eitaa logo
بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانش‌نامه انقلاب اسلامی
5.9هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
948 ویدیو
638 فایل
ناشر اختصاصی آثار تاریخ‌نگار انقلاب اسلامی؛ حجت‌الاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی کانال رسمی @bonyadtarikh تازه های پایگاه: http://iranemoaser.ir
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کوتاه‌نما: طالقانی انقلاب؛ طالقانی بازرگان ⚫️به مناسبت رحلت آیت‌الله طالقانی 🔻اختلافات فکری و عملی مرحوم و از نگاه حجت‌الاسلام و المسلمین : ▫️اعتقاد مرحوم طالقانی به و عدم مشاهده اقدام از سوی نهضت آزادی در این راستا ▪️هدف مرحوم طالقانی برای سرنگونی شاه و اعتقاد نهضت آزادی به لزوم بقای ▫️حمایت آیت‌الله طالقانی از و عدم حمایت نهضت آزادی ▪️اعتقاد مرحوم طالقانی به جهانخوار بودن آمریکا و نهضت آزادی به ایالات متحده 🔲گزیده‌ای از سخنان حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحمید روحانی-شهریور ۱۳۸۶ ▪️▪️▪️ تارنمای رسمی بنیاد تاریخ‌پژوهی ▪️▪️▪️ @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
📸اطلاع‌نگاشت: ابوذر انقلاب اسلامی ⚫️به مناسبت رحلت امام خمینی قدس سره الشریف: «او (مرحوم طالقانی) برای اسلام به منزله بود؛ زبان گویای او چون شمشیر مالک اشتر بود.»(صحیفه امام، ج9، ص486) ▪️▪️▪️ تارنمای رسمی بنیاد تاریخ‌پژوهی ▪️▪️▪️ @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
📸عکس‌نوشت: تواضع مرحوم طالقانی در برابر امام ⚫️به مناسبت رحلت ▫️مقام معظم رهبری: «ایشان[آیت‌الله طالقانی] واقعاً مؤمن بود. آن‌وقت همین ایشان، در مقابل امام می‌کردند. من تواضع ایشان را در مقابل امام دیدم، هم در غیاب امام، هم در حضور امام. در غیاب امام ایشان به بنده گفتند که آقای خمینی گاهی یک حرف‌هایی می‌زند که به نظر آدم نشدنی می‌آید، بعد می‌بینیم واقعاً شد، ایشان به یک‌جایی متّصل است! ▪️یعنی برداشت آقای این بود -به این مضمون، حالا عین عبارت ایشان یادم نیست- می‌گفت از یک‌جایی به ایشان خبر می‌رسد، به یک‌جایی ایشان متّصل است. در حضور امام هم من دیده بودم، ایشان کمال تواضع را در مقابل امام می‌کردند؛ این آدمی که آن جاه و جلال آن دستگاه‌ها برایش صفر بود و هیچ نبود، در مقابل امام تواضع می‌کرد.» (۱۳۹۵/۰۵/۲۵ -بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت آیت‌الله سیدمحمود طالقانی) ▪️▪️▪️ تارنمای رسمی بنیاد تاریخ‌پژوهی ▪️▪️▪️ @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
📸اطلاع‌نگاشت:ویژگی‌های مرحوم طالقانی از نگاه مقام معظم رهبری ⚫️به مناسبت رحلت مقام معظم رهبری: «خدای متعال یک قالب خوبی در آقای طالقانی متجلّی کرده بود؛ یک انسان صریح، باصفا، باصداقت.»(1395/5/25) ▪️▪️▪️ تارنمای رسمی بنیاد تاریخ‌پژوهی ▪️▪️▪️ @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
🔴تبریز یک تنه ایستاد! ⚫️سال‌روز شهادت شیخ محمد خیابانی «در قضیه‌ی مرحوم شیخ محمد خیابانی - که تبریز یک تنه ایستاد - مسأله، مسأله‌ی قرارداد وثوق‌الدوله بود. در تهران، عمال حکومت ضعیف با یک قرارداد، امور مالی و امور نظامی کشور را دودستی تقدیم کردند به انگلیسیها. تبریزیها ایستادند. مرحوم خیابانی و دیگران در مقابل این قضیه بود که ایستادند و آن حوادث عجیب تبریز پیشآمد کرد. تبریز همیشه این‌طور بود.» مقام معظم رهبری-دیدار مردم آذربایجان شرقی‌ ۱۳۸۵/۱۱/۲۸ ▪️▪️▪️ تارنمای رسمی بنیاد تاریخ‌پژوهی▪️▪️▪️ @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
📸نشست نقد و بررسی کتاب « » جدیدترین اثر منتشر شده که روایتی است از تلاش رژیم غاصب صهیونیستی برای خروج از انزوا، در فرهنگسرای رسانه برگزار شد. گزارش تفصیلی نشست @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
🔴نگاهی به مواضع متناقض شیخ یوسف صانعی « تخلف از فرمان گناه و معصیتی است بزرگ و رد بر او، رد بر امام صادق(ع) و رد بر امام صادق(ع) رد بر رسول‌الله(ص) و رد بر رسول‌الله(ص)، رد بر الله و موجب خروج از ولایت‌ الله و ورود به ولایت شیطان است » شاید کم‌تر کسی گمان می‌کرد گوینده این جملات روزی به حامی شناخته شده فتنه‌گران داخلی تبدیل شود و با مواضع و سخنان خود آب به آسیاب دشمنان اسلام و ملت ایران بریزد. شیخ یوسف صانعی روزگاری شعارهای انقلابی صریحی داشت و در برخی نهادهای نظام نیز فعالیت داشت اما چرخش‌های 180درجه‌ای وی شگفت‌انگیز بود. بازخوانی مواضع متناقض مرحوم در ایام فوت ایشان برای همگان به ویژه مسئولین سیاسی حاضر عبرت‌انگیز خواهد بود. متن کامل یادداشت را اینجا بخوانید👇 نگاهی گذرا به تناقضات فکری-سیاسی مرحوم شیخ یوسف صانعی @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
🔻خاطره از دربه دری /به مناسبت ۲۵شهریور سالروز تبعید رضاخان از ایران 🔹چون به تدریج به مناطق آب‌های گرم استوایی نزدیک می‌شدیم از گرما در بودیم و خیلی اشتیاق داشتیم که زودتر به بمبئی برسیم. 🔸دقایق با کُندی می گذشت. قایقی به کشتی ما نزدیک شد. سربازان از قایق بیرون آمده مشغول حمل بار و بنه خود شدند و سه نفر انگلیسی که یکی از آن‌ها که بعدا با ایشان آشنایی پیدا کردیم آقای اسکرین بود وارد کشتی شدند و به حضور شاه رفتند. 🔹آقای اسکرین خود را نماینده لرد لین لیتگو، نایب‌السلطنه آن روز هندوستان، معرفی کرد و اعتبارنامه خود را به اعلیحضرت(رضاخان) ارائه داد و گفت من در «سیملا» بودم، نایب‌السلطنه هندوستان به من ماموریت مهمانداری جنابعالی (به اعلیحضرت جنابعالی خطاب می‌کرد) را داده و سپس راجع به ماموریت خود اظهار کرد: «شما نمی‌توانید در بمبئی پیاده شوید و باید ۵ روز در همین کشتی در وسط دریا در انتظار کشتی اقیانونس‌پیما بمانید. وقتی کشتی رسید با آن کشتی به جزیره موریس که برای اقامت شما در نظر گرفته شده عزیمت نمایید.» 🔸 اعلیحضرت از شنیدن این سخنان سخت برآشفتند و فرمودند: «مگر من زندانی‌ام؟ من از کشور خود مهاجرت کردم و به من گفته بودند که در خارج از کشورم به هر کجا می‌خواهم می‌توانم مسافرت کنم. کجاست؟ چرا اجازه نمی‌دهند که من به آمریکای جنوبی بروم؟ چرا مانع می‌شوید که ما در بمبئی پیاده شویم و تا رسیدن کشتی اقلا در شهر بمانیم؟» 🔹آقای اسکرین در پاسخ همه این حرف‌ها فقط یک چیز می‌گفتند: «من اظهارات شما را تلگراف می‌کنم و شخصا جز آن‌چه گفتم کاری نمی‌توانم کرد.» (حسین مکی، تاریخ بیست ساله ایران، جلد هشتم، تهران، علمی، ۱۳۸۰، صص ۴۵۳-۴۶۱.) @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
⚫️جفا به انقلاب اسلامی 📰نقدی بر یادداشت علی مطهری در روزنامه اعتماد ▫️جایگاه مطبوعات و روزنامه‌ها در شکل‌گیری مردم بسیار پراهمیت است و یک روزنامه با نقل وقایع خلاف واقع تاریخی می‌تواند به بنگاه تحریف و دروغ تبدیل شود. ▪️بیست و ششم شهریور یادداشت قابل تأملی از آقای منتشر کرد. این یادداشت در حمایت از تصمیم شورای شهر تهران در نامگذاری خیابانی به نام بازرگان و هجمه بر فرمانداری تهران بود. علی مطهری در این یادداشت ادعایی عجیب و غیرمستند داشت که با اسناد واضح تاریخی مغایرت داشت. 🖊نقد تاریخی یادداشت آقای علی مطهری را این‌جا بخوانید: ▫️▪️https://eitaa.com/bonyadtarikh/1802 ▫️▪️https://eitaa.com/bonyadtarikh/1803 @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
⚫️جفا به انقلاب اسلامی/1 ▫️علی مطهری در یادداشت بیست و ششم شهریور ادعا کرد: «..اگر ما در پانزده خرداد 42 به پيروزی نرسيد ولی در 22 بهمن 57 به سرعت به پيروزی رسيد، يكی از عوامل آن اين بود كه قشر تحصيلكرده و دانشگاهی در قيام پانزده خرداد غايب بود و طی اين پانزده سال مصلحانی و در راس آنها و و آيت‌الله طالقانی اين قشر را به سوی اسلام و روحانيت و نهضت امام(ره) سوق دادند..» ▪️سئوال اینجاست که ایشان طبق چه مطالعات تاریخی به چنین جمع بندی رسیده‌اند که قشر تحصیلکرده و دانشگاهی در قیام 15 خرداد غایب بود؟ دانشجویان از همان ابتدای نهضت امام و مخالفت ایشان با تصویب‌نامه با نهضت امام همراه شدند که به عنوان نمونه می توان به: 1. اعلامیه دانشجویان مسلمان در محکومیت اقدامات دولت علم(آبان 1341) 2.اعلامیه انجمن اسلامی دانشجویان در حمایت از مواضع علما در برابر مصوبه انجمن های ایالتی و ولایتی(آذر 1341) 3.اعلامیه دانشجویان علیه رفرم آمریکایی به اصطلاح (بهمن 1341) 4. اعلامیه فرهنگیان و دانشجویان در پی رفراندوم غیر قانونی شاه(اسفند 1341) 5. اعلامیه اتحادیه فرهنگیان و دانشجویان مبنی بر عزای عمومی در نوروز(1342) 6. اعلامیه دانشجویان ایرانی مقیم اروپا خطاب به روحانیون و طلاب علوم اسلامی(خرداد1342) می‌توان اشاره کرد.(ر.ک: اسناد انقلاب اسلامی،ج6، صص29 تا 49) @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
⚫️جفا به انقلاب اسلامی/2 ▫️آقای علی مطهری بعد از گذشت 40 سال از پیروزی در مسئله‌ای تردید می کند که از واضحات تاریخی است. حجت الاسلام و المسلمین سید حمید روحانی در نهضت امام خمینی جلد اول در خصوص همراهی دانشجویان در 14خرداد1342 می گوید: «با پيوستن به ده‏ها هزار تودۀ انقلابى، تظاهرات شور و هيجان تازه‏اى به خود گرفت، فرياد خمينى بت‏شكن ... هر چه محكمتر، رساتر و پرشورتر به آسمان بلند شد، مشت گره‏خوردۀ دانشجو و پيشه‏ور جنوب تهران با هم به حركت آمد، قلب گرم آنان، به فرمان رهبر ملت به تپش درآمد. ▪️در آن روز گرم و پر حرارت 14 خرداد، دانشجو و روحانى و پيشه‏ور و كارگر در مقابل درب دانشگاه با هم پيمان بستند كه در راه امام تا آخرين نفس از پاى ننشينند و از مبارزه باز نايستند و پرچم انقلاب خمينى را هماره در آسمان ايران در اهتزاز نگه دارند و در صف واحد و متشكل، راه خمينى را دنبال كنند و براى او و در راه او از هيچ فداكارى دريغ نورزند. اينجا بود كه ناگهان فرياد «تا مرگ ديكتاتورها نهضت ادامه دارد» محيط دانشگاه را به لرزه درآورد..»(نهضت امام خمینی، ج1، ص474) ▫️ثانیا: از کدام بازرگان سخن می گوید؟ بازرگانی که تا آخرین روزهای انقلاب قائل به سیاست گام به گام بود و معتقد بود که ارتش و آمریکا را نمی توان باهم سرنگون کرد؟ آیا علی مطهری این شخصیت را در ردیف شخصیت های انقلابی می داند؟ بازرگانی که را فرزندان خود می داند؟ عجیب این جاست که علی مطهری برای کسانی سینه چاک می کند که به جمهوری اسلامی اعتقادی نداشتند بلکه در پی تحقق جمهوری دموکراتیک و مدل‌های غربی دیگر بودند. امام در وصف این جریانات می گوید:«همه درد و بلای ما این است که ما غرب زده‌ایم. ما سال‌های طولانی زیر بار آمریکا بودیم... شما حالا می‌خواهید بگویید روی پای خودمان می‌خواهیم بایستیم باز هم رنگ غرب.. حالا که می‌گویید روی پای خودمان، بازهم جمهوری دموکراتیک؟ یعنی جمهوری غربی»(صحیفه امام،ج6 ، ص331) ▪️همچنین با آشکار شدن دوری نهضت آزادی از اصول انقلابی و اسلامی، امام به آنان برخورد جدی می‌کند و از آنان می خواهد که خط خود را از خط انحراف و ضدیت با اسلام و جمهوری اسلامی و معاندین جدا نمایند: «خوب چرا حساب‌تان را جدا نمی‌کنید.. شمایی که هستید و هیچ‌گاه نمی‌خواهید به ضد اسلام قیام کنید... بیایید حساب خودتان را جدا کنید. آیا« » هم قبول دارد آن حرفی را که «جبهه ملی» ؟آیا این این را قبول دارند یا نه؟ شک ندارم که قبول ندارند. خوب، اعلام کنید. چرا ساکت نشسته‌اید. مگر فقط باید من را نهی کنید؟!»( همان ، ج 14، ص465) ▫️ثالثا: وی به منظور تطهیر چهره امثال بازرگان با تریبونی که به واسطه نام پر آوازه شهید بزرگوار مرتضی مطهری یدک می کشد نام آن شهید را در حمایت از بازرگان بدنام می کند غافل از آنکه در هیچگاه قطعی مشخص نگردید که شهید مطهری پشتیبان بازرگان برای انتخاب بوده است به علاوه در برخی نقل ها آمده شهید مطهری علی رغم رفاقت خود با بازرگان زمانی که پای منافع انقلاب اسلامی در میان باشد به هیچ وجه بی تفاوت نمی ماند. ▪️ در کتاب خاطراتش نمونه ای از این ایستادگی را بر ملا می کند: بازرگان گفت: دولت چاره‌ای ندارد جز این‌که در مقابل حزب دموکرات تسلیم شود و یک نوع خودمختاری به آن‌ها اعطا کند و شرایط‌شان را بپذیرد» در همین جلسه بود که شهید بهشتی و شهید مطهری بلند شده، فریاد می‌کشند:« شما می‌خواهید ما در مقابل نیروهای دموکرات و کمونیست تن به سازش بدهیم؟ نه خیر، چنین نیست و سازش معنا ندارد.»(انقلاب اسلامی و گروه‌های تجزیه‌طلب ص۳۸۳-۳۸۴) ازسویی امام خمینی به صراحت قسم یاد می کنند که از روز اول با انتخاب وی به عنوان نخست وزیری مخالف بودند( صحیفه جلد21 ،ص 331 ) آیا اینکه امام وی را آدم خوبی بدانند یا مقام معظم رهبری وی را اندیشمند اسلامی خطاب کنند دلیلی می شود تا ما وی را شخصیت انقلابی بدانیم ؟ ▫️سخن آخر اینکه بهتر است در این مدت که سیاسیون سابق و حاضر با فراغت از امورات مختلف فرصت بیشتری برای مطالعه تاریخ وقت بگذارند تا بیش از این با اسم و عنوان‌های مختلف به انقلاب اسلامی جفا نکنند. @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴هک شدن تارنمای بنیاد تاریخ‌پژوهی 🔻دروغ‌گویی مدعیان آزادی بیان بار دیگر اثبات شد! 🔹به گزارش بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی، بیست و پنجم شهریور پس از بارگذاری «تناقضات فکری-سیاسی مرحوم »: 🔹🔸https://eitaa.com/bonyadtarikh/1796 🔸که با استقبال گسترده مخاطبان روبرو شد، تارنمای بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی از دسترس خارج شد. بررسی‌های کارشناسی حاکی از است. رهگیری آی پی هکر تا رسیدن به منبع اصلی با ابلاغ شکایت به پلیس محترم ادامه دارد. ◀️البته این اولین علیه مجموعه رسانه‌ای بنیاد تاریخ‌پژوهی نبود و با این وجود فعالیت‌ها با قدرت هرچه تمام‌تر ادامه خواهد داشت. @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کوتاه‌نما: هراس حزب بعث از امام خمینی قدس سره الشریف 🔻تاریخچه کارشکنی‌های رژیم بعث علیه انقلاب اسلامی؛ به مناسبت هفته دفاع مقدس/بخش اول ◀️برگرفته از بیانات حجت‌الاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی 🔹 قدس سره الشریف در سال 1344 به تبعیدگاه دوم خود رفت. سه سال بعد اتفاقات هولناکی این کشور را در بر گرفت و با کودتا قدرت را قبضه کرد و این آغاز درگیری‌های این رژیم با نهضت امام خمینی قدس سره الشریف بود... 🔸پیشینه کارشکنی‌های رژیم بعث علیه امام خمینی قدس سره الشریف را از حساب رسمی بنیاد تاریخ‌پژوهی ببینید. @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کوتاه‌نما: برخورد قاطع امام با دروغ‌گویی دولت بعثی عراق 🔻تاریخچه کارشکنی‌های رژیم بعث علیه انقلاب اسلامی؛ به مناسبت هفته دفاع مقدس/بخش دوم ◀️برگرفته از بیانات حجت‌الاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی 14مرداد1348 روزنامه خبر دروغ حمایت امام از در اختلافات را منتشر کرد اما برخورد قاطع ایشان شرایط را کاملا تغییر داد... 🔻تاریخچه کارشکنی‌های رژیم بعث علیه امام خمینی قدس سره الشریف را از حساب رسمی بنیاد تاریخ‌پژوهی ببینید🔻 https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
⚫️سم‌پاشی تبلیغاتی حزب بعث علیه امام خمینی قدس سره الشریف 🔻تاریخچه کارشکنی‌های رژیم بعث علیه انقلاب اسلامی؛ به مناسبت 🔹سه سال پس از حضور قدس سره الشریف در خود عراق، حزب بعث با کودتا به قدرت رسید و از ابتدا به کارشکنی علیه نهضت امام خمینی قدس سره الشریف پرداخت. 🔸تبلیغات منفی ضد امام به حدّی بود که یاران امام به عنوان و معرفی می‌شدند. نکته تأسف‌انگیز همراهی خواسته یا ناخواسته بخشی از بدنه با این تبلیغات منفی بود که هجمه روانی علیه حرکت اسلامی امام را سخت‌تر می‌کرد. حجت‌الاسلام و المسلمین در این رابطه می‌گویند: 🔹« و ارتجاع منطقه وقتی که امام وارد عراق شد، دست به دست هم دادند تا امام خمینی در عراق مطرح نشود. متأسفانه در این جریان تا حدود زیادی موفق هم بودند. 🔸تبلیغات به‌حدی علیه امام خمینی(ره) گسترده بود که ما را می‌دانستند. یک روز تابستان جلو مغازه‌ای بشکه آبی گذاشته شده بود، لیوانی هم به آن بشکه زنجیر کرده بودند. من از آن لیوان آب خوردم. صاحب مغازه به عربی به شاگردش گفت: این لیوان شد و برو آب بکش... 🔹شیعیان عراق هیچ ارتباطی با امام نداشتند و هیچ شناختی هم از ایشان نداشتند. وقتی که امام خمینی نهضتش فراگیر شد و به هجرت کرد، تحصیل‌کرده و آزادی‌خواه عراق فهمیدند که چه شخصیتی کنارشان بوده و از دست داده‌اند. آنان خطاب به علما و روحانیون عراق گفتند:شما به ما خیانت کردید. امام در طول مدت زمانی که در عراق بود، کاملاً بایکوت شده بود. 🔸هیچ شخصیت عراقی، هیچ بازاری و هیچ تحصیل‌کرده عراقی نام امام را نشنیده بود و اگر هم شنیده بود، به‌عنوان چهره منفی شنیده بود. امام در عراق مظلوم بود. امام یک بار با بنده در این مورد گفتگو کردند که آن را در جلد اول یا دوم کتاب آورده‌ام. ایشان می‌فرمودند: «من هر کاری بکنم، این‌ها علیه من حرف می‌زنند. من اگر با حزب بعث عراق درگیر شوم، می‌گویند: «قم را به هم ریخت، حالا آمده را به هم بریزد». اگر سکوت کنم، می‌گویند تا «دیروز در سروصدا کرده بود، اما امروز ساکت است». اگر هم ملایم صحبت کنم، چیز دیگری می‌گویند». ایشان آنجا فرمودند که «پیامبر اکرم که به معراج رفتند، اهل جهنم احساس کردند که آتش به‌یک‌باره برداشته شد. جهنمیان پرسیدند که «چه شد که عذاب برداشته شد؟»، پاسخ داده شد که «حضرت محمد(ص) از اینجا رد شدند»، آنان گفتند «نمی‌خواهیم آتش به‌خاطر محمد(ص) برداشته شود.»، برخی‌ها هم در عراق این‌گونه هستند».(مصاحبه خبرگزاری تسنیم با حجت‌الاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی 6مهر1398) @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مقابله حزب بعث با مرجعیت امام در عراق 🔻تاریخچه کارشکنی‌های رژیم بعث علیه انقلاب اسلامی؛ به مناسبت هفته دفاع مقدس/بخش سوم ◀️برگرفته از بیانات حجت‌الاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی با فوت امکان افزایش مقلدان امام خمینی قدس سره الشریف در عراق بسیار بالا بود و این خطر بسیار جدی برای دولت استبدادی این کشور تلقی می‌شد و به همین خاطر رژیم بعث تصمیم به مقابله جدی با مرجعیت امام در گرفت... 🔸پیشینه کارشکنی‌های رژیم بعث علیه امام خمینی قدس سره الشریف را از حساب رسمی بنیاد تاریخ‌پژوهی ببینید. @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
تکذیب پیرامون تذکر رهبر معظم انقلاب اسلامی به حجت الاسلام و المسلمین 📰ادعای بی اساس در روزنامه شرق، تکذیب شد/رهبر معظم انقلاب اسلامی تا کنون هیچ صحبتی با استاد سیدحمید روحانی پیرامون نداشته‌اند 🔹19شهریور‭1399‬ به گفت و گو با جناب آقای سیدمحمود دعایی نشست. غرض از گفت و گو بررسی ابعاد شخصیتی و رخدادهای سیاسی حیات بود اما در ضمن آن ادعاهایی نسبت به رئیس بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی مطرح شد که کذب آن روشن بود. اما در راستای شفاف‌سازی و احترام به ؛ ادعای ذکر شده به صورت رسمی نیز تکذیب شد. 🔸تکذیبیه روابط عمومی بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی مطابق قانون مطبوعات در تاریخ 24شهریور در روزنامه شرق درج شد. 🖊متن کامل به این شرح است: ◀️مدیرمسئول محترم روزنامه «شرق» سلام علیكم؛ احتراما پیرو مصاحبه جناب حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمود دعایی با آن نشریه در روز چهارشنبه مورخ 99/06/19 به استحضار می‌رساند ادعای ایشان مبنی‌بر برخورد جدی رهبر معظم انقلاب اسلامی با حجت‌الاسلام‌والمسلمین دكتر به دلیل مطالب منتشرشده به قلم ایشان راجع به قویا تكذیب می‌شود و شایان ذكر است كه معظم‌له با ایشان در این رابطه هیچ‌گونه صحبتی نداشته‌‌اند. 🔹لازم است طبق قانون مطبوعات این یادداشت در اسرع وقت در همان صفحه منتشر شود. امید است كه بحث و مصاحبه پیرامون مباحث تاریخی با اشراف كامل به وقایع و دقت و لازم مطرح شود تا بدین‌گونه نیاز به تكذیب مطالب در مورد افرادی نباشد كه الحمدلله در قید حیات هستند. 🔸خسران طرح چنین مطالب بی‌اساسی دستمایه بدخواهان برای و قلب حقایق است كه همه در قبال آن مسئول و متعهد هستیم و كم‌توجهی، نیت سوء و غفلت از آن غیرقابل جبران و مایه عذاب الهی است. با تشكر. @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
شاگردان طراز اول علامه طباطبائی؛ یاران انقلاب اسلامی ⚫️به مناسبت ارتحال مرحوم آیت‌الله ممدوحی ▫️انتشار گزیده‌ای از مصاحبه اختصاصی بنیاد تاریخ‌پژوهی با مرحوم آیت‌الله ممدوحی ▪️مرحوم یار و از شاگردان علامه طباطبایی بودند. ▫️ایشان در پاسخ یاوه‌گویانی که تلاش دارند مرحوم علامه را بیگانه از انقلاب اسلامی جلوه دهند ضمن تکذیب قاطع این گزاره موهوم فرمودند: ▪️«تمام کسانی که در انقلاب یار بودند به اتفاق شاگرد علامه طباطبایی بودند تمام آن کسانی که با امام خمینی کار می‌کردند همه از شاگردان طراز اول آقای طباطبایی بودند الآن هم همین‌طور است.»(مصاحبه اختصاصی بنیاد تاریخ‌پژوهی با مرحوم آیت‌الله ممدوحی 1392/3/22) @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
🔴تکفیر شریعتی توسط علامه طباطبائی ⚫️به مناسبت ارتحال مرحوم آیت‌الله ممدوحی ▫️انتشار گزیده‌ای از مصاحبه اختصاصی بنیاد تاریخ‌پژوهی با مرحوم آیت‌الله ممدوحی مسئله شریعتی و سخنان غیردینی وی از مسائل چالشی پیش از انقلاب اسلامی بود. یکی از شخصیت‌های برجسته که علیه مرحوم شریعتی موضع گرفت علامه طباطبایی رحمه الله بود. مرحوم ممدوحی در این باره می‌گوید: «مرحوم آقای طباطبایی رسماً شریعتی را در یک جلسه تکفیر کرد. ایشان فرمود: «کویر را مطالعه کردم به اعتقاد من ایشان مسلمان نیست به علت این‌‌که معاد را در کویر انکار کرده است. »» (مصاحبه اختصاصی بنیاد تاریخ‌پژوهی با مرحوم آیت‌الله ممدوحی 1392/3/22) @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
📷نقد تشکیلاتی حوزویان به #شریعتی با راهنمایی #شهید_مطهری ⚫️به مناسبت ارتحال مرحوم آیت‌الله ممدوحی ▫️انتشار گزیده‌ای از مصاحبه اختصاصی بنیاد تاریخ‌پژوهی با مرحوم آیت‌الله ممدوحی ▪️ «مرحوم آقای مطهری وقتی آمد قم کتاب‌های شریعتی را بین ما و عده‌ای دیگر مثل آقای جوادی، آقای حسن‌زاده، آقای مصباح، آقای محمدی گیلانی تقسیم کرد. همه این‌ها کتاب‌ها را نقد کردند. ▫️شهید مطهری بنا بود نقدها را جمع بکند اما دیگر انقلاب شد و [تجمیع] نشد. کتابی که من نقد کردم حسین وارث آدم بود و «از کجا آغاز کنیم».» (مصاحبه اختصاصی بنیاد تاریخ‌پژوهی با مرحوم آیت‌الله ممدوحی 1392/3/22) @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
📷اذیت و آزار علامه طباطبائی توسط منافقان هوادار شریعتی ▫️[هواداران شریعتی] علامه را خیلی اذیت کردند. همین منافق‌ها آن وقت بودند آمدند عکس را روی درب خانه‌اش نصب کردند. ایشان هم گوش نمی‌داد کار خودش را می‌کرد ولی علامه را خیلی اذیت کردند.(مصاحبه اختصاصی بنیاد تاریخ‌پژوهی با مرحوم آیت‌الله ممدوحی 1392/3/22) @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
آیت‌الله ممدوحی: خدا لعنت کند کسانی را که منتظری را به این روز انداختند ⚫️به مناسبت ارتحال مرحوم آیت‌الله ممدوحی ▫️انتشار گزیده‌ای از مصاحبه اختصاصی بنیاد تاریخ‌پژوهی با مرحوم آیت‌الله ممدوحی «آقای یکی از آن گرفتاری‌های خیلی عظیمی بود که انقلاب به آن مبتلا شد و خدا لعنت بکند آن کسانی را که آقای منتظری را به این روز انداختند. دور و بری‌‌‌ها ایشان را ضایع کردند. آقای منتظری به عاقبت بسیار بدی دچار شد.با درافتاد رسماً با دشمنان انقلاب یار شد.» (مصاحبه اختصاصی بنیاد تاریخ‌پژوهی با مرحوم آیت‌الله ممدوحی 1392/3/22) @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برخورد قاطع امام با کودتاچی‌های بعثی 🔻تاریخچه کارشکنی‌های رژیم بعث علیه انقلاب اسلامی؛ به مناسبت هفته دفاع مقدس/بخش چهارم ◀️برگرفته از بیانات حجت‌الاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی بعد از کودتای حزب بعث نمایندگان مجلس شورای انقلاب عراق از امام قدس سره الشریف تقاضای ملاقات خصوصی کردند اما با رد قاطع امام مواجه شدند و... 🔸پیشینه کارشکنی‌های رژیم بعث علیه امام خمینی قدس سره الشریف را از حساب رسمی بنیاد تاریخ‌پژوهی ببینید. @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
🔴قائم مقام و حمایت از جلاد 🔻به مناسبت ششم مهر، سال‌روز اعدام سیدمهدی هاشمی 🔹سیدمهدی هاشمی یکی از جدی‌ترین عناصر نفوذی در بدنه بود که به اصرار جناب آقای ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی وارد شد. 🔸جواد منصوری اولین فرمانده کل سپاه در این رابطه می‌گوید: «شخص آقای منتظری به من خیلی اصرار کردند که از وجود در سپاه استفاده کنید. ما سعی می کردیم طفره برویم. آقای منتظری صراحتا می گفت: «مهدی هاشمی از خیلی از شما ها لایق‌تر است.» و خیلی محکم از مهدی هاشمی دفاع می کرد.» (روزگار قائم مقامی، ص 76) 🔹جنایات سیدمهدی هاشمی پیش از آغاز شد و البته امام خمینی (قدس سره الشریف) نیز به خوبی وی را می‌شناختند و به واسطه عاملیت در قتل و برخی اقدامات ناروای دیگر، نسبت به وی ذهنیتی کاملا منفی داشتند. البته بعضی از شخصیت‌های انقلابی این شناخت را نداشتند و هنگامی که وی در زندان‌های بود در کلیسای به حمایت از وی تحصن کردند. حجت‌الاسلام و المسلمین با مشورت ایشان در تحصن شرکت نکردند. امام در پاسخ مشورت ایشان فرموده بود: 🔸« [آیا] می‌خواهید بروید برای یک «قاتل» تحصن کنید؟»(همان ص81-80) 🔹خط و مشی انحرافی و جنایت بار مهدی هاشمی در پوشش حمایت همه جانبه آقای منتظری در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز ادامه یافت. او در آخرین روزهای قبل از مجازات، به ترور اعتراف کرد. 🔸حجت الاسلام احمد سالک در این باره می گوید: تا من وارد مجلس شورای اسلامی شدم، دیدم آقای ربانی املشی می لرزد! من ایشان را در بغل گرفتم. می لرزید! به من گفت آقای سالک، مهدی هاشمی من را کشت! 🔹این جمله آقای ربانی املشی به من هست. بعد از این هم فوت کرد. کشتن همیشه با طناب نبود. توی چاه کردن شیخ قنبر و... از این کارها هم می کردند. [سم] می ریزند در استکان فرد، غذایی را آلوده می کنند. آقای ربانی املشی... من را در بغل گرفته بود و می‌لرزید، به من گفت آقای سالک، شاهد باش، مهدی هاشمی من را کشت!» (همان ص 89) 🔸جنایات سیدمهدی هاشمی تمامی نداشت و تنها راه برای مهار او، برخورد قاطع و قانونی با وی بود. مدارک و مستندات فراوانی علیه او وجود داشت و پس از دستگیری شواهد متقنی برای مردم آشکار گردید اما آقای قائم‌مقام به هیچ‌وجه حاضر به پذیرش تخلفات آشکار برادرِ داماد خود نبود. 🔹آیت الله مسعودی خمینی درباره حمایت منتظری از مهدی هاشمی می گوید: «... چندی بعد اجسادی را در تلویزیون به نمایش گذاشتند. که مربوط به جنایات باند مهدی هاشمی بود. در این حال بنده و آقای حاج و آقای و چند تن دیگر از طرف ماموریت یافتیم که نزد آقای منتظری برویم و با ایشان صحبت کنیم. وقتی نزد ایشان رفتیم، گفتیم که ما نزد شما آمده ایم تا تقاضایی بکنیم. شما الآن به عنوان قائم مقام هستید، بیایید و آقا سیدهادی و سید مهدی و افراد آنها را رها کنید. بعد به ایشان یادآوری کردم که آیا یادتان هست که در منزل آقای پسندیده یقه شما را گرفتم و گفتم که این باند حیثیت شما را به باد خواهند داد. شما فرمودید: « منزل ما را چه کسی اداره کند؟ » دیدید که مسائل پشت پرده این گروه افشاء شد و فیلم جساد قربانیان باند مهدی هاشمی را تلویزیون به نمایش گذاشت. بعد از صحبت‌های فروانی که با ایشان کردیم، ایشان ابراز کرد که من هنوز قبول ندارم که سید مهدی آن قدرها هم که شما می گویید، فرد بدی باشد!»(همان ص86) 🔸جناب آقای منتظری، که آه سوزناکی برای جلادهای منافق بلند می‌کرد از حمایت سیدمهدی هاشمی نیز دست نکشید و با این وجود، نظام اسلامی بدون در نظر گرفتن جایگاه جناب آقای منتظری عدالت را در خصوص سیدمهدی هاشمی و باند جنایتکارش اجرا کرد و در تاریخ 6مهر1366 او را به سزای اعمالش رساند. @Bonyadtarikh بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.