامنهای هراسی، سپاه هراسی و ... تصوير معوجی از حقيقت ارائه دهند و با شبهات گسترده، تودههای ناآگاه را گمراه کرده و اردوگاه جبهه حق را به محاق ببرند!
🔸 اينجا است که تربیتیافتگان مکتب اربعين بايد سربازان و افسران جنگ نرم شوند و پيشگام و پرچمدار «جهاد تبيين»، باشند و با همه هوشمندی و خوشفکری و استقامت و پايداری، نقشههای دشمن را خنثی کنند.
🔸 حکيم انقلاب اسلامی که پیشازاین بارها فرمان «حي علي الجهاد» در عرصه جنگ نرم را فرياد زده بودند، ديروز در سخنانی به مناسبت اربعين حسينی، حجت را بر همه تمام کردند! از امروز فصل جديدی برای اربعينيان آغاز شده است!
🔸 #به_قلم_اساتید: مهدی سعیدی؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#شفافیت
#بورس #بانک
✅ شفافیت اقتصادی کلید خورد!
🔶 در روزهای گذشته، دولت دو گام مهم در جهت ایجاد شفافیت اقتصادی برداشت؛ یکی الزام ناشران سازمان بورس اوراق بهادار به انتشار فهرست زمین و ساختمانهایشان و دیگری الزام بانک ملی به انتشار صورتهای مالی.
🔸 براساس این آمارها زیان انباشته بانک ملی ۶۷ هزار میلیارد تومان معادل ۷۳ درصد کل سرمایه بانک است. همچنین صورتهای مالی هفت بانک بورسی، نشان از زیان ۱۱۹ هزار میلیارد تومانی این بانکها در سال ۹۹ دارد.
🔶 گزارههای تحلیلی
1⃣ انتشار صورتهای مالی بانک ملی توسط وزیر اقتصاد، نقطه شروعی در ایجاد شفافیت و نظارت بر عملکرد بانکها است که باید بهسرعت به سایر بنگاههای اقتصادی و دیگر سازمانهای دولتی تعمیم داده شود.
2⃣ در خصوص شرکتهای بورسی اگرچه اطلاعی در خصوص داراییهای ثابت و زمین و ساختمان وجود داشت، اما این اطلاعات مبهم و کلی بود. شفافسازی اخیر به تصمیمگیری بهتر سهامداران و جلوگیری از ایجاد رانت و تخلفات حقوقیها در بورس، کمک بزرگی خواهد کرد.
3⃣ اقتصاد در کشور ما بانک محور است. بر همین اساس وظیفه تأمین مالی بنگاهها بر عهده آنها گذاشته شده است؛ اما صورتهای مالی بانکها نشان داده که متأسفانه بانکها با فعالیت گسترده در بخشهای غیرمولد مثل زمین و املاک و ...، از وظیفه ذاتی خود (تأمین مالی بنگاهها) فاصله گرفتهاند؛ لذا به نظر میرسد دولت باید از تکبعدی بودن تأمین مالی اقتصاد فاصله گرفته و به فکر چندوجهی کردن آن باشد. چراکه زیان انباشته بانکها دورنمای مثبتی را نشان نمیدهد.
4⃣ با توجه به عملکرد ضعیف بانکها، باید سهم بازار را در اقتصاد بیشتر کرد. آمارها حکایت از سهم ۲۵ درصدی بازار سرمایه در تأمین مالی اقتصاد دارد که به نسبت ظرفیتی که میتوان در این بازار ایجاد کرد، سهم پایینی است. لذا باید به دنبال تنوع سازی در تأمین مالی بنگاهها پرداخت و محوریت اقتصاد را بر هر دو مقوله بازار و بانک قرار داد.
5⃣ بازار سرمایه نیز گرچه از حیث شفافیت و توانایی تأمین مالی، وضعیت نسبتاً مناسبی دارد؛ اما رویکرد بازارگردانها و عملکرد کارگزاریها در بازار سرمایه انحصاری بوده و نیازمند نظارت بیشتر است.
🔶 نکته راهبردی
🔸 اقدام دولت در ایجاد شفافیت در بانکها و بورس که با توجه به اعلام نظر توئیتری وزیر اقتصاد، تداوم خواهد داشت، منجر به شفافیت و نظارت بهتر بر عملکرد حلقههای اقتصادی شده و کاهش ریسک سرمایهگذاری و جذب سرمایهگذار در اقتصاد را رقم خواهد زد.
🔸 #به_قلم_اساتید: علی محمدی؛ تحلیلگر
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#غرب #آمریکا
#پیمان_آکوس
✅ تشدید شکاف در آنسوی آتلانتیک
🔶 قرارداد فروش زیردریاییهای پیشرفته به استرالیا که در فرانسه از آن با عنوان «معامله قرن» یاد میشد، تحتفشار ایالاتمتحده، لغو شد. این اقدام، منجر به بحران دیپلماتیک بین پاریس و واشنگتن که هر دو عضو دائم شورای امنیت و ناتو هستند، شده است.
🔶 گزارههای تحلیلی
1⃣ قرارداد پیچیده و مهم خرید ۱۲ زیردریایی برقی – دیزلی از گروه صنعتی فرانسوی «ناوال» به ارزش ۵۶ میلیارد یورو، در سال ۲۰۱۶ بین فرانسه و استرالیا امضا شد. ناوال متعهد شده بود، زیردریاییهای «اَتَک» را برای استرالیا بسازد که قرار بود از زیردریاییهای اتمی «باراکودا»ی فرانسوی در آینده تولید شوند.
مقابله با فشارهای چین در اقیانوس آرام، یکی از اهداف اصلی و راهبردی استرالیا از خرید زیردریاییهای فرانسوی بود. تشکیل پیمان امنیتی - دفاعی سهجانبه استرالیا، آمریکا و انگلیس موسوم به آکوس (AUKUS)، ازجمله دلایلی است که باعث لغو این قرارداد اعلام شده است. این در حالی است که مقابله با نفوذ رو به گسترش چین نیز هدف اصلی و بنیادین پیمان آکوس در منطقه است.
2⃣ در خصوص اهداف آمریکا از لغو قرارداد موسوم به «معامله قرن» فرانسه، دو گزاره قابلشناسایی است:
نخست، نگرانی آمریکا از تحرکات فرانسه در اتحادیه اروپاست. در نشست قبلی اتحادیه اروپا، برای اینکه نشان داده شود کشورهای اروپایی در حال اتخاذ سیاستهای نظامی، امنیتی و سیاسی مستقل از آمریکا هستند، تشکیل ناتوی اروپایی یکی از دستور کارهای مهم بود. با توجه به اینکه مسئول مدیریت و پیشبرد نگاه دیپلماتیک، امنیتی و دفاعی اتحادیه اروپا بر دوش فرانسه است، لذا آمریکا سعی دارد بهنوعی پاریس را به دلیل اتخاذ چنین سیاستی بهشدت تنبیه کند.
دوم، انحصارطلبی آمریکا در فروش تسلیحات است؛ با نظر به اینکه استرالیا در پیمان آکوس حضور دارد، آمریکا متعهد شده که تعدادی زیردریایی برخوردار از موتور اتمی (و نه تسلیحات اتمی) ساخت این کشور که فناوری آنها پیشتر در انحصار آمریکا و انگلیس بود را در آینده به استرالیا واگذار کند.
🔶 نکته پایانی
🔸 وزیر خارجه فرانسه از رفتار آمریکا در فسخ یکجانبه قرارداد، با عنوان «خنجر از پشت» نام برده است. این موضوع در کنار خروج آمریکا از افغانستان، نشان میدهد که آمریکا در چارچوب پیشبرد منافع خود، به متحدان اروپاییاش نیز اعتنا نمیکند. درهرحال هرچه هست، دوران برتری آمریکا رو به اتمام است.
🔸 فرانسه که بزرگترین قدرت سیاسی، نظامی و امنیتی اتحادیه اروپاست، بهطور جدی و ذیل نگاه «شارل دوگل» وارد روندهایی شده است که در حوزه دفاعی و امنیتی، هم فرانسه و هم اتحادیه اروپا را از آمریکا مستقل کند.
🔸 برآیندی که از این مسائل دست میدهد این است که روند تشدید فاصله آمریکا با جایگاه هژمونیاش تسریع شده و ایالاتمتحده هرگز به دوران سابق قدرت و هژمونی خویش باز نخواهد گشت.
🔸 #به_قلم_اساتید: حمید خوش آیند؛ کارشناس مسائل بین الملل
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#معنویت_و_اخلاق
#تحلیل_کننده
#ملت_حسین_به_رهبری_حسین
#اربعین
#وحدت_اسلامی
✅ میعاد جهانی شيعه
🔶 زیارت الاربعین؛ میدانید یکی از علائم ایمان زیارت اربعین است؟ بنده نمیدانم این روایت چقدر صحیح است. اصراری هم ندارم که بگویم معنای این روایت همینی است که من گمان کردم.
🔸 شیعه یک جمع متفرقی بود. یک جامعهای بود که در یک جا، در یک مکان زندگی نمیکردند. در مدینه بودند، در کوفه بودند، در بصره بودند، در اهواز بودند، در قم بودند، در خراسان بودند، اطراف و اکناف بلاد. اما یک روح در این کالبد متفرق و در این اجزاء متشتت در جریان بود. مثل دانههای تسبیح یک رشته و یک نخ همه اینها را به هم وصل میکرد.
🔸 چه بود آن رشته؟ رشته اطاعت و فرمانبری از مرکزیت تشیع، از رهبری عالی تشیع یعنی امام. همه این رشتهها به آنجا متصل میشد. قلبی بود که به همه اعضاء فرمان میداد. و به این ترتیب تشیع یک سازمان و یک تشکیلاتی بود. ممکن بود دو نفر از حال هم خبر نداشته باشند اما بودند کسانی که از حال همه با خبر بودند. اطاعت و فرمانبری آنها به حساب بود، فریاد زدنشان از روی دستور بود، سکوتشان بر طبق نقشه بود. همه چیزشان با حساب بود.
🔸 فقط یک عیبی کار آنها داشت و آن اینکه همدیگر را کمتر میدیدند. اهل یک شهر، شیعیان یک منطقه البته یکدیگر را میدیدند. اما یک کنگره جهانی لازم بود برای شیعیان روزگار ائمه(ع).
🔸 این کنگره جهانی را معین کردند. وقتش را هم معین کردند. گفتند در این موعد معین در آن کنگره هر کس بتواند شرکت کند. آن موعد روز اربعین است و جای شرکت، سرزمین کربلا است. چون روح شیعه روح کربلایی است، روح عاشورایی است.
🔸 در کالبد شیعه تپش روز عاشورا مشهود است. شیعه هر جا که هست دنبالهروی عاشورای حسین است. این هم که میبینی همه جا این تپشهایی که در شیعه مشهود شده، از آن مرقدِ پاک ناشی شده. این شعلههایی بوده که از آن روح مقدس و پاک و از آن تربت عالی مقدار سرکشیده. به جانها و روحها رسیده. انسانها را به گلولههای داغی تبدیل کرده و آنها را به قلب دشمن فرو برده.
🔸 بنابراین مسئله اربعین یک مسئله مهمی است، اربعین یعنی میعاد شیعیان در یک کنگره بینالمللی و جهانی برای سرزمینی که خودش خاطرهانگیز است آن سرزمین. سرزمین خاطرهها است، خاطرههای باشکوه، خاطرههای عزیز، سرزمین شهدا، مزار کشتهشدگان راه خدا، اینجا جمع بشوند تشیع، پیروان تشیع و دست برادری و پیمان وفاداری هر چه بیشتر بدهند.
🔸 اگر امروز هم بتوانند شیعیان آن سرزمین پاک و مقدس را یک چنین میعادی قرار بدهند، البته بسیار کار بجا و جالبی خواهد بود و همین دنبالهگیری از راهی است که از ائمه هدی(ع) به ما ارائه دادند.
🔸 #منبع: آیتالله خامنهای، سخنرانی در مسجد امام حسن مجتبی(ع)، مشهد در تاریخ ۲۴ اسفند ۱۳۵۲ مصادف با جمعه بیستم صفر۱۳۹۴ هجری قمری
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#دفاع_مقدس
✅ چرا دفاع مقدس به یک الگوی بازدارنده موفق دفاعی تبدیل شد؟
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
چرا دفاع مقدس به یک الگوی بازدارنده موفق دفاعی تبدیل شد؟.pdf
309.2K
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#دفاع_مقدس
✅ چرا دفاع مقدس به یک الگوی بازدارنده موفق دفاعی تبدیل شد؟
🔶 تجاوز ارتش بعث عراق در شهریور سال ۵۹ به کشورمان با حمایت ۳۷ کشور غربی، شرقی، عربی و عبری در ابعاد نظامی مالی و تبلیغاتی با هدف براندازی انقلاب نوپای اسلامی ملت ایران در مرزی به طول ۱۲۰۰ کیلومتر و اشغال ۲۰ هزار کیلومتر مربع و ۱۰ شهر کشورمان در غرب و جنوب جای هیچگونه تردیدی را برای طراحان و عاملان تجاوز برای موفقیت در نیل به هدف براندازی به جا نگذاشته بود که کار انقلاب اسلامی تمام است.
🔸 اما چه عوامل و مؤلفههایی باعث شد ورق جنگ برگردد؟
🔸 به راستی چه اتفاقی افتاد که در مخیله ذهنی دشمن راهبرد نظامی در سالهای پس از دفاع مقدس و تا امروز دیگر جایی پیدا نکرد؟
🔸 #به_قلم_اساتید: ابوالحسن سلطانی زاده
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
سخنرانی رئيس جمهور درنشست عمومی سازمان ملل.pdf
507.6K
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#سازمان_ملل #رئیسی
✅ سیاستهای پیشنهادی پیرامون سخنرانی رئیس جمهور در نشست عمومی سازمان ملل
🔶 یکی از آفات اصلی امنیت، صلح و آرامش منطقه، ماجراجویی نظامی کشورهای غربی و آمریکایی در خاورمیانه است.
🔸 مسألهای که رئیس جمهور نیز بدان اشاره کرده و برای آن تعبیر (آزادی در کولهپشتیهای سربازان بیگانه جای نمیگیرد) بکار بردند.
🔸 در این راستا لازم است تا رسانهها با تکیه بر جنایات جنگی آمریکا و متحدانش در منطقه غرب آسیا به ویژه عراق، سوریه و افغانستان چهره دوگانه آمریکا و تضاد رفتاریاش یعنی جنگ برای ایجاد صلح را برجسته کنند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
منطق نگاه به آسیا.pdf
471.3K
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#شرق #غرب
#منطقه #آسیا
#پیمان_شانگهای
✅ منطق نگاه به آسیا
🔶 غرب و تفکر غربگرایی را باید از جمله عوامل اصلی مشکلات کشور، به ویژه در حوزه اقتصاد و معیشت مردم دانست.
🔸 در عمل نتیجه مذاکره با آمریکا که دولت آقای روحانی تصور میکرد گشایش اقتصادی خواهد بود، به اذعان و اعتراف ایشان پدیدآیی جنگ تمامعیار اقتصادی شد!
🔸 خسارتها و ضررهای تقویت رویکرد آسیایی ایران، نه متوجه منافع ملی، بلکه متوجه غرب و غربگرایان خواهد شد؛ از همین رو آنان با آدرس غلط دادن، جمهوری اسلامی را به عدول از سیاست نه شرقی، نه غربی متهم کرده!، از سیاست درست منطقهگرایی یا آسیاگرایی کشور با عنوان سیاست شرق گرایی مغایر با شعارهای انقلاب یاد میکنند!
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر یدالله جوانی؛ تحلیلگر
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#مذاکره #برجام
✅ مذاکرات هستهای و الزامات پیش رو
🔶 هرچند سیاست دولت سیزدهم بر راهبرد توازن گرایی و تمرکز بر ظرفیتهای منطقهای و همسایگی متمرکز است، بااینحال شعار انتخاباتی دکتر رئیسی و مواضع اعلامی در خصوص سیاست خارجی از سوی رئیسجمهور و تیم سیاست خارجی دولت، بر مذاکره هستهای که منافع ملی کشور را تأمین کند، استوار است. از این منظر براساس تجربیات کشور در مقاطع گذشته و روند مذاکرات هستهای، لازم است با هوشمندی پای در این عرصه نهاد.
🔶 گزارههای تحلیلی
1⃣ آنچه از شواهد آشکار برمیآید این است که کشورهای غربی و رسانههای وابسته به آنها میکوشند تا هر چه سریعتر ایران را ترغیب به پذیرش ادامه مذاکرات نمایند. در همین زمینه، نخست ضرورت دارد که جمهوری اسلامی با توجه و ارزیابی مقاطع گذشته، موضوع عملیات روانی دشمنان را مدنظر قرار دهد. باید نحوه تعامل با افکار عمومی، طراحی درست رسانهای و تبلیغاتی در دستور کار قرار گیرد.
2⃣ همچنانکه وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در سفر به نیویورک اعلام کرد، ایران از مذاکرات هستهای استقبال میکند؛ اما از آنسو مذاکرات فرسایشی و یا مذاکرهای که در آن تضمینی برای رفع قطعی تحریمها داده نشود، مورد پذیرش جمهوری اسلامی ایران نخواهد بود و طرح صیانت از حقوق هستهای از منظر جمهوری اسلامی و خاصه دولت جدید، ابزاری برای پیشبرد مذاکرات هستهای با رفع عملی تحریمها است.
3⃣ تجربه تلخ گذشته، هزینههای نسبتاً زیادی بر کشور و ملت تحمیل کرد و اقتصاد کشور و معیشت مردم را به مذاکرات هستهای گره زد. ازاینرو، در برنامه اجرایی پیش رو میبایست الزامات کار فراهم شود تا مجدداً اقتصاد و بازار کشور شرطیسازی نشده و به نتایج مذاکرات گره نخورد.
🔶 نکته پایانی
🔸 بنا بر شواهد، در اینکه پرونده هستهای در وزارت خارجه ادامه یابد یا در شورای عالی امنیت ملی سیاستگذاری شود، جمعبندی نهایی حاصل نشده است؛ اما آنچه که قطعی است اینکه به روال نادرست گذشته، پرونده هستهای نباید وزارت خارجه را از ظرفیتسازی اقتصادی در روابط خارجی و پیگیری دیپلماسی اقتصادی در میان کشورهای همسایه، کشورهای آسیایی و کشورهای دوست در اقصی نقاط دنیا باز دارد. مأموریت وزارت خارجه کشورمان نباید همچون دوره هشت ساله سابق، به پرونده هستهای و مذاکره خلاصه شود.
🔸 #به_قلم_اساتید: عزیز غضنفری؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مسائل_اولویت_دار
#تحلیل_کننده
#قوه_قضائیه
✅ تفاوت دوران ریاست اژهای با دوران رئیسی
🔶 هشتاد روز از ریاست حجت الاسلام محسنی اژه ای بر قوه قضاییه میگذرد و میتوان چشم اندازی برای دوران جدید قوه قضاییه و تفاوت آن با دوران قبل بیان کرد.
🔸 محسنی اژهای درحالی به عنوان یک قاضی خوشنام ریاست قوه قضاییه را به عهده گرفت که آیت الله رئیسی با میزان بالایی از محبوبیت مردمی به قوه مجریه رفت. طبیعی است که این محبویت چشمگیر، سبب شد که افکار عمومی ناخواسته به خاطر علاقه خاص به آیت الله رئیسی، رئیس جدید را سخت تر قضاوت کند.
🔸 از سوی دیگر این نگرانی ناخواسته در افکار عمومی ایجاد شده بود که قوه قضاییه پس از آیت الله رئیسی دچار عقبگرد یا حداقل کاهش کارآمدی رو به رو خواهد شد. اما پس از هشتاد روز این احساس منفی در افکار عمومی ایجاد نشده است. اژهای برای فائق آمدن بر ایجاد چنین تصور منفی، دو برابر معمول باید از خود قابلیت نشان میداد که نشان هم داد.
🔸 گرچه طرح تحول قوه قضاییه از برکات ماندگار دوران کوتاه آیت الله رئیسی در قوه قضاییه هست ولی آنچه بیشتر در افکار عمومی دیده شد، دفاع ایشان از حقوق عامه و برخورد قاطع با مفسدین قدرتمندی بود که یک پا در قدرت سیاسی داشتند و یک پای دیگر در ثروتهای کلان؛ اما پس از پایان پرتلاطم دولت روحانی، برخی بسترهای خاص فسادی که برای برخی گردن کلفتها ایجاد شده بود نیز پایان یافته و این روزها درگیری اصلی قوه با مفسدین سرشناس کمتر است و به صورت طبیعی میزان توجه و اولویتهای رسانهای نیز با کاهش رو به رو شده است.
🔸 اژهای گرچه یکی از دلایل شهرتش در دو دهه اخیر مبارزه با مفسدین گردن کلفت سیاسی و اقتصادی بوده ولی اینک تمرکز ویژهاش، بهبود چرخه اداری و روند قضایی دستگاه عدلیه است. موضوعی که اهمیتش حتی بیشتر از قضاوت پروندههای سیاسی و اقتصادی پرسر و صدا هست ولی کمتر در افکار عمومی حق مطلب ادا میشود. هشتاد روز ریاست محسنی اژهای بیشتر به بهبود مباحث تخصصی درونی قوه قضاییه گذشته است، که هم رسانهها و هم افکار عمومی کمتر به آن توجه فراگیر دارد؛ این در حالیست که این اتفاقات در واقع بسیار بزرگ و مهم هستند.
🔸 دوران اژهای با این دست فرمان، دوران بهبود کارآمدی با خروجی مشخص و چابک سازی از طریق بهبود روندهای درون قوه قضاییه و تحول کمی و کیفی در نیروی انسانی است. به نظر میرسد او پس از چهل سال حل چند صورت مسأله مشخص راهبردی مربوط به کارآمدی قوه قضاییه را مهمترین مأموریت خود تعریف کرده است.
🔸 برای درک ساده عملکرد مشخص اژهای در هشتاد روز گذشته، مصادیق روشنی را میتوان بیان کرد؛ بازدیدهای محسنی اژهای نه تنها نظارت میدانی نیست؛ بلکه خروجی مشخص و گاه بسیار غیرقابل پیش بینی دارد.
در این بازدیدهای میدانی، رئیس قوه به بررسی نزدیک صحنه کفایت نمیکند بلکه اظهارات و گفتگوهای خود محکومین نیز نقش تصمیم سازی پیدا کرده است! همچنانکه بهبود حقوق و شرایط متهمین و زندانیان به طرز چشمگیری در این هشتاد روز پیگیری شده است.
🔸 کوتاه کردن فرآیندهای دادرسی از دیگر هدفگذاریهای استراتژیکی است که اژهای برای حل آن حرکت جدی عملیاتی آغاز کرده است.
🔸 همچنین اژهای در پروندههای کلان فساد اقتصادی که تعداد زیادی از مردم درگیر آن میشوند، قبل از مجازات محکوم، به دنبال فرآیندهایی است که ابتدا اموال مردم به خودشان برگردد و بعد روند طولانی محکومیتهای قضایی آن آغاز شود.
🔸 اژهای کارنامه قوه را در تعداد موفقیت در جرم نگاری نه تنها نمیداند بلکه کاهش آن از طریق شورای حل اختلاف دنبال میکند.
🔸 اینکه قوه قضاییه جدید هم تلاش دارد بین منافع مردم، دولت و قوه قضاییه، نقش منافع مردم را پررنگ تر ببنید بزرگترین اقدام هست.
🔸 خلاصه آنکه مردم باید آسانتر، ارزان تر، عادلانه تر و با کمترین وقت ممکن در قوه قضاییه کار خود را پیش ببرند، موضوعی که در گفتار و عمل اژهای تاکنون بروز حقیقی داشته است.
🔸 #به_قلم_اساتید: مهدی جهان تیغی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#مذاکره #برجام
✅ منافع آمریکا را فریاد نزنید!
🔶 «علی بیگدلی» فعال اصلاحطلب در مصاحبه با سایت امتداد گفته است: «سطح انتظارات ایران از آمریکا درباره لغو همه تحریمها خیلی بالاست؛ چراکه اساساً لغو همه تحریمها بهصورت یکجا در اختیار رئیسجمهور نیست؛ بنابراین اگر رئیسجمهور بخواهد لغو تحریمهای ایران را از کنگره درخواست کند، ایران باید تعهداتی بدهد که خارج از تعهدات برجام ۲۰۱۵ خواهد بود».
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 این مصاحبه صرفاً واکنشی به اظهارات رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان در گفتگو با تلویزیون ژاپن بود که در آن محمد اسلامی گفته است: «آمریکا باید تمام تحریمهای خود علیه ایران را لغو کند».
🔸 سؤالی که این فعال اصلاح طلب باید به آن پاسخ دهد و از قضا به آن بیتوجه است، این است که توافق هستهای برای چه و بر سر چه موضوعی صورت گرفت؟ آیا جز این است که جمهوری اسلامی در حالی به این توافق تن داد تا از مزیتهای اقتصادی آن برخوردار گردد؟ اکنون اگر قرار است ایران مذاکرهای انجام دهد که تحریمهای آمریکا بهگونهای لغو شود که ایران انتفاع اقتصادی پایدار از آن نداشته باشد، از اساس چه مزیّتی برای کشور دارد؟
🔸 نکتهای که آقای بیگدلی از آن غافل است، عدم توجه به منفعتی بوده که قرار است بعد از توافق حاصل گردد و بدون در نظر گرفتن چرایی پیششرط ایران، آن را تخطئه میکند. منطق جمهوری اسلامی نسبت به مذاکره و توافق، منطق منفعت محور و البته مبتنی بر چارچوب حقوقی و فنی، همراه با اخذ تضمین برای بقای آن است.
🔸 این چهره اصلاحطلب عملاً با فرض گرفتن محال بودن امکان تحقق لغو همه تحریمها به دلیل پیچیدگیهای معماری تحریمها و ساختار درونی آمریکا و امکان تحقق آن صرفاً از طریق دادن امتیازات فرابرجامی، دقیقاً در راستای همان محاسبات ذهنی تیم مذاکرهکننده سابق کشورمان، برای مذاکرات آتی نسخه میپیچد!
🔸 نکته اساسی این است که مناسبات و ساختارهای درونی آمریکا نباید مسئله مذاکرات باشد؛ این، مسئله و مشکل آمریکاست.
🔶 نکته پایانی
🔸 منطق حاکم بر محاسبات آمریکاییها منطق هزینه/فایده است. اگر امروز آمریکاییها دائماً پیغام میدهند و درخواست مذاکره میکنند، به دلیل ایجاد هزینهای است که ایران در راستای اقدامات برجامی و فرابرجامی برای موازنهسازی فشار علیه طرفهای بدعهد انجام داده است. بر همین مبنا، زمانی آمریکائیها امتیاز خواهند داد و تحریمها را لغو خواهند کرد که بدانند ادامه وضع موجود در این مقطع بر هزینههای آنان خواهد افزود.
🔸 طرح ادعاهایی از جنس ادعای مورد اشاره از سوی فعال اصلاحطلب، دقیقاً همان تلهای است که آمریکاییها میخواهند جمهوری اسلامی را در آن گرفتار کنند. بر همین اساس باید مراقب بود، منافع آمریکا را در داخل کشور فریاد نزد.
🔸 #به_قلم_اساتید: احمد بنافی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#تحلیل_کننده
#مردم_سالاری_دینی
✅ مردم سالاری یا مسئول سالاری؟!
🔶 بیان معروفی از رهبر معظم انقلاب است که فرموده اند: فلسفه وجودی ما مسئولان نوکری مردم است.
🔸 این سخن تعبیر دیگری از همان مردم سالاری است که ایشان و افراد نزدیک به نگرش ایشان کاملاً به آن معتقد و ملتزم هستند.
🔸 واقعیت تلخ آن است که برهههایی به جای مردم سالاری، ما شاهد مسئول سالاری بودهایم. سبک زندگی اشرافی برخی مسئولان در ادوار گذشته و برخی پروندههای اختلاس که به مسئولان یا افراد خانواده آنها مربوط میشود، مؤید امر فوق است.
🔸 امروز دولت مردمی آقای رئیسی فرصت ارزشمندی را برای احیای مردمسالاری واقعی پدید آورده که باید قدر این فرصت را دانست و با هر نشانهای از مسئول سالاری که جلوههای آن در زندگی اشرافی و برداشتهای نجومی از بیت المال است، برخورد بیرحمانهای داشته باشیم، چرا که اختلاس و حیف و میل بیت المال مسلمین یک دزدی ساده نیست، بلکه خیانت به کشور، خیانت به اعتماد عمومی و خیانت به اسلام است.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر حبیب زاده؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مسائل_اولویت_دار
#تحلیل_کننده
#رسانه #فضای_مجازی
✅ جهاد مجازی؟
🔶 فضای غالب در شبکههای مجازی نشان دهنده واقعیتهای کشور و جامعه ایرانی نیست، چرا که به عکس مخالفان عزت و کرامت کشور، جامعه متدین و انقلابی کمتر به ضرورت کار در فضای مجازی باور دارند، در حالی که با چند کار ساده که زمان زیادی نمیبرد، میتوان این فضا را تغییر داد:
1⃣ به تمام افرادی که میشناسیم توصیه کنیم وقتی با مطلبی مواجه میشوند که مورد تأیید آنهاست مانند اخبار مثبت یا عکس نوشتههایی از شهدا، رهبری و ...، آن را تأیید کنند (اصطلاح لایک کنند)، یا وقتی خبر یا مطلب دروغی را میبینند که واقعیت آن را میدانند، با یک جمله کوتاه واقعیت مطلب را بنویسند.( کامنت روشنگرانه)
2⃣ در مناسبتهای ملی مذهبی و رویدادهای مهم کشور، مطالب مناسب در قالب نوشتار کوتاه و عکس نوشته تهیه و منتشر کنند یا حداقل مطالبی از این دست را در شبکههای پرمخاطب بازنشر دهند.
3⃣ تاریخ معاصر ایران، تاریخ انقلاب، دفاع مقدس، مقابله با تحریمهای ظالمانه و در نهایت دستاوردهای پر افتخار کشور را در عرصههای مختلف بازگو کنند.
4⃣ کسانی که مطالعات بیشتری دارند باید در قالب متنهای کوتاه از مبانی نظام سلطه و تاریخ پرجنایت آنها را علیه ملت ایران و سایر ملل بگویند و بنویسند.
5⃣ و ...
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر حبیب زاده؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#معنویت_و_اخلاق
#علم_و_پژوهش
#نشریه #خط_حزب_الله
#پیامبر_اکرم
✅ وجود کهکشانوار
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
A4 - 308.pdf
1.8M
#ولایت_فقیه
#معنویت_و_اخلاق
#علم_و_پژوهش
#نشریه #خط_حزب_الله
#پیامبر_اکرم
✅ وجود کهکشانوار
👈 خط حزبالله به مناسبت فرارسیدن ایام پایانی ماه صفر و رحلت پیامبر اعظم صلیالله علیهوآلهوسلم، مروری بر اخلاق و سیرهی فردی، اجتماعی و سیاسی رسول اکرم (صلیالله علیهوآلهوسلم) براساس بیانات رهبر انقلاب با عنوان «وجود کهکشانوار» داشته است.
🔸️ «جهش علمی در گام دوم انقلاب» عنوان مطلبی است که خط حزبالله به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید، توصیههای مهم رهبر انقلاب دربارهی پیشرفت حرکت علمی کشور و تلاش جوانان در این عرصه را بازخوانی کرده است.
🌷 شمارهی این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید مدافع حرم حاج حسین همدانی تقدیم میشود.
🔸 خط حزبالله؛ شماره ۳۰۸
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
بوم مسائل 8 مهرماه 1400.pdf
734.4K
#عزت_ملی
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#رسانه
#فضای_مجازی
#شیدای_همدانی
#عزیز_قاسم_زاده
#پیمان_جبلی
#اربعین
#اعتراض_به_گرانی
✅ بوم مسائل ۸ مهر ماه ۱۴۰۰
🔶 تحلیل شبکههای اجتماعی
🔸 تحلیل هشتگها
🔸 هشتگهای برتر
🔸 مقایسه فعالیت جریانات در فضای مجازی
🔸 سیاهنمایی از وضعیت شیدای همدانی
🔸 موج سواری از گسترش اعتراضات سراسری
🔸 واکنشها به اظهارات پناهیان درباره سفر به ترکیه
🔸 تداوم واکنشها به انتخاب رئیس جدید صداوسیما
🔸 مواضع آژانس درباره سایتهای هستهای ایران
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
102402_791.pdf
32.96M
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#رسانه #فضای_مجازی
#اربعین
#پیمان_شانگهای
#هفته_دفاع_مقدس
#واکیسناسیون
#علی_لندی
#افغانستان #عراق
#دولت_مردمی #مجلس_انقلابی
#حجاب #دوربین_ما_اسلحه_ما
✅ بسته رصد فضای مجازی در هفته اخیر
🔶 «امروز دشمنِ ما از همهی اطراف مشغول تهاجم است؛
از لحاظ فضای مجازی، دارند برنامهریزی میکنند برای اینکه از این طریق به کشور ضربه بزنند.
مسئولین کشور و آحاد توانا و آحاد مردم باید در مقابلهی با این دشمن هر کاری که میتوانند [انجام دهند]. در هر بخشی، در هر رشتهای که میتوانند، بایستی خودشان را آماده کنند، وارد میدان باشند. احساس مسئولیّت کنند.
از لحاظ فضای مجازی آرایش جنگی گرفته؛ در مقابل این دشمنی که آرایش جنگی در مقابل ملّت ایران گرفته، ملّت ایران بایستی آرایش مناسب بگیرد، باید خودش را آماده کند در همهی بخشهای مختلف.»
بیانات در دیدار معلمان و فرهنگیان ۹۸/۰۲/۱۱
🔶 توییتر در هفته پایانی شهریور ماه ۱۴۰۰
🔸 وجود گروههای فعال و تأثیرگذار در بخشهای مختلف فضای مجازی و بخصوص شبکههای اجتماعی و نحوه فعالیت و تنوع آن به گونهای است که بدون داشتن رصد مناسب، امکان شناخت و در جریان بودن مسائل یا به اصطلاح ترندشناسی فضای مجازی کاری دشوار است.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
جزئیات جدید نیویورک تایمز از نحوه ترور شهید فخری زاده.pdf
550K
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#شهید_فخری_زاده
#غرب #رژیم_صهیونیستی #آمریکا
✅ جزئیات جدید نیویورک تایمز از نحوه ترور شهید فخری زاده
🔸 روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی مدعی شد برای اولین بار جزئیاتی را درباره عملیات ترور شهیدفخری زاده توسط موساد منتشر کرده که نشان میدهد، سلاح خودکار به کار رفته در این عملیات با فناوری هوش مصنوعی بود.
🔸 روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» در گزارشی اختصاصی به ادعای خود به جزئیاتی جدید درباره ترور جنایتکارانه شهید «محسن فخریزاده» از دانشمندان برجسته دفاعی و هستهای ایران پرداخت است.
🔶 هدف از انتشار جزییات ترور شهید فخریزاده چیست؟
🔸 مراکز امنیتی رژیم صهیونیستی از آنکه بهزودی عراق و اردن نیز به سرنوشت افغانستان مبتلا شوند سخت نگران هستند.
🔸 افتادن سایه ترس بر سر مقامات رژیم صهیونیستی باعث شد تا آنها با توسل به یک گزارش سفارشی در روزنامه نیویورکتایمز بخشهایی از صحنه ترور شهید فخری زاده را بازگو کنند.
🔸فشار دشمن برای نرمال کردن ایران و تسلیم در برابر زیادهخواهی غرب در دو فاز پیش میرود:
1⃣ فاز اول این برنامه ادراکی و روانی با توسل به انتشار گزارشهایی اغلب غلو شده است.
2⃣ فاز دوم آن محدود ضرباتی است که آمریکاییها با توسل به برخی عناصر خودفروخته، مزدور و نیز جوخه ترور رژیم صهیونیستی به مقاومت مردمی در منطقه زده است.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#جریان_های_سیاسی
✅ ردگمکنی هنرمندانه!
🔸 «محمدعلی وکیلی» نماینده اصلاحطلب مجلس دهم در پاسخ به این سؤال که اکنون حسن روحانی در کجا مشغول است؟ بیان کرد: «من پیش از اینکه دوران ریاست جمهوری او تمام شود، نوشته بودم به این دلیل که روحانی دارای شخصیتی گلخانهای و متصل به قدرت است، در پایان دوران ریاست جمهوری خود فاقد هرگونه کارکرد مدنی خواهد بود».
🔸 وکیلی افزود: «او نه عقبه اجتماعی دارد و نه یاران دلبستهای و نه شخصیت صحنهای و میدانی دارد؛ از همین رو تنهاترین سیاستمدار تاریخ کشورمان خواهد بود».
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 در واكاوی شکست فاجعهبار دولتهای يازدهم و دوازدهم، اكتفای صرف به تحليل شخصيت حسن روحانی، خطای فاحش و حاشيهپردازی است. تنهايی و عزلت حسن روحانی بيشتر از آنكه محصول شخصيت وی باشد، محصول تفكر دلبسته و وابسته به غربِ او و جريان حامیاش است.
🔸 بیتفاوتی به ظرفیتهای عظیم داخلی و منطقهای بر زمین مانده، بنا کردن همه وعدهها و شعارهای اقتصادی بر ستون برجام، دیو و دلبرسازی از رؤسای جمهور آمريكا، بیموضعی و بدموضعی در خیلی از رویدادهای اجتماعی سیاسی داخلی، منطقهای و بینالمللی به دلیل ترس، خجالت و رودربایستی در مواضع انقلابی، شرطی کردن اقتصاد، دوقطبیسازی فضای سیاسی جامعه، قبیله گرایی جناحی و بده بستانهای سیاسی، تفکر و مدیریت اشرافی، گلخانهای و پشتمیزنشینی، بیتوجهی به طبقه متوسط در دولت روحانی، تا حدی که احساس فریبخوردگی در اين طبقه شکل گرفت؛ درک نادرست از طبقات آسیبپذیر شهری و حاشیهنشین و ناکامی در کنترل بیکاری و رشد سرسامآور قیمتها، ازجمله دلايل مشهودی است كه حاصل تفكر يك جريان بود، نهفقط يك شخص و شخصيت و بیشک امثال جناب آقای وکیلی نیز در همین جریان ناامیدساز جای میگیرند.
🔶 نکته پایانی
🔸 تیر خلاص بر پیکره دولت در حال احتضار حسن روحانی با مديريت نابسامان، ناهماهنگ و ناكارآمد در كنترل كرونا اتفاق افتاد.
🔸 در یک ماه پس از روی کار آمدن دولت سيزدهم، با واكسيناسيون ميليونی روزانه و ورود ميليونی واكسن به کشور، سؤال كليدی پرمعنا و بیجوابی در میان حاميان و جريانات پشت سر دولت سابق شکل گرفته است كه بارها و بارها با سهلگیری این بیماری، بیبرنامگی در کنترل شیوع کرونا و تهیه واکسن برای عموم، موجب از دست رفتن تعداد بیشماری از هموطنانمان طی دو سال اخیر شد. این در حالی است که تازه بخش کوچکی از تفاوتهای مدیریت میدانی و گلخانهای نمایان شده است و بیشک درد و رنجهای تحمیلشده به ملت بزرگ ايران در دولت قبل، دامن جريان غربگرای داخلی را خواهد گرفت و رسوایی بیشتر خواهد شد: وای بر حال گرفتاری كه دست روزگار دست او میگیرد و بر دست هجران میدهد.
🔸 #به_قلم_اساتید: حسين عباسيان
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
802.pdf
475.8K
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #منطقه_قفقاز
#جمهوری_آذربایجان #ترکیه #ارمنستان
✅ ایران تغییرات مرزی را تحمل نمیکند
🔸 آنچه اکنون در مرزهای شمال غربی ایران مشاهده میشود، شکلگیری یک اتحاد نامرئی بین آمریکا، ترکیه، آذربایجان، ارمنستان و رژیم صهیونیستی است و هدفگذاری آن ایجاد یک تغییر ژئوپولیتیک با نتایج راهبردی علیه دو کشور ایران و روسیه است.
🔸 هم اردوغان و هم علیاف میدانند که دست ایران برای برهم زدن این توطئه خالی نیست و انگشت اشاره جمهوری اسلامی ایران میتواند توطئه طراحیشده را برای آنها به گونهای پشیمانکننده برهم بزند.
🔸 #به_قلم_اساتید: سعد الله زارعی؛ کارشناس مسائل منطقه
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#سبک_زندگی
#تحلیل_کننده
#جمعیت
✅ ابر بحران جمعیت و ورود ایران به فاز فوق سالمندی جهان
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
ابر بحران جمعیت و ورود ایران به فاز فوق سالمندی جهان.pdf
373.9K
#عزت_ملی
#سبک_زندگی
#تحلیل_کننده
#جمعیت
✅ ابر بحران جمعیت و ورود ایران به فاز فوق سالمندی جهان
🔸 اگر پیشینه تحولات جمعیتی کشور را مرور کنیم متوجه میشویم برای نخستین بار در دهه ۳۰ یعنی ۱۳۳۲ و ۱۳۳۳ اولین طرحها و سیاستهای جمعیتی توسط برخی سیاستمداران از ایالات متحده همچنین برخی نهادهای بین المللی با موضوع کنترل جمعیت در ایران مطرح شد.
🔸 پس از نتایج سرشماری سال ۶۵ بود که مسئولین به نتایجی رسیدند. البته ریشه این نوع از نتیجه گیری و در نهایت این بحران جمعیت معلول دو علت است: یک علت داخلی و یک علت خارجی.
🔸۲۵ سال بدون رصد ادامه پیدا کرد تا جاییکه ایران را که همیشه جزو جوانترین کشورهای جهان بوده است در آستانه ورود به ابر بحران جمعیت قرار داد و امروز در آستانه ورود به فاز فوق سالمندی جهان هستیم.
🔸 #به_قلم_اساتید: صالح قاسمی؛ دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#مذاکره #برجام
✅ بازی تکراری غرب!
🔶 چند روز گذشته انتشار بیانیه آژانس بینالمللی انرژی اتمی در خصوص ایران، واکنش مقامات اتحادیه اروپا و آمریکا را به دنبال داشت.
🔸 آژانس بینالمللی انرژی اتمی در گزارش خود به این موضوع اشاره کرد که ایران اجازه نداد تا تجهیزات رصد کارگاه تولید قطعات سانتریفیوژ در مجتمع «تسا» در کرج سرویس شود و در ادامه مدعی شد: «تصمیم ایران در اجازه ندادن به آژانس برای دسترسی به کارگاه تولید قطعات سانتریفیوژ تسا، نقض بیانیه مشترکی است که در روز ۲۱ شهریور با محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران حاصل شد».
🔸 در ادامه این سناریوی جدید رسانهای، اتحادیه اروپا نیز با ابراز نگرانی از گزارش آژانس، از ایران خواست که دسترسی به این سایت را برای کارشناسان آژانس فراهم آورد.
🔸 آمریکا نیز طی بیانیهای اعلام کرد: «ما از ایران میخواهیم هر چه سریعتر اجازه دسترسی به آژانس بینالمللی انرژی اتمی را فراهم کند».
در بیانیه آمریکایی آمده است: «چنانچه ایران مانع شود، ما در چند روز آینده با سایر اعضای شورای حکام مشورت کرده و به این اقدام تهران پاسخی مناسب خواهیم داد!».
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 طرف غربی برای جلوگیری از پیشرفت جمهوری اسلامی راههای مختلفی همچون تحریم، حمله نظامی و عملیات تروریستی علیه دانشمندان کشورمان را تجربه کرده است؛ اما بعد از ناکامی؛ مجدداً به بازی قدیمی خود یعنی مذاکره و جنگ روانی روی آورده است.
🔸 در نظر جمهوری اسلامی، آژانس، اتحادیه اروپا و آمریکا در یک پازل قرار دارند و هماهنگ عمل میکنند و حتی راضی به حداقل توان هستهای و بهرهبرداری از آن برای ایران نیستند؛ آژانس در حالی برای چندمین بار علیه جمهوری اسلامی ایران بیانیه صادر کرده است که تاکنون حتی یکبار در برابر اقدامات تروریستی رژیم اشغالگر قدس علیه مراکز و دانشمندان هستهای کشورمان واکنش درخور نشان نداده است؛ بنابراین اگر آژانس مدعی نظارت بر تأسیسات هستهای جمهوری اسلامی ایران است، ابتدا باید امنیت این مکانها را از حملات تروریستی تضمین میکرد.
🔸 مقامات رسمی جمهوری اسلامی بهخوبی به این موضوع واقفاند که طرف غربی با این روشها پرونده هستهای ایران را بیست سال حلنشده باقی گذاشته است؛ به همین دلیل نتیجه محور بودن مذاکرات آتی، هدفی است که تیم جدید سیاست خارجی برای خاتمه دادن به این نوع بهانهجوییها و بازگرداندن طرف غربی به تعهدات برجامی خویش برگزیده است. در این مسیر، وزارت امور خارجه کشورمان با زیادهخواهیهای غرب بدعهد، نباید از مواضع محکم و مطابق با قوانین بینالمللی خود کوتاه آید. دشمن راهی جز مذاکره ندارد، راههای دیگر را آزموده و سرش به سنگ خورده و اکنون محکوم به مذاکره است.
🔸 #به_قلم_اساتید: فرهاد کوچک زاده؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#رژیم_صهیونیستی
✅ سقوط و فروپاشی رژیم صهیونیستی
🔶 «یعقوب شاریت» پسر مردی (موشیه شاریت) که اعلامیه تأسیس رژیم جعلی اسرائیل را در سال ۱۹۴۸ امضا کرد، آینده تاریکی را برای این رژیم اشغالگر پیش بینی کرده است.
🔸 یعقوب شارت اولین وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گفت: اسرائیل با گناه متولد شده و آینده آن تاریک است.
🔸 این شخص در سازمان اطلاعات و امنیت داخلی رژیم صهیونیستی حضور داشته است و معتقد است مشکل موجودیتی دارد!
🔸 شارت از یهودیان افراطی معتقد به تاریک بودن آینده اسرائیل است و میگوید این مولود گناهکار متولد شده است. حتی شارت به مشکلات ساختاری و موجودیتی و اشغالگر بودن این رژیم اشاره دارد و اعتقاد دارد باید سرزمین فلسطین را یهودیان ترک کنند...
🔶 نکات راهبردی
1⃣ شواهد و قرائن دینی و اعتقادی حکایت از سقوط و فروپاشی رژیم صهیونیستی دارد.
2⃣ امامین انقلاب معتقد بودند و تأکید دارند این رژیم مثل تار عنکبوت در حال فروپاشی است:
سخن معروف امام (ره) که اگر همه مسلمانان هر کدام یک سطل آب به سمت اسرائیل بریزند این رژیم مفلوک را آب میبرد.
همچنین مقام معظم رهبری معتقدند اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید.
🔸 دوران معاصر نشان داد که از درون و بیرون عوامل فروپاشی اسرائیل قابل مشاهده است مثل گنبد آهنین و تبلیغات گسترده در باب آن در جنگ های ۳۳ روزه و ۲۲ روزه و ۱۱ روزه و... ناتوانی و ضعف آن آشکار شد.
🔸 #به_قلم_اساتید: سهراب خلیلی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab