https://www.aparat.com/v/MCTO2
این مصاحبه تاریخی استاد درخشان با برنامه ثریا را ببینید...
فرصت ها مانند ابر می گذرند...
هدایت شده از 🛠 آچار ؛ آقای اقتصاد انقلاب اسلامی 🇮🇷
‼️ خطای ۴۰۷ | Error 407 ‼️
هیروشیما و ناکازاکی... نامهایی که هنوز هم لرزه بر اندام هر انسانی میاندازند. گمان میرفت پس از ۱۹۴۵، جهان دیگر شاهد کابوس بمب اتم نخواهد بود. اما حقیقت چیز دیگریست...
هر سال، دو بار، قلب قاره اروپا بمباران اتمی میشود ولی ما و رسانههای دنیا کر و کور شدهایم و نه صدایی میشنویم و نه ۲قارچ هستهای ناشی از این انفجارها را میبینیم!
در اروپا سالانه ۴۰۷هزار نفر تنها بر اثر سرما و گرما فوت میشوند. ۲ برابر تلفات بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی و ۹برابر شهدای غزه پس از یک سال و سه ماه!
- کی گفته؟!
+ خودشون گفتند! مرکز تحقیقات مشترک کمیسیون اروپا که مقالشون در لنست معتبرترین مجله پزشکی دنیا هم منتشر شد!
- خب اونجا هوا خیلی سرده
+ باشه بر فرض محال اونجا قطب جنوبه پس چرا بر اثر گرما هم ۶۲هزار فوتی داشتند؟!
- چه ربطی داره؟ مردم اروپا حساس هستند!
+ نمیدونستیم مریخی تشریف دارند! ولی یعنی ما مقاوم هستیم که تلفات نداریم؟
- کی گفته نداریم؟!
+ همه؛ غیر از اینه آمار بیار!
- منتشر نمیکنند...تازه اینجا مثل زمان شروع کرونا، علت مرگ رو عوض میکنند!
+ گیریم عوض کرده باشند، خانواده و دور و بریاش چی؟! اونا هم گول میخورن و صداشون هیچ جا در نمیاد؟! اصلاً اگر فقط یک نفر پیدا میشد، رسانههایی مثل بیبیسی، اینترنشنال و ... گوش دنیا که سهله همه جا رو سوراخ نمیکردند؟!
- هست ولی با این سانسور شدید رسانهای جمهوری اسلامی، صداشون شنیده نمیشه و اصلاً رسانهای متوجه نمیشه!
+ واقعاً دمش گرم! فقط نمیدونم چرا خبر فوت خانم مهسا امینی تا کره ماه هم مخابره شد!
( مثال داغ(۱۶دی) یکی از کادر مرزبانی در منطقه مریوان از سرما به شهادت میرسند و عرض چند ساعت در همه رسانهها پخش میشه! تازه خبر تکذیب شد و مثل اینکه ایست قلبی کردند!)
- دیگه اون رو نمیشد سانسور کرد
+اصلاً آمار رو ول کن...خودت تا الان یک نفر دیدی از سرما یا گرما مرده باشه؟!
- ...بله! یک معتاد دیدم!
+ خودت میگی معتاد! اگر نگیم از مصرف فوت کرده، از سرما هم فوت نکرده؛ انتخاب خودش بوده...
- عه! حالا که مثال آوردم زدی زیرش؟! یعنی چی انتخاب خودش بوده!
+ چون همین پارسال اعلام شد ۳۰درصد ظرفیت گرمخانههای تهران خالی هست! ولی اون ور آب علیه بیخانمانها حتی سبک معماری دارند! خودت ببین: معماری anti homeless
- من یک بار حرف منطقی از تو نشنیدم!
+ سهنقطه...
اینها که هنجارها بودند! بعضی وقتها هم چیزهایی میشنویم که حقیقتاً قفل میکنیم! مثل «در عوض دهها میلیون نفر زنده ماندند!» یا استاد دانشگاهی میگفت:«به هرحال باید در برآیند ببینیم میارزه یا نه!»
برآیند چی رو ببینیم؟!؟! اعداد هم مثل جان انسانها برامون شوخی شده! یکی باید بزرگی و عظمت این جنایت سالانه ۴۰۷هزار نفری رو تصویر کنه! جنایتی که بمباران اتمی و نسلکشی غزه هم در برابرش کم میاره!
یکی باید ۴۰۷هزار نفر رو رمان کنه! فیلم کنه! نقاشی کنه! ضرب المثل کنه! هشتگ کنه! دیگه واقعاً نمیکشم و دچار #خطای۴۰۷ شدم!
#error407⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️
🛠 آچــــــــــــــــــــــار: 🇮🇷
💠 @Achar_Ir
چهل سال اول انقلاب: مگر نگفتید آب و برق باید رایگان شود، چرا نمیکنید؟!
چهل سال دوم انقلاب: چرا انرژی را مفت به مردم می دهید، علم اقتصادتان کجا رفته؟!
.
.
.
ای شیاطین تعلیم دیده!
"سقوط انقلاب ایران را به گور خواهید برد"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عدهشان زیاد نیست، ادعایشان زیاد است!
به کانال تخصصی امام بپیوندید 👇
@IMAMMEDIA
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
این جلسات تجربه نگاری بسیار مفیدند.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از علی سعیدی
🔅 برچسب نئولیبرالیسم؛ چاقویی که ممکن است دسته خودش را ببرد!
#بخش_اول
🔹 #نئولیبرالیسم به مجموعهای از سیاستهای اقتصادی اطلاق میشود که با تأکید بر #بازار_آزاد بهعنوان الگویی سحرآمیز برای حکمرانی، بر این باور است که اگر هر جا و در هر مقوله و موهبت و ثروتی، کار را از دست دولت خارج کنیم و به دست #بازار بسپاریم، خروجی کار بهترین وضعیت خواهد شد. این الگو در حیطۀ اقتصاد بهمعنای متعارف آن باقی نمیماند بلکه سایر حیطههای زندگی اجتماعی و سیاسی را شامل میشود و تمامی مواهب و خیرات از جمله آموزش و بهداشت و دفاع و امنیت و فرهنگ را هم #کالاسازی میکند تا بتواند از طریق بازار آن را ارزشگذاری و تنظیمگری کند.
🔹 مفاهیمی مانند لزوم کوچکسازی دولت و #خصوصی_سازی شرکتهای دولتی و حتی #بانکها، #آزادسازی (گرانسازی) قیمتها و تجارت خارجی و رفع مداخلات و حمایتهای دولتی از صنایع ملی و حتی مخالفت با تعیین#حداقل_دستمزد توسط دولت، از توصیههای مهم سیاستی این جریان است.
🔹 در فضای مطالعات اقتصادی، نئولیبرالها برای اینکه خود را از مظان انتقادهای اجتماعی و سیاسی و فرهنگی دور کنند، بافتههای تماماً ایدئولوژیک خود را #علم_اقتصاد مینامند و با نفوذ در برنامه درسی اقتصاد، هر آنچه خلاف این آموزهها مطرح شود #غیرعلمی و #شبه_علم مینامند و با تسلط بر رسانهها، مانع از شنیدن صدای مخالفان میشوند. جریان نئولیبرال در پیوند عمیق با صاحبان قدرت و ثروت جهانی، از این طریق و بهویژه با تضعیف قدرت دولتها، نهتنها راه را برای چپاول ثروتهای مردم در سراسر جهان باز میکنند بلکه از نظم سرمایهدارانه موجود بهشدت دفاع میکنند و افکار عمومی را بهجای مقابله و قیام علیه چنین نظامی، بهسوی مشارکت فعال در این نظام و تحت عناوینی چون رقابت و کارآفرینی و کسبوکار و… سوق میدهند و نتیجه چیزی نیست جز استفاده حداکثری از نیروهای مردمی درجهت منافع سرمایهداران جهانی.
🔹 در کشورهای غیرغربی که مورد هجوم این جریان فکری و اقتصادی و سلطهگر سیاسی قرار گرفتهاند، و از جمله در کشور ما، عدهای از تحصیلکردگان در دانشگاههای غربی و نیز غربگرایان داخلی که با چشمپوشی یا ناآگاهی از واقعیتهای تمدن غرب، آن را بهعنوان اتوپیای ملتها تبلیغ و ترویج میکنند، از این گزارههای نئولیبرالیسم بهعنوان #توصیه_های_علم_اقتصاد دفاع میکنند و با تکیه بر پروپاکاندای بینالمللی و با خودتحقیری ملتها و بایکوت جریانهای رقیب، عرصه را برای چپاول بیشتر ملتها فراهم میکنند.
🆔 @DrSaeedi
هدایت شده از دکتر علی سعیدی
🔅 برچسب نئولیبرالیسم؛ چاقویی که ممکن است دسته خودش را ببرد!
#بخش_دوم
🔹 نکته جالبتوجه این است که بیشتر مدافعان نئولیبرالیسم کسانی هستند که صبغه مهندسی دارند و کمتر مباحث اندیشهای و فلسفی و تاریخی اقتصاد را مطالعه کردهاند. این کوتهنظری در حدی است که حتی تناقض در دفاعیات خود از نئولیبرالیسم را هم متوجه نمیشوند یا اینکه بهراحتی از کنار آن میگذرند و آن اینکه اگر این گزارههای نئولیبرالیسم #علم است و علم از هست و نیستها حکایت میکند پس چرا محتوای آنها همگی سرشار از #بایدها و نبایدها و توصیههای سیاستی است! اساساً این گزارهها براساس کدام روش عقلی یا تجربی بهدستآمده که بهعنوان یافتههایی علمی تلقی شوند؟ برفرض که جامعهای خاص در زمانی خاص با عمل به برخی یا همه این گزارهها به موفقیتهایی دست یافته باشد، اما چگونه میتوان این موفقیت را به همه جوامع و در همه زمانها #تعمیم داد؟
🔹 چطور میشود کشورهایی که تاریخشان مشحون از استعمار و غارت و تحقیر ملتها است به یافتههایی علمی دست یافته باشند که کلید سحرآمیز پیشرفت و توسعه کشورها است و این یافتهها را بدون هیچ هزینه و چشمداشتی به دولتها و نخبگان ارزانی دارند؟! و چقدر دولتها و نخبگان غیرلیبرال خیرهسر و تنگنظر هستند که چنین دست سخاوتی را پس میزنند!
🔹 بااینحال، ادبیات نئولیبرالیسم و مخالفت با آن در رسانههای داخلی بعضاً در نابهجاهایی مطرح میشود که بهجای زدن ریشۀ مدافعان و مروجان نئولیبرال، یقه کسانی را گرفته است که نهتنها در دایرۀ نئولیبرالیسم نمیگنجند که خود از مخالفان و منتقدان این جریان هستند. وقتی به این دوستان عمدتاً انقلابی اعتراض میشود که چرا بهجای زدن اصل جریان نئولیبرالیسم و سران و سرشاخههای اصلی آن، به سراغ خودیها آمدهاید و با کوچکترین دلالتی ایشان را توبیخ و مؤاخذه میکنید با این پاسخ مواجه میشویم که «سردمداران نئولیبرال که تکلیفشان معلوم است اما ما با خودیهایی سروکار داریم که …» و این خطای شناختی و محاسباتی باعث میشود جریان منتقد نئولیبرالیسم که عمدتاً نیروهای انقلابی و حزباللهی هستند بهجای تمرکز قوا و هجمه سراسری بر نئولیبرالهایی که به لبۀ پرتگاه رسیدهاند، در لحظاتی حساس به جان هم بیفتند و با ایجاد انشقاق، زمینۀ تنفس دشمن را فراهم سازند.
🔹 نمونه بارز این اتفاق در مناظره دکتر درخشان و دکتر غنینژاد در صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران اتفاق افتاد که در آن علناً به قانون اساسی دروغ بسته شد، به رهبران و متفکران انقلاب اسلامی توهین شد و جمهوری اسلامی کمونیستی خوانده شد اما بسیاری از چهرههای جریان حزباللهی به جای سردستگرفتن این اعترافات و تصریحات لیبرالهای وطنی، به مؤاخذه طرف خودی پرداختند که چرا فلان حرف را زدی و فلان حرف را نزدی! توصیه اکید بنده به همه دلسوزان و منتقدان زخمخورده از نئولیبرالیسم این است که تمام تیرهای خود را به سمت سردستههای اصلی و نشاندار این جریان هدفگیری کنند تا به توفیق الهی بتوانیم ریشه این تفکر سلطهگر شیطانی را بخشکانیم و دست آن را از سر کشور و مردم برای همیشه کوتاه کنیم.
به عنوان حسن ختام، به این جمله از #امام بزرگوار بسنده میکنم:
📣 ما از شرّ رضا خان و محمد رضا خلاص شدیم، لکن از شرّ تربیتیافتگان غرب و شرق به این زودیها نجات نخواهیم یافت. اینان برپادارندگان سلطه ابرقدرتها هستند و سر سپردگانی میباشند که با هیچ منطقی خلع سلاح نمیشوند. ۷ دی ۱۳۶۰
🆔 @DrSaeedi
8.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امواج صدای آسمانی استاد کریم منصوری را ببینید و بشنوید
هر جای دنیا بگی «در ایران چهل درصد تورم داریم ولی عدهای میگن قیمتها دستوری است»، تست الکل حروم نمیکنند!
#مکتب_گرانکن
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
چقدر این روز ها می گویند فلانی عدد نمی فهمد!
حال آنکه اعدادی که در سفره مردم است، محصول فهم همان عددشاناسان است.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
امروز اولین قسمت برنامه #موازی رو ضبط کردیم...
با موضوع مسائل نوجوان امروز
و میهمانان عزیز برنامه هم حجت الاسلام بختیاری و حجت الاسلام علی آبادی بودند که حقیقتا لذت بردم از گفتگو با این دو بزرگوار...
خوش فکر، با تجربه، کف میدون و البته سعی کردیم بدون تعارف گفتگو کنیم...
امیدوارم خدا توفیق بده این فصل کوتاه رو به خوبی پشت سر بذاریم...
تهیه کننده برنامه هم اونقدر باهاش داداشم که نگو... یادم نمیاد چند ساله واقعا... ولی کهنه رفیق شده دیگه...
فعلا یه مدتی تمرکز میکنم رو #موازی کاری !
هدایت شده از بانوی اقتصادخوان
🚫اعتراض گسترده دختران کره جنوبی به مختلط شدن دانشگاه های دخترانه/دانشگاه تک جنسیتی می خواهیم!
دانشگاههای زنان کره جنوبی در مواجهه با بزرگترین چالش خود در یک قرن اخیر، درگیر مناقشاتی هستند که باعث شده است برخی ارتباط آنها را در جامعهای که برابری جنسیتی در آموزش به طور فزایندهای محقق شده است،زیر سوال ببرند.
این موضوع اخیراً زمانی مورد توجه قرار گرفت که دانشجویان دانشگاه زنان دونگدوک،یکی از هفت کالج باقیمانده زنان در کره جنوبی،نسبت به در نظر گرفتن انتقال به تحصیل مختلط توسط این مدرسه اعتراض کردند.این بحث از آن زمان به سایر دانشگاههای زنان،از جمله دانشگاه زنان سونگشین،که دانشجویان در اعتراض به پذیرش دانشجویان پسر در بخش مطالعات بینالملل اعتراض کردند،سرایت کرد.
طرفداران حفظ دانشگاههای زنان استدلال میکنند که این مؤسسات فضای امن حیاتی را برای دانشجویان دختر فراهم میکنند،بهویژه در یک زمینه اجتماعی که با مسائلی مانند خشونت در رابطه جنسی و جنایات جنسی دیجیتال مشخص شده است.
علاوه بر این،دانشگاههای زنان اغلب از مؤسسات مختلط در تقویت موفقیت حرفهای فارغالتحصیلان زن بهتر عمل میکنند.
دانشگاه تخمین می زند که اعتراضات بین 2.44 میلیارد وون(1.74 میلیون دلار)تا 5.44 میلیارد وون(3.9 میلیون دلار)خسارت وارد کرده است.دولت از این اختلال ابراز تأسف کرده و از دانشآموزان خواسته است که هر گونه تهدیدی را نسبت به امنیت یا حق یادگیری خود گزارش کنند.شورای دانشجویی در پاسخ، دانشگاه را به تاکتیک ارعاب متهم کرد و خواستار انصراف کامل از پیشنهاد آموزش مختلط شد.
📓بانوی اقتصاد خوان
🔍@banoye_eghtesadkhan