#گفتگو
🔰نظام سرمایهداری اعتراضات را به نفع خودش مصادره میکند
دکتر ابراهیم آزادگان، دانشیار و مدیر گروه فلسفه علم در دانشگاه صنعتی شریف تهران
🔸 بنده احساس نمیکنم که دانشجویان در فضای رسانههای بیگانه یا فضای بیاطلاعی از واقعیتهای حکمرانی باشند. البته ممکن است که دانشجویان ما به صورت دقیق از قیود، سختیها و دشواریهای حکمرانی مطلع نباشند که این مطلب ممکن است به دلیل فضای مجازی یا فضای اندیشهای و رسانههای متفاوت بر افکار و اندیشههای آنان تأثیر گذاشته باشد.
🔸اما اصل مطالبات دانشجویی به عنوان نوعی «ایدهآلگرایی» و مطالبه برخاسته از قشر آزاداندیش جامعه و کسی که امیدوار به ساخت آینده جامعه است، دارای اهمیت والایی میباشد و همانند مطالبه صنف معلمان یا بازنشستگان نبوده و نباید چنین به آن نگاه داشت.
💢متن کامل گفتوگو در سایت فکرت
🔻فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
🆔 @Fekrat_Net
متاورس و تجربه دینی.mp3
15.41M
نشست علمی تخصصی متاورس و تجربه دینی
🎙 با حضور:
علیرضا قائمی نیا
مجتبی رستمی کیا
🔻فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
🆔 @Fekrat_Net
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بغض حسین راغفر برای آینده ایران :
♦️ معترضان از خارج خط میگیرند و میخواهند ایران را به لیبی و سوریه تبدیل کنند !
👤 دکتر حسین راغفر تحلیلگر مسائل اقتصادی : اغتشاشاتی که در روزهای اخیر در خیابانها در حال رخ دادن است ، کانون داخلی ندارد. خارجیها برای تداوم اغتشاشات خیابانی در ایران نقشه کشیدهاند.
🔹 اعتراضات اخیر، آینده تاریکی را برای کشور و حاکمیت به بار خواهد آورد. تمامیت ارضی ایران در خطر است.
🔻فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
🆔 @Fekrat_Net
فکرت
اندر حکایت انسان ایرانی و رؤیای بر باد رفته فوتبالیاش!
🖋ابوالفضل رحیمیان
🔸برخی وجوه حاکمیت در بحبوحه بحرانهای اخیر کشور و برای جبران کاستیها و ترمیم چهره خود و فرار از توقعی که سالها در آن دمیده تا برای خود زمان بخرد و روزی اصلاحش کند و خواستههای این نسل را پاسخگو باشد، دستاویز فوتبال شده است. «فوتبال»، «جام جهانی» و «بازی ایران- آمریکا»؛ چه ترکیب و موقعیتی بهتر از این؟!
🔸انتظار صعود از مرحله گروهی جامجهانی و برد آمریکا برای ما شبیه انتظار شخصی است که سالها منتظر رسیدن به رؤیاهایش در جوانی بوده و برای آن سختیها و مشقات زیادی را تحمل کرده درحالیکه جامعه مهیای آن نبوده و تدبیری برایش نیندیشیده است. حال که در این ماراتن نفسگیر و پرهیجان که سرنوشت خودمان را در تاریخ، از میان یک بازی فوتبال ۹۰دقیقهای جستوجو میکنیم، میبازیم، گیج و حیران و سرخورده و هاج و واج ماندهایم و نوستالژی نرسیدنهای سابقمان در ذهن دوباره مرور میشود.
در خود فرومیرویم که چه شد که ما به آرزوهایمان نرسیدیم؟ آیا نرسیدن سرنوشت محتوم من است؟ بالاخره نسل من و امثال من روزی به رؤیاهایش خواهد رسید؟ من توان رویارویی با این واقعیت سهمگین را دارم؟! من کجا و صعود از مرحله گروهی کجا؟! آیا سایر آرزوهایم مانند رؤیای چندروزه فوتبالیام روزی دود خواهد شد و به هوا خواهد رفت؟!
حاصل این سرنوشت یک ایگوی نحیف، متحیر و سرگشته از پس «اید» فربه شده و سوپر ایگوی مسیطر مغفول مانده است!
💢متن کامل در سایت همشهری
🔻فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
🆔 @Fekrat_Net
📝#اختصاصی
💠 بررسی عقبه تربیت دینی نخبگان
🔸تعدیل برنامههای تربیتی، آموزشی، اعتقادی و فرهنگی نخبگان یکی از اساسیترین راههای رشد و تعالی این قشر محسوب میشود، با پیشرفت نخبگان تأثیرات مثبت و رو به جلویی حاصل میگردد که آثار فراوانی در سطح جامعه و ارتقای رشد علمی و کشف استعدادها و نیروهای لازم برای ادامه پویایی جامعه تأمین میشود.
🖋سیده ناهید موسوی، سطح دو حوزه
💢 مطالعه یادداشت در سایت فکرت
🔻فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
🆔 @Fekrat_Net
نظریه جنسی اسلا-AudioConverter.amr
9.29M
#صوت
🎙صوت وبینار علمی پژوهشی تبیین الگوی سوم زن مسلمان ایرانی
با موضوع: «نظریه جنسی اسلام»
🔹استاد: دکتر ابراهیم شفیعی سروستانی
📆 ۱۴۰۱/۰۹/۱۴
@motaleate_ejtemai
فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
🆔 @Fekrat_Net
فکرت
🔰«فرهیختگان» نظر ۹ صاحبنظر را بررسی میکند:
وقایع ۱۴۰۱ چگونه قابل تحلیل است؛ جنبش یا شورش؟
🔸این سوال مطرح است که چه واژهای را بر وضعیت کنونی میتوان بار کرد؟ «شورش» واژهای است که میتواند درک مناسبی از وقایع چند هفته گذشته در کشور به دست دهد. چراکه شورشها واکنشی جمعی و کموبیش خشونتآمیز به یک وضعیت یا رخداد غیرقابل تحمل یا غیرقابل انتظار هستند که بدون پیشآگهی و بهسرعت رخ میدهند و کمدامنه و کمدوام هستند. شورشگران بهصورت اتفاقی با یکدیگر پیوند میخورند. کنشهای آنها محتوایی صرفا اعتراضی و کموبیش خشونتآمیز دارند و مطالبات مشخصی را دنبال نمیکنند.
🔸در این مجال دیدگاه برخی از جامعهشناسان و متفکران را حول اتفاقات اخیر بررسی خواهیم کرد که جملگی وضعیت انقلابی را برای وقایع اخیر رد میکنند و واژه شورش را بر این اتفاقات حمل میکنند.
۱) پرویز امینی
۲) حمیدرضا جلاییپور
۳) عماد افروغ، جامعهشناس
۴) مهدی جمشیدی
۵) احمد شکرچی
۶) عمادالدین باقی
۷) ابوالفضل دلاوری
۸) مصطفی مهرآئین
۹) سیدمهدی ناظمیقرهباغ
🔗 متن کامل در سایت فرهیختگان
🔻فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
🆔 @Fekrat_Net
8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ | #موسیقی
✅ موسیقی، رکن تربیت فرد و اجتماع
🎙حجتالاسلام فلاحتی
▪️بزرگترین جامعهشناسان تاریخ جامعه بشریت افلاطون و ارسطو معتقد بودند که موسیقی از ارکان رسیدن جامعه به مدینه فاضله است.
🔻فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
🆔 @Fekrat_Net
📝#اختصاصی
چند نکته اجمالی به بهانه ۱۶ آذر؛
💠 لزوم نقد و اصلاح مناسبات دانشجویی و دانشگاهی
هر ساله معمولاً حول و حوش ۱۶ آذر، نشستها و برنامههای دانشجویی به مناسبت "روز دانشجو" رنگ و جلای بیش از پیشی به خود می گیرد. امسال اما به جهت قضایای پیش آمده بعد از کلید زدن فتنه اخیر، شاهد تحرکاتی در سطح دانشگاهها بودیم و به تبع همین جریان در همان هفتههای نخست بعد از آغاز سال تحصیلی، برخی مسئولان و شخصیتها در دانشگاهها حضور یافته و به سوالات صریح و گاه بی ادبانه و خارج از دایره نزاکتِ دانشجویان پاسخ دادند؛ حرکتی که به خصوص در اوضاع غبارآلود فتنه، معنا و مفهوم دیگری دارد و از این منظر باید به تفسیر آن پرداخت.
بگذریم از این که متأسفانه برخی اساتید دانشگاه در همین دو سه ماه اخیر چه در عرصه فضای مجازی و چه در کلاس ها و محافل دانشگاهی به جای روشنگری و هدایت درست شاگردان در حال تحصیل خود، عملاً بسترساز و زمینه ساز التهابات بوده و با برخی نظرهای احساسی و غیرمنطقی عملاً بر آتش فتنه اخیر که در واقع مختصات یک جنگ ترکیبی تمام عیار را داشت، دمیدند.
در عین حال بگذریم از انفعال برخی مسئولان دانشگاهی که -حالا با قید هر مصلحتی- آن گونه که باید و شاید نتوانستند مدیریت مناسبی در این تحولات داشته باشیم و ایضاً بگذریم از کم ظرفیتی و بی حیایی برخی دانشجویان که متأسفانه نام دانشجو و دانشگاه را با برخی گفتارها و رفتارهای خود لکه دار کردند و شد آن چه که نباید می شد...!
با این همه آن چه مهم است تأکید بر لزوم اهتمام دانشجو و دانشگاهی در مسیر تبیین و روشنگری است و این که در سنگر مطالبه گری از مسئولان نیز بدون تأثیر جریانات اغواگر سیاسی و یا القائات شیطانی مزدورانِ وطن فروش، در نهایت در مسیر خدمت به کشور و مردم و انقلاب ، نقش کلیدی خود را ایفا کند.
روز دانشجو، روز مهمی است تا دانشجویان عزیز و تشکل های دانشجویی و جماعت دانشگاهی دغدغه مند، ضمن توجه به رسالت ذاتی خود در مقام نقد و اصلاح خویشتن نیز برآمده و بدانند که به هر حال جامعه به شکل مستقیم یا غیرمستقیم، از آن ها تأثیرپذیری دارد.
🖋سیدمهدی موسوی، عضو هیئت تحریریه فکرت
🔻فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
🆔 @Fekrat_Net
-906092799_-32644670.mp3
48.07M
سلسله #سخنرانی فاطمیه اول ۱۴۴۴ ه.ق با موضوع:
#حجاب به مثابه کنشگری زن مسلمان
🔊 #جلسه_اول: مسأله حجاب در افق مسأله هویت
📅 شنبه | ۱۲ آذرماه ۱۴۰۱
🗣 حجتالاسلام والمسلمین #سوزنچی
@souzanchi
🔻فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
🆔 @Fekrat_Net