🖼 #عکس_نوشت | چگونگی حمایت علما حمایت از کالای ایرانی
◽️ علما و مسلمانان در پیروی از بزرگان در طول دهها سال پیش از انقلاب اسلامی میکوشیدند از کالاهای تولیدی ایرانی حمایت کنند. شکل حمایت کالای تولیدی ایرانی متفاوت بود. در نوعی اقدام، علما و افراد شاخص با نوشتن نامهها و بیانیهها از مردم دعوت میکردند از کالاهای تولیدی ایرانی حمایت کنند و از مصرف کالاهای خارجی بپرهیزند. علمایی همچون محمدتقی نجفی، نورالله نحن اصفهانی، میرزا حسین خلیلی تهرانی، محدث نوری، محمدکاظم خراسانی و... از این دست بودند.
◽️ شکل دیگر حمایت، ارائه نظریه و الگوهای عملیاتی برای اقتصاد اسلامی و حمایت از کالاهای تولیدی ایرانی بود. آیتالله محمدتقی نجفی و آقانورالله نجفی اصفهانی الگوی شرکت اسلاميه را ارائه و عملیاتی کردند. همچنین آیتالله محمدعلی شاه آبادی الگوی شرکت مخمس را بر اساس مبانی اسلامی ارائه کرد و برای اجرایی کردن آن اقدمات عملی انجام داد.
📖 برگرفته از کتاب بررسی فقهی اقتصادی حمایت از کالای ایرانی، نوشته #احمدعلی_یوسفی، دانشیار گروه اقتصاد اسلامی پژوهشکده نظامهای اسلامی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#برشی_از_کتاب
📌 جهت سفارش این کتاب به لینک زیر مراجعه نمائید:
➡️ poiict.ir/22543
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | جریان غالب تفکر غرب، به دنبال تردیدافکنی در اصالت شهودهای عرفانی است
🔚 حجتالاسلام والمسلمین #مسعود_اسماعیلی، عضو هیات علمی گروه فرهنگپژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی:
🔻 کسانی مثل «آلدوس هاکسلی»، که در مورد داروهای روانگردان تحقیق کرده است میخواهند نشان بدهند که وقتی ما از طریق دارو میتوانیم یک حالتی را شبیه شهودهای عرفانی ایجاد کنیم. این نشانگر این است که شهودهای عرفانی یک شناخت اصیل نیستند وقتی میگوییم شهود عرفانی طبق معروض عرفا در اثر خلوص شناخت ما و زدودن پیرایهها به واقعیت نزدیک میشود در واقع این برعکس میگوید یعنی با ایجاد یک پیرایه، ایجاد یک نوع ماده شیمیایی در بدن و اثرش روی مغز این شهود حاصل میشود.
#مصاحبه
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | سطح موجود فساد در جامعه
⏺ فساد اقتصادی نه یک مقوله جدید و نه مختص یک کشور است. بسیاری از کشورها بودهاند که سطح فساد بالایی را تجربه کردهاند، اما این به این معنا نبود که باید همیشه با این سطح از فساد کنار بیایند و بر همین اساس، با به کارگیری راهکارهایی به مقابله موفقیتآمیز با فساد دست یافتند؛ هرچند همیشه و در هر شرایطی سطحی از فساد در جامعه وجود خواهد داشت.
⬅️ ادراک و تصور میزان فساد موجود در جامعه، بسیار متأثر از تعداد و کمیت مفاسد است و نه حجم و اندازه آن. بهواقع ادراک از فساد متأثر از «تکرار» است. پراکندگی بالای فساد در کشورها موجب این تصور میشود که فساد در آن کشورها فراگیرتر است. آنچه مردم بیشتر با آن برخورد میکنند، تصور از فساد را شکل میدهد و این موارد غالبا موارد فساد خرد مانند: رشوه، کمفروشی، فساد اداری، راهنمایی و رانندگی، پارتی بازی و... است؛ حال آنکه با این تصور نمیتوان به سادگی سطح فساد یک جامعه را اندازه گیری کرد.
📖 برگفته از کتاب روسیاهی با یقه سفید، نوشته #جواد_کجوری
#برشی_از_کتاب
📌 جهت سفارش این کتاب به لینک زیر مراجعه نمائید:
➡️ poiict.ir/22406
🆔 @iictchannel
🔴 هم اکنون در حال برگزاری...
🔰 جلسات علمی شورای علمی دانشنامه، با حضور حضرات آیات و حجج اسلام والمسلمین سید محمد غروی، علی اکبر رشاد، عبدالکریم بهجت پور، احمد قدسی، ابوالقاسم مقیمی، سعید داودی، عبدالرحیم سلیمانی بهبهانی، اکبر زراعتیان و احمد مهدی زاده
🔻 بررسی مقالات #شیعه_و_علوم_قرآن، و #تفکر
🏢 قم، سالن فرهنگ پژوهشگاه(حضوری و مجازی)
🆔 @iictchannel
هدایت شده از پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
▫️نخستین هماندیشی همایش عرفان اهلبیتی
💢 ماهیت، منطق و ضرورت عرفان اهل بیتی
🔸 توسط گروه #عرفان پژوهشگاه با همکاری مجمع جهانی اهل بیت(ع)، موسسه فرهنگی هنری تحقیقاتی پویندگان انوار توحید و موسسه فرهنگی هنری تعاملات الهیات دانان شیعه و کلیسای کاتولیک برگزار می شود:
🎙با حضور:
#رضا_رمضانی_گیلانی
#علی_شیروانی
#مهدی_علیزاده
#مسعود_آذربایجانی
#محمدمهدی_گرجیان
#رضا_الهی_منش
#علی_امینی_نژاد
#مصطفی_فرهودی
#علی_فضلی
#الیاس_عارفی
#محمد_فنایی_اشکوری
#اصغر_نوروزی
#محمدجواد_رودگر
📆 شنبه ۱۹ شهریورماه،ساعت ۸ صبح
🏢 قم، مجمع جهانی اهل بیت(ع)
#همایش
#عرفان_اهل_بیتی
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | اربعین ظرفیت بالایی است که توسعه میبخشد به سبک زندگی اسلامی
✍️ نوشتاری از حجتالاسلام والمسلمین #سیدمحسن_شریفی، دبیر علمی گروه تاریخ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی:
◽️ اگر چه زیارت اربعین دارای پیشینه روشن تاریخی است و همواره طرفداران خود را داشته است، اما زیارت میلیونی اربعین که اکنون به وجود آمده، متاثر از شرایط مختلف است که نتیجه آن همگام شدن میلیونها انسان در مسیر واحد، در کنار هم و در پی هدف مقدس هستند و این ظرفیت بالایی برای توسعهبخشی به سبک زندگی اسلامی در میان زائران اربعین و حتی غیر آنان ارائه میدهد.
#یادداشت
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | مستضعفان، پایگاه انقلاب اسلامی
◼️ انقلاب اسلامی ایران به حکم مبانی اعتقادی منبعث از اسلام است. ماهیت اسلام در مرزهای جغرافیایی محدود نمیباشد و اسلام در ماهيت خود آیین جهانی بوده و برای رهایی مستضعفان جهان از اسارت فرهنگی، مادی و سیاسی و... مستکبران آمده است، اسلام دین آزادی انسانها از قدرتها و طواغیت است. انقلاب از دیدگاه اسلام، دگرگونی در جهتگیری، اهداف و ارزش هاست و در مکتب اسلام، انقلاب در روحیهها، اخلاق و آرمانها مورد توجه است.
◼️ پایگاه انقلاب اسلامی، مستضعفان هستند و تلاش جهانی انقلاب بر پایه وحدت و قیام مستضعفان است. پایگاه انقلاب اسلامی همان مردم محروم، زجر کشیده و تحت ظلم و ستم قدرتهای شیطانی هستند که هستی فرهنگی و انسانی آنها از طرف مستکبران جهانی به یغما رفته است و انقلاب اسلامی مسئولیت دارد تا آنها را به خود آورده و آنها را با فطرت الهی خویش آشنا کند، لذا متولیان انقلاب نمیتوانند از صدور انقلاب غفلت ورزند.
📖 برگرفته از کتاب صدور انقلاب از منظر امام خمینی(ره)، نوشته #عباسعلی_فرزندی
#برشی_از_کتاب
📌 جهت سفارش این کتاب به لینک زیر مراجعه نمائید:
➡️ poiict.ir/4499
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | ویژگیهای متن قرآن
🔸 قرآن، اوصاف و ویژگیهای خاصی را برای خود قائل است. قرآن خود را کتاب هدایت، روشنگر، بینه و رحمت، برهان، بصیرتآفرین، حق و جداکننده میان حق و باطل معرفی میکند. هر یک از این ویژگیها بیانگر یک حقیقتی است که در راستای اثبات معناداری و شناخت زبان قرآن مؤثر است.
🔸 وقتی قرآن آیت و نشان حقیقت است و روشن و برهان است؛ به وضوح گویای آن است که زبان قرآن، زبانی است که با عقل و اندیشه انسان سروکار دارد و دارای معناست؛ وقتی قرآن خود را روشن و روشنگر راه و جهت هدایت میداند، بیگمان نمیتوان آن را بیمعنا دانست.
📖 برگرفته از کتاب مبانی قرآنشناختی علم دینی، نوشته #محمد_علی_اسدی_نسب، مدیر گروه قرآنپژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#برشی_از_کتاب
📌 جهت سفارش این کتاب به لینک زیر مراجعه نمائید:
➡️ poiict.ir/22540
🆔 @iictchannel
🔰 پیامبر رحمت صلى الله عليه و آله:
🔸 برترينِ مردم، كسى است كه عاشق عبادت شود، و آن را در آغوش گيرد، و با دل و جانش آن را دوست بدارد، و با اعضا و جوارحش در انجام دادن آن بكوشد، و خود را براى آن فارغ سازد. چنين كسى برايش مهم نيست كه دنيا بر چه پايه اى مى چرخد، بر سختى يا آسانى.
📚 الكافی، جلد۲، صفحه۸۳
#حدیث_هفته
🆔 @iictchannel
پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
▫️نخستین هماندیشی همایش عرفان اهلبیتی 💢 ماهیت، منطق و ضرورت عرفان اهل بیتی 🔸 توسط گروه #عرفان پژ
🔴 هم اکنون در حال برگزاری...
▫️نخستین هماندیشی همایش عرفان اهلبیتی
💢 ماهیت، منطق و ضرورت عرفان اهل بیتی
🎙با حضور #رضا_رمضانی_گیلانی #علی_شیروانی #مهدی_علیزاده #مسعود_آذربایجانی #محمدمهدی_گرجیان #رضا_الهی_منش #علی_امینی_نژاد #مصطفی_فرهودی #علی_فضلی #الیاس_عارفی #محمد_فنایی_اشکوری #اصغر_نوروزی #محمدجواد_رودگر
🏢 قم، مجمع جهانی اهل بیت(ع)
#همایش
#عرفان_اهل_بیتی
🆔 @iictchannel
هدایت شده از فرجالله هدایتنیا | حقوق و اخلاق خانواده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💯 پیشنهاد ویژه
⚠️ #ببینید |«آسیب شناسی رابطه دوستانه دختر و پسر»
1️⃣ بخش اول
💢 پیامدهای روحی شکست عشقی
💔 قطع رابطه= شکست عاطفی / افسردگی
🎙 حجتالاسلام دکتر #فرج_الله_هدایت_نیا عضو هیأت علمی گروه فقه و حقوق پژوهشگاه به بررسی آسیب های روابط دوستانه دختر و پسر می پردازد...
💠 با ما همراه باشید...
•┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈•
#حجاب_عفاف
🄶 🆔 @hedayatnia_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 اربعین را منحصر به شیعه نکنیم
🔸 پیاده روی اربعین نباید فقط شیعهمحور و شیعهمدار باشد، باید جذبکننده باشد و برای آن روش و شیوه تولید کنیم تا به فرهنگ غالب تبدیل شود، مبانی و ظرفیت این کار وجود دارد ولی باید راهها و روشهای آن را بیابیم.
🔸اربعین میتواند فارغ از رویکرد حکومتی، مردمی و اجتماعی شده و این فرهنگ به همه جا تزریق شود و این منطق عملا از حیث جغرافیا و منطق و زمان گسترش یابد.
🎙حجتالاسلام والمسلمین #سیدسجاد_ایزدهی
🔖 نشست علمی «اربعین و آینده جهان تشیع»
#اربعین
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | ایران همچنان تشنه انقلاب ساختاری در اقتصاد است
✍ یادداشتی به قلم حجتالاسلام والمسلمین #محمد_عابدی، عضو هیات علمی گروه قرآنپژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی:
◽️ در چهل سال گذشته به اذعان رهبر انقلاب هر چند کارهای بزرگی صورت گرفته ولی همچنان پای عدالت اقتصادی چه رسد به عدالت اجتماعی می لنگد و ایران همچنان تشنه انقلاب ساختاری در اقتصاد است. اقتصاد مقاومتی؛ اقتصاد انقلابی؛ اقتصاد عدالت محور و…همگی جزء کدهایی بودند که رهبر انقلاب در سی سال گذشته بارها و بارها برای مسئولان ونخبگان تکرار کردهاند ولی گویا تنها کسانی که این نداها و کدها برایشان رمز گشایی نشده است همین مسئولان و نخبگان هستند.
#یادداشت
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | ایدئولوژی اسلامی، قانون اسلامی
🔺 قانون اساسی ج.ا.ا که دربردارنده اصول و سیاستهای پذیرفته شده نظام ج.ا.ا در صحنه ملی و فراملی است، با در نظرگرفتن ایدئولوژی حاکم بر انقلاب و کشور، توجه کافی به مسائل جهانی نموده و رسالت جهانی، برقراری عدالت جهانی، ظلمستیزی و حمایت از مظلومان، سعادت و رستگاری بشریت، تعهد برادرانه نسبت به مستضعفان عالم و ... را از اهداف نظام برشمرده است و به صورت روشن، سیاست خارجی فعال و تهاجمی را انتخاب و هدف خود را وحدت جهان اسلام و حاکمیت خداوند بر سراسر عالم قرار داده است.
🔺 انقلاب اسلامی و نظام برخاسته از آن بر مبنای ایدئولوژی اسلامی شکل گرفته و این ایدئولوژی اجازه هیچگونه نرمش در برابر تجاوز سلطه بیگانه را به کسی نمیدهد، چرا که نفی سلطه، اولین اصل و اصل متقدم در شرایط کنونی جهان است.
📖 برگرفته از کتاب صدور انقلاب از منظر امام خمینی(ره)، نوشته #عباسعلی_فرزندی
#برشی_از_کتاب
📌 جهت سفارش این کتاب به لینک زیر مراجعه نمائید:
➡️ poiict.ir/4499
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | چیستی عدل الهی
◼️ در زبان فارسی واژه عدل را در معانی متعددی به کار میبریم: متعادل و موزون بودن؛ تساوی و نفی هر گونه تبعیض؛ رعایت حقوق افراد به گونهای که به هر صاحب حقى آنچه را که استحقاقش را دارا است، اعطا کنیم؛ رعایت استحقاقها در اعطای کمالات و خودداری نکردن از اعطای كمال به هر چیزی که امکان بهرهمندی از آن کمال را دارا است. از میان این معانی چهارگانه، معنای موردنظر از عدل در بحث عدل الهی رعایت استحقاق است نه سایر معانی.
◼️ عدالت یعنی به هر چیزی، آنچه که سزاوار او است داده شود. البته گاهی عدالت را به قرار دادن هر چیزی در جای خود نیز معنا کردهاند، اما به نظر میرسد که این دو تعریف با هم منافاتی ندارند؛ چرا که هر کسی سزاوار آن است که در جای مناسبش قرار گیرد و وقتی که در جای مناسبش قرار گرفت، به آن چیزی که سزاوارش بوده رسیده است.
📖 برگرفته از کتاب عدل الهی، #سید_مصطفی_حسینی_نسب
#برشی_از_کتاب
📌 جهت سفارش این کتاب به لینک زیر مراجعه نمائید:
➡️ poiict.ir/4316
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | آگاهیبخشی و گفتمانسازی
🔹 اقتصادها عموما در گام نخست نیازمند ایجاد یک گفتمان عمومی برای تغییر هستند؛ در غیر این صورت، فعالیتها یا اساسا اتفاق نمیافتد یا اگر اتفاق هم بیفتد، از هدف خود منحرف میشود. حرکتهای اصلاحی ممکن است بارها به شکست بینجامد؛ اما سرانجام زمانی به نتیجه میرسند که یک دغدغه عمومی نسبت به وجود این مشکل در جامعه شکل میگیرد و راهکار درست برای نخبگان و عموم جامعه مشخص گردد.
🔹 مبارزه با فساد یک فرایند و زنجیرهای طولانی از اقدامهای مختلف است. این توقع نابجاست که تشکلهای دانشجویی متولی همه این فرایند باشد. مهم پیدا کردن نقطه مناسب حضور است که باید متناسب با جایگاه تشکلهای دانشجویی و توان و ظرفیت آن تعیین شود. تشکل دانشجویی دستاندرکار اجرا نیست؛ همچنان که قضاوت نیز به دست او نیست. دانشجو گستره وسیعی از امکان و ظرفیت در اختیار دارد که می تواند آن را در خدمت مبارزه با فساد در آورد.
📖 برگفته از کتاب روسیاهی با یقه سفید، نوشته #جواد_کجوری
#برشی_از_کتاب
📌 جهت سفارش این کتاب به لینک زیر مراجعه نمائید:
➡️ poiict.ir/22406
🆔 @iictchannel
💯 #ببینید
📸 #گزارش_تصویری نخستین هماندیشی همایش عرفان اهلبیتی
💢 ماهیت، منطق و ضرورت عرفان اهل بیتی
📅 شنبه ۱۹ شهریورماه ۱۴۰۱
🏢 قم، مجمع جهانی اهل بیت(ع)
#همایش
#عرفان_اهل_بیتی
🆔 @iictchannel
FeghPouya.mp3
9.04M
💯🔊 #بشنوید
🔰 ویژه برنامه رادیویی #فقه_پویا
🔹 با موضوع "تنظیم رفتار اجتماعی" / قسمت چهارم
🔖 تبیین زوایای مختلف امر به معروف و نهی از منکر و جایگاه آن در جامعه
💢 سوء استفاده از حقوق و دائره امربه معروف و نهی از منكر
🎙با حضور:
🔸 دکتر #محمود_حکمت_نیا
🔸 حجت اسلام دکتر #فرج_الله_هدایت_نیا
(اعضای هیات علمی گروه #فقه_حقوق پژوهشگاه)
📻 رادیو سراسری معارف؛ 24 مردادماه 1401
#صوت
🆔 @iictchannel
▫️راهپیمایی و همایش عظیم و جهانی اربعین بهترین مصداق جهاد تبیین است
✍️ نوشتاری از حجت الاسلام و المسلمین #محمد_عرب_صالحی رئیس پژوهشکده حکمت و دین پژوهی پژوهشگاه
▪️ دشمنان زخم خورده و نفوذی های آنان از هر طریقی که شده در تلاش بوده و هستند تا چهره ای ناخوشایند از این همایش عظیم به رخ بکشند، آن ها هرگز حاضر نیستند زیبایی ها و هزاران جلوه ی تماشایی مراسم را بازگو کنند، هرگز تحمل ورود به متن این حادثه عظیم را ندارند، از متن گریزانند و تمام سعیشان، پرداختن به حواشی است که بعضا اتفاقی طبیعی و البته بعضی هم می تواند ناشی از سوء مدیریت باشد.
🔻 عجب از نیرو های مؤمن است که بعضا در این مسیر کوتاهی می کنند. هر کس موظف است در حد توانش، از تمام صفحات و فضاهای مجازی که در اختیار است، استفاده کند و جلوه های منحصر به فرد و زیبای اربعین را به رخ جهانیان بکشد. وظیفه ی عینی و فوری جهاد تبیین، چنین اقتضایی دارد.
🔍 ادامه را بخوانید👇
🌐 iict.ac.ir/arbaeeein
#اربعین
#یادداشت
🆔 @iictchannel
🔸 جلسات 641 تا 645 شورای علمی دانشنامه قرآن شناسی
🔸 جلسات مستمر #دانشنامه_قرآن_شناسی با حضور اعضای شورا در قم برگزار شد.
▪️در این جلسات مقالات "شیعه و علوم قرآن و تفکر " مورد بحث و تبادل نظر اعضا قرار گرفته و به تصویب رسید.
#دانشنامه
🆔 @iictchannel
◽️اربعین؛ سرمایه اجتماعی تشیع
📝 یادداشتی به قلم دکتر #محسن_ردادی عضو هیأت علمی گروه مطالعات انقلاب اسلامی پژوهشگاه
📣 منتشر شده در روزنامه ایران
🔻ظرفیت سرمایه اجتماعی اصحاب اربعین، هرچند هنوز در جهت تغییر و تحول سیاسی بکار گرفته نشده، اما بالقوه برای کشورهای ارتجاعی منطقه تهدیدکننده است. به همین دلیل است که این کشورها با ابزارهای مختلف درصدد متوقف کردن جریان اربعین هستند.
🔻 در طول سال، برنامهها و توطئههای مختلفی اجرا میشود که هدف از آنها دور شدن دلها و قلبهای مردم شیعه منطقه است و در نهایت توقف راهپیمایی اربعین؛ بویژه مردم ایران و عراق که بیشترین زوار اربعین را تشکیل میدهند، هدف تبلیغات تفرقهافکنانه دشمنان قرار دارند.
🔍 ادامه را بخوانید👇
🌐 iict.ac.ir/tashayoe-2
#اربعین
#یادداشت
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | گام نخست زمینهسازی تمدنی اربعین صحنهسازی رسانهها بر روی پیادهروی است
🔻 حجتالاسلام والمسلمین #عبدالحمید_واسطی، عضو هیأت علمی گروه منطق فهم دین پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی:
💠 اگر حجم بینظیر راهپیمایان اربعین و مصاحبههای با افراد و رفتارهای شگفتی که در پذیرایی از این زائرین انجام میشود را نشان دهند چه تاثیری ایجاد خواهد کرد؟ طبق قواعد رسانه، صحنهپردازی اساسی رسانهها روی پیادهروی اربعین تمرکز مییابد و بیشترین تحریک احساسی و ذهنی جهانی را برای دنبال کردن حقیقت ماجرای حسین بن علی علیه السلام ایجاد خواهد کرد. این گام نخست از حیث زمینهسازی تمدنی اربعین است.
#سخنرانی
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | رابطه تولی و تبری با انقلاب اسلامی
◽️ یکی از اصول زیربنای سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، «تولی و تبری»، یعنی دوستی با دوستان خدا و دشمنی با دشمنان خدا میباشد. تولی و تبری از این است که مسلمانان و جامعه اسلامی قلب خود را از محبت و علاقه به خدا، پیامبران و ائمه معصومین(ع) و جانشینان به حق آنان (فقهای عادل و...) و مؤمنین پر نمایند؛ همچنین بغض و کینه دشمنان آنها را در دل داشته باشند و از لحاظ اجتماعی و سیاسی، دوستی، سرپرستی و رهبری حکومت الهی را بپذیرند و از حاکمیت دشمنان خدا و دشمنان اسلام اجتناب ورزند. نسبت به خدا و پیامبران و ائمه و دوستانشان ولای مثبت داشته و به کفار، مشرکان و دشمنان خدا، ولای منفی داشته باشند؛ چنان که خداوند میفرماید: «الله وليالذين آمنوا یخرجهم منالظلمات الىالنور والذين كفروا اولیائهمالطاغوت»
📖 برگرفته از کتاب صدور انقلاب از منظر امام خمینی(ره)، نوشته #عباسعلی_فرزندی
#برشی_از_کتاب
📌 جهت سفارش این کتاب به لینک زیر مراجعه نمائید:
➡️ poiict.ir/4499
🆔 @iictchannel
🖼 #عکس_نوشت | رابطه مستقیم فساد و فرهنگ
◼️ بر خلاف اقتصاددانان، جامعهشناسان در توضیح چرایی پدیده فساد، اغلب به عوامل فرهنگی اشاره میکنند. فرهنگ جوامع مختلف، تلقی، برداشت و هنجارهای یکسانی در مورد اقدامهای فساد آمیز ندارند. برخی معتقدند چنانچه فساد به عنوان یک هنجار عمومی و پذیرفته شده در جوامع تبدیل شود، این نوع فساد میتواند به مثابه یک قاعده پذیرفته شده مورد قبول واقع شود.
◼️ طبیعی است اگر در جامعهای با مصداقهای بارز فساد برخورد جدی صورت نگیرد، دیگران چنین مصداقهایی را الگو قرار میدهند و مطابق با آن عمل میکنند. فرهنگ جزو عوامل درونی غیر معرفتی است که به صورت ناخودآگاه بر کنش انسان اثر میگذارد. برخی فرهنگها مروج فساد و برخی دیگر زمینهساز فساد هستند.
📖 برگفته از کتاب روسیاهی با یقه سفید، نوشته #جواد_کجوری
#برشی_از_کتاب
📌 جهت سفارش این کتاب به لینک زیر مراجعه نمائید:
➡️ poiict.ir/22406
🆔 @iictchannel