eitaa logo
گریزهای مداحی و گریز های مناجاتی
3.7هزار دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
564 ویدیو
800 فایل
گریز زیارت عاشورا ، دعای کمیل و دعای توسل و جوشن کبیر https://eitaa.com/gorizhaayemaddahi
مشاهده در ایتا
دانلود
Kashani-14020505-ManteghQuraan2-03-Hkashani_Com.mp3
33.32M
📋 درنگی در منطق قرآن کریم؛ فصل دوم - قسمت سوم 📆 پنجشنبه پنجم مردادماه ۱۴۰۲
امام سجاد علیه السلام.mp3
2.71M
توضیح درباره بیت جانسوز خلیعی و زبان حالی که از زبان حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها در مصیبت علیه السلام سروده است. 💢سقیفه ریشه‌ی همه‌ی مصائب اهل‌بیت علیهم السلام ✳️ مرحوم "ابو الحسن خلیعی" شاعر شیعی قرن ششم و هفتم هجری در بیان زبان‌حال حضرت صدیقه‌ی طاهره سلام الله علیها در ایام غصب خلافت چنین می‌سراید: وَأرَى إمَامَ العَصْرِ بَعْدَ أبِيهِ فِي صَفَدِ الحَدِيدِ مُغَلَّلاً وَمُعَلَّلاً [1] 🔸 [حال که خلافت را از مسیر اصلی آن منحرف کردید] می‌بینم که در آینده‌ای نه چندان دور فرزندم علی بن الحسین که امام عصر خود بعد از پدرش است، چگونه با آن حالت بیماری، در میان غل و زنجیر اسیر شده است! 📜 1- ديوان الخليعي، صفحه ٣٨ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماجرای را چگونه می بینیم؟ 🔹خوانش مسموم حرکت علیه السلام صرفا برای شفاعت، اهل بیت علیهم السلام را منفعل و سازشکار نشان می دهد...
هیئت اُخت الرضا علیهما السلام - ١٧مرداد.m4a
17.79M
سخنرانی شب 17 مرداد 1402،هیئت اُخت الرضا علیهما السلام، بیت الکریمه استاد بندانی نیشابوری
وقایع تاریخی کاروان اسرا، تکریت.mp3
3.43M
وقایع تاریخی حرکت کاروان اسرا از کوفه بسمت شام، منزل تکریت و بعداز آن... استاد بندانی نیشابوری
سخنرانی، 18،مرداد 1402،اُخت الرضا علیهما السلام .m4a
16.96M
18 مرداد 1402،هیئت اُخت الرضا علیهما السلام استاد بندانی نیشابوری
وقایع تاریخی کاروان اسرا، شهر لبنا.mp3
4.84M
🎙️ وقایع تاریخی حرکت کاروان اُسرا به سوی شام منزل لبنا. استاد بندانی نیشابوری
. مرحوم حاج سید محسن صمدانی ، خطیب عاشورایی نقل میکرد : محرم از خانه خارج شدم به قصد رفتن به مراسمات و روضه خوانی، در راه کودکانی اصرار کردند در موکب کوچکشان برایشان درحد چند بیت روضه بخوانم. اول صرف نظر کردم و پس از اصرارشان رفتم و چند بیت روی منبرِ آجری شان خواندم. تمام که شد برای پذیرایی چای برایم آوردند که در خانه یا جای دیگری چنین چایی هرگز نمیخوردم، برای اینکه کودکان دلخور نشوند، یواشکی چای را گوشه‌ای ریختم و تشکر کردم و رفتم به مراسمات سنگینی که داشتم برسم. شب که آمدم خانه از خستگی به خواب رفتم. در خواب مادر سادات را دیدم. فرمود: فلانی، تنها روضه ای که از تو قبول شد همان چند بیتی بود که برای آن کودکان خواندی، و اینکه آن چای را که ریختی در کناری، من آن چای را با دستِ خودم برایت ریخته بودم... در این حال از خواب بیدار شدم و فهمیدم روضه‌هایی که ما تحویلشان نمی‌گیریم، اهل بیت حواسشان هست! .
. 🔴 جهاد علیه السلام ⬅️ جهاد تبیین یعنی: مثل امام سجاد علیه السلام در مقابل سه شگرد دشمن: 1_ تضعیف 2_ تخریب 3_ تحریف؛ باید سه عملیات را مجاهدانه انجام بدهیم: 🔸در مقابل تضـعیف؛ تقویـت مبـانی اعـتقـادی 🔸در مقابل تخریب؛ تشریح و توضیح دستاوردها 🔸در مقابـل تحــریف؛ افـشاگری و روشنـگری. ............................. . 🔰 دو پرده از پیامبر کربلا ۱. اگر امام حسین علیه السلام، در جمع جوانمردان آزاده، در کنار قمر بنی‌هاشم و با دستی باز ــ که شاید بر قبضۀ شمشیر هم بود ــ به حُر فرمود: «أ فبالموت تُخوّفنی؟» یا «مرحبا بالقتل فی سبیل الله» امام سجاد علیه السلام هم در جمع زنان و دختران اسیر، در کنار زینب کبری و البته با دستی بسته، خطاب به ابن‌زیاد فرمود: «أ بالقتل تُهدّدنی؟ أ ما علمت أن القتل لنا عادة و کرامتنا الشهادة؟» و این‌گونه بود که منطق و در تاریخ جاری شد. ۲. اگر قمربنی‌هاشم، در آن لحظات آخر، به سیدالشهداء سلام الله علیه عرض کرد: «قد ضاق صدری و سئمتُ من الحیاة و اُرید أن اَطلب ثاری من هؤلاء المنافقین»، امام سجاد علیه السلام هم با وجود مریضی و ضعف شدید، به زینب کبری سلام الله علیها فرمود: عمه جان! به من شمشیری بده تا از فرزند رسول خدا دفاع کنم؛ چراکه: «لا خیر فی الحیاة بعده». و این‌گونه بود که منطق و سامان یافت. .
‍ . تحلیل موضوع: علیها السلام 👇 دلم میخواست معراجت ببینم چه معراجی عجب رنگین کمانی نرو دیگر تو رفتی سنگ خوردم بیا قولی بده پیشم بمانی تورا با زخم صورت میشناسم مرا بشناس با قد کمانی نمیدانم چرا این زجر نامرد بدش می آید از شیرین زبانی عبایت روی دوش نیزه داری عقیق تو به دست ساربانی چه مویی داشتی بابا زمانی چه مویی داشتم بابا زمانی اگر مال منی پس پیش من باش چرا دائم به دست این و آنی نشد غارت پدر جان، چادرم را خودم دادم به آن دختر امانی نگویی به عمو بازار رفتم بماند بین ما راز نهانی رُخت را سیر دیدم سیر گشتم تو بودی آن غذای آسمانی سرت خاکی شده در این خرابه شدم شرمنده از این میزبانی : توام نمودن شعر با نثر را اصطلاحا مرصع خوانی می گویند. اگر ذاکرین اهل بیت علیهم السلام، صرفا شعر را پشت سر هم بخوانند و رد شوند، تأثیری بر مستمع نخواهند گذاشت، بلکه باید مطلب پرورش داده شود، برای این پرواندن، می توان پیرامون ابیات شعر توضیحاتی مختصر را بیان کرد. این بیان نکات شعر، هم خواندن را متنوع می کند و هم تأثیر شعر را بالا می برد. این کار نوعی مرصع خوانی است. بیانهای مختصر آقای ارضی در فایلی که ارائه می شود، نمونه خوبی برای بحث مورد نظر ماست. بعد از بیت اول در توضیح مصراع«چه معراجی عجب رنگین کمانی» جمله«صورت همه رنگ شده بود» بعد از بیت سوم در توضیح مصراع«مرا بشناس با قد کمانی» جمله«اصلا بچه ریخته بود به هم» بعد از بیت پنجم در توضیح مصراع«عبایت روی دوش نیزه داری/عقیق تو به دست ساربانی» جمله«هر کی یه چیزی غارت کرده» عزیزان اشعار را با توضیحات لازم بخوانید تا اثر کند. .
. 🏴سبک روضه ای اول ماه صفر ورود اسرا به شام 🏴بند اول رسیده آخر از راه قافله به شام ای وای خسته رسیده زینب بین ازدحام ای وای شهرو چراغون کردن انگاری عیده تو شام میریختن آتیش روی سر اسیرا از بام اوج مصیبت و بلا الشامه نوحه ی اهل بیت ما الشامه برای زین العابدینم حتی سخت تر از کرببلا الشامه امون از شام 🏴بند دوم ناموس خدا کجا و کوچه و بازار ای وای دخترارو بردن از میون انظار ای وای شادی میکردن مردم تا میدیدن سرهارو یه عده ام میگفتن ببینید خارجیارو اونکه دلو میسوزنه الشامه غصه ی صاحب زمونه الشامه اونکه براش صبح و مسا آقامون همیشه روضه میخونه الشامه امون از شام 🏴بند سوم ناموس خدا کجا و مجلس شراب ای وای زینبو بردن اونجا دادنش عذاب ای وای به لب و دندانی که بوسه زده پیغمبر بی حیا میزد چوبه خیزرون جلو خواهر زینب غمدیده و شام پر درد زینب و مجلس یزید نامرد زینب و خنده ی یهودی ای وای بی بی رو شام پربلا پیرش کرد امون از شام ۱۴۰۲/۰۵/۲۳ ✍️🎶کربلایی امیرحسین سلطانی .👇