#عفافگرایی
#مسابقه_هفتگی_شکوه_عفاف
6️⃣2️⃣#سؤال_شماره_بیست_و_شش
✍️ با توجه به اظهارات اخیر ریحانه پارسا بازیگر تلوزیون، در خصوص عدم ازدواج (دائم یا موقت) با همسر سابقش!، فارغ از صحت این ادعا، این اعلان گسترده را چگونه تبیین میکنید. به عبارتدیگر، چرا ایشان بعد از ورود به پدیدۀ غیرشرعی و غیراخلاقی همباشی، نسبت به افشای آن اقدام نمود؟
❇️ اختصارنویسی در ارزیابی نوشتهها مؤثر است. آثار برگزیده علاوهبر قرار گرفتن در لیست اهدای هدیه، به نام نویسندگان محترم، منتشر خواهد شد.
🔹مهلت ارسال پاسخ مسابقه شماره بیستوشش، دوشنبه 26 آبان
🔹اعلام برندگان به قید قرعه و ارسال هدیه، چهارشنبه 28 آبان
🔹برای شرکت در مسابقه هفتگی شکوه عفاف، کافی است پاسخ و مشخصات خود را به آیدی @gholami35 ارسال نمایید.
https://eitaa.com/umefafgaraei
🔷گزارشی از بیستوپنجمین نشست #کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی در سال 1399
🔷با عنوان "اکران و نقد مستند «#معضل_اجتماعی»، محصول آمریکا: افشاگری کارشناسان سابق در خصوص شبکههای اجتماعی"
👤با ارائه آقای دکتر سیدمجید #صابری_فتحی، عضو هیئت علمی دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد
⏰در تاریخ چهارشنبه 14 آبان ساعت 15:15
🎧جلسه مذکور بهصورت وبینار و همچنین حضوری، با مشارکت تعدادی از علاقهمندان مسائل فرهنگی، برگزار گردید.
👤 دکتر صابری فتحی در ابتدای جلسه، اذعان نمودند مستند "#معضل_اجتماعی"، در خصوص مشکلات شبکههای اجتماعی در جوامع غربی، خصوصاً #آمریکا میباشد. افرادی که در فیلم صحبت میکنند، قبلاً بهعنوان مدیران بخشهای مختلف، مسئولیتهای مهمی در این شبکهها داشتند. آنها مشکلات این شبکهها را خصوصاً برای #نسل_جدید "نسل "Z بیان میکنند.
❇️نکته قابل توجه این است که این مشکلات که در آمریکا بیان میشود، در #ایران به توان چند میباشد. به دلیل اینکه ما یکسری مشکلات دیگری هم داریم. در #ایران در خصوص مسائل فرهنگی، ناهماهنگیهایی بین ساختار اداری، آموزش، اهداف و... وجود دارد.
📛جامعه غربی که #اومانیسم (انسانگرایی) است و هدفش مشخص است، با ما متفاوت است. اگر برای آنها این مسائل بد است، برای ما بسیار بد خواهد بود.
https://eitaa.com/umefafgaraei
#اهمیت_مسئله_نفوذ
🍀در سخنان اخیر مقام معظم #رهبری مطرح شد که ما باید امنیت، اقتصاد و #فرهنگ خود را قوی کنیم.
🍀در باب امنیت، روزنامه کیهان مقالههایی با عناوین "بازوهای اجرایی آمریکا در داخل کشور" و "مبادا دستهایی در کار باشد" را منتشر کرده است که بحث نفوذیها را مطرح میکند. بنابراین به دلیل وجود #نفوذ، اهمیت شبکههای اجتماعی در ایران اهمیت بیشتری دارد.
🍁به عنوان مثال برای نشان دادن اهمیت این موضوع، یکی از دوستانم که در یکی از دانشگاههای کشور تدریس میکند، اذعان کرده بود که دانشجویان من برای اجرای تئاتری آماده میشدند که محتوای آن حاصل ترجمه متنی بود که برای تأیید آن باید #نهاد_رهبری در دانشگاه مراجعه میکردند. در دفتر نهاد فردی که مسئول بود، به این خانمها گفته بود: شما واژه آب پرتقال را در متن نوشتهاید که احتمالاً قصد دارید بهجای آن مشروب را نشان دهید! و بعد مسیر گفتگو را به این سمت کشانده بود که فلانی و بهمانی را ببینید که نمایشگاه فلان و بهمان را زدهاند. شما هم سراغ این کارها بروید!. آن خانمها وقتی میبینند که فردی در نهاد، چنین پیشنهادی به آنها میدهد و از آنجایی که گمان میکنند این فرد آدم #موجه و سالمی است، به پیشنهادات او فکر میکنند و #قربانی میشوند.
💥متأسفانه نهاد آن دانشگاه، وزنش را بر روی یک فردی گذاشته که #فساد_اخلاقی دارد و رفته رفته دانشجویان ذهنشان نسبت به نهاد و روحانیت بهم میریزد و... اینجاست که مسئله نفوذ اهمیت مییابد. چراکه حضور افراد ناسالم در مکانهایی که بار مثبتی خصوصاً در اذهان قشر جوان دارند، آسیبزننده است.
https://eitaa.com/umefafgaraei
#معضل_اجتماعی
⚠️اکثر ضربههایی که امروز ایران میخورد، مسئله #نفوذ است. یعنی یک #دروغ خیلی بزرگ و باورنکردنی را BBC میگوید و یا در شبکههای اجتماعی نشر میدهند و یک #فرد_نفوذی به شکلی ظریف، آن دروغ را تأیید میکند و مردم عادی حرف او را #باور میکنند.
📛اکنون وضعیت در نسل جدید ما به قدری خراب شده که #خط_قرمز آنان بدگویی از غرب است. یعنی شما به هیچ وجه نمیتوانید واقعیتها را حتی به زبان انگلیسی (در قالب فیلم و کتاب و...) برای اینها بگویید! و اگر نسبت به افشای مشکلات غربیها از زبان خودشان اقدام کنید، یک فرد منفور به حساب میآیید و به عنوان یک #استاد_دانشگاه، در ارزیابیهای پایان ترم، از آنها نمره کمتری دریافت خواهید کرد!
♨️ بنابراین مسئله نفوذ به قدری مهم است که رفته رفته برخی از سنگرها را از دست میدهیم.
✅پیشنهاد میگردد علاوه بر مطالعه خلاصهای از مستند که در ادامه ذکر شده است، مستند را بهطور کامل تماشا نمایید.
✅این مستند دوبله فارسی نیز شده است که از طریق سامانه فیلیمو قابل دسترسی است.
✅لینک مستند معضل اجتماعی با زیرنویس فارسی
👇👇👇
https://fumdrive.um.ac.ir/index.php/s/5tq4n23nMKx5TmT
https://eitaa.com/umefafgaraei
🔷مستند #معضل_اجتماعی (The Social Dilemma)، به کارگردانی "جف اورلوسکی"، محصول آمریکا و در ژانری مستند و پژوهشی میباشد که اولین بار در جشنواره فیلم ساندنس سال 2020، به نمایش درآمد.
🔷این مستند که شامل #مصاحبه با متخصصانی از جمله #کارمندان و #مدیران پیشین و ردهبالای گوگل، فیسبوک، توییتر و پینترست (از جمله رئیس سابق واحد طراحی قوانین اخلاقی شرکت گوگل، مؤسس مرکز فناوریهای انسانی، طراح دکمه لایک فیسبوک، رئیس سابق پینترست، سرپرست واحد خطمشیهای تحقیقاتی اَل نو، سرپرست واحد تحقیقات یاندر و...)، میباشد، با روایتی از یک #نوجوان که به رسانههای اجتماعی #اعتیاد دارد، #تلفیق شده و به نمایش در آمده است.
✅فیلم مملو از صحبتهای افراد متخصص و مقدار زیادی کلیپ و گرافیک و نمودار و... است و روایت خانوادگی نیز، تنوع بیشتری به محتوا بخشیده و جذابترش کرده است.
✴️افراد مصاحبهکننده معتقدند که شرکتهایشان اساساً برای #خیر رساندن به بشریت پایهریزی شدهاند؛ اما به محض آنکه دنیای بیدر و پیکر اینترنت، با پول و سرمایه سروکار پیدا کرد، رفته رفته به بنگاههای بزرگ #کسب_درآمد تبدیل شده و بعد در چشم به هم زدنی، به محملی برای پیدا کردن راه و روشهای پنهان، برای جذب #سرمایههای مردم مبدل شدند.
❇️به عبارت دیگر، این کمپانیها از دادههای استفادهکنندگان از اینترنت استفاده کردند تا مردم را هرچه بیشتر #آنلاین نگه دارند و از این طریق، به آگهیدهندگان #تضمین دهند که آگهیهایشان تا فلان اندازه #رؤیت میشود.
https://eitaa.com/umefafgaraei
#سلامت_روانی
🔷این مستند، آسیبهای رسانههای اجتماعی را مورد بررسی قرار میدهد و بر روی نحوۀ بهرهگیری این رسانهها از کاربرانشان، از طریق سیستمهای نظارتی نظام سرمایهداری و استخراج اطلاعات آنها تمرکز میکند. چراکه شبکههای اجتماعی، این سالها برای سودآوری بیشتر، به #اعتیاد_کاربران دامن میزنند و با دادهکاوی و سرمایهداری مبتنی بر نظارت بر شهروندان، هر کاری که بخواهند میکنند.
🔷مستند، مواردی از جمله، نحوۀ طراحی این رسانهها به شکلی که منجر به اعتیاد میشوند، استفادۀ از آنها در سیاست، تأثیرش بر روی #سلامت_روانی (ازجمله سلامت روانی جوانان و افزایش نرخ #خودکشی در نوجوانان) و در نهایت نقش این رسانهها در پراکندن #شایعهها و تئوریهای توطئه برانگیز را، مورد بررسی قرار میدهد.
📌شبکههای اجتماعی و ابرپیامرسانها، میکوشند که کاربر را در خود اپلیکیشن نگه دارند. این به معنیِ بیمعنی شدن لینک و طبعاً #مرگ_ذات_اینترنت یا وب است. #وب که این سالها نیمهجان شده، اما حالا #سلامت خود کاربران هم، به خطر افتاده است.
🔷شریک جرم بودن در زمینۀ مصرف، بزرگترین #گناه در حرص و طمع اینترنتی نیست. قابلیت الگوریتمها در شناسایی و هدف قرار دادن موضوعات موردعلاقۀ یک کاربر اینترنتی، غالباً به اینجا منجر شده که گزینههای محدودی در اختیارش قرار بگیرد و در نهایت در معرض فیک نیوز (اخبار غیرواقعی)، رباتهای اینترنتی، فرضیهپردازان توطئه و... قرار گیرد.
⚠️وقتی فردی هر آنچه را از طریق اینترنت یافته، بهعنوان موردی حقیقی بپذیرد، تلقىاش هم از #واقعیت قابل اثبات #متزلزل میشود.
https://eitaa.com/umefafgaraei
💥بهروایت مستند معضل اجتماعی، سرویسهای اینترنتی و شبکههای اجتماعی، برای یک هدف بهینهسازی شدهاند: "درگیر نگه داشتن کاربر روی صفحۀ نمایش".
🔷یک #مدل از کاربر ساخته شده و همۀ فعالیتهایش ذخیره میشود و آن مدل را دقیق و دقیقتر میکنند. فعالیتهایی مثل اینکه کاربر روی چه محتوایی، به پیمایش ادامه میدهد؛ ویدئو را پخش میکند یا نه؛ دقیقاً چه مدت زمانی روی یک عکس میایستد و...
🔷کار آن مدل این است که پیشبینی کند، الان چه محتوایی من را درگیر نگه میدارد. حتی میدانند که آیا ما در این لحظه افسردهایم یا عصبانی. درونگرا هستیم یا برونگرا و به کدام تیپهای شخصیتی تعلق داریم!.
📛یکی از رهبران فیسبوک و از مخترعان دکمۀ Like میگوید: "انگیزۀ ما از این دکمه، گستردن #حس_مثبت و عشق بود. به این فکر نشده بود که باعث #آسیب_روحی به نوجوانان (که ارزش خود را در Likeهایی که نمیگیرند، میبینند)، یا باعث دوقطبی و متشنج شدن فضای سیاسی شود".
🔥جهش بزرگی در #افسردگی و #اضطراب نوجوانان در آمریکا، از سال ۲۰۱۱ که شبکههای اجتماعی فراگیر شدند رخ داد. آمار دختران نوجوانی که به خودشان آسیب میزنند از سال 2011 تاکنون ۶۰درصد برای 15تا19 سالهها و ۱۹۰درصد برای 10تا14 سالهها بیشتر شده. آمار مشابهی هم در نرخ خودکشی وجود دارد.
✴️در مستند، #توصیههای خوبی به کاربران شده است. مانند خاموش کردن نوتیفیکیشنها، محدود یا حتی پاک کردن رسانههای اجتماعی وقتگیر، استفاده از موتورهای جستجو که کاربران را رصد نمیکنند، توجه نکردن به توصیههای ویدئویی خودکار یوتیوب و...
https://eitaa.com/umefafgaraei
#سرعت_نشر_اخبار_غلط
🔷در مستند معضل اجتماعی، مطرح میشود که پژوهشهای وسیعی، برای درگیر نگهداشتن کاربر میشود. هزاران ایده، روزانه به شکل آزمون A/B آزمایش میشوند تا اثر دقیقشان روی کاربر اندازهگیری شود. مثلاً چه کاربرانی، به چه نوع محرکهایی، چه واکنشی نشان میدهند.
✅مستند معضل اجتماعی از اینجا جالب میشود که ورای آثار #فردی، به آثار ویرانگر #اجتماعی مسئله هم میپردازد.
📝مطالعهای در دانشگاه MIT نشون میدهد که اخبار #غلط، شش برابر سریعتر از اخبار #صحیح پخش میشود. چون در این صورت کاربر بیشتر وقت میگذراند و پول بیشتری به دست میآید. حقیقت کسلکننده است، ولی نظریات توطئه نه؛ مثلاً اینکه «کرونا کار فلان دولت است». حالا دنیایی را تصور کنید که در آن، برتری امر غلط به امر صحیح، #شش_برابر باشد.
📌این تهدیدی اجتماعی است که دودش به چشم همه میرود، نه فقط کسانی که #کاربر هستند.
✅ راهحل مهم و چندانی در مستند معضل اجتماعی ارائه نمیشود و هدف اصلی، شناساندن معضل است. ولی تأکید میشود که راهحل این مسئله "خارج" از دنیای تکنولوژی است و ادعاهای این شرکتها که "با هوش مصنوعی بهتر میشود جلوی پخش اخبار غلط را گرفت"، غلط است. راهحلها را باید، در دنیای #نظارت و #قانونگذاری جستجو نمود که با توجه به پول هنگفتی که این وسط در جریان است، کار سختی میباشد.
https://eitaa.com/umefafgaraei
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عفافگرایی
📛"بیحیایی و بیغیرتی با #ریش و #چادر، اسلام جدید حزب الهینماها»
🍃"و قَرن فی بیوتکنّ و لا تَبرّجن تبرُّج الجاهلیة الاولی"
🍃 در خانههایتان آرام بگیرید و مانند زنان دوران جاهلیتِ نخستین (که برای #خودنمایی با زینت و آرایش و پوشش نامناسب مردان را به خود جلب میکردند) ظاهر نشوید./۳۳ احزاب
💥به یقین میتوان گفت یکی از بزرگترین #خیانتهای برخی مسئولین، بزرگان حوزوی و منبریهای جریانساز در حوزه #فرهنگ به خصوص #عفاف و #حجاب، عادیسازی و مشروع جلوه دادن #تبرج، بیحیایی و بیغیرتی با عناوین دینی و ظاهراً بدون اشکال است که بسیاری از مردان و زنان به ظاهر حزبالهی را قربانی کرده و اسلام جعلی و غلط را، بهجای #اسلام ناب پیامبر و ائمه اطهار_علیهمالسلام_ به نسل جدید و عموم مردم معرفی میکند.
♨️تفکر اسلام صداوسیمایی، اسلام آرایش خفیف که فی نفسه اشکالی ندارد، اسلام #روابط_آزاد و شوخی و خندیدن با نامحرم یعنی روابط عمومی قوی و آداب معاشرت، اسلام زیبا و با زینت حاضر شدن در چشم نامحرمان، اسلام دیاثت و بیغیرتی مردان حزب الهینما نسبت به زنانشان، اسلام چادریهای زینتی و آرایش کردۀ بی حیا، اسلام فرستادن استیکرهای قلب و لبخند ملیح و ابراز علاقه در #فضای_مجازی برای نامحرم با توجیهات #شیطانی، اسلام عقده خالی کردن و جلب توجه با حرکات و رفتارهای رمانتیک خصوصی با #همسر جلوی دوربین صداوسیما و جلوی چشم ملت!
🍂 آری، برخی #مسئولین این نظام، به گناهان کبیره و فسق و منکر، همچون تبرّج و هرزگی که در زمان طاغوت نامشروع شمرده میشدند، #مشروعیت بخشیدند.
✍️ نوید نیّری
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#داستانک
🍀محمدجعفر خیاطی، از عجیبترین معلمان دنیا بود و امتحاناتش عجیبتر!
🍀 امتحاناتی را هر هفته میگرفت، که هر کسی باید برگه خودش را تصحیح میکرد؛ آن هم نه در کلاس، در خانه و دور از چشم همه!
🍀 اولینباری که برگه #امتحان خودم را تصحیح کردم، سه غلط داشتم. نمیدانم #ترس بود یا #عذاب_وجدان، هر چه بود نگذاشت اشتباهاتم را نادیده بگیرم و به خودم #بیست بدهم.
🍀 فردای آنروز در کلاس، وقتی همه بچهها برگههایشان را تحویل دادند، فهمیدم همه بیست شدهاند به جز من. به جز من که از خودم #غلط گرفته بودم. من نمیخواستم اشتباهاتم را نادیده بگیرم و خودم را فریب بدهم.
🍀 بعد از هر امتحان آنقدر #تمرین میکردم تا در امتحان بعدی نمره بهتری بگیرم.
🍀 مدتها گذشت و نوبت امتحان اصلی رسید، امتحان که تمام شد، معلم برگهها را جمع کرد و برخلاف همیشه در کیفش گذاشت. چهره همکلاسیهایم #دیدنی بود.
🍀 آنها فکر میکردند این امتحان را هم مثل همه امتحانات دیگر خودشان #تصحیح میکنند.
🍀 اما اینبار فرق داشت و قرار بود #حقیقت مشخص شود. فردای آنروز وقتی #معلم نمرهها را خواند، فقط من 20 شدم.
🍀 چون برخلاف دیگران از خودم غلط میگرفتم؛ از اشتباهاتم چشمپوشی نمیکردم و خودم را #فریب نمیدادم.
🍀🌺🍀🌺🍀🌺🍀
🌺#زندگی پر از امتحان است... خیلی از ما انسانها آنقدر اشتباهاتمان را نادیده میگیریم تا خودمان را فریب بدهیم؛ تا خودمان را بالاتر از چیزی که هستیم، نشان دهیم. اما یکروز برگه امتحانمان دست #معلم میافتد. آنروز حقیقت مشخص میشود و #نمره_واقعی را میگیریم.
https://eitaa.com/umefafgaraei
🌻با سلام و احترام
📣📣📣 بیستوهفتمین نشست #کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی در سال 1399
💬 با عنوان: "ترویج عفاف در ادب و هنر (1): تحلیل دو کتاب لینالونا و نیموجبیها"
👥👥جلسه هماندیشی با مشارکت اعضای محترم کارگروه
⏰ زمان: چهارشنبه 28 آبان ماه ساعت 15:15
🎧 آدرس اتاق مجازی:
vroom.um.ac.ir/saeedy
💠جهت حضور در این نشست مجازی، در صورت استفاده از کامپیوتر، میبایست بر روی سیستم شما، نرم افزار Adobe Flash Player نصب باشد و در صورت استفاده از تلفن همراه و یا تبلت، نرم افزار Adobe Connet را از طریق بازار بر روی گوشی خود نصب بفرمایید.
✅ ضمناً به عرض میرساند، پژوهشکده مطالعات اسلامی، ضمن رعایت پروتکلهای بهداشتی، پذیرای تعداد محدودی از علاقهمندان (با اطلاع قبلی) برای جلسه حضوری نیز، میباشد.
🔊لطفاً با انتشار این پیام، در دعوت از همکاران و علاقه مندان، با ما همراه شوید💐
با تشکر
https://eitaa.com/umefafgaraei