✍ ارزش ها و مفاهیم بنیادین تعالی
1⃣ نتیجه گرایی
2⃣ مشتری مداری
3⃣ رهبری و ثبات در مقاصد
4⃣ مدیریت مبتنی بر فرایندها و واقعیت ها
5⃣ توسعه و مشارکت کارکنان
6⃣ یادگیری بهبود و نوآوری مستمر
7⃣ توسعه شراکت ها
8⃣ مسئولیت اجتماعی شرکت
#تعالی_کیفیت
#پایگاه_جامع_مدیریار
#سیستم_مدیریت_کیفیت
www.modiryar.com
@modiryar
✍ دیاگرام عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت
✅ عوامل فردی مرتبط با سبک زندگی
▪سن
▪جنس
▪عوامل ارثی
✅ روابط اجتماعی و شبکه های اجتماعی
✅ عوامل اقتصادی اجتماعی، فرهنگی و محیطی
▪مسکن
▪بیکاری
▪آب سالم
▪تحصیلات
▪محیط کار
▪شرایط زندگی و کاری
▪تغذیه و امنیت غذایی
▪خدمات بهداشتی و درمانی
#پایگاه_جامع_مدیریار
#عوامل_اجتماعی
#سلامت
www.modiryar.com
@modiryar
✍ بهتر زندگی کنید
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
🔴 فرصت زندگی
✅ #فرصت_زندگی کردن نعمت بزرگی است که خداوند متعال به انسان ارزانی داشته است. آدمی خلق و برای زندگی برانگیخته می شود تا بتواند آبادانی ایجاد کند، فرزندان صالح تربیت نماید و در طول حیات خود در زمین مکارم اخلاق را به اتمام برساند. اما چه سود که بسیاری انسان ها از این فرصت مهم بهره مناسب را نمی برند و نه تنها آن چه برای تحقق اهداف ذکر شده باید انجام دهند را فراموش می کنند بلکه گاهی درست در جهت عکس آن زندگی را پشت سر می گذارند. این گونه که پیش می رود چهار صباحی که از عمر گذشت احساس غفلت و بطالت انسان را فرا می گیرد که به واقع هدف از زندگی چه بوده است و او اکنون کجای این نظام هستی قرار دارد؟
✅ بسیاری از فرصتهایی که در زندگی ما هستند، در لفافه مسئله، مشکل یا کار دشوار پیچیده شدهاند. برای فرد آموزشندیدهای که نمیتواند فراتر از لحظه حال را ببینند، همه فرصتها مشکلات حلنشدنی هستند که زندگی را دشوار، پُراضطراب و سخت میکنند. این جا فرد مرتکب اشتباه میشود. بهجای آنکه مسئله را چالشی برای آزمایش و تقویت اراده خود بداند، آن را «مشکل» می پندارد. کافی است دید خود را تغییر دهید، ذهن #فرصت_گرا داشته باشید و مسائل را به چشم «چالش» ببینید تا آرام آرام مغز شما برای شناسایی فرصتها توانا شود.
🔴 تغییر ذهنیت
✅ گذشته از این که در حال حاضر اوضاع و احوال تان چگونه است و روند زندگی شما به چه کیفیتی طی می شود، باز هم به نظر می رسد کنترل زندگی هر کسی دست خودش است. باور کنید حتی زمانی که همه چیز طبق برنامه پیش نمی رود، باز هم می توانیم تصمیم بگیریم که چگونه این مشکلات را حل کنیم. فقط یک مورد ساده اما در عین حال مهم مثل #تغییر_ذهنیت می تواند اثر فراوانی در کیفیت زندگی شما بگذارد. حتی وقتی احساس می کنید اوضاع از دست شما خارج شده است باز هم باور خود را این گونه تغییر دهید که قدرت کنترل دارید. این امر واقعا سخت و پیچیده، اما کاملاً دست یافتنی است.
✅ تغییر زندگی به معنی انجام کارهایی است که هرگز امتحان نکرده اید، یا کارهایی که خارج از محدوده راحتی شما هستند و حتی به چالش کشیدن خودتان است. ممکن است خیلی احساس سختی کنید، اما فراموش نکنید «یادگیری نحوه بهتر زندگی کردن» برای هر کسی امکان پذیر است. همه افراد علاقمند به داشتن یک نسخه متفاوت از زندگی خود در سطحی بالاتر هستند. برای برخی افراد این مورد ممکن است به معنای تسویه بدهی باشد، در حالی که برخی دیگر فقط می خواهند اعتماد به نفس پیدا کنند تا هر از گاهی چیز جدیدی را امتحان کنند. #مدیریت_ذهن به سمت توانایی ها و استعدادهای شما می تواند اوضاع زندگی را به نفع شما تغییر دهد.
🔴 فعالانه زندگی کنید نه منفعلانه
✅ بعضی وقت ها #زندگی می تواند سخت باشد، خیلی سخت! آن گونه که احساس کنید حتی توانایی نفس کشیدن ندارید. مردم به شما ضربه می زنند، برنامه های تان را یکباره به هم می ریزند، و خواسته هایتان متأثر از این اتفاقات به حقیقت نمی رسند. اما این ها نباید از شما شخصیت قربانی بسازد و سرنوشت تان به بازی گرفته شود. باید ابتکار عمل را در دست داشته باشید و با صبر و آرامش در مسیر اهداف بلند خود حرکت کنید. اکثرا ما کارهایمان را به تعویق می اندازیم، آنچه را که امروز می توانیم به دست آوریم، به فردا موکول می کنیم.
✅ مشکل به فردا تعویق کارها این است که امور مهم در میان موارد جاری کم اهمیت فراموش می شود و مشکلات روی هم انباشته می شوند که از کاه، کوه ساخته می شود. پس مجبور می شوید که همه چیز را با هم حل کنید، در حالی که برخی مشکلات، مانع #فعالیت شما می شوند. منفعل بودن و هیچ کاری نکردن، به این معناست که هر پیش آمدی به شما فشار می آورد و برای شما تصمیم می گیرد. فعالانه زندگی کنید. کار هایی را که باید در اسرع وقت به پایان برسند را انجام دهید تا آن ها را از ذهن خود پاک کنید و به سراغ کار های مهم تر بروید. تا آخرین لحظه برای انجام کاری منتظر نمانید. در غیر این صورت زندگی وادارتان می کند تا در مسیر هایی که دوست ندارید حرکت کنید.
🔺منبع: #روزنامه_شهرآرا،
🔻دوشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۲، شماره ۴۰۰۵
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
#مدل_تصمیم_گیری_بومر
🔴 در سال ۱۹۸۷ مدلی توسط #بومر ارائه شد که در آن شش دسته از عوامل موثر بر تصمیمات در هنگام مواجهه با مساله اخلاقی را نشان می دهد:
✅ محیط اجتماعی
✅ محیط قانونی / دولتی
✅ محیط کاری
✅ محیط حرفه ای
✅ محیط فردی
✅ خصوصیات فردی
این شش عامل بر رفتار #تصمیم_گیری_اخلاقی مدیران از طریق تاثیر بر رفتار تصمیم گیری منطقی آنها تاثیر گذار است. وی یک مدل بالقوه رفتاری از تصمیم گیری اخلاقی شناسایی نمود.
#مدل_مفهومی
#مدل_مدیریت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ مزایای هوش تجاری
🔴 هوش چیست؟
تعریف هوش در مفهوم عام توانایی های مختلف ذهنی برای انجام دادن یا فراگرفتن کارها در جهت دستیابی به اهداف تعیین شده در زندگی یا کسب و کار، هماهنگی با محیط پیرامون و تفکر انتزاعی است. در تعریفی دقیق تر هوش را می توان قابلیت تفکر، چارچوب های اطلاعاتي از قبیل گردآوری اطلاعات، برنامهریزی، ابداع، سنجش، یافتن راه حلمسئله، عکسالعمل، روش های #تصمیم_گیری و یادگیری دانست. مفهوم هوش در حوزه های مختلف کسب و کار نظیر هوش رقابتی، هوش سازمانی، هوش تجاری و … در ادامه تعریف شده است.
🔴 هوش تجاری چیست؟
#هوش_تجاری، به فرآیند و زیر ساخت فنی گفته میشود که دادههای تولید شده توسط فعالیتهای صنایع مختلف را جمعآوری، ذخیره و تجزیه و تحلیل میکند. کاربرد هوش تجاری شامل داده کاوی، آنالیز فرآیند، معیار عملکرد و تجزیه و تحلیل توصیفی است. در این فناوری هوشمند، تمامی دادههای تولید شده توسط یک کسب و کار، تجزیه و تحلیل شده و گزارشهای قابل هضم، معیارهای عملکرد و بینشهای جدیدی برای تصمیمات کلان سازمانی ارائه میشود.
#Business_Intelligence
#هوش_تجاری
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ عده ای از افراد
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
✅ عده ای از افراد هر رفتار و گفتار دیگران را قضاوت می کنند و به تعبیری مو را از ماست مردم بیرون می کشند و از خود غافل می شوند. نقل از پیامبر اعظم(ص) حدیث ارزشمندی است که می فرماید: «خوشا به حال کسی که توجه به عیبش او را از توجه به عیب های مردم باز دارد.» یکی از خصوصیات مهم برای زندگی در #زندگی_اجتماعی قانون مداری و تکلیف گرایی آحاد جامعه است. ما نسبت به جامعه و سایر مردم تکالیفی داریم که باید نسبت به آن آگاه باشیم و دِین خود را ادا کنیم.
✅ حفظ احترام مردم، رعایت حدود قانون، مشارکت در اداره جامعه، مهربانی با مردم، حفظ محیط زیست شهری تنها بخشی از مهم ترین سرفصل های رفتاری و #مسئولیت_پذیری مورد نیاز برای زندگی اجتماعی است. در واقع جامعه زمانی در مسیر پیشرفت و توسعه قرار می گیرد که در ابتدا هر فردی جایگاه خود را بشناسد، به وظایف و حقوق خود آگاه باشد و نسبت به انجام تکالیف خود اهتمام ورزد. متأسفانه همان عده ای که بیشترین ادعا را دارند در عمل کمترین مشارکت را می نمایند.
✅ همان گروهی که به تمامی پدیده ها و رخدادهای محیطی انتقاد دارند، از زمین و زمان گلایه می کنند و به گونه ای ارادی یا غیرارادی امید مردم را کمرنگ می کنند افرادی هستند که کمترین مشارکت در اداره جامعه را دارند و در ادای وظایف خود نیز کوتاهی می نمایند. عوامل مؤثر بر #مشارکت_مردم در اداره امور جامعه امروزه یکی از مفاهیم عمده و اصلی یکپارچگی، همگرایی و توسعه پایدار به شمار می رود. مدیران و برنامه ریزان همواره سعی کرده اند تا با جلب مشارکت های مردمی به اهداف خود در زمینه اجرای طرح ها و برنامه ها به بهترین نحو ممکن نائل آیند.
✅ یکی از موارد مهم در این راستا که در قالب #فرهنگ_عمومی از آن یاد می شود حس مسئولیت و تعلق اجتماعی است که باید به صورت مستمر افزایش یابد. این امر اعتماد اجتماعی مردم به یکدیگر را افزایش داده و سبب ایجاد احترام و علاقه عمومی می گردد و شهر را به جایی بهتر برای زندگی تبدیل می نماید. جامعه همگرا یک رویکرد جامع و فراگیر برای توسعه اجتماعی پایدار است که چالشهای عمومی را به فرصت تبدیل میکند این فرصت تنها در حالتی ایجاد می گردد که آحاد جامعه در ابتدا گفتار و عمل خود را با قواعد و اصول استاندارد تنظیم نمایند سپس به سایر مردم بپردازند.
✅ یک انسان عاقل، سالم، متوجّه و آگاه، عیب دیگری را جستجو نمی کند؛ بلکه عیب خودش را جستجو کرده و خودش را اصلاح می کند. وقتی به عیب دیگری برخورد می کند، منشأیی برای تذکّر و توجه اوست. بعد که متذکّر شد، سراغ عیوب خویش خواهد رفت. در اینجا برای آدم سالم دو بحث ذکر می شود: اول این که وقتی عیب او را دیدم و به عیب خودم منتقل شدم، اگر عاقل باشم، شرمنده می شوم . خودم از خودم خجالت می کشم. کارم به اینجا نمی رسد که دیگری را مفتضح کنم. از نظر نفسانی این حالت پیدا می شود.
✅ دیگری را دیدم که عمل زشتی کرده و منتقل می شوم به عیب خودم و می بینم که خودم هم مبتلا به این عیب هستم. خودم از خودم خجالت می کشم، گرچه در پیش روی این شخص عمل را انجام نداده باشم. یا می بینم کسی رذیلۀ زشتی دارد، این مشاهده، برای من تنبّهی می شود و سراغ خودم می آیم و می بینم من هم دست به گریبان همین زشتی هستم. بعد خجالت می کشم؛ نه اینکه عیب خود از یادم برود و عیب او را حفظ بکنم. #سلامت_نفس در حفظ احترام و آبروی دیگران است.
🔺 منبع: #هفته_نامه_نخست،
🔻 پنجشنبه ۱۹ مردادماه ۱۴۰۲، شماره ۹۷۴
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍ قامت عشق
سروده: #دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
مستانه و رندانه رفتم در میخانه
چشمم که به یار افتاد گشتم چو دیوانه
هم واله و هم والا، شوریده و بی همتا
یارم قد و بالایش چون سرو خرامانه
از خال لبش زارم، بی تاب و گرفتارم
چشمان چو آهویش مشکین و فریبانه
مست و طرب و شیدا آواز که می خواند
عالم به وجد آید، همسایه و بیگانه
در عهد وفادار است در عشوه علمدار است
رخسار چو خورشیدش روشنگر کاشانه
با صدق و صفا باشد با حجب و حیا باشد
این سیر و سلوک او از ساغر و پیمانه
تکبیرة الاحرامش جان و دل من لرزاند
از نیت و تکبیرش مستم چه جانانه
تا دل بدو دادم بر چهره من خندید
لبخند قشنگی بود زیبا و صمیمانه
رندی مرا ذم کرد از شور و شیدایی
تا چهره یارم دید گشت معتکف خانه
یا رب مددی فرما تا دور سرش گردم
بیخود شده از خویش و مجنون چو پروانه
هر وقت وصال او در خاطر من آید
بر سجده بیفتم من بر سجده شکرانه
بی شک اگر روزی این وصل شود هجران
از دوری او میرم، تنها و غریبانه
هر چند که «نیک»☆ مست است از جام وصال او
شعرش زهوشیاری است دانا و حکیمانه
☆ «نیک»: تخلص شعر
#نیک
#غارتنهایی
#پایگاه_جامع_مدیریار
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
www.modiryar.com
@modiryar
✍ خاصیت چرخهای بودن فرآیند مدیریت ریسک امنیت اطلاعات
#مدل_مفهومی
#مدل_مدیریت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ خاصیت چرخهای بودن فرآیند مدیریت ریسک امنیت اطلاعات #مدل_مفهومی #مدل_مدیریت #پایگاه_جامع_مدیریار
✍ خاصیت چرخهای بودن فرآیند مدیریت ریسک امنیت اطلاعات
✅ #فرآیند_مدیریت_ریسک_امنیت_اطلاعات از پنج گام تشکیل شده که دو گام اصلی آن ارزیابی ریسک و مقابله با ریسک هستند. اما، سهگام بعدی یعنی ارتباط، پایش و بازنگری ریسک نیز از اجزای جداییناپذیر این فرآیند بهشمار میآیند.
✅ نکته حائز اهمیت در گامهای فرآیند مدیریت ریسک امنیت اطلاعات خاصیت چرخهای بودن آنها است. این نشاندهنده یکمرحلهای نبودن این فرآیند است. لذا، #بهبود_مستمر از ویژگیهای آن است.
🔴 برای روشنتر شدن مطلب در ادامه، شرح مختصری از هر گام ارائه میشود.
🔺گام اول:
🔻ارزیابی ریسک (Risk Assessment)
کلیه فعالیتهای مربوط به فرآیند مدیریت ریسک امنیت اطلاعات از این گام آغاز میشوند که خود شامل دو مرحله است:
1⃣ تحلیل ریسک (Risk Analysis)
عنوان #تحلیل_ریسک را میتوان در یک عبارت خلاصه کرد: استفاده نظاممند از اطلاعات برای شناسایی و تخمین ریسک (Risk Estimation). در واقع، تمام فعالیتهای مربوط به شناسایی، دستهبندی و ارزشگذاری داراییهای اطلاعاتی و نیز شناسایی سناریوهای ریسک، که معمولاً حاصل نگاشت آسیبپذیریها و تهدیدات هستند، را میتوان در این مرحله گنجاند.
2⃣ سنجش ریسک (Risk Evaluation)
#سنجش_ریسک فرآیندی است که کمک میکند میزان اهمیت ریسک مذکور را برای سازمان تعیین کنیم. اما چگونه؟ از مقایسه ریسک تخمین زدهشده، خروجی مرحله قبل، با معیارهای ریسک سازمان. در واقع، برای اینکه متوجه شویم سازمان چگونه به نتایج حاصل از محاسبات و تحلیل ریسک مینگرد، باید ابتدا مشخص کنیم که چه معیار یا معیارهایی برای پذیرفتن یا نپذیرفتن ریسک وجود دارند.
🔺گام دوم:
🔻مقابله با ریسک (Risk Treatment)
در این گام، #سازمان باید تعیین کند که چه راهبرد و برنامهای برای مواجهه یا مقابله با ریسکهای پذیرفتهنشده دارد. مهمترین خروجی این بخش، طرح مقابله با ریسک (RTP) است. در این طرح، سازمان ضمن اولویتبندی ریسکها، هر یک از اقدامات مدنظر خود را برای مقابله با ریسکها تشریح میکند.
🔺گام سوم:
🔻ارتباط ریسک (Risk Communication)
در همه مراحل فرآیند مدیریت ریسک #امنیت_اطلاعات، همواره باید ارتباطات را، در حکم عاملی مهم، درنظر داشت. یعنی، در هریک از مراحل این فرآیند، باید ارتباط موثری میان دستاندرکاران ریسک، مشاوران، مدیران ارشد، مالکان دارایی، مالکان ریسک و یا سایر ذینفعان برقرار شود.
🔺گام چهارم:
🔻پایش و کنترل ریسک (Risk Control & Monitoring)
در این گام، بیشترین تمرکز بر روی کنترل و پیگیری طرحهای مقابله با #ریسک است. پس در نگاه اول، باید مطمئن شد که اقدامات درنظر گرفتهشده با زمانبندی تعیینشده همخوانی دارند. نیز، باید میزان کاهش ریسک را بر مبنای انتظارات اولیه پایش کرد.
✅ چنانکه پیشتر اشاره شد، نگاه پروژهای به #مدیریت_ریسک، در حکم فرآیندی که یک نقطه شروع و یک نقطه پایان دارد، درست نیست؛ خاصیت چرخهای این فرآیند نشاندهنده یکمرحلهای نبودن آن و بهبود مستمر از ویژگیهای آن است.
✅ اقدامات لازم در #فرآیند_مدیریت_ریسک باید در بازههای زمانی معینی تکرار شوند و از نتایج و تجاربی که در هر مرحله بهدست میآید، در نقش ورودی و بازخورد، در مرحله جدید استفاده شود. نیز، باید بازههای مورد نظر برای بازنگری ریسک، با توجه به شرایط سازمان درنظر گرفته شوند و حداکثر یکساله باشند.
#مدل_مفهومی
#مدل_مدیریت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ آئین گفتگو و رواداری در شنیدن
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
🔴 اسیر فناوری
✅ انسان عصر حاضر به صورت فزاینده ای #اسیر_فناوری و سامانه های مجازی شده است. اگر کمی دقیق تر به وقت سپاری خود در شبکه های اجتماعی و فضای اینترنت نگاه کنیم به روشنی به این موضوع خواهیم رسید که چه میزان از وقت ارزشمند خود را صرف این گونه محیط ها می کنیم. هر چند چه بخواهیم و چه نخواهیم این پدیده جزیی از واقعیت های زندگی امروز اکثریت قریب به اتفاق انسان ها شده است اما کار از آن جایی بیخ پیدا می کند که این ماندگاری طولانی می شود و مانع بسیاری دیگر از فعالیت های ضروری و پر اهمیت زندگی می گردد.
✅ تند تند غذا می خوریم، کمتر می خوابیم، ورزش نمی کنیم، وقتی برای عبادت و تفکر اختصاص نمی دهیم، همنشینی و هم کلامی با خانواده به صفر می رسد، زندگی ما روی دور تند قرار می گیرد و خیلی زود #سبک_زندگی ما تغییر می کند و به کسی تبدیل می شویم که بیگانه از خویشتن و خانواده است. مجموع این اتفاقات چون به نیازهای طبیعی، اجتماعی و فطری انسان آسیب وارد می سازد ذوق و شوق و مهربانی را از انسان می گیرد و طراوت زندگی را کاهش می دهد.
🔴 هم دلی و هم زبانی
✅ بسیاری از مشکلات در زندگی جاری به دلیل عدم #وقت_سپاری برای آدم های مهم زندگی مان و گفتگو نکردن با آن ها ایجاد می شود. «هم دلی و همزبانی» از مهم ترین نیازهای انسانی است که در بسیاری موارد از آن غفلت می کنیم یا نسبت به آن باور نداریم. اگر پای دل هم ننشینیم و حرف یکدیگر را نشنویم آرام آرام از حال هم با خبر نیستیم، نیازهای طرف مقابل را نمی شناسیم، سو تفاهم ها و اختلاف ها بین ما زیاد می شود و در مرور زمان مودت و انس و علاقه به عزیزانمان و یا محبت آن ها نسبت به خویش را از دست می دهیم.
✅ این امر در مورد اعضای خانواده بسیار جدی و مهم است و در مراحل بعدی شامل همکاران، همسایگان، دوستان و ... نیز می شود.چه بسیار #مناسبات_اجتماعی به دلیل عدم وقت سپاری، گفتگو نکردن و فقدان رواداری در شنیدن آسیب دیده یا سبب بروز مشکلات و سو تفاهم های فراوانی گشته است. در موارد بسیاری اگر انسان ها با حفظ آرامش برای یکدیگر وقت بگذارند و پای دل و سخن هم بنشینند زندگی برایشان راحت تر و شیرین تر می گردد و از بروز بسیاری از مسائل و چالش هایی که حاصل عدم آگاهی از حال و روز طرف مقابل یا نیازها و علایق وی هست پیشگیری می کند.
🔴 گل گفتن و گل شنفتن
✅ نمی خواهم بدون در نظر گرفتن واقعیت ها صحبت کنم. آن چه مسلم است این روزها زندگی عادی داشتن کار سختی است! مشکلات و دغدغه های اقتصادی و معیشتی سبب می شود افراد صبح تا شب مشغول تلاش برای تأمین مایجتاج خود باشند و بعد از آن هم حوصله آن چنانی برای «گل گفتن و گل شنفتن» و نشست و برخاست کردن با این و آن ندارند. اما بدون شک این توجیه مناسبی برای عدم وقت سپاری برای عزیزان یا کسانی که به نوعی مجبور به ارتباط با آن ها هستیم محسوب نمی شود . خصوصاً در مورد خانواده که بحث #مهرورزی و ضرورت حفظ پایگاه عاطفی در آن جدی و مهم است.
✅ ضرورت دارد در میان چالش های شدید روزانه که درگیر آن هستیم حتماً ساعاتی در طول روز یا هفته اختصاص دهیم که با نزدیکان خود فارغ از فشارهای محیطی صحبت کنیم و آن ها را خوب بشنویم تا بدین ترتیب علاوه بر ایجاد آرامش و ممانعت از بروز #مشکلات_عاطفی نسبت به حال آن ها آگاه شویم و آن ها را از حال و روز خود با خبر کنیم. این اتفاق به صورت فطری در انسان آرامش ایجاد می کند و سبب می شود با پرهیز از حاشیه های احتمالی امور زندگی خود را با تمرکز بیشتری انجام دهد.
🔺منبع: #روزنامه_شهرآرا،
🔻شنبه ۲۱ مردادماه ۱۴۰۲، شماره ۴۰۰۹
#تحلیل_مسائل_روز
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ هدف رویکرد تصمیم گیری چند شاخصه (MADM)
#تصمیم_گیری
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar