هفتهنامه زن روز
#یار_مهربان
معرفی کتاب «تا بهار صبر کن باندینی» نوشتهی جان فانته
زهرا افخمی نیا
«تا بهار صبر کن باندینی» نخستین کتاب از مجموعه ی چهارگانه ی فانته است. نشر افق ترجمه ی محمدرضا شکاری را از این اثر منتشر نموده است. «جاده ی لس آنجلس»، «از غبار بپرس» و «رؤیاهایی از بانکر هیل» عناوین سه اثر دیگر چهارگانه ی جان فانته هستند. داستان این کتاب درباره ی مهاجرت یک خانواده از ایتالیا به آمریکاست. شخصیت محوری داستان، آرتورو است. پسر نوجوانی که شخصیت اصلی داستان است و به احتمال زیاد برگرفته از دوران نوجوانی جان فانته است. آن ها از ایتالیا به آمریکا مهاجرت می کنند تا زندگی روی خوشش را به آن ها نشان دهد اما به بن بست می خورند. زندگی در ایالات متحده آن رؤیای شیرینی نبود که آن ها گمان می کردند و از آن ها مادری صبور، افسرده و غمگین، پدری بی حوصله، تندخو و سه پسر بچه به نام «آرتورو»، «آگوستو» و «فدریکو» را در داستان می بینیم. مادر اعتقادات مذهبی افراطی دارد و آرتورو تحت تأثیر همین تعالیم مدام احساس گناه دارد و می هراسد که گناه کبیره ای انجام دهد. در این میان دلباخته ی دختری از همکلاسی هایش می شود که اهل ایتالیاست.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#یار_مهربان
این داستان در واقع سرگذشت این خانواده در این بحران ها و تلاش آرتورو برای یافتن هدف زندگی اش را به تصویر می کشد. او می خواهد به این نابسامانی مهر پایانی بزند. بسیاری معتقدند فانته در زمان حیاتش به درخشش چشمگیری نرسید. کتاب های جان فانته پس از مرگش چاپ مکرر شد و نام او بر سر زبان ها افتاد. او در سال ۱۹۸۷ پس از مرگش از سوی انجمن ادبی «پن» جایزه ی یک عمر فعالیت ادبی دریافت کرد.
✨برشی از کتاب:
«برف سنگین را لگد می کرد و پیش می آمد. از عالم و آدم متنفر بود اسمش اسوو باندینی بود و سه بلوک پایین تر در همان خیابان زندگی می کرد. یخ کرده بود کفش هایش سوراخ بودند. آن روز صبح با مقوای بسته ماکارونی، سوراخ های کفشش را از داخل وصله کرده بود. پول ماکارونی توی آن جعبه را نداده بود. وقتی مقوا را توی کفش هایش می گذاشت یاد این موضوع افتاد.
از برف متنفر بود. آجرچین بود و برف، ملات بین آجرهایی را که می چید منجمد می کرد. داشت به خانه برمی گشت اما بازگشت به خانه چه معنایی داشت؟ وقتی در آبروتزیِ ایتالیا پسربچه ای بیش نبود هم از برف بدش می آمد. اگر آفتاب نبود، کار هم پیدا نمی شد...
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#مصاحبه_تخیلی
روز میلاد خورشید
ماه منیر داستانپور
شادمان از دیدار با خورشید چشم باز می کنم و به سوی پنجره می روم. باز مثل هر روز با تمام قوا دانه های طلایی نور را بر جهانیان می افشاند و محبت مادرانه اش را از هیچ موجودی دریغ نمی کند. خورشید است دیگر! بانوی آسمان و محبوب زمین که همواره قربان صدقه اش می رود و هیچ روزی از گشتن به گرد او باز نمی ماند.
ـ صبحت بخیر خورشید خانم، عمرت جاودان! گذر از شبی دیگر و درخشش دوباره ات مبارک شاه بانوی آسمان ...
نگاهم می کند. با لبخندی مهربان و انگار سخنی پشت لب هایش مانده که برای بیان، مزه مزه اش می کند. شاید مدح گویی ام را نپسندیده یا مهمی را در تمجید از او فراموش کرده ام!
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
به نام خداوند پذیرندهی توبهها...
💛اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💛
همراهان گرامی کانال زن روز، سلام! صبح زیبای پنجشنبهی زمستانیتون بهخیر و شادی ان شاالله. آرزو میکنیم آخر هفتهی آرامی در پیش داشته باشید🌺🌿
«وَإِذَا جَاءَتْهُمْ آيَةٌ قَالُوا لَنْ نُؤْمِنَ حَتَّىٰ نُؤْتَىٰ مِثْلَ مَا أُوتِيَ رُسُلُ اللَّهِ ۘ اللَّهُ أَعْلَمُ حَيْثُ يَجْعَلُ رِسَالَتَهُ ۗ سَيُصِيبُ الَّذِينَ أَجْرَمُوا صَغَارٌ عِنْدَ اللَّهِ وَعَذَابٌ شَدِيدٌ بِمَا كَانُوا يَمْكُرُونَ. و هنگامی که آیهای برای آنها بیاید، میگویند: «ما هرگز ایمان نمیآوریم، مگر اینکه همانند چیزی که به پیامبران خدا داده شده، به ما هم داده شود!» خداوند آگاهتر است که رسالت خویش را کجا قرار دهد! بزودی کسانی که مرتکب گناه شدند، (و مردم را از راه حق منحرف ساختند،) در مقابل مکر (و فریب و نیرنگی) که میکردند، گرفتار حقارت در پیشگاه خدا، و عذاب شدید خواهند شد.» (سوره مبارکه انعام، آیه ۱۲۴)
@zane_ruz
هفتهنامه زن روز
#یادداشت
گوگلپلی را خدا آزاد کرد!
مریم جهانگیری زرگانی
از شامگاه سه شنبه ی هفته ی گذشته که خبر برداشته شدن فیلتر گوگل پلی و واتساپ میان مردم پخش شد، موجی از شادی ایجاد گشت و صبح چهارشنبه را در حالی آغاز کردیم که دیگر کسی برای وارد شدن به این دو برنامه به فیلترشکن نیاز نداشت. واکنش های مردم اما جالب بود. یکی از کاربران شبکه اجتماعی نوشته بود: «گوگل پلی را خدا آزاد کرد!» و دیگری می گفت: «صبح بدون فیلترتون به خیر!» اکنون با وجود دلار هشتاد هزار تومانی، گرانی، تورم، قطعی برق، کمبود سوخت و اتفاقات ناگواری که در جبهه ی مقاومت در حال وقوع است، ما از برداشته شدن فیلتر دو برنامه خوشحالیم! من خیلی جدی معتقدم فیلتر کردن شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها در طولانی مدت کار بی فایده ای است. در کشور ما عده ای از مردم همیشه به فیلترشکن نیاز دارند. دلیلش هم یا تحریم هاست یا بعضی از فیلترهای بدون مورد! به طور مثال در حال حاضر بسیاری از سایت های علمی و آموزشی که مورد نیاز دانشجویان، اساتید دانشگاه و پژوهشگران است، تنها با فیلترشکن قابل دسترسی است. مسئله ی دیگر این است که ما با فیلتر کردن طولانی مدت پیام رسان هایی که مورد استفاده و محل کسب وکار عموم مردم است، نه تنها تقریباً به هیچ کدام از اهدافی که داشتیم نرسیدیم، بلکه باعث رواج بیشتر استفاده از فیلترشکن ها شدیم. امروز تقریباً هر کسی که گوشی هوشمند دارد، فیلترشکن هم دارد و در نهایت بعد از سال ها فیلتر کردن شبکه های اجتماعی مختلف تنها چیزی که عایدمان شده، نارضایتی عمومی و احساس بازداشته شدن از حقوق شهروندی است. جا دارد در اینجا اشاره ای هم به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره ی فضای مجازی داشته باشم. ایشان همواره بر اهمیت فضای مجازی در دنیای امروز تأکید داشته اند و جوانان را به عنوان سربازان جنگ نرم تشویق به حضور در این فضا می کنند. خوب است شورای عالی فضای مجازی این حقیقت که فیلتر کردن دائمی فضاهای مجازی نه تنها سودی ندارد که حتی می تواند زیان رسان هم باشد را بپذیرد و همه ی ما باید بدانیم برای پیروزی در جنگ نرمی که موشک هایش، فرهنگ و ارزش های جامعه ی اسلامی ما را نشانه گرفته است، ناچاریم پا به میدان و زمین بازی دشمن بگذاریم. در نهایت پیروزی از آن کسی است که از ورود به زمین حریف ترسی نداشته باشد!
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#منبرک
سجده گناهان را می ریزد
آیت الله مجتهدی تهرانی
سجده گناهان را می ریزد. روایت است که انسان به سجده برود و مدتی در سجده باشد، « شکراً لله و الهي العفو » بگوید، مخصوصا در نماز شب، ده دقیقه، یک ربعی در سجده باشد، حس می کند وقتی که به سجده می رود، سبک می شود. آن حالت سبکی بر اثر ریخته شدن گناهان است. همانطور که باد در فصل پاییز برگ درختان را می ریزد، سجده هم گناهان را می ریزد.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#عطارباشی
معده در گرممزاجها قویتر است
دکتر سید مهدی میرغضنفری پزشک و متخصص فیزیولوژی و عضو هیأت علمی دانشگاه، در گفتگو با خبرآنلاین می گوید: «افرادی که مزاج های گرم دارند، معمولاً معده و هضم قوی هم دارند، به طوری که می توانند غذاهای سنگین تر را راحت تر هضم کنند، اما افراد سردمزاج مخصوصاً وقتی که سردی معده هم داشته باشند، قوه ی هاضمه و جاذبه ی آن ها ضعیف است و در نتیجه باید حجم غذای کمتر و متناسب با مزاج شان بخورند و پرخوری و درهم خوری برای این افراد بسیار زیان آور است و نباید در مصرف موادی که مزاج سرد دارند یا در لمس، سرد هستند زیاده روی کنند. اما در مورد گرم مزاجان، درست است که معده و هضم قوی دارند اما این نوع مزاج اگر دچار سوءمزاج شود، علائم و مشکلاتی را تجربه خواهد کرد. بنابراین این مزاج هم باید در مصرف یک سری از غذاها و نوشیدنی ها پرهیز کند. گرمی جات شامل موادی می شود که بالقوه گرم هستند و مصرف زیاده از حد آن برای گرم مزاجان دردسرآفرین است. ادویه جات، مواد تند، خوردنی ها و نوشیدنی های داغ مانند آب جوش، چای داغ و غذای داغ از جمله خوراکی های با مزاج گرم هستند که مصرف خارج از تعادل آن برای افراد گرم مزاج مضر است. این افراد باید غذاهایی بخورند که هم مزاج خنکی داشته باشد و هم در لمس، خنک و سرد باشند.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#ینگه_دنیا
رسانه ها خبر می دهند آموزش فرزندان در منزل و مدارس خانگی در آمریکا افزایش چشمگیری داشته است. بی اخلاقی، هم جنس گرایی، تبلیغ دگرباشی و تهدید جانی با سلاح و تیراندازی از دلایل رواج این سبک آموزش و پرهیز والدین از فرستادن فرزندان شان به مدارس است.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97