بیراه نیست اگر بگوییم طوفان الاقصی در فلسطین بیشتر از آنکه رژیم صهیونیستی را رسوا کند، آمریکا را رسوا کرده است.
مثالش رواج نوشتههایی از این دست است. بعد از ترور شیرین ابوعاقله برخی خبرنگاران فلسطینی چشم امیدشان به آمریکا بود برای پیگیری. برای اینکه آمریکا حقشان را از رژیم صهیونیستی بگیرد و او را مسئول مستقیم ترور شیرین نشان دهد اما آمریکا طبق معمول با حرافی وقت خرید. حالا و بعد از طوفان الاقصی به بهای خون و فداکاری اهالی غزه فلسطین یک گام پیش رفت و فلسطینیان را به نقطهای رساند که میگویند «آمریکا قاتل ماست» و در توضیحش اضافه میکنند:
🔸این آمریکاست که با وتو به رژیم صهیونیستی برای نسل کشی و ادامهی جنگ چراغ سبز نشان میدهد.
🔹مهم نیست اگر قربانی شهروند آمریکایی باشد تا وقتی قاتل سرباز صهیونسیت باشد مثل شیرین ابوعاقله یا راشل کوری یا توفیق عجاق
🔸در هر ۳۶ ساعت قراداد تسلیحاتی جدیدی میان آمریکا و رژیم صهیونیستی وجود دارد که فقط دو مورد از آنها خرید و فروش است و مابقی کمکهای آمریکاست.
🔹در دانشگاه سقف آزادی، انتقاد از اسرائیل است. هر دانشجویی از آن عبور کند یهود ستیز تلقی میشود.
🔸 بندرگاهی که قرار بود برای کمک رسانی استفاده شود برای کشتن بیش از دویست نفر در اردوگاه نصیرات استفاده شد.
🔹 مالیاتهای شهروندان آمریکایی که حکومت برای تامین سلاح رژیم صهیونیستی از آن استفاده میکند.
🔸آمریکا حاضر است از همه چیزش برای رژیم صهیونیستی بگذرد حتی اگر انتخابات را از دست بدهد یا مورد خشم دنیا قرار بگیرد زیرا رژیم صهیونیستی فرزند عزیز کردهی آمریکاست.
#غزه #آمریکا
@Esrar3
39.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پرفسور روحا بنجامین به مراسم فارغ التحصیلی دانشجویان دعوت شده بود. وی در سخنرانی اش صحبتهای قابل توجهی در نقد سیاستهای آمریکا دارد. آمریکایی که با ریاکاری خود را در خدمت اقلیتها ( جنسی، نژادی، دینی و...) معرفی میکند حالا چهرههایی مثل روحا بنجامین که اتفاقا هم زن است و هم سیاه پوست با بیان چنین جملاتی پرده از سیاستهای ریاکارانهی آمریکا برمیدارند. او در بخشی از سخنرانی اش میگوید «سیاه پوست بودن و زن بودن به خودی خود قابل اعتماد نیست اگر به خودمان اجازه بدهیم که به نحوی ما را در مسند قدرت به خدمت بگیرند تا وضع ظالمانهی موجود را حفظ کنند».
اگر میخواهید بدانید این سیاست ریاکارِ توجه به اقلیتها که کاملا در خدمت اهداف آمریکاست تا کجا پیش رفته لطفا خبر بعدی را بخوانید.
#آمریکا #فلسطین #غزه
#جنسیت #زن #دانشگاه #علم
@Esrar3
📽 اسکار با طعم اقلیتها
آکادمی علوم و هنرهای سینمایی اسکار الزامات جدیدی برای افزایش تنوع نژادی و جنسیتی در شاخه بهترین فیلم اعمال خواهد کرد.
این چهار استاندارد جدید از نود و ششمین دوره جوایز سینمایی اسکار در سال ۲۰۲۴ اعمال خواهد شد و فیلم ها برای واجد شرایط شدن در شاخه بهترین فیلم این جوایز باید حداقل حائز دو استاندارد آن باشند.
این چهار استاندارد مربوط به نمایش فیلم، عوامل، استودیو و فرصت هایی برای آموزش و بیشرفت در دیگر جنبه های توسعه و اکران فیلم است.
1⃣بر این اساس، فیلمها برای واجد شرایط شدن در شاخه بهترین فیلم باید حداقل یک شخصیت اصلی و یا یک شخصیت مکمل مهم از اقلیتهای قومی و نژادی داشته باشند، حداقل ۳۰ درصد از نقشهای ثانویه باید از اقلیتهای قومی و نژادی باشند یا خط اصلی داستان، مضمون و یا روایت بر روی این گروه از اقلیت ها متمرکز باشد.
بر اساس اعلام آکادمی، اقلیتها شامل زنان، رنگینپوستان یا افرادی با معلولیت میشود.
شاخه بهترین فیلم اسکار که به تهیه کننده فیلم اعطاء میشود، تنها شاخهای از این جوایز است که همه اعضای اکادمی حق رای دادن برای آن را دارند.
2⃣دسته دوم از استانداردهای شاخه بهترین فیلم اسکار به رهبری خلاقانه و ترکیب عوامل فیلم مربوط است. یک فیلم برای واجد شرایط شدن در شاخه بهترین فیلم اسکار باید حداقل دارای دو سمت کلیدی و یا دو مدیر دپارتمان از اقلیتهای نژادی جنسیتی و جنسی داشته باشد، یا حداقل ۶ نفر از تیم عوامل فیلم از این اقلیتها باشند یا ۳۰ درصد از این عوامل فیلم از اقلیت ها باشند.
3⃣دسته سوم از این استانداردها به فرصتهای آموزشی و کارآموزی با حقوق برای دیگر عوامل است که نقشهای کلیدی در فیلم بر عهده ندارند.
4⃣ و دسته چهارم استانداردها نیز به تیمهای بازاریابی، تبلیغات و توزیع آثار سینمایی مرتبط است.
فیلمهای از نود و ششمین دوره جوایز سینمایی اسکار که در سال ۲۰۲۴ برگزار میشود، باید حداقل دارای دو استاندارد از چهار استاندارد اعلام شده باشند تا واحد شرایط رقابت در شاخه بهترین فیلم اسکار شوند.
🧷پس لرزه های طوفان الاقصی دامن سیاستهایی را گرفته که تا اسکار هم برایش برنامه چیدهاند. این جنگ، جنگ آمریکاست و اهالی غزه با طوفان الاقصی حیثیت آمریکا را بیرون از محاسبات زمان و مکان گروگان گرفتهاند.
#آمریکا #مقاومت #زمان #غزه
#مذهب #جنسیت #فیلم_و_سریال #جشنواره
@Esrar3
اصرار
• سهراب پورناظری_ بیا نزدیکتر ماه پشتِ ابرِ دوری بیقراری میکند #موسیقی @Esrar3
Daal-Band-Ham-Avaz-128.mp3
4.58M
آنها بهتر از هرکسی میفهمند به چه مشغولند،کجا ایستادهاند و مقاومتشان با هست و نیست چه کرده است که خبرنگار دست میبرد همین دو کلمه را بنویسد:
غزة كاشفة «غزه آشکار کننده است»
ما این را بیشتر در وصف اشخاص شنیده بودیم. آنانی که چنان تهی از خویشند که همه چیز در وسعت وجودشان آشکار میشود.
فکرش را کنید ما حالا یک شهر داریم که چیزها در آن و با آن آشکار میشود.
#غزه #شهر #مقاومت
@Esrar3
یادم رفت بگویم که در غزه روزهی دهه اول ذی الحجه را اینطور به هم یادآوری کردند.
ما از کشوری صحبت نمیکنیم که تنها قسمتی از آن درگیر جنگ باشد. از منطقهای کوچک صحبت میکنیم که سرتاسرش درگیر است و در این وضع هیچ چیز را فراموش نکردهاند.
مقاومت تقویم ها را به احسن الحال میگرداند.
#زمان #غزه #شهر #مقاومت
@Esrar3
میدونید بعضی خواننده ها از کرانه باختری برای جشن های عید در خاک اشغالگر قرارداد بستن؟
میدونید ترند امروز مصر چیه ؟
اینکه عمرو دیاب زده تو گوش هوادارش و کلیپ کنایه آمیز منتشر شده در الجزیره از تبلیغ محمد صلاح برای پپسی.
ما واسه جهان چیزی نیستیم.
به طور وحشتناکی غصهدار خودمان هستیم.
#غزه #فلسطین #جهان #مصیبت
@Esrar3
اصرار
اخلع نعلیک یا موسی_ رلا آذر • حتى النعش كان يقاوم ذاك النعشُ نعش شيرين #موسیقی #مقاومت #شعر #خب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻هزار توی مقاومت
این تصاویر مربوط به زمستان است. وقتی وسط شهر ترازو گذاشتند و بزرگ و کوچک یکی یکی رفتند روی ترازو.
همه بدون استثنا وزن از دست دادهاند.
چندی قبل هانی ابورزق خبرنگار میگوید در خیابانها که راه میروید مردمی را میبینید که به شکل فاحشی سر و شکلشان با پیش از جنگ فرق کرده و چهرهای دیگر شدهاند.
🧷 هیچ چیز را نباید از قلم انداخت، هیچ چیز. آنجا که به قول ایشان حتی زیتون و انجیر و جنین و رودهها و تن و بدن هم به وعدهی مقاومت ایستادهاند، باید که از ذره ذره ی وجود مردمانش گفت. چهرهی این مردمان، پیچ و تاب و رنگ و رخشان نقشهی مقاومت است، هزار توی مقاومت است.
#تن #مقاومت #غزه
@Esrar3
۱۴۰۰ آقای رئیسی رای سفید من بود، گزینهی «هیچکس»ام. یک هیچی و هیچکس به تمام معنا. هیچکسی که حرفی هم برای گفتن نداشت. یکپارچه بیرنگی بود که چیزی برای اشاره نداشت.
اما حالا با گزینهای روبرو شدهایم که چه بسا شاید خوب حرف بزند، خوب جمله بسازد و آنقدر برایمان خواب دیده و برای تکتک مان چنان برنامه چیده که «هیچکس» حتی به سرش نزند قسر در رود.
شما را نمیدانم اما من بیشتر درگیر یک پرسشم:
اینکه ما با دولت رئیسی چه تجربه ای داشتیم که حتی اگر درصد ولو اندکی بخواهیم به آقای جلیلی رأی بدهیم مِن مِن میکنیم؟ دلمان کمتر قرص است و رأی مان به محکمیِ سال ۹۲ نیست؟
هرکس که هنوز برایش سوال باشد «رئیسی واقعا چه کرد؟» بیشتر درگیر این تردید است.
آنهایی که رئیسی برایشان سوال نیست، امروز در مورد آقای جلیلی کمتر دچار تردیدند و بیشتر قاطع.
من تردیدم را مرهون آقای رئیسی هستم، مرهون رأی سفیدم، مدیون رأی سفیدم.
جایش سپید، اجرش بلند.
#ایران #شخص
@Esrar3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمیفهمم چرا اسمش را گذاشتند غار.
بیشتر شکل گوشهای ست متشکل از چند تخته سنگ بزرگ، که در قلبشان جای کسی را خالی کردهاند. مثل راهی که برای شخصی باز میکنیم.
مثل اینکه سنگها بگویند ما بی توی محمّد سنگ نیستیم و بعد رو به هم اشاره کنند جمع بنشینید که محمّدمان دلش کنج میخواهد.
شکل بالش هایی هستند که قدیمتر با آن برای خودمان گوشهای میساختیم و وسط خانه، خانهی دیگری علم میکردیم.
شما یادتان هست آخرین بار کی گوشه داشتید؟
گوشه خلوت نیست، انزوا نیست. بسته به تصمیم هم نیست. گوشهها خودشان بودند، فقط باید پیدایشان میکردیم. یعنی آن قدیم ندیمها جاها انگار ذاتا گوشهخیز بودند.
گویا گردش جهان چیزی میآورد و چیزی میبرد.
جهان هرچه که آورد کاش این گوشه را از بشر نمیگرفت. جهان ما مدت هاست دیگر گوشه ندارد. ما هر کجا باشیم به طرز هولناکی پرتاب شدهی وسطیم. در تنهاترین لحظات، ما خلوت نشین نیستیم، ما فقط یک تنهای گیر افتاده در وسطیم.
#زمان #اسم #رنج #مکان #جهان
@Esrar3