#مناظره_اول #پزشکیان
دکتر پزشکیان از لزوم حفظ وحدت و انسجام ملی گفت و به نقش ثبات در قانونگذاری برای بهبود و رشد تولید اشاره کرد.
#مناظره_اول #جلیلی
دکتر جلیلی از ابتدا شروع به انتقاد از پرسشهای مطرح شده و توضیح پیرامون شاخصهای رشد در کشور گفت. وی همچنین بر اصل بودن برنامه هفتم بر مبنای وفاق ملی گفت و اینکه در ذیل برنامه هفتم، حدود ۴۰ برنامه عملیاتی و اجرایی باید نوشته و ارائه شود، لذا فرصت برای بررسی برنامه هفتم و مطالعه و نوشتن برنامه اجرایی نیست. جلیلی از لزوم نگاه به فرصتها و مشارکت دادن مردم با مدیریت و اشراف صحیح بر منابع نیز سخن گفت. بیان دکتر جلیلی کاملا گویای کارشناس بودن او در مسائلی است که مطرح میکند و این به پشتوانهٔ مطالعات و بررسیهای عمیق او در سالیان طولانی است.
#مناظره_اول #زاکانی
دکتر زاکانی همچون جلیلی به صورت کارشناسیتر از دیگران وارد بحث شد و نکاتی را اعلام کرد. (تکمیل میشه)
#مناظره_اول #پورمحمدی
آقای پورمحمدی با اشاره به اینکه اقتصاد مقولهای درهمتنیده با فرهنگ و سیاست و... است، یکسره وارد مسائل سیاست خارجی و بینالمللی شد و به تحریمها اشاره کرد. او از حمله به سفارت عربستان و تبعات آن، مسائل مرتبط با اوکراین و تایوان گفت. پورمحمدی که مشکلات اقتصادی را از جنبه بینالمللی و سیاسی مطرح میکند. او کاملا آماده بیان حرفهای چالشی است.
#مناظره_اول #قاضیزاده
آقای قاضیزاده به حرفهای تکراری برخی از کاندیداها که جنبه شعاری دارد، اشاره کرد و به برنامه خودش برای راهکارهای جزئی گفت. او تأکید دارد که باید دست از سر مردم برداریم و آنها را با تغییرات قوانین و بخشنامهها آزار ندهیم.
او گفت ما باید کاری کنیم که مردم با ایجاد رقابت بتوانند کالای مورد نیاز خود را با قیمت مناسب پیدا کنند.
#مناظره_اول #قالیباف
آقای قالیباف، پزشکیان و پورمحمدی را مخاطب قرار داد و با استناد به برنامه هفتم از لزوم انسجام و تقویت فرهنگ گفت. همچنین با اشاره به شعار دولت قاضیزاده به نقش و اهمیت خانواده در برنامه هفتم اشاره کرد و گفت قانون هست و باید قانون را اجرا کنیم.
قالیباف به هدر رفتن منابع در حوزه انرژی گفت و از لزوم یک مدیریت قوی در رأس کار گفت که اشاره به خودش بود.
#مناظره_اول #پزشکیان
با خواندن حدیثی شروع کرد و با اشاره به تحریمها، از لزوم شفافیت گفت. همچنین لزوم اجرای FATF و تلاش برای رفع تحریمها و پیوستن به روندهای جهانی گفت. صحبتهای پزشکیان در رد طرحها و برنامههایی بود که برخی میگویند این کار را میکنیم پس چرا تاکنون نشده است.
#مناظره_اول #جلیلی
آقای جلیلی با اشاره به ظرفیتهای نخبگان و فناوریهای موجود در کشور، اظهار داشت که هم میتوان جذب سرمایه کرد هم به افزایش رشد کمک کرد.
او به لزوم دانش و آگاهی نسبت به فرصتها و موانع اشاره و بر تشخیص اولویتها در تصمیمگیری تأکید کرد.
#مناظره_اول #زاکانی
زاکانی علاوهبر متانتی که در کلام و بیان خود دارد، ابتدا به نقد دیدگاه قالیباف پرداخت. بعد با نقد صحبتهای پزشکیان به کنایه گفت که تعجب میکنیم که چطور شما نامزد ریاست جمهوری شدهاید.
آقای زاکانی هم در تراز کارشناسی سخن میگوید و هم در بیانش انسجام، اتقان، نظم و بهمپیوستگی وجود دارد.
#مناظره_اول #پورمحمدی
آقای پورمحمدی اصل برنامههای پنجساله را زیر سوال برد. او چالشیتر از همه وارد صحنه مناظرات شده است و میگوید چرا باید برنامهای که یک دولت و مجلس دیگری، با عقیده و رویکرد مخالف با ما تصویب کردهاند را اجرا کنیم.
تندی و عصبانی شدن او، میخی بر تابوت هویت سیاسیاش در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری است.
سوالات مرحله دوم مناظره با موضوع مشارکت مردم
- برای جهش تولید، در زمینه سرمایهگذاری و مشارکت مردم دارید؟
- رویکرد رئیس جمهور برای مردمی کردن اقتصاد چه چیزی میتواند باشد؟
- چرا دولت به وظیفه خودش در تنظیمگری اقتصاد نپرداخته است؟
- تدبیر شما برای باز کردن دست بخش خصوصی و محدود کردن بنگاههای دولتی و خصولتی در اقتصاد چیست؟
- و...
نوع مطرح شدن سوالات بسیار نامناسب است. پشت سر هم پرسیدن و پخش کلیپهای ضبطشده سوالات کارشناسان در مناظره ناکارآمد است.
شاهدش پراکندهگویی و نامرتبط پاسخ دادن کاندیداها به این سوالات است.
#مناظره_اول #قاضیزاده
ابتدا از کارشناسی صحبت نکردن برخی عزیزان انتقاد کرد و سپس به شفافسازی اقتصاد در بورس تأکید کرد. بخشی از مسائل کشور از قبیل زیرساختها را وظیفه دولت دانست. او همچنین از عدمرقابت دولت با بخش خصوصی گفت.
#مناظره_اول #قالیباف
بهرهوری را بر سرمایهگذاری ارجح دانست و گفت اگر درست مدیریت کنیم، از همین منابع موجود فعلی میتوان بهترین بهرهوری را به دست آورد.
به مواردی از جمله نقدینگی اشاره کرد که میتوان آنها را درست مدیریت کرد تا به بهرهوری رسید.
#مناظره_اول #پزشکیان
او همچنان به مواردی از بررسیهای سازمانهای جهانی اشاره کرد. رویکرد پزشکیان، جهانیسازی است براساس آنچه مجامع بینالمللی طی کردهاند. تکیه بر تجربیات بینالمللی دارد. او همچنان با ارائه بخشی از محفوظات خود از احادیث، به بیان دیدگاه و نظراتش میپردازد. وی همچنین به کار کارشناسی و اهمیت به نظرات کارشناسان و آگاهان تأکید دارد. بهنوعی ناآگاهی و کارشناس نبودن خودش را ابراز میکند.
#مناظره_اول #جلیلی
جلیلی همچنان در تراز یک کارشناس آگاه و با نپرداختن به اشخاص، به نقد دیدگاهها میپردازد. روحیه اخلاقی او با تأیید برخی دیدگاههای سایرین، رفتاری شایسته در مناظره است. او عرصهٔ مناظره را زمینهای مناسب برای انتخاب رویکرد بهتر برای ریاست جمهوری توسط مردم میداند و میگوید دولت مقتدر، دولت مشرف به مسائل و دولت آگاه، باید بداند آنچه که میگذرد چیست.
#مناظره_اول #زاکانی
دولت مقتدر را خدمتگذار مردم میداند. زاکانی در حالیکه متانت خود را حفظ میکند با نامآوردن از قالیباف و پزشکیان و پورمحمدی به نقد برخی نظرات آنها میپردازد. در زمینه موضوع مطرحشده میگوید طبق اصل ۴۳ دولت باید شرایط لازم را برای همه مردم فراهم کند. همچنین به مبالغی که به شهرداری بازگردانده است اشاره کرد.
او همچنین با مثال زدن از دوران کرونا، به نوع مواجهه با تحریم انتقاد کرد و گفت ابتدا باید از داخل تحریم را خنثی کنیم، در کرونا تحریم بودیم، واکسن تولید کردیم و اثر تحریمها در این زمینه خنثی شد.
#مناظره_اول #پورمحمدی
به پشتوانه کارشناسی تأکید دارد و به اهمیت اعداد و ارقام اشاره میکند. ثبات مالی را رمز موفقیت هر جامعهای و قدم اول را کنترل تورم، نقدینگی و برطرف کردن ناترازی میداند.
به نقد دیدگاه قالیباف در زمینه بهرهوری میپردازد و میگوید بهرهوری با مدیرانی رقم میخورد که پروژهها را گران تمام نکرده باشند و حاشیههای آنها مشکلدار نشدهاند!
#مناظره_اول #قاضیزاده
دیدگاه پزشکیان در زمینه اجرایی نبودن سیاستهای بانک جهانی و مدلهای جهانی در کشور را نقد کرد.
او همچنان در بیان خود بهنوعی تلاش میکند نمایندگیاش از دولت را به مردم بیان کند تا از این طریق، اقبال نسبت به خود را بیشتر کند.
#مناظره_اول #قالیباف
به عدم همراهی دولت نهم، دهم و یازدهم با شهرداری اشاره کرد و بخشی از کارنامه خود را در دوره شهرداری تهران بیان کرد. او با اشاره به همین سوابق خود در شهرداری میگوید میتوان از ظرفیتهای داخلی و حتی از منابع خارجی استفاده کرد.
#مناظره_اول #پزشکیان
ابتدا به اینکه در برنامه هفتم زمان یکساله برای نوشتن برنامه اجرایی در نظر گرفته شده است، اشاره میکند.
به نقد سخنان قاضیزاده در سال ۱۴۰۰ مبنی بر حل کردن ۳روزه مشکل بورس و یا وعده یکمیلیون مسکن و شغل پرداخت.
او همچنان تکیه بر کارشناسها دارد و در ریاستجمهوری مراجعه به روشهای علمی و کارشناسان را برنامه خود قرار خواهد داد.
آیه و حدیث خواندن او در هر بخش، جالب توجه است.
#مناظره_اول #جلیلی
با بیان دو رویکرد روزمره یا آیندهنگرانه و جهشآفرین نسبت به مسائل کشور، از مثال دانشگاه استفاده کرد. او میگوید نگاه حداقلی به دانشگاه این است که جوانان ما دانشگاه بروند و صرفاً مدرک بگیرند یا نگاه حداکثری به دانشگاه داشته باشیم و آنجا را محلی برای رشد و پیشرفت و ارتقای کشور بدانیم.
در مجموع رویکرد جلیلی نسبت به سایرین، حداکثری نگاه کردن به منابع و فرصتهای موجود در کشور است.
#مناظره_اول #زاکانی
ابتدا به نقد دیدگاه پزشکیان پرداخت و به بخشی از کارنامه موفق خودش در شهرداری اشاره کرد که میشود کار درست انجام داد و ما این کار را در شهرداری انجام دادیم. مواردی از قبیل انضباط مالی، افزایش درآمد و جذب سرمایه، مردمی کردن شهرداری و نظارت مردم...
سپس به نقد دیدگاه پورمحمدی در زمینه رفع تحریم و دخالت دادن سیاست خارجی در اقتصاد و امور داخلی کشور پرداخت و گفت اگر میدان را تقویت کردیم و موانع داخلی را برطرف کردیم، در عرصه دیپلماسی هم میتوان موفق بود.
در مجموع زاکانی، کاملا مسلط در مناظره حاضر شده، علاوه بر متانت و انسجام گفتارش، هم به نقد دیگران میپردازد، هم از مدیریت کنونی خود در شهرداری تعریف میکند و هم دیدگاهها و راهکارهایش را بیان میکند.
#مناظره_اول #پورمحمدی
گفتار او در نفی برنامه، خیلی توی ذوق میخورد. تمام گفتمان او، ناظر به سیاست خارجی و رفع تحریمهاست. میگوید هر موضوعی حداقلی دارد، حداقلها را قبول کنیم.
او همچنین به امضای حکم شهرداری قالیباف در زمان وزارت کشورش و مشکلات شهرداری تهران اشاره کرد!
در نهایت گفت باید حتما رویکردهای سیاسی و فرهنگیمان را اصلاح کنیم.
نگاه کلی به #مناظره_اول
🔹 فضای برنامه، جذاب و حسابشده بود. بهتر از مناظره دورههای قبلی و با رویکرد محترمانهتری در جایگاه و محل نشستن نامزدهای ریاستجمهوری بود.
🔻 نوع طرح سؤالها خیلی عجیب و ناکارآمد بود. لازمه پخش کلیپ آن هم از کارشناسهای مختلف و پشت سر هم، موجب پراکندگی و عدم تمرکز بر یک سؤال واحد و مشخص میشد. بهتر بود نظرات کارشناسان درباره محور مدنظر، تجمیع و بهصورت سؤال واحد و مشخص توسط مجری پرسیده میشد.
◽️ دکتر #قاضیزاده نگاهش نمایندگی از دولت شهید رئیسی است. از سویی جلب رأی با این رویکرد میکند و از سویی خود را موظف به دفاع از عملکرد و دستاوردهای دولت سیزدهم میداند. بیشتر تمرکز او بر پاسخ به پزشکیان بود.
◽️ دکتر #قالیباف، با رویکردی متعادل بیشتر به طرح مباحث و رویکردهای خود پرداخت و ترجیح داد وقت خود را صرف پاسخ به دیگران نکند؛ گرچه گاهی هم به برخی مسائل پاسخ میداد. کلمه محوری او در بیانش «مردم» بود.
◽️ دکتر #پزشکیان خیلی سطحی و با حرفهای عوامانه بیشتر به بیان امور بحثبرانگیز پرداخت. نوع نگاه او به مسائل کشور، در سطح ریاست جمهوری نیست و اگر رأیی بهدست بیاورد، حاصل همین نگاه به مباحث چالشی خواهد بود. بیانیهای که در جمعبندی کلامش خواند، حاوی برخی از همین مباحث از جمله فیلترینگ بود. او همچنین التزام کاملی نسبت به «برنامه هفتم» از خود نشان نداد.
◽️ دکتر #جلیلی تأکیدش بر عبور از مدیریت کشور بهصورت روزمره است. او با رویکردی دوراندیشانه و حداکثری به مسائل نگاه میکند. با توجه به فرصتها، ظرفیتها و استعدادهای موجود و با پررنگ کردن نقش حضور و مشارکت مردم، بهدنبال جهشآفرینی در کشور بر مبنای برنامههایی است که تاکنون آماده کرده است. او موفقیت رئیسجمهور را در شناخت این فرصتها و اولویتها میداند. بیشتر تمرکز او بر نگاه کارشناسی به کلانمسائل کشور است.
◽️ دکتر #زاکانی براساس تجربه مدیریت اخیر خود در شهرداری تهران، ضمن متانت و انسجام کلام، هم به نقد دیدگاههای سایرین از جمله آقایان قالیباف، پزشکیان و پورمحمدی، و هم به بیان دیدگاهها و رویکردهای خودش پرداخت. زاکانی در مناظره پیشتاز بود. هم به دیگران میتاخت و هم از عملکرد خود دفاع میکرد. بیانش بعد از آقای جلیلی کارشناسانهتر از دیگر رقبا بود.
◽️ حجتالاسلام #پورمحمدی رویکردش در این مناظره، دخالت دادن سیاست بهویژه سیاست خارجی در مباحث اقتصادی بود. بیشتر مشکلات اقتصادی را به سیاست گره زد و بر محور رفع تحریمها و تهدیدهای بینالمللی سخن گفت. تندی و عصبانیتش در بخشی از پاسخها، نشان داد اگر کمی بیشتر مورد نقد و نظر قرار بگیرد، زود از کوره درمیرود. رفتار او مستعد بیان سخنانی است که به مشکلات و ایرادات کارنامهٔ دیگر نامزدها بپردازد. نکته منفی بارز در رویکرد او، قبول نداشتن «برنامه هفتم» و از این قبیل برنامههایی است که تبدیل به قانون شدهاند.
💠 در مجموع، بهترین عملکرد در مناظره بهترتیب متعلق به آقایان زاکانی، جلیلی، قالیباف، قاضیزاده، پورمحمدی - پزشکیان بود.
♦️ اما مناظره از نظر علمی و آگاهیبخشی به مردم نسبت به برنامههای کاندیداها، حاصل چندانی نداشت. بیشتر رویکردها مطرح شد و تفاوتی با میزگردهای کارشناسی دیده نشد؛ مگر همین بگومگوهایی که نسبت به هم داشتند.
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/QMAR71
🔸
#میزگرد_سیاسی #پزشکیان (۱)
🔰 دکتر مسعود پزشکیان با همراهی محمد جواد ظریف (وزیر خارجه دولت روحانی) بهعنوان مشاور، در این برنامه حضور یافت. این یعنی سیاست خارجی او، همان ریل سابقی که در دولت روحانی، به دیپلماسی التماسی مشهور شد را دنبال خواهد کرد.
♦️ برای مقدمه، بهجای سخن گفتن و بیان دیدگاهش، مطالبی را که توسط کارشناسان نوشته شده بود، از روی متن خواند! آن هم بدون تسلط و با شعرخوانی و به سبک انشاء مدرسهای! متأسفیم که کاندیدای ریاست جمهوری که باید در این شرایط حساس و مهم جهانی و منطقهای مسلط به سیاست خارجی و دیپلماسی باشد، با دکتر پزشکیانی مواجهیم که تسلطی بر امور سیاسی ندارد و به خواندن بیانیه رسیدهایم. این درحالی است که همان کسانی که دکتر جلیلی را متهم به بیانیه خواندن میکردند، اکنون بهعنوان مشاور در کنار کسی نشستهاند که بیانیه نه، بلکه انشای کلاسی میخواند.
💠 در این انشا البته به هوش مصنوعی که جلیلی آن را گفتمان این انتخابات کرده است نیز اشاره شد. این یعنی گفتمانسازی دکتر جلیلی تأثیر مثبت خودش را داشته است؛ چه او رأی بیاورد یا نه، قطعاً آقای جلیلی تاکنون گفتمانسازترین کاندیدای ریاست جمهوری بوده است.
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/QMAR71
🔸
#میزگرد_سیاسی #پزشکیان (۲)
🔻 دکتر ظریف با بیان اینکه پزشکیان شخصی صادق و وطنپرست است، در بیانش بهنوعی تلاش کرد سیاست خارجی و آن خسارت محض برجام که در زمان وزارت خودش پیاده شد را به رهبری و نظام منصوب کند و درباره آنچه در سیاست غلط دولت روحانی پیش گرفته شد، از خودشان رفع تکلیف کند.
🔰 سنایی (سفیر دولت روحانی در روسیه) با بیان اینکه نمیشود بدون رفع تحریمها پیشرفت کرد، نشان داد که همان مسیر در دولت پزشکیان نیز ادامه خواهد داشت.
✴️ پزشکیان در پاسخ به اینکه آیا شما دولت سوم روحانی هستید، پاسخ منفی داد ولی در موضوع سیاست خارجی، ابراز کرد که اجماع و وفاق ملی، هماهنگی بین قوا و استفاده از کارشناسان باتجربه (ظاهرا منظورش ظریف و تیم اوست)، باید تحریمها را برطرف کرد تا مشکلات مردم حل شود.
❌ در یک کلام تا اینجای برنامه، گفتمان سیاست خارجی آقای پزشکیان همان باغ برجام است که برای آب و گلابی هم باید منتظر مذاکرهٔ تیم دیپلماسی التماسی ظریف باشیم تا تحریمها را بردارند.
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/QMAR71
🔸
#میزگرد_سیاسی #پزشکیان (۳)
🔰 دکتر پزشکیان با بیان اینکه حرف تازهای ندارم، مجدد به این اشاره کرد که با انسجام داخلی، استفاده از کارشناسان باتجربه (بخوانید ظریف و تیم او) و هماهنگی با مقام معظم رهبری میتوانیم اقدام کنیم. به نظر میرسد، سیاست غلطی که دکتر پزشکیان و ظریف با القای اشتباه به مخاطب بهدنبال آن هستند، این است که تبعات برجام و سیاست خارجی نافرجام خود را به مقام معظم رهبری منصوب کنند که این کاملاً اشتباه است. همان زمان، سیاستهای ابلاغی رهبری در قالب ۹ فرمان برای رعایت در مذاکرات را نادیده گرفتند و شد آنچه که امروز شاهد آن هستیم؛ خسارت محض!
♦️ سیاست خارجی آقای پزشکیان، همان راه اشتباه پیشین در دولت روحانی است. او با توجه به سابقهٔ طولانی وزارت و نمایندگی مجلس، هیچ چیز تازهای برای ارائه ندارد.
کاش برای تأیید صلاحیت نامزدهای ریاست جمهوری، مصاحبهای علمی با حضور کارشناسان در هر حوزه گرفته میشد تا اینچنین تلف شدن وقت مردم و هزینهکرد بیتالمال در تبلیغات رسانهای کاندیداهای نابلد، ناکارآمد و غیرکارشناس را شاهد نبودیم.
🔹 دکتر پزشکیان همچون گذشته، از آیات و روایات و نقل تاریخ اسلام بهره میبرد که او را حتی در تراز یک پزشک متخصص هم نشان نمیدهد؛ بلکه بیشتر به یک استاد معارف شبیه است. خدا عاقبت همه ما را بخیر کند.
🔻 دکتر ظریف طوفانی و با عصبانیت، در وقت باقیمانده از فرصت پزشکیان مشغول دفاع از عملکرد سیاست خارجی خودش و دولت روحانی بود. با گره زدن تورم به سیاست خارجی، تلاش کرد خسارت محض برجام را که امروز هیچ منصف و عاقلی آن را تأیید نمیکند، تطهیر کرده باشد. ولی حقیقت این است اگر مشکلات اقتصادی کشور از قبیل تورم، به سیاست خارجی هم مرتبط باشد، اما سیاستهای اقتصادی دولت روحانی در عمده گرانیها و تورم نقش پررنگتری داشته است. گرای غلط ظریف و دیگران همین است که میگویند عدهای در داخل مخالفت با برجام کردند و نتیجهاش تورم بالاست!
💠 وقتی کسانی همچون روحانی و ظریف بهجای پاسخگویی در محکمه نسبت به راهکار غلط خودشان، و دروغهایی که به مردم گفتند و آنچه تصور میشد بهدست نیامد، امروز در رسانه ملی حاضر میشوند، تنها پاسخی که ملت میتواند به آنها بدهد، رأی دادن به تفکر مقابل اینهاست تا عیار اقبال مردمی از ظریف و تفکرِ کدخداییِ آمریکا سنجیده شود؛ گرچه هنوز عدهای جاهل یا عنود همچنان به مسیر التماس معتقدند.
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/QMAR71
🔸
واقعا از اصلاحطلبها تعجب میکنم!
زمانی از روحانی حمایت کردن تا رئیس جمهور بشه،
روحانیای که اگه حرفهای خوشرنگ و لعاب به زبون میاورد،
حداقل قدرت کارشناسی و سیاستبلدی و آگاهی هم داشت.
الان با چه رویی از آقای پزشکیان حمایت میکنن؟!
یعنی واقعا فکر میکنن دکتر پزشکیان میتونه براشون رئیس جمهور خوبی باشه؟
که بخواد برای مردم رئیس جمهور خوبی بشه؟!
مردمِ ایران،
چقدر و تا کِی باید از تعصبهای نابجای سیاسی و جناحبازیِ یه عدهای ضربه بخورن و ضرر ببینن؟
اینور و اونوری هم نداره،
هم از اصولگرا،
هم از اصلاحطلب،
هم از اعتدالی و «عضو هیچ جناحی نیستم»،
از همه طرف ضربه خوردیم.
چرا؟
چون به جای آگاهانه رأی دادن،
از روی تعصب رأی دادیم.
یه بار هم شده
نه برای نون و آب
و نه از روی تعصبات جناحی
بلکه بخاطر پیشرفت ایران
برای آینده و گامهای بلند موفقیت
آگاهانهتر و با منطق رأی بدیم.
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/QMAR71
🔸
#مستند_یک #پزشکیان (۱)
💠 مستند دکتر پزشکیان که البته شبیه به مستند نبود و دنبالهای از همان سبک میزگرد و گفتگویی بود، با حضور جوانان به تکرار همان حرفهای پیشین آقای پزشکیان گذشت. مدل برنامهاش جالب، ولی تنها با تفکر همسو شکل گرفته بود. اکثرا از همان اعضای ستاد تبلیغاتی خود دکتر بودند؛ تصاویر برخی از حاضرین قبلا در ستاد دکتر دیده شده است.
🔰 در تبیین اصولگرایی و اصلاحطلبی صحبتهای دقیقی داشتند که برای سیاسیون اصولگرا و اصلاحطلب مایهٔ تفکر است. البته این همان سخن رهبری بود که معتقد به اصولگرای اصلاحطلب هستند. یعنی باید به اصول و مبانی اسلام و انقلاب معتقد و پایبند و بهدنبال اصلاح مشکلات و موانع باشند.
♦️ آقای پزشکیان مجدد به سیاست جهانیسازی، درهای باز، مذاکره و ارتباط با دنیا (آمریکا) اشاره کرد؛ او همچنین تأکید بر انسجام داخلی و وفاق ملی و مبنا قرار دادن سیاستهای کلی نظام را تکرار کرد.
✴️ دکتر پزشکیان با اشاره به اینکه اگر بخواهد چیزی مقابل آن سیاستهای کلی قرار بگیرد حتی اگر قانون دیگری باشد، باید ایستادگی کرد، تلویحاً استعداد تقابلش در جایگاه ریاست جمهوری با مجلس و هر نهاد قانونگذار دیگر را نشان داد.
🔻 استفاده از تعابیر انگلیسی هم در کلام ایشان جالب است؛ گویا هر زمان بخواهد نگاه نخبگان و جوانها را به خود جلب کند، از کلمات خارجی استفاده میکند.
🔰 در مجموع هیچ حرف تازهای نداشت! نه راهکاری نه برنامهای در سخنانش دیده نمیشود.
(ادامه.....)
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/QMAR71
🔸
#مستند_یک #جلیلی (۱)
💠 مستند دکتر جلیلی با صحبتهای یکی از کارگران هپکو شروع شد. ایشان دستش از اینگونه دیدارها پر است و در طول سالیان مختلف، حضور میدانی و گستردهای در میان کارگران و محرومان داشته است. انتهای صحبت کارگر محترم هپکو، با این جمله تمام شد که «احساس میکنم بوی رئیسی میدهی». و در ادامه بخشی از جلسه صمیمی و خودمانی با شهید رئیسی نمایش داده شد. این آب پاکی روی دست بدخواهانش ریخت که تلاش میکردند تقابلی بین جلیل و رئیسی در اذهان بهوجود بیاورند.
🔹 حضور بهروز افخمی در مستند جلیلی و گفتگو با او، تراز مستند را بالا میآورد که قطعاً نقش افخمی در ساخت مستند را هم نشان میدهد. رویکرد فرهنگی جلیلی در بیان پرمطالعه بودن و فیلمدیدن او، و بعد هم توجه به نخبگان جالب توجه است.
🔰 مستند با بیان سوابق و رویکردهای جلیلی در شیوه مدیریتش در بازرسی وزارت خارجه، و موفقیتهای او در عرصه سیاست خارجی، با پخش تصاویری از دیدارهایش با سیاستمداران دنیا از جمله فیدل کاسترو و پوتین، ادامه یافت.
✅ بهرهگیری از نخبگان و بزرگان علمی و سیاسی در این مستند جالب توجه است. از جمله: دکتر مهدی گلشنی، دکتر محمدجواد لاریجانی، دکتر اعظم خوشخلق، دکتر جمشید صباغزاده و دکتر شهرام یزدانی، که همگی از چهرههای شاخص علمی کشور هستند و تعامل مثبت این بزرگان با جلیلی و تمجید از او، نشانهٔ توجه دکتر جلیلی به علم و اندیشه و برتری جایگاه دانشمندان در نزد اوست.
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/QMAR71
🔸