eitaa logo
ارتباط موثر
1.4هزار دنبال‌کننده
871 عکس
314 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
🗓 مدیریت زمان مدیریت زمان بهترین روش برای رسیدن به هدف‌هایی است که در زندگی برای خود تعیین کرده‌ایم. مدیریت زمان کمک می‌کند بتوانیم انرژی و زمان خود را به صورت مؤثرتری کنترل کنیم و به کارهای روزانه، زندگی شخصی و حرفه‌ای ما نظم می‌دهد، و وادارمان می‌کند تا در زمان‌های معینی به کارهایی بپردازیم که بیشترین تأثیر را در موفقیت در زندگی خواهند داشت. این نکته را باید به خاطر داشته باشید که مدیریت زمان به این معنی نیست که تمام کارهایی را که در سر دارید بتوانید انجام دهید؛ اما به شما کمک می‌کند که بدانید چه کارهایی را باید و چه کارهایی را نباید انجام دهید. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از نقش پراکنده
🔶 فراتر از دیگران 🔶 دکتر «جفری لانگ» استاد ریاضیات دانشگاه کانزاس در سال ۱۹۵۴ در خانواده اي پروتستان در آمريكا به دنيا آمد. با آنکه در مدرسه ای کاتولیک تحصیل کرد اما در ۱۸ سالگي بي خدا شد. سالها بعد وي از طريق يكي از دانشجویان مسلمانش نسخه اي ترجمه شده از قرآن هديه گرفت و ظرف سه سال همه آن را مطالعه كرد و در پايان تصميم گرفت اسلام بياورد. وی سخنرانی گوناگونی در خصوص اسلام و باورهای اسلامی دارد . 🌱 @rooyesheiman بخش اول از قصه اولین نماز خواندن جفری لانگ و بخش دوم از قصه اولین نماز خواندن جفری لانگ متن کامل .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 سخنرانی و مقاله‌ علیه اسلام من را از یک جهت خوشحال می‌کند! 🔹 من مکرر در نوشته‏‌های خودم نوشته‏‌ام من هرگز از پیدایش افراد شکاک در اجتماع که علیه اسلام سخنرانی کنند علیه اسلام مقاله بنویسند متأثر که نمی‌شوم هیچی، خوشحال هم می‌شوم. از یک نظر خوشحال می‌شوم از نظر چه؟ چون سبب می‌شود که چهره اسلام بیشتر نمایان بشود. 🔸 وجود افراد شکاک و افرادی که علیه دین سخنرانی می‌کنند یک وقت خطرناک است که حامیان دین آنقدر مرده و بی‌روح باشند که در مقام جواب بر نیایند. 🔹 اساساً دینی که منطقش بر اساس فکر است بر اساس عقل است بر اساس فلسفه است بر اساس یک سلسله مصالح است، در این جهت نگرانی‌هایی ندارد 🔸 روی همین حساب از صدر اسلام آن آزادی تفکری که اسلام به همه مسلمین و به ملل دیگر درباره اسلام داد، هیچ ملت دیگری نداده است و این از افتخارات اسلام است. 📗 شهید آیت‌الله مطهری، آینده انقلاب اسلامی ایران، ص۳۲۶-۳۲۵ کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷 فضیلتی به نام شجاعت سیدحسن نصرالله خطاب به صهیونیستها: گریه خواهید کرد/ نمی‌دانید که از چه خطوط قرمزی تجاوز کردید. دبیرکل حزب‌الله لبنان: 🔹آیا (رژیم صهیونیستی و حامیانش) گمان می‌کنند که اسماعیل هنیه را در تهران ترور کنند و تهران سکوت می‌کند؟ 🔹ایران معتقد است که ترور هنیه، خدشه به امنیت ملی و حاکمیت آن است و مهمترین از همه اینکه، ترور را خدشه به شرافت می‌داند. دشمن باید منتظر خشم شرافتمندان این امت و انتقامجویی آنها از خود باشد. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ امام على عليه السلام : الشَّجاعَةُ أحَدُ العِزَّينِ شجاعت ، نيمى از عزّت است . شجاعت را در خود و فرزندان مان تقویت کنیم. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
⛔️ذهن و اثر وارونه ... یکی از واقعیت‌های جالب دربارۀ ذهن این است که وقتی شواهدی خلاف باورهای راسخ شما ارائه می‌شود، به جای تجدید نظر در باورتان، علاقه دارید بیش‌تر در باور خود فرو روید. این ویژگی را اثر وارونه می‌نامند. ❓اما دلیل آن چیست؟ ممکن است به این دلیل باشد که مغز اطلاعات مغایر با باورهایمان را تهدید می‌داند. محققان به روش اف‌ام‌آر‌آی دریافتند که مغز اطلاعات متضاد با باورهای عمیق سیاسی را به همان شیوه و در همان مکانی (قشر سینگولیت) پردازش می‌کند که پاسخ به درد پردازش می‌شود. به بیان ساده، ذهن با عقایدی که فکر می‌کنیم غلط است، طوری رفتار می‌کند که انگار خطر آسیب فیزیکی به ما وجود دارد. پس تعجبی ندارد که این‌قدر به محق بودن خود وابسته‌ایم! به نقل از کتاب: ار اجتناب دست بردار کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
♦️افزایش«امید به زندگی»/مراقب «کوفتگی ذهنی» در جوانان باشیم افروز،استاد ممتاز دانشگاه تهران: 🔹در حال حاضر امید به زندگی به معنای گستره حیات بشر به نسبت سال‌های قبل افزایش یافته است. 🔹کلافگی‌های روانی، تعارضات فکری و کوفتگی ذهنی در بین جوانان می‌تواند به از دست دادن امید و امیدواری بیانجامد، از این رو باید امید جوانان را بیشتر کنیم. 🔹کلافگی‌های روانی و تعارضات فکری، کوفتگی ذهنی و احساس نا امنی روانی از جمله مشکلات جوانان است که می‌تواند به از دست دادن امید و امیدواری به فردا بینجامد. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تیزر ویدئویی «یک ترور بنی‌اسرائیلی» 🔻جلسه ۳۰ از فصل ششم روایت انسان ترور یک شیوه قدیمی برای اسرائیلی‌ها و بنی‌اسرائیلی‌ها برای حذف نیروهای جبهه حق است. در پادکست «یک ترور بنی‌اسرائیلی»، داستان ترور حضرت زکریای نبی را توسط قوم بنی‌اسرائیل خواهید شنید. 🔴برای شنیدن این جلسه صوتی روایت انسان، اینجا کلیک کنید. ⭕️ @Revayate_ensan_home
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✳️ امید با ما چه می‌کند؟ افرادی هستند که وقتی دچار مشکل می‌شوند در یک بازه زمانی کوتاه می‌توانند بر پریشانی خود غلبه کنند، به دنبال راه‌حل بروند و زودتر خود را با شرایط منطبق کنند که این نوعی حسن محسوب می‌شود. 🔻طبق پژوهش‌های انجام شده افراد امیدوار تحمل دشواری بالایی دارند. آنها فرایندی که نیاز است تا مسأله حل شود را به راحتی طی می‌کنند. 🔻این افراد زمانی‌که مسأله‌ای آنها را دچار چالش کند و تغییرات پایداری در زندگی آنان به‌وجود آورد، می‌توانند با آن منطبق شوند، آن را بپذیرند و این پذیرش به آنها کمک می‌کند که مسیر را ادامه بدهند. به طور کلی افراد امیدوار دیدگاه مثبت‌تری نسبت به زندگی و آینده دارند. 🔻طبق بررسی انجام شده بر روی مسائل جسمی، این افراد در مقابله با بیمارهای سخت توان بیشتری از خود نشان می‌دهند، از فرصت باقی مانده خود به‌ بهتر نحو ممکن استفاده و برنامه‌ها و اهداف خود را دنبال می‌کنند. این مسائل نشان می‌دهد که نقش امید در سازگاری به خصوص در شرایط دشوار برای این افراد پررنگ‌تر است. 🔻در مغز انسان انتقال‌دهنده‌های عصبی وجود دارد که مسئول حفظ، ایجاد شادمانی، انگیزه و تحرک به سمت آینده است. 🔻طبق بررسی‌های انجام شده افراد امیدوار میزان بیشتری از انتقال‌دهندگان عصبی مثل سروتونین را ترشح‌می‌کنند که سبب می‌شود شادمانی، انگیزه و تحرک بیشتری نسبت به سایر افراد داشته باشند. 🔻همچنین عصب‌هایی در مغز وجود دارد که قادر است خاطرات تلخ را در مواجهه با شرایط دشوار برای فرد یادآوری کند که تکرار این امر در دراز مدت مشکل‌ساز است و باعث می‌شود فرد دچار افسردگی‌های شدید ‌شود. حس امیدواری بر بازخوانی خاطرات بد غلبه می‌کند، سطح ترشح آن را در مغز کم می‌کند و اجازه نمی‌دهد خاطراب بد و نگران‌کننده در فرد تداعی شود. 🔻بدن ما دارای افیون‌های درون‌زایی است که هنگام مواجهه با آسیب‌های جدی در بدن ترشح می‌شود، نقش تسکین‌کننده را اجرا می‌کنند و حس امیدواری سطح ترشح این افیون‌ها را افزایش می‌دهد. همچنین امیدواری بر روی سیستم‌امینی نقش تائیدشده‌ای دارد و با این حس می‌توانیم خود را در برابر بیماری‌های جسمی مانند کرونا در امان ‌نگه داریم. 🔻در بین درمان‌های روانشناختی، امیددرمانیِ اشنایدر، تنها درمانی است که امید را به عنوان هدف اصلی در درمان مدنظر قرار داده است. در درمان افراد افسرده مفهوم هدفمندی و امیدواری بهم گره‌خورده‌اند. امیدواری در مسیر رسیدن به هدف اثربخشی زیادی را به دنبال دارد. 🔻امید قابل‌تسری است؛ یعنی اگر در حوزه‌ای از زندگی آن را تجربه کرده باشیم، ناخودآگاه در بقیه امور زندگی ما وارد خواهد شد.. بخشی از امیدواری به صورت ژنتیکی به ارث می‌رسد و بخش‌دیگر آن براساس تجربیاتی به وجود می‌آید که فردی در طول فرآیند بزرگ شدن آن‌ها را به دست می‌آورد. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✳️ با حضور مدیران و کادر مدارس علمیه خواهران استان البرز کارگاه فرهنگ سازمانی و ارتباط مؤثر در محیط کار برگزار شد. در طول دو روز برنامه کارگاهی فشرده، آنچه بیش از همه مشهود بود، حضور پرانگیزه و منظم بزرگوارانی بود که برای توسعه توانمندی‌های ارتباطی و اخلاقی خود، از زمان تعطیل و نیز مشغله‌های پرشمار مادرانه و زنانه، گذشتند. برنامه‌ریزی مناسب و حضور پیوسته مسئولان مدیریت استانی حوزه، بر محاسن دوره افزود. به فضل الهی جمع تان روز به روز پر انگیزه‌تر، پرشورتر، موفق‌تر و با اخلاص‌تر باد. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
در ازدحام دنیا، اگر انسانی را یافتید که شما را می‌فهمید، می‌پذیرفت، و قضاوت نمی‌کرد، رهایش نکنید. آن‌ها که ما را نمی‌فهمند، بی‌شمارند … @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از ارتباط موثر
🚫 گاهی گفته می‌شود: با هرکسی مثل خودش رفتار می‌کنم...، این جمله یعنی : ما هیچ کنترلی بر رفتار خودمان نداریم و این دیگرانند که تعیین کننده رفتار ما هستند. یعنی شبیه عروسک خیمه شب بازی؛ ضعیف و ناتوان و بازیچه دست دیگران هستیم. ✅ اگر افرادی با رفتار نادرست‌شان روح ما را آزار می‌دهند و به ما آسیب می‌رسانند و هیچ امیدی به اصلاح رفتارشان نیست، می‌توانیم آنها را از زندگی‌مان حذف کنیم، نه اینکه مثل خودشان رفتار کنیم. 🌹مهربانی، احترام، گذشت و همدلی باید در ذات ما باشد، نه در دست دیگران. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پروبال دادن به هیجان‌ها به معنای قدرت‌دادنِ بیش‌ازحد به آن است؛ یعنی دامن‌زدن به آتش آن و پروار کردنش با غذاهایی مضر که نوع دیگری از اجتناب است؛ زیرا شما را از صرفِ تجربۀ هیجان، همان‌گونه که هست، دور می‌کند و در عوض، به آن جلوه‌ای اغراق‌آمیز می‌دهد. این نیز ممکن است اشکال مختلفی داشته باشد. برای مثال، اگر احساس عصبانیت می‌کنید، می‌توانید به خشم پروبال دهید، بدین‌گونه که مدام به خودتان یادآوری کنید چه اشتباهی کرده‌اید، انگیزۀ شیطانی‌ای را که عصبانی‌تان کرده، تصور کنید و بی‌عدالتی‌های دیگری را که در زندگی تجربه کرده‌اید، به یاد بیاورید. همچنین می‌توانید جیغ‌وداد کنید یا خانه را با عصبانیت ترک کنید (اتفاقاً تحقیقات نشان می‌دهند که بروز عصبانیت از این راه‌ها معمولاً آتش خشم را شعله‌ورتر می‌کند). 📚 کتاب : از اجتناب دست بردار/ ص۶۵ کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
🍀رقابت در حسادت سه کس جایی نشستند و صحبت در گرفتند. یکی گفت: حسد تو تا چه اندازه است؟ اولی گفت: من نخواهم که خیر به کسی رسانم. دیگری گفت: تو مرد صالحی، من نخواهم که کسی به کسی خیر رساند. سوم گفت: شما فاضل‌ترین مردمانید، من نخواهم که کسی به من خیر رساند. کتاب نوادر ترجمه منتخب محاضرات الأدباء راغب اصفهانی، فصل پنجم: در حسد، صفحه ۷۰. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸بعد از یه مدت کار سخت دانشگاهی تصمیم گرفتم یک هفته به خودم استراحت بدم. به استادم ایمیل زدم که مریض شدم و حالم خوب نیست، اونم گفت اشکالی نداره و استراحت کن. 🔹بعد از یه هفته که رفتم دانشگاه استاد صدام کرد و گفت شاید این موادی که توی آزمایشگاه بوده، روی سلامتیت تاثیر بد گذاشته و من نمیتونم اجازه بدم کارتو ادامه بدی. باید بری یه چکاپ کامل انجام بدی و نتیجشو بیاری تا مطمئن بشم سلامتی. واسه اینکه با پزشک بتونم راحت ارتباط برقرار کنم هم یه پزشک ایرانی پیدا کرده بود و آدرسشو رو نقشه مشخص کرده بود. 🔹خلاصه یه هفته درگیر دکتر رفتن و آزمایش و... بودم به خاطر یه دروغ کوچیک و بعدش مجبور شدم کلی اضافه بمونم تا کارای عقب مونده رو انجام بدم...! آلمان 🇩🇪 🔸روایت خاطرات و تجربه های جالب و مفید ساکنان خارج از کشور در کانال فرنگ نوشت کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
📃 انواع مهارت‌های تنظیم هیجانی: مهارت‌های اساسی: 1️⃣ شناسایی هیجان‌ها. 2️⃣ غلبه بر موانع ابراز هیجان‌های سالم. 3️⃣ کاهش آسیب‌پذیری جسمانی. 4️⃣ کاهش آسیب‌پذیری شناختی. 5️⃣ افزایش هیجان‌های مثبت. ✅ مهارت‌های پیشرفته: 1️⃣ آگاهی از هیجانات بدون قضاوت. 2️⃣ رویارویی هیجانی. 3️⃣ عمل کردن برخلاف تکانه‌های هیجانی. 4️⃣ حل مسئله. 📚 کتاب:فنون رفتاردرمانی دیالکتیکی: راهنمای روان‌شناسان، روان‌پزشکان و مشاوران/ نویسنده: دکتر شهربانو قهاری/ ناشر: دانژه. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
📖 داستانی کوتاه ... پادشاهی دید که خدمتکاری بسیار شاد است، از او علت شاد بودنش را پرسید. خدمتکار گفت: قربان همسر و فرزندی دارم و غذایی برای خوردن و لباسی برای پوشیدن و بدین سبب من راضی و شادم. پادشاه موضوع را به وزیر گفت. وزیر هم گفت: قربان چون او عضو گروه ۹۹ نیست بدان جهت شاد است، پادشاه پرسید گروه ۹۹ دیگر چیست؟ وزیر گفت: قربان از امروز هدیه‌ای شامل یک کیسه برنج را با ۹۹ سکه طلا جلو خانه وی قرار دهید، و چنین هم شد. خدمتکار وقتی به خانه برگشت با دیدن کیسه و سکه ها بسیار شاد شد و شروع به شمردن کرد، ۹۹ سکه؟ و بارها شمرد و تعجب کرد که چرا ۱۰۰ تا نیست، او ناراحت شد و تصمیم گرفت از فردا هر کاری بکند تا یک سکه طلای دیگر اضافه گرفته، و در حد عالی قرار گیرد. او از صبح تا شب سخت کار می‌کرد، و به آنچه به دست می آورد، خوشحال نبود. وزیر هم که با پادشاه او را زیر نظر داشت گفت: قربان او اکنون عضو گروه ۹۹ است و اعضای این گروه کسانی هستند که زیاد دارند؛ اما شاد و راضی نیستند و همیشه درگیر یک درجه کمتر از عالی غصه دارند. 🔹تصمیم بگیریم‌ قدر نعمت‌ها و داشته های موجود خود را بدانیم تا شادکام باشیم. تمامیت خواهی و کامل خواهی ، فرد را نگران و آشفته بهترین نبودن کرده و به جای شکر نعمت و احساس رضایت، نارضایتی فراهم می کند. @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
أحسن الظن بالناس كأنهم كلهم خير واعتمد على نفسك كأنه لا خير في الناس. چنان به مردم خوش‌بین باش که انگار جملگی خوبند و چنان به خودت تکیه کن انگار هیچ خیری در مردم نیست. عباس محمود العقاد/ ترجمه‌ی عذرا جوانمردی کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .