✅ نشست تخصصی «علامه شهید؛ اسوه حوزه انقلابی»
🔺 بهمناسبت نکوداشت سالگرد شهادت آیتالله #سید_مصطفی_خمینی، نشست تخصصی «#علامه_شهید؛ اسوه حوزه انقلابی»، در دانشگاه معارف اسلامی قم برگزار میگردد.
🔊 سخنرانان:
- آیتالله محسن اراکی
- آیتالله سیفی مازندرانی
- حجتالاسلاموالمسلمین سیدحمید روحانی
- حجتالاسلاموالمسلمین دکتر علی نصیری
💠 محورهای سخنرانی اساتید:
- #روششناسی_فقهی_و_جایگاه_اجتهادی آیتالله شهید سیدمصطفی خمینی
- #بازکاوی_سیره_و_اندیشه_عرفانی ـ اخلاقی آیتالله سیدمصطفی خمینی
- #بازشناسی_سیره_و_اندیشه_سیاسی آیتالله سیدمصطفی خمینی.
- #روششناسی_تفسیری آیتالله سیدمصطفی خمینی.
⏰ زمان: شنبه ۱ آبانماه ۱۴۰۰، ساعت ۸:۳۰.
🏘 مکان: بلوار جمهوری اسلامی، دانشگاه معارف اسلامی، سالن امام رضا(ع).
📺 مشاهده خبر و لینک ورود:
https://maaref.ac.ir/sh-m-khomeini/
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
❗️ #آقا_زاده_واقعی 1⃣
"به مناسبت ایام شهادت آقا مصطفی خمینی ره"
🔸 از لحاظ عملی، آقای حاجآقا مصطفیٰ یک انسان انصافاً ممتازی بود؛ این مهم است. پسر کسی مثل امام خمینی [بود] -خب ایشان در قم معروف بودند؛ چه قبل از مرجعیّت، چه زمان مرجعیّت- [امّا] یکذرّه نشانههای آقازادگی در حاجآقا مصطفیٰ نبود. امام در ایّام فاطمیّه چند روز یک روضهای داشتند؛ حتّی در منزل امام و روضهی امام [هم] انسان، حاجآقا مصطفیٰ را نمیدید که بیاید خودش را بچسباند به امام؛ بااینکه عاشق امام بود -که بعد خواهم گفت؛ واقعاً از آن پسرهایی بود که عاشق پدرش بود یعنی واقعاً عشق میورزید به امام- امّا دُوروبَر امام بهصورت آقازادگی و مانند اینها، مطلقاً ایشان حرکتی نمیکرد.
🔸 بعد که در سال ۴۱ مبارزات شروع شد، عصرها و سرشب، منزل امام رفتوآمد فراوانی میشد و ما همیشه و هر روز میدیدیم حاجآقا مصطفیٰ دَم در نشسته؛ این آدمی که کمتر آنجاها دیده میشد، از وقتی مبارزه شروع شد از سال ۴۱ در قضیّهی انجمنها، مرحوم حاجآقا مصطفیٰ هر روز آنجا حضور پیدا میکرد و مینشست؛ یعنی مَنِش، مَنِش مبارزاتی بود.
🗓 ۱۳۹۶/۰۷/۳۰
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
✅ یک جوان تو دل برو...
"بمناسبت اول آبان سالروز شهادت مصطفی صدرزاده"
🚩 یک جوان تو دل برویی بود، آدم لذت میبرد نگاهش کند من واقعاً عاشقش بودم.
🚩 آن وقت این جوان چون ما راهش نمیدادیم بیاید اینجا رفته بود #مشهد در قالب #فاطمیون به اسم افغانستانی خودش را ثبت نام کرده بود تا به اینجا برسد، زرنگ به این می گویند! به ما و امثال ما که دنبال مال جمع کردن و ... هستیم نمیگویند!
🚩 با ذکاوت کسی است که اینطور کار را بدست میآورد و بالاترین بهره را از آن میگیرد و به نحو احسن از فرصت استفاده میکند، چرا این کار را کرد!؟ چون قیمت داشت. ان الله یحب الذین یقاتلون فی سبیله ... خدا کسی را که در راهش جهاد میکند دوست دارد، اگر کسی را خدا دوست داشته باشد محبتش را، عشقش را، عاطفهاش را و همه چیزش را در دلها پراکنده میکند. امثال سید ابراهیم* در خیابانها خیلی زیاد هستند، اما آن چیزی که سید ابراهیم را عزیز کرد و به این نقطه رساند همین راه بود.
[*سید ابراهیم، نام جهادی شهید #مصطفی_صدرزاده است.]🗓 بخشی از سخنان #حاج_قاسم_سلیمانی در مورد شهید صدرزاده 🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰 http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
✅ جلسه دوم- تبیین مبانی رجالی امام خمینی (ره)
🎙 استاد حسینی نسب
#مبانی_رجالی_امام_خمینی
#استاد_حسینی_نسب
🌐 کانال علمی خانه طلاب جوان:
https://eitaa.com/elmikhane
#تاریخ_اسلام 6⃣
✅ آنچه از تاریخ زندگی پیامبر باید بدانیم...
#بخش_اول 1⃣
🔸 حقیقت قضیّه این است که ما شیعیان و همچنین عموم مسلمانان از #تاریخ_اسلام، مخصوصاً آن مقداری که مربوط به ماجراهای زمان پیغمبر است، اطّلاع درست و دقیقی نداریم؛ یعنی تاریخ و تاریخ اسلام در میان ما جدّی گرفته نشده.
🔸 منظور از تاریخ زمان پیغمبر، مجموعهی حوادثی است که از پیش از بعثت تا بحبوحهی ماجراهای اوّل بعثت شروع میشود و تا ماجرای مهمّ هجرت پیغمبر در سال سیزدهم بعثت و سپس در لحظهلحظهی روزها و ساعات مهم و تعیینکنندهی ده سال اقامت مدینه ادامه پیدا میکند و با وفات پیغمبر، آن سلسله از مطالب تمام میشود؛ این بخش از تاریخ خیلی حائز اهمّیّت است.
🔸 البتّه دربارهی پیغمبر روایات فراوان و نقلیّات مختلف -بعضی قوی، بعضی ضعیف- گفته شده. کم و بیش [همه]، مخصوصاً آن کسانی که با کتاب سر و کار داشتهاند یا با مجالس و منابر و پای منبرها انس داشتهاند، از زندگی پیغمبر یک گوشههایی، یک نمونههایی میدانند لکن باید عرض بکنم که هر حادثهای در زندگی پیغمبر آن وقتی معنای حقیقی خودش را پیدا میکند که در مجموعهی این تاریخ بیستوسهساله و دوران حیات پیغمبر، مورد ملاحظه قرار بگیرد و معنای آن حادثه در جهاد مستمرّ رسول خدا درج بشود؛ وَالّا بسیاری از این حوادثی که شما شنیدهاید از زندگی پیغمبر، به طور مجرّد و تنها، آن معنای حقیقی خودش را نمیدهد.
🔸 برای همین هم هست که در ذهن مسلمانان و بخصوص در جامعهی خود ما -که ما از نزدیک با وضع فکری مردم همواره تماس داشتهایم- سیمای رسول خدا به عنوان یک سیاستمدار، به عنوان یک حاکم، به عنوان یک انقلابی، به عنوان یک مبارز و قهرمان میدان جنگ، به عنوان یک پدر مهربان و دلسوز، یک انسان حکیم و آیندهنگر شناخته نشده.
🔸 درست است که در ذهن مردم ما اعتقاد به همهی این خصوصیّات و بالاتر از این خصوصیّات نسبت به پیغمبر هست، امّا معتقد بودن به اینکه پیغمبر فوقالعاده است و با وحی الهی سر و کار دارد و معجزه میکند یک حرف است، و ترسیم شخصیّت والای انسانی پیغمبر که میتواند برای ما اسوه باشد و درس باشد و از آن استفاده کنیم، یک مطلب دیگر است؛
🔸 این دوّمی در جامعهی ما انجام نشده و جا نیفتاده. لذا ما احتیاج داریم که تاریخ زندگی پیغمبر را یک قدری بیشتر، دقیقتر بدانیم و بفهمیم.
🗓
بیانات تحلیلی رهبر انقلاب در سال ۱۳۶۵ دربارهی زندگی پیامبر اعظم (ص)🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰 http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
#تاریخ_اسلام 7⃣
✅ آنچه از تاریخ زندگی پیامبر باید بدانیم...
#بخش_دوم 2⃣
🔹 من یک خلاصهای را از یک گوشهای از زندگی پیغمبر عرض میکنم. در زندگی رسول خدا یک چیز وجود دارد که آن مستمر است؛ بقیّهی چیزهایی که در حیات اجتماعی پیغمبر هست، غیر از خصلتها و صفات معنوی و خود پیغمبری و مانند اینها مقطعی و مربوط به زمانها است؛
🔹 آنچه در زندگی اجتماعی پیغمبر و در شخصیّت آن حضرت به عنوان یک رهبر از اوّل تا آخر ادامه دارد، #مبارزه است. همان طور که میدانید، پیغمبر اسلام از اوّل بعثت، مردم را به یک #جامعه_الهی_و_توحیدی دعوت میکرد. اصلاً نباید دعوت پیغمبر را با دعوتی که فلاسفه و حکما و معلّمین و مصلحین جوامع انجام میدادند، اشتباه کرد و یکی گرفت؛ نوع دعوت پیغمبر و هدف پیغمبر با آنها تفاوت داشت.
🔹 از اوّلی که رسول خدا مبعوث شد، خطّمشی آن حضرت عبارت از این بود که یک جامعهای به وجود بیاورد و در آن جامعه امکان هدایت انسانها را برایشان فراهم کند.
سبک کار مصلحین یا حکما و فلاسفه جور دیگر است؛ تشکیل یک جامعهی محدود به حدود و ضوابطِ موردِ نظر برای غالبِ این کسانی که اسم بردم، مطرح نیست.
🔹 مصلحین میخواهند جامعه را اصلاح کنند؛ یعنی چه اصلاح کنند؟ یعنی یک نقیصهای در جامعه هست، آن را برطرف کنند؛ یک ضعفی در یک گوشهای از جامعه هست، آن را جبران کنند؛ فسادی هست، خرابیای هست، آن را ترمیم کنند. مثلاً یک #مصلح_اجتماعی که انقلابی نباشد، در جامعه اگر دید فقر هست و فقرا هستند، در صدد برمیآید که با روشهای گوناگون فقر مردم را برطرف کند.
🔹 فرض بفرمایید که ثروتمندان را، دارایان را، قانونگذاران را وادار کند تا قوانینی بگذارند یا ثروتی را کنار بگذارند یا صندوقی را درست کنند تا بدان وسیله فقرای جامعه از فقر نجات پیدا کنند.
🔹 یا اگر یک مصلح، یک کسی که میخواهد جامعه را اصلاح کند، مشاهده میکند که «بیسوادی» در جامعه هست، ندای سواد و درس و علم و مانند این چیزها را بلند میکند.
🔹 جامعه را میخواهد اصلاح کند دیگر؛ از این جهت جامعه فاسد است که در آن بیسوادی هست، جهل هست، [پس] او میآید هر کسی را که باید دید در این راه میبیند، مسئولان آن جامعه را، باسوادها را، متمکّنین را، افرادی را که سواد ندارند و بایستی بدانند که سواد چیز خوبی است جمع میکند، میبیند و بالاخره وسیلهی سوادآموزی را مثلاً در یک جامعه فراهم میکند، خیالش راحت میشود که این کار انجام گرفت.
🔹 یا اگر چنانچه یک فسادی در جامعه هست، فحشا مثلاً در جامعه هست، با گفتن، با ایراد خطبه و سخنرانی، با بیان حقایق، با نصیحت، با موعظه مردم را وادار میکند به اینکه از فحشا و فساد و مانند اینها اِعراض کنند و راه درست را انتخاب کنند؛ یک مصلح دلسوز علاقهمند این جور عمل میکند.
🔹 امّا چهارچوب جامعه را این مصلح قبول کرده؛ یعنی نظام اجتماعی را، نظام سیاسی را، حکومت را، ارتباطات گوناگونی را که در یک جامعه وجود دارد و مناسبات اجتماعی را پذیرفته [لکن] در آنها عیبی مشاهده میکند، این عیب را میخواهد برطرف کند.
🗓 بیانات تحلیلی رهبر انقلاب در سال ۱۳۶۵ دربارهی زندگی پیامبر اعظم (ص)
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
خانه طلاب جوان
📚 #معرفی_کتاب ☑️ نام کتاب: حماسه امام سجاد(ع) ☑️ انتشارات: انقلاب اسلامی 🔻 همین الان چشمتان را ببن
#معرفی_کتاب
🔺 نام کتاب: پیشوای صادق
🔺 انتشارات: انقلاب اسلامی
🔺 معرفی کتاب:
▫️ این کتاب، مشتمل بر یادداشتهای رهبر معظم انقلاب دربارهی #سیره_فرهنگی_سیاسی امام صادق (علیهالسّلام) است که در ۱۷ شمارهی روزنامهی جمهوری اسلامی در خرداد سال ۱۳۵۸ منتشر شده است.
▫️در دیدگاه رهبر معظّم انقلاب، سیرهی امامان معصوم (علیهمالسّلام) به انسانی ۲۵۰ ساله تشبیه میشود که براساس شرایط زمانی، بهترین شیوه را برای رسیدن به اهداف والای اسلام، انتخاب کردهاند؛ گاهی با #جهاد، گاهی با #آتشبس، گاهی با #مبارزات_سرّی، گاهی با #کار_فرهنگی_و_تبیینی به انجام وظیفه پرداختهاند.
▫️در این میان، امام صادق (ع) سهم مهم و تأثیرگذاری را در تاریخ سیاسی اهل بیت (علیهمالسّلام) داشتهاند. آنچه در دیدگاه آیتالله خامنهای نسبت به سیرهی سیاسی آن حضرت، مشاهده میشود تلاش حضرت برای تأسیس حکومت مطلوب ائمّه (ع) است.
در این کتاب، با تشریح اهداف امامت و توضیح مبنای انسان ۲۵۰ ساله، به جایگاه و اقدامات امام صادق (ع) اشاره شده است.
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
خانه طلاب جوان
#پای_درس_تفسیر_رهبر 🔟 🔸 در #مكتب_سياسى امام رأى مردم به معناى واقعى كلمه تأثير مىگذارد و تعيين كنن
#پای_درس_تفسیر_رهبر 1⃣1⃣
"رَبَّنا وَابعَث فيهِم رَسولًا مِنهُم يَتلو عَلَيهِم آياتِكَ وَيُعَلِّمُهُمُ الكِتابَ وَالحِكمَةَ وَيُزَكّيهِم ۚ إِنَّكَ أَنتَ العَزيزُ الحَكيمُ"
▫️ امام (رضواناللهعلیه) فرمودند «معلّمی شغل انبیا است»؛ این فقط یک #شعار_دلخوشکن نیست؛ این یک حقیقت قرآنی است: وَ یُعَـلِّمُهُمُ الکِتابَ وَ الحِکمَة؛ از جملهی خصوصیّات پیامبران، تعلیم است. یعنی شما دارید راهی را حرکت میکنید که برترین انسانهای تاریخ بشریّت، آن راه را رفتهاند و برای آن مقصود و برای آن پیمایش، مبعوث شدهاند؛ یعنی پیغمبران.
▫️ تأثیر بینظیر، نقش بینظیر #تعلیم_و_تربیت عمومی در پیشرفت کشور، در سعادت کشور یک مسئلهی فوقالعاده مهمّی است. به نظر ما این جزو واضحات است، جزو بدیهیّات است -اگرچه بعضی متأسّفانه این امر بدیهی را درست درک نمیکنند- که آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت عمومی، زیرساخت اصلیِ سعادت یک ملّت و پیشرفت یک کشور و در جمهوری اسلامی، حرکت به سمت آرمانها است.
🗓 بیانات در دانشگاه فرهنگیان؛ ۱۳۹۷/۰۲/۱۹
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
✅ پایهگذاری هفته وحدت در تبعید توسط رهبر انقلاب
🔸یکی از محورهایی که در شخصیت رهبر انقلاب وجود دارد، توجه و عنایت خاص ایشان به #امت_اسلامی بهعنوان «#امت_واحده» است. شما گاهی میشنوید که نسبت به مسائل فرقهای بین #شیعه_و_سنی، طوری رفتار و گفتار میشود که گویی دو ملت و دو دین جدا از هم هستند. بعضی از متعصبان اهل سنت یا متعصبان شیعه گاهی اینطور فکر میکنند، ولی افرادی هم هستند که از داعیان وحدت امت اسلامی از تنگهی جبلالطارق تا جاکارتا در اندونزی هستند و اینها را یک امت واحد میدانند. این دیدگاه که کل #جهان_اسلام بهعنوان یک امت واحد است و هر عضوی از اعضای این امت اگر به درد آید، تمام اعضا به پاسخگویی برمیخیزد، این ذهنیت آقا است. به همین جهت رهبر انقلاب با تمام متفکران جهان اسلام و نه متفکران این مذهب یا آن مذهب، رابطه برقرار کردند؛ از #مالکبننبیالجزایری گرفته تا #سیدقطب تا #ابوالعلا و متفکران دیگر. ایشان سعی کردند کتابهای آنها را بخوانند و توجهات آنها را بدانند و از تجارب آنها استفاده کنند. بنابراین همین طرز تفکر «امت واحده» باعث شده که ایشان از نوجوانی توجهشان به #وحدت_حکومت_اسلامی است.
🔸ممکن است این را ندانید که پایهگذار «هفتهی وحدت» چه کسی بود. پایهگذار هفتهی وحدت آقای خامنهای قبل از انقلاب بود. موقعی که ایشان در تبعید بودند. تبعیدگاه ایشان هم مسجد اهل تسنن داشت و هم مسجد اهل تشیع. ایشان آنجا برنامه ریخت که به مناسبت تولد پیغمبر بین ۱۲ تا ۱۷ ربیعالاول، یک شب مساجد اهل تسنن بروند به دیدار شیعیان و یک شب مساجد شیعه بروند پیش اهل تسنن و برنامههای مشترکی داشته باشند. همان موقع هم اسم این هفته را «#هفته_وحدت» گذاشتند. از وقتی هم که به رهبری رسیدند، فوراً اقدام کردند به تأسیس «مجمع جهانی تقریب بین مذاهب اسلامی».
🗓 استاد محمدعلی آذرشب(از اساتید شهیر زبان و ادبیات عرب)
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
📝 نظر سنجی نشریه عهد شماره ۷۱ ،ویژه نامه #رشد_و_خدمت با #اهدای_جوایز به شرکت کنندگان🎁
📲نظرسنجی به صورت مجازی و در لینک زیر انجام میشود🔻🔻🔻
https://digiform.ir/w29ef9b36
⏳زمان مورد نیاز برای پر کردن فرم: 3⃣ دقیقه
🌀#متن_نشریه_عهد ۷۱🔻🔻🔻
https://eitaa.com/nashriyeahd/906
#نشریه_عهد
#خانه_طلاب_جوان
#نظرسنجی
🌀🌀 نشریه عهد 🔰🔰🔰🔰
https://eitaa.com/joinchat/3229286474Cc283d72f64
@khanetolab
♦️نشست علمی♦️
🔶 واکسن از دیدگاه طب سنتی و نوین
با رویکرد فقهی
با حضور
🔹کارشناس فقهی:
حجت الاسلام و المسلمین استاد
محمد حسین عبدی(زیدعزه)
استاد درس خارج و سطوح عالی
حوزه علمیه قم
🔹دکتر رضا فتوحی اردکانی
دکترای میکروبیولوژی پزشکی
مدیر گروه میکروبیولوژی دانشگاه علوم پزشکی
عضو هیئت علمی و استاد دانشگاه علوم پزشکی
🔹 آقای جواد حکیمی فرد
محقق و پژوهشگر حوزه سلامت
مولف مجموعه کتاب "درس های طب اسلامی"
تاریخ و زمان سه شنبه 4⃣آبان ساعت 5⃣1⃣
درگاه ورود به پخش زنده
بر روی متن زیر کلیلک کنید👇👇
http://yun.ir/rv3ygb
📊📈📊
ورود به نظر سنجی پایانی:
http://yun.ir/ng964f
معاونت پژوهش مدرسه علمیه
شهید صدوقی(ره) قم- واحد ۵
@khanetolab
خانه طلاب جوان
#اندیشه_فقهی_رهبر 2⃣1⃣ 🔸 روایت اوّل: #محمدبنیعقوب، عن #محمدبنیحیی، عن #عبداللهبنمحمد، که این عب
#اندیشه_فقهی_رهبر 3⃣1⃣
🔸 #عنعلیبنالحَکم که از موثّقین عالی مقام است، عن أبان، #أبانبنعثمان که #ثقه است. عن #عبدالرحمنبنسیابه، این عبدالرحمن بن سیابه توثیق نشده است، بلکه در #رجال_کشّی در مورد ایشان تعبیری هست که بعضی از آن استشمامِ ذمّ کردهاند.
🔸 مرحوم #شوشتری(رضواناللهعلیه) صاحب #قاموسالرجال بنا را بر همین گذاشتهاند که ایشان جزو مذمومین است و او را توثیق نکردند. البته آنچه استشمام ذمّ عبدالرحمن بن سیابه میشود، دلیل بر عدم وثاقت نیست. در اسانید #کاملالزیاره هم از ایشان نقل شده است.
🔸 بنابراین، این روایت علی الظاهر معتبر است. علاوه بر این، ابان از #اصحاب_اجماع است، به راوی بعد از او نگاه نمیشود، آن روایتِ مورد قبول است.
🗓 جلسه ۵۳۷ درس خارج فقه
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
#درخواست_یادداشت برای شماره جدید #نشریه_خط
🔸موضوع پرونده:ورود طلاب به بدنه حاکمیت و مقوله دولت اسلامی
🔻🔻ریز موضوعات (یادداشت ها باید ذیل این موضوعات باشند):
🔸ضرورت ورود طلاب و روحانیون به ساختار حاکمیت
🔸آسیب های ورود طلاب به ساختار حاکمیت
🔸معرفی خرده ساختارها در حاکمیت که متناسب با هویت طلبگی است
⚠ یادداشت باید بین ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ کلمه و حداقل ۶۰ درصد مطالب آن توسط نویسنده تولید شده باشد.
🗓 #آخرین_مهلت_ارسال تا ۱۵ آبان ۱۴۰۰
📑 آثار خود را در قالب word با ذکر نام و نام خانوادگی و شماره همراه خود به آیدی زیر ارسال فرمایید:
@Isamoalem
💳 در صورت تأیید و چاپ یادداشت حق التحریر پرداخت خواهد شد.
🌐کانال نشریه علمی_فرهنگی خط
@KHAT_NASHRIYE
خانه طلاب جوان
#پای_درس_اخلاق آقا روح الله 2⃣1⃣ ⁉️ اگر در این نهضت شکست بخوریم ... ‼️ تکلیف #اهل_علم در این زمان
#پای_درس_اخلاق آقا 3⃣1⃣
🔸 ششمین وصیت از وصایای نبیّ مکرّم به امیرالمؤمنین علیهما السلام این است که حتما #نوافل را بخوان، نوافل حفاظ های فرایض هستند، آنچه برای انسان در فریضه لازم است -که همان حضور قلب و توجه به خدای متعال و تقرب الی الله است- اگر کمبودی در آنها پیدا شد، نوافل آن را جبران می کنند.
🗓 ۱۳۹۱/۱۲/۱۵
🔹 حالا اگر همهی نوافل را هم نمیتوانید، بعضی از نوافل را درک کنید. البته افضل این نوافل، نوافل نیمه ی شب است؛ که #نوافل_شب، «#صلاة_اللّیل» نمازهای شب به او گفته می شود، که در آیات شریفه ی قرآن هم چند جا اشاره ی به این نمازهای شب شده و روایات زیادی هم در فضیلت و در کیفیتش وارد شده.
🗓 ۱۳۶۲/۰۴/۱۹
🔸 در ادامه ی وصیّت نبیّ مکرّم به امیرالمؤمنین، حضرت سه مرتبه این جمله را تکرار می فرمایند: «و علیک بِصلاة اللّیل و علیک بصلاةِ اللّیل و علیک بصلاة اللیل»! نافله ی شب را حتما به جا بیاور! معلوم می شود خصوصیاتی در بلند شدن در #نیمه_شب، #سحرخیزی، و عبادت کردن وجود دارد که در هیچ یک از نمازهای بیست و چهار ساعتِ دیگر، این خصوصیات وجود ندارد. لذاست که بر آن تأکید شده است.
🗓 ۱۳۹۲/۰۱/۱۸
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
✅ انس با قرآن و تفسیر لازم است.
❓سؤال شد که برای ورود در #حدیث و #قرآن یعنی اُنس با قرآن و اُنس با حدیث، حقیر چه چیزی پیشنهاد میکنم؛ من البتّه در برنامههای درسی نمیدانم -چون آقایان زحمت کشیدهاند نشستهاند برنامهریزی کردهاند، بنده نمیشود از کمر کار وارد بشوم بگویم تفسیر این جوری است-
🔸 امّا معتقدم از تفسیر، رها و جدا نشوید؛ یعنی تفسیر حالا ممکن است جزو برنامهی درسیتان نباشد، شاید به اینکه برنامهی درسی باشد احتیاج هم نداشته باشید، امّا حتماً [لازم است]؛
🔸 مثلاً فرض کنید یک دوره تفسیر #مجمعالبیان؛ بسیار تفسیر خوبی است؛ مجمعالبیان بسیار تفسیر عالمانهای است، یعنی مرحوم #طبرسی در یک جاهایی و در ذیل یک آیاتی، مُلّاییِ خودش را و تبحّر خودش را در استدلال و استنباط نشان داده؛ گاهی اوقات این جوری است؛ یک جایی هم که البتّه احتیاج نبوده، نه؛ مثلاً فرض کنید [مجمعالبیان].
⏪ اُنس با قرآن جداگانه و اُنس با تفسیر جداگانه، به نظر ما لازم است.
🗓
دیدار حضرت آقا با طلاب مؤسسۀ فقه و علوم اسلامی سال ۱۳۹۷🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰 http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
فراخوان پذیرش ره یار آموزشی
🔰مرکز آموزش مجازی معارف انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای (مدظله العالی) دومین مرحله فراخوان جذب و به کارگیری ره یاران آموزشی از بین برادران و خواهران داوطلب و علاقهمند را به صورت محدود برگزار می نماید.
🔸جهت مطالعه متن فراخوان و ثبت نام از طریق پیوند زیر اقدام فرمائید:
http://lms.lkha.ir/blog/farakhan
#مرکز_آموزش_مجازی_معارف_انقلاب_اسلامی
خانه طلاب جوان
فراخوان پذیرش ره یار آموزشی 🔰مرکز آموزش مجازی معارف انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آ
🗒️ پیوست تکمیلی فراخوان پذیرش ره یار آموزشی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه ای مدظله العالی
🔹ره یاری آموزشی یک رکن مهم در الگوی آموزش مجازی معارف انقلاب اسلامی است.
🔸ره یار فردی ست که نسبت به منظومه فکری انقلاب اسلامی دانایی و آگاهی نسبی دارد و پیرامون ابعاد آن اهل مطالعه و خصوصاً مأنوس با اندیشه امامین انقلاب اسلامی است.
🔹به لحاظ تجربی دارای علاقه و سابقه فعالیت در حوزه آموزش می باشد.
🔸ره یار در هر دوره آموزشی، نقشی محوری دارد و کار او تسهیل گری شناختی و تقویت فضای تعاملی دوره، از طریق بستر تعریف شده در سامانه آموزشی مرکز است.
🔹ره یار به عنوان استادیار دوره با فراگیران در ارتباط بوده و بر روند پیشرفت آموزشی ایشان نظارت دارد.
⏪ برادران و خواهران علاقه مند می توانند در سه گروه: دانشجویان و طلاب، بانوان و نوجوانان ره یاری فراگیران را انجام دهند.
🔰در صورتی که متقاضیان مراحل مقدماتی را با موفقیت سپری نمایند، مجوز ره یاری دوره ها توسط مرکز آموزش مجازی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه ای مدظله العالی برای ایشان صادر خواهد شد.
🖋️با مطالعه دقیق فراخوان از امتیازات ویژه ره یاران و نحوه ثبت نام مطلع شوید.
👤جهت کسب اطلاعات بیشتر در کانال اطلاع رسانی(ایتا) به آدرس @farakhan02 با ادمین کانال @f_rahyaran در ارتباط باشید.
⏳ هفتم آبان ماه پایان مهلت ثبت نام ره یار آموزشی
#مرکز_آموزش_مجازی_معارف_انقلاب_اسلامی
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
خانه طلاب جوان
#اندیشه_فقهی_رهبر 3⃣1⃣ 🔸 #عنعلیبنالحَکم که از موثّقین عالی مقام است، عن أبان، #أبانبنعثمان که
#فهرست
#اندیشه_فقهی_رهبر
⏪ سلسه پیامهای متن دروس خارج فقه رهبر معظم انقلاب:
1⃣ برش اول
2⃣ برش دوم
3⃣ برش سوم
4⃣ برش چهارم
5⃣ برش پنجم
6⃣ برش ششم
7⃣ برش هفتم
8⃣ برش هشتم
9⃣ برش نهم
🔟 برش دهم
1⃣1⃣ برش یازدهم
2⃣1⃣ برش دوازدهم
3⃣1⃣ برش سیزدهم
🔺 با لمس هر قسمت، به آن قسمت منتقل شوید.
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
❓ هدف نهایی دولت اسلامی چیست؟
🔹بخشی از مصاحبه #امام_جمعه_همدان با نشریه خط:
🔹هدف دولت اسلامی #اقامه_قسط است. دولت اسلامی، حکومت اسلامی نگاه اصالی به قدرت ندارد. دولت اسلامی هدف غایی اش تحقق عدالت و قسط یا نورانیت جامعه است. دولت تشکیل میشود برای اینکه «الذین مکناهم فی الارض اقاموا الصلاة » اقامه نماز ذکر الله است و ذکر الله باعث نورانیت جامعه میشود و باعث قسط در آن جامعه میشود.
📚 متن کامل مصاحبه به زودی در شماره جدید #نشریه_خط منتشر خواهد شد...
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
🔰 بذر معرفت و ولایت
🔻 این بانوی بزرگوار، این دختر جوانِ تربیتشدهی دامان اهلبیت پیغمبر، با حرکت خود در جمع یاران و اصحاب و دوستان ائمه (علیهمالسّلام) و عبور از شهرهای مختلف و پاشیدن بذر معرفت و ولایت در طول مسیر در میان مردم و بعد رسیدن به این منطقه و فرود آمدن در #قم، موجب شده است که این شهر به عنوان پایگاه اصلی معارف اهلبیت (علیهمالسّلام) در آن دورهی ظلمانی و تاریکِ حکومت جباران بدرخشد و پایگاهی بشود که انوار علم و انوار معارف اهلبیت را به سراسر دنیای اسلام از شرق و غرب منتقل کند.
🗓 ۱۳۸۹/۷/۲۹
🔻 بمناسبت سالروز ورود حضرت معصومه (س) به شهر قم
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
🔰 مروری بر بیانات #مهم و #راهبردی رهبر انقلاب در دیدار میهمانان کنفرانس #وحدت_اسلامی و جمعی از مسئولان نظام
🔸 ولادت پیامبر اکرم (ص) در واقع شروع یک دورهی جدید در زندگی بشر است.
🔹 وظیفهی ما چیست؟
⏪ در هر دورهای از دورههای زمان وظیفهی مؤمنین این است که ببینند در چه موقعیتی قرار دارند و دین از آنها چه میخواهد، به آن بیاندیشند و به آن عمل کنند.
🔹 وظایف مهم امت اسلامی:
⏪ اسلام دین جامعی است. اولین وظیفه این است که باید حق این جامعیت را ادا کرد.
❌ قدرتهای سیاسی مادی، اصرار دارند بر اینکه اسلام را منحصر کنند در عمل فردی و عقیدهی قلبی.
🔸 تبیین و ترویج و تحقّق نظر اسلام؛ وظیفهی مسلمین در باب اداء حقّ جامعیّت اسلام.
🔹 عرصهی فعّالیّت دین، تمام گسترهی زندگی بشر است؛ از اعماق قلب او تا مسائل اجتماعی، تا مسائل سیاسی، تا مسائل بینالمللی، تا مسائلی که به مجموعهی بشریّت ارتباط دارد.
🔸 در مسائل امنیّتی و مسئلهی امنیّت داخلی جامعه قرآن حرف دارد.
🔹 اسلامی که قرآن معیّن میکند و معرّفی میکند، اسلامی است که در تمام شئون زندگی دخالت دارد، رأی دارد، نظر دارد، مطالبه دارد.
🔸 اسلام به مسئلهی حاکمیّت هم اهتمام دارد. نمیتوان فرض کرد که اسلام #نظم_اجتماعی را به یک شکلی مطالبه کند امّا مسئلهی حاکمیّت و ریاست دین و دنیا را در آنجا مشخّص نکند.
🔹 برای تبیین گسترهی فعّالیّت دین، صاحبان #فکر و #اندیشه و #منبر #وظیفه_سنگینی دارند.
🔸 دوّمین وظیفهی #امّت_اسلامی در دوران کنونی، وحدت و اتّحاد مسلمین است. رحمت خدا و رضوان الهی بر #امام_بزرگوار ما که این #هفته_وحدت را اعلام کردند.
🔹 بعضی از علمای مؤثّر در تقریب مسلمانها:
- مرحوم آقای #تسخیری
- #شیخمحمّدواعظزاده
- شهید بزرگوار #شیخمحمّدرمضانالبوطی
- شهید #سیّدمحمّدباقرحکیم
- مرحوم #شیخاحمدالزّین
- مرحوم #شیخسعیدشعبان
🔸 نکات و ضرورتهای مورد توجّه در قضیّهی وحدت:
1️⃣ وحدت مسلمین؛ فریضهی قطعی قرآنی است و نه امری اخلاقی
- واعتَصِموا بِحَبلِ اللهِ جَميعًا وَلا تَفَرَّقوا
- و لا تَنازَعوا فَتَفـشَلوا وَ تَذهَبَ ريحُكُم
2️⃣ وحدت مسلمین؛ امری اصولی است و نه تاکتیکی
3️⃣ فاصلهی زیاد شیعه و سنی و برنامه دشمن؛ علّت تأکید ما بر وحدت؛ نزدیکترین نمونهاش همین حوادث تأسّفبار و گریهآور #افغانستان در این دو جمعهی گذشته است.
4️⃣ #تبیین، برنامه ریزی و تقسیم کار برای تحقق وحدت
5️⃣ ایجاد #تمدّن_نوین_اسلامی؛ در گرو اتحاد شیعه و سنی
6️⃣ مسأله #فلسطین؛ شاخص اصلی در مسالهی اتحاد مسلمین
🔹 سه خصلت پیغمبر برای #الگوگیری مردم ما:
1⃣ #صبر:
- صبر یعنی پایداری.
- در مقابل میل به گناه، انسان پایداری کند
- در مقابل بیحالی و بیکاری و تنبلی به انجام وظیفه، انسان پایداری کند
- در مقابل دشمن پایداری کند
- در مقابل مصائب گوناگون، خودش را حفظ کند و پایداری کند
2⃣ #عدل:
- هدف ارسال رسل و انزال کتب این بود که قیام به قسط بشود، جامعه قائم به عدل و قسط باشد.
- عدالت فقط هم عدالت در تقسیم اموال و ثروت نیست؛ عدالت در همه چیز است؛ عادلانه برخورد کردن در همه چیز.
- لزوم پرهیز از بی عدالتی و تهمت و دروغ در #فضای_مجازی
- مسئولین در هر تصمیم و کاری باید مسئلهی عدالت را مدنظر قرار دهند. یک جاهایی برای کاری پیوست عدالت لازم است.
3⃣ #اخلاق:
- تواضع داشته باشیم
- گذشت داشته باشیم
- در مسائل شخصی سهلانگاری داشته باشیم اما در آنچه به حقوق مردم و حقوق عمومی و حقوق دیگران مربوط است، سهلانگاری جایز نیست
❗️برادران عزیز، خواهران عزیز! باید عمل کرد، باید اقدام کرد، با ادّعا مسائل تمام نمیشود.
⏪ ما ادّعا میکنیم مسلمانیم، ادّعا میکنیم جمهوری اسلامی هستیم، باید واقعاً اسلامی باشیم، باید پیرو پیغمبر باشیم.
🗓 ۱۴۰۰/۰۸/۰۲
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
✅ پیغام امام زمان(عج) به علامه طباطبایی(ره)
🎙 آیت الله مصباح یزدی ره:
استاد ما #علامه_طباطبایی(ره) مىفرمودند:
🔸 هنگامى كه در #نجف اشرف مشغول تحصيل گرديديم، مشكلاتى برايمان پيش آمد، زندگى ما از اجاره مزرعهاى كه در تبريز داشتيم تأمين مىشد و مبلغ مورد نظر را از ايران ارسال مىكردند امّا مشكلات سياسى، منطقهاى و تنگناهايى كه حكومت وقت ايران (رضاخان) پديد آورد موجب قطع شدن اين پول شد و ما در شرايط دشوارى قرار گرفتيم.
🔸 گرفتارى چنان شدت يافت كه براى تأمين هزينههاى ضرورى خانواده هم دچار مضايقى شديم. در همين افكار بودم كه شنيدم كسى درب مىزند، پاسى از شب گذشته بود، ديدم فردى با قيافه و لباسى نامأنوس بر در خانه ايستاده است، سلام و احوالپرسى بين ما و او ردّ و بدل شد، پرسيدم شما كى هستيد؟ گفت: من شاه حسين ولى هستم، شگفتزده شدم زيرا چنين اسمى به گوشم نخورده بود. افزودم آيا فرمايشى داريد؟ گفت: آقا فرمودند از اين وضع نگران نباش، دوازده سال است ما متكفّل مخارجتان هستيم.
🔸 اين را بر زبان آورد و رفت، من هم در را بستم و آمدم داخل خانه، در فكر فرو رفتم كه چنين شخصى با چنين قيافهاى كه مربوط به چند قرن قبل بود اينجا چه مىكرد، خانه ما را چگونه مىدانست، از يك سوى تصوّر كردم كه منظور وى آقا اميرالمؤمنين(عليه السلام) است بعد از ذهنم گذشت كه ما كمتر از دوازده سال است كه به نجف آمدهايم، ديدم اين تاريخ تطبيق نمىكند، ناگهان يادم آمد از #مُعمّم شدن من بيش از دوازده سال نمىگذرد و آن وقت متوجه شدم منظور از آقا، مولا امام زمان(عليه السلام) است.
از فرداى آن روز گشايشى در كارمان بوجود آمد، مسافرى از تبريز به نجف آمد و مبلغى را كه بابت اجاره آن زمين كشاورزى دريافت شده بود برايمان آورد.
🔸 امّا همچنان كنجكاو شده بودم كه بدانم اين آقا كيست كه من او را نمىشناختم ولى او محل سكونت ما را به خوبى مىدانست، تا آنكه برگشتم به ايران، در حوالى تبريز در يك قريهاى كه امروز جزو اين شهر شده، براى فاتحه به قبرستان رفتم ديدم در گوشهاى يك مقبره مخروبهاى ديده مىشود، از پيرمردى كه در آن حوالى بود پرسيدم چه كسى در اينجا آرميده است؟ جواب داد: نمىدانم، مىگويند: شاه حسين ولى مىباشد، معلوم شد آن صورتى كه من ديدم حالت برزخى وى بوده و چون با امام عصر عج رابطهاى داشته، چنين مأموريتى را انجام داده تا مرا از نگرانى برهاند و مشكلاتم را حل كند.
🗓
برگرفته از سخنرانى آیت الله مصباح در حوزه علميه امام خمينى ره اروميه؛ ۲۲ آبان ۱۳۷۹🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰 http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
#فهرست_مطالب
⏪ برای پیگیری مباحث و موضوع پیامهای ارسالی در کانال هشتگ های زیر را دنبال نمایید:
📌 #مکتب_امام؛ دوره نظام اندیشهای مکتب امام با تدریس استاد مهدیان
📌 #اندیشه_فقهی_رهبر؛ برشهایی از درس خارجهای رهبر معظم انقلاب
📌 #پای_درس_تفسیر_رهبر؛ معارف تفسیری رهبر انقلاب
📌 #پای_درس_اخلاق؛ برش هایی از درس اخلاقهای امام خمینی ره و امام خامنهای و علمای اعلام
📌 #تاریخ_اسلام؛ بیانات رهبر انقلاب در موضوع تاریخ اسلام
📌 #تاریخ_معاصر؛ بیانات رهبر انقلاب در موضوع تاریخ معاصر
📌 #دشمن_شناسی؛ بیانات رهبر انقلاب در باب دشمن شناسی
📌 #معرفی_کتاب؛ برای مطالب معرفی کتابهاز موضوعی
📌 #روایت_کرونا؛ پادکستهای روایت کرونا را با این هشتگ پیگیری نمایید.
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
✅ قوّه #محبّت، سرعت نامتناهی
▫️ ما قوایی داریم که بعضی از آن را می شناسیم؛ مثلا #چشم داریم برای دیدن، #گوش داریم برای شنیدن؛ و حواسمان هست که اگر این چشم یا گوش بخواهد آسیبی ببیند، با مراجعه به پزشک آن را اصلاح کنیم تا این سرمایه و قوای ما از دست نرود.
▫️ اما قوایی داریم که به مراتب عظیم تر از چشم و گوش است؛ ولی چون شناخت ما از این قوا کم و باور ما به اینکه اینها نیز سرمایهاند کم است، این قوا را به راحتی مصرف می کنیم و مراقب صدمه دیدنشان نیستیم. از جمله ی این قوا که خیلی عظیم است و اساس دین بر این قوا است، #محبت و #بغض است. «هل الدین الا الحب و البغض»
▫️ محبت و بغض اگر در جای خودش، درست مصرف شود، از عظیم ترین قوای وجودی انسان است که سرعت سیر انسان را به #بینهایت می رساند. اگر چشم یک یا دو کیلومتر را می بیند، قوه محبت طبق روایات، زمان و مکان را در می نوردد.
▫️ محبت سرمایه ای است که انسان را از تنگنای بدن خارج می کند و او را به گونه ای می سازد که سرعت او به سمت نامتناهی برود.
▫️ اسلام بنا و اساسش بر حرکت حبّی و محبّتی استوار است و تنها دینی است که مرکَب حرکت و سیرش بر اساس محبت است.
▫️ به تعبیر #شهید_مطهری محبت مانند انرژی هستهای است که وقتی ظاهرش را می بینیم یک جسم آرام است، اما وقتی هستهی آن شکافته می شود، آنقدر انرژی از آن تراوش پیدا می کند که اگر کنترل نشود، ویرانی به بار می آورد.
انسان با محبت این قدرت هستهای درونش را می شکافد و باز می کند.
▫️ اگر ماشینی را از چهار طرف هُل دهیم حرکت نمیکند، چرا که این حرکت ها یکدیگر را خنثی میکند. اگر محبت ها درست و دقیق به کار گرفته نشود، محبت نیز خود را خنثی میکند. اما اگر درست به کار گرفته شود و همه از یک طرف انرژی وارد کنند، سرعت به سمت نامتناهی می رود.
▫️ پیامبراکرم(ص) در جمعی نشسته بودند که سوال شد محکم ترین ریسمان و دست آویز #ایمان چیست؟
کسی گفت #نماز است زیرا ستون دین است، دیگری گفت #حج است، دیگری گفت #جهاد است و هر کسی چیزی از حقایق دینی را گفت.
پیغمبر اکرم فرمودند که اینها همه جزو دین است اما محکم ترین ریسمان دین، الحب فی الله و البغض فی الله است که نماز و حج و جهاد نیز می خواهند آن را ایجاد کنند.
🗓 #استاد_عابدینی؛ حرممطهر #امام_رضا (ع)
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
🔶🔸فراخوان جذب نیرو
برای چند اداره و مجموعه فرهنگی🔸🔶
🎓 ویژه آقایان و بانوان اهل علم
✅ آقایان حوزوی:
🔆 معاون فرهنگی
🔆 رئیس اداره (قم و بخش های آن)
🔆 کارشناس روابط عمومی و رسانه
🔆 کارشناس فرق و ادیان
🔆 کارشناس آموزش
🔆 کارشناس امور قرآنی
🔆 مسئول دفتر
✅ بانوان حوزوی:
🔆 نیروی ستادی و مدیریت میدانی
🔆 کارشناس رسانه
🔆 کارشناس آموزش
🔆 کارشناس شبکه سازی
🔆 کارشناس برنامه ریزی
✅ آقایان و بانوان دانشگاهی:
🔆 مربی زبان انگلیسی، عربی و اسپانیایی
🔆 مدیریت کانال های آموزشگاهی
🔆 سردبیری تارنمای فرهنگی
و موارد مختلف دیگر مثل مدرس، پژوهشگر، مشاور و ... 🔍🔍🔍
🏴 کانال رزقی نو (کانالی برای استخدام کار تمام وقت، پاره وقت و دورکاری مخصوص نیروهای فرهنگی و مومن)
https://eitaa.com/rezghino
📌