نشریه فرهنگ پویا شماره 43.pdf
6.94M
💥توجه💥 💥توجه💥
🌟شماره جدید نشریه #فرهنگ_پویا به چاپ رسید. هماکنون فایل PDF نشریه در اختیار شماست.
💫بلاها، حکمتها و رسالت، کلیدواژههایی هست که در این نشریه به طور تخصصی بررسی شدهاند.
🆔 @farhang_puya
📓رژیمی که در فکر آینده نبود
📰توسعه تهران در دوران سلطنت محمد رضا و بهویژه پس از اصلاحات ارضی او بود. در این سالها بود که تهران از یک شهر خلوت و معمولی به یک شهر عظیم و بینظم و شلوغ و آلوده تبدیل شد. در این سالها ایران درآمد کافی داشت و اگر محمد رضا به فکر مملکت بود میتوانست تهران را بر اساس اصول شهرسازی به صورت یک پایتخت زیبا توسعه دهد.
🗞ولی محمد رضا چنین نکرد و اصولاً در رژیم او هیچ ارگانی به فکر آینده نبود. توسعه بیرویه تهران ثمره سیاستهای مخرب محمد رضا در بهم ریختن بافت جامعه بود و نمونه بارزی از مملکتداری او. چنین بود که تهران پایتخت محمد رضا به شهری بدل شد که بر دریای از آب قرار دارد، از نظر هوا مسموم و آلوده است، فاقد کوچکترین امکانات ایمنی برای سوانح غیر مترقبه است، ترافیک آن سنگینترین ترافیکهای دنیاست، بینظمترین و آلودهترین شهر دنیاست و گردآوری زباله آن به تنهایی سالیانه هزینههای گزافی را تحمیل میکند.
🗒محمد رضا شهر ۳۰۰ هزار نفری تهران را به ۶ میلیون رساند و رسماً میگفت که طرح ۱۲ میلیونی کردن تهران را دارد. این یک اصل است که خراب کردن آسان و درست کردن بسیار مشکل است. محمد رضا بافت اجتماع ایران را خراب کرد، یعنی کار آسان را انجام داد.
📚ظهور و سقوطِ پهلوی، خاطرات ارتشبُد حسین فردوست، ص ۲۸۰
#پاراکتاب
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
🌐مهمترین کلیدواژههای بیانیه گام دوم انقلاب (۹) 📘مبارزه با فساد 🔹همه باید از شیطان حرص برحذر باشن
🌐مهمترین کلیدواژههای بیانیه گام دوم انقلاب (۱۰)
🔵استقلال و آزادی
🔹استقلال و آزادی کنونی ایران اسلامی، دستاورد، بلکه خونآورد صدها هزار انسان والا و شجاع و فداکار است؛ غالباً جوان، ولی همه در رتبههای رفیع انسانیّت. این ثمر شجرهی طیّبهی انقلاب را با تأویل و توجیههای سادهلوحانه و بعضاً مغرضانه، نمیتوان در خطر قرار داد. همه - مخصوصاً دولت جمهوری اسلامی - موظّف به حراست از آن با همهی وجودند.
🔵عزّت جمهوری اسلامی
🔹صحنهی جهانی، امروز شاهد پدیدههایی است که تحقّق یافته یا در آستانهی ظهورند: تحرّک جدید نهضت بیداری اسلامی بر اساس الگوی مقاومت در برابر سلطهی آمریکا و صهیونیسم؛ شکست سیاستهای آمریکا در منطقهی غرب آسیا و زمینگیر شدن همکاران خائن آنها در منطقه؛ گسترش حضور قدرتمندانهی سیاسی جمهوری اسلامی در غرب آسیا و بازتاب وسیع آن در سراسر جهان سلطه. اینها بخشی از مظاهر عزّت جمهوری اسلامی است.
📝محسن مؤمنی| #شماره_41
#گام_دوم
#انقلاب_اسلامی
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
🌐مهمترین کلیدواژههای بیانیه گام دوم انقلاب (۱۰) 🔵استقلال و آزادی 🔹استقلال و آزادی کنونی ایران اس
🌐مهمترین کلیدواژههای بیانیه گام دوم انقلاب (۱۱)
📙مرزبندی با دشمن
🗂سردمداران نظام سلطه نگرانند؛ پیشنهادهای آنها عموماً شامل فریب و خدعه و دروغ است. امروز ملّت ایران علاوه بر آمریکای جنایتکار، تعدادی از دولتهای اروپایی را نیز خدعهگر و غیرقابل اعتماد میداند. دولت جمهوری اسلامی باید مرزبندی خود را با آنها با دقّت حفظ کند؛ از ارزشهای انقلابی و ملّی خود، یک گام هم عقبنشینی نکند؛ از تهدیدهای پوچ آنان نهراسد.
📙مقابله با ترویج سبک زندگی غربی
🗂تلاش غرب در ترویج سبک زندگی غربی در ایران، زیانهای بیجبران اخلاقی و اقتصادی و دینی و سیاسی به کشور و ملّت ما زده است؛ مقابله با آن، جهادی همهجانبه و هوشمندانه میطلبد که باز چشم امید در آن به شما جوانها است.
📝محسن مؤمنی| #شماره_41
#گام_دوم
#انقلاب_اسلامی
🆔 @farhang_puya
📋انتظارات رهبر انقلاب از فضلای جوان حوزه
🔖آیت الله شبزندهدار: یکی از انتظارات رهبر معظم، از شما فضلای جوان این است که مسائلی که پیش میآید و احتیاج به روشنگری دارد با استدلال، تبیین، بدون ایجاد چالش و بدون آنکه بیاحترامی بشود قلم بزنید، سخنرانی بکنید، مطالب را بیان بکنید. اینها را باید حوزههای علمیه روشن بکنند و این توقعی است که از شما طلاب محترم جوان است.
#شماره_41
#حوزه_علمیه
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
🌀لزوم تحول در حوزه 🔹حوزه علمیه با وجود امتیازاتى که بر سایر نظامهاى آموزشى دارد، داراى کمبودها و ن
🌀لزوم تحول در حوزه
📘ساختار حوزه پاسخگوی نیاز امروز نیست!
🔹محور دروس آموزشى حوزه «فقه» و «اصول» است که با همان شیوه صد سال پیش در حوزههاى علمیه تدریس و تدرّس مى شود. بدیهى است که دستاورد آن نیز متناسب با یک قرن پیش است.
🔹اگر بخواهیم متناسب با زمان و با شتاب آن حرکت کنیم باید در برنامههاى درسى حوزه تجدید نظر نماییم و راههاى نزدیکتر و بهترى براى تحصیل بیابیم.
🔹نیروهایى که امروز براى تحصیل علوم دینى صرف مىشود و زمان زیادى را به خود اختصاص مى دهد با دستاورد این تلاشها تناسبى ندارد. بسیارى از حوزویان با وجود آنکه بیش از سى، چهل سال در برخى رشتههاى تخصصى حوزه، مانند فقه و اصول زحمت مىکشند، ولى در همان بخش نیز قادر به پاسخگویى به نیازهاى جامعه نیستند. چه بسا، اگر برنامه صحیحى براى آموزش در حوزه وجود داشته باشد با صرف وقتى کمتر بتوان دستاوردهاى بهترى بدست آورد.
📚آیت اللّٰه مصباح یزدی، مباحثی درباره حوزه، ص ۸۳
#پاراکتاب
🆔 @farhang_puya
🕯خداوند هرچه به هرکس میدهد امتحان است!
⏳آیت الله جوادی آملی: خدای سبحان هرچه به هرکس میدهد امتحان است. اگر قدرت به کسی داد، امتحان است و اگر قدرت به کسی نداد آزمون است. سلامت و بیماری امتحان است، منتها ما عادت کردیم بیماری را ابتلا میدانیم ولی سلامت را ابتلا نمیدانیم در حالی که برابر آیات قرآن کریم او که در بیمارستان بستری است مبتلا به مرض است و او که بیمار نیست، مبتلا به سلامت است؛ مبتلا یعنی ممتحن.
⌛️فرمود ما بعضی را سالم قرار میدهیم یعنی او مبتلا به سلامت است و در کلاس سلامت نشسته است! یا مالی به او میدهیم، قدرت و منزلتی به او میدهیم، هر چه را خدا به ما داد آزمون است و هر چه را به ما نداد باز هم آزمون است! تا یکی را به شکر بیازماید و یکی را به صبر بیازماید.
#شماره_43
#اخلاق
🆔 @farhang_puya
✨فرهنگ پویا: از جمله مباحثی که این روزها به خاطر شیوع بیماری کرونا مطرح است، توصیه به دعا و نیایش و ارتباط با خدای متعال است. ابتدا برای مخاطبین ما بیشتر توضیح بفرمایید که اساسا دعا در نظام فکری اسلام چه جایگاهی دارد؟
☀️آیت الله مصباح یزدی: اگر نگوییم از ضروریات، یکی از قطعیات دین اسلام این است که به مردم امر شده که خواستهها ونیازهایشان را از خدا بخواهند. خداوند هم تشویق کرده به این که دعا بکنند، به این صورت که دعایتان را مستجاب می کنم و خواستههایتان برآورده میشود، هم انذار فرموده که اگر دعا نکردن از روی خود بزرگ بینی و تکبر باشد، موجب می شود فرد با خواری وارد جهنم شود؛ میفرماید: «ادعونی استجب لکم ان الذین یستکبرون عن عبادتی سیدخلون جهنم داخرین». اما جایگاه و اهمیت دعا وقتی فهمیده میشود که بدانیم انسان در این عالم برای چه خلق شده است.
🌤اصل حکمت آفرینش انسان این است که مخلوقی بوجود بیاید که دائما در معرض راههای مختلف قرار بگیرد تا با اختیار خودش یکی را انتخاب کند و این مسیر ادامه پیدا کند تا آخرین مرحله کمالی که مخلوقی میتواند به آن برسد و بیشترین رحمت ممکن را از خداوند دریافت کند. خدای متعال به حسب این که قصد او رحمت است، رحمت را بر عذاب غالب میکند: «سبقت رحمته غضبه» یعنی در این مسیر، راههایی قرار میدهد که تمایل به خیر را بیشتر کند. یکی از این راهها دعا و درخواست از خداست که زمینه رشد بیشتر را برای انسان فراهم میکند که اگر این راه نبود، زمینه تکامل و دریافت رحمت الهی به این آسانی و سرعت و وسعت برای انسان حاصل نمیشد.
#شماره_43
#علامه_مصباح
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
✨فرهنگ پویا: از جمله مباحثی که این روزها به خاطر شیوع بیماری کرونا مطرح است، توصیه به دعا و نیایش و
✨فرهنگ پویا: آیا پذیرفتن تأثیر دعا با قانون علیت که هرچیزی با علت خودش حاصل میشود منافاتی ندارد؟
💫آیت الله مصباح یزدی: خیر. اولا پذیرفتن قانون علیت به این معنا نیست که آن چه ما تاکنون به عنوان علت پدیدهای شناختهایم، حتما علت منحصره آن پدیده است، به طوری که اگر این علت نباشد، آن پدیده تحقق پیدا نمیکند. ممکن است علت تجربه شدنی دیگری هم داشته باشد که ما هنوز تجربه نکردهایم؛ ثانیا ممکن است همین پدیده علتی داشته باشد فوق تجربههای ظاهری ما، یعنی علتی غیرمادی داشته باشد. پس در هر حال، علتی دارد، اما معنای قانون علیت این نیست که علتش صرفا همان است که تاکنون شناختهایم یا علتش صرفا مادی است. پس پذیرفتن تأثیر دعا، حتی بدون کمک اسباب مادی هم منافاتی با قانون علیت ندارد.
✨فرهنگ پویا: ممکن است سؤال شود که اگر دعا میتواند در به وجود آمدن پدیدهای تأثیر کند، فایده وجود شرایط مادی چیست و آنها چه تأثیری دارند؟
🌙آیت الله مصباح یزدی: ما گفتیم محال نیست دعا هم به جای اسباب مادی اثر کند؛ اما کجا چنین اثری واقع میشود و چه چیزی باعث میشود که خدای متعال آن پدیده را بدون اسباب مادی ایجاد کند، این به حکمت الهی مربوط است، چنان که گاه در معجزات انبیا و کرامات اولیای الهی واقع میشود. به طور کلی، دعا میتواند به صورت یک علت غیرمادی در پدیدههای مادی اثر بکند و یک پدیده مادی را از نیستی محض به وجود بیاورد یا تنها جایگزین یکی از مقدمات آن شود یا حرکت تحقق یک پدیده مادی را با اسباب مادی خودش صرفا تسریع کند.
#شماره_43
#علامه_مصباح
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
✨فرهنگ پویا: آیا پذیرفتن تأثیر دعا با قانون علیت که هرچیزی با علت خودش حاصل میشود منافاتی ندارد؟ 💫
✨فرهنگ پویا: آیا ما میتوانیم برای برآورده شدن همه نیازهایمان به دعا اکتفا کنیم و به استجابت این دعا هم امید داشته باشیم؟ مثلا جلوی ابتلا به بیماری را نگیرم و بگویم خدایا مرا بیمار نکن و وقتی بیمار میشوم دنبال درمان نروم و بگویم خودت مرا شفا بده.
⭐️آیت الله مصباح یزدی: حقیقت این است که در این موارد، دعای حقیقی تحقق پیدا نمیکند. زیرا کسی که چنین دعایی میکند، از خدایی درخواست میکند که حکمت او اقتضا دارد که اصل در تحقق امور این عالم از راه اسباب عادی باشد، و تنها در موارد نادری که حکمت بالاتری دارد بدون این اسباب آن را محقق میکند. پس خواستن این امور، درخواست خلاف حکمت الهی است و خلاف آن چیزی است که خدا عالم را برای آن درست کرده است.
🌟وقتی خدا این اسباب را در اختیار کسی قرار داده و میتواند از آن استفاده کند، خدا میخواهد او را بیازماید ببیند تنبلی میکند یا نه، در راه انجام وظایفش کوشش کافی میکند یا نه. اینها جزء مبانی دعاست که من که دعا میکنم، از خدایی میخواهم که این عالم را او آفریده و بر اساس اسباب و مسبباتی که قرار داده آن را تدبیر می کند. بله؛ در مواردی هم که حکمت بالاتری باشد، دعا میتواند بجای همه یا برخی از این اسباب مؤثر باشد، آن هم به چند صورت که گفتیم.
#شماره_43
#علامه_مصباح
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
✨فرهنگ پویا: آیا ما میتوانیم برای برآورده شدن همه نیازهایمان به دعا اکتفا کنیم و به استجابت این دعا
✨فرهنگ پویا: پس این دعاها مستجاب نمیشود.
📒آیت الله مصباح یزدی: بله. یادم میآید مرحوم علامه طباطبایی رضوان الله علیه در درس تفسیرشان میگفتند که وقتی قرآن میفرماید «ادعونی أستجب لکم» این دوتا شرط دارد: یکی اینکه دعا باشد، دیگری اینکه از خدا باشد.
🔑شرط اصلی استجابت دعا این است که درخواست واقعی از خدای واقعی باشد، یعنی اولا از خدا بخواهم، نه اینکه خودم را کافی بدانم یا امید به کسی دیگر داشته باشم و یک تعارفی هم به خدا بکنم که خدایا خودت هم درست کن، در حالی که در دلم این باشد که مثلا رفیقم درست میکند!
💊شرط دیگرش این است که از همان خدایی بخواهم که خدای حکیمی است و نظام این عالم را نظام احسن قرار داده و هر چیزی را هنگامی که با مصالح اقوایی تزاحم پیدا نکند انجام میدهد. اگر چیزی را بخواهم که برخلاف مصلحت و حکمت خداست، مثلا بگویم خدایا تکلیف را از من بردار، این در واقع برمیگردد به جمع بین نقیضین؛ چون اصلا خدا مرا برای این آفریده که با اختیار در مسیر تکامل قرار بگیرم و تکلیف را برای راهنمایی من به طی این مسیر مقرر کرده. این درخواست یعنی خدایا دست از حکمتت بردار! و ای خدایی که حکیم هستی، حکیم نباش!
🔐گاهی هم آن چیزی را که میخواهم ضررهایی دارد که من آنها را نمیدانم، بطوری که اگر خدا دعای مرا مستجاب کند، روز قیامت پشیمان میشوم و به خدا میگویم من این ضررها را نمیدانستم؛ تو که میدانستی چرا به حرف من گوش دادی؟
#شماره_43
#علامه_مصباح
🆔 @farhang_puya
🌄مؤلفههای مردمسالاری دینی
1- پیوند دین و اخلاق با سیاست
2- احترام به کرامت انسانی و توجه به همهی ساحات وجودی انسان
3- پذیرش ولایت الهی
4- عدالتمحوری با همیاری مردم
5- قانونمداری بر محور شریعت اسلامی
7- آزادی مبتنی بر فضیلت و عدالت
8- خودباروی و خودآگاهی
9- معناگرایی اخلاقی و دینی
10- احترام به رأی، خواست و نظر تودههای مردم
✂️برشی از یادداشت محسن مؤمنی در نشریه فرهنگ پویا #شماره_42
#جامعه
🆔 @farhang_puya
ذیقعده شـد و بهــار ایران آمد
در مشهد و قم دو گنج پنهان آمد
در روز یکم کریمه آل رسول
در یازدهم شــاه خراســان آمد
🌹سالروز ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها مبارک باد.
#مناسبت
🆔 @farhang_puya
✅اثبات وجود خدا
🔰دکتر پیتر: دلیل شما بر وجود خداوند چیست؟
علامه جعفری: عقل سالم، این عالم را جلوگاه نظم میداند و از آن جا که نظم ، از خودِ اشیای ناآگاه تولید نمیشود، پس این کارگاهِ هستی، ناظمی دارد که در لغتِ ادیان خدا نامیده میشود.
🔰دکتر پیتر: پس چرا عدهای او را (خدا را) قبول ندارند؟
علامه جعفری: در دنیا آنهایی که وجود خدا را انکار می کنند، دو تکیه گاه بیشتر ندارند:
۱- ایرادگرفتن به دلایل اثبات کنندگانِ وجود خدا
۲- محسوس نبودنِ خدا؛ یعنی اینکه ما خدا را احساس نمیکنیم (با حواس پنجگانه) و نمیبینیم، پس خدا وجود ندارد.
درباره اولین تکیهگاهشان باید گفت، ایراد گرفتن به دلیل، خودش دلیل نیست؛ پس به تکیه گاه دوم آنها میپردازیم و میگوییم: اگر محسوس نبودنِ یک حقیقت، دلیل بر نیستی و نبودن آن باشد، پس اولین حقیقتی که باید انکار شود، همین قوانین اداره کننده طبیعت است (مثل جاذبه) که هرگز محسوس نیستند، بلکه ما با عقل و علم، آنها را درک میکنیم و پی به وجود آن قوانین میبریم.
📚تکاپوی اندیشهها، محمدتقی جعفری، جلد ۱، ص ۹۳
#پاراکتاب
🆔 @farhang_puya
💣کرونا به مثابه یک شوک اقتصادی
🌡هرچنـد شـیوع بیمـاری کرونـا مشـکلی بهداشـتی و درمانـی اسـت؛ امـا همهگیـری و فراگیـریاش آن را تبدیـل بـه یـک شـوک اقتصـادی کـرده اسـت. این شـوک نه تنها بـه اقتصاد ایران وارد شـده؛ بلکه اقتصـاد جهان و
تمامـی کشـورهای جهـان را نیز تحـت تاثیر قرار داده اسـت. این شـوک در مـورد اقتصـاد ایـران از آن جهـت مهم اسـت کـه در کنار شـوکهای قبلی وارد شـده به اقتصاد کشـور از جمله شـوک بازگشـت تحریمها پس از خروج
آمریـکا از برجـام قـرار گرفته اسـت.
💊شـوک مزبور باعث شـده که آثار شـوم تحریـم اقتصـادی بر علیه اقتصاد کشـور، تشـدید شـود؛ به خصـوص آنکه شـوک مزبـور باعـث کاهـش درآمدهـای صادراتـی کشـور از محـل نفت و مشـتقات نفتـی و همچنین سـایر اقالم صادراتی کشـور شـده اسـت.
📝محمد جواد توکلی| #شماره_43
#اقتصاد
🆔 @farhang_puya
🔔فرهنگ غرب بر اصول و مبانی خاصی مبتنی است که آن مبانی از این قرار است:
۱- ماتریالیسم و مادهگرایی:
ماتریالیستها اصالت را به ماده میدهند و منکر موجودات ماورای طبیعت و مجرد از جمله خداوند هستند؛ بنابر این آنها به خدا، روح و عالم پس از مرگ ایمان ندارند تا در برابر او مسؤولیتی داشته و رفتارهای خود را بر اساس خواست او تعیین کنند و برای پاداش در آخرت و رسیدن به کمال مطلوب از برخی کارها چشم بپوشند و یا برخی کارها را ضروتا انجام دهند.
📝قاسم روانبخش| #شماره_43
#فرهنگ
🆔 @farhang_puya
شما میتوانید نسخه PDF این نشریه را از کانال نشریه فرهنگ پویا در ایتا به آدرس:https://eitaa.com/farhang_puya/6431 دریافت و یا نسخه چاپی آن را به شماره تلفن: 02536622597 شمارش دهید.
#فرهنگ_پویا
🆔 @farhang_puya
🔥فتنهی 18 تیر 1378 (۱)
☄️یکی از حوادث تلخ تاریخ معاصر، که شاید بتوان آن را به عنوان استارت فتنههای 88 و 98 برشمرد؛ حادثهی کوی دانشگاه در 18 تیرماه 78 و وقایع پس از آن بود. دشمن که تا آن زمان از فتنههای بزرگی؛ چون فتنهی ملیگرایان، جنگ تحمیلی، فتنهی شیخ سادهلوح و... به نتیجه نرسیده بود با مهیا دیدن شرایط، این حادثه را طراحی و اجرا کرد.
💥این فتنه با اعلام توقیف روزنامهی «سلام»، نخستین تأثیر خود را بر فضای دانشگاهی و دانشجویی کشور در تیر ماه سال 1378 وارد کرد. دانشگاه تهران پس از اطلاع از ماجرای توقیف روزنامهی سلام و نیز با انگیزهی مخالفت با تصویب کلیات طرح اصلاح قانون «مطبوعات»، در شامگاه هفدهم تیر ماه به صحنهی تجمعهای اعتراضآمیز و درگیریهای خشونتبار تبدیل گردید.
✏️قسمتی از یادداشت هادی مجیدی در نشریه فرهنگ پویا #شماره_42
#سیاست
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
🔥فتنهی 18 تیر 1378 (۱) ☄️یکی از حوادث تلخ تاریخ معاصر، که شاید بتوان آن را به عنوان استارت فتنهها
🔥فتنهی 18 تیر 1378 (2)
🎯در این میان، آشوبگران سعی داشتند با شانتاژهای رسانهای و محور قرار دادن دانشگاه و دانشجویان فتنه را به داخل جامعه بکشانند؛ اما طولی نکشید که مردم این توطئه را خنثی کردند. در واقع 18 تیر 1378 بحرانی بود که معاندان نظام در لباس جنبش دانشجویی و با شعار دانشجویان، اصول اساسی نظام جمهوری اسلامی را مورد هدف قرار داده بودند.
⏰آنچه در 18 تیر 78 رخ داد، در حقیقت شبه کودتایی آشکار و همهجانبه بود که اساس نظام اسلامی را نشانه رفته بود و نسلی از مخالفین را پدید آورد که اکنون در داخل و خارج ایران فعال هستند.
✏️قسمتی از یادداشت هادی مجیدی در نشریه فرهنگ پویا #شماره_42
#سیاست
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
🔥فتنهی 18 تیر 1378 (2) 🎯در این میان، آشوبگران سعی داشتند با شانتاژهای رسانهای و محور قرار دادن د
🔥فتنهی 18 تیر 1378 (3)
🚨در روز 22 تیر، پیام هشداردهنده و آرامشبخش رهبر معظم انقلاب التیامی بر زخمهای ناسوری بود که بر پیکیرهی دوستداران امام و انقلاب رسیده بود. ایشان در آن روز خطاب به ملت همیشه در صحنهی ایران فرمودند: «ملت رشید و غیور ایران... دشمنان زبون و حقیر اسلام و انقلاب گمان کردهاند انقلاب و مردم مؤمن و انقلابی به آنان اجازه خواهند داد که با فتنهانگیزی خود، راه سلطهی آمریکای جنایتکار را بر میهن عزیز ما هموار کنند... .
📕گمان کردهاند مردم ایران از اسلام و انقلاب دست برداشتهاند... ولی غافل از این که ملت مؤمن و شجاع و هوشیار به آنان و اربابان و پشتیبانان آنان اجازهی ادامهی شرارت را نخواهد داد.» سپس در 23 تیرماه سال 1378، اقیانوسی از یک ملت بیداردل، روانهی کوچه و خیابانهای کشور شد تا بار دیگر اثابت نمایند که رهبری انقلاب و مردم هوشیار و هوشمند این نظام، از چه ظرفیتهای بیبدیل و شگفتآوری در تبدیل تهدیدها به فرصتها برخوردارند.»
✏️قسمتی از یادداشت هادی مجیدی در نشریه فرهنگ پویا #شماره_42
#سیاست
🆔 @farhang_puya
🌟حضرت علامه مصباح: دشمنی با روحانیت، ستیز با دین خدا است
#عکس_نگاشت
🆔 @farhang_puya