‼️نتانیاهو: دیگر چه کنم که شما بیتاب بشوید؟
📚منطق اسلام: سخن همراه با کار
خدا کسانی را که سخنی میگویند ولی آن را انجام نمیدهند، به سختی بیم داده است: «كَبُرَ مَقْتاً عِنْدَ اللَّهِ أَنْ تَقُولُوا ما لا تَفْعَلُونَ» صف: ٣.
📚منطق سخن در جنگ: «غرش همراه با یورش»
امیرالمؤمنین علی (ع) غوغای بیپشتوانه را ویژگی دشمنان جَمَلی میداند و خود و یارانش را از آن پاک میداند. امام خامنهای در ۲۹ بهمن ۹۳ در این راستا چنین میگوید: «همانطور که امیرالمؤمنین فرمود ما رعد و برق نخواهیم داشت، مگر آنوقتی که بارانی به دنبال آن باشد»: «قد أَرعَدُوا و أَبرَقوا و مع هَذَينِ الأَمرَينِ الفَشَلُ و لَسنا نُرعِدُ حتی نوقِعَ و لا نُسيلُ حتی نُمطِر» نهج البلاغة: ۵۴. هان که آنان رعد و برق (غوغا) کردند و با این رو، فروشکستند و ما رعد و تندر نمیزنیم، جز آنکه ضربه را بنشانیم و روانه نمیشویم جز آنکه باران فروبریزیم!
📚محافظه کاری و قتلگاه انقلاب و اسلام
رهبر در ٩ اسفند ٧٩ فرمود «محافظه کاری قتلگاه انقلاب است». همو فرمود: «گرم است به هم پشت رقیبان پی قتلم – ای عشق دلفروز دل من به تو گرم است». پس روشن میشود که برخی در پی ملاحظه کاری و لاسیدن با قدرت هستند و همین ملاحظهکاری، «قتلگاه انقلاب و قاتل ولیّامر» است.
📚هشدار سنگین رهبر درباره ملاحظه کاری
رهبر در ١٩ دی ١۴٠١ در زمان کارگزاران کنونی نظام فرمود: «توّابین برای انتقام خون مطهّر امام حسین آمدند جنگیدند، کشته شدند امّا در تاریخ اینها را مدح نمیکنند؛ چرا؟ چون دیر جنبیدند ... کار را بهنگام انجام ندادن، این است. کار را بهنگام باید انجام داد. ... مشکل آن وقتی به وجود میآید که ما به سرعت احساس تکلیف نمیکنیم، بهنگام وارد نمیشویم، خطر را به جان نمیخریم، ملاحظه میکنیم». اگر مسئولان مؤثر در انجام کارها نیاز به چنین هشداری نداشتند، که گفتنش از سوی یک رهبر حکیم، معنا نداشت!
◼️ملاحظهکاری، راز وقاحت داخلیها
یک پزشک بیشرم پس از کشف حجاب در یک نشست رسمی و دریافت جایزه از سوی مسئولانِ نادان، در صهیونیستاگرام مینویسد: «چرا مطب منِ وقیح پلمب نمیشود؟»
◼️رعد رهبر درباره غزه
رهبر درباره غزه فرمود: «اگر چنانچه این جنایت ادامه پیدا کند، مسلمانها بیتاب میشوند، نیروهای مقاومت بیتاب میشوند، دیگر کسی جلوی اینها را نمیتواند بگیرد»
‼️ ملاحظهکاری راز وقاحت نتانیاهو و بایدن
گویا اسرائیل ملاحظهکاری برخی کارگزاران ایران را می شناسد، پس، از هشدار رهبرمان نگران نشد؛ بلکه بیدرنگ «بیمارستان مَعمَدانی» را نیز زد و یورش به غزه را سنگینتر کرد.
انگار نتانیاهو هم عملاً دارد همانند آن پزشک گستاخ به ما میگوید: «هنوز بیتاب نشدید؟ دیگر چه کنم که بیتاب بشوید!»
◼️با «رعد» ولیّامر، چه باید کرد؟
هنگامی که ولیّ امر چیزی میگوید ما باید آن را پی بگیریم، روشن کنیم و بستر انجام آن را به دشمن بنمایانیم. آیا برخی آقایان این چنین کردند؟
‼️ بیباران کردن رعد رهبر در فضای مجازی
به این سخنان رهبر درباره «قتلگاه مجازی» بنگرید تا اندازه ولایتمداری برخی را بشناسید و بدانید که چه کسانی «رعد» رهبر را بیباران میکنند:
رهبر: «حوزه فضای مجازی به اندازه انقلاب اسلامی اهمیت دارد» ۲۶ اسفند ۹۰. رهبر: «اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم حتماً رئیس فضای مجازی کشور میشدم» خبرگزاری مهر؛ ۴ فروردین ۱۴۰۰. رهبر: «فضای مجازی، حقیقتا قتلگاه جوانان و نوجوانان شده است» تسنیم، ۱۹ آبان ۹۵ در نشست قرارگاه قرب. امام خامنهای: «سیاستهای اصولیای در زمینه پهنای باند وجود دارد که مکرّر ابلاغ شده، خب این سیاستها باید رعایت بشود و اینها مورد درخواست و تأکید مؤکّد اینجانب است.» ۲ شهریور ۹۹.
🔺آخرین تحولات غزه با پاسخ به پرسشهای شما
◾️سردار سید باقر سادات حسینی دکترای علوم سیاسی
📆 سه شنبه ٩ آبان از ساعت ۲۱:٣٠ در ابرگروه براهین
🇮🇷 گروه قرارگاه عمار
هدایت شده از شرح آتش دل
.
🏹 جنایت حرملهها
پرخون شده دست و دیدۀ مادرها
جز حرمله نیست در صف کافرها
بمب است بهجای تیر در ترکششان
ای وای به حال پیکر اصغرها
شعر: #محمدتقی_عارفیان، ۱۴۰۲/۰۸/۰۸
طرح: #فضهسادات_قربانطالمی، ۱۰ساله
🩸از آغاز حملات تازۀ رژیم حرامزادۀ صهیونیستی به غزه تا امروز، یعنی تنها در مدت ۲۴ روز، نزدیک به ۳۵۰۰ کودک مظلوم و بیپناه به خاک و خون کشیده شدهاند.
#اللهاکبر
#طوفان_الاقصی
#رژیم_کودککش_صهیونیستی
#رژیم_صهیونیستی_محکوم_به_زوال_است
@SharheAtasheDel
🔺 دنباله کجروی در اولویت حوزه علمیه (یعنی تبلیغ) در خبرگزاری حوزه علمیه!
◾️نوشته همسو:
١. ادامه راه کنونی حوزه: استحاله فرهنگی و سیلی به اسلام
٢. رکود تبلیغ یا رونق تولید
٣.انحراف در تعریف تبلیغ
🔺مصداق هشدار استحاله فرهنگی کیست؟
🔺آقای حداد! شانا-مانا و فروتنی در برابر باغی را بِهِل! غزه زبان فارسی را دریاب!
در نماویز (بنر) بالا- راست، از میان ١٧ واژه اصلی، تنها یکی «فارسی نژاده» است! کمتر از ۶٪! کمتر از خاک غزه، از فلسطین اشغالی!
آقای فرهنگستان فارسی! پاسخت به این نگرانی ولی خدا چیست:
«اسم فارسی را با خط لاتین می نویسند! خب چرا؟ چه کسی میخواهد از این استفاده کند؟ آن کسی که زبانش فارسی است یا آن کسی که زبانش خارجی است؟ اسم فارسی با حروف لاتین! ... من نگران زبان فارسیام؛ خیلی_نگرانم ... میبینم که کار درستی در این زمینه انجام نمیگیرد و تهاجم به زبان فارسی زیاد است!» ۱۹ آذر ۹۲
◼️آقای حداد! آیا با شانا-مبنا، درد و نگرانی رهبر درباره زبان فارسی درمان میشود؟ آیا «مجلس لاریجانی» و «مجلس قالیباف» را میتوان دستپخت شما دانست و برای برزخ و قیامتت سند زد؟
‼️ با آن فروتنی چندشآور و خلاف فقه ولایی در برابر «باغی نظام» آیا شما خود را پیشوای مردم حزباللهی کشور هم می دانید؟ آیا بار «مجلس لاریجانی و برجامش» و بار «مجلس قالیباف و لگدمالیش بر دستور رهبری درباره فضای مجازی و کاستی در جنگ دستگاههای جاسوسی دشمن با حجاب» را میتوانید پس از مرگ، پاسخ بدهید؟
◼️لطفا در این پیری، به نگرانی سنگین رهبر درباره «غزه زبان فارسی» بپرداز و از قیممآبی در انتخابات یک «مجلس» دیگر در شانا-مانا و مبنا-پبنا بپروا!
◼️آیا شما، یک٣١٣اُم هستید؟ ولی بدانید که ایران ما، بخردانِ پرهیزکار، ولایی و ٣١٣تایی کم ندارد!
#غزه
#زبان_فارسی
هدایت شده از سید سلمان علوی
تقرير نهائي باسماء الشهداء.pdf
3.21M
🔷 اين فایل👆 فهرست اسامی شهدای #غزه است که چند روز پیش وزارت بهداشت فلسطین منتشر کرد.
🔸نام اهلبیت علیهمالسلام بر روی شهدایی که به آنها تهمت به آنها تهمت #ناصبی زده میشود جالب توجّه است.
🔹تعداد همه نامها و القاب خلفای سگانه و عایشه و حفصه حدود دو سوّم اسم مبارک «علی» است.
🔸 به جز نام مبارک علی که اهلسنت ایشان را خلیفه خود میدانند، حضور نام سایر اهلبیت علیهمالسلام در میان اسم این شهدا میدرخشد.
🔻نام ـ تعداد:
محمد: ۳۴۵۵
أحمد: ۱۴۷۶
مصطفی: ۲۶۶
یاسین: ۵۰
آمنة: ۲۷
خدیجة: ۱۴
اسماء: ۴۸
علی: ۵۴۲
حیدر: ۴
فاطمة: ۶۴
زهراء: ۱۰
کوثر: ۱
حسن: ۵۲۶
حسین: ۲۵۳
زینب: ۱۳
رباب: ۴
زین العابدین: ۲
رقیه: ۲
ابوبکر: ۳
عمر: ۲۸۳
عثمان: ۳۵
فاروق: ۱۱
عایشة: ۲۶
حفصة: ۱
🔹سنّیهای غزّه پیروان محمّد بن إدریس شافعی هستند که میگفت:
إن کانَ رَفضاً حُبُّ آلِ مُحمَّدٍ
فَلیَشهَدِ الثَّقَلانِ أنّی رَافضِی
اگر محبّت اهل بیت رفض و کفر است، جنّ و انس شاهد باشند که من رافضی هستم.
🆔 @ss_alavi_ir
بیدارسازی جهان از جهالت و سرگردانی گمراهی هزینه دارد؛ یک روز امام حسین و خانواده و یارانش و البته مادرش و امروز مردم غزه«وَ بَذَلَ مُهْجَتَهُ فِیکَ لِیَسْتَنْقِذَ عِبَادَکَ مِنَ الْجَهَالَهِ وَ حَیْرَهِ الضَّلَالَهِ»
ویراستی ابوالفضل امامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺رهبر: صبر غزه؛ بیآبرویی غرب
بیدارسازی جهان از جهالت و سرگردانی گمراهی هزینه دارد؛ یک روز امام حسین و خانواده و یارانش و البته مادرش و امروز مردم غزه:
«وَ بَذَلَ مُهْجَتَهُ فِیکَ لِیَسْتَنْقِذَ عِبَادَکَ مِنَ الْجَهَالَهِ وَ حَیْرَهِ الضَّلَالَهِ»
رسوا کردن جبهه بزرگ ستمگران هزینه دارد؛ یک روز گلوی علی اصغر و یک روز کودکان غزه
📚 چارچوب نقد قوه قضا در رهنمود رهبر
◾️ خواسته رهبر از قوه قضا
«... آن چيزى كه ما براى اين مملكت و براى اين ملت خواستهايم، عبارت از اين است كه مردم در كنار قوۀ قضاييه، احساس آرامش كنند. اين هنوز حاصل نشده است؛ بايد اين بشود» امام خامنهای ٧ تیر ٧٧
◾️ آسیب تضعیف قوه قضا
«يك نكته اين است كه قوۀ قضاييّه از اركان كشور است. تضعيف اين قوه جايز نيست. كسانى كه اقتدار قوه قضاييه را آماج حملات خود قرار مىدهند بدانند كه به تضييع حقوق مردم بويژه قشرهاى ضعيف منجر مىشود» امام خامنه ای ٧ تیر ٧٧
◾️ قوه قضا دستگاه سامانبخش
«اما اين دستگاه اين خصوصيت را دارد كه اگر سالم باشد و در آن خوب كار شود، همۀ دستگاههاى ديگر كشور نيز سالم خواهند بود... اگر اين دستگاه خوب عمل نكند... العياذ باللَّه، موجب فساد در دستگاههاى ديگر و در سطح جامعه هم خواهد بود: اِنْ صَلحَتْ، صَلحَ ماسِواها و اِنْ فَسَدَتْ، فَسَدَ ماسِواها» ٧ تیر ٧۴
◾️ راز ارجگزاری رهبر برای قوه قضا
«شما ميبينيد در تبليغات دنيا معمول اين است که از دستگاه قضايي خود تجليل و تعريف ميکنند ... سعي ميکنند قاضي را داراي جايگاه تأثيرناپذير، نفوذ ناپذير، عاقل، عادل و بصير معرفي کنند. خيلي اوقات هم اينگونه نيست؛. اين براي آن است که کسي که به دستگاه قضايي مراجعه ميکند، با اطمينان خاطر مراجعه کند؛ کسي که دستگاه قضايي يقۀ او را ميگيرد، حساب ببرد و در کل، هيبت دستگاه قضايي، و پشت سر آن، عمل دستگاه قضايي بتواند نقش خود را ايفا کند. ما که نبايد برخلاف اين روشِ عاقلانه عمل کنيم؛ دائماً دستگاه قضايي را تضعيف کنيم» ۵ تیر ٨١
⁉️ خودتضعیفی در قوه قضا
«اگر ما ميگوييم قوۀ قضاييه تضعيف نشود، این تضعیف همیشه از بیرون قوه نیست؛ گاهي تضعيف از درون قوه است» رهبر معظم ۵ تیر ٨١
🔺پیام قرآن: نبرد سنگین با اسرائیل
برپایه سخن ولیّامر، نگران لغزش محاسباتیِ ملاحظهکاران هستیم؛ آنان که در «قتلگاه مجازی» و «جنگ دشمن با حجاب» ملاحظهکاری میکنند!
آیات زیر و آیه عکس بالا نشان میدهد که اسرائیل در هنگام دسترسی ما به آنان (مِن وراء جُدُر)، از جنگ «مرگ»بار گریزان است:
«... فَتَمَنَّوُا الموتَ ... و لَن یتَمَنَّوهُ أَبَداً ... و لَتَجِدَنَّهُم أَحرَصَ الناسِ عَلی حیاةٍ و مِنَ الَّذینَ أَشرَکوا یوَدُّ أَحَدُهُم لَو یُعَمَّرُ أَلفَ سَنَةٍ ... مَن کانَ عَدُوًّا لِلَّهِ و ملائکتِهِ و رُسُلِه و جِبریلَ و میکالَ فَإِنَّ اللَّهَ عَدُوٌّ للکافرین» بقره ٩۴_ ٩٨.
«قُل یا أیها الذین هادوا ... فَتَمَنَّوُا الموتَ ... و لا یتَمَنَّونَهُ أبداً ... قل إنّ الموتَ الذی تَفِرّونَ منه فَإنَّه مُلاقیکم ...» جمعه، ۶_ ٨.
‼️نوشته همسو: اسرائیل دیگر چه کند که برخی بیتاب شوند؟
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نصرالله: به زودی پیروزی غزه را جشن خواهیم گرفت
🔹مقاومت هنوز به پیروزی نرسیده و برای رسیدن به آن به وقت و صبر نیاز است.
🔹امام خامنهای به ما در جنگ ۳۳روزه گفت ما پیروز میشویم و ما پیروز شدیم. چند روز پیش هم فرمودند غزه و مقاومت قطعا پیروز خواهد شد.
🔹من به غزه، کرانۀ باختری و همۀ فلسطینیها میگویم که نتیجۀ تحمل این مسئولیت و پایداری و صبر ما در برابر این توحش قطعا پیروزی است. بهزودی پیروزی غزه را جشن خواهیم گرفت.
@Farsna
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
30.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ آقای ولایتی، با این همه مشغله چطور برای پرونده پزشک قسیالقلب هم وقت داشتید؟!
🔰 این گزارش تصویری درباره #دکتر_ولایتی چند سال قبل ساخته شده اما همچنان قابل استناد است. به همه مسئولیتهای ایشان، پیگیری برای حل و فصل پرونده متهمان به شهادت رساندن #روح الله_عجمیان را اضافه کنید.
🔹این کلیپ را هم حتما ببینید:
eitaa.com/rasaee/11103
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
13900231_2989_16k.mp3
6.16M
🔺تحریف سخن رهبر درباره رفتن به فرودگاه برای غزه
سه چیز در اینجا هست: آ. احساس و نیت مقدس کمک به غزه؛ ب. رفتن به فرودگاه یا هر جای دیگر برای اعلام آمادگی؛ ج. رفتن به خود غزه.
📚رهبر گفتند اولی و دومی درست است و سومی (رفتن به غزه) نادرست است. ولی برخی ملاحظهکارها، با تحریف سخن رهبر، در پیِ زدن «گردآمدن انقلابیها در یک جایی مانند فرودگاه» هستند! اینک به دو سخن رهبر بنگرید:
١. رهبر در ١٩ دی ٨٧: «لازم است از همه ملت که در راهپیمائیها و تظاهرات و شعارها، موضع و عزم خودشان را نشان دادند، تشکر کنم؛ بخصوص از جوانهای مؤمن و پرشوری که به فرودگاهها - در تهران و بعضی جاهای دیگر - رفتند؛ که ما را بفرستید.»
٢. رهبر: «یک وقت مثلاً قضیه غزه پیش میآید، یک مشت جوان دانشجو میگویند این صهیونیستهای خبیث [بر] سر بچههای غزه دارند بمب میریزند، برویم پدرشان را دربیاوریم! راه میافتند، میروند فرودگاه! خب، این احساسات، احساسات مقدس و پاکی است. آدم میخواهد جانش را فدای یک چنین احساساتی بکند؛ این واقعاً ارزش دارد. اینکه امام فرمودند من دست و بازوی بسیجیها را میبوسم، جایش همین جاست! ... اما رفتن [به غزه]، غلط است! احساس، خوب است! اما این احساس نباید موجب شود که ما حالا راه بیفتیم "برویم غزه". رفتن به "غزه" [در] آن وقت نه ممکن بود، نه جایز بود». ۱۶ مرداد ۹۱
📚مستند «نقطه رهایی» درباره تحصن فرودگاه» که در پایگاه دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری امده است.
👈در این صوت، همه چیز روشن است و تحریفگری ملاحظه کاران هم آشکار است!
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
26.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ ۱۴ دقیقه شنیدنی درباره ظهور یک دیکتاتوری پارلمانی!
▫️قالیباف به افکار عمومی توضیح دهد
▫️چه کسانی با فشار قالیباف از کار برکنار شدهاند؟
▫️آیا شورای نگهبان برای بررسی موضوع ورود میکند؟!
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
580.3K
🔺لغزشی درباره غزه
برادری در توجیه برخی رخدادهای پرسشبرانگیز درباره #غزه، چیزهایی گفتند که یک برش از آن در پی میآید:
👈 «اگر حماس نابود هم بشود من نمیدانم حزبالله ورود همهجانبه میکند یا نه»
‼️دادن پیام نادرست
این ادعا، به سه گروه پیام بدی میدهد:
_ اسرائیل و استکبار
_ اعراب سرزنشگر حماس
_ هواداران گروههای مقاومت
چه پیامی؟ اینکه ایران و حزبالله شیعه هستند و حتی اگر غزه و حماس نابود هم بشوند، پذیرای هزینه جدی در جنگ نیستند و شما همانند برگ بازی آنها هستید که میتوانید بسوزید!
◾️ ترسیم نادرست میدان جنگ
آیا میدان، میدان «غزه و اسرائیل» است؟ آیا میتوان گفت تنها هنگامی با اسرائیل میجنگیم که او به خود ما یورش ببرد؟! آیا ولیّامر در ۱۰ آبان، میدان نبرد را اینسان نشان دادند؟👇
👈 «امّت اسلامی باید میدان را تشخیص بدهد! میدان، میدان غزّه و اسرائیل نیست! میدان حق و باطل است! میدان، میدان استکبار و ایمان است! یک طرف قدرت ایمان، یک طرف قدرت استکبار».
◼️ هشدار بر کفران نعمت
حزبالله در سال ٢٠٠۶ هزینه مقاومت را داد، ولی خدا نیز چندین برابر، بر شکوه داخلی و خارجیاش افزود! آیا حزبالله در این دادوستد با خدا، زیان کرد و باید «درس عبرت و گریزگاهی» برایش باشد؟! این چه تحلیلی است؟!
👈 تازه در آن سال، حزبالله با اسیر کردن دو اسرائیلی، بهانه به آنان داد و فضای لبنان و جهان نیز چندان پذیرای این کارِ درست نبود! ولی اینک بیش از یک ماه است که اسرائیل، کودک کشی میکند و همه جهان را #بیتاب کرده است!
📚 دفاع هاشمیانه از ولایتی و انحراف گفتمانی
برادری نوشته است که چون ولایتی زاده شمیران است، پس باکی بر بالازیستیِ وی در زمان کارگزاری در نظام اسلامی هم نیست و نمیتوان توقع کرد که فردِ بالازاده، بالازیست نباشد!
نویسنده آنگاه منت بر سر نظام میگذارد و مقام و شهرت بالایی که ولایتی از نظام گرفته است را با بیمهری، «مشغولیت» مینامد: «ولایتی اگر مشغولیتهای پس از انقلاب و فعالیتهایش در مناصب مختلف را تعطیل میکرد و در کار پزشکی متمرکز میشد، ثروتی چند برابر ثروت فعلیاش داشت! پس، از نظر مادی نسبت به بقیه پزشکان همسن و همتراز خود، چند برابر عقبمانده است».
‼️برادرم! داشتهها، تنها پول نیست! شهرت و شهریاری، دستاوردی فراتر از پول است!
◼️ادبیات هاشمی و شیوه عثمان
فتحی: «چون ولایتی از ابتدا اهل ظاهرسازی و تزویر نبوده است، زندگیش در برابر چشم همه مردم است و این اتفاقا خصوصیت خوبی است.»
👈این بدترین ادبیات در ارزشدهی به تمتعات مادی و هجو سادهزیستی است. این ادبیات ریشه در گفتار هاشمی و پیش از وی، شیوه عثمان دارد:
امیرالمؤمنین (ع) در خطبه شقشقیه درباره کسی که در رختِ شهریاری، سادهزیستی را کنارزد، میفرماید: تا این که سومی به تخت نشست؛ با ورغلمبیدگی پهلو در میان آغل و سرگینگاه: «إلی أن قامَ ثالثُ القومِ نافِجاً حِضنَیهِ بین نَثیلِهِ و مُعتَلَفِه»
◼️ ادبیات هاشمی در خطبه تجملگرایی
بزرگان و ائمه دیگری هم بودند که با چنین افراد سست عنصر و بیتحرکی که در صحنه زندگی اجتماعی، خود را با پوشش روحیه و شعار انقلابی و سادهزیستی گریم میکردند، مبارزه مینمودند. روزنامه جمهوری، ص ٩، در ١٩ آبان ۶٩.
◼️نیش به مستضعفان انقلابی
نیش نوشته فتحی، اینگونه در تن روحانیها و مؤمنان سادهزیست، انقلابی و فداکار مستضعف فرو میرود:
«اگر حکمت رهبری نبود الان انقلاب دست همینها بود که برای زندگی شخصی خودشان هم برنامه ندارند و خانواده از دستشان عاصی است؛ چه به رسد کشور». سلام بر زندگی نابسامان نواب صفوی!
◼️ پاسخ امام خامنهای به هجویات هاشمیانه بر سادهزیستی
«نمیشود ما [کارگزاران] در زندگی مادّی مثل حیوان بچریم و بغلتیم و بخواهیم مردم به ما به شکل یک "اسوه" نگاه کنند! مردمی که خیلیشان از اولیات زندگی محرومند!» (۲۳ مرداد ۷۰؛ در دولتداری هاشمی). به سخن فتحی، مردمی که توان مدیریت زندگی خودشان هم ندارند!
◼️ حکم حرمت زندگی اشرافی کارگزاران
نویسنده میگوید چون فلانی زاییده فلانجا است، پس آنگاه که کارگزار ردهبالای نظام اسلامی هم شد، نباید توقع کرد که خانه و زندگیای جز زندگی بالاشهری داشته باشد! اینک به «حکم حرمت» رهبر درباره انحراف شاخصها و زندگی اشرافگونه کارگزاران در برابر چشم مردم بنگرید:
«یک وقت ما در زندگی شخصی خود مثلا حرکت اشرافگونهیی داریم بین خودمان و خدا؛ که اگر حرام باشد، حرام است؛ اگر مکروه باشد، مکروه است؛ اگر مباح باشد، مباح است؛ اما یک وقت هست که ما جلوی چشم مردم یک مانور اشرافیگری میدهیم؛ این دیگر مباح و مکروه ندارد؛ "همهاش حرام است"؛ بهخاطر اینکه تعلیمدهنده اشرافیگری است». ٨ شهریور ٨۴
◼️مستند حکم ولیّامر در رویه امیرالمؤمنین
امیرالمؤمنین در نامه ۴۵ نهج البلاغه آبروی ابن حنیف را لکهدار میکند و میفرماید باور نمیکردم که به مهمانی اشراف بروی؛ جایی که درماندگان در آن جایی ندارند! آنگاه میفرماید: «أ َأَقنَعُ مِن نفسی بِأن یُقالَ هذا امیرُالمؤمنین و لا اُشارِکُهم فی مَکارِهِ الدهرِ أو أَکونَ اُسوَةً لَهم فی جُشوبَةِ العَیش»: آیا به همین بسند کنم که بگویند این فرمانروای مؤمنان است و در سختیهای روزگار شریک آنان نباشم و در "زندگی سخت"، "اسوه" آنان نباشم؟ آقا سپس میفرمایند مگر من چونان چارپای آغلی یا چارپای چَرایی هستم که درگیر علف و چَرا است!
◼️ استفهام توبیخی یا تعارفی؟
آیا این استفهام، «توبیخی» است یا «تعارفی»؟ چنانکه کسی به امیرالمؤمنین گفت: چرا به خوراک سخت و پوشاک زمخت بسنده کردی؟ آقا فرمود: همانا خدای نَسْتوه و بِشْکوه، بر شهریارانِ دادگری، واجب کرده است که خود را با مستمندانِ مردم، تراز کنند تا [احساس] ناداری، [افزون بر سختی نداشتهها] سرکوفت آنان نشود: «إنّ اللهَ عزّ و جلّ فَرَضَ علی أئِمةِ العَدلِ أن یُقَدِّروا أَنفُسَهُم بِضَعَفَةِ الناس»
◼️توبه کن
برادر فتحی! از بدنوشت خود در پشتیبانی از آن پیگیرنده کار پزشک قسیالقلب توبه کن! از هجو برخی ولیّنعمتان مستضعف شرمنده باش! و پندارت را با زمزم سخن امام خمینی بشور:
«بحث مبارزه و رفاه و سرمایه، بحث قیام و راحتطلبی، بحث دنیاخواهی و آخرتجویی دو مقولهای است که هرگز با هم جمع نمیشوند! و تنها آنهایی تا اخر خط با ما هستند که درد فقر و استضعاف را چشیده باشند»! آیا ولایتیِ بالازادهی بالازی، مزه مستمندی را چشیده؟
🔻بررسی پندار جنگهراسان
👈 میگویند «ورود جدی محور مقاومت به جنگ، یعنی گسترش میدان نبرد، رویارویی با امریکا و ناتو، و بار هزینههای حقوقی و امنیتی به کشور». حتی برخی این جنگ در غزه را تله آمریکایی میدانند.
برخی نیز مانند ظریف، برآنند که پیامد قطعی دخالت محور مقاومت، واکنش شورای امنیت به ایران خواهد بود!
⁉️ اکنون پرسش این است که فردای تلاش جبهه مقاومت برای سرکوب گرگیِ صهیونها، غربیها چهچیزی رو خواهند کرد؟ طبل جنگ؟ یا پرچم آتشبس؟!
◼️راز سخن ولیّ امر
« اگر این جنایات ادامه پیدا کند، مسلمانان و نیروهای مقاومت بیتاب میشوند و دیگر کسی نمیتواند جلوی آنها را بگیرد. این واقعیت را باید بدانند و 👈این توقع را مطرح نکنند که نگذارید فلان گروه فلان کار را انجام دهد»👉
گویا رهبری به گونه نیمه پوشیده میفرماید ورود گروههای مقاومت، نه به جنگ تمام عیار، بلکه به توقع و التماس طرفهای غربی برای برقراری آتشبس می انجامد! پس پیامد یاری فلسطین، پیروزی و آتشبس میباشد و خبری از گسترش دیوانه وار جنگ نیست.
◼️راز پیامهای امریکا
کارگزاران کشورمان پیوسته از دریافت پیامهای امریکایی برای درخواست خویشتنداری و پرهیز از گسترش جنگ سخن میگویند. سردار حاجیزاده نیز میگوید: «آمریکاییها ایران را تهدید نمیکنند. بلکه گاه در یک شب ۳ بار با ایران مکاتبه داشتند و همهٔ این مکاتبات با زبان تمنا و خواهش است» حتی خود دشمن بارها در رسانهها گفته که «ما بدنبال درگیری با ایران نیستیم!»
این پیامها به ما میگوید که امریکا از ورود ناگزیر و فراگیر محور مقاومت به جنگ تمامعیار، هراسان است. پس این گمان که آنها در کمین یک نبرد فراگیر هستند و میدان غزه، نقشه آنها برای به تله کشاندن ایران بوده، گفتاری سست است!
جایگاه ناتو هم روشن است؛ ناتو نه محور مقاومت را تهدید کرده و نه پیام درخوری در پشتیبانی برجسته جنگی از اسرائیل، به ما داده است.
◼️راز سخن سیدحسننصرالله
«اگر امریکاییها میخواهند جنگ گسترده نشود باید جلوی اسراییل را بگیرند»! در دل این سخن چیست؟ سید از کجا میداند که امریکاییها خواهان گسترش جنگ نیستند؟ آیا او نیز در کنار تهدیدهای زبانی، پیامهای خواهشانه دریافت کرده؟
پیام چندی پیش رهبرمان نیز این بود که «غرب نخواهد جنگید». پس ایستادگی در برابر دشمن، در پی آورنده آتشبس و کشیدن افسار اسرائیل از سوی پشتیبانانش خواهد بود.
◼️بازی دوگانه غرب
گویا هدف وتوی قطعنامه آتشبس بوسیله غربیها و ستیز با پایان نسلکشی در غزه، پشتیبانی از خواست اسرائیل برای کینخواهی از حماس و نگه داشتن دست برتر برای یورش بیشتر است. ولی پنهانی پیگیر پذیرش آتشبس از سوی اسرائیل هستند و این، از نشت برخی گفتگوهای نشست بلینکن و نتانیاهو پیداست. ولی شوربختانه برخلاف آقایان در ایران، همسو با فرمانروایان زبونِ عرب، پیوسته پیام زبونانه آتشبس میدهند.
◼️پیامدهای حقوقی جنگ
ظریف کوشید تا مردم را از سخنان بلینکن در شورای امنیت بیم دهد، با اینکه در کنار ناهمسویی و ستیز چین و روسیه، تصویب و اجرای یک قطعنامه در شورای امنیت بر ضد ایران در این شرایط ناشدنی است.
درباره برجام نیز، دیگر نه جانی برایش مانده است و نه تن برجام را می توان تندیس کرد و نه میتوان به بهانه «بهانه ندادن به دست اروپا»، از تمدید بیشرمانه تحریمهای موشکی ۲۲۳۱ جلوگیری کرد.
افزون براین، نگرانی از بار حقوقی در شرایطی که سگ هار دشمن، با «زور و خشم آشکار» به نبرد آمده، کودنی رسوایی است.
◼️غرب، ناتوان از جنگ
ناتو و امریکا، گرفتار جنگ اوکراین و در آستانه جنگ تایوان هستند. دیگر نه افکار عمومی غرب و نه جیب و نه توانشان اجازه گشودن یک جبهه تازه را نمیدهد. به ویژه هنگامی که اینگونه بیزاری از رژیم صهیونیستی در جهان همهگیر شده است.
✍🏼 حمزه بیات
🔺سخن رهبر در نشست ستاد یادمان علامه طباطبایی
امام خامنهای با برشماری ویژگیهای برجسته علامه طباطایی، هیچ سخنی از ویژگی سیاسی و انقلابی علامه به میان نیاوردند؛ چون علامه در این زمینه دچار کاستی بود.
◼️نقد کوتاه ادعای نصر، داماد، حکیمی و کدیور درباره علامه
به سخن امام خامنهای، علامه طباطبایی با همه روشنبینی، در برآورد امکان پیروزی انقلاب، دچار اشتباه بود و بر آن بود که «این انقلاب به پیروزی نخواهد رسید»! متن سخن آیتالله خامنهای و مستندهای دیگر را در «ابرنگار» بیابید.
◼️ همفزایی یا دودستگی و زدن جریان انقلابی؟
آقای فضائلی! همفزایی و یکدلی درونی در برابر اسرائیل خوب است؛ ولی دعوت از آذریجهرمیها در برنامه «افق فلسطین» و تفرقهافکنی در میان مردم و رکابگیری از «قتلگاه غزه» برای توجیه «قتلگاه مجازی»، بد است!
برخی، نگران تغییرات در برنامه «افق فلسطین» شدهاند. ولی میدان دادن به براندازان نرم (Reformists) که سرمایههای اسرائیل در ایران هستند، همسویی با اسرائیل است نه همدلی ملی و کمک به غزه!
👈پس اسرائیل باید نگران سرمایههای رفرمیست و قتلگاهساز خود در ایران باشد؛ نه ما.
👈ما باید نگران بر زمین ماندن اسلام و تداوم «قتلگاه مجازی» و «جنگ دستگاههای جاسوسی دشمن با حجاب» باشیم!
👈 پاسداشت راهبرد «خودی و غیرخودی» رهبر بایسته است؛ نه فراموشی این نگاه و پشتیبانی از غیرخودی و «سرمایه اسرائیل»، آن هم به نام «ظرفیت کشور»!
◼️جاانداختن گفتمان برجامی ظریف
در هنگامی که رهبرمان راهبرد «بیتابی» میدهد، تلاش برای جاانداختن جانمایه برجامی ظریف (بهانه ندادن به دشمن) یعنی برافراشتن گفتمان شیطانی و لگدمال کردن گفتمان ولیّ امر: «بیتابی».
◾️همسونوشت:
١. بزک پندارهای فضائلی با نام دفتر رهبری
٢. کارنامه فضائلی در حجاب و قتلگاه مجازی
٣. نواختن استاد حسن عباسی از سوی فضائلی
۴. «خوشودُش» نظام با بررسی موضع آقای فضائلی
۵. نقد یادداشت «جنتلمنهای تروریست» م. فضائلی
۶. فضائلی و ورود به جنگ غزه
🔺پخش گفته فضائلی، این گمان را میپرورد که «او ورود ایران به جنگ در غزه را نادرست میداند» دیگر گفته هایش هم «ردگمکنی» است:
١. مقایسه جنگ باطل با باطل (امریکا- صدام) با جنگ حق و باطل نادرست است و رهبر فرمود: «میدان، میدان غزّه و اسرائیل نیست! میدان حق و باطل است»
٢. مقایسه راهبرد «بیتابی» رهبر با «بیخردی» سرمایههای اسرائیل در ایران (رفرمیستها: افسادطلبان) نادرست است.
٣. پس از برپایی نظام ولایی، کفار و دشمنان خارجی ترس ندارند؛ بلکه اطاعت نکردن از ولیّ امر ترس دارد (فلاتخشوهم و اخشونِ)؛ پس قاتل انقلاب، ملاحظهکاری در انجام رهنمود رهبر است؛ چنانکه رهبر فرمود «محافظه کاری قتلگاه انقلاب است». محافظهکاری سالهاست بسان رقیب رهبر، با نظام و مردم میجنگد و رهبر فرمود «گرم است به هم پشت رقیبان پی قتلم»! مواضع فضائلی درباره «قتلگاه مجازی» و «جنگ دستگاههای جاسوسی دشمن با حجاب» رقیب مواضع رهبر است یا مطیع آن؟
۴. در جنگ «استکبار» با «ایمان» در غزه، فضائلی چقدر راهبرد «بیتابی» رهبر درباره گروههای مقاومت را برجسته کرده و چقدر راهبردهای رقیب را (بهانه ندادن به دشمن): «بمبارانها باید فوراً قطع بشود. اگر این جنایت ادامه پیدا کند، نیروهای مقاومت بیتاب میشوند، دیگر کسی جلوی اینها را نمیتواند بگیرد».
۵. درباره ورود ایران به جنگ، آمریکا_ اسرائیل و رفرمیستها (ظریف_ روحانی) با آن مخالفند ولی رهبر تاکنون سخنی در ورود کردن یا نکردن اعلان نفرمودند. پس اعلام بایستگی یا نبایستگیِ ورود ایران، هر دو، بدون حجت شرعی است و اعلام مخالفت با ورود ایران به جنگ، همسویی با رفرمیستها و آمریکا_ اسرائیل است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 باز هم شاذپردازی و نسنجیدگی فضائلی
فارس: «واکنش فضائلی به سخنان اخیر معاون اجرایی رئیسجمهور که گفته بود دولت نوکر ولایت است. رهبر انقلاب: فلسفه وجود بنده و امثال بنده و دیگر مسئولان، خدمت است. ما نوکر و خدمتگزار مردم هستیم. اعتبار و آبروی ما به این است. ما حقّی به گردن مردم نداریم؛ مردم به گردن ما حق دارند»
◼️مواضع فضائلی ما را به یافتن شاذپردازی یا نسنجیدگی در گفتارش شرطی کرده است!
١. جناب فضائلی! اشکال سخن معاون اجرایی رئیس جمهور، چیزی نیست که نوشتید و شوربختانه حاشیهای شد که اصل اشکال دیده نشود. اشکال این است که «ادعای اطاعت از رهبری»، با «رعایت نکردن اولویت فرهنگی در پرتو تذکر چندباره رهبر» و نیز با «بر زمین ماندن دستورهای مؤکد و مکرر رهبری درباره فضای مجازی» و نیز با «کمکاری آشکار درباره عفاف و حجاب» نمیسازد! نباید به سراغ دوگانهسازی و حاشیهتراشی رفت و میان «اطاعت دولت از رهبر» و «خدمتگزاری دولت و نظام به مردم» دوگانه تراشید.
«اطاعت از رهبر» وظیفه دولت است و اگر جز این بگویند، باید یقهشان را گرفت! آقای فضائلی! شما از پرونده مواضع خود درباره «اطاعت از رهبر و خدمت به مردم در قتلگاه فضای مجازی» و «حجاب و عفاف» سخن بگویید!
٢. پس از روشن شدن وظیفه دولت نسبت به رهبر، باید دانست که وظیفه امام جامعه هم خدمتگزاری و نوکری همه بندگان خدا است. این دو هیچ ناسازگاری با هم ندارند! چرا باید با برافراشتن «وظیفه رهبر در برابر مردم»، به «وظیفه دولت در برابر رهبر» که مبنای قانونی و شرعی دارد، کنایه بزنیم؟ از این مواضع نسنجیده، چه چیز گیر مردم میآید؟
👈 همسونوشتها درباره فضائلی
🔺نقد فقهی دفاعهراسی حداد عادل
رهبر، راهبرد «بیتابی گروههای مقاومت» را داد. ما نیز باید این «اصل» را «تفریع و تبیین» کنیم و برجستاندن چیز دیگر، ۴ اشکال فقهی دارد:
آ. تبییننشدن اصل؛ بلکه نهفتهشدن آنچه صلاحدید رهبر بر گفتن آن بوده
ب. برجستاندن چیزی که صلاحندید رهبر بوده: «و إذا جاءَهم أَمرٌ مِن الأمنِ أو الخوف أذاعوا به و لو رَدوه إلی الرسولِ و إلى أُولِی الأمر منهم لَعَلِمَهُ الذين يَستَنبِطونَهُ منهم»
ج. آسیب به «بیتابیانگیزی» رهبر و آسودهخاطری اسرائیل
د. هزینهی دفاعهراسی برای کاربست دستور قرآنی رهبر، در صورت نیاز: «و ما لكم لاتُقاتلون فی سبیلاللَّه و المستضعفین مِن الرجال و النساء»
◼️تبیین فقهی
وقتی ولیّامر دستوری درباره «ورود کردن یا نکردن به دفاع مستقیم از حق در غزه» اعلان نکرده:
آ. «هم اعلام بایستگی ورود به جنگ و هم اعلام نبایستگی آن» خلاف حجت شرعی و خیانت است؛
ب. افزون بر این، «دفاعهراسی و اعلام نبایستگی ورود مستقیم به دفاع از حق»، بر خلاف دو قرینه «راهبرد بیتابی رهبر برای مردم و گروههای مقاومت» و «مواضع آمریکا و سرمایههای اسرائیل در ایران در دفاعهراسی» است.
◼️نابخردی استدلال حداد
حداد میگوید چون «شاید» دفاع مستقیم ایران از غزه، به سود اسرائیل باشد (تلویحاً) پس نباید چنین کرد!
آ. فقه ولایی تنها در تخصص ولیّامر است و «سخن گفتن» حداد خلاف فقه و عدالت است.
ب. خب تخصص نداریم؛ خرد که داریم! «شاید»، دو سو دارد! خب شاید هم ورود رویاروی ایران، به سود حق و بستر ظهور امام زمان و بازدارنده از کشتار هزاران کودک باشد!
◼️محافظهکاری، خردسوز و قتلگاه انقلاب است!
هدایت شده از آیت الله العظمی جوادی آملی
رمز موفقیت جامعه اسلامی
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«تقوای الهی که مورد سفارش همه انبیا و اولیای الهی است، مظاهری گوناگون دارد و از بهترین مظهرهای آن، اطاعت امّت از امام و رهبر جامعه است. در نظام ولایی رمز موفقیت جامعه اسلامی در گرو اطاعت از رهبری است؛ اگر مردم در صحنه های اجتماعی و سیاسی حضور فعال نداشته باشند رهبر آنان اگر شخصیتی بی مانند همچون علی بن ابی طالب علیه السلام نیز باشد، آن جامعه بـه شکست محکوم است، چون داشتن رهبر خوب بخشی از عامل موفقیت است و بخش عظیم دیگر آن را حضور مردم در صحنه و پایداری آنان تأمین می کند...»
منبع:سَلُونِی قَبْلَ أَنْ تَفْقِدُونِی (تحریر نهج البلاغه) ج۳ ص۳۱۳
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی