✍ ابعاد احصا شده ارزیابی عملکرد مدیران
1⃣ #مهارت_های_تحلیلی
▪️شم بازرسی
▪️برنامه ریزی
▪️مشارکت پذیری
▪️مهارت های بازرسی
▪️تسلط بر قوانین و مقررات
2⃣ #مهارت_های_تخصصی
▪️ادراک
▪️رشد و توسعه
▪️خلاقیت و نوآوری
▪️تعالی ارزیابی عملکرد
▪️مهارت های پژوهش گری
3⃣ #مهارت_های_فردی
▪️رهبری
▪️پشتکار
▪️کنجکاوی
▪️ارتباطات
▪️خوش بینی
▪️ریسک پذیری
▪️انعطاف پذیری
#مدل_مدیریت
#مدل_مفهومی
#مدیریت_عملکرد
#پایگاه_جامع_مدیریار
#مدیریت_منابع_انسانی
www.modiryar.com
@modiryar
✍ تعریف مدیریت دارایی های فیزیکی در استاندارد PAS 55
#پایگاه_جامع_مدیریار
#سیستم_مدیریت_دارایی
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ تعریف مدیریت دارایی های فیزیکی در استاندارد PAS 55 #پایگاه_جامع_مدیریار #سیستم_مدیریت_دارایی
✍ تعریف مدیریت دارایی های فیزیکی در استاندارد PAS 55
✅ در تعریف استاندارد PAS 55 با هدف تحقق برنامۀ استراتژیک سازمانی، مدیریت دارایی های فیزیکی مجموع شیوهها و فعالیتهایی منظم و هماهنگ که سازمان از طریق آنها داراییها و سیستمهای داراییها و نیز هزینهها و ریسکها و عملکرد آنها را به طور بهینه و پایدار و در طی چرخۀ عمر داراییها مدیریت میکند، است. در نگاه این استاندارد سیستم مدیریت دارایی های فیزیکی بر اساس اصول پایهای لزوم یکپارچگی، نگاه کلنگرانه و نظاممند، فراگیر بودن در کل فرایندهای چرخه عمر دارایی های فیزیکی، توجه به ریسک محوری و بهینه بودن تصمیمات و در نظر گرفتن اصول توسعه پایدار و حفظ محیط زیست بنا میشود.
✅ رویکرد و الزامات سیستم مدیریت دارایی ها در استاندارد PAS 55
رویکرد پیشنهاد شده برای پیاده سازی سیستم مدیریت دارایی های فیزیکی در این استاندارد، همانند استاندارد ISO 55000 استفاده از چرخه بهبود کیفیت دمینگ است. با هدف پایدارسازی روند بهبود و افزایش کارایی سیستم، این چرخه به چهار مرحله اصلی برنامهریزی، اجرا، بازنگری و بهبود (PDCA) تقسیم شده است. به طور خلاصه در هر کدام از این مراحل مجموعه اقداماتی به شرح ذیل صورت میگیرد.
1⃣ #برنامه_ریزی:
ایجاد برنامهها، اهداف عینی و استراتژی مدیریت دارایی ها برای ارائۀ نتایجی سازگار با سیاستهای مدیریت داراییهای سازمان و برنامۀ استراتژیک سازمانی.
2⃣ #اجرا:
ایجاد توانمندسازهای لازم برای اجرای مدیریت داراییهای فیزیکی (مانند نصب و راهاندازی سیستمهای مدیریت اطلاعات داراییها) و دیگر الزامات (مثل الزامات قانونی) و اجرای برنامههای مدیریت داراییها.
3⃣ #بازنگری:
مقایسۀ نتایج با سیاستهای مدیریت داراییهای فیزیکی، هدفهای استراتژی، الزامات قانونی و نظارت بر آنها؛ ثبت و گزارش کردن نتایج.
4⃣ #بهبود:
انجام اقداماتی برای حصول اطمینان از تحقق اهداف مدیریت داراییها و بهبود مستمر سیستم مدیریت داراییها و عملکرد داراییها.
#پایگاه_جامع_مدیریار
#سیستم_مدیریت_دارایی
www.modiryar.com
@modiryar
✍ مدل مفهومی استراتژی فناوری اطلاعات
#مدل_مفهومی
#مدل_مدیریت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ مدل مفهومی استراتژی فناوری اطلاعات #مدل_مفهومی #مدل_مدیریت #پایگاه_جامع_مدیریار www.modiryar.c
✍ مدل مفهومی استراتژی فناوری اطلاعات
✅ مدل مفهومي فوق نشان ميدهد يك سيستم، مجموعهاي منسجم و به همپيوسته از جميع تكنيكها و علوم مختلف است كه چنانچه بين آنها روابط درستي تعريف گردد، ميتواند با ايجاد همافزايي، به توسعه پايدار دست يابد. لذا توجه به اين نكته بسيار با اهميت است كه همانطور كه زيرساختهاي مختلف در بروز استعدادهاي سازمان نقش موثر دارند، تركيبات اجزاي مختلف تواتمندي در يك #سازمان نيز ميتواند به تقويت يا تغيير زيرساختهاي اساسي منتج گردند. با وزش نسيم استراتژي در يك سازمان ميتوان سيكل پايداري را متشكل از خلاقيت، بهبود مستمر و يادگيري مشاهده نمود، چراكه استراتژي ميتواند در تركيب با فناوري اطلاعات به خلق نوآوريهاي با ارزشي در فضاي كسب و كار دست يابد، لذا اين مزيت ميتواند در كسب سهم بيشتري از بازار به سازمان كمك نمايد. يادگيري در سطح اجزاي داخل و همچنين در سطح كليات سازمان، ميتواند يك مجموعه را به سازماني خوديادگيرنده تبديل نمايد لذا در اين وضعيت قطعا فرايندهاي #بهبود_مستمر، چرخش اين سيكل را پايدار حفظ خواهد نمود.
✅ معمولاً تهيه و تدوين #استراتژي، به نوبه خود اهميت كاربردي براي يك سازمان ندارد بلكه موضوع اجرا و ارزيابي عملكرد ميباشد كه يك استراتژي را به ارزش سازماني تبديل ميسازد. براين اساس، نحوه سياستگذاريهاي اجرايي استراتژيها در كليات سطوح سازماني، نقشي موثر و حساس خواهد داشت. براي عملياتي شدن يك استراتژي با سازوكار فناوري اطلاعات، ميبايست زيرساختهاي مناسبي اعم از سازماني، مديريتي و فناوري اطلاعات مهيا گردد، لذا ناتواني در فراهم آوردن ابزار و يراق اساسي و زيرساختي در مباحث فوق ممكن است كليات بحث را به مخاطره انداخته، اهداف را دور از دسترس قرار دهد. اين مدل نيز مانند چرخه PDCA #دمينگ از بخشهاي طراحي، اجرا، كنترل و ارزيابي تشكيل شده است، بنابراين با استفاده از بازخوردها در سطوح مختلف ميتوان نحوه عملكرد مدل را به گونهاي متفاوت تنظيم كرد و تحقق اهداف را در شرايط مختلف پيگيري نمود، چراكه مسير رسيدن به اهداف در طي زمان و شرايط متفاوت، هرگز ثابت يا واحد نخواهد ماند و لازم است سناريوهاي متعددي براي هر مسئلهاي در اختيار باشد.
#PDCA
#مدل_مفهومی
#مدل_مدیریت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ آمایش شهری
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
🔺منبع: #روزنامه_شهرآرا،
🔻پنجشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۱، شماره ۳۶۸۰
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ آمایش شهری
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
✅ #علم_جغرافیا به عنوان دانشی کاربردی که رابطه بین انسان و محیط را ارزیابی و تنظیم می کند نقش ویژه ای در ساماندهی برنامه های جامع آمایش سرزمین دارد. «آمایش سرزمین» در واقع نوعی برنامه ریزی است که در آن تعامل بین «انسان»، «محیط» و «فعالیت» به عنوان عاملی بنیادین و تعیین کننده در تأمین اهداف توسعه ای کشورها، مورد بررسی قرار می گیرد. هدف از آمایش سرزمین، رسیدن به سطحی از مطلوبترین نحوه توزیع ممکن جمعیت، توسط بهترین شکل توزیع فعالیتهای اقتصادی ـ اجتماعی در پهنه سرزمین و در محدوده ی جغرافیایی مشخص است.
✅ #آمایش_شهری در گستره ای محدودتر (به عنوان بخشی از آمایش سرزمین) است که در محدوده ی جغرافیائی شهر صورت می پذیرد. این نوع برنامه ریزی راهبردی با هدف استفاده از محیط جغرافیایی و منابع طبیعی و غیرطبیعی مختلف شهری انجام می شود و استعداد و ظرفیت های هر منطقه را سنجش و آن را پیاده می کند. فرایند آمایش شهری با جغرافیای شهری تفاوت دارد و هر چند این امر در تدوین برنامه مقوله پیچیده ای به نظر نمی رسد اما در اجرا و عمل با چالش های فراوانی مواجه است. جغرافیا فقط شامل روش های شناخت چهره ی زمین است و نه عمل بر روی آن که مستلزم روش های آمایشی و قبل از همه اتخاذ سیاست هائی از آمایش سرزمین و آمایش شهری است.
✅ آمایش شهری، قبل از این که به عمل بپردازد نوعی تفکر، مبانی و معیار های تصمیم گیری در امر توسعه ی مبتنی بر اراده آگاهانه، عالمانه وخردمندانه است که آن را «سیاست آمایش شهری» می خوانند. خصوصاً در شرایط فعلی که اکثر کلان شهرها با چالش های اجتماعی و حاشیه نشینی مواجه هستند این امر اهمیت بیشتری یافته است. #مدیریت_شهری وظیفه دارد در جهت پیشرفت شهر، افزایش رفاه شهروندان، توزیع عادلانه امکانات و توسعه عدالت اجتماعی رویکردهای نوین به شرح زیر را در آمایش شهری با نگاه منطقه ای دنبال نماید:
• توسعه اجتماع محلی محور
• اتکا به منابع و امکانات محلی و بومی
• اتخاذ تدبیر و راه حل های اساسی در ترغیب مشارکت همگانی
• تأمین نیازهای اساسی و اولیبه و بهینه سازی محیط های شهری
• تخصیص افقی طرح ها و برنامه ها بر اساس نگاه منقطه ای برنامه
✅ بهره گیری از «مدل رشد هوشمند» در فرایند آمایش شهری می تواند نتایج قابل توجهی به بار آورد. این مدل بر قابلیت دسترسی تأکید دارد. یعنی فعالیت هایی که مردم به صورت مداوم با آن سر و کار دارند در دسترس آن ها باشد به همین دلیل واحد اصلی #برنامه_ریزی رشد هوشمند جوامع محلی هستند. هدف رشد هوشمند در تعادل قرار دادن (آمایش) نیازهای افراد به همراه توسعه زیست محیطی، خدمات، مشاغل و اقتصاد است.
🔺منبع: #روزنامه_شهرآرا،
🔻پنجشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۱، شماره ۳۶۸۰
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 تبلیغ قدیمی با عنوان پرسرعتترین ماشین
#BMW
#کلیپ_کوتاه
#مدیریت_خلاقیت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 استفاده از اپلیکیشن جهت شمارش سریع
#اپلیکیشن
#فناوری_روز
#کلیپ_کوتاه
#برنامه_کاربردی
#تکنولوژی_جدید
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
انقلاب چهارم فناوری و متاورس شهری
✍ #دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
🔺منبع: #روزنامه_شهرآرا،
🔻سهشنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۱، شماره ۳۶۸۲
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
انقلاب چهارم فناوری و متاورس شهری
✍ #دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
انسان معاصر #شهرها را به عنوان مهم ترین بستر سکونت خود خلق کرده است. بر همین اساس تغییر و تحولاتی که بر منظر شهرها اثرگذار است قدرت آن را دارد که زندگی گروه زیادی از افراد را تحت تأثیر قرار دهد. یکی از مسائل بسیار مهم زندگی شهرنشینی تأثیرپذیری گسترده از روند پیشرفت و توسعه روز افزون فناوری ها است. در این راستا موضوع انقلاب چهارم تکنولوژیک مورد توجه قرار می گیرد. تحول گسترده ای که تمام ساختارهای شهر و شهرنشینی جهانی را در نوردیده و تحت تأثیر قرار داده است. «شهرهای کریپتویی» و «شهرهای متاورسی» دو پدیدۀ فناوری الهام گرفته از این انقلاب هستند که توجهات #مدیریت_شهری در عرصه جهان پیشرفته امروز را به خود جلب نموده و حتی در این مسیر، اقدامات عملیاتی نیز آغاز شده است. در بیانی ساده متاورس (فراجهان) دنیای دیجیتال مدرن و یا فرضیه ای جدید از نسل بعدی اینترنت است که به زودی بخش عمده ای از جهان را فرا میگیرد. از متاورس به عنوان رسانه ای جدید یاد می شود که به وسیله بهره گیری از ابزارهای واسط امکان حضور افراد در جهان مجازی سه بعدی را فراهم می سازد. با توجه به امکانات بی همتایی که این فناوری در اختیار بشر قرار می دهد می توان پیش بینی کرد که ظهور این رسانه سبب بروز تحولات عمیق و شگرفی در تمام مناسبات انسانی ایجاد نماید.
✅ از آن جا که #متاورس به دنبال بازسازی جهان است، یکی از جنبه هایی که به نظر می رسد تحت تاثیر ظهور آن متحول شود، «منظر شهری» است که به عنوان ما حصل تعامل ادراکی انسان و شهر بیان می شود. هر چند در زندگی کنونی انسان به وسیله گوشی های هوشمند و یا سیستم ها به اینترنت وصل می شود و تمام ارتباطات خود را از این طریق انجام می هد اما کاربران بعد از انقلاب فناوری متاورس دیگر محدود به یک صفحه نمایش نیستند بلکه همه ذهن آنها درگیر زندگی در دنیای جدید است. دنیایی که بسیاری از محدودیتها را زیر پا میگذارد و ممکن است مفهوم زمان و مکان را برای #شهروندان تغییر دهد. بی شک این رسانه حاصل انقلاب چهارم فناوری منظر و مدیریت شهری را به شدت تحت تأثیر قرار خواهد داد. لذا با توجه به این که سرعت فراگیری فناوری های روز بسیار بالا است مدیریت شهری در کشور ما خصوصاً در کلان شهرها باید برای آمادگی مواجهه و بهره مندی از نسل بعدی اینترنت (متاورس) که امکان بهره مندی از هدست های واقعیت افزوده، واقعیت مجازی و پوشیدنی های هوشمند و به صورت برخط را فراهم می آورد اقدامات موثر و آینده پژوهانه انجام دهند.
🔺منبع: #روزنامه_شهرآرا،
🔻سهشنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۱، شماره ۳۶۸۲
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ اداره شهر از منظری دیگر
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
🔺منبع: #روزنامه_شهرآرا،
🔻پنجشبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۱، شماره ۳۶۴۸
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ اداره شهر از منظری دیگر
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
✅ در یکی از مهم ترین بندهای چرخش های تحول آفرین سند #چشم_انداز جهان شهر برکت و کرامت موضوع «مدیریت هماهنگ و تقسیم کار بین نهادی به جای مدیریت جزیره ای و برنامه های بخشی» مورد تأکید قرار گرفته است. امروز مدیریت شهری تکالیف چالشی و مهمی برای اداره شهر پیش روی خود دارد. از طرفی قوانین ناکارآمدی که بعضاً سال ها از عمر تصویب آن ها گذشته و نیاز به تازه گردانی دارد و در کش و قوس روندهای اداری گرفتار شده است، از طرفی عدم وجود مدیریت یکپارچه شهری که تناسب دامنه اختیارات و وظایف را برای مسئولان اداره شهر کاملاً به هم زده است و همچنین مطالبات عمومی که از سوی شهروندان، دولت و رسانه ها هر روز از مدیریت شهری بیشتر و بیشتر می گردد. البته این که آرام آرام شهرداری ها پشتوانه ای مناسب برای دولت و مردم در شهرها محسوب شده اند که خصوصاً در بحران ها و بزنگاه ها بسیاری از مشکلات را حل می کنند اتفاق خوبی است اما قاعدتاً پاسخ به آن نیازمند تحقق پیش نیازهایی است. یکی از این پیش نیازها مدیریت هماهنگی و تقسیم کار مناسب بین نهادی است. نقطه ایده آل برای شهر رسیدن به سیستم جامع و یکپارچه مدیریت شهری است که با توجه به وضعیت فعلی #نظام_اداری کشور تحقق آن بسیار زمان گیر و پر هزینه است.
✅ لذا اکنون که این مهم در اجرا با مشکلات فراوانی روبرو است باید با ایجاد هماهنگی های مناسب و نشست و تعامل منظم و مستمر بین مسئولان نگاه جزیره ای و برنامه های بخشی را کنار زد و به سمت وحدت در هدف و عمل برای #پیشرفت شهر حرکت نمود. شهر در حال توسعه و پیشرفت است و هر روز عرصه های جدیدی برای تلاش و فعالیت پیش روی شهرداری ها قرار می گیرد پس نمی توان منتظر تشریفات اداری ماند. باید با رویکرد عالمانه و منطقی نسبت به تعریف صحیح و مناسب مسائل شهری و اتخاذ راه حل های بهینه اقدام نمود و با هم اندیشی و مشارکت کلیه مسئولان در نهادهای مختلف از محدودیت ها و بهانه ها گذر کرد و توفیقات سیستم را رقم زد. اکنون در ساختار مدیریت شهری تعامل و ارتباطات درون و میان نهادی همچون اهرمی برای بهینه سازی عملکرد سازمانی به حساب می آید و بسیاری از ناکارآمدی های مدیریت شهری که در حال حاضر وجود دارد خصوصاً در کشورهای در حال توسعه، ناشی از تنوع و تکثر چالش های شهری و عدم وجود امکانات و توانایی حداکثری #مدیریت_شهری برای مسائلی همچون فقر، بیکاری، ناهنجاری های اجتماعی، تراکم اخلاقی، حاشیه نشینی، ترافیک و .. شده است. شهر پیشرفت نمی کند مگر با مشارکت و وحدت در هدف و عمل میان مدیریت شهرداری، نهادی های شهری و شهروندان.
🔺منبع: #روزنامه_شهرآرا،
🔻پنجشبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۱، شماره ۳۶۴۸
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ این را همه بدانند
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
🔺 منبع: #هفته_نامه_نخست،
🔻پنجشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۱، شماره ۹۲۴
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ این را همه بدانند
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
✅ #رهبر_انقلاب_اسلامی در انتهای سخنرانی خود در مراسم ارتحال امام خمینی(ره) گفتند: «شنیدم، به من خبر دادند که امروز در اثنای سخنرانی جناب آقای حاج حسن آقا خمینی کسانی سر و صدا کردند، من با این کار مخالفم. با این نوع تخریب کردن ها مخالفم، این را همه بدانند!» موضوع افراط و تفریط ها و کاسه های داغ تر از آش سال هاست به کشور ما و موضوع مهم وحدت و انسجام ملی آسیب های فراوانی رسانده است. واقعاً چگونه عقلی تأیید می کند که در مراسم بزرگداشت پدر امت که می بایست در حضور مهمانان و رسانه های پرشمار بیگانه آبرومندانه برگزار شود و نمادی از وحدت و اقتدار ملی باشد برخی با هیجان زدگی کاذب سبب ایجاد اندازه ای از بی نظمی شوند که رهبر انقلاب از آن به عنوان تخریب کردن یاد نمایند و به صورت جدی تذکر دهند. آن چه از سوی ایشان همواره مورد تأکید قرار داشته است سیاست جذب حداکثری و دفع حداقلی بوده است به گونه ای که همه علاقه مندان نظام جمهوری اسلامی با هر گرایش و رویکرد سیاسی که هستند خود را در دایره خودی ها تصور کنند و آبی به آسیاب دشمن ریخته نشود.
✅ البته این تذکر و مطالبه به معنای تأیید افراد خاص و موضع گیری های آن ها نیست بلکه به معنای حفظ حرمت، وحدت و آبروی افراد است که نباید با بی ادبی و یا به صورت خارج از عرف مورد هتک قرار گیرد. خصوصاً در جایگاهی همانند مراسم سالیانه چهاردهم خرداد که از روزهای طلایی ایجاد وحدت و حضور همه جانبه مردم و مسئولین نظام است. آن هایی که خود را ولایی می خوانند و سنگ حمایت از نظام را به سینه می زنند باید توجه داشته باشند که جلوتر رفتن و عقب ماندن از مراد و #رهبر جامعه به معنای عدم التزام عملی به اوست و با ادعای ولایت مداری در تناقض است. شاید بر همین اساس رهبر انقلاب تأکید می کنند «این را همه بدانند» یعنی حتی آن مخاطب های خاصی که گمان می کنند این گونه دارند به نظام اسلامی خدمت می کنند هم بدانند که رهبری با این گونه رفتارهایی که نقض کننده وحدت و یا ادب اجتماعی است مخالف هستند و نباید به هر دلیلی افرادی به خود اجازه دهند از این دایره خارج شوند.
✅ در روزگاری به سر می بریم که دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی از هر رخنه ای برای نفوذ و ضربه زدن به کشور استفاده می کنند و چه راهی بهتر از عمیق شدن اختلاف های درونی که توان و انرژی مردم و #مسئولان را صرف یکدیگر نماید و همه جوره آن ها را تحت فشار جریان های خودی قرار دهد تا بدین وسیله جامعه تحلیل یافته و دشمنان بتوانند از تفرق جامعه برای اهداف خود بهره برداری کنند. هنر این است با وجود همه اختلاف نظرها وحدت عمومی حفظ شود که این امر همواره از مهم ترین توصیه های بنیان گذار جمهوری اسلامی نیز بوده است. هر گونه مطالبه و اختلاف نظری نیز صرفاً باید در چارچوب تقوای جمعی، ادب، خرد و منطق و به دور از هیجانات کاذب مطرح گردد آن هم به وسیله جدال احسن و با رویکرد اصلاح امور نه با هدف حذف نظر مخالف. این بدان معناست که هر کسی در هر جایگاهی حق ندارد به اصطلاح به صورت خودجوش علیه جریان یا افرادی که احساس می کند عملکرد یا موضع گیری مناسبی ندارند خودسرانه و به دور از ادب و با رویکرد تخریب حرف یا سخنی به زبان براند که در این صورت مخالف نظر رهبری عمل کرده است. این را هم بدانند!
🔺 منبع: #هفته_نامه_نخست،
🔻پنجشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۱، شماره ۹۲۴
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #مارک_زاکربرگ چندی پیش در رویدادی از #ری_برندینگ نام جدید فیسبوک به #متا رونمایی کرد. همچنین او توضیح داد هرچیزی در آینده دنیای دیجیتال در برنامههای این کمپانی جای دارد و یکی از آن ها متاورس MetaVerse است. زاکربرگ در این ویدیو که در صفحه شخصیش منتشر کرد که در متاورس با قهرمان شمشیربازی المپیک مبارزه میکند.
#اپلیکیشن
#فناوری_روز
#کلیپ_کوتاه
#برنامه_کاربردی
#تکنولوژی_جدید
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 واکنش پیشرفتهترین ربات انسان نما به نقض حریم خصوصیاش
واکنش جالب پیشرفته ترین ربات انسان نما که برمبنای هوش مصنوعی ساخته شده در مقابل فردی که سعی میکند حریم خصوصی ربات را با دست زدن به صورتش نقض کند. بله ربات هم حریم خصوصی دارد!
مثل یه انسان اول صورتش را عقب میکشد و با حرکت چشمانش هشدار میدهد. وقتی میبیند فایده ندارد با چهره عصبانی دست این فرد را با دست خودش میگیرد و از صورتش دور میکند. این ربات، پیشرفته ترین ربات انسان نما Ameca است که بر روی پلتفرم هوش مصنوعی با پایه ربات انسانی ساخته شده است.
#اپلیکیشن
#فناوری_روز
#کلیپ_کوتاه
#برنامه_کاربردی
#تکنولوژی_جدید
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 یک هایپر خودروی پرنده، در دبی پرواز آزمایشی خود را با موفقیت پشت سر گذاشت.
بر اساس این خبر، شرکت استارتآپ لندنی «Bellwether Industries»، نمونهی اولیهی «Volar eVTOL» تمام الکتریک خود را به آسمان فرستاد و در امنیت کامل فرود آورد. ارتفاع این پرواز آزمایشی ۴ متر و سرعت آن ۴۰ کیلومتر بر ساعت بود. این هایپر خودرو، مخصوص سفرهای درون شهری طراحی شده است و حداکثر سرعت آن به ۲۲۰ کیلومتر بر ساعت خواهد رسید.
به گفته شرکت «Bellwether Industries»، عصر رفت و آمد هوایی درون شهری تازه آغاز شده است و نسل جدید خودروها، امکانات فراوانی را برای آینده فراهم میسازند.
لازم به ذکر است که احتمالا نمونهی نهایی این هایپر خودرو برای حمل و نقل عمومی، در سال ۲۰۲۸ و برای مالکیت شخصی در سال ۲۰۳۰ آماده شود.
#اپلیکیشن
#فناوری_روز
#کلیپ_کوتاه
#برنامه_کاربردی
#تکنولوژی_جدید
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
گونه شناسی فضاهای دانش بنیان بر اساس مکان مندی و نوع دانش مورد نیاز برای توسعه
✍ #دکتر_مصطفی_دهقانی
#دانش_بنیان
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
مدیریت خطرپذیری در کاربری زمین های شهری
✍ #دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
🔺منبع: #روزنامه_شهرآرا،
🔻یکشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۱، شماره ۳۶۸۶
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar