پیک امام
خاطره مورخ خبیر انقلاب اسلامی حجةالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی از مرحوم حجتالاسلام والمسلمین شیخ حسن صانعی
بهمناسبت ارتحال حجتالاسلام و المسلمین شیخ حسن صانعی
🔹امام خمینى به دنبال درگذشت #آیتاللّه_بروجردى، رسالت خود را به منظور روشنگرى و آگاهانیدن مقامات روحانى قم و آشکار کردن اوضاع سیاسى پشت پرده و خطرهایى که متوجه اسلام و کشور بود دنبال مىکرد و با گفتگوهاى شفاهى، ارسال پیامها و از هر راه دیگر، وظایف و مسئولیتهاى سنگین پیشوایان اسلام را بهویژه در آن برهه حساس یادآور مىشد و همانند دیدهبان همیشه بیدار، اوضاع ایران و جریاناتى را که در حوزه علمیه قم به وقوع مىپیوست زیر نظر داشت و در تأیید و تشویق نسل جوان روحانى حوزه قم و دمیدن #روح_انقلابى در آنان کوشش ویژهاى به عمل آورد.
🔸هنوز از درگذشت آیتاللّه بروجردى زمانى نگذشته بود که زمزمه بناى تأسیس #سینما و #مشروبفروشى در قم بر سر زبانها افتاد و خبر دایر شدن عشرتکده و مرکز فحشا، در گوشه و کنار شهر قم، شنیده شد. روحانیان جوان حوزه علمیه قم که احساس مىکردند نقشه به فساد کشانیدن آن شهر مقدس در دست اجرا قرار دارد، طومار بلند بالایى ـ که نگارنده شخصاً دستاندرکار تنظیم آن بود ـ درست کردند و در آن، اقدام فورى علماى قم را براى حفظ آن شهر مقدس مذهبى از آلودگىها و فساد خواستار شدند و لزوم پیشگیرى فورى و اقدام اساسى را پیش از گذشت وقت و از دست رفتن فرصت به آنان گوشزد کردند.
🔹طومار مزبور که با امضاى صدها نفر از اساتید و محصلان روحانى حوزه قم همراه بود، به یکایک مقامات روحانى قم رسانیده شده، ظاهراً هیچکدام از آنان واکنشى از خود نشان ندادند و اقدامى نکردند! جز امام خمینى که بىدرنگ رئیس شهربانى قم را به حضور طلبید و آن طومار را به او نشان داد و در مورد حفظ حرمت آن شهر مذهبى سفارشات لازم را به عمل آورد.
🔸نکته درخور اهمیت اینکه: به یاد دارم در همان روزها، یک شب در #مدرسه_فیضیه بودم که آقاى #شیخ_حسن_صانعى ـ که افتخار خدمتگزارى در محضر امام خمینى را داشت ـ مرا صدا زد و اظهار کرد که: «آقاى خمینى فرمودند افرادى را که به تنظیم این طومار اقدام کردهاند یا بخواهید که بیایند پیش من و یا آنکه خودتان از طرف من آنان را تشویق و تأیید کنید و نگذارید این روحیههاى زنده، خمود و سرخورده شود»! این برخورد به خوبى روشن مىسازد که امام در آن روز داراى چه اندیشه، ایده و برنامهاى براى آینده بود و چه مسئولیتى احساس مىکرد.
(نهضت امام خمینی، دفتر اول، ص 120و121)
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
دستگیری و تبعید مرحوم شیخ حسن صانعی
بهمناسبت ارتحال حجتالاسلام و المسلمین شیخ حسن صانعی
🔹رژیم شاه به دنبال بستن درب منزل و کتابخانه امام [در سال 1346]... مسئولان پرداخت شهریه امام را در قم به ساواک فراخواند و با تهدید و ارعاب از آنان التزام گرفت که از پرداخت شهریه امام در قم خوددارى کنند.
🔸مسئولان شهریه امام به منظور چارهاندیشى جهت پرداخت شهریه در منزل یکى از روحانیان به نام حاج شیخ مهدى صادقى صاحب تلخیص وسائلالشیعه گرد آمدند. در این گردهمایى پس از گفتگو و تبادل نظر بر آن شدند که از هر شهرستانى، روحانىاى را برگزینند و شهریه روحانیان هر شهرستانى را به وسیله او بپردازند. این برنامه به مورد اجرا درآمد و شهریه (ماه رمضان ۸۷) مهرماه ۴۶، بدون آنکه نمود خارجى داشته باشد، داده شد. ساواک قم ناگهان دریافت که شهریه امام طبق اصول و برنامه خاصى پرداخت شده است، لذا از این جریان سخت خشمگین گردید و طى گزارشى به تهران خواستار فشار بیشتر به مسئولین و مقسمین شهریه امام شد:
🔹پس از بازرسى منزل خمینى و عدم اجازه رفت و آمد به منزل وى، وضع پرداخت شهریه خمینى به طلاب به صورت نامرتبى درآمده و مقسمین خمینى از وضع موجود نگران و در حال حاضر براى پرداخت شهریه به طلاب شهرستانها و حفظ موقعیت قبلى یک نفر از روحانى از هر شهرستان را انتخاب که شهریه طلاب آن شهرستان را در قم پرداخت نماید و این روحانیون بعضاً از بیم دستگیرى از بار این مسئولیت شانه خالى مىکنند و طلاب طرفدار خمینى هم موقعیت خود را در مخاطره دیده و با فرارسیدن ماه مبارک رمضان حوزه علمیه را ترک مىکنند. در صورت تصویب و موافقت به منظور متلاشى نمودن تشکیلات مقسمین خمینى هر یک از آنان پس از شناسایى دستگیر و پس از اخذ بیوگرافى و عکس به تهران اعزام و در مرکز پس از یک سلسله تحقیقات از آنان تعهدى مبنى بر عدم دخالت در این امور اخذ و آزاد گردند.
🔸به استحضار مىرساند که این اقدام از هر جهت نتایج خوبى خواهد داشت و روحانیون دیگر نیز این وظیفه را متقبل نخواهند شد و طبیعتاً در پرداخت شهریه خمینى به طلاب، تأخیر حاصل؛ و طلاب نیز به مرور به آیات دیگر خواهند گروید.
رئیس ساواک قم، مهران
🔹به دنبال آن چند تن از مسئولان شهریه امام از جمله آقایان: اسلامى، محفوظى و #صانعى دستگیر و تبعید شدند و ساواک شاه روى جمعآورى رساله عملیه امام که از سال ۱۳۴۴ خرید و فروش آن ممنوع بود، بار دیگر تأیید کرد و به منظور فشار هر چه بیشتر بر پیروان راستین راه امام دستور داد که از مسافرت «طرفداران خمینى» به مکه جلوگیرى شود.
(نهضت امام خمینی، دفتر دوم، ص 379و380)
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
هدایت شده از KHAMENEI.IR
پیام رهبر انقلاب در پی جسارت به ساحت قرآن مجید در سوئد:
اشد مجازات برای عامل جسارت به ساحت قرآن مجید مورد اتفاق همه علمای اسلام است
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی جسارت به ساحت مقدس قرآن مجید در سوئد را حادثهای تلخ و توطئهآمیز و خطر آفرین خواندند و تاکید کردند: اشد مجازات برای عامل این جنایت مورد اتفاق همه علمای اسلام است، دولت سوئد باید عامل جنایت را به دستگاههای قضایی کشورهای اسلامی تحویل دهد.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جسارت به ساحت مقدس قرآن مجید در سوئد، حادثهای تلخ و توطئهآمیز و خطرآفرین است. اشد مجازات برای عامل این جنایت مورد اتفاق همه علمای اسلام است، دولت سوئد نیز باید بداند که با پشتیبانی از جنایتکار، در برابر دنیای اسلام آرایش جنگی گرفته و نفرت و دشمنی عموم ملتهای مسلمان و بسیاری از دولتهای آنان را به سوی خود جلب کرده است.
وظیفه آن دولت آن است که عامل جنایت را به دستگاههای قضایی کشورهای اسلامی تحویل دهد. توطئهگران پشت صحنه نیز بدانند که حرمت و شوکت قرآن کریم روز به روز افزونتر و انوار هدایت آن درخشانتر خواهد شد، امثال این توطئه و عاملان آن، حقیرتر از آنند که بتوانند جلوگیر این درخشش روزافزون باشند. والله غالبٌ علی اَمرِه
سیدعلی خامنهای
۳۱ تیرماه ۱۴۰۲
هدایت شده از KHAMENEI.IR
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجتالاسلاموالمسلمین شیخ حسن صانعی
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی با تسلیت در گذشت حجةالاسلامالمسلمین آقای حاج شیخ حسن صانعی، آن مرحوم را ثابت قدم و از قدیمیترین اصحاب امام بزرگوار خواندند و از خردمندی و خیرخواهی بعنوان دو خصوصیت بارز آن شخصیت بیتظاهر نام بردند.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است.
بسم الله الرحمن الرحیم
درگذشت جناب حجةالاسلامالمسلمین آقای حاج شیخ حسن صانعی رحمةاللهعلیه را به خاندان مکرم و دوستان و معاشران آن مرحوم و به کلیّهی مرتبطین بیت حضرت امام رضواناللهعلیه تسلیت عرض میکنم.
این مرد وفادار و ثابت قدم از قدیمیترین اصحاب امام بزرگوار و در شمار اولین یاران ایشان در آغاز نهضت و سپس جزو همراهان همیشگی آن بزرگمرد در همهی فراز و نشیبهای دوران مبارزات تا هنگام پیروزی و پس از آن تا غروب آن آفتاب تابان بود. اینجانب در طول رفاقت دیرین خود با وی، خردمندی و خیرخواهی را دو خصوصیت دیگر این شخصیت بیتظاهر و پرکار دانسته و شناختهام.
رحمت و مغفرت الهی شامل حال ایشان باد انشاءالله.
سیدعلی خامنهای
۳۱ تیرماه ۱۴۰۲
تعیین جایزه یک میلیون دلاری برای اعدام سلمان رشدی توسط مرحوم شیخ حسن صانعی
بهمناسبت ارتحال حجتالاسلام و المسلمین شیخ حسن صانعی
...بهدنبال فرمان حضرت امام مد ظله العالی مبنی بر اعدام مؤلف کتاب آیات شیطانی، حجتالاسلام حاج شیخ حسن صانعی نماینده امام و سرپرست بنیاد 15 خرداد اعلام کرد در اجرای این جهاد مقدس به هر ایرانی که این مزدور استعمار را بهسزای عمل ننگینش برساند 20 میلیون تومان و به هیر غیرایرانی یک میلیون دلار جایزه اهداء خواهد شد...
(روزنامه کیهان، 27بهمن1367، ص2)
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
افزایش مبلغ جایزه اجرای حکم اعدام سلمان رشدی توسط مرحوم شیخ حسن صانعی در سال 1391
بهمناسبت ارتحال حجتالاسلام و المسلمین شیخ حسن صانعی
بسماللهالرحمنالرحیم
🔹ساخت فیلم سراسر اهانت نسبت به ساحت مقدس پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله و سلم هر چند تازهترین اقدام ضداسلامی دشمنان دین خدا در اهانت به مقدسات اسلامی به ویژه وجود مقدس پیامبر اسلام(ص) است لکن تا زمانی که حکم تاریخی حضرت امام خمینی رضوانالله تعالی علیه مبنی بر اعدام #سلمان_رشدی مرتد نویسنده گستاخ کتاب آیات شیطانی اجرا نشود آخرین اقدام اهانتآمیز نخواهد بود. قطعاً اگر حکم امام اجرا میشد، اهانتهای بعدی که در قالب کاریکاتور، مقالات و ساختن فیلم ادامه یافته صورت نمیگرفت. گستاخی دشمنان کینهتوز اسلام را که زیر پرچم شیطان بزرگ آمریکا و صهیونیستهای نژادپرست صورت میگیرد، فقط با اجرای قاطعانه حکم اسلام میتوان به بنبست کشاند و مانع ادامه آن شد. حکم اعدام سلمان رشدی مرتد با هدف خشکاندن ریشه توطئههای ضداسلامی صادر شده بود و اکنون نیز با اجرای این حکم است که میتوان این سلسله توطئههای کینهتوزانه را ریشهکن ساخت و این روزها مناسبترین زمان برای انجام این کار است.
🔸تعیین جایزه برای اجرای حکم اعدام سلمان رشدی که بلافاصله بعد از صدور حکم امام(سلامالله علیه) با دستور و تنفیذ معظم له به بنیاد پربرکت 15 خرداد به وسیله اینجانب صورت گرفت، هدف ریشهکن کردن توطئه ضداسلامی را دنبال میکرد و اکنون ضرورت این اقدام بیش از هر زمان دیگری روشن شده است. به همین منظور اینجانب مبلغ 500 هزار دلار دیگر به جایزه اعدام سلمان رشدی اضافه مینمایم و هر کس این حکم را اجرا کند بلافاصله کل مبلغ به او پرداخت خواهد شد.
🔹ضمناً لازم میدانیم این نکته را نیز اعلام نمایم که کلیه کسانی که با رعایت سیاستهای حاکمیت در زمینه مقابله با توطئههای ضداسلامی به ویژه اهانت به ساحت مقدس پیامبر اکرم(ص) فعالانه عمل کنند از حمایتهای بنیاد 15 خرداد برخوردار خواهند شد.
نماینده ولی فقیه و سرپرست بنیاد 15 خرداد
حسن صانعی
25 شهریور 1391
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
یار امام
پرونده ویژه بنیاد تاریخپژوهی به مناسبت ارتحال حجتالاسلام و المسلمین شیخ حسن صانعی
حکم به آقای حسن صانعی برای احداث سد 15 خرداد جهت تأمین آب آشامیدنی قم
حکم انتصاب آقای حسن صانعی به سمت سرپرست بنیاد 15 خرداد
تقدیر از خدمات شیخ حسن صانعی در طول دوران نهضت و تأیید ایشان
حکم به شیخ حسن صانعی جهت انتقال اموال مصادره شده به بنیاد 15 خرداد
موافقت با واگذاری بخشی از اراضی شهری مصادره شده جهت رفع نیاز محرومین، به «بنیاد 15 خرداد»
حکم به شیخ حسن صانعی استفاده از اموال مصادرهای جهت کمک به محرومین
تأییدیه در مورد آقایان حسن صانعی، هاشم رسولی محلاتی و محمد حسن رحیمیان
تأیید مرحوم شیخ حسن صانعی در نامه امام به مرحوم حاج احمد خمینی
حکم تعیین اعضای هیأت مؤسس مکتب خواهران قم-جامعة الزهرا (س)
پیک امام
دستگیری و تبعید مرحوم شیخ حسن صانعی
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجتالاسلاموالمسلمین شیخ حسن صانعی
تعیین جایزه یک میلیون دلاری برای اعدام سلمان رشدی توسط مرحوم شیخ حسن صانعی
افزایش مبلغ جایزه اجرای حکم اعدام سلمان رشدی توسط مرحوم شیخ حسن صانعی در سال 1391
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
🗞فهرست گزیده منتشر شده از کتاب «عمار انقلاب» در روزنامه کیهان
بخش اول
بخش دوم
بخش سوم
بخش چهارم
بخش پنچم
بخش ششم
بخش هفتم
بخش هشتم
بخش نهم
بخش دهم
بخش یازدهم
بخش دوازدهم
بخش سیزدهم
بخش چهاردهم
بخش پانزدهم
بخش شانزدهم
بخش هفدهم
بخش هجدهم
بخش نوزدهم
بخش بیستم
بخش بیست و یکم
بخش بیست و دوم
بخش بیست و سوم
بخش بیست و چهارم
بخش بیست و پنجم
بخش بیست و ششم
بخش بیست و هفتم
بخش بیست و هشتم
بخش بیست و نهم
بخش سیام
بخش سی و یکم
بخش سی و دوم
بخش سی و سوم
بخش سی و چهارم
بخش سی و پنجم
بخش سی و ششم
بخش سی و هفتم
بخش سی و هشتم
بخش سی و نهم
بخش چهلم
بخش چهل و یکم
بخش چهل و دوم
بخش چهل و سوم
بخش چهل و چهارم
بخش چهل و پنجم
بخش چهل و ششم
بخش چهل و هفتم
بخش چهل و هشتم
بخش چهل و نهم
بخش پنجاه
بخش پنجاه و یکم
بخش پنجاه و دوم
بخش پنجاه و سوم
بخش پنجاه و چهارم
بخش پنجاه و پنجم
بخش پنجاه و ششم
بخش پنجاه و هفتم
#عمار_انقلاب
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
1402.4.17.pdf
1.61M
اختلاف مبنایی با برخی دوسـتان
انتشار گزیدهای از «عمار انقلاب» در بخش پاورقی روزنامه کیهان/بخش پنجاه و یکم
🔹حجتالاسلام و المسلمین سیدمحمود دعائی: «در اواخر سال 1343 به خاطر خط مشیای که آقای شریعتمداری داشتند، دارالتبليغ را تأسیس کرده بودند، اختلاف بینش به وجود آمد بین برخی از دوستانی که آنجا را اداره میکردند با دوستان اصلی - با برخی از دوستانی که در هسته مرکزی بودند و ارتباطاتی با تشکیلات دارالتبليغ داشتند - آقای خسروشاهی، آقای حجتی و... بودند و آنها تأکید داشتند که برای وحدت روحانیت از آقای شریعتمداری هم یاد بشود. از دارالتبليغ هم اسم برده شود.
🔸احساس میشد که نوعی تنگنای همزیستی، محذوراتی را دارد بین آقایان به وجود میآورد، معذلک نشریه تداوم داشت و برای جبران این نقیصه - خط مشیای که در این نشریه داشت حاکم میشد - نشریه انتقام سازماندهی شد.
🔹نشریه انتقام در کنارش بیانگر اهداف جدی و قوی و ناب مبارزاتی بود؛ نشریهای که آخرین شمارهاش مربوط به کاپیتولاسیون بود.
...»
🔸حجت الاسلام و المسلمین دعایی در سخنانی عجیب، اختلاف آقای شریعتمداری با امام خمینی(ره) را صرفاً به اختلاف در روش تقلیل میدهد. این نشان میدهد که اختلاف آیت الله مصباح با سایر افرادی که در نشریه بعثت، افکار آقای شریعتمداری را منتشر میکردند، چقدر دقیق و سنجیده بود...
🗞ضمیمه: روزنامه کیهان،17تیر1402، صفحه 6.
متن کامل
بخشهای پیشین
#عمار_انقلاب
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
1402.4.19.pdf
1.1M
اهمیت انتشار «انتقام» در متن مبارزات
انتشار گزیدهای از «عمار انقلاب» در بخش پاورقی روزنامه کیهان/بخش پنجاه و دوم
🔹آیت الله مصباح در مورد همکاران خود در نشریه انتقام میگوید:
🔸«... به فکر نشریه دیگری افتادیم که مستقل باشد. فقط علاقهمندان به حضرت امام در آن مشارکت داشته باشند. ملاحظاتی در آن نباشد، ترویجی از بیوت و کارهایشان نشود؛ کاملاً آزاد و مستقل در جهت مبارزه با دستگاه کفر باشد و صرفاً در جهت حمایت از روحانیت مبارز فداکار باشد. این بود که به فکر یک نشریه دیگری افتادیم.
🔹با کمک آقای هاشمی توانستیم ماشین دیگری تهیه کنیم و نشریهای به نام «انتقام» تأسیس کردیم. البته آقای هاشمی فقط اطلاع داشتند که من این کارها را میکنم ولی هیچ مشارکتی در نشریه نداشتند...»
🗞ضمیمه: روزنامه کیهان،19تیر1402، صفحه 6.
متن کامل
بخشهای پیشین
#عمار_انقلاب
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
1402.4.21.pdf
1.29M
اهتمام به امور فکری در کنار فعالیتهای سیاسی
انتشار گزیدهای از «عمار انقلاب» در بخش پاورقی روزنامه کیهان/بخش پنجاه و سوم
🔹«مجمع علمی نجات نسل جوان» زیر نظر آیت الله مکارم شیرازی و در جبهه تقویت مبارزات فرهنگی، به وجود آمده بود و فعالیتی گسترده و چشمگیر داشت. ایشان در کنارِ انتشار مجله پربار و مؤثرِ «درسهایی از مکتب اسلام»، در سال 1343، با کسب مجوز از اداره کل تألیف و ترجمه وزارت آموزش و پرورش، گروهی را تحت عنوان «مجمع علمی نجات نسل جوان» ساماندهی نمود تا از این طریق ضمن چاپ نشریات و کتب سودمند و مورد نیاز نسل جوان به پاسخگویی شبهاتی که در این دوران از طریق نشریات و مجلات و مجامع مختلف مطرح میگردید، اقدام نماید. این حرکت نیازمند سازماندهی در شهرهای مختلف بود که از طریق کتابفروشیهای مذهبی، صورت گرفت.
🔸یکی از قدیمیترین اسنادی که درباره فعالیتهای سیاسی علامه مصباح وجود دارد، گزارشی است که از همکاری ایشان با «مجمع علمی نجات نسل جوان» حکایت دارد...
🗞ضمیمه: روزنامه کیهان،21تیر1402، صفحه 6.
متن کامل
بخشهای پیشین
#عمار_انقلاب
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
1402.4.24.pdf
1.49M
مصبـاح اندیشـه
انتشار گزیدهای از «عمار انقلاب» در بخش پاورقی روزنامه کیهان/بخش پنجاه و چهارم
🔹این نکته در لیست فعالیتهای علمی آیت الله مصباح یزدی کمتر مورد توجه قرار گرفته است که ایشان در اولین ترجمه تفسیر المیزان، که قبل از سال1344 انجام و حدود 40 مجلد چاپ شد، در کنار آقایان #محمدعلی_گرامی، #عبدالکریم_نیری_بروجردی، #محمدرضا_صالحی_کرمانی، #سیدمحمد_خامنهای، #محمدجواد_حجتی_کرمانی، در ترجمه ۱۲ جلد آن مشارکت داشتند که ده جلد اول این ترجمه در انتشارت دارالعلم قم و سى جلد بعد در انتشارات محمدى منتشر شد اما بعدها با پیشنهاد علامه طباطبائی و به جهت یکدست شدن ترجمهها، مجموع تفسیر المیزان توسط آقای #موسوی_همدانی ترجمه و توسط دفتر انتشارات اسلامى (جامعه مدرسین حوزه علمیه قم) به چاپ رسید.
🔸 آیت الله شیخ رضا استادی در مورد ترجمه المیزان توسط آیت الله مصباح میگوید:«آقای مصباح یک جلد از تفسیر المیزان را ترجمه کردهاند که چاپ شده و چند جلد هم آیت الله مکارم و آقای گرامی و آقای حجتی ترجمه کردند که چاپ شده اما اینکه غیر از ترجمه یک جلد از تفسیر، حضرت آقای مصباح دخالت دیگری هم داشته بنده اطلاع ندارم.»...
🗞ضمیمه: روزنامه کیهان،24تیر1402، صفحه 6.
متن کامل
بخشهای پیشین
#عمار_انقلاب
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db