عصر زنان
▪️ موقعیت زینبگونگی
بعد از کربلای شصت و یک بار تاریخ بیش از گذشته به دوش زنان افتاده است. زینب کبری (س) نور پنهان فاطمه زهرا (س) را دوباره نمایان کرد و این نور دیگر خاموش شدنی نیست. «موقعیت زینبگونگی» یک شاهراه زنانه است و پس از زینب کبری (س) هر زنی بخواهد بار تاریخ را به دوش بکشد به این ریسمان چنگ میزند. این تمسک چگونه است؟ اینگونه که زنان وقتی شکوفا میشوند (بطرزی شگفتانگیز) تلاش میکنند به هر بهانهای خود را در یکی از چهرهها و موقعیتهای زینبی نشان بدهند و با حضرتش مواسات و یگانگی کنند. این عمیقترین اتصال است. این نوعی از مقام فناست. اینجا گویا زنان کربلایی خود را در رسالت زنانهی زینبی منحل میکنند و در پروژهی زینب کبری (س) ذوب میشوند. روضهها را به زینبها بسپارید، هیئتها را به زینبها بسپارید، خطبهها را به زینبها بسپارید، رهبری را به زینبها بسپارید، گریهها را به زینبها بسپارید. من تضمین میکنند قلب مردان اینگونه بیشتر رقیق و لطیف میشود. ظرفیتهای شکوفا نشدهی روضه و هیئت تنها با زنان و نگاههای زنانه شکوفا میشوند. مردان نمیتوانند این موهبت را به اوج برسانند. اینجا ماجرای درهمآمیزی عقل و عاطفهی زنانه در منتهیالیه خودش است و این کار از مردان برنمیآید. توجه به این نکته فرم و محتوای هیأتهای ما و نرمافزار عزا و مناسک ما را دگرگون میکند. زنان دیگر مخاطب و مصرفکنندهی روضهها باقی نمیمانند و بیش از این ما را از نگاهها و روایتهای خودشان محروم نمیکنند. زنان بدون آنکه به لحاظ اجتماعی مسئولیت و جایگاه نبوت داشته باشند میتوانند بار پیامبری و احیاگری را تکویناً به دوش بکشند. اگر میخواهید روضههای حسین عالمگیر بشود باید این صدا از حنجرههای زنانه به گوش عالم برسد و اگر میخواهید عالم را بر محور ولایت الله ببینید باید زاویههای کمتر گفتهشده زنان را بشنوید. مردان خطیب و ستایشگر بیش از گذشته محتاج درک و فهم روایت زنانه از کربلا هستند. ماجرای کربلای شصت و یک را نه به چشم نوعی حادثهی تاریخی، بلکه به چشم اعلام قواعد هستی و تکوینی عالم در بین زن و مرد ببینید. روضه و هیات حتی بیش از نهاد خانه موقف شکوفایی زنان است. من این را از زندگینامهی زینب کبری (س) میفهمم.
شب عاشورای 1402
@Mahdi_Takallou
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
31.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اختصاصی | #کلیپ
▪️ غیاب زنان در بزنگاههایی که حضورشان ضرورت داشت...
🎙 به بیان: دکتر فریبا علاسوند
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
عصر زنان
#خبرنامه | #اختصاصی
🗞 حصاری ابدی برای انسانLGBTQ
📌 "به گزارش یورونیوز، افرادی که ذیل عنوان LGBTQ هستند، با ورود به دورهی سالمندی دچار نگرانیهای متعدد میشوند. نداشتن خانواده و فرزند و ترس از تنهایی، نگرانیهای متعددی در مورد چگونگی فرآیند پیری، مراقبت و تحت حمایت گرفتن این افراد را به همراه دارد. برخی کشورها مانند سوئد، فرانسه و اسپانیا تدابیر مختلفی از جمله زندگی با سایر LGBTQها را برایشان در نظر گرفتهاند. اسپانیا نیز درحال بررسی اتانازی (نوعی خودکشی) برای سالمندان همجنسگرایان است!»
🔹پدیده LGBTQ وقتی بروز و ظهور یافت که پای نظریه «برساختبودن جنسیت» به میان آمد و جنسیت را برآمده از فهم انسان تلقی کرد. نتیجهی این فهم (که در اصل توهم فهمیدن بودن) میبایست به بهبود زندگی انسانها ختم میشد اما حقیقت امر این است که نه تنها موجب زندگی بهتر انسان نشد بلکه سبب بدتر شدن زندگی انسان نیز گشت. این بدتر شدن زندگی بیشتر گریبان انسانی را که زیر پرچم LGBTQ قرار دارد، محکم چنگ زده است. انسانی که در وهله اول به دلایل مختلف دچار گمگشتگی هویت جنسی گردیده، به اختلالات روحی و روانی دچار شده، بدون درمان اختلالاتش به او مارک LGBTQ میزنند، او را از حقیقت هویتی خویشتنش جدا مینمایند، سپس از جامعه و خانواده جدا میسازند و در نهایت در سالمندیاش با انبوهی از مشکلات، اختلالات، ترس از تنهایی، غم بی یار و یاوری او را به دست فراموشی و یا اتانازی میسپارند!
🔸 آری این سرانجام زندگی انسانی است که نظریات دروغین و باطل برساختگی اجتماعی جنسیت، با پدیداری LGBTQو طبیعی جلوه دادن آن برای انسانی که ذیل این عنوان قرار دادهاند، پدید آورده است!
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
هدایت شده از عصر زنان
BaniAsad.mp3
20.42M
#پادکست
🎶 در این قسمت از #ریاحین میهمان بانوان قبیله #بنی_اسد هستیم.
✔️روز سیزدهم محرم، حرمین شریفین کربلای معلا در اختیار دسته عزاداری بانوان است. پیشینیه این حرکت عظیم را در پادکست بشنوید.
⚠️ این ایپزود حاوی جملاتی روضهگونه است، لطفا با حال مناسب بشنوید.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی #عصرزنان
🌐|@asrezanan_ir|
هدایت شده از فکرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘#اختصاصی ا #حسینیه_اندیشه
✅ نقش زنان در قیام عاشورا
دکتر فریبا علاسوند عضو شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران و پژوهشگر خانواده
▪️راوی خطبه کوفه، جملهای دارد از حضرت زینب کبری قبل از اینکه بگوید، حضرت زینب کبری در کوفه چه خطبهای خواند، قسم به خدا یاد میکند و میگوید:
«من ندیدم زنی اینقدر با حیا و اینقدر سخنور و انقدر دانشمند، انگار که گویا کام او را علی از دانش برداشته است.»
▪️بنابراین او در اینجا از زن قبل از اینکه مد لباس و پوشش و اینها را ببیند، فهم فرهیختگی و حیا را میببیند و این مدلی است که اسلام میپسندد، زن در هر جایی که میخواهد حضور اجتماعی ـ سیاسی داشته باشد.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وبگاه| فکرت |مدرسه فکرت | رادیو فکرت
#پیشنهاد_سردبیر
♦️ فیلم سینمایی
▪️«تک تیرانداز»
ساخت ایران، اکران ۱۳۹۹
▪️«خدایا اینجا هستی؟ منم مارگارت»
ساخت آمریکا،2023
♦️یادداشت
▪️«گوهر حیات»
🖌 نویسنده: دکتر سیدیاسر طاهر رحیمی
🖇 مطالعه
▪️«اگر زینبی روایت نکنید»
🖌 نویسنده: محسن مهدیان
🖇 مطالعه
♦️ کتاب
▪️«روز آزادی زن»
انتشارات راهیار
نویسنده: سمیه ذوقی
▪️«خانهای برای همه»
انتشارات راهیار
نویسنده: مرضیه ذاکری/ صدیقه هنرور
♦️پیشنهاد ویژه هفته
▪️مداحی «هزار مریم، هزار هاجر»
🖇 ببینید (اینستاگرام)
🔸 شما مخاطبین گرامی هم اگر خواندنی، شنیدنی یا دیدنیهایی در اختیار دارید که تمایل دارید علاقمندان بیشتری بهش دسترسی داشته باشند، میتونید با ما درمیان بذارید تا بعد از تایید، در کانال منتشر کنیم.
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
عصر زنان
#خبرنامه | #اختصاصی
🗞 کاهش مجازات متجاوزین جنسی در اسپانیا و سکوت وزارت زنان و برابری جنسیتی
📌 «به گزارش خبرگزاری یورونیوز، نخستوزیر اسپانیا اظهار کرده که بزرگترین اشتباه دولتش قانون جدید تجاوز جنسی است. بنا به گفتهی دولت اسپانیا این قانون نسبت به متجاوزان جنسی بسیار سختگیرانه بوده، دیگر سختگیریهای قدیم را نخواهد داشت. بر این اساس حتی تجاوزی که در آن دخول اتفاق افتاده، از شش سال حبس به چهار سال حبس تقلیل یافته است. در این قانون تلاش شده تا سوء استفاده جنسی، تجاوز و ارعاب در کنار یکدیگر قرار داده شوند و حدوسط (سهلگیرانه) برایشان اتخاذ شود.»
🔹 در قانون مجازات اسلامی در خصوص تجاوز به عنف (برقراری رابطه جنسی بالاجبار، بدون رضایت دختر یا زن در حالت بیهوشی، فریب، اغفال، ترساندن و یا ربایش) فرد متجاوز محکوم به اعدام است. از طرفی فرد متجاوز اگر به دختر باکره تجاوز نموده باشد میبایست علاوه بر اعدام، مبالغی را تحت عنوان: «ارش البکاره» و «مهرالمثل» باید بپردازد و اگر زن مورد تجاوز قرار گرفته باشد متجاوز علاوه بر اعدام مبلغ مهرالمثل به او میپردازد.
🔸 در نظر آیت الله جوادی آملی، زن و حتی جسم او حق الله و امانت الهی است که علاوه بر تمام مردان، خود زن نیز امانتدار آن است؛ لذا اگر پس از وقوع تجاوز به عنف، زن قربانی یا اعضای خانوادهاش همچون پدر، همسر، برادر و پسر او متجاوز را ببخشند، خدا از متجاوز نمیگذرد و او را نمیبخشد. بر اساس این کرامت و عظمتی که زن نزد ذات اقدس الهی دارد، حق مجازات متجاوز جنسی به زن، فقط بر عهدهی خداوند تبارک است و به غیر واگذار نشده است! حال این قانون و جهانبینی را در کنار قانون مجازات اسپانیا که وزیر زنان و برابری جنسیتی دارد، بگذارید؛ اسلام و قانون مجازات اسلامی مترقی است که محکم بر سر حق زن و دفاع از حقوق زنان در برابر متجاوزین ایستاده یا اسپانیا که بر متجاوز سهلگیری میکند؟!
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
#رصد_نامه
🔳 آنچه در محافل اندیشهورزی و خبری حوزه زنان و خانواده گذشت؛
▪️ پل قاری تبریز (قاری کورپوسی) نتیجه فهم زنان شیعه ایرانی است| عالیه سادات
🖇 اینجا بخوانید
▪️ بنبست جامعه شناسب کلاسیک در فهم آیین دینی| سید جواد نقوی
🖇 اینجا بخوانید
▪️ در باب حادثه کتک خوردن زن چادری در شیراز| امیرحسن اوصالی
🖇 اینجا بخوانید
▪️ ریشه یابی شبکه نفوذ استارتاپها در ایران| دکتر رفیعالدین اسماعیلی
🖇 اینجا بخوانید
▪️لایحه حجاب و تیغ تندروها، آیا لایحه از ضوابط شرعی عدول کرده است؟| دکتر ابوالفضل اقبالی
🖇 اینجا بخوانید
▪️ گونی سوراخ است| مهدی تکلو
🖇 اینجا بخوانید
▪️ تاثیر مذهب بر هویت زن ایرانی| رضا رمضان نرگسی
🖇 اینجا بخوانید
▪️ متن جدید لایحه عفاف و حجاب منتشر شد
🖇 اینجا بخوانید
▪️ نه تنها زنان، بلکه مردان هم در سازمان منافقین از آزارهای جنسی در امان نبودند| محمدکرمی عضو جدا شده سازمان منافقین
🖇 اینجا بخوانید
▪️ پروژه بی حجابی استراتژی نظام سلطه در مقابله با جمهوری اسلامی| دکتر مهدیه شادمانی
🖇 اینجا بخوانید
▪️ دخترانی با پوتینهای سربازی| مهدیه منافی
🖇 اینجا بخوانید
▪️ نمیخواهم قهرمان بشوم| آیتالله حائری شیرازی
🖇 اینجا بخوانید
▪️ دردهای مزمن جبهه انقلاب| حسین ایزدی
🖇 اینجا بخوانید
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
#خبرنامه | #اختصاصی
🗞 تعویض نقش جنسیتی، برهم زننده آرامش
📌 «به گزارش phys.com تحقیقات جدید نشان دادهاند زمانی که زن تنها نان آور خانه است، رضایت کمتری در زندگی زناشویی وجود دارد و مردان بیشترین رنج را متحمل میشوند. این موضوع در کشورهای اروپایی حتی کشورهایی که برابری جنسیتی دارند همچون فنلاند نیز صدق میکند.»
🔹 یکی از اصطلاحات رایج مورد استفاده توسط فمینیست ها بحث «کلیشههای جنسیتی» بود. منظور این اصطلاحِ برخواسته از تفکر لیبرالیسم؛ برابری جنسیتی در تمام شئونات و نقشها است، فلذا معتقد است تقسیم نقشهایی نظیر واگذاری نانآوری به مردان و کار منزل به زنان کلیشه جنسیتی است که برخواسته از تربیت اجتماعی افراد است. بر این اساس سیاستهای دولتهای غربی در خصوص اشتغال و مباحث اقتصادی به سمت و سوی کلیشه زدایی حرکت نمود و بر این اساس تقسیمکار برخلاف آنچه کلیشه جنسیتی نامیده میشد صورت پذیرفت.
🔸انتظار میرفت که نتایج حاصل از این به اصطلاح کلیشهزدایی، دست کم منتج به آرامش زنان که محصول احقاق حقوق تضییع شدهشان است شود اما نتایج خلاف این انتظار بود. زنان نانآور، رضایت از زندگی زناشوییشان بسیار کاهش یافت و مردان نیز هویت مردانگی خود را از دست دادند. افزایش قابل توجه و گستره نارضایتی از زندگی در پهنهی اروپا، پس از اجرای دستورالعمل کلیشه زدایی از تقسیم کار جنسی، خود نشان دهندهی آن است که این نظریه بر خلاف فطرت انسان از هردو جنس زن و مرد میباشد. مسئله را نه تنها تسکین نمیدهد و درمان نمیکند بلکه آن را عمیق تر نیز مینماید. به نظر میرسد نیازمند بررسی عمیق و فلسفی چیستی وجودی انسان در راستای شناخت او هستیم.
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
#پیشنهاد_سردبیر
♦️فیلم سینمایی:
▪️«دستهی دختران»
ساخت ایران
تولید ۱۴۰۲
🖇 نقد فیلم
▪️«قلبها در بازی»
موضوع: احیای خانواده
ساخت آمریکا و کانادا
تولید۲۰۲۳
♦️یادداشت:
▪️«محرم و شروع جنجالی پوشالی...»
زهرا عسکری
🖇 مطالعه
♦️کتاب:
▪️«فدک در تاریخ»
نویسنده: شهید سید محمدباقر صدر
انتشارات: دارالصدر
▪️«بربلندای مکه»
نویسنده: شهیده بنتالهدی صدر
انتشارات: موسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر
♦️ پیشنهاد ویژه هفته:
▪️ «۹ لحظه عاشورایی از ادبیات پایداری»
🖇 مطالعه
🔸 شما مخاطبین گرامی هم اگر خواندنی، شنیدنی یا دیدنیهایی در اختیار دارید که تمایل دارید علاقمندان بیشتری بهش دسترسی داشته باشند، میتونید با ما درمیان بذارید تا بعد از تایید، در کانال منتشر کنیم.
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
43.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اختصاصی | #کلیپ
▪️ضرورت دفاع از مرزهای اسلام برای زنان
🎙 به بیان: دکتر محمدحسین رجبی دوانی
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
#خبرنامه | #اختصاصی
🗞 بچه کشی تقبیح نمیشود!
📌 «به گزارش خبرگزاری گاردین مادرانی که نوزادان خود را به قتل میرسانند به این علت که دارای مشکلات روحی و افسردگی شدید بودهاند، نباید زندانی بشوند بلکه بایستی طول درمان خود را در کنار یک روانپزشک سپری نمایند. این خبر با استناد بر موارد مشابهی که در سالهای ۱۹۸۰ تا ۱۹۹۰ مرتکب به فرزندکشی شدند و راهی زندان نشدند، بر مطالبهی خود مبنی بر عدم محکومیت زنان قاتل فرزندان خود، میپردازد!»
🔹 گاردین با پرچم حمایت از حقوق زنان، پرچمداری از کودککشی توسط زنان مینماید و با این کار هم کودکان را از حق حیات محروم مینماید و هم زنان را از فهم حق مادری خود و پیگیری مطالبات خود در راستای احقاق این حق خصوصا پیگیری و مطالبهی سلامت روان و سلامت جسم خود مینماید! افسردگی زنان از دوران بارداری به وقوع میپیوندد و با وضع حمل زن و تا مدتی بعد از ان ادامه مییابد. سوال اینجاست که چرا تمهیداتی برای زنان باردار در انگلستان در نظر گرفته نشده است تا آنان در طول سپری نمودن دورهی افسردگی زایمان خود، بتوانند به بهبودی و بازیابی روحی برسند؟! آیا این امر مانع از کشته شدن نوزادان، توسط مادران خود نمیشد؟!
🔸 نکتهی دیگری که جای تامل بسیار دارد، سن و سال مادرانی است که مرتکب قتل نوزاد خود میشوند. بیشتر این مادران زیر ۲۰سال سن دارند و به دلیل روابط خارج از چارچوب باردار شدهاند. با بررسی اظهارات این مادران پس از قتل نوزادشان، متوجه میشویم که علاوه بر افسردگیِ پیش و پس از زایمان، ترس و دلهره این مادران از آنکه با وجود نوزادی که پدرش معلوم نیست کیست، یا پدرش زیر بار مسئولیت پدری خود نمیرود، شانس تجربه زندگی مشترک احتمالی و پذیرفته شدن به عنوان همسر توسط مردی، علیرغم وجود فرزند تقریبا غیر ممکن است، آنان را وادار به قتل فرزند خود میکند! به راستی نام این پدیده چیست؟!
کودک پارتنری یا کودک آزاری؟! هرچه نام گیرد تمامش ضرر برای دختران به بار آورده است.
🔹 از طرفی عدم قائل شدن به محکومیتِ مادرانی که نوزادانی بی دفاع و ناتوان خود را میکشند، خود میتواند در آیندهای نزدیک قتلهای بیشتر نوزادان توسط مادران افسرده را به همراه داشته باشد. نکته تاسفبار دیگر آنکه هیچ تمهیدی برای جلوگیری از این آسیب یا رفع آن اتخاذ نمیشود و بر این اساس زنان افسرده درمانشان به وقوع جرم منتهی میشود! به راستی سوال این است: عدم محکومیت زنی که نوزادش را به قتل رسانده آیا پاک کردن صورت مسئله و بی توجهی به سلامت و بهداشت روان زنان انگلیسی و محروم نمودن شان از مادری نیست؟
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
#کـارگـاه
| روایتنویســے |
با تدریس: سرکار خانم سبـــا نمکی
نویسنده، مدرسوفعال حوزه کتابومطبوعات
تعدادجلسات: ۴ جلسه ۹۰ دقیقهای
مهلت ثبتنام: ۱۸ مردادماه
زمان: پنجشنبه| ۱۹ و ۲۶ مردادماه، ساعت ۱۵ الی ۱۸
🎴شیوه برگزاری: حضورے | مجازے
قم، بلوار غدیر، کوچه ۱۰، ساختمان مفید، طبقه۴
هزینهدوره: ۳۰۰ هزارتومان
جهت #ثبتنام به شماره ۰۹۹۰۷۶۲۹۸۸۲ در ایتا و بله پیام دهید یا با آیدی زیر در ارتباط باشید.
@sch_negah_admin
با مشارکت:
#مدرسهتفکرونوآورینگاه
#فکرترسانهاندیشهوآگاهی
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
#رصدنامه
🔳 آنچه در محافل اندیشهورزی و خبری حوزه زنان گذشت؛
▪️نامسئله حجاب، قضایی سازی افراطی و ابتذال تنظیمگری| دکتر سید محمدصادق امامیان
🖇 اینجا بخوانید
▪️ لایحه حجاب در پس پرده، از کجا فرمان میگیرد؟| مهدی افراز
🖇 اینجا بخوانید
▪️دولت موافق تشکیل وزارت خانواده نیست، پیشنهاد ما تشکیل سازمان زنان و خانواده است| دکتر انسیه خزعلی
🖇 اینجا بخوانید
▪️فیلم باربی مفهوم پدر شدن زن و مرد را نشانه گرفته است| گرالیت
🖇 اینجا بخوانید
▪️سینمای غرب زده و ارزشهای زنانه| دکتر ابوالفضل اقبالی
🖇 اینجا بخوانید
▪️ آیا زنان به دلیل بروز هویت زنانه خود آرایش میکنند؟ (مقاله لاتین)| آنا لوئگل
🖇 اینجا بخوانید
▪️برای حل مشکلات حوزه زنان، باید شورای فقهی زنان تشکیل شود| بانو مجتهده زهره صفاتی
🖇 اینجا بخوانید
▪️ جامعه پرحرف، جامعه پرشبهه| جعفر علیان نژادی
🖇 اینجا بخوانید
▪️ تعزیهخوانی زنان قاجار و عقبماندگی زنان مدرنیته از بانوان هنرمند قاجاری| عالیه سادات
🖇 اینجا بخوانید
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
🟠 سلسله نشستهای راهبردی
«طرح کلی حجاب، فراسوی بهترین قوانین»
با حضور اساتید، نخبگان و پژوهشگران
🔻 «پرسش از طرح کلی حجاب، دعوت به کلاننگری و نیز توقع یک چشمانداز جامع در خصوص حجاب است. مراد از طرح کلی، رویکردی است که همزمان جامعیت صحنه و پویشها و نیروها را روشن کند و هم بتواند دست روی عمیقترین و اصیلترین نقاط بگذارد. پرسشهای طرح کلی، پرسشهایی بنیادین است و در نهایت تصویری راهبردی، متحدالاجزاء و کلاننگر از موضوع حجاب بهدست میدهد و بدین طریق میتواند ما را از جزئینگری و پراکندهگویی دور نگاه دارد. قوانین و سیاستهای الزامآور در بهترین حالت نیز، باید جزئی از این طرح کلی باشد که قرار است اهداف آن را تأمین کند. بدون وجود یک طرح کلی از حجاب فایدهمندی و ضمانت اجرای قوانین هم مشخص نیست.»
🔹️صوت نشستها در کانال عصر زنان بارگذاری خواهد شد.
🔻 دفتر مطالعات جنسیت و جامعه
@gesostu_ir
🔻پایگاه تحلیلی-تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
#خبرنامه | #اختصاصی
🗞 عصر شیءوارگی زنان!
📌 «به گزارش تلگراف؛ پدیدهای در زبان انگلیسی به تدریج درحال وقوع است که در آن واژگان "زن" و تمام اصطلاحات مربوط به او و ارگانهای بدنش با واژگانی معادلسازی میشوند که محوریت این واژگان انتساب به مردان است. برای مثال اصطلاح واژن با عنوان "حفره پاداش bonus hole!" معادلسازی شده یا اصطلاح مادر به "والد متولد!" تبدیل شده است؛ به جای اصلاح غربالگری سرطان زنان از عنوان "هرکس که دهانه رحم دارد" استفاده شده است!! در مواردی اصطلاح مرد را بدون نیاز به تعریف عنوان کردهاند و زن را با عنوان "یک خلاء که مردانگی ندارد" تعریف نمودهاند!!»
🔹 چه عواملی سبب شده تا جنس زن علیرغم سالیان طولانی که از مبارزات جریانات و نحلههای فمینیستی برای احقاق حق انسانیاش میگذرد، کماکان طفیلیِ تحقیر شده و شیءواره نمود یابد؟! علیرغم امتیازاتی نظیر تحصیل، اشتغال، استقلال و حق مالکیت که زنان غربی در طی مبارزات خود به آنها دست یافته اند اما کماکان نیروی سلطهگر، نظاممند و خزنده در صدد ابقاء شیواره نمودن زن در واژگان هستند و در این راه حتی از ارگانها و اندامهای بدن زن نیز فروگذاری نمینمایند؟!
🔸 به نظر میرسد اقدامات جریانات فمینیستی در راستای احقاق حق انسانی زن، کافی و قابل اثر نبوده است. در جهانبینی غربی که نگاه تک بعدی و صرفا ظاهرگرایانه دارد، بهسان آن نگاهی که ابلیس به آدمی داشت و او را گِل بدبو و بیخاصیت میدید و اصالت روحانیاش را نادیده میگرفت؛ زن نیز در جهانبینی غرب چنین است. علیرغم ایجاد جنبشها و نحلههای فمینیستی متعدد، در چنین جهانبینی طبیعی است که حتی آنچه امتیاز برای زنان قلمداد شده است نیز، امتیازی برای نظام سرمایهداری و مردسالاری غرب باشد. ادبیات و قواعد زبان آن نیز از این قاعده مستثنی نیست. غرب کماکان مسیر شیوارگی زن را میپیماید و زن اگر میخواهد به طور حقیقی به هویت انسانی خود دستیابد، میبایست از ریشه تفکری و اندیشهگانی غرب و نگاه پلشت حاکم بر جهانبینی اش ببُرد و جهانبینی جدیدی را به عنوان ریشه مبانی فکری و عملی خود برگزیند؛ جهانبینی متعالی که در آن زن همانند مرد انسان شناخته شده است. قواعد فکری و زندگیاش را که با جهانبینی غربی عجین شده بود ویران کرده و بار دیگر آنان را براساس جهانبینی اسلامی چیدمان کند. تنها جهانبینی اسلامی است که متعالی است و یارای نجات زن از تفکرات پوچ غربی دارد.
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ | #اختصاصی
♦️#نشست || هویت زن در جمهوری اسلامی؛ از گفتمان تا میدان
برگزار شده در: ۲۸ خرداد ۱۴۰۲
🎙دکتر فریبا علاسوند
✔آیا الگوی سوم فقط در نسبت با زن مسلمان تعریف میشود یا زن غربی هم در آن میگنجد؟!
📻فایل کامل صوتی
📺فایل کامل تصویری
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
#خبرنامه | #اختصاصی
🗞صدای برخی زنان آمریکایی از تبلیغات فیلمسینمایی باربی توسط فمینیستها در آمد!
📌" در بخش نظرات خبرگزاری گاردین برخی از کاربران در نقد به تبلیغات گسترده بسیاری از فمینیستها در مدح و ستایش فیلم سینمایی باربی متذکر شده اند که این تبلیغات نه در راستای بهبود وضعیت زنان بلکه در راستای کسب بیشتر سود شرکت Mattel میباشد. آنها به نوعی فمینیستها را متهم به آن کردند که به دلیل توجه به سودهای شخصی خود بهبود وضعیت جمعی زنان را فدا کردهاند. "
🔸️سوالی که در میانهی خواندن نظرات انتقادی کاربران به تبلیغات مصرف زدگی و سودجویانهی فمینیستها برای فیلم سینمایی باربی به ذهن متبادر میشود، این است که چه اتفاقی برای این جریان و نحلههایش افتاده که سرمایهدارانی چون شرکت تولید عروسکهای باربی Mattel برای احیای سود و سرمایههایش و بازگشت به کانون توجهات زنان، از این جریان و فمینیستهای فعال در این جریان استفاده میکند؟!
🔹️تعداد قابل توجهی از زنان آمریکایی که خود به کلافگی از حرکت در دورباطل تنانگی و بدنمندی رسیدهاند یکی از علل این خستگی را در عروسکهای باربی میدانند که مبلغ تنانگی و ابژگی زنان و دختران میباشند و آرامش حقیقی را از آنان سلب نموده است!
چگونه نویسندگان فمینیستی که خود نیز در اظهاراتشان این نفرت را از باربی داشتند به یکبار تغییر موضع میدهند آن هم در فاصله بسیارکوتاهی از اکران این فیلم؟!
🔸️چنین پیشبینی میشود که جریان فمینیسم و تمام وابستگان نظری و درصحنهی میدانی آن، سقوط آزاد محسوسی را در میان زنان به زودی تجربه خواهند نمود و این سقوط آزاد به دلیل افزایش شکافهای نظری و عملی فمینیسم با مسائل حقیقی زنان، راهکارهای رفع آنان و در نظرگرفتن سود شخصی خود میباشد.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
#رصد_نامه
🔳آنچه در محافل خبری و اندیشهورزی حوزه زنان و خانواده گذشت؛
▪️حجاب حتی در نشستهای تخصصی هم ناشناخته است| صغری عاشوری
🖇اینجا بخوانید
▪️حجاب و حق امنیت اجتماعی| فرزانه عبدالوهاب
🖇اینجا بخوانید
▪️پوشش مردان و امنیت اجتماعی زنان| زهرا میرزایی و سیده فاطمه نعمتی
🖇اینجا بخوانید
▪️استثمار زنان، آبادگرِ دنیای رو به زوالِ قدرتمندان| مهدیه شادمانی
🖇اینجا بخوانید
▪️اربعین امدادالهی در عصر جدید| تعلیقات
🖇اینجا بخوانید
▪️حجاب و معانی هویتبخش| سید یاسر طاهررحیمی
🖇اینجا بخوانید
▪️باربی، فیلم کمدی فانتزی آمریکایی| راحله کاردوانی
🖇اینجا بخوانید
▪️خاطرات خارج از کشور(قسمت۳)| فرشته روحافزا
🖇اینجا بخوانید
▪️پویش مردوارگی زنان در سایه تمدن مردسالاری غربی| زینب نجیب
🖇اینجا بخوانید
▪️آسیبشناسی جامعه پذیری حجاب| مرتضی زین آبادی
🖇اینجا بخوانید
▪️مصطفی تمام زندگیام بود| همسر شهید مصطفی صدرزاده
🖇اینجا بخوانید
▪️درآمدی تاریخی بر الگوی سوم زن| ابوالفضل اقبالی
🖇اینجا بخوانید
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|