22.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تبیین و مروری بر شیوه نامه استانی تیمز و پرلز
تهیه و تنظیم: فاطمه شیرانی
❍⎙ https://eitaa.com/timss402
━━⊱دبیرخانه استانی تیمز و پرلز⊰━━
مستقردرآموزش و پرورش منطقه زرین شهر
━━⊱༺༻༺༻༺༻༺༻━━⊱
❗با توجه به اختلال سایت ضمن خدمت، به اطلاع همکارانی که آزمون دارند می رساند:
✅جهت رفع اختلال و انجام آزمون، در صفحه ی اصلی سایت، پس از ورود نام کاربری و رمز خود، نوع ورود را: آزمون های پرسنل انتخاب نموده و وارد شوید و نسبت به انجام آزمون های خود اقدام نمایید. همچنین با توجه به اخطارهای امنیتی در برخی مرورگرها، بهتر است از مرورگر موزیلا فایرفاکس استفاده نمایید.
🔗 ltms.cfu.ac.ir
#ضمن_خدمت
🆔 @ict1730
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #اینترنت و تغییر نظام پردازش اطلاعات در #مغز
#سواد_رسانه_ای
#اینترنت
#سطحی_نگری
🆔 shad.ir/edutechisf
🌺🌺🌺🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🌺🌺 «باسمه تعالی»
🌺 بخشندهترين شما كسی است كه دانشی بياموزد و آنگاه، دانش خود را بپراكند.
«ميزان الحكمه؛ ح ١٣٨٢٥»
با سلام و احترام؛
دوازدهم ارديبهشت، سالروز شهادت علامه شهيد مرتضی مطهـری و «هفتـه تكريم و بزرگداشت مقام شامخ معلم» را تبریک و تهنیت میگويم و صميمانهترين مراتب سپاس و قدردانی خویش را تقديم شما استاد فرهیخته و گرانقدر مینمايم كه با جلوههای عشق و ایثار، زنگار جهل از رخسار فرزندان عزیز ميهن میزدایید.
«تن پوش سبز عاشقى،
برازنده وجود نازنینتان
و كوچه باغهاى انديشه،
معطر از هُرم نفَسهای
روح بخشتان.»
با احترام مجدد
"مهدی شفیعی"
🌺
🌺🌺
🌺🌺🌺🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
♦️تمدید مهلت ثبت #تجربیات در رویداد الفتا
🔺نظر به استقبال معلمان گرامی برای شرکت در رویداد الفتا، مهلت ثبت تجربیات تا 20 اردیبهشتماه #تمدید گردید.
🔺 شایان ذکر است با توجه به وحدتبخشیِ جشنوارههای #معلمان و مدیران مدارس در وزارت آموزش و پرورش (جشنوارههای یاددهی _ یادگیری معاونت ابتدایی، الگوها و روشهای تدریس معاونت متوسطه و تربیت بدنی و سلامت و تجارب برتر تربیتی معاونت پرورشی) تمامی معلمان و عوامل آموزشی و تربیتی مدارس با مشاهده فیلمهای آموزشی در وبگاه alefta.ir، تجربه خود را در محور مربوطه ثبت نمایند.
✨فرصت ویژه برای همکاران عزیز جهت دریافت گواهی حضور رویداد، تقدیرنامه و مزایای رتبه بندی آتی... از دست ندهید! حتما وقت گذاشته و شرکت نمایید✨
#الفتا
🆔 @ict1730
📚در طرح تحول بنیادین آموزشوپرورش، قرار است #پژوهشمحوری جای آموزشمحوری را بگیرد؛ بنابراین، آموزش پژوهشمحور و از طرفی #یادگیری پژوهشمحور، اصل و اساس آموزشوپرورش خواهد بود.
#آموزشی
🆔 shad.ir/edutechisf
فناوری اطلاعات و توسعه پژوهش ناحیه ۶
📚در طرح تحول بنیادین آموزشوپرورش، قرار است #پژوهشمحوری جای آموزشمحوری را بگیرد؛ بنابراین، آموزش پ
📚سابقه اقدام پژوهی در نظام تعلیم و تربیت در جهان به نیمه دوم قرن بیستم میرسد و سوابق، نشان میدهد که این رویکرد از انگلستان آغاز گردید(امیرحسینی، 1384).
✨اقدام پژوهی را منتسب به کورت لوين(kurt lewin) و طرح آن را از سال 1944 توسط وی میدانند. وی معتقد بود که اگر پژوهش اجتماعی صرفا منجر به توليد دانش گردد بدون آنکه در چرخه فعاليتهای اجتماعی بهبودی و تغيير ايجاد کند، به مقصود خود نرسيده است. از ديدگاه وی، هدف پژوهش تنها شناخت جهان و تفسير آن نيست؛ بلکه تغيير آن نيز میباشد. وی، اقدام پژوهی را عاملي نيرومند برای نيل به اين هدف مهم میدانست.
📖زیچنر(2001) و هاپکینز(2002)، اقدام پژوهی را به عنوان یک سنت پژوهشی معرفی میکنند؛ این درحالی است که در دو دهه گذشته، اقدام پژوهی در آمریکا محبوبیت گستردهای یافته و بیشتر توسط دانشگاهها حمایت میگردد. در این زمینه زیچنر خاطر نشان میکند که بیشتر اقدام پژوهیهایی که درگذشته اجرا شدهاند در سطوح دانشگاهی و در ارتباط با معلمان بوده است(والسا کوشای، 1390). بررسیها نشان میدهد اقدام پژوهی از بستر تحقيقات #کيفی متولد شده است.
💡اقدام پژوهی از نظر صاحبنظران:
🟡 معلمان شرکت کننده در اقدام پژوهی، نسبت به اقدامات خویش منتقدتر و فکورتر بوده و با دقت بیشتری روی روشها، ادراکها، شناختهای خودشان و نیز کل رویکردشان به فرآیند تدریس، تامل و تفکر دارند(بورلی، 1993).
🟠 از آن جا که معلمان در هر نظام آموزشی نقش اصلی را بر عهده دارند، به عنوان پژوهشگران بالقوه، برای مشخص کردن موقعیت های نامعین در رابطه با فعالیتهایشان میتوانند روش علمی را به کار برده و با استفاده از اقدام پژوهی، فعالیتهای خود را بهبود بخشند(سرمد و همکاران، 1378، ص 85).
🟢 تاکید و توجه زیاد که در بحث اقدام پژوهی بر روی معلمان میشود، منبعث از این فکر است که آن ها منشا و مجری اصلی تغییر در فرآیند آموزشوپرورش هستند.
🔵 در نهایت، این معلمان هستند که دنیای مدرسه را از طریق شناختن آن تغییر خواهند داد.
به موازات درگیری و مشارکت معلمان در اقدام پژوهی، شناخت آنها از فرآیند آموزش افزایش مییابد. یادگیریهای حاصل از این مشارکت بر آن چه در آینده در کلاسهای درس، مدارس و مناطق رخ میدهد، تاثیر زیادی میگذارد(آهنچیان و گروه نویسندگان ص74و75).
🟣 جهتگیریهای آینده برای برنامههای رشد کارکنان، برنامههای درسی تربیت معلم و همینطور نوآوریها و ابداعات اصلاحی مدرسه، متاثر از یافتههایی خواهد بود که حاصل بررسی محققانه و مجدانهی اقدامات در دست انجام در جریان فرآیند اقدام پژوهی میباشد(آهنچیان و گروه نویسندگان، ص 74و75).
#آموزشی #اقدام_پژوهی
🆔 shad.ir/edutechisf
🍃آخرین فرصت ارسال آثار و گزارشات اقدام پژوهی معلمان #پژوهنده استان #اصفهان از سطح #مدارس و مراکز آموزشی به ادارات مناطق/نواحی تا ۱۵ خردادماه است.
📚آثار پس از گردآوری توسط رابطین/کارشناسان پژوهش مناطق و نواحی، در سطح آن ناحیه/منطقه داوری شده و تا ۱۵ تیرماه به استان جهت داوری در آن سطح ارسال خواهد گردید.
🔗بخشنامه تکمیلی نحوه ارسال آثار برگزیده ناحیه/منطقه به سطح استان، متعاقبا در اتوماسیون اطلاعرسانی خواهد گردید.
‼️لازم به ذکر است، مهلت زمانی مذکور باتوجه به شیوهنامه کشوری قابل تمدید نخواهد بود و تدوین گزارشات بر پایه شیوهنامه و رعایت کلیه نکات طبق دستورالعمل، الزامی و هرگونه مغایرت، منجر به خارج شدن گزارش از چرخه داوری خواهد شد.
#آموزشی #اقدام_پژوهی
🆔 shad.ir/edutechisf
دستورالعمل معلم پژوهنده 1402.rar
9.41M
💯فایل فشرده دستورالعمل تدوین گزارشات اقدام پژوهی
🆔 shad.ir/edutechisf
دستورالعمل کشوری برنامه معلم پژوهنده.pdf
11.56M
💯دستورالعمل کشوری برنامه معلم پژوهنده
🆔 shad.ir/edutechisf
فناوری اطلاعات و توسعه پژوهش ناحیه ۶
💯نکات #مهم و اساسی در تدوین گزارشات نهایی اقدام پژوهی #فوق_العاده_مهم 🆔 shad.ir/edutechisf
❌توجه به بند بند نکات این فایل در تدوین گزارشات ارسالی مورد انتظار است و گزارشات خارج از این چهارچوب فاقد اعتبار ارزیابی است.
♦️ رویداد الفتا در یک نگاه
🔺اطلاعنگاشت رویداد الفتا
بخشهای رویداد
۱. مدارس پیشتاز تحول:
در این بخش، تجارب و اقدامات تحول آفرینی ثبت میشوند که از سوی مجموعه مدیر، معلمان، مربیان و عوامل آموزشی یک مدرسه انجام و موجب ایجاد تحول در یک مدرسه شده است؛ به نحوی که میتوان آن مدرسه را مدرسه پیشتاز تحول نامید.
۲. تک تجربه ها:
در این بخش، تک اقدامات تحول آفرینی ثبت میشوند که از سوی معلمان، مربیان، مدیران، معاونین آموزشی و پرورشی، هنرآموزان و عوامل آموزشی و تربیتی یک مدرسه انجام و موجب ایجاد تحول در "بخشی از مدرسه" شده است؛ به نحوی که میتواند برای کادر مدیریتی، آموزشی و پرورشی سایر مدارس کشور نیز الهام بخش باشد.
🔗ثبت تجربیات از طریق وبگاه:
🌐 alefta.ir
#الفتا
#معرفی_رویداد
🆔 shad.ir/edutechisf
فناوری اطلاعات و توسعه پژوهش ناحیه ۶
♦️ رویداد الفتا در یک نگاه 🔺اطلاعنگاشت رویداد الفتا بخشهای رویداد ۱. مدارس پیشتاز تحول: در ا
♦️آخرین مهلت ثبت تجربیات در رویداد الفتا
🔺نظر به استقبال معلمان گرامی برای شرکت در رویداد الفتا، مهلت ثبت تجربیات تا ۳۱ اردیبهشتماه تمدید گردید.
🔺 شایان ذکر است با توجه به وحدتبخشیِ جشنوارههای معلمان و مدیران مدارس در وزارت آموزش و پرورش (جشنوارههای یاددهی _ یادگیری معاونت ابتدایی، الگوها و روشهای تدریس معاونت متوسطه و تربیت بدنی و سلامت و تجارب برتر تربیتی معاونت پرورشی) تمامی معلمان و عوامل آموزشی و تربیتی مدارس با مشاهده فیلمهای آموزشی در وبگاه alefta.ir، تجربه خود را در محور مربوطه ثبت نمایند.
#الفتا
@alefta
🏢🏢دانشگاه علامه طباطبائی، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی با همکاری دانشگاه ها و انجمن های مختلف کشور برگزار میکند:
💠اولین همایش ملی هوش مصنوعی در آموزش و یادگیری
🔖🔖🔖محورهای همایش
✏️هوش مصنوعی و آموزش پزشکی
✏️هوش مصنوعی و علوم شناختی
✏️هوش مصنوعی و آینده آموزش
✏️هوش مصنوعی و ملاحظات اخلاقی
✏️هوش مصنوعی و آموزش ویژه
✏️هوش مصنوعی و بومی سازی آموزش
✏️تولید محتوای آموزشی و هوش مصنوعی
✏️طراحی آموزشی و هوش مصنوعی
✏️ارزشیابی آموزشی و هوش مصنوعی
🌍سایت همایش:
https://aiedu.atu.ac.ir
📆مهلت ارسال خلاصه مبسوط مقالات:
۳۰ خرداد ماه ۱۴۰۳
📅مهلت داوری مقالات:
۲۰ تیر ۱۴۰۳
📅تاریخ برگزاری همایش:
۱۸ مهر ۱۴۰۳
#همایش #کنفرانس
🆔 shad.ir/edutechisf
38.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ مرگ #مدرسه؟
🔺 امروزه، تعداد افرادی که تصمیم میگیرند فرزندان خود را به مدرسه نفرستند و یا آموزشهای دیگری فرا بگیرند، بهطرز فزایندهای درحال افزایش است.
🔺 تا چندی پیش مرگ مدرسه، صرفا یک نظریه بود، اما بهنظر میرسد امروزه تبدیل به یک انتخاب شده است. موضوعی که ممکن است به زودی انتخاب افراد زیادی بشود. به خصوص که موضوع مدرک نیز در جهان امروز تقریبا یک موضوع حل شده است.
🔺 تمام حرف اینجاست: مدرسه اگر صرفا نهادی برای انتقال دانش باشد، از هماکنون باید فاتحه آن را خواند و حلوای آن را هم خورد؛ چرا که فناوریهای نوین، بسیار بهتر از هر معلمی کار انتقال دانش و آموزش را انجام میدهند.
🔺 مدرسه فقط در صورتی #زنده میماند که تبدیل به مکانی برای رشد و #تربیت شود. یک نهاد #زنده اجتماعی. آیا ماهیت مدرسه چنین اقتضایی دارد؟ آیا مدرسه تا آن روز زنده خواهد ماند؟ آیا متولیان امر متوجه اهمیت موضوع خواهند شد؟ اصلا مدرسه #مطلوب چگونه جایی است؟!
◀️ #آینده همه چیز را مشخص خواهد کرد! آیندهای بسیار نزدیک...
#علمی
🆔 @ict1730
🧾 #معلم_پژوهنده کیست؟
🍃منظور از معلم #پژوهشگر، کسی است که به امر آموزش و یادگیری مشغول است و می خواهد در فرایند آموزش و یادگیری شخصا و همراه دیگر همکاران و دانشآموزان به پژوهش بپردازد تا #آموزش را اثربخش سازد.
✨منظور از اثر بخشی، رسیدن به هدفهایی است که برای بالنده ساختن دانشآموزان و رشد همهجانبه آنان در نظر گرفته شده است. حل مساله مبتلا به کلاس درس و بهسازی آموزش و یادگیری #هدف معلمان پژوهشگر است.
💯معلم پژوهشگر، تلاش میکند با بهرهبردن از انواع روشها؛ بحث و مذاکره میان خود و دانشآموزان و دانشآموز با دانشآموز را فراهم سازد تا هردو به سخنان همدیگر معنی دهند و واکنشهای ویژه و در اغلب موارد غیرقابل پیشبینی نشان دهند؛ بنابراین معلم پژوهنده از پیش، ایجاد رفتاری خاص در دانش،آموزان را نظر ندارد؛ بلکه تلاش میکند به مدد جستوجوی راههای گوناگون و ترجیحا نو؛ در فرایند آموزش و یادگیری تحول ایجاد کند و بهسازی و حل مساله موجود در کلاس درس را محقق سازد.
#آموزشی #اقدام_پژوهی
🆔 shad.ir/edutechisf
🍃معلم پژوهنده میکوشد بر اساس کنجکاوی و ذهنیت خود، درباره آموزش و یادگیری در کلاس درس، پرسشهای پژوهشی مطرح کند. این پرسشها برخاسته از نیازهای کلاس درس و نیازهای دانشآموزان و نشات گرفته از هدف بهسازی و حل مساله مبتلا به آموزش و یادگیری در کلاس های درس است.
❌منظور از معلمان پژوهشگر، افرادی نیستند که خارج از کلاس درس و به منزله پژوهشگران حرفهای به پژوهش میپردازند، بلکه معلمانی هستند که شخصا درگیر کلاسهای درس و آموزش اند و با تفکر انتقادی و چون و چرا کردن در مسائل آموزشی، هدفشان اصلاح جریان آموزش و یادگیری توسط خود و دیگر همکارانشان در محیطهای آموزشی است.
🔰هدف عمده و اصلی معلمان پژوهشگر، نه صرفا تولید دانش نظری؛ بلکه بهبود وضعیتهای نامطلوب موجود و سپس دانش عملی است که بلادرنگ بتوانند در امور آموزشی، اصلاح و تغییر و تحول مناسب با نیازهای دانشآموزان و محیطهای آموزشی ایجاد کنند. از این رو دانشهای نظری بدون توجه به کاربرد و تاثیر عملی آنها در امور روزمره آموزشوپرورش، هدف معلمان پژوهنده نیست. معلمان پژوهنده، افرادی فکور و اندیشمندی هستند که میخواهند با انتقاد و تحلیل وضعیت موجود، برای بهبود آن، راهکارهای عملی و کارساز پیدا کنند. بحثهای نظری و خارج از نیازهای کلاس درس یا مباحث کلی و غیرعملی، هدف معلمان پژوهنده نیست! تاکید بر عمل و بهسازی و اثربخشی و تغییر و تحول بیش از تفسیر برای معلمان پژوهنده اهمیت دارد. اگر معلم پژوهنده رخدادی را تفسیر میکند، هدفش رسیدن به عمل کارساز و بهبودبخش است؛ نه صرفا بحث و تحلیل و ارتقای دانش نظری و ذهنی. در این دیدگاه، پژوهندگی، عنصر جداییناپذیر از شغل معلمی تلقی میشود؛ همچنان که معلمان باید از روشهای تدریس و اصول آموزش و یادگیری و دیگر دانشها و مهارتهای لازم برای شغل معلمی آگاه گردند؛ ضرورت دارد از روشهای تحقیق مناسب برای پژوهندگی در کلاس درس و جریان آموزش و یادگیری نیز آگاه شده و خود را به مهارتهای لازم در این مورد مجهز سازند. مناسب و نامناسب بودن عمل تربیتی در ربط با کلاس و پیشرفت دانشآموزان وی؛ مفهوم پیدا می کند. چیزی از پیش درست یا نادرست تلقی نمیشود. عمل، ملاک قضاوت وی در کلاسهای درس است، عملی که دانشآموزان کلاس او را به کار آید، مفید و در غیر این صورت اگر نگوییم غلط؛ بلکه ناکارآمد ارزیابی خواهد شد.
💡معلم پژوهشگر، نقاد وضع موجود؛ به ویژه وضع #نامطلوب است. نقد درست، مستلزم داشتن آگاهیهای وسیع در عرصههای گوناگون و مرتبط با آموزش و یادگیری و به طور کلی تربیت است. معلم پژوهشگر باید بتواندخوب #تحلیل کند؛ از تعصب دور باشد و بتواند برای نقد و تحلیل، از اطلاعات روز و منطقی بهره گیرد. پژوهندگی، مستلزم اندیشهورزی و مجهز شدن به مهارتهای ویژه است. گفتیم که عمده #هدف معلم پژوهشگر، اصلاح و اثربخشی آموزش و یادگیری در کلاسهای درس و مدرسه است. یادآور می شویم برای بهتر شدن، لازم نیست حتما مریض شده باشیم. اصلاح و بهبود وضع موجود، یک ضرورت همیشگی است؛ پس همه معلمان و نه گروهی از آنان یا معلمان نخبه و خلاق و نوآور، لازم است به دلیل ویژگیهای شغلی شان بکوشند وضعیت آموزشی خود را همواره بهتراز پیش کنند؛ چرا که دانشآموزان بالقوه دارای استعدادها و تواناییهای فراوان هستند و امکان بهتر شدنشان تمام ناشدنی است، پس پژوهش نیز که ناظر به بهسازی وضعیت این دانشآموزان است تمام نشدنی و همیشگی خواهد بود؛ تا زمانی که آموزش هست، پژوهش نیز باید باشد. شعار پژوهش همراه با آموزش، میتواند #شعار همه معلمان باشد. در این رویکرد، علم برای علم جای خود را به علم برای #عمل می دهد.
از این رو. هدف معلم پژوهنده، تولید دانشی است که بلافاصله در آموزش و یادگیری، وی را به کار آید؛ بیگمان، چنین دانشی به دلیل وسیع بودن اهداف معلم، گسترده خواهد بود؛ گرچه ماهیت آنها ریز و محدود به کلاس درس و مدرسه خودمان خواهد بود؛ اما از نظر اهمیت، دست کمی از نظریهها و یافتههای کلی و جهانی نخواهد داشت؛ چرا که در محیط کلاس و مدرسه آزموده شده و به کار آمده، پس روا و معتبر است.
#آموزشی #اقدام_پژوهی
🆔 shad.ir/edutechisf
✨ضرورت و #اهمیت معلم پژوهنده: ماهیت و ارزش و تاثیر پژوهش کلاسی
🧑💻داور و بازیگر اصلی در رهبری آموزشی و فرآیند یاددهی #معلم است. معلمان هستند که در نهایت باید دست به #عمل آموزشی بزنند و بالندگی دانشآموزان را فراهم سازند؛ پس میزان آگاهی و تواناییهای آنان چه از نظر محتوای آموزش و چه از نظر روش و اصول بسیار مهم است. لذا #پژوهش و نقادی مداوم، سبب بهبود این مهارتها و تواناییهای معلمان میشود و آموزش را همواره با روشهای غنیتر پیش میبرد. ضرورت دارد برنامههای درسی، همراه و به موازات تحولات داخل و خارج از کلاس و مدرسه متحول و نو گردد. این تغییر و تحول در درجه نخست بایدی و منطقی است که به دست کارکنان آموزشی در مدارس صورت گیرد. اگر پذیرفته باشیم که اول #پژوهش؛ بعد #برنامهریزی؛ اول #پژوهش؛ بعد #آموزش و یا به سخن نیکوتر، پژوهش همراه آموزش در این صورت پژوهشگران صالحتر از معلمان در میان نخواهد بود.
🕺امروزه همه مشاغل، بهسوی حرفهای شدن و تخصصی شدن حرکت میکنند. معلمی نیز افزوده بر هنر بودن؛ مستلزم مهارت داشتن در حرفه خود است. همچنان که پزشک برای عمق دادن به حرفه خود، روی بیماران و بیماریها دست به پژوهش میزند تا نحوه مداوا را بهتر از پیش گرداند؛ معلمان نیز ضرورت دارد برای بهسازی حرفه خود که همانا آموزش و یادگیری و رهبری دانشآموزان در راه بالندگی و رشد همه جانبه است؛ از مهارتهای پژوهشی، دستکم از پژوهش در سطح کلاس درس و مدرسه برخوردار باشند. قضاوتهای معلمان اگر مبتنی بر یافتههای پژوهشی برخاسته از کلاس درس و محیط مدرسه نباشد، از اعتبار بالایی برخوردار نخواهد بود. پژوهندگی معلمان منجر به آزادگی و استقلال رای رهنمون میشود. وقتی معلم دست به پژوهش می زند، خود را از قیودات القا شده توسط دیگران رها میسازد. معلم، از صورت کارگزار صرف بودن و مطیع اوامر بالادستیها شدن خارج میشود و خود به عنوان داور حرفه آموزشی یعنی حرفه معلمی آزادانه و اندیشمندانه تصمیم گرفته و عمل می کند؛چرا که عملشان بر مبنای پژوهش و بازتاب سنجیده حاصل از جریانات کلاس و مدرسه خواهد بود.
📜با پژوهشگر شدن معلمان، فاصلهی نظر و عمل که همواره مورد انتقاد اکثر صاحب نظران و دست اندرکاران است، از میان میرود. میان نظرات علمی و دانشگاهی و کلاس درس پیوند حاصل میشود. خود معلمان بالنده شده و رشد می یابند؛ خودباوری در آنان تقویت می شود. به موضوعها و مسائل محلی و منطقهای توجه کافی میشود. حس تعلق و مشارکت جویی در آنان تقویت می شود؛ اعتبار کارشان بیشتر میشود و خلاقیتهایشان گسترش مییابد.
📚پژوهندهشدن معلمان، سبب رشد پرسشگری در محیط مدرسه و کلاس میشود. اگر آموزش مبتنی بر #پژوهش باشد؛ به ناچار، بافت مدارس، سراسر بر مبنای پرسشها و پاسخها شکل خواهد گرفت؛ در نتیجه، ضمن بالندهشدن خود معلمان، دانشآموزان نیز روحیه پژوهشگری و پرسشگری پیدا خواهند کرد. محک تمام ارزشها و نظرات و عملها پژوهش خواهد شد. در چنین فرایندی در کلاس و مدرسه، قطعیت و مطلق، جای خود را به نسبیت و #خردورزی خواهد داد. هیچ چیز از پیش برای معلم و شاگرد–البته در عرصه علوم و فنون و نحوه اندیشیدن و جز اینها– قطعی و یقینی نخواهد بود. تفکر و عمل، نقش محوری خواهد داشت که در هر محل و منطقه به صورتهای گوناگون مطرح میشود.
📖رابطه دوسویه میان بالا و پایین بدنه آموزشوپرورش تحقق مییابد. برنامههای صادر شده از مرکز آموزشوپرورش، در قاعده هرم آموزشی و در سراسر آن مورد ارزیابی و نقادی قرار میگیرد و مشارکت عمومی در برنامهریزی و تصمیمگیری و عدم تمرکز و مدرسه تحقق مییابد. سرعت پاسخگویی به مشکلات افزایش مییابد. به دلایل عملی و اصلاحگرانه پژوهشی معلمان پژوهشگر را دارای اعتبار میدانند. این اعتبار و روایی برخاسته از محک عمل و ایجاد تغییر و تحول است.
#آموزشی #اقدام_پژوهی
🆔 shad.ir/edutechisf
فناوری اطلاعات و توسعه پژوهش ناحیه ۶
♦️ روز شمار فرصت ارسال تجارب تحولی شما در رویداد الفتا 🔺 علاقمندان به شرکت در رویداد بزرگ الفتا،
با سلام و احترام خدمت همکاران محترم🌺
✅به کلیه همکاران، گواهی شرکت در رویداد داده خواهد شد.لطفا ایده ها و تجارب تحولی خود را در روزهای باقیمانده درسامانه حتما ثبت نمایید.
alefta.ir
✅ ارتباط با #پشتیبانی مای مدیو:
🔹 021-54914
🔹 02182283055
‼️راه های دریافت برای گرفتن کارت ورود به جلسه:
▫️ my.medu.ir
▫️ dana.medu.ir
▫️ Sso.my.gov.ir/login
▫️ my.sanjesh.org
🆔 @ict1730
ا❁﷽❁ا
پویش سراسری
🇮🇷شهیدان خدمت🇮🇷
🏆امتیازات پویش:
▪️ارائهگواهی ارسالاثر به شرکتکنندگان
▪️اهدای کمک هزینه سفر به مشهد مقدس به نفرات برگزیده
📜دریافت شیوه نامه:
https://zil.ink/parrvaz1
📤آیدی ارسال اثر:
https://eitaa.com/parrvaz1
https://t.me/parrvaz1
••✦•┈┈┈••❅✾❅••┈┈┈•✦••
🆔https://eitaa.com/esf_anjoman
✳️✳️اطلاعیه شماره ۲ شبکه معلمان استان اصفهان جهت جذب ارزیابان متخصص، متعهد و حرفه ای جهت آزمون استخدامی ماده ۲۸ ویژه رشته های شغلی آموزگاری و استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان
متقاضیان محترم ، به منظور یکپارچه سازی ،سهولت در دسته بندی اطلاعات فردی و رفع محدودیت کمی جذب ،می بایست مجددا فرم زیر را تکمیل نمایند .
در ضمن با توجه به اهمیت این فرآیند کنترل اطلاعات ثبت شده الزامی است .
❇️❇️شناسه فرم
https://pbi.cfu.ac.ir/fa/form_data/add/form_id=7159
شرایط جذب
۱) ارزیابان محترم می بایست دارای سابقه تجربی در سمت آموزگار ،معاون و مدیر در مقطع ابتدایی یا آموزش استثنایی را داشته باشند .
۲)حضور دانش آموختگان گرایش های مختلف علوم تربیتی و آموزش استثنایی در مقاطع کارشناسی تا دکتری در سمت های مختلف شاغل و بازنشسته فرهنگی بلامانع می باشد .
۳) ارزیابان محترم حتما باید جهت سهولت و تسریع فرآیند ،از نیروهای شاغل و بازنشسته در نواحی ۶ گانه اصفهان و مناطق نجف آباد، خمینی شهر، برخوار، شاهین شهر، میمه ،پیربکران،فلاورجان ، مبارکه ،فولادشهر و زرین شهر ، اعضای هیات علمی رسمی و کارمندان فرهنگیان استان اصفهان باشند .
همکاران عزیز جهت کسب اطلاعات بیشتر حتما در کانال زیر در پیام رسان ایتا عضو شوید:
https://eitaa.com/arzyabiesf
🌀 شبکه معلمان استان اصفهان
🆔️ @shama_isfahan
🔴🔶 اقدام مهم برای مدیران محترم مدارس ابتدایی دوره اول:
❌علت عدم نمایش مدرسه در سامانه مای مدیو، تایید نشدن سازمان مدرسه توسط طرح و برنامه منطقه می باشد؛ به عبارت دیگر، اسامی مدارسی که ظرفیت(سازمان مدرسه) پایه #اول آنها توسط کارشناس طرح و برنامه منطقه تایید نشده، در لیست پیش ثبت نام سال تحصیلی ۴۰۴-۱۴۰۳ برای والدین قابل مشاهده #نیست.
❌با عنایت به اینکه در تغییر جدید سیدا، پیش نیاز لازم برای پیش ثبت نام پایه اولی ها در پنل مای والدین، تعریف ظرفیت پایه اول توسط مدیر آموزشگاه و تایید توسط اداره در سامانه سیدا می باشد. مدیران محترم یاد شده هرچه سریعتر نسبت به شروع سال تحصیلی جدید در سیدا و تعریف ظرفیت پایه های مدارس خود در قسمت سازمان مدرسه اقدام عاجل نموده و جهت تایید ظرفیت ها از طریق پیام شاد به اینجانب اطلاع دهید، تا والدین دانش آموزان پایه اول بتوانند پیش ثبت نام دانش آموز خود را در مای مدیو به انجام برسانند.
🆔 @ict1730
📀 قابل توجه پژوهشگران گرامی مدارس؛
گزارشات اقدام پژوهی تکمیل شدهی خود را صرفا و #فقط داخل لوح فشرده شامل:
فایل های #ورد و #پیدیاف کامل گزارشات خود مطابق با آخرین دستورالعمل بخشنامه ارسالی از سمت دبیرخانهی استان بهانضمام اسکن #نمونبرگهای لازم مطابق دستورالعمل تا ۱۵ خردادماه به واحد فناوری و پژوهش ادارهی ناحیه تحویل دهید.
🔰بر روی لوح فشرده، حتما مشخصات کامل پژوهشگران به همراه کد پرسنلی/کد ملی/نام آموزشگاه/شماره تماس فعال قید شده باشد.
⏰زمان مذکور بههیچ عنوان تمدید نخواهد گردید و آثار خارج از چهارچوب یاد شده از چرخه داوری حذف خواهد گردید.
#دبیرخانه #اقدام_پژوهی
🆔 @ict1730