eitaa logo
ارتباط موثر
1.5هزار دنبال‌کننده
906 عکس
329 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
OstadAbedi_Veladat_H_Masume_14020230.mp3
3.33M
❇️ بیانات آیت الله احمد عابدی به مناسبت ولادت با سعادت حضرت معصومه سلام ﷲ علیها @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔳 تبلیغ نکردن خیلی بهتر از تبلیغ بد کردن است! 📉نتیجه یک تحقیق نشان داده است که تولیدات یک کارخانه نوشابه سازی در منطقه‌ای که در آنجا تبلیغ نداشته، به مراتب بیشتر از نواحی تحت پوشش تبلیغاتش بوده است! بسیاری از برندها، میلیون ها دلار هزینه تبلیغات می کنند؛ اما این تبلیغات به علت طراحی بد، شعارهای بد و یا نداشتن پیام مناسب، در واقع ضد تبلیغ هم بوده‌اند! از باب نمونه تیتر اصلی یکی از مهم ترین عناصر تبلیغات چه در تبلیغات رسانه ای و چه چاپی است. اگر تیتر شما و پیام اصلی تبلیغ شما، جذاب باشد، درصد زیادی از مسیر را رفته‌اید. 📕کتاب اعترافات یک تبلیغاتچی 📝نوشته دیوید اگیلوی؛ پدر تبلیغات مدرن __________________ در امور مختلف(امور دینی و یا توصیه‌های شخصی و...) چقدر از فعالیت‌های ما به نوعی با هدف تبلیغاتِ انجام و ترک یک کار است؟ (از توصیه‌های پدرانه و مادرانه و برادرانه و خواهرانه تا گونه امر به معروف و نهی از منکر) کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📃 کودکان خود بخود خشونت را بروز نمیدهند، ما در شکل گیری آن دخیل هستیم 🔻راهكارهایی برای والدین در مقابل عصبانیت و خشونت فرزندان 1️⃣ ابتدا بر رفتارها و برخوردهای خودتان دقت كنید. با شخصیت و ویژگی‌های رفتاری خود آشنا شوید و اگر نیاز به بهبودی دارند، آنهارا بهبود بخشید. 2️⃣ در كنار فرزند خود باشید، نه در مقابل او. این را بدانید كه هر رفتاری دلیلی دارد پس هنگام بروز رفتارهای عصبی با حفظ آرامش خود سعی كنید علت را بیابید. 3️⃣ تلاش كنید مساله را از دریچه ذهن فرزند خود ببینید. این یك رفتار همدلانه است. با او همدلی كنید. 4️⃣ زمان بروز خشم و عصبانیت اصلا زمان مناسبی برای نصیحت نیست. وقتی رابطه مطلوب است با فرزند خود صحبت كنید و ارتباطی صمیمانه را بین خودتان شكل دهید حالا در خلال این رابطه صمیمی بیشتر می‌توانید بر او تاثیر بگذارید. 5️⃣ وقتی عصبانیت و پرخاشگری بروز می‌كند سعی كنید با لحنی آرام و در عین حال قاطع با او صحبت كنید. این گونه خشم او نیز كنترل می‌شود. 6️⃣ در برخورد با فرزندان خود چه در تشویق و چه در تنبیه، منصفانه و عادلانه برخورد كنید. 7️⃣ اطلاعات و آگاهی‌های خود را در مورد مراحل رشد فرزندان و ویژگی‌های هر دوره افزایش دهید تا بهتر بتوانید با فرزند خود ارتباط برقرار كنید. 💠مركز مشاوره دانشگاه تهران کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔔 چگونه دیگری را نقد کنم که نقد موجب آزارش نشود؟ (۱) 🔸 بسیاری اوقات در ارتباطات روزمره با اطرافیان دور و نزدیک و یا زندگی زناشویی، نقد هایی داریم که هنگام مطرح کردنشان با طرح مقابل، موجب دل آزردگی او می شویم. 📌چنانکه بارها در کلاس و کارگاه ذکر شده است، نقد کردن، معمولا برای شخص مورد نقد و انتقاد خوشایند نیست. ولو از گوینده ناراحت نشود از وجود یک کاستی در عملکرد خود ممکن است احساس ناخرسندی کند. با رعایت نکات، آسیب نقد و انتقاد کردن را می توان کاهش داد: 1️⃣ به دلیل این که هنگام نقد، عزت نفس فرد مورد نظر مورد مخاطره قرار می گیرد؛ افراد معمولا در برابر نقد مقاوم هستند و (به جز افرادی که در آن موقعیت عزت نفس بالایی دارند ...) 🔹بنابراین سعی کنید تا حد ممکن از روش های جایگزین استفاده کنید. مثلا به جای این که دوست،همکار، فرزند و یا همسرتان را به دلیل رعایت نکردن نظم مورد انتقاد قرار دهید، هنگامی که نظم را رعایت می کند، خیلی او را تقدیر کرده و از او تعریف کنید. این کار به مرور زمان، باعث می شود عدم رعایت نظم او کم رنگ شده و رعایت کردن نظمش بیشتر شود. 2️⃣ قبل از نقد طرف مقابل، نیت‌تان را با خود مرور کنید! آیا واقعا قصد کمک به او و اصلاحش را دارید یا خدای ناکرده قصد دارید دلتان خنک شود یا او را ضایع کنید؟! و یا حتی قصد دارید جوابی قانع کننده و یا حتی کوبنده داده باشید؟ با خودتان رو راست باشید. چون نیت شما در صحبت‌تان حتما اثر گذار خواهد بود. 🌹 برای پای بندی به انصاف و اخلاق معاشرت، به قصد و نیت خود توجه بیشتری کنید. 3️⃣ قبل از نقد نقاط منفی او، حتما به نقاط مثبتش فکر کنید و آن ها را به زبان آورده و به خاطر آن نقاط مثبت، تقدیرش کنید. 🔹سعی کنید: هم نقاط مثبتی که ذکر می کنید و هم تقدیرتان، واقعی باشد. اغراق گویی و چاپلوسی، به منزلت اجتماعی شما آسیب می رساند. 4️⃣ مراقب باشید رفتار فرد را نقد کنید و نه شخصیتش را. مثلا نگویید "شلخته ای" بلکه ایرادی که در رفتارش سراغ دارید بیان کنید که هنگام آمدن به منزل، لباس هایش را نامرتب روی تخت و روی زمین می‌اندازد... 🔹وقتی شخصیت مخاطب مورد نقد قرار گیرد، او ناگزیر یا از خود دفاع می‌کند و یا با سرزنش درونی خود، موجب ضعف عزت نفس خواهد شد. ✳️انتقاد کردن هنری است که نیازمند آموزش و ظرافت در عمل است. ادامه دارد... کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا