✔️ جناب رئیس جمهور؛ لطفا به ادبیات فاخر این سرزمین احترام بگذارید
یکی از شاخصه های مردم با فرهنگ، توان بیان هنرمندانه عقاید و باور های خود در قالب های متنوع می باشد. ضرب المثل های هر ملت برگرفته از آموزه هایی است که سالیان دراز در جامعه نقش ایفا کرده اند.
سلام گرگ بی طمع نیست ، به شرایط امروز جامعه ما خیلی مرتبط می باشد. آیا دولت گرگ صفت آمریکا که در کارنامه سیاه خود، علیه ملت ایران از هیچ اقدام خباثت آلودی دریغ نکرده است، می تواند قابل اعتماد باشد؟
جناب آقای روحانی، یا توجه نداشتید که توبه گرگ، مرگ است یا هنوز دولت قلدر ایالات متحده را به گرگ منشی باور ندارید!
در صورت دوم، سوال ملت ایران این است که: چگونه پرونده سنگین و ننگین دولت آمریکا در حمله به هواپیمای مسافربری، حمایت از رژیم بعث، تحریم های ظالمانه، بلوکه کردن دارایی ها، پشتیبانی از رژیم کودک کش صهیونیستی و ده ها موضوع دیگر را فراموش کرده اید؟!!!
آقای رئیس جمهور؛ اگر به جای ادامه تحصیل در بریتانیا، دانشگاه های کشور خود را انتخاب می کردید، امیدی وجود داشت که فرهنگ و ادبیات باشکوه ایرانی را فراموش نکنید. البته به شرطی که مرغ همسایه را غاز مپندارید.
✍ امین محمدلو
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
⌛️ رئیس جمهور سفارش کردند از شکست های آمریکا فیلم ساخته شود
📌در ادامه شکست سیاست های آمریکا را مرور می کنیم⬇️
۱- انزوای ایران
ایالات متحده آمریکا با برچسب بنیادگرایی و تحجر، قصد دورشدن دولت ها و ملت ها از جمهوری اسلامی داشت. ولی برگزاری باشکوه اجلاس غیر متعهدها با بیش از صد کشور در تهران که نزدیک چهل مقام بلند پایه حکومتی نیز میهمان آن بودند، این سیاست ایران هراسی به ثمر ننشست.
۲- تجاوز به خاک
دولت آمریکا همیشه سعی کرده است با حضور نظامی در مناطق مختلف، حق تجاوز به خاک هر کشوری را برای خود ایجاد کند و با نمایش تجهیزات پیشرفته اش، قدرت خود را به رخ جهانیان بکشاند. ولی با شکار پهباد پیشرفته جاسوسی RQ-170 یا همان جانور قندهار در آسمان ایران توسط فرزندان این سرزمین در نیروی هوا و فضای سپاه، بُهت و حیرت بر جبهه مستکبران سایه افکند.
۳- تهدید امنیت جانی و روانی
حمایت از حرکت های تروریستی و جریان های تکفیری که جان ملت را تهدید می کنند و نیز پشتیبانی از عملیات های روانی در شبکه های اجتماعی که قصد اختلاف افکنی و شبهه پراکنی نسبت به نظام اسلامی دارند، در دستور کار دشمنان قرار داشت. شکار ریگی در آسمان و به دام انداختن روح الله زم و نیز حمله موشکی عملیات لیلة القدر به مواضع داعش در دیرالزور که پاسخی به ترقه بازی تروریست ها در مجلس بود، و از همه مهم تر که هیمنه آمریکا را در هم شکست، حمله موشکی به پایگاه عین الاسد در پی شهادت حاج قاسم سلیمانی بود.
۴- نفوذ
دشمن همیشه تلاش کرده است تا به طرق مختلف با ورود به بخش تصمیم گیران و تصمیم سازان ایران، دستگاه محاسباتی مسئولین را به هم بریزد و با سرقت اطلاعات محرمانه بتواند چالش های بین المللی متعدد برای ملت بوجود آورد. ولی نیروهای امنیتی با شناسایی و دستگیری این جاسوسان از جمله جیسون رضاییان مانع تحقق اهداف شوم استعمارگران شدند.
۵-عقب ماندگی
پیشرفت ایران در سایه انقلاب اسلامی کابوس مستکبران می باشد و برای جلوگیری از شکوفایی این ملت قهرمان، همه نقشه های خود، از ترور دانشمندان هسته ای گرفته تا تحریم ورود هر گونه مواد اولیه به ایران را، عملیاتی کردند. اما رشد فناوری های راهبردی همچون هسته ای، نانو تکنولوژی، سلول های بنیادین و پرتاب ماهوره، توانست همه آرزوهای دشمنان را به یأس تبدیل کند.
✍ امین محمدلو
#انتخابات #رئیس_جمهور
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#نویسندگان_جوان_حوزه
✔️ مکافات عمل
خبرگزاری حوزه/ در آخرین روزهای سال ۹۸ در اقدامی غیرانسانی و غیرشرعی هزاران جوجه یکروزه برای تعدیل بازار و بالا رفتن قیمت مرغ معدوم شدند. درست یک سال بعد شرایطی به وجود آمد که مرغ کمیاب شد و قیمت آن بهشدت افزایش یافت. چه ارتباطی بین این دو واقعه وجود دارد؟ آیا هشدار و تنبهی برای ماست؟
✍️مریم غازی اصفهانی
🔗 متن کامل در خبرگزاری حوزه
✔️چگونگی بازیابی انتخابات در خرداد ۱۴۰۰
جبهه انقلاب باید با لباسی نو و گفتمانی نوین وارد بر کارزار انتخابات شود؛ باید به گونهای حاضر شود تا احیانا ماهیگیریها و موج پراکنیهایِ کاندیداهای رقیب، تبدیل به سکانداری، میدانداری و امتیازگیری انقلابیها شود.
✍️ علی کردانی
🔗متن کامل در خبرگزاری حوزه
✔️ منطق تعاملات جمهوری اسلامی ایران (در کلام رهبر معظم انقلاب)
۱- اهل تفاهم با همه دنیاییم🔰
⏺ در سطح دولتها، اقوام، و ادیان
⏺تعامل برادرانه و دوستانه با کشورهای اسلامی و همسایگان
⏺ تعامل صحیح و معقول با کشورهایی که تعرضی به جمهوری اسلامی ندارند.
✍️ امین محمدلو
🔗 متن کامل
✔️ ابررسانهای به نام قرآن
ابررسانه بودن قرآن به این معناست که شاخصههای آن بهعنوان یک رسانه، در عالیترین حد قرار دارد و از همین رو دارای اعجاز رسانهای شگفتانگیزی است. ابررسانهها ویژگی تعاملی دارند و در قرآن نیز مدل تعاملی در حد اعلا وجود دارد.
✍️مریم غازی اصفهانی
🔗 متن کامل در خبرگزاری حوزه
#انتخابات
#ماه_مبارک_رمضان
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
✔️ عناصر اساسی خانواده موفق و سالم
1️⃣آرامش و امنیت
در خانه ای که روابط زیر چتر آرامش تحقق می یابد و افراد احساس امنیت از حضور یکدیگر می کنند، لذت و رشد در آن اوج می گیرد. بخشی از این آرامش به صورت طبیعی در بین زن و مرد وجود دارد، چنانکه می فرماید: "لتسکنوا الیها"(آیه ۲۱ سوره روم)، ولی بخشی دیگر اکتسابی است و به عبارت دیگر، آرامش اولیه خدادادی به آبیاری نیازمند است.
2️⃣توجه و محبت
نیاز عاطفی از ضرورت های یک شخصیت سالم است که اگر بطور صحیح پاسخ داده نشود، موجبات خشونت و وابستگی و در نتیجه مستعد انحرافات اجتماعی می شود. البته خداوند با لطف خود این نیاز را در روابط زوجین قرار داده است؛"جعل بینکم مودة ورحمة"(آیه ۲۱ سوره روم) ولی این نعمت نیز محافظت از طرف زن و شوهر را می طلبد.
🔗 متن کامل
✍️امین محمدلو
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
امیدواریم پیام حضور این همه چهره این موارد باشد⬇️
۱- کشور زنده است و افراد توانمند و دغدغه مند زیاد دارد و نباید مردم مأیوس بشوند.
۲- این افراد دغدغه ملت و مملکت دارند، نه قدرت و شهوت❗️
۳- مشکلات کشور راه علاج دارد و علاجش در داخل است، نه بیرون مرزها و التماس از بیگانگان.
۴- این نامزدها چون قرار است مجری قانون باشند، پس قبل از همه، مطیع آن می باشند، و از ابتدا برای قانون خط و نشان نمی کشند❗️
۵- با ارزش های ملت یعنی اسلام و انقلاب و رهبری آشنا هستند و پشتیبان مظلومان و دشمن مستکبران می باشند.
۶- این اشخاص فرزندان نظام هستند و با تصاحب پُست در این انقلاب شهرت پیداکرده اند و قرار است بعد از پیروزی، بدون منت خدمت کنند.
۷- برای نقد عملکرد دولت ها و اشخاص، آبروی پر افتخار بیش از چهل ساله انقلاب را خدشه دار نمی کنند.
۸-فرصت آزادی بیانی که به بهانه انتخابات در رسانه ملی و سراسر کشور برایشان به وجود آمده را برای بیان پیشنهادهای قابل اجرا و نه وعده های عوام فریب استفاده می کنند و در نقد رقبا، پایبند اخلاق و منطق خواهند بود.
۸- این افراد بخشی از وضعیت امروز را حاصل عملکرد خود و هم حزبی هایشان می دانند که زمانی در جایگاه رئیس جمهور، وزیر، نماینده مجلس و استاندار و ...بودند.
✍ امین محمدلو
#انتخابات
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔴 نه به دولت سوم
غیر از دولت بنی صدر که به دلیل بی کفایتی عزل شد و از ایران گریخت و دولت کوتاه شهید رجایی، سایر دولت ها در جمهوری اسلامی دوره دوم نیز توانسته اند رأی اعتماد مردم را جلب کنند.
با این حال همیشه رئیس جمهورها و جریان منتسب به آنان تلاش کرده اند تا دوره سوم دولت خود را نیز تشکیل دهند ولی تاکنون موفق نشدند و مورد اقبال عمومی قرار نگرفته اند.
دولت سوم موسوی
نخست وزیر دوره جنگ با وجود حاشیه نشینی طولانی مدت از سیاست، در سال ۸۸ با دعوت برخی سیاسیون شاخص به میدان رقابت آمد تا با شال سبز سیادت و تصویری که به عنوان منجی دوران بحران از او تبلیغ می شد، رای مردم را جلب کند ولی نه تنها رقابت را به احمدی نژاد واگذار کرد بلکه آبروی داشته خود را نیز با برپایی فتنه تقلب ریخت و به روسیاهان تاریخ انقلاب پیوست.
دولت سوم هاشمی
مرحوم رفسنجانی که از شخصیت های تراز اول انقلاب اسلامی به شمار می آمد با شعار و جریان سازندگی دو دوره ریاست مجریه را تصاحب کرد و در سال۸۴ برای سه گانه کردن به رقابت پرداخت که نتوانست رضایت اکثریت را کسب کند.
دولت سوم خاتمی
سید محمد خاتمی بعد از دو دوره پیروزی در انتخابات، تا کنون جرأت ورود دوباره به عرصه رقابت را نداشته ، ولی برای تکرار دولت خود در سال ۸۴ تمام توانش را برای پیروزی "معین" هزینه کرد که به نتیجه نرسید. از این به بعد بود که اصلاح طلبان روی گردانی مردم را از جریان دوم خرداد متوجه شده و سراغ حمایت از نامزدهای جناح های دیگررفتند. همچنانکه در سال ۹۲ "محمد رضا عارف" که زمانی معاون اول خاتمی بود به نفع حسن روحانیِ اعتدالی کنار کشید و در سال ۹۶ "جهانگیری" اصلاح طلب ضربه گیر حسن روحانی شد. در سال ۱۴۰۰ نیز برای مهرعلی زاده امید چندانی ندارند.
دولت سوم احمدی نژاد
محمود احمدی نژاد که دو دوره رقابت ها سنگین با افراد باسابقه و شناخته شده نظام داشت، مثل سایرین برای استمرار دولت خود در سال۹۲ نامزدی معرفی کرد که از فیلتر شورای نگهبان نگذشت و با این حال مردم بالای هفتاد درصد در انتخابات شرکت کردند، ایشان درسال۹۶ نیز ثبت نام کرد که احراز صلاحیت نشد و باز مردم بالای هفتاد درصد در انتخابات مشارکت داشتند.
دولت سوم روحانی
حسن روحانی که با حمایت مرحوم هاشمی در رقابت بسیار نزدیک سال۹۲ پیروز انتخابات شد و در سال۹۶ با ایجاد دو قطبی های جنگ و صلح و وعده گلابی های برجام به قدرت رسید، در پایان دولت خود که کارنامه قابل ارائه ای برای ملت ندارد سعی می کند با رئیس بانک مرکزی خود، اولین دولت سومی را به نام خود رقم بزند.
دولت سوم رضایی
محسن رضایی که دو دوره تا کنون خود را با آرای مردم محک زده است و نتیجه جالبی بدست نیاورده، برای سومین و شاید آخرین بار ملت را به شنیدن برنامه هایش دعوت می کند.
✍️ امین محمدلو، عضو تحریریهی مدادالفضلاء
#انتخابات
#ایران_قوی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔴حمله به جمهوریت❗️
یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی این است که ملت ریشه داری که دارای تنوع قومی و زبانی و حتی در برخی مناطق تنوع عقیدتی دارد، را زیر پرچم واحد، متحد و مهربان نگه داشته است. دشمنان این جمهوریت همیشه تلاش کرده اند تا با ترفند های مختلف این یکپارچگی را از بین ببرند، ولی نتوانسته اند.
متأسفانه در مناظره اول انتخابات ریاست جمهوری، جناب همتی و مهرعلی زاده حرکتی انجام دادند که از آدم تحصیل کرده امروزی خیلی بعید بود، بلکه از افرادی که مدیریت کلانی چون ریاست بانک مرکزی و استانداری اصفهان را نیز داشتند دور از انتظار بود.
این دو نفر چنان مردم ترک زبان را برای رای به خودشون دعوت کردند که گویی چندین قرن به عقب برگشته ایم و در عصر تعصبات قومی قرار داریم و وظیفه اهالی هر منطقه رای دادن به هم استانی خودش است.
طبق باور این دو نامزد، مردم آذربایجان شرقی، اردبیل، همدان و زنجان اشتباه کردند که درسال۸۸ بجای میرحسین موسویِ آذری زبان به احمدی نژاد رای دادند.
یا در سال ۹۶ مردم سمنان اشتباه کردند که به رئیسی بیشتر از روحانی رای دادند.
آیا بنظر این آقایون، در سال ۸۴ اصفهانی ها مرتکب خطا شدند که در بین نامزدها، کمترین رای را به مصطفی معین دادند؟
و آیا مردم لرستان بخاطر رای پایین در سال ۸۸ به کروبی باید سرزنش شوند؟
نظر این دو نامزد نسبت به اهالی کرمان که در مرحله دوم انتخابات سال۸۴ به رقیب مرحوم هاشمی رفسنجانی بیشتر اقبال نشان دادند، چیست؟
ملت ایران در این چهل و چند سال در تحریم و جنگ و کرونا کنار هم بوده و خواهندبود. ولی سوال اینجاست؛ افرادی که توجهی به انسجام جمهوریت ندارند، چگونه قرار است رئیس جمهور بشوند⁉️ این افراد در ساده ترین قضیه امنیتی که می تواند تحریک احساسات قومی را از طرف بیگانگان به دنبال داشته باشد را چرا درک نکرده اند⁉️
📢آقایان مراقب باشند؛ جمهوریت، انسجام ملی و امنیت کشور را فدا چند رأی نکنند.
✍️ امین محمدلو
#مناظرات
#انتخابات
#ایران_قوی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
مدل مناظرات
1️⃣مناظرات فعلی
نامزدها به راحتی از پاسخگویی طفره رفتند و به موضوعات حاشیه مشغول شدند. هر کس از یک مساله ای صحبت می کردند و سایرین بی توجه به آن بودند و هیچ نظری نداشتند و جلسه غیر از بگو مگو های خارج از متن اولش، خیلی خشک و بی روح بود و بیشتر شبیه مصاحبه بود تا مناظره!!!
مدل پیشنهادی
ابتدا از هر نامزدی یک مساله پرسیده شود و طبق زمان بندی نامزد مربوطه برنامه و نگاه خود را نسبت به آن بیان کند. سپس سایر کاندیداها به نقد دیدگاه او بپردازند و در پایان فرصتی داده شود تا به نقدهای سایر افراد پاسخ بدهد.
فایده مدل جایگزین
۱-هیچ نامزدی توان فرار از پاسخ و به حاشیه رفتن نخواهد داشت.
۲- مناظره حالت علمی و جدی پیدا می کند.
۳-،مردم قدرت مقایسه بین دیدگاه های کاندیداها را پیرامون یک مساله پیدا می کنند.
البته این مدل در دوره های قبل تا حدودی وجود داشت که بهتر بود بصورت کامل ادامه پیدا کند.
1️⃣مزیت های مناظره
با وجود فرصت های متعدد و بیشماری که کاندیداها در رسانه ملی و فضای مجازی و سفرهای استانی دارند ولی مناظرات یکی از اثر گذارترین گزینه ها برای سنجش افراد است و بینندگان برنامه، بهتر به مقایسه نامزدها می پردازند. در این گفتگوها، اخلاق، آرامش، صلابت، تسلط بر موضوع، درک مسائل و اولویت بندی دغدغه های مردم، منطق و نظام باورهای نامزدها به نمایش گذاشته می شود.
2️⃣آسیب های مناظرات فعلی
متاسفانه برخی نامزدها در این مناظرات بیش از پرداختن به برنامه های خود و نقد برنامه های سایر کاندیداها، به تخریب و توهین رقبا و خارج شدن از موضوعات و سوالات برنامه می پردازند. در مقابل چشم میلیون ها انسان دروغ و بداخلاقی رواج پیدا می کند و سابقه و آبروی شخصیت های نظام و خانواده های محترمشان لطمه می خورد و مردم بجای فهم نقاط قوت و ضعف برنامه ها، هیجانات کاذب،خطرناک و ناراحتی را تجربه می کنند.
راه حل
مناظرات در دو بخش برگزار شود؛ به این ترتیب که در چند مناظره کارشناسان مورد تایید نامزدها در بخش های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی همدیگر را به چالش بکشانند، که این کار #رشد_اجتماعی را به دنبال خواهد داشت و مباحث با کمترین سوگیری های ممکن پیش خواهد رفت و در بخش دوم، فقط یک جلسه مناظراتی با موضوع مدیریتی بین همه نامزدها ایجادشود تا مردم آرامش و اخلاق و منطق کاندیداها و شگرد غلبه بر جنگ روانی رقبایشان را در فرایند مقایسه ای کشف کنند.
✍️امین محمدلو
#مناظرات
#انتخابات
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔵 هیچ بهانه ای وجود نداشت
یکی از دغدغه های جناح های سیاسی در کشور، تعامل و هماهنگی دستگاه های تصمیم ساز و تصمیم گیر در سطوح بالاست. برای همین بیشترین تلاش جریانات در ایران برای تصاحب قدرت در بخش های مختلف حکمرانی است.
از سال ۱۳۹۲ سران قوای سه گانه نزدیک ترین ارتباط فکری و خانوادگی را با همدیگر داشتند.
حسن روحانی در سال۹۲ به ریاست قوه مجریه رسید.
علی لاریجانی از سال۸۷ ریاست قانون گذاری را برعهده داشت.
صادق لاریجانی نیز از سال۸۸ ریاست دستگاه عدلیه را در اختیار داشت.
بتبع این سه قوه، شورای عالی امنیت ملی که وظیفه تعیین و تدبیر سیاست های دفاعی و امنیتی را دارد، تقریبا مجموعه یک دستی را بوجود آورده بود.
مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در زمان حیات هاشمی رفسنجانی و هم بعد ازآن ، شرایط مناسبی برای این جریان فکری داشت.
شوراهای شهر و روستا، از سال۹۶ و نیز خبرگان رهبری از سال ۹۴ حداقل از تهران بیشترین قرابت فکری را با این گروه داشت.
به این ترتیب بهترین شرایط و کمترین بهانه برای اداره کشور در اختیار این طیف بود.
حال، وجود مشکلات معیشتی و اقتصادی در کشور نشان می دهد در کنار هماهنگی، باید رویکرد درست در برنامه ها و اراده قوی برای تحقق آن ها نیز در مسئولین وجود داشته باشد، چیزی که در جریان های " هاشمی، لاریجانی ، روحانی و اصلاحات در این چند سال دیده نشده است و موجب رویگردانی مردم از آنان واز دست دادن کرسی های مجلس یازدهم و ریاست جمهوری سیزدهمین شده است.
✍️ امین محمدلو
#انتخابات #رئیسی
#مشارکت_حداکثری
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
📌نه به دولت سوم!
🔹نخست وزیر دوره جنگ با وجود حاشیه نشینی طولانی مدت از سیاست، در سال ۸۸ با دعوت برخی سیاسیون شاخص به میدان رقابت آمد تا با شال سبز سیادت و تصویری که به عنوان منجی دوران بحران از او تبلیغ می شد، رای مردم را جلب کند ولی نه تنها رقابت را به احمدی نژاد واگذار کرد بلکه آبروی داشته خود را نیز با برپایی #فتنه تقلب ریخت و به روسیاهان تاریخ انقلاب پیوست.
🔹مرحوم رفسنجانی که از شخصیت های تراز اول #انقلاب_اسلامی به شمار می آمد با شعار و جریان #سازندگی دو دوره ریاست مجریه را تصاحب کرد و در سال۸۴ برای سه گانه کردن به رقابت پرداخت که نتوانست رضایت اکثریت را کسب کند.
🔹سید محمد #خاتمی بعد از دو دوره پیروزی در انتخابات، تا کنون جرأت ورود دوباره به عرصه رقابت را نداشته ، ولی برای #تکرار دولت خود در سال ۸۴ تمام توانش را برای پیروزی “معین” هزینه کرد که به نتیجه نرسید.
🔹حسن #روحانی در پایان دولت خود که کارنامه قابل ارائه ای برای ملت ندارد سعی می کند با رئیس بانک مرکزی خود، اولین دولت سومی را به نام خود رقم بزند.
🖊امین محمدلو
🆔 @sedayehowzeh
:انواع ماهی دوستان"
سطج اول:
بعضی از آدم ها فقط در پی خرید ماهی هستند و چیزی از ماهی گیری نمی دانند یا حوصله و وقت ندارن.
۲- سطح دوم:
گروهی نیز ماهی گیری می کنند و به انسان های نوع اول کمک می کنند.
۳- سطح سوم:
افرادی هم وجود دارند که ماهی گیری را آموزش می دهند و انسان های سطح دو را مجهز می کنند.
نسبت به کارهای خیر نیز مردم همین گونه هستند.
۲۳ مهرماه ۱۴۰۱
ساعت۶:۴۵
صف نانوایی
@AminM313
"اغتشاشات به ضرر اعتراضات"
معترض شدن به اوضاع اجتماعی حق و تکلیف هر فردی است. این ناراحتی های اجتماعی از مسائل کشور هم برای معترضین آرامش روانی می آورد چرا که حرف خودشان را به نحوی اعلام کرده اند، و نیز امید به اصلاحات اجتماعی را تقویت می کند، زیرا مسئولین را در برابر افکار عمومی قرار می دهد و باید پاسخگو باشند. در هر صورت مردمی که ناظر واقعه هستند صدای معترض را می شنود و منتظر جواب منصفانه مسئولین می باشند.
اما زمانیکه اغتشاش صورت می گیرد، خیلی از ناظرین، بخاطر ایجاد ناامنی، به جهت تعطیلی کسب و کار، معلق شدن برنامه های آموزشی، ازبین رفتن آرامش، به خطر افتادن جان بیماران، آسیب اقتصادی به مملکت و موارد متعدد دیگر، از معترضین اعلام برائت می کنند.
یکی از گروه هایی که از این اغتشاشات متضرر می شوند، ولی متاسفانه کمتر به اغتشاشگران اعتراض می کنند، همان معترضین به مشکلات کشور هستند که صدایشان به فراموشی می رود و در لابه لای جمعیت اغتشاشگر گم می شود.
بنظرم جدا شدن معترضین از صف آشوبگران و اعتراض به پرخاشگری اجتماعی آنان، کمک بزرگی به خودشان و اجتماع خواهد بود.
۱۹ مهرماه ۱۴۰۱
ساعت۱۸:۵۰
اتوبوس واحد
@AminM313
"تمثیل خوبی ها به ماهی"
۱- آموزشی
برای برخی از مردم باید فواید مصرف و مضرات ترک ماهی را برشمرد تا در سبد خرید غذایی خود، آن را نیز لحاظ کنند.
۲- تبلیغاتی
عده ای از مردم را با روش های جذاب سازی میتوان به سمت تهیه ماهی برای خوراک خانواده متمایل کرد.
۳- اقتصادی
مساله عده ای از مردم، نبود توان مالی برای خرید ماهی است. اصلا دغدغه چنین افرادی ضروریات زندگی است و ماهی را اولویت دار نمی دانند.
۴- مدیریتی
برنامه ریزی برای تنوع مصرف در منزل و مدیریت دخل و خرج خانه نیز اهمیت بسزایی دارد، چرا که گاهی خرید های مسرفانه و تجملاتی جای مسائل مفید را میگیرد.
خوبی ها هم برای تحقق در زندگی مردم باید مراحل بالا را برطرف نماید.
۲۴مهرماه۱۴۰۱
ساعت۱۲:۲۸
صف بیمه
@AminM313
"به به آزادی!!!!"
گفتگوی یک مسافر با یک وطنی
م: سلام
آ: چطوری؟
م: شنیدم اینجا آخر آزادیه!
و: بله، درست شنیدی.
م: آخ جون، خیلی وقته طعم آزادی رو نچشیدم.
و: دوست داری امروز با من بچشی؟
م: از خدامه
و: پس بزن بریم.
م: این موسیقی چیه، داره همه جا پخش میشه؟
و : موسیقی ملی ماست، داره میگه " به به آزادی".
م: خیلی خوبه که هر روز دارید آزادی رو میشنوید!
م: خوب این چیه؟
و: این آخرین مدل اتومبیل تولیدی ماست.میخوای باهاش رانندگی کنی؟
م: نیکی و پرسش!
و: بپر توش.
م: آخ جون، پسر چقدر تشکیلات داره توش. خداییش شماها آخر عشق و حالید.
و: حالا روشن کن بریم کیف و حال.
م: باشه.
و: اه، چه کار داری میکنی؟!!!
م: مگه چیه؟
و:کمربندتو ببند!
م: آدم با کمر بند راحت نیست، لذتش به نبستنشه. بذار آزاد باشیم.
و: نه عزیزم، ما توی کشورمون قانون داریم.
م: خوب باشه،
"به به آزادی، به به آزادی....."
و: داداش با این سرعت نمیتونی توی این خیابون بری!
م: آقای آزادی؛ میذاری از رانندگی لذت ببریم یا هی چارچوب میدی؟!!!
و: یا رانندگی طبق مقررات یا پیاده شو.
م: نه آقا، غلط کردم، آزادیو بچسب.
م: به به آزادی به به آزادی
و: برای چی داری بوق می زنی؟
م: خوب نشون بدم که من با آزادی لذت می برم.
و: خیر، این کار اشتباهه.
م: لابد صدای این به به آزادی رو هم نمی تونم زیادکنم همه بشنون!!!
م: جناب آزادی؛ اینجا کجاست؟
و: یکی از بهترین ورزشگاه های دنیا، الانم مسابقه داره.
م: ایول، بریم تماشا.
و: اول اتومبیلو درست پارک کن بعد.
م: باشه جناب قانون!
م: نمیذارن منم برم وسط بازی؟
و: نه قانون نمیذاره.
م: چرا هر دو تیم به یه اندازه بازیکن دارن؟
و: قانون اینطور میگه.
م: آقا شما برای هر چیزی قانون دارید؟
و: بله.
م: خوب این همه قانون که شما رو محدود میکنه!
و: خوب باشه، از بی نظمی و ناامنی که بهتره!
م: خوب آخه محدودیت لذت نداره.
و: اینطور هم نیست. این همه مردم دنیا چرا کلیدوقت میذارن تا مسابقات ورزشی را تماشا کنن. در حالیکه همه مسابقات پر از قانون و محدودیته. اصلا بخاطر همین محدودیت های مسابقات جذابه.
م: خوب انوقت آزادی چی میشه؟با این همه قانون و چارچوب، دیگه آزادی نمی مونه!
و: چرا دیگه، آزادی هامون در چارچوب قوانین به دست میاد.
م: خوب پس این شرایطو که ما هم در کشورمون داریم، پس چرا یه عده هی میگن ما آزادی نداریم؟
و: لابد میخوان شما قانون نداشته باشید و به راحتی بتونن بیان کشورتون ناامن کنن، یا اینکه نمیخوان شما مثل ما پیشرفت کنید، آخه پیشرفت در سایه امنیته، امنیت هم بدون قانون اتفاق نمیفته.
#قانون
#آزادی
#امنیت
#پیشرفت
قبل از صبحانه
ساعت: ۷/۳۰
۸ آبان
@AminM313
بسم الله الرحمن الرحیم
پیشنهادهایی برای یک مربی پرورشی
۱- داشتن هدف تربیتی
برای امسال در نظر دارید چه رفتارصحیح یا روحیه نیک(خُلق) یا فکردرست را در دانش آموزان پرورش بدهید.
مثلا برخی مراکز آموزشی به دنبال پرورش اعتماد به نفس، خلاقیت، قوی بودن و...در بچه ها هستند.
شما چه هدفی دارید؟
هدف می تواند برای یک سال یا یک فصل و یا یک ماه باشد.
شعار سال یا شعار فصل یا شعار ماهانه برای خود و دانش آموزان انتخاب کنید و همه برنامه هایتان را حول آن بچینید.
بطور مثال ،اگر به دنبال قوی شدن بچه ها هستید، به دنبال آیات مرتبط با این خصلت بگردید....
۲- قالب فعالیت
سن و سال بچه ها ایجاب میکند که بیشتر با داستان و شعر و نقاشی برای انتقال مطالبتان بهره مندشوید.
داستان لذت شنیدن و تماشا دارد.
شعر قدرت ماندگاری دارد.
نقاشی توان تصویرسازی بهتری دارد.
داستان های قرآنی، داستان راستان شهیدمطهری و...خیلی کمک می کند.
۳- مشارکت در اجرا
بچه ها فعال نباشند، خسته می شوند و لذت نخواهند برد و حتی باعث خراب شدن برنامه می شوند.
اجازه بدهید بچه ها در اجرای نمایش ها به شما کمک کنند.
در بیان معارف در قالب نقاشی و کاردستی(اریگامی=کار با کاغذ/کار با بادکنک) هم از توانایی های بچه ها استفاده کنید.
۴- ارتباط موثر
بشدت مهمه که با بچه ها ارتباط خوبی داشته باشید.
محبت نیاز دارند.
شخصیت بدهید و محترم بشمارید.
اسامی آنها را بدانید و با آن خطابشان کنید.
با آنها گفتگو کنید تا از خودشان و خاطراتشان تعریف کنند.
مسئولیت بدهید و با راهنمایی و کمک آنها را رشد دهید.
۵- والدین
کاری کنید بچه ها به پدر و مادر خود سه رفتار را داشته باشند:
الف: محبت
ب: احترام
ج: اعتماد
خیلی مهمه که رابطه بچه ها را با خانه و خانواده محکم کنیم.
فعالیت های خود و دانش آموزان را برای والدین منعکس کنید تا اعتماد آنها را نیز جلب کنید تا مشارکت بهتری برای رشد کودکانشان با شما داشته باشند.
۶- رسانه
مراقبت کنیم تا بچه ها با انجام برنامه های جذاب و پرتحرک و مفید، کمتر نیازمند تماشای تلوزیون و بازی های موبایلی باشند.
والدین را نیز از موضوع سواد رسانه ای مطلع کنید تا با مدیریت صحیح رسانه در منزل، شادی و سلامت بچه ها را بیشترمحافظت کنند.
#پرورشی
#مدرسه
ساعت۸:۲۰
مدرسه
@AminM313
مثال واقعی
وابستگی یکی از بچه ها به والدین خصوصا پدر
شرایط دانش آموز ⬇️
پدر شاغل و طلبه
مادر خانه دار و باردار
بچه تک فرزند
مستاجر
دوری از فامیل(دور زادگاه)
تازه به منزل جدید نقل مکان کرده اند
تحصیل در دوره کرونا و مجازی
ساعت کلاس ها از ۷:۳۰ تا ۱۳/۳۰
چه باید کرد؟⬇️
۱- نقش معلم برای علاقمندکردن کودک به کلاس اهمیت دارد.
۲- مسئولیت دهی در مدرسه به کودک
۳- دعوت والدین از معلم برای مهمانی در خانه یا بیرون تا کودک با معلم رابطه بهتری ایجادکند.
۴- پیداکردن دوست هم سال در محله زندگی تا کودک از تنهایی درآید.
۵- شناسایی هم کلاسی های بچه برای دوست یابی در داخل و بیرون از مدرسه
۶- در صورت اضطار، نقل مکان به شهرستان و استفاده از ظرفیت والدین و فامیل
۷- والدین بصورت نامحسوس حضورشان را در مدرسه کم رنگ کنند.هر روز یک ساعتی باشند.در دفتر بشینند. در ماشین بیرون مدرسه و مدتی بصورت تلفنی با کودک صحبت کنند تا عادت به مدرسه پیدا کند.
۸- استعداد و توانمندی کودک، شناسایی شود و از آن در مدرسه بهره برداری شود و بچه مورد تشویق قرار بگیرد.
تذکر مهم: مدرسه را باید بیاید.
#مدرسه
@AminM313
یکی از روش های انتقال مفاهیم دینی به کودکان، استفاده از داستان است.
حال این روشِ داستان به چند صورت قابل اجرا است.
۱- معلم داستانی را در کلاس مطرح کند.
۲- هر دانش آموز یک داستانی را آماده کند و در کلاس بخواند.
۳- بچه ها را برای تماشای فیلم به سینما ببریم.
۴- فیلم داستانی آموزنده در مدرسه پخش کنیم.
۵- از تعدادی از بچه ها بخواهیم برای اجرای نمایشی یک داستان تمرین کنند.
۶- معلم خود به شکل نمایشی و جذاب داستان را اجرا کند.
چند نکته:
🔵داستان ها، کوتاه و آموزنده باشند.
🔵امکانات خوب برای اجرای نمایش وجود داشته باشد.
🔵اگر بچه ها خود اجرا کنند، بیشتر ماندگار و جذاب خواهد بود.
🔵از انیمیشن های وطنی و داستان های بومی هر منطقه بیشتر بهره مند شویم.
#مدرسه
#مفاهیم_دینی
#نمایش
ساعت ۹:۱۷
مدرسه
۱۰ آبان
@AminM313
زنگ بازی
بچه ها خیلی دوست دارند، بازی کنند.
بازی برای بچه ها زندگی است.
می توان از طریق بازی برای کودکان آموزش داد.
معلم باید دستش از بازی ها پُر باشد.
معلم باید به دنبال ایجاد بازی هایی با کمترین امکانات و پایین ترین احتمال آسیب باشد.
بهترین حالت این است که بتوان برای بیشتر درس های کتاب، بازی مخصوص طراحی کرد.
می توان یک جلسه در هفته، زنگ مخصوص بازی برای هر کلاس گذاشت.
بازی باید تحرک جسمانی، ورزیدگی عضلانی ایجاد کند و سرعت عمل و هوش را بهتر کند و روحیه کار گروهی را تقویت کند. شجاعت و اعتماد به نفس هم در بازی رشد می کند.
#مدرسه
#بازی
ساعت ۹:۳۴
مدرسه
@AminM313
رنگ مدرسه
مدرسه باید نشاط و آرامش و پویایی را به بچه ها منتقل کند. یکی از لوازم این هدف با رنگ و طراحی کلاس ها و دیوارهای مدرسه محقق می شود.
استفاده از نقاشی های کودکانه و نوجوانانه متناسب با جنسیت دانش آموزان خیلی آرامبخش است.
از در و دیوار مدرسه برای انتقال برخی مفاهیم و گزاره های آموزشی مثل جدول ضرب،نقشه جغرافیایی و...می توان بهره برد.
هرچه فضای کلاس ها از خشکی و یکنواختی خارج شود، حس خوب برای بچه ها ایجاد خواهد کرد.
از المان های مفهومی کودکانه نیز نباید غافل شد. نیاز نیست همه مفاهیم را در کلاس آموزش داد، گاهی یک طرح هنری کار یادگیری را بهتر انجام می دهد.
آب نما، گل و درخت نیز در کنار زیباسازی، زمینه های آموزشی را نیز به وجود می آورند.
#مدرسه
#رنگ
#طراحی
#نما
#المان
@AminM313
آموزش نشانه ها
برای بچه های اول ابتدایی، یادگیری حروف الفبا اولویت دارد. اینکه چگونه معلمی بتوان این کار مهم را با بهترین روش انجام دهد، اهمیت دارد.
۱-استفاده از روش "داستان حروف" خیلی برای بچه ها دلچسب است.
۲- نقاشی های متناسب با حروف. مثلا برای حرف "د" دریا و دندان و... را نقاشی می کنیم.
۳- به کمک بچه ها و والدینشان، کاردستی های جذاب آماده می کنیم.
۴- حروف را با شکل خاص، واضح و جذاب ادا می کنیم تا به یاد بسپارند.
۵- از بچه ها میخواهیم خودشان کلماتی بگویند یا کلماتی را در کتاب یا در محیط مدرسه بیابند که حرف مورد نظر را بیابند.
#مدرسه
#کلاس
#تدریس
@AminM313
روش های مختلف
معلم نباید برای آموزش یک موضوع، فقط از یک روش استفاده کند. چرا که هر دانش آموزی گیرایی خاصی دارد و سطح بچه ها یکسان نیست و از طرف دیگر یادگیری زمان بر است.
هم باید نوشت.
هم باید بشنوند.
هم باید رسم کرد.
هم باید کاردستی نشان داد.
هم باید بچه ها را به مشاهده واقعی آن مفهوم در محیط اطراف برد.
هم از بچه ها بخواهیم این مفاهیم یا گزاره ها را بصورت پانتومیم و داستان اجرا کنند.
از مثال هایی که بچه ها در زندگی روزانه با آن ارتباط دارند و ملموس و محسوس است، استفاده کنیم.
از انیمیشن هایی که بیشتر بچه ها آن را تماشاکردن، بهره جست.
برای مفاهیم بازی مخصوص طراحی کنیم.
#مدرسه
#تدریس
@AminM313
آزمایش
خیلی از مباحث درس علوم با مشاهده و تجربه باید تدریس شود.
اینکه همه بچه ها در مدرسه آزمایش معلم را ببینند، اینکه در منزل آزمایش را اجرا کنند، خیلی مهم است. قطعا زمان براست و حوصله می طلبد. معلم درس علوم باید بیشتر به کیفیت یادگیری توجه کند تا به بودجه بندی درس.
معلمی در کلاس برای بحث دماسنج، به تک تک دانش آموزان تفاوت درجه دمای آب گرم و یخ را نشان داد. برای همه دانش آموزان، دمای بدنشان را نشان داد.انواع دماسنج به کلاس آورده بود و به دونه به دونه افراد نشان داد.
آفرین به چنین معلم باحوصله ای 👏👏👏
#تدریس
#مدرسه
@AminM313
شباهت دو بانوی برتر
حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها )و حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها )
هردو بزرگوار محدثه بودند.(حدیث فواطم= من کنت مولا...)
هردو عزیز، برای حفظ اسلام و حمایت از ولی زمانشان هجرت کردند.
"فداها ابوها"در مورد هردو شخصیت به کار رفته است.
ولادت هر دو بانو، روز مادر و روز دختر بخاطر الگو بودن این دو گوهر والا انتخاب شده است.
#حضرت_فاطمه
#حضرت_معصومه
@AminM313
نو به نو شوید
از ویژگی های یک معلم خوب این است که به دنبال ایده ها و روش های مختلف برای ارائه محتوا به دانش آموزان باشد.
نباید تدریس برای معلم تکراری شود.
حتی معلم نباید همه دانش آموزان را به یک چشم ببیند و به تفاوت های افراد توجه نداشته باشد. هر دانش آموزی قطعا استعدادها و توانمندی های متفاوتی از بقیه دارد.
این نوع نگاه لذت معلمی را بیشتر می کند و احساس خستگی ایجاد نمی کند و حتما شاگردان چنین معلمی پیشرفت خوبی خواهند داشت.
#معلم
#تدریس
@AminM313
#مکتب_حقوقی
سه نوع مکتب حقوقی داریم.
۱-مکتب حقوق طبیعی
۲- مکتب پوزیتیویستی حقوق
۳- مکتب حقوقی اسلام
تاریخچه
مکتب حقوق طبیعی دو معارض پیدا کرد.
الف: مکتب غیرواقع گرایی اخلاقی، که گزاره های اخلاقی و اوصافی چون خوب و بد را غیرواقعی می داند و هیچ حکایت گری از واقعیت عینی برایشان قائل نیست.
از طرف دیگر چون اخلاق چارچوب ساز برای حقوق است، حقوق نیز بطبع غیرواقعی خواهد بود. ضمن آنکه طیق مبنای این مکتب، استنتاج "باید" ها از "هست" ها درست نیست و مکتب طبیعی راه اشتباهی را طی کرده است.
دومین معارض مکتب حقوق طبیعی ، مکتب پوزیتیویسم حقوقی است. در قرن ۱۷ تفکر اصالت حس و تجربه چنان قدرت گرفت که همه شناخت ها را از دریچه حس و تجربه ارزیابی می کرد. کار به جایی رسید که #آگوست_کنت فرانسوی حس را هم فقط به حواس ظاهری منحصر دانست و علوم حضوری را غیرعلمی نامید و در ادامه حالت افراطی این جریان را مکتب پوزیتیویسم منطقی شکل داد که مباحث فلسفی را پوچ و بی معنا دانستند.
به مرور این این تفکر سیطره خود را در سایر عرصه ها بخصوص مباحث حقوقی به وجود آورد و #مکتب_پوزیتیویسم_حقوقی ایجاد شد.
عناصر اصلی مکتب پوزیتیویسم حقوقی
۱- انکار حقوق طبیعی(حقوق از هیچ واقعیتی نشات نگرفته اند و همگی موضوعه هستند و #توافق_جمعی و #ارده_مردم آن را به وجود آورده است.
۲- انکار رابطه ضروری بین حقوق و اخلاق(هیچ نیازی نداریم حقوق را متکی و پیرو اخلاق بدانیم. قانون همین که مورد توافق مردم قرار بگیرد معتبر است و عادلانه یا غیرعادلانه بودنش مطرح نمیشود)
۳- نسبیت(حقوق متناسب با توافق جمعی هر جامعه است و هرجامعه شرایط فرهنگی و اجتماعی و تاریخی و اقتصادی مربوط به خود دارد و در نتیجه حقوق ثابت و مشترک برای همه بشریت در همه اعصار نداریم)
مبنای مکتب پوزیتیویسم حقوقی
این مکتب به دو شاخه کلی تقسیم می شود.
شاخه افراطی آن هیچ گونه واقعیتی را پشتوانه حقوق نمی داند و قواعد حقوقی را یکسره مخلوق اراده جمعی می داند.
شاخه دوم؛ گرچه واقعیت های عینی و مشترک را انکار می کند ولی نوعی واقعیت نسبی و متغیر را جانشین آن می سازد. پیروان این مکتب، متناسب با این واقعیت نسبی،دیدگاه های گوناگون می یابند.
الف: مکتب تاریخی حقوق
حقوق تحت تاثیر تحولات تاریخی مردم آن جامعه شکل گرفته است.
ب: مکتب پوزیتیویسم اجتماعی
که مبتنی بر دیدگاه جامعه گرایی است و برای جامعه موجودیت عینی و روح قائل است. سرچشمه همه پدیده های انسانی مثل هنر و اخلاق و.. وجدان عمومی و روح حاکم بر جامعه است. اعتبار هرقاعده حقوقی، وابسته به میزان پذیرش و احترامی است که عملا در جامعه دارد.
مکتب مارکسیستی که حقوق را نتیجه جبری وضعیت اقتصادی هر جامعه است. مثال: با اغتشاشگران چگونه برخورد کنیم؟ آیا به نفع اقتصاد است یا به ضرر؟
مکتب پراگماتیستی، ملاک و مبنای قانون باید آثار و نتایج آن باشد. اگر سودمند باشد قانون درستی است، هرچند خلاف اخلاق و عدالت باشد.
هدف حقوق از دیدگاه پوزیتیویسم
نظم اجتماعی هدف اصلی قوانین است و چون جامعه اصیل است و در تزاحم بین فرد و جامعه، اجتماع مقدم است و در تزاحم بین نظم و عدالت، نظم اولویت دارد.
#کلاس_فلسفه_حقوق
#طرح_ولایت
@AminM313