🌀 شیوه نامه وزارت بهداشت برای بازگشایی مساجد
🔹 وزارت بهداشت شیوه نامه بازگشایی مساجد در مناطق سفید را اعلام کرد.
ـ نظارت روزانه بسیج به خصوص پس از برگزاری هر وعده نماز الزامی است و ضرورت دارد.
ـ مسؤول هیأت امنا یا نماینده آگاه آن، مسؤول اجرا و نظارت بر حسن اجرای این شیوه نامه است.
ـ زمان حضور در مساجد حداکثر نیم ساعت آن هم در وقت اذان جهت برگزاری نمازهای یومیه است.
و ...
📌 ادامه را در لینک زیر ببینید:
🌐 rasanews.ir/002jQz
@Manahejj
🌀 تعطیلی رمضان، فرصتی برای همافزایی تبلیغی
🖋 محمد حقپرست
🔹 دو فرصت اصلی تبلیغ، محرم و رمضان است. امسال اما رمضان حال و هوای تبلیغ ندارد. مساجد تعطیل هستند و مردم مشتری برنامههای تلویزیونی هستند. برخی هم از فضای مجازی استفاده میکنند.
امسال اما میتواند فرصتی باشد برای ارتقای توانایی عرصه تبلیغ و جهش مبلغان. تقریبا تمام مبلغان دنبال فرصتهایی بودند تا بتواند در فراغت بال، هم افزایی داشته باشند چون در طول سال تحصیلی وقت چندانی وجود ندارد. اما اکنون آن فرصتی که همیشه دنبالش بودیم، به وجود آمده و زمانی است که باید تجهیز قوا کنیم. مثل هم افزایی تجربه ها، هم اندیشی گروه های تبلیغی و طرح های نوی تبلیغی متناسب با دوران پساکرونا.
🔹 حکایت مبلغان، حکایت ورزشکارانی است که قرار بود در المپیک امسال شرکت کنند ولی زمان المپیک به عقب افتاد. عقب افتادن مسابقات هم خوب است هم بد. خوبیش این است که ورزشکاران زمان بیشتری برای تمرین و آمادگی دارند. پس قطعا رقابت امسال سخت تر خواهد بود. طلاب مبلغ نیز اکنون فرصت خوبی دارند تا اندوخته بیشتری برای دوران پساکرونا داشته باشند، چه اینکه بعد از کرونا دشمن هم برنامه هایی دارد.
🔹 دوران پسا کرونا می تواند دوران شکوفایی تبلیغ باشد، به شرط اینکه از هم اکنون به فکر آن باشیم و برنامه داشته باشیم. همانطور که اگر قدر ندانیم، ممکن است تبدیل به تهدید شود.
〰〰〰〰〰
🗂 #تبلیغ_کرونایی_رمضان
#پساکرونا
@Manahejj
📠 نظر کاربران
💬 طلبه حوزه خواهران:
سلام
کرونا ویروس میتوانست فرصتی باشد تا دید بعضی از آقایان و خانم های مسئول حوزوی را نسبت به فضای مجازی و تبلیغ در آن تغییر دهد.
در حوزه های علمیه خواهران بعضی از مسئولین دیدشان منحصر در کوثر نت بود. در حالی که کوثر نت ویژه طلاب است و دیگران نمیتوانن از آن استفاده نمایند.
خب الان که طلاب نمیتوانند به مساجد و جلسات خانگی بروند و با توجه به ولنگاری در فضای مجازی و استفاده بیش از حد نوجوانان و جوانان از فضای سایبری، دقیقا طلاب و مبلغین محترم چه نقشی ایفا میکنند؟
بله تعدادی از طلاب در فضای مجازی به تبلیغ مشغول هستند؛ اما آیا با توجه به حجم بالای تبلیغات دشمن و قبح زدایی از گناه، اسلام هراسی و... اینمیزان فعالیت ها کافی است؟
#نظر_اعضا
#تبلیغ_کرونایی_رمضان
#تبلیغ_مجازی
@Manahejj
🌀 اوضاع فرهنگی روزهای کرونایی
🖋 محمد حقپرست
🔹 از دور که می آمدم، چندتا موتور و دوچرخه و ماشین را در یکجا دیدم. با خودم گفتم: چه خبر شده؟ این صحنه را قبلا روبروی باشگاه ها و قهوه خانه ها دیده بودم اما اینها که الان تعطیل هستند. پس مردم در این شرایط کرونایی برای چه جمع شده اند؟
نزدیک که شدم، دیدم کلوپ فیلم و سریال است. پانزده نفر داخل مغازه بودند تا فیلم کرایه کنند.
🔹 چند دقیقهای روبروی کلوپی توقف کردم و اوضاع را بررسی می کردم. بنظر چند نتیجه داشت:
1. هر نفری که بیرون می آمد، یکی دو نفر دیگر داخل می رفتند.
2. نگاهی به پوستر فیلمها و سریالهای خانگی جدید انداختم: هزارتو، معکوس، دل، مطرب و منطقه پرواز.
3. اکثرا مشتری مطرب و دل از فیلمهای ایرانی بودند و منطقه پرواز مشتری کمتری داشت.
4. فیلمهای خارجی و مخصوصا آمریکایی، خواهان بیشتری داشتند.
5. سن اکثر مشتریها، نوجوان و جوان بود (13-25).
6. فروشنده، هر نوع فیلمی را به هرکسی می داد و کاری به سن و سال مشتری نداشت.
🔹 به بهانه گرفتن فیلم منطقه پرواز رفتم داخل و با فروشنده گرم گرفتم. پرسیدم: تقاضای در این ایام چطور است؟ گفت: تقاضا #چهار_برابر قبل از کرونا شده و اکثرا فیلم آمریکایی می خواهند.
🔻 راستی چقدر مذاق و سلیقه ایرانی ها عوض شده است. چقدر جای خالی فیلمهای ارزشی خالی است. چند سال باید کار فرهنگی کنیم تا رسوبات فیلمهای مخرب را از بین ببریم؟
#جهاد_رسانهای
#کرونا
#فرهنگی
@Manahejj
🌀 نتیجه تحقیقات مؤسسه موضوع شناسی احکام فقهی
⏱ نمازگزاران ۸ دقیقه از اول اذان صبح صبر کنند
مؤسسه موضوع شناسی احکام فقهی برای موضوع فجر صادق و وقت نماز صبح با حضور کارشناسان خود تحقیق میدانی را انجام داده و به این نتیجه رسیده است که نمازگزاران برای اقامه نماز صبح باید ۸ دقیقه از اول اذان صبح صبر نمایند و سپس نماز خود را بخوانند.
🌐 خبرگزاری حوزه
@Manahejj
🌀 اولین سالگرد دیدار رمضانی حضرت آقا با طلاب
🔹 حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر روز (چهارشنبه) مورخ ٩٨/٢/١٨ با دو هزار نفر از طلاب سراسر کشور، فضلا، اساتید و مدیران حوزههای علمیه، دیدار داشتند.
🔹 مرور بیانات مهم رهبر معظم جهت تحقق اوامر و منویات ایشان برای طلاب، لازم و ضروری است.
📌 لینک متن کامل بیانات امام خامنهای:
🌐 b2n.ir/Rahbari
#امام_حوزه
@Manahejj
🌀 جایگاه روحانیت و دینداری مردم بعد از انقلاب
📝 خط بطلان بر سیاهنمایی بیخبران
💠 امام خامنهای؛ ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸
🔻 بعضی آقایان تبلیغ میکنند که روحانیّت بعد از تشکیل جمهوری اسلامی سقوط کرد!!
📌 پاسخ امام خامنهای در پست بعد
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
@Manahejj
🌀 جایگاه روحانیت و دینداری مردم بعد از انقلاب
📝 خط بطلان بر سیاهنمایی بیخبران
💠 امام خامنهای؛ ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸
🔻 بعضی آقایان تبلیغ میکنند که روحانیّت بعد از تشکیل جمهوری اسلامی سقوط کرد!! ابداً، این حرفها چیست؟
🔹 [آن دوران] روحانی را در کوچه و خیابان مسخره میکردند. بنده در ایستگاه راهآهن مشهد [ایستاده بودم که] چند نفر جوان رد میشدند، به طور علنی و صریح -آن وقت بنده یک طلبهای بودم، مدرّس رسائل و مکاسب بودم در حوزهی مشهد- بنا کردند اهانت کردن به ما، مسخره کردن، هِرهِر خندیدن؛ چه کار میتوانستیم بکنیم؛ با خودم گفتم که این ممکن است سواد خواندن و نوشتن درست هم نداشته باشد [امّا] من مدرّس حوزهام؛ این وضعیّتِ نظم اجتماعی آن روز [بود].
🔹 امروز با این همه حملهای که علیه روحانیّت دارد میشود در دستگاههای تبلیغاتی و مانند اینها، ببینید [استقبال] مردم را، ببینید نمازهای جماعت را، ببینید پای منبرها را؛ هیچ وقت، هیچ وقت در هیچ شهری، در هیچ جلسهی منبری، اجتماعاتی که امروز پای این منبرها شما مشاهده میکنید وجود نداشت -نه اینکه [اصلاً] وجود نداشت؛ یکدهمِ این هم وجود نداشت- در مشهد، اصفهان، تهران، و جاهای دیگر؛ ما خب در مجالس بودیم؛ هم خود ما منبر میرفتیم، هم منبرهای منبریهای بزرگ را میدیدیم؛ این اجتماعاتی که امروز پای منبرها تشکیل میشود، که غالباً هم جوانند، وجود نداشت؛ نمازهای جماعت همین جور، وجوهات [همین جور]؛ پول ملاک خوبی است دیگر!
🔹 امروز وضع مردم هم از لحاظ مالی خوب نیست امّا میآیند وجوهات میدهند؛ به ما، به مراجع دیگر وجوهات میدهند؛ یعنی مردم متدیّنند، در میدان دینند؛ این حرفها چیست؟ روحانیّت محترم است، روحانیّت مورد اعتماد است. اینها واقعیّاتی است که وجود دارد. خب #سیاه_نمایی و حرفهای بیربط هم علیه همهی این حرفها گاهی زده میشود؛ #بدون_تحقیق_میدانی، بدون ملاحظه، بدون هیچ معیار و ملاک علمی، یک چیزهایی گفته میشود که حرفهای غلطی است، یک عدّه هم باور میکنند؛ لکن واقعیّت این است که بنده عرض کردم و این، آن وقت وظیفهی حوزهها را سنگین میکند.
📌 مناهج:
👈🏻 آمار غلط درباره سقوط جایگاه روحانیت و فاصله گرفتن مردم از تدین، از سوی دو دسته ترویج و تبلیغ میشود:
1⃣ سکولارها
2⃣ افراد دلسوز اما ظاهربین و بیخبر از وقایع
🔸 از دسته اول توقع و انتظاری نیست؛ اما از طیف دوم انتظار میرود بدون اطلاع دقیق و مطالعات میدانی، آمارهای نجومی و فضایی ندهند؛ چراکه در واقع بجای درست کردن ابروی انقلاب، انگشت در چشم انقلاب و حوزه علمیه میکنند.
🔸 وقتی به عدهای گفته میشود چرا سیاهنمایی میکنید؟ میگویند واقعیت جامعه و فضای موجود حوزه و روحانیت سیاه است و ما فقط واقعنمایی میکنیم!!
دریغ از یک آمار مبتنی بر اطلاع صحیح و شیوه علمی آمارگیری...
البته گاهی بجای آمار، شانتاژ رسانهای میکنند؛ ولی واقعیت، چیز دیگری است...
✅ #فقاهت حقیقی در افرادی تبلور دارد که همه ابعاد نظری و میدانی یک مسأله را مورد توجه قرار دهند و به دور از هیجانات کاذب، ابراز نظر کنند.
@Manahejj
🌀 روایت مرحوم آیتالله سیدجعفر کریمی از شورای افتای آیتالله العظمی خامنهای
🔹 اگر کسی بتواند جهتگیری قضایای فقهیه، قضایای کلامیه و قضایای فلسفیه را درک کند، در تشخیص مسائل موفقتر خواهد بود. از خصائص رهبر معظم انقلاب که این مسئله را مردم و خواص ما نمیدانند، حتی اگر جسارت نباشد، بزرگان و فضلا هم نمیدانند، درک ویژه ایشان از جهتگیری قضایا است.
🔹 ما در طول این مدت که در این جلسه شورای افتاء در خدمت رهبر معظم انقلاب بودیم، آقایانی که در آن جلسه بودند و صحبت میکردند، همه از فضلا و علما بودند. مطلبی را که رهبر معظم انقلاب اظهار میکردند، آن جهتگیری واقعی آن قصه را بدانگونه که باید فهمید، ایشان بیشتر از دیگران میفهمیدند و بالاتر از دیگران میفهمیدند که فکر دیگران به آنجا نمیرسید.
📌 پ.ن:
آیتالله سیدجعفر کریمی در گفتگویی که در سال ۹۲ انجام گرفته، جزئیات جلسه شورای افتاء حضرت آیتالله خامنهای را تبیین کرده است.
🔗مطالعه متن کامل گفتگو:
http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=45272
#فقاهت_متکامل
@Manahejj
🌀 استخوان عبرت کسروی
📝 به بهانه تحرکات اخیر یک خبرنگار نفوذی
🖋 علی مهدوی
🔹 اخیرا #نفوذی آشنا در حوزه علمیه، تحرکات جدیدی را آغاز کرده است؛ هدف اصلی وی تخریب چهرههای انقلابی است؛ تا -به خیال خود- از رهگذر آن بتواند در مسیر حرکت حوزه انقلابی، خلل و تفرقهای ایجاد کند. یکی از اهداف اخیر او تخریب وجههی حجتالاسلام نبوی «معاون تبلیغ حوزههای علمیه» است. برای تخریب ایشان، از شانتاژ رسانهای، نامه نگاری، تهمتپراکنی و... دریغ نمیکند؛ کما اینکه پیش از این هم برای تخریب آیتالله مصباح یزدی و استاد میرباقری و دیگرانی که در لیست داشته هم تمام تلاش بیثمرش را کرده است.
🔻 اما این خبرنگار نفوذی که مأموریت و فیش حقوقیاش از تهران، صادر میشود لازم است چند نکته را بداند:
1⃣ بدان حوزه انقلابی، با کارزارهای کثیف سیاستزدهای که قبلا برای آن قلم میزدی و یا حتی با دفتر تحکیم وحدت که برایش گریبان چاک میکردی تا امثال آقاجری را از منجلاب نجات دهی بسیار تفاوت دارد.
2⃣ کسی میتواند وارد بازی نفاق در حوزه علمیه شود که علاوه بر تن کردن پیراهن یقه آخوندی و دست کردن انگشتر و گذاشتن محاسن، گذشته ی پاک و بهظاهر طاهری داشته باشد؛ تقدسمآبی و دم زدن از اهداف مقدس در حوزه علمیه برای برخی ها مثل لاف زدن گربه از توبه و صرف نظر کردن از دستدرازی به گوشت صاحبخانه است.
3⃣ جوّ حاکم بر حوزه علمیهی امروز، با غوغاسالاری و شانتاژ و فریب و دروغ و تزویر، تغییرناپذیر است؛ به آنهایی که مافوق تو هستند و طمع کردند با این کارها، راه به جایی ببرند بگو: زهی خیال باطل.
4⃣ تلاش بیهوده نکن؛ بلکه با هر سخن و هر توییت، فقط خود را رسواتر و شخصیت عصبی خود را عیانتر میکنی؛ ولو گاهی خیلی سعی کنی خود را آدمی آرام و اخلاقی نشان بدهی...
5⃣ استخوان کسرویها در این حوزه علمیه خرد شد و تلاششان ناکام ماند؛ خرده خبرنگاران نفوذی که رسواتر از همیشهاند...
#خبرنگار_نفوذی
#نفوذی_آشنا
#ناآشنا_با_حوزه
@Manahejj
🌀 پیام تشریع #نماز_آیات
🖋 آیت الله جوادی آملی
🔹 متاسفانه پس از هر زلزله پیام اصلی آن، زیر آوار میماند...
📌 مناهج:
یکی از شؤون اصلی و مهم روحانیت، تذکر مردم، نسبت به یاد خدا و قیامت است.
@Manahejj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 برگزاری نماز جمعه در ۱۴۶ شهر
🎥 معاون سازماندهی ستاد ائمه جمعه
🔹️ در مراکز استان ها تا اطلاع بعدی نماز جمعه برگزار نمی شود.
🔹️ در شهرهایی که نماز جمعه در آنها برگزار می شود، شیوه نامه های بهداشتی کاملا رعایت می شود.
🌐 خبرگزاری رسا
#نماز_جمعه
@Manahejj
#یادداشت_مهمان
🌀 توقع مردم از روحانیت
📝 مطالبه برای کنترل گرانی خودرو
🖋 علی امیری
🔹 یک تابلو نقاشی را فرض کنید که تمام عناصر آن هنرمندانه کنار هم قرار گرفته و یک اثر هنری خیره کننده تولید شده است.
اما یک فرد ناشایستی قلمی بر میدارد و یک خط سیاه وسط آن می کشد و آن همه زیبایی آن را خدشه دار میکند.
👈🏻 اسلام زیبا
👈🏻 مذهب زیبا
👈🏻 انقلاب مردمی و زیبا
👈🏻 افکار، اندیشه ها، عقاید و معارف مستدل منطقی و زیبا
🔹 میلیونها انسان از بزرگان نظام گرفته تا نیروهای مختلف در عرصه های گوناگون تا تمام نهاد روحانیت با هزاران مبلغ شب و روز تلاش می کنند که افراد مختلف جامعه را پای پرچم اسلام همچنان حفظ و این ارتباط را تعمیق کنند اما هر چند وقت یکبار، شب میخوابیم صبح بیدار میشویم میبینیم دولت فخیمه با یک حرکت یا کوتاهی، این همه تلاش را کم اثر کرده است!
🔹 آخرین شیرینکاری تدبیرگرایان! همین گرانی بهتآور و وحشتناک خودرو؛ که ذهن مردم عزیزمان را به هم ریخته است. جوانان ما با دیدن این قیمت ها و بی کفایتی ها در این زمینه یک بغض و خشمی گلوی شان را میفشارد.
این لکه سیاه و امثالش، بسیاری از زحمات نهادهای دینی را بر باد می دهد. همه می دانیم معصومین علیهمالسلام به ما دستور دادهاند به زبان قوم خود حرف بزنید و تبلیغ کنید.
🔹 امروز به دلیل حاکمیت دین بر جامعه ما، زبان قوم اعم از زبان گفتاری و زبان کارآمدی و عملگرایی است.
بله اگر ما متولیان اعتقادات مردم در مقابل این کوتاهیها سکوت کنیم و صرفا به تبلیغ و منبر خود بپردازیم ولو زیباترین حرفها را بزنیم، به زبان قوم سخن نگفتهایم. مردم و جوانان منتظر شنیدن صدایی از حوزه در مقابل ظلم فاحش خودروسازان و مدیران صنعتی هستند که اگر در این مقاطع حساس صدایی نشنوند دیگر ممکن است صدای ما برایشان غریبه شود و دیگر در مسائل دینی هم صدایمان به سختی به گوششان برسد.
🔹 هرچند تا کنون مراجع و بزرگان، مکرر راجع به گرانیهای افسار گسیخته تذکر دادهاند، لکن باز هم احساس میشود در مواردی جامعه نیاز دارد روحانیت کنار آنان باشد و مظلومیتشان را فریاد بزند!
مواردی که گرانی افسار گسیخته #خودرو نیز جزو آن موارد است.
#روحانیت_و_مردم
@Manahejj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 ماجرای تشکیل شورای افتای آیتالله العظمی خامنهای
🎥 بخشی از گفتگوی منتشرنشده مرحوم آیتالله سیدجعفر کریمی
@Manahejj
🌀 ولادت با سعادت حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام بر تمامی محبین و شیعیان حضرتش گرامی باد.
@Manahejj
📠 نظر کاربران
💬 رضا:
سلام علیکم
یک حوزوی که تمام وقت خودش رو گذاشته تا فقط دروس حوزه رو بخونه
بعد از پایه دهم و گرفتن مدرک سطح سه:
👈🏻 تازه متوجه میشه که این مدرک در هیچ ارگانی به هیچ دردی نمیخوره!
حتی عقیدتی ارتش و سپاه هم اولویتشون با طلابی هست که مدرک دانشگاهی دارن!
👈🏻 جالب هم اینجاست که تا قبل از داشتن سطح دو، حوزه اجازه ی تحصیل همزمان در دانشگاه رو یا نمیده یا به سختی میده...
👈🏻 خب اینجوری بعد از ده سال درس خوندن توی حوزه، نهایت کاری که میتونیم پیدا کنیم، امامت جماعت مسجده!! لابد اون هم اولویتش با دانشگاهیاست...
🔻 خب اگر قرار به ادامه این منوال هست؛ بگیم همون دانشگاه، منبری و روحانی تربیت کنن... 😔
والسلام
〰〰〰〰〰〰〰〰
📌 مناهج:
این امر علاجپذیر است؛ امیدواریم منتخبین دوره جدید شورای عالی، سیاستها و تدابیر لازم را اتخاذ کنند تا طلاب گرفتار #بحران_هویت نشوند.
براستی چرا حوزه علمیه باید کاری کند که در برابر دانشگاه، خود را از اعتبار و رسمیت ساقط کند؟
اگر دروس فعلی، کافی نیست؛ دروس را ارتقا بخشید؛ اما مراقب هویت و شخصیت طلاب باشیم...
#نظر_اعضا
#هویت_طلبگی
#شورای_عالی
#مناهج
@Manahejj
⛔️ سیاهنمایی بجای تحولخواهی؟!!
🔸 بیش از هزار سال حوزه علمیه، مداوم در حال کار علمی و تبلیغی است. کارنامهای که قابل مقایسه با هیچ نهاد علمی دیگری در هیچ جای دنیا نیست.
کار علمی و نفوذ عمیق حوزه علمیه در بین مردم در زمان امام خمینی (ره) به اوج رسید و مردم، راه و مسیری که امام امت ترسیم کرده بود را با خون خود امضا کردند و چهل سال با تمام مشکلات، پای آن ایستادند.
🔸 قطعا حوزه علمیه با آن نقطه مطلوب که رهبر انقلاب تعریف نمودهاند بسیار فاصله دارد؛ لکن رشد حوزه و نظام و اثر آن در دینداری مردم قابل انکار نیست و رهبر انقلاب نیز بارها به آن اشاره کردهاند:
✅ 《 امروز با این همه حملهای که علیه روحانیّت دارد میشود در دستگاههای تبلیغاتی و مانند اینها، ببینید [استقبال] مردم را، ببینید نمازهای جماعت را، ببینید پای منبرها را؛ هیچ وقت، هیچ وقت در هیچ شهری، در هیچ جلسهی منبری، اجتماعاتی که امروز پای این منبرها شما مشاهده میکنید وجود نداشت -نه اینکه [اصلاً] وجود نداشت؛ یکدهمِ این هم وجود نداشت!!..مردم متدیّنند، در میدان دینند؛ این حرفها چیست؟ روحانیّت محترم است، روحانیّت مورد اعتماد است. اینها واقعیّاتی است که وجود دارد. خب #سیاه_نمایی و حرفهای بیربط هم علیه همهی این حرفها گاهی زده میشود؛ #بدون_تحقیق_میدانی، بدون ملاحظه، بدون هیچ معیار و ملاک علمی!!》
(امام خامنه ای ۱۸اردیبهشت۹۸)
🔻 در این میان کانالی بهظاهر #تحول_خواه، کارِشبکههای زرد خارج نشین را راحت کرده و با نشاندادن چهرهای سیاه و متحجر از حوزه، قصد دارد نشان بدهد تنها راه برون رفت از وضعیت موجود، پذیرفتن حرفهای ماست! افرادی که نه مبانی علمی و نه خط مشی معظمله را نمیپذیرند؛ اما در سایه تحولی که رهبر معظم ارائه فرمودند حرف نپخته خود را میزنند.
اما این را بدانند اگر چنین جسارتهایی تکرار شود، فداییان #رهبر_تحول ساکت نخواهند نشست و تمام قد در برابر شما خواهند ایستاد.
@Manahejj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 تفاوت انتقاد با لجنپراکنی و تکرار حرف دشمن
🎥 امام خامنهای
🔹 صدمات را باید نقد کرد؛ منتها نقد منصفانه؛ نقد مسؤولانه؛ نه نقد همراه با تهمت.
👈🏻 نقد و نقدپذیری واجب است
👈🏻 تهمت و لجنپراکنی حرام است
⛔️ نقد با تهمتزنی، با لجنپراکنی، با تکرار حرف دشمن فرق میکند.
🔹 هنر این است انسان منطقی و منصفانه حرف بزند... برای خاطر #قدرت_یابی حرف نزند...
@Manahejj
🌀 نظر رهبر معظم انقلاب درباره برقراری مراسمهای شب قدر
📝 تابع تشخیص کارشناسی ستاد ملی مبارزه با کرونا هستم؛ اما باید توجه داشت که عبادات در ماه رمضان جزو نیازهای اساسی مردم است.
〰️〰️〰️〰️〰️〰️
رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با ستاد ملی مبارزه با کرونا فرمودند:
🔹 یک سؤال بیپاسخی وجود دارد در مورد مراسم دعا و نماز و عبادت؛ بنده هیچ پیشنهادی در این باره ارائه نمیکنم و تابع نظر و تشخیص کارشناسی ستاد ملی مبارزه با کرونا هستم اما باید توجه داشت که عبادات و توسل بخصوص در ماه رمضان و شبهای قدر جزو نیازهای اساسی و حتمی مردم است و مردم در قضایای مهم نیز بیشتر به ارتباط با پروردگار نیاز دارند البته معتقدم اگر قواعد سختگیرانهای هم در این زمینه وضع شود مردم مؤمن و مسجدی حتماً بیشتر از دیگران به آن عمل میکنند.
🔹 همانگونه که گفتم نظر کارشناسیشده در ستاد ملی مبارزه با کرونا را معتبر میدانم اما این بررسی را باید به کسانی سپرد که حقیقت و ضرورت دعا و توسل را درک میکنند آن وقت هر چه آنها تصمیم بگیرند بنده و همه مردم به آن عمل خواهیم کرد.
〰️〰️〰️〰️〰️
🗂 #تبلیغ_کرونایی_رمضان
#عبادات_رمضان
#امام_خامنه_ای
@Manahejj
🌀 کانالهای بورسی به اسم حوزه و طلاب!
🖋 محمد حقپرست
🔹 با داغ شدن بورس، بازار کانالهای بورسی در فضای مجازی بیشتر شدهاند؛ چه اینکه بورس نیاز به آموزش و تحلیل دارد. این کانالها دو ویژگی مهم دارند:
اولا، برخی از این سایتها و کانالها قدمت چند ساله دارند و با سابقهی خوب و بدشان، برای فعالان بازار سرمایه شناخته شده هستند.
ثانیا این کانالها وابسته به نهاد یا سازمان خاصی نیستند و معمولا به نام یک شخص هستند که تمام مسئولیت آن کانال، چه به لحاظ سیگنالدهی (معرفی سهم) یا تحلیل، بر عهده صاحب آن است.
🔹 اما به تازگی شاهد افتتاح و ایجاد کانالها و گروههای بورسی به نام حوزه یا طلاب هستیم. این کانالها هم چند ویژگی دارند:
1⃣ معلوم نیست ادمین و صاحبشان چه کسانی و با چه میزان تسلط بر بورس هستند.
2⃣ مخاطب این کانالها عموم مردم هستند؛ نه فقط طلاب.
3⃣ مهمتر اینکه از نام «حوزه و صنف طلاب» که مقدسترین سازمان مذهبی و حکومتی است، مایه میگذارند. سازمان و صنفی که به هیچوجه، ماهیت اقتصادی و مالی نداشته و ندارد.
🔻 فقط فرض کنید با یک سیگنال اشتباه از یکی از این کانالها، عدهای از مردم متضرر شوند. مردم چه قضاوتی خواهند داشت؟! یا فرض کنید برخی با گروه و کانالشان دست به سفتهبازی بزنند. چه کسی جوابگو خواهد بود؟
🔹 علاوه بر اینکه نگارنده تابحال ندیده کانالی بورسی یا اقتصادی به نام یک صنف یا سازمان خاصی با هویت مجهول فعالیت کند. نگرانی برای آبروی هزارساله روحانیت است؛ مدیران این کانالها میدانند امروز بورس بقدری جذابیت دارد که نیازی به استفاده از اسم حوزه و روحانیت نیست.
@Manahejj
🌀 جزئیات پروتکل بازگشایی مساجد در شبهای قدر
👤 «رئیسی» معاون وزارت بهداشت
🔹 در برگزاری مراسمهای شب قدر باید مراسم با یک ظرفیت محدود و ترجیحاً در فضای باز برگزار شود.
🔹 حداقل فاصله از طرفین، پشت سر و جلو حداقل یک متر است.
🔹 شرکتکنندگان در مراسم شبهای قدر باید از ماسک و دستکش استفاده کنند و مهر، جانماز و قرآن را همراه خود ببرند.
🔹 اگر فضای برگزاری مراسم سربسته بود، حداکثر از یک چهارم فضا استفاده شود.
🔹 حداکثر زمانی که برای برگزاری شبهای احیا گذاشتیم، دو ساعت است.
🌐 فارس
@Manahejj
🌀 لزوم ثبات قدم در راه انقلاب
📝 انقلابی پشیمان، مانند روزهداری است که قبل از غروب افطار کند
💠 امام خامنهای
🔹 آن کسانی که از راه انقلاب برگردند، مثل کسانی هستند که در تابستان روزه گرفتهاند و تا اواخر روز، روزه را حفظ میکنند، اما یک ساعت به غروب، دو ساعت به غروب طاقتشان تمام میشود؛ افطار میکنند.
🔹 این مثل همان کسی است که از اولِ روز، روزه نگرفته است. باطل کردن روزه در هر زمانی از ساعات روز باشد، ابطال روزه است.
🔹 در راه انقلاب اگر #ثبات_قدم وجود نداشت، اگر پیوستگی حرکت وجود نداشت، انسان رابطهاش با انقلاب قطع میشود. این بیوفائی به انقلاب است.
۸۷/۳/۱۴
@Manahejj
🌀 دعا؛ بالاترین عمل شبهای قدر
💠 امام خامنهای
🔹 فرمود «لیلةالقدر خیر من الف شهر»؛ شبی که به عنوان لیلةالقدر شناخته شده است و مردد است بین چند شب در ماه رمضان، از هزار ماه برتر و بالاتر است.
🔹 در ساعتهای کیمیایی لیلةالقدر، بندهی مؤمن باید حداکثر استفاده را بکند. بهترین اعمال در این شب، دعاست. دربارهی دعا هم امروز مطالبی را به شما برادران و خواهران عرض میکنم. احیاء هم برای دعا و توسل و ذکر است. نماز هم - که در شبهای قدر یکی از مستحبات است - در واقع مظهر دعا و ذکر است.
🔹 در روایت وارد شده است که دعا «مخّ العبادة»؛ مغز عبادت، یا به تعبیر رایج ماها، روح عبادت، دعاست. دعا یعنی چه؟ یعنی با خدای متعال سخن گفتن؛ در واقع خدا را نزدیک خود احساس کردن و حرف دل را با او در میان گذاشتن. دعا یا درخواست است، یا تمجید و تحمید است، یا اظهار محبت و ارادت است؛ همهی اینها دعاست. دعا یکی از مهمترین کارهای یک بندهی مؤمن و یک انسان طالب صَلاح و نجات و نجاح است. دعا در تطهیر روح چنین نقشی دارد.
📅 ۱۳۸۴/۰۷/۲۹
#شب_قدر
@Manahejj
🌀 سرنوشت حوزه و انتخابات شورای عالی
📝 پرونده ویژه مناهج
🖋 درآمد / علی مهدوی
🔹 میتوان گفت تاثیرگذارترین رکن در حرکت و برنامههای حوزههای علمیه، «شورای عالی حوزههای علمیه» است؛ چراکه سیاستگذاریهای کلان و تعیین خط مشی حوزههای علمیه در دستان مصوبات و تصمیمات این شورا است. شورایی هفت الی نه نفره که توسط اعضای محترم جامعه مدرسین برای چهار سال انتخاب میشوند و سکان هدایت حوزه علمیه را در دست میگیرند.
🔹 طبعا قوت و پر تحرکی این شورا، موجب نشاط و حرکت پرشورتر و علمیتر حوزههای علمیه خواهد بود کما اینکه خدای ناکرده رکود و کمتحرکی آن باعث افت و نکس حوزههای علمیه است.
🔹 با توجه به اینکه در آستانه انتخابات دور هشتم شورای عالی حوزههای علمیه هستیم پانزدهیمن پرونده #مناهج با عنوان «سرنوشت حوزه علمیه و انتخابات شورای عالی» سعی دارد پیشنهاداتی را در راستای تشکیل هرچه بهتر هشتمین دوره شورای عالی ارائه کند و صدای طلاب باشد در ارائه این پیشنهادات به جامعه محترم مدرسین.
✍🏻 اساتید، فضلا و تمامی فرهیختگان محترم عضو مناهج، میتوانند یادداشتها و نظرات خود را برای تحریریه مناهج ارسال کنند.
〰〰〰〰〰
🗂 #انتخابات_شورای_عالی
#سرنوشت_حوزه
#جامعه_مدرسین
@Manahejj
اساس_نامه شوراي عالي حوزه_هاي علميه.pdf
103.6K
🌀 اساسنامه شورای عالی حوزههای علمیه
🔹 آنچه در پیوست آمده «اساسنامه شورای عالی حوزههای علمیه» است که در سایت رسمی این شورا مندرج است.
🔹 پیشنهادات و مطالبات پرونده جاری مناهج، بر مبنای همین اساسنامه خواهد بود و آنچه بیان خواهد شد فراتر از مفاد قانونی اساسنامه یا ورای اختیارات جامعه محترم مدرسین نخواهد بود.
〰️〰️〰️〰️〰️
🗂 #انتخابات_شورای_عالی
#سرنوشت_حوزه
#جامعه_مدرسین
@Manahejj