فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 روحانی که دکترای فلسفه دارد و در روستا فیلگاه خدمت می کند
حجت الاسلام روح الله چراغی مٌبلّغ روستای فیلگاه کهگیلویه که چند سال پیش در قالب گروههای جهادی به روستای فیلگاه کهگیلویه آمد، با درک شرایط روستا یک گروهی جهادی تشکیل داد و به روستاهای مجاور هم خدمات رسانی می کند.
#جهاد_روایت
@HOWZAVIAN
@HawzahNews
#روز_نوشت
💢 با آینده چه کنیم؟
✍️مصطفی گودرزی
▪️عینک عجیبی روی چشمانم گذاشتهبود و گفت از روی تخته برو و بعد مرا هُل داد و سقوط کردم تا به زمین رسیدم و در فضای سفید نورانی غرق شدم.
▪️هیچ وقت از ارتفاع ۱۰۰ متری پایین نپریده بودم و حتی از شما چه پنهان کمی مرگ راهم تجربه کردم.
▪️به قول خودشان تجربه زیست مجازی، واقعیت مجازی، متاورس یا نمیدانم چه.
▪️هرچه بود، چند روحانی و تعدادی جوان و یک آیت الله را هم به خود درگیر کرده بود.
▪️مانند انسانهای مست در هوا نقاشی میکشیدند و گاهی بر زمین مینشستند و یا رد چیزی نامعلوم را در آسمان دنبال میکردند.
▪️خندهدار بود؛ اما برای فرد صاحب عینک مکاشفهای رخ می داد و در عالمی که ما نمیدیدیم سیر میکرد.
▪️چیزی که بعدا روزمره ما خواهد شد، بعد جدیدی از زندگی و شاید روی پر قدرت آن که انسانهای معمولی را مجذوب خود میکند و ما نشان دادهایم در مقابل تکنولوژی چقدر سست و بیاراده میشویم و این نگرانکننده است.
#پویش_نوشتن
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
📌 دنیای واقعیِ «هوش مصنوعی»
✍️ محمدجواد ابراهیمی
♦️با من تماس گرفت و با همان حس راحتی که بین مان بود به یک مرکز دیجیتال جهت بازدید از آینده دعوتم کرد. بار اولم نبود اما همچنان هیجان و تازگی اش دلبری میکرد.
♦️ناگفته نماند که تحقیق شخصی من در این زمینه از حدود یک و نیم سال پیش شروع شد و در برخی گعده های خانوادگی و دوستانه، چند دقیقه ای با ارائه ی من از متاورس و هوش مصنوعی می گذشت.
♦️با اینکه فهم عمیق و دقیقی از این ماجرا ندارم ولی همین مقدارش هم دوست داشتنی است. در وقت خالی، کتاب ها و مجلات انگلیسی در این زمینه را دنبال میکنم.
♦️حلقه درسی خارج فقه و اصول نیز با استقبال خوب استاد، در این روز برای بازدید از این سبک زندگی نه چندان دور، به حالت تعلیق درآمد.
♦️به این تعطیل شدن درس خرده نگیرید، بلکه این یک جهش و به روز رسانی در حوزه محسوب میشود؛که یک استاد معظم درس خارج و حلقه شاگردان، بجای اینکه فقط در یک نقطه بنشینند و به تعبیری با استراتژی تدافعی، منتظر این بمانند تا روزی از آنها حکم خرید و فروش گجت های متاورسی و یا لمس متاورسی و یا معاملات متاورسی و... را بپرسند، اکنون با تغییر سبک، گامی رو به جلو برداشته و شاید بتوان گفت که میخواهند تهاجمی عمل کنند.
♦️در حافظه تاریخ ثبت شده است؛ روزی تماس تصویری را حرام اعلام کردند، بعد از مدتی همان اعزه، همایش ها را تصویری شرکت کردند و می کنند. و مثل این مورد کم نداریم.
✅عدم توجه به پیشرانهای آینده، باعث میشود تا امروز نیز دنیا را با عینکی محدود ببینیم. و فقط خط کش حلال و حرام را به عنوان خط قرمز و مرز های دین ترسیم کنیم؛ غافل از اینکه اگر مراقب مرزهای ایدئولوژیک و تغییرات سریع زندگی مکلفین نباشیم،در آینده مکلفی نخواهیم داشت تا او را مشغول الذمه احکام تلقی کنیم. و هدف تکنولوژی جدید #متاورسی دقیقاً سوق دادن بشر به همین پوچی است.
♦️واژه Metavers از دو کلمه متا، و یونیورس تشکیل شده است. متا در زبان عبری یعنی مرده، و یونیورس یعنی جهان» یعنی جهان مردگان. (عده ای متا را به معنی"فرا" ترجمه میکنند. که در این صورت متاورس، یعنی فرا جهان). اربابان تکنولوژی با تمام قوا می تازند تا بشر را به این سیاه چاله مردگان زنده نما بکشانند و افسوس که بسیاری از ما، با عشق مجذوب آنها شده ایم.
♦️الهیات متاورسی ویا الهیات سایبر یکی از نقطههای حساسی است که باید با شناخت و اقدام به موقع برایش کاری انجام داد چراکه اگر وقت بگذرد ، این سونامی، زندگی های خیلی از جوانان ما را نابود خواهد کرد. البته عزیزان دغدغه مندی هم داریم که پا به پای این فناوری در حال تلاش هستند.
♦️ بیخیال این درد و دل هایی که کار را به جایی نمی برد. انصافاً تجربه دوست داشتنی است: عینک ها بر چشم، نفس ها در سینه حبس» آماده ی پرواز ، پرش از ارتفاع، خلق و لمس تصاویر و حضور در صحنه هایی که ممکن است در این دنیا تجربه شدنی نباشند و قبلاً از آنها فقط در خیالمان یاد می کردیم. اینها برشی از کیک متاورس بودند.
♦️صحبت در این مجال زیاد است. تشویق شدم تا در این زمینه کلیپی بسازم. نوید این را بدهم که ان شاء الله در فرصت مناسب شما را در این زمینه بیشتر آگاه خواهم کرد.
#هوش_مصنوعی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
دژاوو چیست؟
گاهی اوقات بعد از قرارگیری در یک موقعیت، احساس میکنید چنین چیزی را قبلا تجربه کردهاید یا این صحنه را دیدهاید. به چنین اتفاقی دژاوو یا آشناپنداری گفته میشود. از آنجایی که این یک احساس غیرمنتظره و زودگذر است، برخی از آن به عنوان اتفاقی مرموز، معنوی یا حتی فراطبیعی یاد میکنند.
برخی بر این باور هستند که دژاوو نشانهی یادآور تجربیات از زندگی گذشته است. افراد دیگری هم میگویند وقتی «خود برتر» که درون انسان را هدایت میکند، از تجربهی خود روی زمین آگاه میشود و در نتیجه این اتفاق رخ میدهد. بعضی هم تئوری جهانهای موازی را مطرح میکنند که گاهی اوقات به یکدیگر متصل میشوند یا روی هم میافتند و همین موضوع منجر به شکلگیری پدیدهی دژاوو میشود. تعدادی هم علت این پدیده را به اشتباه ماتریکس نسبت میدهند. این افراد میگویند ما در یک جهان شبیهسازی شده زندگی میکنیم و گاهی اوقات کدهای این جهان دچار مشکل میشوند.
اما تعدادی از محققان میگویند که این موضوع به نحوهی عملکرد مغز برمیگردد. مغز دائما حواس ما را اسکن میکند تا ببیند آیا چیزی که تجربه میکنیم آشنا هست یا نه. هنگامی که مغز یک محرک را آشنا تشخیص میدهد، ناحیهی متفاوتی از مغز به نام هیپوکامپ، خاطرهی مرتبط با صحنهی موردنظر را به یاد میآورد. بنابراین اگر چیزی آشنا تلقی شود ولی مغز نتواند خاطرهی مرتبط با آن را پیدا کند، ممکن است پدیدهی دژاوو اتفاق بیفتد.
✍️ صفحه پاورقی
#تداعی #خاطره #رؤیا
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
.
🔴 پدیدهای بهنام «همسرِ مسئول»
✍شکوهیان راد
سالها پیش، زمانی که همسران مسئولان کلان، جلساتی میگرفتند و خبر آن منتشر میشد؛ گروهی از جریان انقلابی به شدت اعتراض میکرد که «مگر همسر مسئول بودن، جایگاه است که اینها با هم جلسه گرفتند و در خصوص مسائل کشور تصمیمات شخصی میگیرند؟!»
⬅️ یکی از مواردی که اوج این اعتراضات را رقم زد، زمان ریاستجمهوری حسن روحانی بود.
✅ حق، همان است که در اعتراضات بیان میشد و واقعا همسر و فرزند و پدر و مادر و داماد و عروس و نوه و ... یک مسئول بودن، هیچ حق و جایگاه خاصی برای افراد ایجاد نمیکند.
❌ اما آنچه در دو سال گذشته دردآور است، سکوت همان جریان معترض سالیان قبل، نسبت به اقدامات خانم جمیله علمالهدی، همسر حجتالاسلام والمسلمین رئیسی در حوزهی سیاسی است؛ اقداماتی که سطح و گسترهی آن حتی از سوی همسران مسئولان سابق بسیار کمنظیر است.
⭕️ خانم دکتر علمالهدی، در جدیدترین مداخلۀ سیاسی آن هم در سطح بینالملل، به همسر رئیسجمهور فرانسه نامهنگاری کرده است.
بماند که ایشان، آن زنک ضدحجاب و اسلام را که نقش جدی در انزوای محجبههای فرانسه داشته و دارد، «فداکار و مهربان» خطاب نموده؛
⛔️ درد آن است که انتهای نامه، مزین شده به عنوان «همسر رئیسجمهور»‼️
1⃣ آیا در قانون اساسی یا سایر قوانین، چنین جایگاهی دیده شده؟!
2⃣ آیا وزارت خارجه، چنین نقشی در دیپلماسی تعریف کرده؟!
3⃣ متن این نامه که اشتباهات آن دست به دست میشود، با کدام مشاور امور خارجه هماهنگ شده؟!
💠 خانم دکتر علمالهدی
لطفاً رویهی غلط همسران مسئولان غربگرا را در پیش نگیرید.
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
💠 گینس، الگویی برای تغییر سبک زندگی
✍️ ابراهیم شریفی، پژوهشگر اخلاق و رسانه
🔻بلندترین ناخن دنیا، بلندترین موی دنیا، سنگین وزن ترین فرد جهان، بزرگترین دهان و زبان و هزاران مورد دیگر جزو مواردی هستند که در کتابی با عنوان رکوردهای گینس ثبت می شود. این روزها احتمالا کسی نیست که عنوان «گینس» برایش آشنا نباشد و چیزی در این باره نداند، بلکه میتوان گفت اکثر مردم دنیا، فقیر و غنی ، بزرگ و کوچک حداقل یک بار نام آن را شنیده و تا حدودی با آن آشنا هستند.
🔹 گینس، کتابی است که تمام "ترین"ها را در زمینههای مختلف در برمیگیرد توسط فردی به نام "هیو بیور" که ایده به وجود آوردن کتاب مرجعی با اسامی "ترین"ها ناگهانی به سرش زد ایجاد شد و دو برادر نیز در این کار دستیار او و بانی این اتفاق شدند. این کتاب هر سال یک بار و در ماه اکتبر، در نسخه جدید خود چاپ شده و به ۲۳ زبان زنده دنیا ترجمه میشود.
🌐 کسب این رکوردها و اطلاع رسانی آن انگیزه ای ایجاد می کند تا افرادی برای به دست آوردن امتیازهای آن، ماه ها و سال ها خود را به زحمت بیندازند تا جایی که حتی بر مسائل اتفاقی و یا ژنتیکی نیز رشک می برند؛ مثلاً یک مرد انگلیسی رکورد با انعطاف ترین پوست جهان را در کتاب گینس ثبت و به خود اختصاص داده است. چون ابتلا به یک نوع سندروم است که باعث می شود در بافت پوستش تأثیر بگذارد و حال آنکه جوانی که آن را می بیند از چنین مطلبی مطلع نیست.
💯 در یک نگاه کلان، گینس؛ گزارش سبک زندگی نیست بلکه در راستای تغییر در سبک زندگی و برای الگودهی است.
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
دل توی دلم نبود. اینجا را هیچ وقت در این ساعت از روز تجربه نکرده بودم. همیشه شلوغی آنجا را دیده بودم ولی خلوتیاش را هرگز.
شاید در دلم از این خلوتی لذت میبردم و بینهایت استفاده کردم ولی بعد از کمی فکر میگویم که باید اینجا شلوغ باشد.
حرم امام رئوف پناهگاه است و شلوغیاش نهتنها بیربط نیست بلکه ضروری است. مشکلگشایی اینجا رقم میخورد.
✔️ تجربه نوشت
#امام_رضا(ع)
#شهاب_گرافی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
عالمان شیعه.mp3
6.45M
#صوت | #باز_نشر
🎧عالمان شیعه، پیشگامان مخالفت با نقشه شوم صهیونیسم
💠در مدت بیش از شش دههای که از اشغال قبله اول مسلمانان میگذرد، عالمان بزرگ شیعه در کنار رهبران سیاسی و مردم مسلمان از ملت فلسطین حمایت و رژیم صهیونیستی را خطری برای اختلافافکنی، وحدت و اتحاد مسلمین احساس کردهاند.
وبگاه | فکرت | مدرسه فکرت | رادیوفکرت
#فلسیطن
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
با سلام و تحیات
✔️ کانال روزنگاه جهت اطلاع رسانی اخبار و محتواهای است که در کانال ها و گروههای دیگر منتشر نمیشود.
🔷 در این کانال اخباری منتشر میشود که مورد تایید مجموعه های رصدی معتبر کشور باشد.
لطفا لینک ذیل را برای دوستان و فعالان رسانه و فضای مجازی به منظور اطلاع رسانی و عضویت ایشان ارسال بفرمایید.
@roz_negah
با تشکر و سپاس فراوان
🔴 نگراني از داوريهاي مردم!
🔺حجتالاسلام حسین انجدانی
🔸چه در مقام نظر و چه در مقام عمل، نبايد به داوريهاي مردم دربارة خودمان «اصالت» بدهيم. هرگز نبايد دنبال تأمين خوشايند و بدآيندهاي مردم باشيم. بلکه بايد دغدغة حقيقت را داشت و نه دغدغة داوريهاي ديگران دربارة آراء و رفتارهايمان را.
🔸کسي که بخواهد داوريهاي مردم را معيار و ملاک درستي افکار و رفتارش قرار دهد و به آنها اصالت بدهد،
اولاً، هرگز نميتواند يک زندگي حقطلبانه، استوار و رضايتبخشي داشته باشد.
و ثانياً، بايد دانست هيچ کس نميتواند کاري کند که همه مردم از دست او راضي باشند حتي نميتوان طوري رفتار کرد يا طوري انديشيد که همة همصنفان و هممسلکانت از تو راضي باشند.
🔸جعفر بن عيسي از ياران و شاگردان #امام_رضا علیهالسلام ميگويد نزد امام رضا بوديم که #يونس_بن_عبدالرحمن، از بزرگترين و فهيمترين شاگردان امام کاظم و امام رضا علیهما السلام، هم آنجا بود. همزمان عدهاي از مردم بصره درخواست ملاقات با حضرت را داشتند. امام به يونس اشاره کرد و اتاقي را که پردهاي جلوي آن افتاده بود نشان داد و فرمود شما آنجا برو. و تا به تو اجازه ندادهام از آن اتاق خارج نشو و هيچ عکسالعملي هم نشان نده. شيعياني که از بصره آمده بودند سخنان ناروايي عليه يونس در محضر امام رضا گفتند. و امام علیهالسلام سر خود را پايين انداخته بود و گوش ميکرد. وقتي آنها خداحافظي کردند و خارج شدند، حضرت رضا علیهالسلام اذن خروج به يونس داد. وي در حالي که گريه ميکرد و اشک از چشمانش جاري بود، از آن اتاق بيرون آمد، و عرض کرد: آقا جان من با اينکه اين همه در راه نشر معارف شيعي تلاش ميکنم و اين همه به اين مردم خدمت ميکنم، چنين داوري و قضاوتي نسبت به من دارند؟!
✔️ متن کامل
#اخلاق
#زيست_اخلاقي
#اخلاق_اجتماعي
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
✅ نشست بررسی فقهی جنگ شناختی با تاکید بر #رسانه در حماسه #طوفان_الاقصی
🔹ارائه: حجت الاسلام و المسلمین دکتر #نهاوندی (مدرس خارج فقه رسانه و مدیر گروه فقه رسانه مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم السلام)
🔹پنجشنبه ۱۸ آبان، ساعت ۱۱، دانشگاه #ادیان، دانشکده علوم اجتماعی، رسانه و ارتباطات (شعبه دارالحدیث)
🔹حضور مجازی (کد دسترسی ۲۲):
http://B2n.ir/b14920
@ANJOMAN_URD
🔸رسادین، فرهنگ و رسانهپژوهی دینی
🆔 @rasadin
دکهی تیترخوانی
🔻صفحه نخست روزنامه های امروز کشور، چهار شنبه, ۱۷ آبان ۱۴۰۲
#سواد_رسانه
#نویسندگان_حوزوی
#روزنامه #خبرنامه
@HOWZAVIAN
🟢 مؤثرترین عمل برای اصلاح دل
✍️ احمدحسین شریفی
مرحوم میرزاجواد آقای #ملکی_تبریزی، (۱۲۷۴-۱۳۴۳ق) از عارفان صاحبنام دوران اخیر میفرمودند:
«مرا شيخى بود جليلالقدر، عارف، عامل، كامل _قدس اللّه تربته_ كه نظير او در اين مراتب كسى را نديدم،* از او از عملي كه در اصلاح دل و جلب معارف مؤثر باشد و به تجربه هم اثر آن ثابت شده باشد سؤال نمودم.
او گفت عملى مؤثرتر از اين دو كه مىگويم نديدم:
«يكى مداومت بر سجده طولانى در هر شب و روز يك مرتبه، كه در آن گفته شود: «لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين» اين ذكر را بر زبان آورد در حاليكه خود را در زندان طبيعت زندانى ببيند، و قيد و بند اخلاق رذيله را بر خود مشاهده كند، و به اين حقيقت كه او خود اين قيد و بند را براى خود فراهم آورده و در اين زندان خود را محبوس نموده اعتراف كند و خود را نسبت به خود ظالم و ستمكار بداند نه خدا را؛»
«و ديگر صد مرتبه قرائت سورۀ قدر در هر شب جمعه و عصر جمعه»
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
*[احتمالا منظور وی مرحوم ملاحسینقلی همدانی است]
#ذکر
#عرفان
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔹طوفان صدق و غبار کذب
✍️ علی مهدیان
🔺یکی از آثار طوفان الاقصی در بعد معرفت شناختی است. این واقعه مهم تاریخی نشان داد غرب چگونه به صورت سیستماتیک ذهن بشر را در اختیار خود گرفته بود و راه نفوذ به واقعیت را بسته بود.
🔺ساختارهای حقوقی و نظام تصمیم گیری در دنیا یک نوع مهندسی اجتماعی فرهنگی را رقم میزند و آنگاه این فرهنگ شکل یافته بر فرآیند فهم و معرفت بشر سایه میاندازد و به این ترتیب انسانها برای یافت حقیقت با یک پرده ضخیم به نام فرهنگ و تمدن غرب مواجه میشوند.
🔺بگذارید مثال بزنیم، گوترش رییس سازمان ملل در سالگرد بمباران اتمی هیروشیما، هیچ نامی از آمریکا نبرد، از این جالبتر آنکه سیاستمداران ژاپنی نیز نامی از آمریکا نبردند و بلکه فومیو کیشیدا نخست وزیر ژاپن در عوض نام روسیه را برد. همین خط را در انیمیشن مهم و پر بیننده «مدفن کرمهای شب تاب»، جناب ایسائو تاکاهاتا ببینید. او کارگردان انیمیشن های مهمی چون آنشرلی، باخانمان، هایدی و امثالهم است. او یک انیمیشن فوق العاده جذاب درباره جنگ ژاپن میسازد و جالب است در این فیلم احساسی، هیچ اشاره ای به کسانی که مردم را کشتند نمیکند بلکه کسانی را محکوم میکند که ابلهانه با دشمن جنگیدند.
🔺در همین ماجرای طوفان الاقصی نگاه کنید به استدلال نماینده اسراییل در سازمان ملل در مقابل همان جناب گوترش که حالا توضیح باید داد چرا اینجا کمی زبان به انتقاد گشوده. نماینده اسراییل میگوید ما یک کشور رسمیت یافته ایم و اینکه رفتار ما را ملامت میکنید نه حماس را یعنی لیاقت این سمت را ندارید.
🔺ساختار حقوقی و نظام تصمیم گیری غرب، یعنی قدرت، فرهنگ میسازد و زاویه نگاه میآفریند و اینگونه ذهنها را در اختیار میگیرد و حالا در این بستر، حقوق بشر را چه کسی معنی میکند، تفسیر میکند، عملیاتی میکند. لیبرالیسم را چه کسی ؟ دموکراسی را چه کسی؟ عدالت را ، اخلاق را، دین را چه کسی؟
🔺کارگردان فیلم آمریکایی «حرامزاده های لعنتی» فیلمی درباره جنگ نازیها درباره یهودیها میسازد که در انتهایش هیتلر به دست این جماعت با ظاهر آمریکایی کشته میشود، و دختر یهودی پشت پرده سینما میرود و بلند بلند میخندد و میگوید این قدرت ما است. ما تاریخ را هم تغییر میدهیم. این نه فقط تاریخ است بلکه تمام مفاهیم بنیادین اندیشه نیز هست که تغییر میکند.
🔺معرفت به جای آنکه کشف واقع باشد ساختن آن است و اینچنین اولا پای قدرت حاکمان وسط میآید. قدرت پول و بمب و رسانه. اومانیسم اصالت به حیوانیت انسان است و آزادی نیز آزادی همان حیوان، و روشن است که خروجیش عبودیت مقابل لویاتان بین المللی است که حاکم بر همه بشر است.
🔺طوفان الاقصی سیلی است که به این تمدن خورد. نکند این سیلی را ببینیم و عقبه تاریخی اش را نفهمیم. سیلی را قسام نزد، محمد الضیف نزد، کل بدنه تاریخی نوسلفی اخوان سیدقطب نزد، این سیلی محصول یک بیداری است که گستره اش را در یمن و لبنان و عراق و سوریه و کجا و کجا میبینید. طغیان فطرت ناب بشر که خمینی ره اثاره کرد و در حال گسترش است. تمام نمیشود.
🔺حالا مردم دنیا کمی باطن این تمدن را میبینند. باطنی به شدت وحشی، ظالم، خودبنیاد، کثیف ، این بروز باطن کفر مهمترین دستاورد طوفان است. پرده را کنار زد. قصه از این هم شدید تر است. غرب برای موجودیت و مسیرش آنقدر وحشی است که حدس نمیزنید.
🔺جبهه حق اساسا هدفی ندارد جز بیداری مردم، این گستره بیداری بستر مناسبی برای فهم و معرفت باز میکند. هم ذات کفر را بیشتر نشان میدهد و هم عمق حق را.
شهادت کودکان معصوم و زنان بی گناه در حالیکه ذکر میگویند، اینگونه تبر به ذات دشمن میزند.
#غزه #رسانه
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
⚠️خطر خودفراموشی با عینک «وی آر»
✍️ م. پازوکی
🔸عینک را روی چشمانم گذاشت، من هم محکم و قوی و با اطمینان به خود که فریب نخواهم خورد، عینک را روی چشمانم درست کردم به طوری که حتی باریکه ای از واقعیت معلوم نباشد.
دو بار که پلک زدم خودم را درست کنار خیابان دیدم. سمت راست ماشین سفیدی پارک بود، دوست داشتم به سمت ماشین بروم که خانم همراه گفت: "پشتتون آسانسور، وارد آسانسور بشید"
نمی شود باور نکنی که واقعی نیست، فضا به اندازه ای واقعی بود که حتی از بسته شدن در آسانسور ترسیدم، خود حقیقی ام را فراموش کرده بودم من که در واقعیت در اتاقی بر روی موکت راه می رفتم در مجازی خود را در ارتفاعی دیدم که از وحشت آن با اضطراب گفتم؛ "نمی خوام ادامه بدم"
خانم همراه دستانم را محکم گرفته بود شاید می دانست تمام وجودم تسخیر شده است و خود حقیقی ام را فراموش کرده ام، با اصرار من عینک را برداشت.
۱- "عینک وی آر" یا "هدست وی آر" یا "واقعیت مجازی"
نمونه ای از دنیای مجازی یا متاورس است، تجربه شبیه سازی شده که کاملا مشابه با دنیای واقعی است و البته می تواند فضای را ایجاد کند که تجربه ای کاملا متفاوت با دنیای واقعی باشد.
۲- واقعیت مجازی یا مجازی که فکر می کنی واقعی است تو را به طور کامل از دنیای واقعی جدا می کند به نحوی که خود واقعی و محیط واقعی خود را فراموش می کنی.
۳- هر چند از عینک وی آر به عنوان یک فناوری برتر یاد می کنند و کاربردهای متنوع و جذابی را بر می شمارند اما یک حقیقت ترسناک دارد و آن خود فراموشی است.
۴- خودفراموشی یعنی خود را فراموش کردن وبه تبع آن، انسانیت، شرافت نفس انسانی، وجدان اخلاقی و سجایای انسانی فراموش می شود.
✅خطر خودفراموشی؛ اضطراب، تزلزل، افسردگی و انحطاط و سقوط انسانیت است.
#متاورس
#هوش_مصنوعی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN