هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ تحلیل استراتژیک فیلم ١٩١٧ (٧)
1⃣ اکثر مردم جهان بهخصوص مردم اروپا و آمریکا، مقصّر اصلی #جنگ_جهانی را آلمان میدانند. آلمانی که ضدقهرمانِ ثابتِ اکثر فیلمهای ساختهشدهی #هالیوود در موضوع جنگ جهانی است. پر واضح است که این بینش، تحت تأثیر بمباران تبلیغاتی هالیوود و همدستانش از طریق سرمایهگذاری روی کلیشهٔ جنگ جهانی ایجاد شده است.
2⃣ شما را ارجاع میدهم به فیلم "حرامزادههای لعنتی" تارانتینو. بهقدری از آلمانیجماعت در این فیلم متنفّر میشوید که تمام جنایات آمریکا و انگلیس در طول تاریخ بشریت را از یاد میبرید! حتی اگر با آنها خوردهشیشه هم داشته باشید باز هم میگویید: خدا پدرشان را بیامرزد که شرّ این "حرامزادههای لعنتی" را از سرمان کم کردند!!!
3⃣ در فیلم ١٩١٧ هم بهطور کاریکاتوری سربازان آلمانی منفور و پَست جلوه داده میشوند. در دو جای فیلم به سربازان آلمانی اعتماد میشود و هر بار نتیجهٔ این اعتماد چیزی جز نارو زدن و خیانت نیست!!
🔸اولینجا وقتی است که بلیک و اسکوفیلد خلبان آلمانی را نجات میدهند. تنها ثانیههایی بعد از نجات خلبان آلمانی، وی با چاقو به بلیک حمله میکند و جواب محبتش را میدهد!
🔸دومینجا وقتی است که اسکوفیلد در شهر اکوست با سرباز جوان آلمانی بهطور اتفاقی روبهرو میشود. او به آلمانی اعتماد میکند و دستش را از روی دهانش برمیدارد، اما دشمنان انگلیس باید پستتر از اینها به تصویر کشیده شوند!!
✍ سیدصادق کاظمی اونجی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ تحلیل استراتژیک فیلم ١٩١٧ (٨)
1⃣ بهندرت میشود اسم آلمانیها در فیلم بیاید و از لفظ #حرامزاده برایشان استفاده نشود! فیلم بهقدری مخاطب را نسبت به آلمانیجماعت متنفر میکند که مخاطب بهطور ناخودآگاه تمام جنایات و جنگهای شروع شده توسط انگلیس و آمریکا را توجیهشده میبیند.
2⃣ سیاست توجیه جنگهای جبههٔ استکبار، سیاستی است که سالها است از استراتژیهای کلان امپراطوری رسانهای غرب و #هالیوود بهشمار میرود. سیاستی که بهراحتی میتوان ردّ پایش را درفیلمها و بازیهای شاخصی مثل: جنگ جهانی زد، آدمکش آمریکایی، آرگو، المپیوس سقوط کرده، سیصد، منطقه سبز، غیر قابل تصور، اکولایزر، تکتیرانداز آمریکایی، ندای وظیفه، میدان نبرد، اسپلینتر سل: بلک لیست، سام ماجراجو، رزیدنت اویل، مدال افتخار، نور درحال مرگ و بسیاری از تولیدات رسانهای دیگر مشاهده کرد.
3⃣ در تصویر فوق که در سال ٢٠١۴ توسط #سازمان_بهداشت_جهانی منتشر شده، مشاهده کنید که کدام کشور حرامزادهتر است! نکتهٔ جالب این است که آمار حرامزادههای انگلیس از حرامزادههای آلمان بیشتر است!
✍ سیدصادق کاظمی اونجی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ شعری با مضامین صریح یهودی، قهرمان داستان را در اوج ناامیدی، متحوّل میکند!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ تحلیل استراتژیک فیلم ١٩١٧ (٩)
1⃣ اسکوفیلد (قهرمان فیلم) که ملتهبترین ساعات عمرش را گذرانده و برای چندمین بار از مرگ حتمی نجات پیدا کرده، بالاخره صبرش تمام میشود و از شدّت مصائبی که این چند ساعت بر سرش ریخته، بغضش میترکد و گریه میکند. او طاقتش طاق شده و بریده است…
2⃣ مهمترین سکانس فیلم به تصویر کشیده میشود و در همین برزخ ناامیدی، صدای خوشی توجه اسکوفیلد را جلب میکند. او این صدای خوشلحن را که بار دیگر بارقه امید را در دل او زنده میکند، دنبال میکند و به جمع سربازانی که همگی در زیر سایه درختان جنگل، نشسته و به سرود زیبای خوانندهاش گوش میکنند، اضافه میشود. او با اعماق وجود به نوای امیدبخش سرباز گوش میدهد و دوباره زنده میشود.
3⃣🎶 غریبی بیچاره و پا برهنهام… که در این دنیای پر رنج گم گشتهام… ولی عازم #سرزمینی هستم که عاری از هرگونه گزند و رنج است… به آنجا خواهم رفت تا پدرم را ببینم، بدانجا خواهم رفت و دیگر #آواره نخواهم بود… بهسوی #رود_اردن خواهم رفت… بهسوی #خانه حقیقیام خواهم رفت… میدانم که ابرهای تیره مرا احاطه خواهند کرد…میدانم که مسیرم سخت و ناهموار است… ولی #سرزمینهای_زرین انتظارم را میکشند… جایی که لطف خداوند تا ابد نصیب همگان خواهد شد… به خانه میروم تا مادرم را ببینم… میروم تا عزیزان و از دست دادگانم را ببینم… بهسوی رود اردن خواهم رفت…بهسوی خانه حقیقیام خواهم رفت…
✍ سیدصادق کاظمی اونجی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🕎 بنیاسرائیل در حال عبور از رود اردن و ورود به سرزمین مقدس
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ تحلیل استراتژیک فیلم ١٩١٧ (١٠)
🎬 قهرمان فیلم ١٩١٧ کیست؟!
🎞 قبل از بررسی این بخش و تحلیل کاراکتر قهرمان فیلم (اسکوفیلد)، کلمات کلیدی و مورد تأکید شعر خوانده شده در جنگل را بررسی میکنیم:
1⃣ #رود_اردن
👈 یک رودخانه به طول ٢۵١ کیلومتر در خاورمیانه است که# کرانه_باختری و #اسرائیل در غرب آن قرار دارند. هم اردن و هم کرانه باختری نام خود را از رودخانه اردن میگیرند. این رود دارای اهمیت زیادی در میان #یهودیان و مسیحیان است، زیرا #کتاب_مقدس میگوید:
📖 #بنیاسرائیل را به #سرزمین_موعود عبور دادیم و عیسی ناصره توسط جان باپتیست در رود اردن تعمید یافت.
2⃣ #خانه_حقیقی
👈 همان اسرائیل است که قرار است مأمن یهودیان آواره باشد.
3⃣ #آوارگی
👈 یهودیان همیشه در طول تاریخ خانهبهدوش بودهاند و علت خانهبهدوشی آنها در این کلمات خلاصه میشود: «استراتژی زنبور انگلی»!
✍ سیدصادق کاظمی اونجی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ صحنهای نمادین از فیلم ١٩١٧، برندهٔ جایزه بهترین عکس سال!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ تحلیل استراتژیک فیلم ١٩١٧ (١١)
1⃣ اسکوفیلد که دیگر از ادامهٔ مأموریت طاقتفرسای خود ناامید شده است، با شنیدن نوایی که مشخصاً با مضامین #یهودی آمیخته است جان دوبارهای میگیرد. وی با شعری که خوانده میشود بهشدت ارتباط برقرار میکند. گویا خواننده دارد داستان زندگی خود او را تعریف میکند…
2⃣ با توجه به توضیحاتی که دربارهٔ تحوّل شخصیت اسکوفیلد از ابتدای فیلم ارائه دادهایم، باید گفت که کاراکتر اسکوفیلد در اینجا به بلوغ خود میرسد. جایی که با کلمات و مفاهیم #یهودی چون خانهبهدوشی و آوارگی یهودیان، رود اردن (که مشخصاً به #اسرائیل اشاره دارد) و خانه حقیقی #یهود همزادپنداری میکند. حالا میتوانیم معانی حقیقی کلماتی چون خانه، خانواده و بازگشت به خانه را که قبلاً در فیلم پُر رنگ شده بود بفهمیم!
3⃣ موفقیت اسکوفیلد و مأموریتش در طول #آرمانهای_یهود و #صهیونیسم تعریف میشود. بهگونهای که اگر اسکوفیلد آن شعر امیدبخش یهودی را نشنیده بود شاید هیچوقت نمیتوانست جان هزاران سربازی که با پای خود به تله آلمانیها میرفتند را نجات دهد.
4⃣ و با توجه به اینکه اسکوفیلد در یکی از نماهای شاخص و بهیاد ماندنی فیلم (که جایزه #بهترین_عکس_سال را هم دریافت کرده) در کنار نماد #صلیب و #مسیحیت دیده میشود (بهعلاوه این ساعت کلیسا است که با به صدا درآمدنش در سکانس خانهٔ زن فرانسوی، اسکوفیلد را به یاد ادامه مأموریتش میاندازد) و از طرفی دیگر در مهمترین سکانسهای پایانی فیلم با مضامین و عقائد #یهودی همزادپنداری میکند، فرضیهی گرایشات #اوانجلیستی فیلم نیز تقویت میشود.
✍ سیدصادق کاظمی اونجی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📚 مطالبی که طیّ ٣ روز و ١١ قسمت تقدیم شما همراهان شد، قسمت کوچکی بود از مقالهٔ بسیار مفصلِ «تحلیل استراتژیک فیلم ١٩١٧». این تحلیل، از بهترین تحلیلهای منتشر شده در سایت اندیشکده است که علاقهمندان به این مباحث را بهطور جدّی دعوت به مطالعهٔ متن کامل آن در آدرس زیر مینماییم:
👉 http://jscenter.ir/jews-and-the-media/jews-and-hollywood/10604
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📣 سریال «بازی مکعب»، «squid game»:
♦️مشخصات اثر:
کارگردان: هونگ دانگ هیوگ
محصول: کره جنوبی
سال انتشار: 2021
ژانر: ماجراجویی
🔹 خلاصهی داستان:
سریال «بازی مرکب» در طول نٌه اپیزود خود به این پرسش جواب میدهد که اگر بازیهایی که در کودکی انجام میدادید کٌشنده بود چه میشد؟! به طور کلی این نکته شاکله اصلی درون سریال را نمایان میکند. اما لایههای درونی و گرههای داستانی این سریال که پیرامون نظام سرمایه داری است، بسیار شبیه به آثاری چون «Battle Royale» و «Black Mirror» است؛ اما از طرف دیگر میتوان این سریال را به فرنچایز «The Hunger Games» و فیلم شکار ساخته کریگ زوبل نیز تشبیه کرد که همه آنها مقایسه مناسبی هستند.
#بازی_مکعب
#Squid_Game
#هونگ_دانگ_هیونگ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
هنر استراتژیک | نیلوفر تفلیسی
♦️نگاهی به سریال «بازی مکعب»، «squid game»:
فقط به خاطر پول؛ انسان گرگ انسان
.
⚠️خطر اسپویل
سریال «بازی مرکب» ساختهی نتفلیکس (۲۰۲۱) از جمله آثار انتقادی به نظام سرمایهداری است که این روزها بازار داغی دارد. این سریال از لحاظ محتوا و نوع نقد همانند فیلم سینمایی «پلتفرم» است و از شیوهی «تمثیل» برای فهم نظام سرمایهداری استفاده کرده است به این صورت که در پلتفرم نظام سرمایهداری همچون طبقات عمودی یک زندان طراحی شده که بقا در آن مستلزم توحش و کمی شانس (در بیدار شدن در طبقات اول) است و در این سریال نظام کاپیتالیستی مثل یک بازی شش مرحلهای است که وجودش را مدیون دموکراسی، رای و میل اکثریت شرکتکنندگان است. میلی که صرفا با «طمع» به قلک خوکیشکل همیشه حاضر در خوابگاه بازیکنان ایجاد میشود و باعث میشود تکتک آنها با پای خود به میدان بیایند و برای رسیدن به این ثروت همچون گرگ یکدیگر را تکهتکه کنند. هر چند به لحاظ بن مایههای مسیحی این دو اثر با هم در تضاد هستند اما نتفلیکس بسیار ساده از ارائهی راهحل سیستماتیک گذشته است.
شرکت کنندگان بازی که بعضاً خودشان در دنیای بیرون با قمار و شرطبندی روزگار خود را میگذراندند حالا خودشان وارد یک بازی بزرگ شرطبندی شدهاند که «وی-آی-پی ها» راه انداختند تا شاهانه بازی برده گلادیاتورهای فینالیست را از روی سکو تماشا کنند. آنهایی که برای لذت بردن از تماشای مسابقه سراغ بدبختترین و بدهکارترین افراد جامعه میرفتند.
سریال بازی مرکب هر چند جذابیت بالایی برای مخاطب دارد اما در این داستان سرایی نسبتا ساده و روان نتوانسته پروندهی هر موضوع یا شخصیت خود را به صورت کامل و واضح ببندد و شاید ارزشش را تنها مدیون به کار گیری همین نقد تمثیلی پرکشش است.
.
#بازی_مرکب
#سریال
#نقد_ساده
#تحلیل
#نظام_سرمایه_داری
#کاپیتالیسم
#نتفلیکس
#پول
#ثروت
#گلادیاتور_های_قرن_جدید
#بازی
#پلتفرم
#انسان_گرگ_انسان
#طمع
#بقای_اصلح
✅https://www.instagram.com/nimavary/
هنر استراتژیک | نیلوفر تفلیسی
♦️جلسات استراتژیک:
📣برداشتی از سخنرانی استاد حسن عباسی
🔹مشخصات جلسه: مراسم بزرگداشت استاد فرجنژاد
♦️تاریخ برگزاری: -
🔹آشنایی بیست ساله من با ایشان از یزد در اردو های دانش آموزی و دانشگاهی شروع شد که ابتدای سال 1380 بود.
♦️کتاب «دین در سینمای شرق و غرب» با مشورتهای استاد عباسی توسط استاد فرجنژاد نوشته شد.
🔹از 1900 تا 2010 هزارهگرایان که معتقدند هر هزاره احتمال ظهور حضرت مسیح وجود دارد، در آمریکا برسرکار آمده بودند.
♦️درغرب یک استاد فلسفه به همراه تعداد زیادی استاد دیگر، آثار هنری را بررسی و خط فلسفی آنها را استخراج کردند، نتایج این کار به صورت کتب فلسفهی فیلمسازان یا فیلمها تهیه شد. در ایران هم افرادی مثل دکتر شاهحسینی، نادر طالبزاده و.... روی این مساله کار کردند. (آمریکا، اروپا و ژاپن روی این مساله کار کردند.)
🔹باید به مخاطب تصویر ارائه دهیم نه تصور.
♦️استاد فرجنژاد درمورد کابالیسم و اسطورهشناسی در سینمای هالیوود هم کتاب نوشته است.
🔹کریستوفر نولان یک فیلسوف روزآمد است.
♦️لسآنجلس: شهر فرشتگان.
🔹مسیحیان به هفت گناه کبیره معتقدند و مسلمانان به چهل گناه کبیره معتقدند، مسیحیان این گناهان را در غالب هشتاد اثر هنری به تصویر کشیدند.
♦️ارزش تاریخی سریال مختار بسیار بالاست.
🔹فرزند زمان خویشتن باشید.
♦️جمهوری اسلامی، ضدصهیونیسم است.
🔹استاد فرجنژاد از سال 80 تا 90 افسر جنگ نرم (دورهی رشد اول) و از سال 90 تا 1400 فرماندهی جهاد کبیر دورهی رشد دوم) بود. جهاد کبیر یعنی تبعیت نکردن از قواعد کفار. فلاسفه دو دورهی رشد دارند، دورهی رشد اول و دوم.
#جلسات_استراتژیک
#استاد_عباسی
#مراسم_بزرگداشت_شهید_فرج_نژاد
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
📣 فیلم «شوالیه تاریکی برمیخیزد»، «The Dark Knight Rises»:
♦️مشخصات اثر:
کارگردان: کریستوفر نولان
محصول: آمریکا
سال انتشار: 2012
ژانر: هیجان انگیز
🔹 خلاصهی داستان:
هشت سال بعد از ماجرای «جوکر»، «بتمن» بار دیگر مجبور میشود، از مخفیگاه خود بیرون بیاید و «شهر گاتهام» را از شر هیولای جدیدی به نام «بین» نجات دهد و…
#شوالیه_تاریکی_بر_می_خیزد
#The_Dark_Knight_Rises
#کریستوفر_نولان
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🦋هنر استراتژیک
✅@StrategicArt_ir
✡️ نقد استراتژیک فیلم «شوالیه تاریکی برمیخیزد»
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ نقد فیلم شوالیه تاریکی برمیخیزد!
💰 بتمن، پرچمدار نظام سرمایهداری
1⃣ بروس وین (بتمن) فردی ثروتمند بوده و مالک نیمی از گاتهام است؛ در واقع بروس وین برای نجات سرمایهٔ خود با افراد شرور مبارزه میکند. اگر #بتمن این دارایی را نداشت، نمیتوانست چنین امکاناتی را تهیه کند؛ یعنی #پول عامل اصلی تبدیل شدنِ بتمن به یک #منجی تمامعیار است؛ اگر دقت کنید «جوکر» (در قسمت دوم فیلم) در اولین اقدام خود به #بانک حمله میکند. «بین» نیز (در قسمت سوم فیلم) در اولین حرکت عیان خود، به مرکز #بورس حملهور شده و موجی از رعب و وحشت را پدید میآورد. این اقدام دو شخصیت منفی فیلم را میتوان حرکتی در جهت مبارزه با نظام #سرمایهداری در نظر گرفت.
2⃣ در قسمت سوم فیلم، قوانین سختگیرانهای برای شهر گاتهام توسط مقامات تصویب میشود و به تبع، آمار جرم و جنایت در شهر پایین میآید؛ اما افزایش #تضاد_طبقاتی باعث بروز مشکلاتی عمیق در شهر میشود. این شرایط، شهر را به انبار باروتی مبدّل میکند که تنها نیازمند یک جرقه برای منفجر شدن است. «بین» از این نارضایتیها استفاده کرده و سعی میکند مردم گاتهام را به براندازی حکومت و اعتراضی همهجانبه تشویق کند.
3⃣ «بین» در ظاهر یک #انقلاب_مردمی برای براندازی حکومت ثروتمندان شکل میدهد و تلاش میکند تا حکومت گاتهام را از یک #الیگارشی (حکومت افراد خاص و ثروتمند بر سایرین) به یک حکومت مردمی عادلانه تبدیل کند؛ ولی در اصل او از حمایت و همراهی مردم سوءاستفاده کرده و یک #دیکتاتوری خونین شکل میدهد. پس از حاکم شدن بین بر گاتهام، مشاهده میشود که چگونه او و دار و دستهاش از دادگاهها و قانون بهنفع خودشان استفاده کرده و مخالفان خود را سرکوب میکنند!
4⃣ در فیلم چنین القاء میشود که هرگونه مخالفت و مبارزه با #نظام_سرمایهداری و هرگونه اعتراض به ظلم و #استثمار طبقات حاکم، در نهایت به شکلگیری #دیکتاتوری میانجامد و نابودی و ویرانی و همچنین پشیمانی را بهدنبال دارد. از اینرو، هیچ دلیلی ندارد که مردم به شورش و #انقلاب روی بیاورند؛ چرا که در داخل سیستم، #ابرقهرمانانی مثل #بتمن هستند که از حقوق آنها دفاع کرده و امنیت را برقرار میکنند. در حقیقت از ما خواسته میشود حقیقی بودن افسانهٔ ثروتمندان دلسوز و به فکر قشر فقیر که نقش پدران جامعه را ایفا میکنند (همچون زورو، بتمن و...) را بپذیریم.
✍ علی حامدین
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡️ متن کامل نقد استراتژیک فیلم «شوالیه تاریکی برمیخیزد» را در لینک زیر مطالعه کنید:
👉 http://jscenter.ir/jews-and-the-media/jews-and-hollywood/10742
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡️ «بازی ماهی مرکب»؛ لذت سادیسمی ایلومیناتی از نمایش ماتریکس به تودهها (١)
1️⃣ اینکه گمان ببریم سیستم #الیت_جهانی اجازه میدهد که بدون هماهنگی و تأیید آنها، سوپرکمپانیهای سرگرمیساز، تولیدات عظیمی (بیگ پروداکشن) در راستای «افشاء» و تخطئهی این #حکومت_جهانی یا همان #نظم_نوین_جهانی بسازند، بسیار سادهاندیشی و خامفکری است، چرا که #هالیوود «بازوی الیت جهانی» است.
2️⃣ تصور اینکه آثاری چون سریال #بازی_ماهی_مرکب (Squid Game)، آثاری افشاگر و آزادیخواه در تقدیس بشریّت و ضربهزدن به حکومت جهانی #زرسالاران است، یک #توهم بزرگ است که از قضاء ایجاد همین توهم جزء اهداف اصلی ساخت چنین آثاری است.
3️⃣ «بازی ماهی مرکب»، دنبالهی فیلمهای #افشاگر اما #مدیریتشده (همانند #ماتریکس و #نمایش_ترومن) است که دربارهٔ یک «جهان بازنماییشده» و یک «سیستم کنترلکننده» حرف میزنند.
4️⃣ نکتهٔ کلیدی سریال «بازی ماهی مرکب» اشاره به مفهوم #توهم_آزادی است. الیت طراح و کنترلکنندهٔ بازی بارها روی این مسأله تاکید میکنند که کسی را به زور به محل بازی نیاوردند و کل بازی بر اساس یک «قرارداد» است که شرکتکنندگان در کمال اختیار و #آزادی امضاء کردهاند و حتی هر وقت #اکثریت بخواهد، بازی تمام میشود.
5️⃣ قطعاً نویسنده و خالق این سریال، بهخوبی بر مفاهیم اندیشهٔ سیاسی پشت سیستم #لیبرال_سرمایهداری آشنا بوده که اینچنین مفاهیم مقدس در قاموس #دموکراسی_لیبرال، یعنی «آزادی»، «قرارداد» و «اکثریت» را سوژهی طنز سیاه خود قرار داده است.
6️⃣ به اینها باید مفهوم #شرایط_برابر_برای_رقابت را هم افزود که آگاهان و علاقمندان به تاریخ #اندیشه_سیاسی میدانند، کلیدیترین مؤلفه در مکتوبات «فریدریش فون هایک» و «میلتون فریدمن» (آباء فکری #نولیبرالیسم) در دفاع از سیستم #سرمایهداری_جهانی بوده است.
✍️ نویسنده: سهیل صفاری
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡️ «بازی ماهی مرکب»؛ لذت سادیسمی ایلومیناتی از نمایش ماتریکس به تودهها (۲)
1️⃣ سریال با بیرحمی، واقعیت #سیستم را به رخ میکشد، که بخش عمدهٔ کسانی که در دور اول بازی، رأی به پایان بازی مرگبار دادند، وقتی دوباره به دامن #اجتماع برگشتند، شرایط «بیرون» را سختتر و بیرحمانهتر از #بازی یافتند و از اینرو دوباره (با میل و اختیار) به بازی برگشتند. این دقیقاً همان #توهم_آزادی در نظام نولیبرالیستی جهانی است.
2️⃣ در واقع، بازیگران درمییابند که آن #بیرون یعنی «در جامعه» هم «بردهٔ سیستم» هستند، منتهی لعابی از #آزادی و #حق_انتخاب روی زندگی جمعی و فردی کشیدهاند که داغ و رنج #بردگی را قابلتحملتر کند، اما کارکرد این لعاب هم برای «محرومان» و افراد «حاشیهای» که هویّت اجتماعی و شأن انسانی خود را بهدلیل «شارژ نشدن کارت اعتباری» از دست دادهاند، از بین رفته و بردگی عیانتر است.
3️⃣ در واقع، سیستم #بازی_ماهی_مرکب، فشردهٔ همان اجتماع بیرونی است که تعارفات را کنار گذاشته و خشونت و سبعیت و #تنازع_بقا را به رخ میکشد و البته برای کسی که زودتر به #گرگ_انسان (تعبیر معروف توماس هابز در کتاب لویاتان) تبدیل شود، پاداش فوریتری در نظر گرفته است.
4️⃣ این ماتریکس ظالمانهٔ جهانی، که از قضاء در کشورهای پیشرو لیبرال سرمایهداری چون آمریکا، ژاپن و #کرهجنوبی سویههای بهشدت تاریک خود را زیر زرق و برق #تکنولوژی پنهان کرده است، درست مانند بازی ماهی مرکب، انسانها را به یک #شماره فرو میکاهد (شاید شمارهٔ #کارت_اعتباری و فردا شاید شمارهٔ #کارت_واکسن دیجیتال و…).
5️⃣ و در ادامه آنها را وارد یک جدال بیپایان برای «برنده شدن» میکند و آتش طمع آنها را با «تبلیغات» پیوسته روشن میدارد، آنها را در غل و زنجیر #بدهیهای_بانکی اسیر میکند و آنگاه #گردانندگان این ماتریکس، در جزیرههای اختصاصی و در دژهای نفوذناپذیر خود که در سایه و خارج از دید بنا کردهاند، به ریش آدمیان میخندند!
6️⃣ نگارنده تردیدی ندارد که اتفاقاً بامزهترین بخش این سرگرمی #الیت_جهانی در مشاهدهٔ مشقّت و جانکندن نوع بشر، تماشای موفقیت سیستمهای #کنترل_ذهن و تبلیغات است که محتوای فکری عامه اهل زمین را دستکاری میکند و دروغهای شاخدار دربارهٔ عالم را به حقایقی تردیدناپذیر در ذهن آنان بدل میسازد!
✍️ نویسنده: سهیل صفاری
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter