#مرزبندی_با_دشمن
#رسانه #اینترنشنال
✅ پشت پرده فرار اینترنشنال به آمریکا چه بود؟
🔶 تلویزیون پادشاهی سعودی (اینترنشنال) چند روز قبل اعلام کرد به طور موقت بابت مسائل امنیتی از انگلیس خارج و به آمریکا منتقل خواهد شد! اما واقعیت چیست؟
🔶 روبین امیلی مدیریت اخبار دیجیتال مجموعه آفکام که در واقع نهاد ناظر بر شبکه های صوتی و تصویری در انگلستان است در پاسخ به پرسشی پیرامون این تلویزیون اعلام کرده است که قرار بوده مجوز این تلویزیون بابت نشر اخبار دروغ و مجهول بودن منابع مالی باطل شود که این تلویزیون در اقدامی پیش دستانه قبل از باطل شدن مجوز از انگلیس به آمریکا فرار کرده است. در ادامه ترجمه پاسخ روبین امیلی را مشاهده می کنید
🔶 روبین امیلی:
بله لایسنس شبکه مذکور به دلایل اصلی زیر در شورای مربوطه ofcom باطل شده بود:
- شکایت های متعدد افراد خصوصی از شبکه iran intelnational (بیشتر این گزارشات در سایت ofcom به صورت پابلیک هست میتونی مراجعه کنی)
-تهیه گزارشات دروغین و نشر آن
- مجهول بودن منابع مالی شبکه
🔶 البته تا جایی که مطلع هستم قبل از ابلاغ ابطال لایسنس مربوط به شبکه ، آنها پیش دستی کردند و مجوز را پس دادند.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر زادبر
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#دلار
✅ کاهش نرخ ارز باید روی کاهش قیمت کالاها در میانمدت و بلندمدت تأثیر بگذارد.
🔶 با افزایش نرخ دلار این موضوع به صورت عینی دیده میشود که قیمتها به صورت هیجانی بالا میروند و به سرعت نرخهای تندتر جایگزین نرخهای قبلی میشوند. به دلیل بالا رفتن نرخ دلار چه نوساناتی واقعی باشد یا هیجاناتی که بازارسازها اصولاً ایجاد میکنند، منجر به تغییراتی در نرخ کالاها و خدمات گوناگون و تغییر رویه قیمت در بازارها میشود.
🔶 کاهش نرخ ارز به هر دلیلی که صورت گرفته باشد، اعم از سیاستگذاریهای درست پولی و بانکی و ارزی بانک مرکزی و دولت یا گشایشهایی در مسائل سیاست خارجی، روابط بینالملل یا توسعه امور تجاری باید روی کاهش قیمت کالاها در میانمدت و بلندمدت تأثیر بگذارد، یعنی این گونه نیست که با کاهش قیمت دلار قیمت کالاها و خدمات در نقاط بالای قبلی باقی بمانند اما نباید گمان کنیم با کاهش نرخ دلار قیمت کالاها و خدمات نیز به سرعت پایین میآیند.
بعد از کاهش یا تثبیت نرخ دلار، قیمت کالاها و خدمات به این دلیل به سرعت کاهش نمییابد که در علم اقتصاد موضوعی به نام چسبندگی قیمت داریم که مانع بزرگی در برابر کاهش قیمتها در کوتاهمدت است.
🔶حتی اگر گمان کنیم وضعیت اقتصادی و سیاست خارجی با ثبات میشود و انتظارات تورمی به پایینترین حد خود میرسد، اینگونه نیست که با کاهش نرخ دلار قیمت کالاها و خدمات به سرعت پایین بیاید؛ چراکه این اتفاق به دلایل گوناگونی که بخش قابل توجه آن ثبات اقتصادی است، در بلندمدت محقق میشود.
🔶زمانی قیمت کالاها و خدمات کاهش مییابد که اصناف مختلف و واردکنندگان مواد اولیه و کالاها در میانمدت کالا و مواد اولیه مورد نیاز خود را با دلار و ارز با قیمتهای پایینتری خریداری کنند. اصناف و واردکنندگانی که کالاهای اساسی و مواد اولیه را با ارز با قیمت بالا و با ارز بازار آزاد در قیمتهای قبلی خریداری کردهاند، قطعاً با کاهش نرخ ارز به سرعت کالای خود را با قیمت پایین عرضه نمیکنند.
در حال حاضر اصناف، تولیدکنندگان و واردکنندگان مدعی هستند که مواد اولیه خود را با دلار با قیمتهای بالا خریداری کردهاند؛ بنابراین عموماً اصناف در حال حاضر تمایلی به کاهش قیمتها ندارند؛ مگر اینکه روند کاهش نرخ دلار با مدیریت بانک مرکزی و سیاستگذاریهای درست دولت متداوم باشد.
🔶 در صورتی که مواد اولیه با قیمت دلار پایین وارد شود و مردم و واردکنندگان مطمئن شوند بازارسازها یا رسانههایی که برای جوسازی به دنبال افزایش نرخ ارز هستند در برابر سیاستگذاریهای درست بانک مرکزی و دولت قدرتی برای مانوردهی بیشتر ندارند؛ قطع به یقین شاهد کاهش قیمت کالاها و خدمات خواهیم بود.
🔶 در صورتی که کاهش نرخ ارز به ویژه دلار بعد از ایام نوروز ادامه پیدا کند و سپس در یک نقطه تعادلی به تثبیت برسد قطع به یقین به مرور شاهد کاهش قیمتها و بازگشت ثبات به بازارهای گوناگون خواهیم بود.
🔸 #گفتگو_با_اساتید: رحمان سعادت؛ اقتصاددان و عضو هیئت علمی دانشگاه
🆔 @tahlil_shjr
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#معنویت_و_اخلاق
#اغتشاشات #سلبریتی
✅ بخشش ممکن است؟
🔰 قسمت اول
🔶 در فرهنگ اسلامی هر چند «قصاص» را حق شرعی و قانونی اولیای دم میدانند، اما از دیگرسو رضایت دادن به عفو و بخشش را برتر از آن دانسته و تمسک به آن را به صاحبان دم توصیه کردهاند. در این راستا، خداوند متعال میفرماید: «یا أَیهَا الَّذینَ آمَنُوا کُتِبَ عَلَیکُمُ الْقِصاصُ فِی الْقَتْلی الْحُرُّ بِالْحُرِّ وَ الْعَبْدُ بِالْعَبْدِ وَ الْأُنْثی بِالْأُنْثی فَمَنْ عُفِی لَهُ مِنْ أَخیهِ شَیءٌ فَاتِّباعٌ بِالْمَعْرُوف...»؛ ای کسانی که ایمان آوردهاید، درباره کشتگان بر شما قصاص مقرر شد. آزاد در برابر آزاد، بنده در برابر بنده و زن در برابر زن. پس هر کس که از جانب برادر خود عفو گردد، باید که با خشنودی از پی ادای خونبها رود و آن را به وجهی نیکو بدو پردازد. (بقره/ 178)
🔶 در این میان، طبیعی است که سنت حسنهای شکل گیرد که جمعی در جامعه تلاش کنند که واسطه تحقق این امر خیر شده و برای کسب رضایت اولیای دم پیشقدم شوند! این امر موجب شده است تا دو نفر از چهرههای شناخته شده هنری کشور برای کسب رضایت و طلب عفو از خانواده شهید روحالله عجمیان که در حوادث تلخ بلوای پاییزی ناجوانمردانه و مظلومانه به شهادت رسیده بود، اقدام کنند و خبر این دیدار رسانهای شود. اقدامی که واکنشهای متفاوتی را به همراه داشته است. در این باره چند نکته حائز اهمیت است:
🔶 قدم برداشتن برای ایجاد همدلی و ترویج رأفت و عفو در جامعه، مطابق با سنت حسنهای است که در اسلام به آن توصیه و در آن نجات جان هر انسان معادل نجات جان همه عالمیان دانسته شده است؛ «وَمَنْ أَحْیاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْیا النَّاسَ جَمِیعًا»؛ بنابراین، این اقدام را باید ستود و از افرادی که در این مسیر تلاش میکنند، تشکر کرد.
🔶طبیعی است کسانی برای تحقق این امر توانا هستند که از وجاهت و اعتبار و محبوبیت لازم نزد اولیای دم برخوردار باشند. این اعتبار البته فرآیندی پیچیده است که به همین سادگی برای هر کسی فراهم نمیشود. متأسفانه، آنچه در فرآیند پاییز پربلوای سال 1401 (که به شهادت مظلومانه امثال روحالله عجمیان منجر شد) رخ داد، آزمونی بود که اعتبار بسیاری از افراد را زیر سؤال برد. اغلب چهرههای شناخته شده هنری ـ ورزشی در آن معرکه نمره مقبولی نزد افکار عمومی و به ویژه مردم انقلابی نگرفتهاند. سکوت اکثریت و همراهی اقلیتی از آنها با آشوبگران و براندازان و هتاکان و توهینکنندگان به مقدسات اسلامی و آرمانهای انقلاب موجب شد تا از اعتبار این افراد نزد اکثریت ملت ایران به شدت کاسته شود!
🔶 فراتر از نمره مردودی، اکنون سلبریتیها در جامعه در جایگاه متهم قرار دارند و افکار عمومی به عنوان کسانی که در شکلگیری این حوادث نقش و سهم داشتهاند، به ایشان نگاه میکند! به واقع افکار عمومی معتقد است، از آنجایی که این رخداد برخاسته از جنگ شناختی بوده که دشمن طراحی آن را بر عهده داشته، به نوعی این افراد در نقش سربازان این جنگ به نفع دشمن عمل کردهاند و در تحریک اغتشاشگران و ترویج خشونت نقشآفرین بودهاند.
🔶 به همین دلیل، شاید بتوان به افکار عمومی حق داد که به نوعی سلبریتیها را در خون این شهیدان شریک بداند یا از زبان خواهر شهید عجمیان نقل شود: «وقتی برادرم با این دو بازیگر سینمای ایران مواجه میشود، به آنها میگوید اگر پیامها و پستهای جماعت سلبریتی نبود، شاید بسیاری از این وقایع رخ نمیداد.»
🔶 در این بین، پرسشها و ابهامات فراوانی وجود دارد که سلبریتیها باید ابتدا به آن پاسخ گویند، تا بستر برای اعتماد و گفتوگو فراهم آید.جامعه اکنون از این افراد این سؤال را دارد که چرا وقتی خشونتطلبان و قدارهداران چند صبح و شام به جولان در خیابانهای شهرها مشغول بودند و مدافعان مظلوم امنیت را ضرب و شتم کردند، این افراد سکوت کرده یا از ظالم حمایت میکردند؟!
🔶چرا آن روز که جسم مطهر و عریان شهید روحالله عجمیان به دست چندین اوباش مظلومانه در کف آسفالت خیابان کشیده شد و ناجوانمردانه در فضای مجازی به نشانه پیروزی به دست همین اوباش منتشر شد، این سلبریتیهای گرامی دم فرو بستند و حاضر نشدند در محکومیت این اقدام یک پیام منتشر کنند؟!
🔶 چرا در میان آن معرکه صفحات متعدد این افراد در فضای مجازی عملاً به توپخانهای در خدمت جنگ رسانهای همهجانبه دشمن بدل شده بود و خشونتطلبان و قاتلان نیروهای امنیت و مردم مظلوم را تشویق میکرد؟!
🔸 #به_قلم_اساتید: مهدی سعیدی
🆔 @tahlil_shjr
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#معنویت_و_اخلاق
#اغتشاشات #سلبریتی
✅ بخشش ممکن است؟
🔰 قسمت دوم
🔶 کاش آن روز حداقل یک متن از این افراد در دفاع از مظلومیت مدافعان امنیت منتشر شده بود، تا امروز مستمسکی میشد برای آنکه بتوان در دیدار با خانواده شهید عجمیان شرمنده و دست بسته نبود.
🔶 متأسفانه، در این جنگ شناختی طراحی شده دشمن که تلاش میکرد جای جلاد و شهید را جابهجا کند، اغلب سلبریتیها نیز فریب خورده و عملاً در همان خط حرکت کردند! بنابراین، سؤالات و ابهامات بیپاسخ فوق موجب شده وساطت امثال آقایان شهاب حسینی و رامبد جوان متأسفانه نزد خانواده دهها شهید مظلوم مدافع امنیت، همچون عجمیان و اللهوردی و... مقبول نیفتد و جواب این خانوادهها منفی باشد.
🔶 مانع دیگر برای کسب رضایت، نکته عمیقی است که در کلام پدر بزرگوار این شهید آشکار شده است که از فهم و بصیرت بالای این خانواده معزز حکایت دارد.
🔶 ایشان در واکنش به طلب عفو گفتهاند: «اگر چه من آنها را ندیدم، اما اعلام میکنم به هیچ عنوان حاضر به رضایت دادن نیستم. آن هم نه به خاطر مظلومیت پسرم و خون به ناحق ریخته شدهاش که اگر تنها این موضوع بود شاید حاضر به مجازات کسی نبودم؛ اما آنچه این جماعت کردند براندازی نظام اسلامی و مبارزه با دین اسلام بود. آنها جامعه را به ناامنی کشیدند تا اسلام از بین برود و من ابداً تحمل این کار را ندارم و قطعا رضایت نخواهم داد.»
حقیقت آن است که هرچند در بلوای پاییزی خون دهها نفر از عاشقان این انقلاب و نظام ناجوانمردانه ریخته شده است، اما بزرگتر از آن ضربهای است که به این نظام مقدس وارد شده که راهی برای جبران آن وجود ندارد. این ملت شهیدپرور شاید از خون فرزندان شهیدشان بگذرند، اما از آبروی انقلابشان به هیچوجه کوتاه نخواهند آمد!
🔶 این اقدام سلبریتیها هرچند این روزها داغ دل نیروهای ارزشی و انقلابی را تازه کرده است؛ اما بدون شک میتواند به فرصتی برای رسیدن به نتایج مثبتی نیز تبدیل شود.
1⃣ آنکه، حکایت از آن دارد که افراد دلسوز و دردمندی که خواهان گسترش آرامش در جامعهاند و کاهش خشونت و تقویت همدلی جامعه را میطلبند، در میان این قشر حضور دارند. هر چند ممکن است این افراد غفلتهایی هم داشته باشند، اما هیچ گاه برای جبران دیر نیست و از این اقدام باید استقبال کرد.
2⃣ اینکه، این حضور خود میتواند در آشنایی بخشی از سلبریتیها با حقیقت آنچه اتفاق افتاده، مؤثر افتد. متأسفانه، در طول این ماهها اذهان اغلب فعالان هنری ورزشی کشور را رسانههای مغرضی شکل دادهاند که جز دروغپردازی و تحریف حقیقت از بلندگوی آنها شنیده نشده است. بنابراین، در اذهان ایشان واقعیت به نحو دیگری شکل گرفته است که با اصل ماجرا فرسنگها فاصله دارد. تعامل با خانوادههای زخمخورده از جنایات اوباش و اغتشاشگران و دیدن حقیقت بدون واسطه، بدون شک میتواند افراد منصف و با وجدان را آگاه و آنان را به سوی حقیقت راهنمایی کند.
3⃣ اینکه، تداوم این مواجهه و همچنین فعال شدن دیگر چهرههای شناخته شده در این عرصه میتواند فرصت را برای فتح باب (گفتوگو) در جامعه باز کند تا هم مردم با استدلالهای ایشان آشنا شوند و هم آنها با انتظارات واقعی مردم مواجه شوند. واقعیت آن است که بین زندگی مردم و سلبریتیها فاصله بسیاری افتاده است و آنها مدتهاست در فضای مجازی به حصر آمدهاند و از فضای واقعی جامعه بیگانه شدهاند. بنابراین، هر چند فالوور جمع کردهاند، از میان اکثریت مردم رخت بستهاند.
🔸 #به_قلم_اساتید: مهدی سعیدی
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت_و_اخلاق
#حجاب
#مسئله_محوری
✅ درباره حجاب و بی حجاب این روزها...
1⃣ درباره حجاب ۲سؤال برای این روزها قابل طرح است؛ سؤال اول این است که چرا کشف حجاب داریم؟ اما سؤال دوم این است که چرا کشف حجاب نداریم؟ توضیح میدهم:
🔶 تمرکز این متن برخلاف تصور رایج روی کشف حجاب نیست، بلکه روی حفظ حجاب است. سؤال ساده است. این روزها که از عدلیه و نظمیه خبری نیست، چرا مردم کشف حجاب نمیکنند؟
🔶 مطابق نظرسنجی همشهری ۷۹درصد پاسخدهندهها معتقدند حتی اگر الزام قانونی هم نباشد، باز هم حجابشان را برنمیدارند. ۷درصد هم پاسخ ندادند و اظهار تردید کردند.
2⃣ مردم ما متدین هستند. جامعه ما ایمانی است. بانوان ما در هر سطحی از حجاب آن را حجاب میدانند؛ ولو در مصداق اشتباه کنند. به سخن سادهتر فردی با حجاب عرفی هم خود را با حجاب میداند و حاضر نیست مقابل خدا و دین او، صف بکشد.
🔸ضدانقلاب جاهل تصور میکرد شلحجابی در ایران یعنی تقابل با نظام؛ تقابل با دین. از این جهت تصور کردند اگر الزام حجاب برداشته شود، مردم یکباره کشف حجاب میکنند؛ حال آنکه حجاب در ایران امری فطری و از سر حیا و عفاف است. بدحجابی بهمعنای متعارف نیز از سر سبک زندگی غربی است؛ نه خدای ناکرده فرهنگ بیحیایی و بیعفتی.
🔸از همین رو پروژه ضدانقلاب شکست خورد، تا آنجا که یک روز بهخود آمدند و متوجه شدند که همین بدحجابها مقابل آنها ایستادهاند.
🔸امروز هم برخلاف تصورشان میبینند که مردم حجابشان را حفظ کردهاند و محلی به اینها نمیدهند. تا حالا میگفتند مردم حجاب نمیخواهند و مدعی رفراندوم بودند و الان متوجه شدهاند اکثریت مردم خواهان حجاب هستند.با این توضیح، برهنگی و کشف حجاب تعرض به حقوق اکثریت است؛ روشن است.
3⃣ تا اینجا مشخص شد جامعه ما عفیف و باحیاست. حالا یک سؤال مطرح است. اگر برداشتن الزام حجاب سهمی در بیحجابی ندارد، چرا اصرار داریم قانون حجاب اعمال شود؟
🔶 پاسخ ساده است. علت این است که ماجرا به اینجا ختم نمیشود. فرهنگ به مرور زمان تغییر میکند. اگر از آن صیانت نشود هیچ دلیلی ندارد فردا بهتر از امروز باشد. بنابراین نه اینجا و بلکه هرجای عالم برویم بالاخره یک مرزی برای حجاب قرارداد میشود و قانون از آن صیانت میکند. اساسا هیچ آدم عاقلی، تأکید میشود، هیچ عاقلی اعمال قانون در مسئله حجاب را مطلقا نفی نمیکند؛ مگر جریان هوسران و هرزهای که همینها نیز اگر پایش برسد، برای خود و خانوادهشان نسخه دیگری دارند.اما سؤال اینجاست که حد و مرز الزام قانون کجاست؟ اینجاست که قانون، شرع و عرف را توامان میبیند.
4⃣ یک پیشنهاد:
🔶 نظمیه و عدلیه از انفعال خارج شوند. مسئله حجاب مسئله اول ما نیست، اما قرار هم نیست اگر مسئلهای اولویت نداشت، مورد بیاعتنایی قرار گیرد. حجاب جزیی از دین است. حکم ضروری حق است. منطقا لازم است در کنار اقدامات فرهنگی و آموزشی، سازوکار تذکر و نهی از منکر قانونی نیز طراحی شود.
🔶 یک راه پیشنهادی این است که ناجا خانمهای معتقد، باانگیزه و با سعهصدر را در شهر مأمور کند تا تذکر دهند. به هیچ ون یا هیچ برخورد فیزیکی نیز نیاز نیست.
🔶 کافی است بانوان پلیس مجهز به دوربین باشند. هرجا برهنگی، هرزگی و کشف حجاب دیدند کافی است تذکر لسانی دهند. اگر اصلاح شد که اغلب میشود، هیچ و اگر اصلاح نشد، بعدا متخلف به دستگاه قضایی فراخوانده شود و بدوا تعهد شفاهی داده شده و در مرحله بعد کتبی و در نهایت جریمه شود.
🔶 حد و مرز تذکر را هم شورایعالی انقلاب فرهنگی تعیین کند که ناجا از برخوردهای سلیقهای برحذر شود. خلاصه اکثریت مردم ما ایمانیاند و اهل دین، معنویت و اخلاق. هیچ جای دنیا آزادی عدهای حق تعرض به حقوق اکثریت ندارد؛ این هم استدلال حقوق بشری. استدلال دینی و قانونیاش بماند. لطفا آقایان مسئول به حکم مردمسالاری یا دمکراسی یا هرچه اسمش را میگذارند، قانون را اجرا و از خواست اکثریت صیانت کنند.
🔸 #به_قلم_اساتید: محسن مهدیان؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#امید_به_آینده
#جنگ_روایت_ها
#جهاد_تبیین
✅ خبرهایی که دیده نشد
🔶 در هفته اخیر ما شاهد خبرهای خوبی در سطح داخلی و بینالمللی بودیم. در سطح داخلی افتتاح بزرگترين بیمارستان منطقه، حل مشکل آب بوشهر با آب شیرینکنهای ایرانی، افتتاح بزرگترین فاز پالایشگاهی پارس جنوبی با توان داخلی، احیای دریاچه ارومیه، گازرسانی به مناطق محروم سیستان و بلوچستان و... خبرهایی بود که میتوانست ضریب بیشتری بخورد.
🔸در بحث بینالمللی هم با عادی شدن شرایط کشور و سفر گروسی به ایران، خبرهای خوبی مانند: توافق با عربستان پس از ۷ سال، شکست تسلسل قطعنامههای شورای حکام علیه ایران، نهایی کردن قرارداد خرید سوخوـ۳۵، سرمایهگذاری سنگین چین در ایران، آزادیبخشی از دلارهای ایران در عراق و... را شاهد بودیم.
🔶 سؤالی که پدید میآید این اخبار به چه اندازه در کشور ضریب خورد و آیا توانست جو سیاهنمایی رسانههایی مانند سعودی اینترنشنال و رسانه ملکه را بشکند؟
🔰ملاحظات تحلیلی:
1⃣ خبرهای خوبی که در یک هفته اخیر منتشر شد قطعاً تاثیر مثبتی در فضای سیاسی و اجتماعی کشور خواهد گذاشت. اما نکتهای که در سطح نخبگانی باید به بحث گذاشته شود این است که چرا این چنین خبرهایی در سطح داخلی ضریب کمتری میخورد و کمتر دیده میشود؟ ولی خبرهای زردی مانند: قبحشکنی چند دختر در فلان شهرک ضریب بالایی میخورد و بیشتر دیده میشود.
2⃣ اینکه در همه جوامع اخبار زرد بیشتر دیده میشوند امری مرسوم است اما نکته مهم در قدرت روایت جریان انقلاب است. جریان انقلابی معمولاً در پوسته خبر میماند و روایتگری و پردازش خبر را فراموش میکند؛ اما جریان برانداز یک خبر زرد و سیاهنمایی را چندین روز پرورش میدهد و پردازش میکند که به تیتر یک محافل و مجالس تبدیل میشود.
3⃣ به نظر میرسد در کنار افزایش سواد رسانهای جامعه، ما نیازمند توانمندسازی و جذابسازی روایتهای جریان انقلابیم. در جنگ روایتها کسی میتواند موفق باشد که به موقع، درست و جذاب روایت کند.
🔶 این وضعیت نشان میدهد که رسانههای انقلابی در عرصه جنگ روایتها با مشکلات و چالشهای اساسی مواجهاند و وظیفه امروز آنها قدرتمند شدن در این عرصه است؛ همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند: «شما روایت کنید حقایق جامعه خودتان و کشور خودتان و انقلابتان را. شما اگر روایت نکنید، دشمن روایت میکند.» نکته مهم اینکه جنگ روایتها منحصر به عرصه داخلی نیست بلکه به عرصه فراملی و بینالمللی هم برمیگردد؛ جایی که روایت از ایران، ایرانی و توانمندی یا کاستیهای ما در اذهان ملل مینشیند؛ لذا نیازمند بازنگری جدی در حوزه نقشآفرینی در این عرصه مهم هستیم.
🆔 @tahlil_shjr
#معنویت_و_اخلاق
#سبک_زندگی
#بصیرت
✅ مراقبت این علائم در خود باشید
🔶 در آرامش و با طمانینه به درون خود رجوع کنیم و ببینیم امروز ذهن مان مشغول چه خبرهائی بوده است و این خبرها چه میزان اهمیت دارند.
🔶 حالا به این چند سوال فکر کنیم.
1⃣ آیا هر خبر مثبتی را با یک برداشت تلخ و منفی بازنمایی می کنیم؟
🔸مثلا خبر توافق با یک کشورهای همسایه را شنیدیم و بعد در رقابت حزبی و جناحی این دولت و آن دولت آنرا روایت کردیم؟
🔸یا اینکه خبر کمک ایران به مردم زلزله زده ترکیه وسوریه را شنیدیم و آنرا با این ادعا که از کمک به زلزله خوی کم گذاشتند مورد انتقاد قرار دادیم؟
2⃣ آیا در کنار هر خبر مثبتی دنبال یک خبر حاشیه ای و منفی هستیم؟
🔸مثلا خبر آبگیری دریاچه ارومیه را بعد از سالها شنیدیم و با ادعاهایی شبیه اینکه تامین این آب به معنی خشک کردن جای دیگری است این خبر را نادیده گرفتیم؟
🔸و یا خبر پادرمیانی چین در توافق ایران و عربستان را رها کردیم و روی کافر بودن چین متوقف شدیم؟
3⃣ آیا از آن دسته ایم که خبر منفی را چندین برابر بزرگنمایی و به نظام تعمیم می دهیم؟
🔸مثلا خبر مسمومیت را می شنویم و آنرا پروژه نظام برای محدود کردن دختران تلقی می کنیم؟
🔸یا خبر برخورد غلط یک لباس شخصی با متهم را به حساب دستگاه نظمیه و امنیه کشور می گذاریم؟
4⃣ آیا اصلا میتوانیم خبرهای مثبت را ببینیم؟
🔸مثلا خبر رفع مشکل آب شرب بوشهر با طرح آبشیرین کن را شنیدیم؟
🔸یا خبر افتتاح فاز 14 پالایشگاه پارس جنوبی به عنوان ایرانی ترین فاز این مجتمع گازی را دیدیم؟
🔸یا پروژه ابرسانی به کردستان و حل مشکل آب خوزستان با پروژه غدیر مورد توجه مان بود؟
5⃣ آیا در کنار اخبار منفی خبرهای مثبت در همان حوزه را می بینیم؟
🔸مثلا اخبار مهاجرت را رصد می کنیم اما بازگشت 2700 نخبه و حل 300 مساله اصلی کشور توسط انها را پی گیری نمی کنیم؟
🔸یا اینکه خبر دلار 60 هزار تومانی بی تاب مان می کند و زمین و زمان را در آن مقصر می دانیم اما سقوط دلار را خیالی و غیر واقعی می بینیم و حواله می دهیم به نقاط موهوم؟
6⃣ بدتر اینکه نعمت ها و داشته های تان را به تمسخر می گیریم؟
مثالش بماند
7⃣ آیا اعتماد به نفس بیان خبرهای خوب را داریم؟
🔸مثلا خبر توزیع کالابرگ و بازگشت قیمت کالاهای اساسی به سال 1400 را دیدیم و نگفتیم؟
🔸آیا کشف لیتیوم به عنوان یک دستاورد علمی جدید در حوزه انرژی و یا تولید موشک هایپرسونیک را دیدم و حاضر نشدیم آنرا توزیع کنیم؟
8⃣ سوال آخر؛ آیا به شنیدن اشکالات و ضعف های دشمنان مان بی تمایلیم؟
🔸مثلا اگر از مابخواهند درباره شکستن پروژه ایران هراسی آمریکا در منطقه و شکست پروژه براندازی ایران توسط غرب سه خط بنویسیم، برای مان میسر است؟ اساسا تمایل داریم؟
🔶 اگر این نشانه ها را در خود داریم حتما به بیماری خودخوارپنداری گرفتاریم. مهم نیست این بیماری را چه صدا می زنیم. مثلا ممکن است اسم خود را آرمانخواه بگذاریم اما این آرمانخواهی که بی اعتنا به واقعیت ها و دارایی های یک ملت است افسانه ای توهمی وخیال انگیز بیش نیست.
نام این بیماری مازوخیسم سیاسی است. متاسفانه باید بگویم رسانه های سادیسمی ضدانقلاب که از تحقیر ملت ایران لذت می برند روی مازوخیست های داخلی که از تحقیرشدن لذت می برند حساب ویژه باز کردند.
🔶 اما درمان؛
👈این 3 دسته عامل را مراقبت کنید
الف. مراقبت کنیم رقابت های سیاسی و جناحی باعث نشود موفقیت ها را نبینیم.
ب. مراقبت کنیم سیاه نمائی های رسانه ای که صرفا به دنبال کاسبی لایک و دیده شدن هستند گرفتار بدبینی مان نکند.
ج. مراقبت کنیم پروژه یاس افکنی دشمن باعث نشود واقعیت های امیدآفرین را نبینیم و یا گرفتار بزرگ نمایی خطاها شویم.
🔸 #به_قلم_اساتید: محسن مهدیان؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#روابط_خارجی
#عزت_ملی
#استقلال_و_آزادی
#تاکتیک #قدرت_نرم
✅ پیامدهای توافق ایران و عربستان
🔶 محمد بن سلمان: حزب الله یک حزب لبنانی است و باید به خواست مردم احترام گذاشت؛ سیدحسن نصرالله یک دولتمرد است.
🔶 این در حالی است که بن سلمان قبل از توافق، هماهنگ با آمریکا و رژیم صهیونیستی حزب الله را گروه تروریستی می نامید.
✅ خبرگزاری آسوشیتدپرس: توافق سعودی با ایران، اسرائیل را نگران کرد و یک شوک بزرگ به غرب آسیا بود.
✅ ویلیام وکسلر؛ معاون پیشین دستیار وزیر دفاع ایالات متحده: احتمالا خبر بعدی، احیای گفتگوهای ایران و آمریکا در مورد برجام با میانجیگری چین باشد
✅ رئیس مجلس بحرین: از قالیباف و رئیسی برای سفر به بحرین دعوت کرد.
✅ آمریکا با قبول این توافق، بر اقتدار روزافزون ایران صحه گذاشت.
✅ با این توافق، چین موقعیت بین المللی خود را تقویت و آمریکا از بازیگری اصلی دنیا باز ماند.
✅ بنابود روابط صلح میان عربستان و اسرائیل اتفاق بیفتد ولی عربستان با ایران توافق نامه صلح امضاء کرد.
✅ این توافق اسرائیل را در استفاده از عربستان علیه ایران ناکام کرد.
✅ ائتلاف سازی و ایران هراسی منطقه ای علیه ایران با این توافق کم رنگ شد.
✅ پدرخواندگی و سلطه آمریکا در نظام بین الملل و منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) تضعیف شد.
✅ این توافق، در راستای گذار از نظام تک قطبی و جهان پسا آمریکاست.
✅ این توافق نشان داد کشورهای حوزه غرب آسیا می توانند بدون دخالت غرب و آمریکا مناسبات و تحولات خودشان را از طریق گفتگو حل و فصل نمایند.
✅ رفتار خصمانه عربستان همسوی با کشورهای آمریکا، اسرائیل و عرب علیه ایران کم رنگ و یا کنسل خواهد شد.
🔶 نکته و نظر:
ایران در معادلات جهانی کشوری قدرتمند محسوب می شود و این اقتدار با تدبیر هوشمندانه و راهبردی" عزت، حکمت و مصلحت " رهبر فرزانه انقلاب با پیروی و اقدام عملی دولت آقای دکتر رئیسی به وقوع پیوست و این موفقیت، تا افق منظور شده ادامه خواهد داشت انشاءالله.
🔸 #به_قلم_اساتید: محمدعلی برزگر
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#رژیم_صهیونیستی
✅ فروپاشی صهیونیستها، شاید کمتر از ۲۵ سال
🔶 رهبر معظم انقلاب اسلامی در شهریور ۱۳۹۴ فرمودند: «اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید.» حال این سؤال برای بسیاری از افراد ایجاد شده که آیا اتفاقات کنونی مقدمهای برای تحقق این بیان حکیمانه است؟
🔶 براساس مفروضهها و مدلولهای ذیل میتوان گفت که اتفاقات کنونی تحقق این فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی است:
1⃣ اوجگیری مهاجرت از سرزمینهای اشغالی طی دو سال اخیر شدت بیشتری گرفته است به طوری که شبکه صهیونیستی کان با انتشار یک نظرسنجی گزارش داد که حدود دو میلیون صهیونیست به خاطر وضعیت نابسامان رژیم موقت صهیونیستی قصد دارند از فلسطین اشغالی مهاجرت کنند. این امر نشان میدهد که گزاره مردم که به عنوان یکی از چهار ارکان وجود یک دولت لازم و ضروری است، در این رژیم فاقد کارآیی است.
2⃣ مقامات صهیونیستی به خوبی به این امر پی بردهاند که موجودیت جعلی این رژیم در حال فروپاشی است. گزارههای زیادی در این رابطه وجود دارد که به دو نمونه آنها اشاره میشود. تامیر پاردو رئیس پیشین موساد در گفتوگو با ایلانه دایان در کانال 12 رژیم صهیونیستی به خوبی به این امر اشاره کرده و گفته است که ما به بزرگترین خطر موجودیتی رسیدهایم که از جنگ استقلال تا حالا داشتهایم. برای منهدم کردن کشور، نیازی به ایرانیها نیست. نهادهای اطلاعاتی ایران به مسئولان خود اینگونه میگویند: ما به هیچ بودجهای برای مقابله با اسرائیل نیاز نداریم، اسرائیل تصمیم گرفته مکانسیم خودانهدامی را برای خود به کار بگیرد. همچنین باید به سخنان هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی اشاره کرد که گفته بود ما در آستانه فروپاشی اجتماعی و سیاسی هستیم و اکنون روی بشکه باروت هستیم. این نشان میدهد که این رژیم از درون دچار فرسایش شده و توان غلبه بر این بحران برای آنها وجود ندارد.
3⃣ اعتراضهای کنونی در این رژیم بیسابقه است. به گونهای که تاکنون شنبههای اعتراضی در این رژیم برقرار بود، اما اکنون به روزهای یکشنبه نیز کشیده شده است. همچنین جمعیت معترضان به ۲۵۰ هزار نفر در تلآویو رسیده که این جمعیت نصف جمعیت کنونی این شهر است. این اعتراضها در ظاهر به اصلاحات قضایی نتانیاهو است، اما در نهان سرباز زدن شکافها و چالشهای این رژیم است که اکنون به نقطه اوج رسیده است.
4⃣ صهیونیستها همواره به ارتش خود میبالیدند و آن را نماد قدرت خود میدانستند! اما برای اولین بار ارتش این رژیم نیز به صف معترضان پیوسته است. به طوری که نتانیاهو این اقدام را تهدیدی بنیادی برای این رژیم دانست. این امر نشاندهنده فروپاشی در ارتش این رژیم است که برای اولین بار در آن همراهی با معترضان صورت میگیرد.
🔶 نکته پایانی؛ عوامل دیگری از شرایط سیاسی و اقتصادی نیز وجود دارد که تحقق وعده ۲۵ ساله را تثبیت میکند. مجموع این موارد و اتفاقات کنونی این گزاره را اثبات کرده است که موجودیت این رژیم به ده سال آینده نخواهد رسید و تکثر بحرانهای موجود نشاندهنده این وضعیت است.
🔸 #به_قلم_اساتید:محمدرضا فرهادی
🆔 @tahlil_shjr
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#معنویت_و_اخلاق
#اغتشاشات #سلبریتی
✅ بخشش ممکن است
🔰 قسمت سوم
🔶 به نظر میرسد، هنوز همه چیز تمام نشده و برای کسب رضایت اولیای دم کورسویی باقی مانده باشد، به شرط آنکه در زمان باقی مانده اقداماتی برای اعتمادسازی صورت گیرد. مهمترین اقدام آن است که همین دوستان پیشقدم شده، تلاش کنند در همان فضای مجازی کمی از مظلومیت این خانواده سخن بگویند و برای مخاطبانشان بنویسند که چگونه این شهدا مظلومانه و ناجوانمردانه به شهادت رسیدند. از خانوادهای بنویسند که چگونه در محرومترین جای این سرزمین سکونت دارند؛ ولی سهمی از سفره انقلاب جز شهادت فرزند نصیبشان نشدهاست و برای دفاع از آرمانهای انقلاب جان میدهند! شاید نوشتن این حقایق مرهمی باشد بر دردهای این خانوادههای مظلوم و سرمایهای برای تألیف قلوب!
🔶 آقای شهاب حسینی و آقای رامبد جوان، ما و شما وامدار این انقلاب و نظام و سربازان این سرزمین هستیم! شاید تا دیروز که از وضعیت خانواده عجمیان خبر نداشتید، تکلیفتان اینقدر سنگین نبود؛ اما امروز که از نزدیک میهمان این خانواده بودهاید، رسالت خطیری بر دوش شما سنگینی میکند. حال که برای این کار خیر پیشگام شدهاید، سفیری باشید تا جامعه کمی از مظلومیت شهدا و خانواده شهدای امنیت را درک و لمس کند. امید است این «صداقت» راه را برای کسب «رضایت» هموار کند.
🔸 #به_قلم_اساتید: مهدی سعیدی
🆔 @tahlil_shjr
#سبک_زندگی
#زن
✅ نقد دوباره عبدالکریم سروش به عریان شدن گلشیفته فراهانی
🔶 چندی پیش عبدالکریم سروش در انتقاد از رویه کسانی که خود را اپوزسیون جمهوری اسلامی معرفی میکنند، انتقاداتی مطرح و مشخصا گلشیفته فراهانی را به دلیل برهنگی مورد انتقاد قرار داد. تیغ تیز نقد سروش سوی کسانی بود که به نام تنمالکی و زنانگی و تنانگی، شرم و حیا و خانواده و اخلاق را از میان برمیدارند. در جانب دیگر گروهی به دکتر سروش تاختند که او حق زنان بر بدن خویش را به رسمیت نمی شناسد. سروش تا کنون دوبار به انتقادات آنها پاسخ داده است. وی در آخرین یادداشت خود دوباره به این موضوع پرداخته که خلاصهای از آن را در ادامه میخوانید:
1⃣ دوران مدرن و پیشامدرن به ترتیب دوران حقمداری و تکلیفمداری است... تبدیل انسان تکلیف مدار به انسان حق مدار، ماحصل مدرنیته است. من، دینداری را یک حق، نه یک تکلیف می دانم.
2⃣ چالش بزرگ این دوره چالش حقوق و اخلاق است. شرم پایه اخلاق و بیشرمی بنیاد بیاخلاقی است.
3⃣ نقد من به دوران مدرن این است که توازن حق و تکلیف بهم خورده و غلبه مطلق حق بر تکلیف ایجاد شده.
4⃣ کسانی که از تنانگی و فمینیزمی افراطی دفاع می کنند، دشمن شرم و شرف و اخلاق اند. گرفتار حسن و قبح مُدهای زمانهاند که گویی حقایقی ازلی و ابدیاند و همیشه درست بودهاند و درست خواهند ماند! عریانی و عورتنمایی که اکنون به گمان آنان بدل به فضیلت شده، تا چندی پیش یک رذیلت بود، و شاید فردا دوباره ورق برگردد و باژگونه رذیلت شود. گرفتار رسوم زمانهاند نه حقایقی جاودانه. نه مقدس اند، نه پایدار.
5⃣ میگویند این شرمگاهنمایی زنان، روح زمانه و رسم هنر مدرن است و نمیاندیشند که نه هر مدرنی نیکوست. فاشیسم هم پدیدهای بود کلاً و کاملاً مدرن! مارکسیسم هم... بهعلاوه دنیای مدرن حاوی گفتمانهای گوناگون است. مگر ذاتی و گوهری دارد که بهدست آنان افتاده و دیگر عقلا از آن بیخبرند؟ ازین گذشته اکنون که فیلسوفان دم از جامعه پست سکولار و مدرنیته های چندگانه (multiple modernities ) میزنند.
6⃣ میگویند حق آنان است که عریان شوند و بدن برهنهشان را به جنّ و انس و دیو و دد نشان دهند و نمیاندیشند که این هم حقّ آنان است که انتخاب دیگر کنند و آن را نشان ندهند.
7⃣ میگویند کسی حق قضاوت در باره برهنهشدنشان را ندارد و قضاوتگری را محکوم میکنند... نمیاندیشند که خود غرق در قضاوتاند و آن عمل را نیکو میشمارند و ملامتِ ملامتگران را بر نمیتابند. و با این قضاوت، درک ناقص خود از مقوله قضاوت نکردن را آشکار میکنند.
8⃣ میگویند برهنهشدن، تابوشکنی و سنتشکنی است و نمیاندیشند که نه هر تابوشکنی و سنّتشکنی نیکوست. اکنون کسی اگر بَرده شود یا بردهگیری کند و آن را تابو شکنی بداند، محکوم به ملامت عقلاست.
9⃣ میگویند زن مالک بدن خویش است و حقّ هرگونه تصرّفی در آن را دارد و نمیاندیشند که این حق مالکیت، همچون حقوق دیگرست و محدود به حدودی است. هیچکس حق ندارد به دلیل مالکیت بر بدن خویش، خود را به فروش برساند و بَرده دیگری شود و یا چشم خود را درآورد، یا تن به ذلّت بدهد.
0⃣1⃣ گفتهاند عریان شدن بخشی از هنر مدرن است. به این میگویند مغالطه ارجاع معلوم به مجهول! عملی را که چند و چونش معلوم است، به مفهومی ارجاع میدهند، یعنی هنر، که هیچ تعریف ثابت و معینی ندارد، و بلکه از نظر بعضی دانایان مدرن و پسامدرن، دوران جدید دوران مرگ یا پایان هنر است ( از هگل گرفته تا آرتور دانتو و بسیاری دیگر)
1⃣1⃣ میگویند این کار مبارزهایست برای رهایی از مردسالاری و تبعیض جنسیتی. بلی، آن رهایی نیکوست، ولی راهش این نیست. میدانم بعضی از فمینیستها بدن زن را قدرت زن انگاشتهاند، و بدننمایی و بیپروایی جنسی را از جنس قدرتنمایی شمردهاند (empowerment) اما این افسونی شیطانی است که باطلی را به حق میآمیزد و نشانی بهشت را از مسیر جهنم میدهد. قدرت زن در هنر و دانش اوست نه در نمایش شرمگاه او.
2⃣1⃣ درک و دانستههای این نافرهیختگان از فرنگستان سطحی و داوری ترازویشان سست است. چیزکی از ارتجاع و قرون وسطا شنیدهاند. اغلب اینان نه یکروز به کلیسا رفتهاند و نه یکبار به جدّ در کنفرانسی دینی با دانشمندان جهانی نشستهاند تا بدانند تاریخ و جامعه مغرب زمین تا چه اعماقی دینیست.
🔶 تاریخ آمریکا تاکنون یک رئیسجمهور آتئیست یا غیرمسیحی نداشته و کلیساها و دینداران، به جد و قوّت درکارند که چنین نشود.
🆔 @tahlil_shjr
خط حزب الله_۳۸۴.pdf
2.13M
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#استقلال_و_آزادی
#دفاع_مقدس
✅ طنین پیام شهیدان
🔶 سخن هفته این شماره خط حزبالله با عنوان «اعتماد به آمریکا، پرتگاه ویرانی»به مناسبت بیست و نهم اسفند، درس و عبرت های اعتماد مصدق به آمریکایی ها در ماجرای ملی شدن صنعت نفت را بررسی کرده است.
🔶 خط حزبالله، به مناسبت ایام بزرگداشت شهدا و برگزاری اردوهای راهیان نور، گزیدهای از بیانات رهبر انقلاب اسلامی درباره حفظ و تعمیق فرهنگ دفاع مقدس و ثمرات آن را منتشر کرده است.
🌷 شماره این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید جاویدالاثر، شاهرخ ضرغام تقدیم میشود.
🔸 خط حزبالله؛ شماره ۳۸۴
🆔 @tahlil_shjr
#مرزبندی_با_دشمن
#کوله_بر
#تروریست
✅ تروریستی که ضدانقلاب او را کولهبر معرفی کرد
🔻محیالدین ملاابراهیمی که بود؟
🔶 حکم اعدام یکی از اعضای گروهک تروریستی تجزیهطلب به نام محی الدین ملاابراهیمی در ارومیه اجرا شد.
🔸از چند روز مانده به اجرای حکم این عضو گروهک تروریستی، رسانههای معاند با مطرح کردن نام فرد مورد اشاره وی را یک کولهبر معرفی کردند.
🔶 مطرح کردن نام ملاابراهیمی در کنار کولهبری با این هدف صورت گرفته بود که عنوان شود وی در حالی که مشغول کولهبری بوده بازداشت و به اعدام محکوم شده است.
🔸بررسی سوابق پرونده محیالدین ملاابراهیمی نشان میدهد وی عضو یک گروهک تروریستی تجزیه طلب بوده و در حین ماموریت وارد کردن سلاح و مهمات به کشور بازداشت شده است. ملاابراهیمی در حالی که در حال انتقال عمده آرپیجی و کلاشینکف به کشور بوده است، پس از شناسایی با ماموران مرزبانی درگیری مسلحانه داشته و سرانجام دستگیر میشود.
🔶 وی به بغی و محاربه متهم شده و پرونده به دادگاه استان ارجاع میشود، سرانجام محیالدین ملاابراهیمی به اعدام محکوم شده و حکم اعدام وی در دیوانعالی کشور تائید میشود.
🆔 @tahlil_shjr
جنگ قدرت.pdf
92.6K
#مرزبندی_با_دشمن
#جنگ_جهانی_سوم
#افول_آمریکا
#جنگ_قدرت
✅ جنگ قدرت
🔶 "من امروز اینجا ایستادهام و تنها نامزدی هستم که میتوانم این قول را به شما بدهم: من جلوی جنگ سوم جهانی را میگیرم. این جنگ بسیار راحت اتفاق میافتد."
🔸این جملات، بخشی از سخنرانی جنجالی ترامپ در اجلاس گروههای محافظهکار است که هفته گذشته برگزار شد...
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#انقلاب_اسلامی
✅ انقلاب اسلامی ایران
🔰 قسمت اول
🔶 کسانی که علوم سیاسی یا جامعه شناسی خوانده اند یا حداقل مطالعاتی در حوزه «انقلاب» های دنیا داشته اند با نام جک گلدستون آشنا هستند. جامعه شناس امریکایی که حوزه تخصصی اش انقلابهای جهان است.
🔶 وی اخیرا در گفتگو با یکی از رسانه های ضدانقلاب گفتگوی مفصلی درباره اغتشاشات اخیر در ایران انجام داده که نکات مهمی دارد. اهمیت حرفهای گلدستون از این جهت است که وی یک امریکایی مخالف جمهوری اسلامی است اما وقتی از منظر تخصصی خودش درباره حوادث اخیر صحبت کرده، آب پاکی را روی دست اپوزسیون ریخته تا جایی که وسط مصاحبه، پرسشگر که یکی از ایرانیان ضدانقلاب است به وی می گوید: «چشماندازی که ترسیم کردید آنقدر تیرهوتار است که نمیدانم چطورمیشود اینها رامنتشر کرد!»
🔶 گلدستون در این مصاحبه، اگرچه با سوءگیری علیه انقلاب اسلامی حرف زده اما ناخواسته اعترافهای مهمی کرده. از اینکه آشوبهای اخیر نمی تواند به نتیجه برسد چون نه چشم اندازی برای فردا دارد و نه رهبری مشخصی دارد تا اینکه جمهوری اسلامی آنقدر ریشه دار است که به این سادگی ها برایش اتفاقی نمی افتد و استقلال آن باعث شده که قدرتهای خارجی هم نتوانند به آن ضربه محکمی بزنند.
🔻اهم حرفهای گلدستون در این گفتگو:
🔶 انقلاب نادر است، دقیقاً به همین علت که باید شمار قابلملاحظهای از اصحاب قدرت و ثروت به این نتیجه برسند که وضعشان در یک حکومت دیگر بهتر میشود و این موقعیت به این سادگیها پیش نمیآید.
🔶 خمینی در هدایت انقلاب رهبر بسیار مؤثری بود. به هرکس هرچه میخواست بشنود میگفت... رهبری یعنی این. یعنی شما همهی کسانی را که پیش از آن حاضر نبودند سر یک میز بنشینند متحد کنی. فکر نمیکنم ایران در این لحظه چنین چهرهای داشته باشد.
🔶 به نظرم خمینی یکی از رهبران انقلابی برجستهی تاریخ است و برانداختن نظامی که ساخته، چنان رهبری میطلبد... ایران هم اگر بخواهد از جمهوری اسلامی بگذرد، باید کسی بیاید و تصویر و دورنمایی از آینده خلق کند که متفاوت با امروز و مطلوب مردم باشد. قبول، در نظام بعدی حجاب اجباری نیست. اما کشور را چطور قرار است اداره کنیم؟ چهکسی قرار است اداره کند؟ سیاست خارجیمان چگونه خواهد بود؟ نزدیک به غرب؟ جمعیت مذهبی یا محافظهکار یا سنتی چه؟ پول نفت چه میشود؟ این جنبش بدون رهبری به نفسنفس میافتد و فرو میریزد. کافی نیست که فقط بگوییم ما این حکومت را نمیخواهیم پس باید برود. این آرزواندیشی است، نه انقلاب.
🔶 هیچ قدرت خارجیای اهرم فشار کافی برایاینکه به رژیم فعلی بگوید «باید بروی» ندارد. شاید یک علتش این باشد که این نظام دهههاست با همه سرشاخ است و در تحریم است و ناگزیر به خود متکی است... این رژیم از روز اول جلوی تهدید آمریکا ایستاده. بهنوعی سرنوشتش دست خودش بوده.
🔶 باید از آنچه ایالات متحده از زمان انقلاب با ایران کرده اعلام انزجار کرد. رویهمرفته، معتقدم آمریکا آنطور که شایسته است با ملت و مردم ایران رفتار نکرده. حساب حکومت جداست.
🆔 @tahlil_shjr
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#انقلاب_اسلامی
✅ انقلاب اسلامی ایران
🔰 قسمت دوم
🔶 اینکه کسی (در ایران یا هرجای دیگر) فکر کند همینکه اعتراض کند و خشمش را نشان بدهد اوضاع دگرگون میشود خوشباوری است... کافی نیست که فقط بگویید من از این رژیم بیزارم. آیا اصلاً میتوانید تصویری از آینده در ذهن بسازید که همهی این گروههای رنگارنگ ایرانی با آن همراه شوند؟ بدون چنین دورنما و تصویری از آینده آنچه دارید فقط خشم است.
🔶 بعضی ایرانیها میگویند دولتهای غربی سفرا و نمایندگانشان را از ایران خارج کنند و داراییهای خارجی ایران را مصادره کنند چون این رژیم بهخاطر رفتاری که با مردم ایران کرده دیگر مشروعیت ندارد. متأسفم، چنین اتفاقی نمیافتد. کشورهای دیگر به منافع خودشان فکر میکنند. دقیق حسابوکتاب میکنند. میخواهند همچنان مسیری برای اعمال نفوذ داشته باشند. نمیخواهند همهی پلها را خراب کنند. طرفشان، بههرحال، یک کشور بزرگ و قدرتمند است. نمیشود بگویند ما دیگر با این حکومت حرف نمیزنیم. به جایش با کی حرف میزنید؟ واقعیت این است که در ایران حکومتی سر کار است، در منطقهای حیاتی و استراتژیک. و به نظر میرسد زمام امور را همچنان در دست دارد. تا زمانی که این حکومت برقرار است، طرفحساب بقیه دولتها خواهد بود.
🔶 این گزینه را هم آمریکا در ونزوئلا آزمود. دولت ما گفت مادورو در انتخابات تقلب کرده و از نظر ما رئیسجمهور نیست، دیکتاتور است و بد است و خلاصه ما بهجای او رئیس سابق مجلس را، که در تبعید است، به رسمیت میشناسیم. چند سال به همین منوال گذشت. چه شد؟ هیچ. به هیچجا نرسیدیم. و حالا دوباره برگشتهایم سر خانهی اول و ارتباط با حکومت ونزوئلا.
🔶 بنابراین، آنچه درعمل در دنیای سیاست رخ میدهد این است که دماغشان را میگیرند و با اکراه میگویند ما از این دولت بیزاریم، آنها هم از ما بیزارند، ولی بعضی مسائل هست که باید بابتش با هم ارتباط داشته باشیم.
🆔 @tahlil_shjr
گلوگاههای صنعت حمل و نقل را باید دانشبنیانها برطرف کنیم.pdf
93.5K
#روابط_خارجی
#اقتصاد
#دانش_بنیان
✅ گلوگاههای صنعت حمل و نقل را باید با دانشبنیانها برطرف کنیم.
🔸️ از سال جاری ما صادرات را شروع کردیم الآن صادراتمان به ونزوئلا دوباره شروع شده خودروسازهای بزرگ ما دارند صادراتشان را انجام میدهند. صادرات به عراق و سوریه دوباره در حال انجام است و صادرات به روسیه و بلاروس هم دارد شکل میگیرد؛ بنابراین یکی از بحثهای مهمی که گذاشتیم این است که ما بهمرور که ظرفیت اضافه میکنیم بین پنج تا پانزده درصد محصول خودمان را بتوانیم بیاییم و صادراتش را انجام بدهیم.
🔸️ یکی از محصولاتی که میتوانیم صادرات خوب رو آن انجام بدهیم، خودروهای برقی است؛ بنابراین خودروهای برقی متناسب با منطقه و کشور خودمان را داریم طراحی میکنیم که بتوانیم روی آن صادرات مؤثری داشته باشیم.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر منوچهر منطقی؛ معاون صنایع حملونقل وزارت صمت
🆔 @tahlil_shjr
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#حقوق_بشر #دیوان_لاهه
✅ رأی دیوان لاهه به بازداشت پوتین
🔶 منابع بینالمللی گزارش دادند که دیوان لاهه با متهم کردن پوتین به جرائم جنگی برای او قرار بازداشت صادر کرده است.
🔶 فارغ از قضاوت در باره جنگ بین روسیه و اوکراین، سوال اینست که این دادگاه بین المللی باصطلاح غیر سیاسی و بی طرف!:چرا حاکمان آمریکا را با ۲۰ سال جنایت در افغانستان مجرم نشناخت؟
🔶 چرا حاکمان اسرائیل غاصب و اشغال گر کشور مادری فلسطینیان و کشتار صدها هزار نفر و آواره و اخراج میلیونها نفر به دیگر کشورها را مجرم نشناخت؟
🔶 چرا حاکمان کشورهایی که با تسلیح و تجهیز داعش، هزاران نفر از مردم سوریه و عراق را قتل عام کرده، منابع و ذخایرشان را به غارت بردند و امنیت و حداقل زندگی را از آنها محروم کردند، مجرم نشناخت؟
🔶 چرا حاکمان آمریکا و کشورهای غربی را که با تحریم های ظالمانه و همه جانبه، شرایط سخت زندگی را بر مردم ایران تحمیل کردند، مجرم نشناخت؟و دهها موارد مشابه دیگر که مجال آن در این مقال نیست.
🔶 پاسخ یک کلام است، و آن اینکه این دادگاهها و سازمانهای بین المللی بجای آنکه غیر سیاسی و بی طرف باشند، آلت دست نظام سلطه و توجیه گر جنایات آنها هستند.
🔸 #به_قلم_اساتید: محمدعلی برزگر؛ مدرس دانشگاه
🆔 @tahlil_shjr
#استقلال_و_آزادی
#ایران_قوی
#انرژی_هسته_ای
✅ رابطه انرژی هسته ای با سوخت فسیلی
🔰 چرائی مخالفت آمریکا و تروئیکای اروپایی با توسعه هستهای ایران
🔶 هسته ای شدن از نیازهای اساسی و حیاتی هر کشور در حوزه های مختلف است.
یکی از آن حوزه ها، حوزه سوخت است.
🔺حسب نظر اندیشمندان زمین شناسی در آینده نزدیک سوخت های فسیلی به اتمام می رسد و کشورهای دارای نفت و گاز از جمله ایران، با بحران انرژی مواجه خواهند شد.
🔺با بحران انرژی، کشورهای فاقد هسته ای مجبورند برای ادامه حیات، دست گدایی به سمت کشورهای هسته ای دراز کنند و کشورهای هسته ای هم جز به تسلیم شدن و غارت منابع و ذخائر کشورهای غیر هسته ای راضی نخواهند شد.
🔶 نکته و نظر:
با توجه به توضیحات فوق الذکر، جمهوری اسلامی ایران باید همچنان به بومی سازی فناوری هسته ای خود ادامه داده تا در مواجهه با بحران انرژی، تحت اسارت مجدد استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا قرار نگیرد.
🔶 با این نگاه می توان گفت؛ همه جنگ روانی و جوسازی های غرب علیه جمهوری اسلامی، همین اسارت مجدد ایران است.
ولی رهبری عزیز دور اندیش، فرمودند ما بدنبال ایران قوی و مقتدر هستیم.
🔸 #به_قلم_اساتید: محمدعلی برزگر، مدرس دانشگاه
🆔 @tahlil_shjr
ویژه نامه نوروزی خط حزب الله.pdf
35.55M
#ولایت_فقیه
#خط_حزب_الله
#نشریه #ایران_قوی
#جهاد_تبیین
✅ امید و اتحاد برای ایران قوی
🔶 ویژه نامه خط حزبالله با عنوان «امید و اتحاد برای ایران قوی» به مناسبت نوروز ۱۴۰۲ منتشر شد.
🔹در این ویژه نامه نوروزی مروری بر مطالب منتخب شمارههای هفته نامه خط حزب الله در سال ۱۴۰۱، در شش بخش:
1⃣ بهارِ خودسازی و همدلی
2⃣ جهاد تبیین، پادزهر جنگ ترکیبیِ دشمن
3⃣ راهبردِ اتحاد ملی
4⃣ امید، پیشرانِ پیشرفت
5⃣ عزمِ انقلابی برای حل مشکلات اقتصادی
6⃣ اندیشه مقاومت و نظم جدید
جهانی منتشر شده است.
🔶 ویژه نامه نوروزی خط حزب الله
🆔 @tahlil_shjr
#علم_و_پژوهش
#استقلال_اقتصادی
#دانش_بنیان
✅ چراغ راه توسعه
🔶 «تولید؛ دانشبنیان و اشتغالآفرین» عنوان شعار سال 1401 است؛ موضوع با اهمیتی که اگر چه عنوانی شعارگونه بر آن نهاده شده؛ اما در حقیقت، ذات راهنما و چراغ راه بودن به خوبی از آن متصاعد میشود و خود گویای این مهم است که رهبر معظم انقلاب با هوشمندی و آیندهنگری در راستای پیشرفت و توسعه و به عبارتی چیدمان مسیر حرکت جامعه به سوی سعادت، شعارهایی از این قبیل را در سالهای اخیر انتخاب کردهاند و آن را مسئولیتی بر دوش جامعه نهادهاند تا با تحلیل و ارزیابی آن مسیر رسیدن به پیشرفت را طی کند.
🔶 باید تأکید کرد، شعارهای ابتدای هر سال در حقیقت شعار نیست؛ بلکه بر محور مشکلات جامعه، مسئولیتهایی است که قرار است بخشهای گوناگون به عنوان پیشقراولان و خط مقدم توسعه، آبادانی و رفاه جامعه بر عهده گرفته و راه نشان داده شده را با تکیه بر دانش و فناوریهای در اختیار خود هموار کرده تا جامعه به مقصود خود برسد. رهبر معظم انقلاب ضمن برخورداری از تیم مشاوره قوی، بر اوضاع کشور بسیار مسلط بوده و افزون بر فهم مشکل، با طرح شعارهای سال، راهکارهایی برای حل مشکلات نیز ارائه میدهند.
🔶 اقتصاد؛ معضل اصلی جامعه
از همینروست که رهبر معظم انقلاب نام سال را حول بحثهای اقتصادی و معیشتی مطرح میکنند؛ چرا که محور مشکلات کشور در این قسمت است. طرح شعار «تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین»، نکات بسیار مهمی در بر دارد و دقت و توجه در آن از آسیبشناسی معضلات عمیق جامعه و بعد انتخاب چنین عنوانی حکایت دارد؛ دقت، بینش و فهم دقیقی که شاید در میان هیچ یک از رهبران دنیا در راستای حل معضلات دیده نمیشود.
🔶 هر چند با وجود چنین هوشمندی و آیندهنگری دقیقی در راستای حل معضلات و مشکلات جامعه، مسئولان و مدیران اجرایی کشور، به ویژه در دولتهای اخیر و سالیان متمادی نتوانستند در جهتی که رهبر معظم انقلاب آن را ترسیم کردهاند، گام بردارند. هر چند در دولت سیزدهم روال به کلی تغییر کرد و مدیران این دولت تلاش دارند با شعار حرکت انقلابی برای تغییرات اساسی و تحقق دغدغههای رهبری در جهت تحولات و گشایشهای اقتصادی گامهای مؤثری بردارند.
🔶 تحقق مسئولیتها!
با این حال، شعار 1401 «تولید؛ دانشبنیان و اشتغالآفرین» جهانبینی دقیقی در بر دارد که اگر مسئولان و مردم به خوبی آن را محقق میکردند، شرایط جامعه به سوی روزهای روشنی در آینده حرکت خواهد کرد. در تحلیل و ارزیابی این شعار همین بس که بحث تولید همراه با تغییر و تحولاتی که در دنیا اتفاق افتاده و انقلابهای مختلفی که رخ داده، مانند انقلاب کشاورزی، انقلاب صنعتی، انقلاب پساصنعتی و در حال حاضر انقلاب اطلاعاتی تحولات زیادی را در دنیا ایجاد کرده است.
🔶 از همینرو کشورهای جهان سوم که بیشتر مصرفکننده بودهاند، امروز مشکلات عدیدهای در حل مشکلات و معضلات اقتصادی خود دارند. متأسفانه، ما نیز با وجود اینکه یکی از شعارهای اصلی انقلاب بحث استقلال بوده و با وجود استقلال سیاسی، امنیتی و نظامی در بحث استقلال اقتصادی آنگونه که باید مستقل نیستیم و نتوانستهایم به درستی عمل کنیم و پیامدهای آن امروز به خوبی در جامعه نمود پیدا کرده است. علت این مهم هم به الگوهای وارداتی غربی و شرقی و دیدگاه مقلدانه مدیران اجرایی کشور برمیگردد.
🔶 خطوط قرمز و فشارهای سیاسی
اما رهبر معظم انقلاب با هوشمندی به اصل مشکل جامعه، یعنی استقلال اقتصادی اشاره دارند و برای راه حل نیز بحث تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین را مطرح و تأکید دارند، این تولید است که باید به وجود بیاید. البته تولیدی بر اساس یک راه میانبر، مانند هستهای، نانو، بیوتکنولوژی و دیگر تولیدات و صنایعی که بر پایه دانشبنیان نهاده شدهاند. شاید به همین علت است که غربیها ما را تحت فشارهای سیاسی، اقتصادی و امنیتی قرار میدهد؛ چون رهبر معظم انقلاب به خط قرمزهای غرب و مسیرهای توسعه و پیشرفت و قدرت اقتصادی اشاره میکنند و قطعاً اقتصادی بر پایه دانش و تولیدی با محور علم اشتغال جوانان تحصیلکرده کشور و نجات اقتصادی را در بر دارد و غرب این را نمیخواهد!
🔶 باید اذعان داشت، شرکتهای دانشبنیان در حال حاضر حدود یک تا دو درصد تولید ناخالص ملی ما را تشکیل میدهند. این در حالی است که در کشورهای پیشرفته این عدد 50 درصد است و این یعنی ما باید ۲۵ برابر وضع فعلی فعال باشیم تا تولید دانشبنیانی مبتنی بر دانش و جایگاه دانش در دانشگاهها داشته باشیم که کشورمان را نجات دهیم و به استقلال اقتصادی برسیم.
🔸 #به_قلم_اساتید:ملیحه زرینپور
🆔 @tahlil_shjr
#مسائل_اولویت_دار
#مسمومیت_دختران
#جنگ_ترکیبی #اغتشاشات
✅ اشد مجازات
🔰 قسمت اول
🔶 طی روزهای گذشته و همزمان با استمرار روند مسمومیت دانشآموزان در برخی مدارس کشور و کشیده شدن دامنه این ماجرا به چند استان دیگر، شاهد اقدامات گسترده مسئولان امنیتی و قضایی برای یافتن سرنخهای این جنایت بودیم. طبق گفته مسئولان وزارت کشور، تا کنون برخی مدارس در شش استان کشور درگیر ماجرای مسمومیت دانشآموزان شدهاند و هیچ دانشآموزی با عوارض جانبی ناشی از مسمومیت مواجه نشده و خبرهایی مبنی بر فوت یا فلجشدن یا نابینایی دانشآموزان بر اثر مسمومیت، کاملاً کذب است.
🔶 ارتباط عاملان مسمومیتها با رسانههای معاند
وزارت کشور شش روز پس از مأموریت یافتن از سوی رئیسجمهور در خصوص ریشهیابی و رسیدگی فوری به ماجرای مسمومیت دانشآموزان، غروب روز ۱۶ اسفند در سومین بیانیه خود درباره این موضوع، از یافتن چندین سرنخ و دستگیری تعدادی از افراد و عاملان این اقدام جنایتکارانه خبر داد. در این بیانیه آمده بود: «در سایه تلاشها و مجاهدتهای سربازان گمنام امام زمان(عج) در واجا، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فراجا در شش استان خوزستان، آذربایجان غربی، فارس، کرمانشاه، خراسان و البرز، تعدادی از افرادی که به تهیه مواد تحریککننده و انتشار آن در بین دانشآموزان عزیز اقدام کرده بودند که به بروز عوارض و ناراحتی برای دانشآموزان منجر شده است، شناسایی و دستگیر شدند.»
همچنین، در این بیانیه تصریح شده بود: «برابر اطلاع واصله در مورد یکی از تیمهای چهار نفره، سه نفر از آنان دارای سوءسابقه از جمله فعالیت در اغتشاشات اخیر هستند و ارتباط آنان با رسانههای معاند خارجی که نقش برجستهای در اغتشاشات و جنگ ترکیبی اخیر داشتهاند، محرز شده است. یکی از اعضای این تیم ضمن انتقال مواد تحریککننده از طریق فرزند خود به داخل مدرسه و انتشار آن در بین دانشآموزان، پس از بروز بدحالی تعدادی از عزیزان دانشآموز بلافاصله به تهیه فیلم از آنان در داخل مدرسه و بیمارستان اقدام کرده و صحنه بدحالی دانشآموزان را برای رسانههای معاند ارسال میکند تا در راستای سناریوی ایجاد هراس و دلهره در ملت عزیز و دانشآموزان و به تعطیلی کشاندن مدارس بهرهبرداری شود که اطلاعات تکمیلی از این دستگیریها پس از پایان تحقیقات توسط سازمانهای ذیربط به اطلاع خواهد رسید.»
🔶 اشد مجازات در انتظار جنایتکاران
رهبر معظم انقلاب روز ۱۵ اسفند پس از کاشت نهال در روز درختکاری با اشاره به موضوع مسمومیت دانشآموزان در تعدادی از مدارس کشور، گفتند: «اطّلاع دارم که در زمینه مسمومیت دانشآموزان، مسئولین نشستهاند بحث کردهاند و تلاش میکنند، وظایف را مشخّص کردهاند. من میخواهم تأکید کنم که این مسئله را به جدّ باید تعقیب کنند. مسئله، مسئله مهمی است. اگر واقعاً دستهایی در کار باشد و افرادی، گروههایی، در این زمینه دخالت داشته باشند، این جنایت بزرگ و غیر قابل اغماضی است. اگر کسانی در این کار دست دارندـ که بلاشک لابد کسانی دست دارند؛ به یک نحوی حتماً کسانی دست دارند ـ بایستی دستگاههای مسئول، دستگاههای اطلاعاتی، دستگاههای انتظامی دنبال کنند و سررشته این جنایت را پیدا کنندـ هم عاملین را، هم مسبّبین را ـ و اینها بایستی به اشدّ مجازات محکوم بشوند و درباره اینها اشدّ مجازات بایستی اجرا بشود. چون این یک جنایت کوچکی نیست؛ این جنایتی است هم در حق معصومترین عناصر یک جامعه ـ یعنی کودکان ـ و هم موجب رعب و موجب ناامنی روانی جامعه و نگرانی خانوادههاست؛ اینها چیزهای کوچکی نیست. اینها را بایستی با جدیت دنبال کنند و این را همه بدانند که اگر چنانچه کسانی محکوم شدند، عفوی هم در مورد اینها وجود نخواهد داشت و حتماً بایستی مجازات بشوند و مجازات اینها موجب عبرت بشود.»
از سوی دیگر، طی هفته گذشته، به دستور رئیسجمهور کارگروه تحقیق، بررسی و ارزیابی وقایع مربوط به سلامت دانشآموزان تشکیل شد. در این کارگروه، افزون بر دستگاههای امنیتی و انتظامی برای شناسایی عوامل احتمالی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و آزمایشگاههای تخصصی منتخب کشور عضویت دارند و مأمور بررسی دقیق موضوع شدهاند. رئیس مجلس شورای اسلامی نیز رؤسای چهار کمیسیون «امنیت ملی»، «بهداشت»، «آموزش و پرورش» و «شوراها» را مأمور بررسی دقیق موضوع مسمومیت دانشآموزان و ارائه گزارش آن به صحن مجلس در اسرع وقت کرد.
🔶 سلبریتیهای التهابآفرین در رصد دستگاه قضا
اما در این روزهای حساس که نیاز به همدلی و همراهی میان مردم و مسئولان از همیشه بیشتر است، باز هم شاهد شبههافکنی، التهابآفرینی و دروغگوییهای تعدادی از سلبریتیهای پرمدعا در زمینه مسمومیتهای دانشآموزان بودیم.
🔸 #به_قلم_اساتید: حسین چخماغی
🆔 @tahlil_shjr
#مسائل_اولویت_دار
#مسمومیت_دختران
#جنگ_ترکیبی #اغتشاشات
✅ اشد مجازات
🔰 قسمت دوم
🔶 این سلبریتیهای فرصتطلب که هم از توبره میخورند و هم از آخور، دوشادوش رسانههای معاند فارسیزبان ایستادند و بدون ذرهای توجه به نقشههای دشمنان خارجی و عوامل نفوذی آنان برای برهم زدن نظم و امنیت جامعه، ضمن بیان مطالب طعنهآمیز و متهمسازی نظام به شیمیایی کردنِ دختران در مدارس، از اولیای دانشآموزان خواستند که مانع حضور فرزندانشان در مدارس شوند؛ دفعه اولی نیست که این به اصطلاح هنرمندها و سلبریتیها که با پول بیتالمال و مجوزهای دستگاههای فرهنگی کشور معروف شده و در فضای مجازی برای خود دنبالکنندگانی پیدا کردهاند، در سختترین و حساسترین شرایط، با طرح مطالب خلافواقع، اقدام به بدبینی مردم به نظام میکنند.
در همین زمینه، رئیس قوه قضائيه در جریان دیدار با اقشار گوناگون مردم استان اصفهان، از دستور خود به کلیه مراجع و مراکز قضایی کشور درباره احضار افراد التهابآفرین و دروغپراکن در قضیه مسمومیتهای دانشآموزان خبر داد و گفت: «به دادگستری تمام استانها دستور داده شده که شعبهای را در مرکز استان برای احضار افراد التهابآفرین و دروغپراکن در قضیه مسمومیتها اختصاص دهند؛ این افراد از دو حالت خارج نیستند، یا احراز میشود که سوءنیت دارند و همراستا با دشمن هستند، که در آن صورت به اشدّ مجازات میرسند و یا احراز میشود که سوءنیت ندارند، که در این صورت نیز نمیتوان در قبال آنها اغماض کرد و برخورد قانونی با آنها به عمل خواهد آمد.»
🔶 عاملان و مباشران مسمومیتها «مفسد فیالارض» هستند
طبق اعلام قاضیالقضات، اتهام قطعی عاملان و مباشران مسمومیت دانشآموزان «افساد فیالارض» بوده و مجازات آن نیز روشن است. رئیس دستگاه قضا در این رابطه تصریح کرد: «چنانچه عوامل این اقدام، مشخص، شناسایی و دستگیر شوند، بدون تردید مفسد فیالارض هستند و دستگاه قضایی به پرونده آنها بهصورت خارج از نوبت و ویژه رسیدگی خواهد کرد و عناصری که به نحوی از انحاء اعم از مباشرت، مشارکت و تسبیب در این امر دخالت داشتند، به اشد مجازات میرسند و با آنها برخورد قاطع و بدون اغماض صورت میگیرد.»
🔸 #به_قلم_اساتید: حسین چخماغی
🆔 @tahlil_shjr