✍️ #دلالت_تشکیلاتی - قسمت ۱۸
▪️مراقبه و محاسبه نفس یکی از نشانههای مومنین در روایات است. فرمود: «لَيْسَ مِنَّا مَنْ لَمْ يُحَاسِبْ نَفْسَهُ فِي كُلِّ يَوْمٍ فَإِنْ عَمِلَ حَسَناً اِسْتَزَادَ اَللَّهَ وَ إِنْ عَمِلَ سَيِّئاً اِسْتَغْفَرَ اَللَّهَ مِنْهُ وَ تَابَ إِلَيْهِ» باید روزانه محاسبه نفس نمود و بر اعمال صالح شکر کرده و بر گناهان توبه نمود.
🔸 هر یک از افراد علاوه مراقبه نفس فردی باید خود را به عنوان فردی از یک تشکیلات بزرگ نیز مراقبه و محاسبه نماید. در محاسبات تشکیلاتی، تصمیمات افراد موثر دیده میشود و فرد، جدای از جمع نخواهد بود. لذا باید شرایط محاسبه عقلانی در تشکیلات فراهم شود تا هر یک از اعضا در محیطی خارج از تنش و ضدیت، با نگاهی همدلانه و مومنانه ارزیابی شوند. این مسئله ظرافتهای بسیاری دارد.
🔸 نباید شرایط برای اعمال نظرهای بدون تقوا فراهم شود. این موضع، یکی از مواضع خودنمایی سه روایت شریف است که فرمود: «اَکبَرُ العَيبِ اَن تَعيبَ ما فيک مِثلُهُ» یعنی مبادا عیبی را که خود نیز به آن گرفتار هستی در دیگری عیب بشماری! روایت بعدی آن است که فرمود: أحَبُّ إخواني إلَيَ مَن أهدى إلَيَ عُيوبي یعنی عیوب یکدیگر را در زیباترین شکل ممکن باید تذکر دهیم و در نهایت: المؤمنُ مِرآةُ المؤمنِ. زمینه این محاسبه نفس جمعی باید در تشکیلات فراهم شود تا در محیطی ایمانی رشد جمعی محقق شود.
🏷 #چله_تشکیلاتی #تشکیلات_دینی #معرفت #ولایت #اخلاق_تشکیلاتی #قدم_عاشقی #محاسبه #مراقبه #توبه #کار_تشکیلاتی #کار_جمعی #رشد
🏷 #تشکیلات_اسلامی #بصیرت_و_تشکیلات_اسلامی
👇
🆔 @ziaossalehin_ir
TarheKoli.pdf
8.12M
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
📘 جزوه «نقشۀ اسلام» | خلاصه کتاب «طرح کلّی اندیشه اسلامی در قرآن» از مقام معظّم رهبری
📚 فایل PDF جزوه «نقشۀ اسلام»
🔸 ۲۰۸ صفحه
🏷 #مقام_معظم_رهبری #رهبر_انقلاب #امام_خامنه_ای #تشکیلات_اسلامی #بصیرت_و_تشکیلات_اسلامی
👇
🆔 @ziaossalehin_ir
هدایت شده از سردبیر سایت ضیاءالصالحین
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 روزمان را با قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۴۳
↩️ شامل آیات ۲۵۷ تا ۲۵۹ سوره مبارکه بقره
🔻 امام علی (علیهالسلام) میفرمایند:
«اِنَّ القُرآنَ ظاهِرُهُ اَنیقٌ وَ باطِنُهُ عَمیقٌ»؛
ظاهر قرآن شگفتانگیز و زیبا و باطنش ژرف و عمیق است.
📚 (اصول کافی، ۲/۵۹۹)
🎙 استاد پرهیزگار
🏷 #قرآن #ترتیل #قرآن_کریم #تلاوت #شهریار_پرهیزگار
👇
🆔 ☫ @sardabir313 ☫
🚨 از صفر تا صد یک #تشکل_فرهنگی - قسمت چهارم
🔻 داشتن دغدغه؛ به تنهایی کافی نیست!
⚪️ دغدغه؛ برای روح و روان انسان، چیزی شبیه به احساس درد، در جسم و جان است حال اگر این درد، به قدری نباشد که شما را دنبال طبیب بکشاند و یا مثل مادربزرگ ها و افراد مسن به تحمل آن عادت کرده باشید درد همچنان باقی خواهد ماند و صاحب درد بودن از این دست، برای شما یک ارزش به شمار نخواهد آمد.
🔸لطفا به اطرافتان کمی با دقت نگاه کنید، چقدر زیادند کسانی که در فضای دغدغه و درد و در عالم تأسف خوردن، انگشت ندامت به لب گزیدن و با ناراحتی و اندوه دست پشت دست کوبیدن برای طولانی شدن غیبت، وضعیت حجاب، تهاجم فرهنگی، اثرات سوء و تخریبی ماهواره و شبکه های بیگانه، ابراز نگرانی می کنند و همیشه با تمام وجود بار شعاری مطلب را بر دوش می کشند اما در حوزه عمل؛ هیچ نقش و مسئولیتی را نمی پذیرند.
🔹بدون شک، برای رسیدن به هدف، آن هم در جبهه فرهنگی و برای انجام یک مأموریت تشکیلاتی مهم از این دست، حتما باید از بزرگراه ها و اتوبان های بین ملل، اقوام و قومیت ها گذشت، مثل آن که از "عماد مغنیه" و " شهید انتظار"، شهید "شیخ حسن شحاتعت" همانطور یاد کرد و از آن الگو گرفت، که از "حاج احمد کاظمی"، "چمران" و "زین الدین" درس می آموزیم و الگو می گیریم، اما برای گذر از اتوبان، یا طی مسیر بزرگراه و جاده های بین الملل، هرگز نباید و نمی توان از کوچه پس کوچه های محله، معابر فرعی، خیابان ها و جاده های بین شهری و امثال آن غفلت کرد با این توجیه که ما در فازهای بالاتری سیر می کنیم و از محله بریده ایم، بله، افق دید انسان، وقتی بالا برود، قطعا فرد را جامع نگرتر از قبل خواهد کرد اما اینطور نیست که آن فرد، چون در افق بالاتری سیر می کند کف کار را نبیند، جامعه را فراموش کند و اوضاع را از نزدیک رصد ننماید.
✅ یادتان باشد که در مسیر رسیدن به آرمان ها همواره باید نیم نگاهی به واقعیت ها نیز داشته باشیم.
به هر حال، از آنجا که در این کتاب، بنای ما بر ایجاز و رعایت اختصار در بیان مطالب است در ادامه به بیان سه اصل مهم، به عنوان مقدمه لازم ورود به تشکل های فرهنگی می پردازیم.
ادامه دارد...
📚از صفر تا صد یک تشکل فرهنگی -حجت الاسلام و المسلمین #محمد_مهدی_نجاتی
┄┄┅═✧❁✧═┅┄┄
🏷 #امام_زمان #کار_جمعی #تشکیلات #تشکیلات_اسلامی #بصیرت_و_تشکیلات_اسلامی
👇
🆔 @ziaossalehin_ir
014-Abedini-www.ziaossalehin.ir-Chelleye-Tashkilati-P019.mp3
8.67M
🎙 #کتاب_صوتی : چله تشکیلاتی (۱۹)
🚨 قسمت نوزدهم: اوج حرکت بر مدار حب و بغض در جریان اربعین
▪️جریان اربعین در ادامه عاشورا بر محور حب و بغض شکل گرفته است تا انسان را با سرعت حرکت دهد...
📖 برگرفته از مباحث #استاد_عابدینی در کتاب #قدم_عاشقی
🏷 #چله_تشکیلاتی #عاشورا #اربعین #ظهور
🏷 #کار_جمعی #تشکیلات #تشکیلات_اسلامی #بصیرت_و_تشکیلات_اسلامی
👇
🆔 @ziaossalehin_ir
🚨 #چله_تشکیلاتی - قسمت ۱۹
▪️چنانچه دعای جمعی به اجابت نزدیکتر است، عهد جمعی نیز روح جمعی ایجاد میکند و این پیمانهای مکرر موجب سیر و حرکت متحد خواهد شد و تشکیلات را در برابر مشکلات و چالشها حفظ خواهد نمود. عهد جمعی باعث میشود توفیق هر فرد هم برای خودش بهره بیشتری داشته باشد هم دیگران از وی بهرهمند شوند.
🏷 #چله_تشکیلاتی #ولایت #توبه #تشکیلات_دینی #محاسبه #مراقبه
🏷 #کار_جمعی #تشکیلات #تشکیلات_اسلامی #بصیرت_و_تشکیلات_اسلامی
👇
🆔 @ziaossalehin_ir
✍️ #دلالت_تشکیلاتی - قسمت ۱۹
▪️حضور در هیئت و تشکیلات دینی علاوه بر آنکه یک عهد جمعی است، عهد فردی هر فرد با حقیقت انسان کامل یعنی اهل بیت (علیهمالسلام) نیز هست. چنانچه دعای جمعی به اجابت نزدیکتر است، عهد جمعی نیز روح جمعی ایجاد میکند و این پیمانهای مکرر موجب سیر و حرکت متحد خواهد شد و تشکیلات را در برابر مشکلات و چالشها حفظ خواهد نمود.
▪️عهد جمعی باعث میشود توفیق هر فرد هم برای خودش بهره بیشتری داشته باشد هم دیگران از وی بهرهمند شوند. مانند اعضای کوهنوردی که با یک طناب به یکدیگر متصل شدهاند. این اتصال جمعی در تشکیلات موجب میشود لغزش افراد رفع شود.
🔸 توصیه به عبادات جمعی، از این جهت است که حرکتهای جمعی، زمینه را برای ایجاد این روح جمعی و توسعه من انسان از من محدود و در مقابل دیگران به من توسعه یافته و شامل جمع فراهم شود. توفیق جمعی باعث میشود اولاً خود مؤمن بهره بیشتری ببرد و هم باعث میشود دیگران نیز توفیق کسب نموده و بهرهمند شوند.
🔸 مراقبه جمعی چنین خاصیتی دارد. لذا دانسته میشود چرا عبادتهای جمعی ارزش بیشتری دارند. همین امر باعث میشود من محدود و خودمحور افراد توسعه یابد و رشد نموده، آنگاه به من شامل جمع و روح جمعی برسد.
🏷 #چله_تشکیلاتی #تشکیلات_دینی #معرفت #ولایت #اخلاق_تشکیلاتی #قدم_عاشقی #هیئت #مراقبه #کار_تشکیلاتی #کار_جمعی
🏷 #تشکیلات_اسلامی #بصیرت_و_تشکیلات_اسلامی
👇
🆔 @ziaossalehin_ir
هدایت شده از سردبیر سایت ضیاءالصالحین
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 روزمان را با قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۴۴
↩️ شامل آیات ۲۶۰ تا ۲۶۴ سوره مبارکه بقره
🔻 پیامبر (صلیالله علیه و آله و سلم) میفرمایند:
«اَدِّبوا اَولادَکُم عَلی ثَلاثِ خِصالٍ: حُبِّ نَبِیِّکُم وَ حُبِّ اَهلِ بَیتِهِ وَ قِراءَةِ القُرآنِ»؛
فرزندان خود را بر سه خصلت تربیت کنید، دوستی پیامبرتان و دوستی اهلبیتش و قرائت قرآن.
📚 (ینابیع المودة/۲۷۱)
🎙 استاد پرهیزگار
🏷 #قرآن #ترتیل #قرآن_کریم #تلاوت #شهریار_پرهیزگار
👇
🆔 ☫ @sardabir313 ☫