⭐️ مجموعه #طلیعه_فتح
👈 شیفته سکوت استاد؛
آتشفشان خاموش خمینی
🔻 هنگامی که در مشهد بودم، نام آقای خمینی را شنیدم. پس از آنکه در سال ۱۳۳۷ به قم رفتم، در دروس اصول فقه ایشان شرکت کردم و تا در قم بودم، ادامه دادم.
🔹️ ایشان استادی جدّی بود با لباسی مرتّب و فوقالعاده تمیز. سربهزیر وارد جلسهی درس میشد، به هیچیک از طلاب نگاه نمیکرد، درس خود را با جدّیّت میداد، به پرسشها و بحثهای طلاب با دقت و توجّه تمام پاسخ میگفت، و بدون آنکه توجّهی به ایجاد ارتباط با طلاب داشته باشد، باز به همان شکل بیرون میرفت. اما محبوبیّت بسیاری داشت.
🔹️ اکنون که میاندیشم، از سکوتی که این مرد پیش از اعلام نهضت خود داشت، خیلی متعجّب میشوم. اعلامیّههایی که پس از آغاز نهضت صادر کرد، نشان میدهد که ایشان همچون آتشفشان خاموشی بوده که یکباره فوران کرده است. همواره گفتهام: ریاضت سکوت ایشان، یکی از بزرگترین ریاضتها بوده است. او مصداق کامل انسان مومن بود.
📖خاطرات خودگفته آیت الله خامنه ای.
کتاب "خون دلی که لعل شد"
از دیاثت سیاسی تا سلیطه فرهنگی.mp3
2.8M
🔴بشنوید؛ آیت الله جوادی آملی عنوان داشتند برخی دچار دیاثت سیاسی هستند متاسفانه امروزه برخی نماد سلیطه گری فرهنگی اند!
♦️در هنگام تذکر افراد متدین به عناصر کشف حجاب کرده، بعضا با بددهنی و فحاشی عناصر بی بندوبار مواجه می شویم که طبعا باعث متاثر شدن وناراحتی ناهی از منکر می شود.
♦️اما آنچه باید بدانیم این افراد از قدیم الایام وجود داشتند... حتی با رجوع به لغت نامه های معتبر(معین ودهخدا) ، می بینیم آنان مشهور به زنان سلطیه ( زبان دراز، بدزبان) بوده اند.
♦️این افراد نه فقط با آمران به معروف، بلکه با خانواده و اطرافیان خودشان هم در صورت کوچکترین اختلافی همین گونه برخورد می کنند و اصلا چون دارای چنین آسیب های فکری و روحی هستند، مبتلا به جلوه گری، بدپوششی و کشف حجاب شده اند.
♦️روش مواجهه با این افراد، همان توصیه ی گذشته است: «بگویید و بروید» و در نهایت، درخواست از مراجع انتظامی و قضایی برای برخورد با آنان لازم است...
#جهاد_تبیین
#جنگ_ترکیبی
💠کانال یازهــــرا | رسانه حجـــاب
@yaazahra_ir
مرکز مشاوره الزهرا
🇮🇷 مرکز مشاوره و همسانگزینی الزهراء علیهاالسلام
📜 سال تأسیس: 1368
📝 با مجوز رسمی از وزارت کشور
🖋 به شماره ثبت 5511 تهران
🚖 قم، خیابان 19دی (باجک)، نبش ک3، پ183
📆 شنبه تا چهارشنبه
🕤 9:30 الی 13:00 🕐
🕓 16:00 الی 19:00 🕖
🆔 @hamsan_admin
https://eitaa.com/hamsan213
🔴دبیر شورای عالی فضای مجازی منصوب شد
♦️سید محمدامین آقامیری به سمت دبیری شورای عالی و ریاست مرکز ملی فضای مجازی منصوب شد.
♦️آقامیری پیش از این رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات بود.
♦️آقامیری دانشآموخته دکترای مدیریت، کارشناسی ارشد مدیریت ام بی ای (MBA) و کارشناسی مهندسی برق از دانشگاه صنعتی شریف است. وی بیش از ۱۵ سال سابقه فعالیت در بخش خصوصی و شرکتهای فناور و دانشبنیان و راهبری تولید و توسعه محصولات فناورانه را در کارنامه خود دارد.
♦️رییس پژوهشکده فناوریهای راهبردی شهید رضایی، رییس هیاتمدیره شرکت پیشران الکتریک شریف، عضو هیاتمدیره شرکت فن گستران خودروی توسن، نایبرییس هیاتمدیره شرکت اندیشه گستر مبین و مشاور قائممقام بنیاد ملی نخبگان ازجمله مهمترین مسوولیتهای وی در چند سال گذشته بوده است.
📢 سید محمد خاتمی: امام پیشنهاد دهنده جمهوری اسلامی بودند/ امروز نمی دانیم آیا باید به خاطر پیروزی انقلاب جشن بگیریم یا آنکه به خاطر انحرافی که در مسیر آن ایجاد شده عزادار باشیم؟!
🗣 رئیس شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز در سخنانی در حرم امام گفت:
◀️ من عظمت امام را از این جهت که بنیانگذار جمهوری اسلامی است، میدانم؛ «جمهوری» به همان معنا که در دنیا هست و «اسلامی» هم به شکلی که در آستانه انقلاب معرفی و بر اساس آن از مردم رأی گرفته شد.
◀️ اما امروز نمی دانیم آیا باید به خاطر پیروزی انقلاب جشن بگیریم و خوشحال باشیم یا آنکه به خاطر انحرافی که در مسیر آن ایجاد شده عزادار باشیم؟!
◀️ این مسأله بسیار مهم است و باید مشخص کنیم که امروز از چه چیزی دفاع می کنیم.
◀️ دیگران سعی می کنند روال و روشی که خودشان اتخاذ کرده اند را به نحوی منتسب به امام کنند، ولی من معتقدم امام همان کسی است که «جمهوری اسلامی» را پیشنهاد داده و مردم هم به آن رأی داده اند، ولی در عمل آنچه که رخ داد انحراف از آن مسیر است.
😶😐😑
گویی نه اینکه خود او و جریان سیاسی اش،
۴ دولت (خاتمی- روحانی) را در طول ۱۶ سال قبضه کردند و انحرافات سیاسی، فرهنگی و اقتصادی گسترده ای را ایجاد کردند...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 عارف کبیر، علامه طباطبایی 🔶
❤️ عشق حــــــــــــــــــــــــــق ...
مصباحیه ...
🔹علم و عمل ؛ دو دنیای متفاوت ... 🎦علّامه آیت الله جوادی آملی 🙄
✅ تراوش
🔷 مهم، تربیت است،
علمِ تنها، فایده ندارد.
علمِ تنها، مضرّ است.
گاهی این باران که رحمت الهی است،
وقتی به گلها میخورد بوی عطر بلند میشود،
وقتی که به جاهای کثیف میخورد بوی کثافت بلند میشود.
علم هم همینطور است
که اگر در یک قلب تربیت شده وارد بشود،
عطرش عالم را میگیرد
و اگر در یک قلب تربیت نشده یا فاسد بریزد،
این فاسد میکند عالم را.
(صحیفه امام، ج 14، ص 40)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 وظایف روحانیت بعد از انقلاب
🎥 اکتفا به افتخارات گذشته نکنیم
👤 شهید مطهری
〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 مناهج:
نهادهای حوزوی باید کارنامه سیسالهی خود در عمل به این وظایف را ارائه کنند؛ نه اینکه به بیان افتخارات گذشتهی روحانیت بسنده کنند.
مخصوصا نهادهای سیاستگذاری حوزههای علمیه مثل شورای عالی، شورای عالی خراسان و شورای سیاستگذاری حوزه خواهران مسؤولیت بسیار سنگینی بر دوش دارند.
وظیفه اصلی این نهادها پرهیز مؤکد از ورود در کارهای اجرایی و در عوض پرداختن به سیاستگذاریها و ریلگذاریهای کلان در امور مختلف مرتبط با حوزه و روحانیت است. امری که علی رغم تأکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب متأسفانه تا حدود زیادی مورد غفلت و بیاعتنایی قرار گرفته است!
🗂 #کارنامه
#نهادهای_سیاستگذار_حوزه
#شورای_عالی
@Manahejj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 از سلسله افاضات رائفیپور در ربط دادن امور بیربط!
💡امیدوارم مسئولین تلویزیون و برنامهسازان، اگر به فکر حفظ آبروی علمی و شأن برنامه خود هستند و خوف از دست دادن بیننده را دارند از دعوت مجدد ایشان به هر برنامهای اجتناب کنند. هر چند چنین آرزویی را رویایی دست نایافتنی میبینم.
#رائفی_پور ۱۴
naghd_raefi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ، قطعهای از جلسه رائفیپور در ۱۵ آذر امسال است. در اواخر جلسه یکی به او اعتراض میکند که چرا در برنامه ثریا گفتی الجبت یعنی فرهنگ مصر
#رائفی_پور
naghd_raefi
مصباحیه ...
این کلیپ، قطعهای از جلسه رائفیپور در ۱۵ آذر امسال است. در اواخر جلسه یکی به او اعتراض میکند که چرا
📌رائفیپور مطالبی را در پاسخ این پرسشگر میگوید:
۱- به کتاب اعلام القرآن مجتهد شبستری ارجاع می دهد و میگوید مستند حرف من آنجاست.
۲. می گوید در آن کتاب یکی از معانی جبت را فرهنگ مصر دانسته است.
۳- میگوید در حوزه، فتاوای مختلف و متضادی هست و اختلاف نظر، طبیعی است. من هم یک پژوهشگرم و نظر شبستری را انتخاب کردم و به نظرم این درست است.
۴- میگوید کجا نوشته شده جبت اسم بت است؟ یکجای تاریخ بیاورید که گفته جبت اسم بت است.
۵- میگوید بهترین متخصصان را در موسسه مصاف جمع کردیم و کلی آخوند داریم.
💡در پاسخ این ادعاهای ایشان (که حقیقتا آشوبناک است) نکاتی عرض میکنم:
۱- اسم مولف کتاب عبدالحسین شبستری است نه مجتهد شبستری یا مجتهدی. نمیدانم شاید با مرحوم مجتهد شبستری امام جمعه تبریز اشتباه گرفته. عبدالحسین شبستری هم یک نویسنده ساده بود که سال ۹۵ مرحوم شد. نه مفسر بود نه متخصص تاریخ یا فقیه یا حدیثشناس. تحصیلات مختصر حوزوی داشت و تالیفاتی. کتابش هم گردآوری اطلاعات از منابع است.
۲- در کتاب اعلام القرآن یکی از معانی جبت (و آخرین احتمال) را خود مصر (نه فرهنگ مصر) دانسته است و مستندی هم برای این احتمال ذکر نکرده است.
۳- اختلاف فتاوی ارتباطی با مطالب جنابعالی ندارد. زیرا غالب اختلاف فتاوی اتفاقاً ناشی از استدلالهای مختلف و مستندات متفاوت است و اینطور نیست که فقهای بزرگ و مفسرین قرآن یا حدیث پژوهان یا فیلسوفان یا... حسب ادعای شما بگویند من اینو قبول دارم و دیگری بگوید من اونو قبول دارم. همه ادعاها و فتاوی مستند به ادله و شواهد و مستنداتی است و هیچ عالمِ درسخوانده حوزوی نمیگوید من نظر شیخ طوسی را قبول دارم و دلیلی هم ارائه ندهد. قلمرو علم، جای دوستداشتن و نداشتن نیست. جای ارائه دلیل و مستندات است. ولی جنابعالی میگویید من نظر شبستری را ترجیح دادم و به نظرم این درست است. اما چرا؟ هیچ دلیلی بر این ترجیح نمیآورید کما اینکه خود مولف کتاب هم هیچ شاهدی ارائه نمیدهد. پس این مقایسه از بیخ غلط است. جناب رائفی پور باید بداند پژوهشگری و پژوهیدن این مسیری نیست که می رود که چیزی در کتابی بخوانید بعد خوشتان بیاید و بیایید در سخنرانی بگویید. این کاری که شما میکنید اسمش هر چه باشد پژوهش نیست و روشن و بدیهی است اصلاً با الفبای پژوهش آشنا نیستید.
۴- اما اینکه کجا جبت بعنوان اسم بت ثبت شده خوب بود ایشان که از قضا خودش را پژوهشگر میداند کتابهای تفسیر را تورقی میکردند. در اغلب کتابهای حدیث و تفسیر آمده است که جبت (و حتی طاغوت) دو بت قریش هستند که یهودیان برای رضایت قریش به آنها سجده کردند(نمونه از تفاسیر سنی: تفسیر البحر المحیط ج ۳ ص ۲۷۷ و تفسیر فخررازی ج ۱۰ ص ۱۰۱ و نمونه از تفاسیر شیعی: مجمع البیان طبرسی ج ۳ ص ۱۰۶ و تفسیر منهج الصادقین ج ۳ ص ۴۶) حتی در منابع تفسیری هم روایتی مسند هست که جبت و طاغوت نام دو بت هستند(الدرالمنثور سیوطی ج ۲ ص ۵۶۴) پس روشن شد که حضرتعالی با آنهمه تیم متخصص و زبده نتوانستید اینهمه گزارشات تاریخی را درباره جبت پیدا کنید.
۵- اما درباره بهترین متخصصان موسسه مصاف. ما قضاوتی درباره آنها نداریم چون نمیشناسیم. ولی اگر از راه آثار منتشر شده این عده در کانالهایتان بخواهیم داوری کنیم و اگر این عده هستند که مواد خام سخنرانیهای شما را فراهم میکنند باید بگوییم وای به این بهترین متخصصان و وای بر این تیم پژوهشی و معاونتهای علمی مصاف. تا امروز دهها اشکال و نقد به ادعاها و سخنان جنابعالی مطرح کردیم و هنوز پاسخ یکی را هم نگرفتیم. خوب است حالا که ادعای تخصص برای همکارانتان دارید و خودتان از ورود به عرصه بحث و مناظره علمی امتناع میکنید متخصصان موسسه را به صف کنید تا لااقل به نیابت از شما با ما وارد بحث شوند یا اشکالات و سوالات ما را پاسخ بدهند.
#رائفی_پور ۱۵
naghd_raefi
🔴«صبر» و «تحمل»
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔻«صبر» غیر از «تحمل» است. صبر همواره «فضیلت» است؛ اما تحمل لزوماً چنین نیست.
🔻صبر همراه با «رضایت» و نتیجه «آگاهی و عقلانیت» است؛ اما «تحمل» ملازم با «نارضایتی» و نتیجه «مصلحتسنجی» است. این مصلحتسنجی هر چند ممکن است خردمندانه و حکیمانه باشد اما گاهی نیز ممکن است از سر ترس یا ناتوانی باشد.
🔻صبر همراه با «کار و تلاش و مراقبت» است؛ اما تحمل، «ایستایی و انفعال و خودخوری» است
🔻صبر همراه با «احساس مسؤولیت» است؛ اما تحمل همراه با «زجر درونی و احساس سرخوردگی و ضعف».
«وَاسْتَعِينُوا بِالصَّبْرِ وَالصَّلَاةِ وَإِنَّهَا لَكَبِيرَةٌ إِلَّا عَلَى الْخَاشِعِينَ»
( ا.ح. شریفی)
#اخلاق ۳
🌸🌸🌸🌸🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فاجعه انسانی در جندیرس، همچنان ده ها نفر در این شهر زیر آوار قرار دارند.
🔹 کمبود امکانات و عدم ورود کمک های بین المللی عملیات امداد رسانی را بسیار کند کرده است.
🔸 ساکنان شهر از پر شدن فضای شهر از صدای بازماندگان زیر آوار خبر میدهند. هر لحظه شانس زنده ماندن بازماندگان کمتر میشود
😢🤲
📸 #عکس_نوشت |
آیت الله مصباح :
همتی برای تربیت توحیدی در ماه رجب
🔸️یکى از اعمالى که در ماه رجب وارد شده، روزى هزار مرتبه ذکر «لاالهالاالله» است. شاید براى بعضی سخت باشد؛ البته آدم [اگر] همت داشته باشد خیلى هم سخت نیست؛ نیم ساعت وقت میخواهد. [توصیه به این ذکر،] نشان میدهد که توجه به مساله توحید چقدر در اسلام اهمیت دارد و براى خودسازى و رشد روحى و ترقى روحى انسان مؤثر است.
۱۳۸۷/۰۴/۱۳
🌸🌸🌸🌸🌸
🌸 امتدادِ زینبی با تربیتِ بانوانِ مبلغ
آیت الله مصباح :
🔸️بقای داستان کربلا، مرهون زحمات حضرت زینب سلام الله علیها است. عمده کار حضرت زینب سلام الله علیها سخنرانیهای ایشان است. آیا خانمهای متدین ما میتوانند یک سخنرانی بکنند؟ در مقابل یک گمراهی اگر بخواهند سخنرانی کنند چه کار باید انجام دهند؟ ...برای اینکه سخنران بشوند و بتوانند جواب شبهات را بدهند، در دهان مثل یزید و ابن زیاد بزنند، کجا باید تربیت شوند؟ جامعه اسلامی چنین ظرفیتی باید داشته باشد.
۱۳۹۸/۰۸/۰۹
🌹🌹🌹
🔸کتاب «عمار انقلاب؛ حیاتنامه فکری و سیاسی علامه محمدتقی مصباح یزدی، از هنگام تولد تا پیروزی انقلاب اسلامی(۱۳۵۷-۱۳۱۳)» در آستانه دومین سالگرد ارتحال علامه محمدتقی مصباح یزدی، توسط بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی در معرض انتشار قرار گرفته است. این اثر به قلم سهراب مقدمی شهیدانی نگارش یافته و در آن برای نخستینبار برخی ناگفتههای تاریخی و اسناد تازهیاب منتشر شده است که بسیاری از ابهامات تاریخی را حل و فصل میکند. رویکرد تبیینی و مستندنگارانه کتاب، موجب آن شده که حیاتنامه آیتالله مصباح یزدی را در دل تحولات تاریخی پیرامونی روایت کند و از این رو، خوانندگان با مطالعه این اثر به اطلاعاتی گسترده دست مییابند که آنان را به دل تاریخ پرحادثه دهه ۴۰ و ۵۰ خواهد برد.
به همین مناسبت، روزنامه کیهان برای آنکه سهمی در زنده نگه داشتن جهتگیری و راه این عالم برجسته داشته باشد؛ بخشهایی از کتاب تازه منتشر شده «عمّار انقلاب» را از امروز در صفحه پاورقی تقدیم نگاه مخاطبان گرامی مینماید.
نوبت چاپ: شنبه/ دوشنبه/ چهارشنبه/ صفحه ۶ کیهان
شماره ۱
https://kayhan.ir/fa/news/259516
🌸🌸🌸🌸🌸
🔔 اطلاعیه | آغاز ثبت نام دوره #طرح_ولایت_طلاب
✅ با همکاری مرکز آموزشهای آزاد مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
💠 مقام معظم رهبری:
بنیههای فکری خیلی مهم است... باید اندیشه ناب اسلامی رواج پیدا کند. این [#طرح_ولایت] که حضرت آقای مصباح راه انداختند، بسیار چیز خوبی است و باید ادامه پیدا کند.
🗓 زمان برگزاری: ۱۰ تیرماه ۱۴۰۲، به مدت ۴۰روز
📆 زمان ثبت نام: ۱۰ بهمن لغایت ۱۵ اسفند ۱۴۰۱
🗺 مکان برگزاری: مشهد مقدس
💻 لینک ثبت نام دوره:
Www.Login.ismc.ir
💠 #کانال_رسمی_طرح_ولایت
📱@maab_iki
🌸🌸🌸🌸🌸
🕗 #آشنای_راه ۱۱ | هم بازی
راوی ◀️ حجت الاسلام و المسلمین حسین مصباح
🔸سال های آخر نمی توانست به راحتی بنشیند؛ حتی برای نماز. ولی آن روز تا بچه ها را دید، درد پا یادش رفت و ناخود آگاه بدون کمک نشست کنارشان. عرق چینش را گذاشت سر یکی از بچه ها و بعد گفت:«کلاه بابا رو نمی دی؟»
🔹این را گفت که ندهد. عرق چین بین بچه ها دست به دست می شد و او با صدای بلند می خندید. از شوخی با بچه ها کیف می کرد. بچه های کوچک تر را بغل می گرفت و با همان حال آن قدر قرآن می خواند و مطالعه می کرد که خوابشان ببرد.
🔺 تکه روایت هایی از زندگی علامه مصباح یزدی (قدس سره)
🌸🌸🌸🌸🌸
🔴درسهايي که بايد از علامه مصباح آموخت...
🔸#درس ۱۰ : تفکر انضمامی
🔸از ديگر ويژگيهاي علمي آيتالله مصباح نگاه کاربستي ايشان به مباني نظري و همچنين علوم ديني بود؛ به تعبير ديگر، ايشان دنبال اقامة دين بود؛ و اقامه دين صرفاً به طرح و رواج بحثهاي فلسفي و کلامي و فقهي و اصولي و امثال آن نيست.
🔸شيوة آموزشي و تعليمي آيتالله مصباح در اين عرصه بدين شکل بود که تلاشي مجاهدانه و خستگيناپذير کردند که بر پاية بنيانهاي معرفتشناختي، هستيشناختي و انسانشناختي ديني و اسلامي، فلسفههاي مضافي مثل فلسفه علوم انساني، فلسفه اخلاق، فلسفه حقوق، فلسفه سياست و فلسفه تعليم و تربيت را استوار کنند. و به تعبير ديگر، فلسفههاي مضاف را در زمين معرفتشناسي و هستيشناسي اسلامي و بر پايه انسانشناسي اسلامي استوار کردند.
🔸اين اندازه از کاربست بنيانهاي نظري اسلامي در علوم انساني، هر چند در نوع خود بيسابقه بود؛ اما ايشان هرگز به اين حد راضي نبودند بلکه تلاش کردند بر پايه همين فلسفههاي مضاف، علوم انساني اسلامي هم توليد شود و خود ايشان نيز در پارهاي از مسائل از جمله در حوزة تعليم و تربيت عملاً به اين کار اقدام کردند. در کتاب فلسفه تعليم و تربيت در اسلام، ضمن بيان مباني هستيشناسي، معرفتشناسي، انسانشناسي و ارزششناسي اسلامي، از دل آنها به استخراج (1) اهداف تعليم و تربيت؛ (2) اصول تعليم و تربيت، (3) ساحتهاي تعليم و تربيت (ساحتهاي بينشي، گرايشي و کنشي؛ فردي، اجتماعي، سياسي، اقتصادي، ديني، اخلاقي ...)، (4) مراحل تعليم و تربيت (مرحله پيشزادي، سيادت، اطاعت، وزارت، حمايت(بزرگسالي)، (5) عوامل و موانع تعليم و تربيت، و (6) روشهاي تعليم و تربيت (در سه حوزه روشهاي بينشي، گرايشي و کنشي) پرداختند. و يک الگوي بسيار منسجم و دقيقي از فلسفه و #الهيات_کاربردي يا به تعبير ديگر، مدلي عيني براي امتدادبخشي به انديشههاي بنيادين در عرصههاي زيست انساني عرضه کردند.
( احمدحسین شریفی)
#درسهای_علامه_مصباح
🌸🌸🌸🌸🌸
امیرالمؤمنین علی علیه السلام:
إِنَّ الْبَلَاءَ لِلظَّالِمِ أَدَبٌ
وَ لِلْمُؤْمِنِ امْتِحَانٌ
وَ لِلْأَنْبِیَاءِ دَرَجَةٌ
وَ لِلْأَوْلِیَاءِ کَرَامَة
بلا برای ظالم ادب نمودن و تنبیه کردن است؛ برای مؤمن امتحان است؛ برای انبیاء درجه است و برای اولیاء کرامت.
#حدیث_زندگی ۲۱
🌸🌸🌸🌸🌸
هيئت فاطميون
سخنران: علی اکبر #رائفی_پور
شعرخوانی: احمد #علوی
مداحان:
مهدی #سلحشور
علی اصغر #سلحشور
چهارشنبه19بهمن_ ساعت20
میدان بسیج_ خیابان ایرانی_ حسينيه فاطميون
برادران و خواهران.
💣سلحشور که طلبه بوده،
رائفی پورِ طلبه نما رو سخنران هیئتش کرده🤒
#رائفی_پور ۱۶