✍ استراتژی کالباسی در مذاکره
✅ #استراتژی_کالباسی به معنای امتیازخواهی کوچک در #مذاکره است. این امتیازخواهی معمولاً به دو شکل انجام میشود:
▪خُرد کردن یک درخواست بزرگ به چند درخواست کوچک، در حدی که طرف مقابل، نتواند به سادگی آنها را رد کند.
▪درخواست یک امتیاز کوچک در پایان مذاکره و پس از اینکه توافق نهایی، تقریباً حاصل شده است.
✅ اگر این #وسواس را دارید که اصطلاحات را بسیار دقیق بهکار ببرید، بهتر است مورد اول (خرد کردن امتیاز درخواستی) را استراتژی کالباسی (Salami Strategy) و مورد دوم (یک امتیاز کوچک پایانی) را گاز زدن آخر به سیب مذاکره (Nibbling) بنامید. البته اغلب منابع، در این حد وسواس به خرج نمیدهند و این دو اصطلاح را به جای یکدیگر بهکار میگیرند.
✅ استراتژی کالباسی را میتوان یکی از قدیمیترین ترفندهای مذاکره دانست. در حدی که حتی بسیاری از کتابهای معتبر مذاکره که اساساً سرفصلی را به تکنیکها و ترفندهای مذاکره اختصاص ندادهاند، باز هم به استراتژی کالباسی در #مذاکره پرداختهاند و ترجیح دادهاند از کنار آن عبور نکنند.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ مدل کوه یخ یک فرد موفق
✅ رویکرد #افراد_موفق در قبال مشکلات بسیار جالب توجه است. موانعی که به عقیده ی اکثریت افراد غیر قابل عبور هستند، برای افراد موفق چالشهایی به شمار می روند که باید بر آنها چیره شد. اعتماد به نفس آنان در مواجهه با مشکلات، به خاطر توانایی شان در دوری کردن از منفی نگری هایی است که دیگران را از پیشروی باز می دارد.
✅ #مارتین_سلیگمن از #دانشگاه_پنسیلوانیا، بیش از هر کس دیگر روی این پدیده تحقیق کرده است. او به این نتیجه رسیده است که موفقیت در زندگی، محصول یک نقطه ی تمایز حیاتی است: اینکه در باور شما شکستهایتان ناشی از کمبودهای شخصی و خارج از کنترل شما باشند، یا اشتباهاتی که با تلاش می توان درستشان کرد.
✅ #موفقیت تنها چیزی نیست که چارچوب ذهنی شما تعیین کننده ی آن است. سلیگمن متوجه شده است نرخ افسردگی میان کسانی که شکست هایشان را پای کمبودهای شخصی شان می گذارند بسیار بالاتر است. افراد خوش بین وضعیت بهتری دارند. آنها شکست را تجربه ای می دانند که می توان از آن درس گرفت و باور دارند می توانند در آینده عملکرد بهتری داشته باشند.
#کوه_یخ
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ هیچ فرصتی را برای پیشرفت از دست نده!
#پیشرفت
#عکس_نگار
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ تکنیک های سخنرانی حرفه ای
▪تعامل با مخاطبان
▪استفاده از زبان بدن
▪تمرین و آماده سازی
▪قدرت انتقال احساسات
▪برنامه ریزی و ساختاردهی
▪استفاده از تصاویر و نمودارها
▪استفاده از لغات و عبارات قوی
▪استفاده از داستان ها و نمونه ها
✅ در سخنرانی حرفه ای چرا مخاطبان باید به صحبت های من گوش دهند و علاقه مند شوند؟
▪این سوالی که در #ذهن_مخاطبان وجود دارد، انرژی بسیاری را از آن ها می گیرد. شما به عنوان یک سخنران، باید سعی کنید تا کار را برای آنها راحت تر کنید. با توضیحات خوب خودتان این اتفاق رخ خواهد داد!
▪در واقع مغز، یک تکه گوشت تنبل است که نمی خواهد #انرژی مصرف کند و این، کار را برای سخنران سخت می کند! اگر صحبت هایی داشته باشید که مغز مخاطب باید به شدت برای فهم آن فعالیت کند، مطمئن باشید که مخاطب خود را از دست خواهید داد!
▪#سخنرانی که نتواند صحبت های خود را ساده کند و خوراک ساده و خوبی را برای مغز مخاطب آماده نکند، قطعا از دید مخاطب گستاخ و وقت تلف کن محسوب خواهد شد! واقعا هیچ فردی زمان خود را برای صحبتی که برایش سودمند نیست تلف نمی کند!
▪شما باید به عنوان یک #سخنرانی_حرفه_ای، یک رویا برای مخاطبان خود بیافرینید!رویای آزادی مالی، رویای ارتباطات حرفه ای، رویای سازمانی بهره ور و ثروتمند و …
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ مراحل ایجاد تغییر در خود
✅ #تغییر_کردن و پاسخ به سوال چگونه تغییر کنیم؟ یکی از بزرگترین آرزوهای بسیاری از افرادی است که می خواهند به موفقیت برسند و یک شبه هم این کار را انجام دهند! در صورتی که واقعاً این اتفاق هرگز رخ نمی دهد و باید تلاش زیادی برای این کار انجام دهند؛ چرا که آن ها یک شبه این طور نشده اند که حالا یک شبه هم تغییر کنند.
▪تمایل
▪توانایی
▪دلایل
▪نیاز
▪تعهد
▪تغییر
✅ همه انسان ها دوست دارند برای بهتر شدن، تلاش کنند اما بهتر شدن زندگی، نیازمند تغییراتی در محیط اطراف شما و همچنین در درون خودتان است. پس به جای این که خود را وارد کارهای پیچیده کنید، سعی کنید که یاد بگیرید در زندگی تان تغییرات مثبتی را برای #پیشرفت بیشتر انجام دهید و زندگی بهتری را تجربه کنید.
✅ شما همین که از حالت فعلی خودتان فاصله بگیرید و گامی به سمت بهتر شدن بردارید، #تغییر کرده اید. در واقع همان طور که بارها در دینمان هم تأکید شده و روانشناسان بزرگ دنیا هم به دفعات به این موضوع اشاره کرده اند، افراد فقط در صورتی به موفقیت می رسند که هر روز بهتر از روز قبل باشند، همین موضوع یعنی هر روز باید تغییر کنید و بهتر شوید.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ اصلاح رفتار
✅ تعریف #اصلاح_رفتار یک مداخله رواندرمانی است که در درجه اول برای از بین بردن یا کاهش رفتار ناسازگارانه در کودکان یا بزرگسالان استفاده میشود. در حالی که برخی از روشهای درمانی بر تغییر فرایندهای فکری تأثیر میگذارد که میتواند بر رفتار تأثیر بگذارد، به عنوان مثال، رفتار درمانی شناختی.
✅ فرض بنيادي روش هاي #تغيير_رفتار و رفتار درماني اين است که رفتارهاي بهنجار و نابهنجار هردو از اصول روان شناختي مشابهي پيروي مي کنند. يعني همان اصولي از يادگيري که ايجاد و ادامه رفتارهاي بهنجار را توضيح مي دهند، توجيه کننده رفتارهاي نابهنجار نيز هستند.
✅ يعني رفتارهاي خوب و بد هردو آموخته مي شوند. لذا براي #اصلاح_رفتار نابهنجار بايد شرايط مناسب يادگيری را ترتيب داد و از اين راه به تغيير رفتارهای نابهنجار و جانشين ساختن آنها با رفتارهای بهنجار اقدام کرد. و جانشين ساختن آنها با رفتارهاي بهنجار اقدام کرد.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ هرم مراحل مسئولیت پذیری
✅ مسئولیتپذیری یکی از مهمترین ویژگیهای هر فردی است و تاثیر بسیار زیادی در نوع نگرش دیگران نسبت به شخصیت و عملکرد فرد دارد. اگر در هر محیطی به عنوان فردی مسئولیتپذیر شناخته شوید، دیگران به گونهی دیگری بر روی شما حساب خواهند کرد و به بیان سادهتر دیگران بیشتر به شما اعتماد میکنند. این #جلب_اعتماد سبب کسب موفقیتهای بسیاری در زمینههای کاری و فردی خواهد شد.
✅ مسئولیتپذیری به عنوان #تعهدی_درونی از سوی فرد برای انجام مطلوب تمامی فعالیتهایی است که به وی سپرده شده است.
▪مسئولیت افکار، احساسات، کلمات و اعمال خود را بر عهده بگیرید.
▪برای مسئولیتپذیری بیشتر، شکایت را متوقف کنید.
▪هر حرفی را به خودتان نگیرید.
▪خودتان را خوشحال کنید.
▪دیگران را قضاوت نکنید.
#Responsibility
#مسئولیت_پذیری
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
#انس_با_نهج_البلاغه
📖 #حکمت ۱۸۹
در باب صبر
۞ مَنْ لَمْ يُنْجِهِ الصَّبْرُ، أَهْلَكَهُ الْجَزَعُ.
۞هر كه را صبر رهايى ندهد، بيتابى و زارى تباهش سازد.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ شاخص های ارزش های سازمانی #پایگاه_جامع_مدیریار www.modiryar.com @modiryar
✍ شاخص های ارزش سازمانی
✅ #احترام:
سازمان باید برای مشتریان و کارکنان خود قائل باشد. سازمان نباید مخاطبین را بر اساس رویدادهای گذشته یا چیزهایی که پیش آمده است قضاوت کند. حتی اگر با کارمندی به مشکل برخوردید، نباید به او بیاحترامی کنید.
✅ #مسئولیت_پذیری:
هر شخص درون سازمان برای اعمال و اقدامهای خود به صورت کامل مسئول است. اگر کاری را انجام دادهاید، باید مسئولیت آن را بپذیرید. هرگز شانه خالی نکنید و حتی اگر اشتباهی رخ داد، پذیرش آن را داشته باشید.
✅ #آموزش:
یادگیری و رشد، بخشی جدانشدنی از سازمان است و باید آن را در مواقع مختلف لحاظ کنید. اگر اعضای سازمان آموزش نبینند، هیچ رشدی صورت نمیگیرد و روند پیشرفت در طولانی مدت ثابت خواهد بود.
✅ #سلامت_و_امنیت:
سلامت و امنیت کارکنان سازمان اهمیت بسیار بالایی دارد و نباید نادیده گرفته شود. اگر سلامت یا امنیت وجود نداشته باشد، توانایی انجام کار و پیشبرد برنامهها به صورت کامل از بین میرود.
✅ #کیفیت:
کارهایی که کارکنان و افراد درون سازمان انجام میدهند باید طبق معیارهای تعیین شده سازمان انجام شود و کیفیت کافی را داشته باشد. اگر کارها طبق چهارچوب و بر اساس معیار پیش نرود، شرکت افت میکند.
✅ #تعادل:
اعضای سازمان باید بین کار و زندگی شخصی خود تعادل به وجود بیاورند. کار کردن برای مدتهای طولانی و بیش از اندازه باعث کاهش بازدهی میشود و از اخلاق کاری به دور است.
✅ #رضایت_مشتری:
جلب رضایت مشتری برای هر سازمان دارای اهمیت است و این شاخص، ارزش بالایی دارد. اگر مشتری از شما راضی نباشد، بسیاری از کارها درست پیش نمیرود و برند آسیب میبیند.
✅ #همکاری_تیمی:
اعضای سازمان باید این قابلیت را داشته باشند تا به صورت تیمی همکاری کنند و عقاید خود را به اشتراک بگذارند. تکمحور بودن در برخی از سازمانها رواج پیدا کرده است و در نهایت باعث کاهش بازدهی و پیشرفت مجموعه میشود.
✅ #صداقت:
داشتن صداقت و صادق بودن باید بین همکارها و مشتری رواج پیدا کند و همگی حاضر باشند حتی در صورت بروز اشتباه، با صداقت آن را بیان کنند.
✅ #ابداع:
نوآور بودن و ابداع چیزهای جدید، باعث میشود تا سازمان از تمام رقیبان خود جلو بزند و همیشه بهترین باشد. تمام افراد سازمان باید سعی کنند تا متفاوت فکر کنند و نوآوری جدیدی برای خدمات، محصولها و یا سبک کار داشته باشند.
✅ #خلاقیت:
پویا بودن سازمان باعث میشود تا همیشه در عرصه خود، مانند رهبر باشد و سایر رقبا از آن الگو بگیرند. با انتخاب خلاقیت به عنوان ارزش سازمانی، مشتریان خود را به اوج میرسانید و قشرهای مختلف از خدمات و محصولهایتان استقبال میکنند.
✅ #مقاومت:
گاهی وقتها فشار کاری افزایش پیدا میکند و شرایط برای سازمان سخت میشود. اگر کارکنان و تمام افراد حاضر در سازمان مقاومت کافی را داشته باشند، بحران به وجود آمده به راحتی پشت سر گذاشته میشود؛ در غیر این صورت برخی افراد شانه خالی میکنند و مجموعه در آن موقعیت آسیب میبیند.
✅ #چشم_انداز:
نوع بینش هر فرد درون سازمان، افکار و ماهیت کلی سازمان را تحت تأثیر قرار میدهد. اگر هر فرد به تنهایی برای سازمان و مجموعه چشماندازی مثبت و کارساز در نظر داشته باشد، میزان پیشرفت به طرز چشمگیری افزایش پیدا میکند.
✅ #اشتیاق:
تحقیق مجله Sage نشان میدهد که اشتیاق با میزان رشد شرکت ارتباط مستقیم دارد. انتخاب اشتیاق به عنوان ارزش درون سازمان، باعث بالا رفتن سرعت رشد و طی کردن پلههای موفقیت میشود.
✅ #انضباط_شخصی:
داشتن نظم و انضباط، باعث میشود تا شرکت و مجموعه در طولانی مدت روند کاری خود را حفظ کند. انتخاب این شاخص به عنوان ارزش، به شما کمک میکند تا مسیر کاری را برای مدتهای طولانی حفظ کنید و آن را تا حد امکان ارتقا دهید.
✅ #جرأت_بیان_مشکل:
هر عضو درون سازمان باید اعتماد به نفس کافی را داشته باشد تا مشکلهای موجود را بیان کند. اگر در مجموعه ترس وجود داشته باشد، کارکنان با رضایت کامل کار نمیکنند و فضا بعد از مدتی مسموم میشود.
✅ #سادگی_کار:
هیچکس نباید ایدهآلگرایانه به موضوعها و پروژهها نگاه کند! هر فرد باید تلاش کند تا کارها را به سادگی پیش ببرد و از حساسیت خود کم کند. (توجه: سادگی با خلاقیت متفاوت است. شما این توانایی را دارید تا خلاقیت را در عین سادگی حفظ کنید. منظور این است که افراد سازمان نباید مسائل را پیچیده و سخت ببینند.)
✅ #رهبری:
هر فرد حاضر در سازمان، باید این قابلیت را داشته باشد تا رهبری تیم و مجموعه را به دست بگیرد. افراد مجموعه باید در کنار انجام کار تیمی، توانایی رهبری را درون خود پرورش دهند.
✅ #انعطاف:
فرض کنید که کارکنان به شخصیت مدیر بخشی عادت کردهاند و در انجام کارها، همیشه نظر او را سرلوحه کار قرار میدهند. طی اتفاق، مدیر بخش مذکور عوض میشود. در این شرایط، کارکنانی که انعطاف ندارند و نمیتوانند خود را با شرایط جدید وفق دهند، آسیب میبینند؛ همچنین میزان رشد سازمان کاهش پیدا میکند.
✅ #اعتماد:
باید بین اعضای سازمان اعتماد وجود داشته باشد. مدیر یا همکارتان باید این توانایی را داشته باشد تا درمورد مسائل کاری به شما اعتماد کند و پروژهها را با خیال راحت برای انجام به شما تحویل دهد.
✅ #رازداری:
هر اتفاقی که درون سازمان پیش میآید، باید در همان محدوده باقی بماند. نباید برای افراد متفرقه بیرون از سازمان درمورد اتفاقهای پیش آمده صحبت کنید.
✅ #درک_بالا:
درک کردن شرایط موجود، باعث میشود تا سطح انتظار ما به اندازه باشد و توقع بی جا از سازمان نداشته باشیم.
✅ #شفافیت:
کارها و عملکرد هر فرد درون سازمان باید شفاف باشد؛ پنهانکاری باعث مختل شدن رابطه بین افراد سازمان میشود.
✅ #پذیرش:
تغییرهای به وجود آمده در سازمان باید توسط کارکنان و تمام افراد حاضر، پذیرفته شود.
✅ #اخلاق_سازمانی:
وقتی ارزشهای سازمان را تعیین میکنیم، محیطی جدید به وجود میآوریم. این محیط جدید، نیازمند رعایت برخی رفتارها و برخورد به شکلی خاص است. نوع رفتار و اخلاقی که در محیط کار از خود نشان میدهید، باید با سایر محیطها تفاوت داشته باشد.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ مدل مارس در رفتار سازمانی
#مارس مدلی است که بدنبال دلایل رفتار و عملکرد افراد در محل کار است. بر اساس این مدل مهم ترین عوامل شکل دهنده رفتار فرد در محیط شامل ۴ گزینه است. اگر هریک ازین عوامل در فردی مساله دار شود، رفتار و عملکردش نفصان خواهد شد:
➊ #انگیزش
یک فرد باید بخواهد که کار کند. این خواستن میتواند منشا درونی و یا بیرونی داشته باشد. انگیزه های درونی و یا فردی معمولا به اهداف، آرزوها، عقاید و ارزشهای افراد و البته ویژگیهای شخصیتی آنها بستگی دارد. بدون انگیزش وجود سایر عوامل کارساز نیست.
➋ #توانمندی
یک فرد به لحاظ دانش و مهارت باید بتواند کاری را بدون نقص انجام دهد. اگر فردی دانش و مهارت لازم برای انجام کاری را نداشته باشد می توان با آموزش آنرا فراهم کرد اما اگر ویژگی های شخصیتی فرد با نیازمندیهای مورد نیاز شغل هماهنگ نباشد، نمی توان اقدام چندانی انجام داد و بهترین روش تغییر شغل است.
➌ #ادراک_نقش
هر فردی در هر شرایطی باید بداند که شغل وی در کجای هرم ارایه خدمت و یا محصول سازمان قرار گرفته و چه اهمیت و ارزشی دارد. ادراک درست نقش به افراد احساس معنا و ارزش میدهد و انگیزه های درونی آنها را بر می انگیزد.
➍ #موقعیت
مجموعه شرایط فیزیکی و غیر فیزیکی محیط کار است که بستر عمل و اقدام افراد را فراهم میکند. قوانین، فرآیندها، ساختار سازمانی و شرایط فیزیکی کار از این دست هستند.
💢 نکته
باید هنگام قضاوت افراد به کیفیت همه این عوامل توجه کنیم و ناکارآمدی افراد را تنها ناشی از ناتوانی فردی آنها ندانیم.
#مدل_مفهومی
#مدل_مدیریت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ پشت هر پرچم چه معنایی نهفته است؟
✅ #پرچم هر کشور هویت یک ملت محسوب میشود و رنگها و نمادهای بهکاررفته در آن بر اساس فلسفهای مشخص انتخاب شده است. تمامی کشورهای دنیا دارای پرچم مختص به خود هستند. تقریباً ۱۹۵ کشور مستقل در دنیا وجود دارد. هرکدام از این کشورها پرچم مختص به خود با نمادها و رنگهای بهخصوص دارند.
✅ نمادها، رنگها و شکلها نیز مانند زبانها، راهی برای برقراری ارتباط ملتها با یکدیگر هستند. گاهی اوقات این نمادها کاملاً مشخص بوده و گاهی اوقات انتزاعی و سخت میشوند. این مورد در خصوص طراحی پرچمها و نمادهای هر کشور کاملاً مشهود است. این مقاله سعی دارد به نمادگرایی در پرچمها، رنگهای رایج در #طراحی_پرچم و معنی و مفهوم برخی از پرچمهای کشورهای مهم دنیا بپردازد.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ پشت هر پرچم چه معنایی نهفته است؟ ✅ #پرچم هر کشور هویت یک ملت محسوب میشود و رنگها و نمادهای به
✍ پشت هر پرچم چه معنایی نهفته است؟
✅ #پرچم هر کشور هویت یک ملت محسوب میشود و رنگها و نمادهای بهکاررفته در آن بر اساس فلسفهای مشخص انتخاب شده است. تمامی کشورهای دنیا دارای پرچم مختص به خود هستند. تقریباً ۱۹۵ کشور مستقل در دنیا وجود دارد. هرکدام از این کشورها پرچم مختص به خود با نمادها و رنگهای بهخصوص دارند.
✅ نمادها، رنگها و شکلها نیز مانند زبانها، راهی برای برقراری ارتباط ملتها با یکدیگر هستند. گاهی اوقات این نمادها کاملاً مشخص بوده و گاهی اوقات انتزاعی و سخت میشوند. این مورد در خصوص طراحی پرچمها و نمادهای هر کشور کاملاً مشهود است. این مقاله سعی دارد به نمادگرایی در پرچمها، رنگهای رایج در #طراحی_پرچم و معنی و مفهوم برخی از پرچمهای کشورهای مهم دنیا بپردازد.
🇦🇷 آرژانتین: سرزمین نقره
🇦🇿 آذربایجان: سرزمین نگهبان آتش
🇿🇦 آفریقای جنوبی: سرزمین بدون آفتاب جنوبی
🇨🇫 آفریقای مرکزی: سرزمین بدون آفتاب مرکزی
🇦🇱 آلبانی: سرزمین کوهنشینان
🇩🇪 آلمان: سرزمین همه مردان یا قوم ژرمن
🇦🇴 آنگولا: از واژه نگولا که لقب فرمانروایان محلی بود
🇦🇹 اتریش: شاهنشاهی شرق
🇪🇹 اتیوپی: سرزمین چهره سوختگان
🇦🇲 ارمنستان: سرزمین فرزندان ارمن،نام نبیره نوح
🇺🇿 ازبکستان: سرزمین خودسالارها
🇪🇸 اسپانیا: سرزمین خرگوش کوهی
🇦🇺 استرالیا: سرزمین جنوبی
🇪🇪 استونی: راه شرقی
🇬🇧 اسکاتلند: سرزمین اسکات ها البته در لاتین قوم گائل را گویند
🇦🇫 افغانستان: سرزمین قوم افغان
🇨🇴 اکوادور: خط استوا
🇩🇿 الجزایر: جزیره ها
🇸🇻 السالوادور: رهایی بخش مقدس
🇦🇪 امارات متحده عربی: شاهزاده نشین های یکپارچه عربی
🇮🇩 اندونزی: مجمع الجزایر هند
🇬🇧 انگلیس: سرزمین قوم آنگل
🇺🇾 اوروگوئه: شرقی
🇺🇦 اوکراین: منطقه مرزی
🇺🇸 ایالات متحده امریکا: از نام آمریگو وسپوچی دریانورد ایتالیایی
🇮🇹 ایتالیا: شاید به معنی ایزد گوساله
🇮🇷 ایران: سرزمین نجیب زادگان
🇮🇪 ایرلند: سرزمین قوم ایر(شاید هم معنی با آریا)
🇮🇸 ایسلند: سرزمین یخ
🇧🇭 بحرین: دو دریا
🇧🇷 برزیل: چوب قرمز
🇬🇧 بریتانیا: سرزمین نقاشی شدگان
🇧🇪 بلژیک: سرزمین قوم بلژ(از اقوام سلتی)، واژه بلژ احتمالا معنی زهدان و کیسه می داده است.
🇧🇩 بنگلادش: ملت بنگال
🇧🇫 بورکینافاسو: سرزمین مردم درستکار
🇧🇴 بولیوی: از نام سیمون بولیوار مبارز رهایی بخش آمریکای لاتین
🇵🇾 پاراگوئه: این سوی رودخانه
🇵🇰 پاکستان: سرزمین پاکان
🇵🇦 پاناما: جای پر از ماهی
🇵🇹 پرتغال: بندر قوم گال
🇵🇷 پورتوریکو: بندر ثروتمند
🇹🇿 تانزانیا: این نام از هم آمیزی تانگانیگا(سرزمین دریاچه تانگا)و زنگبار به دست آمده است.
🇹🇭 تایلند: سرزمین قوم تای
🇹🇲 ترکمنستان: سرزمین ترک مانندها
🇹🇷 ترکیه: سرزمین قوی ها
🇯🇲 جامائیکا: سرزمین بهاران
🇹🇩 چاد: دریاچه
🇨🇳 چین: سرزمین مرکزی
🇩🇰 دانمارک: مرز قوم «دان»
🇩🇴 دومینیکن: کشور دومینیک مقدس
🇷🇺 روسیه: کشور روشن ها، سپیدان (شاید از ریشه سکایی«راوش»)
🇧🇾 روسیه سفید (بلاروس): درخشنده سفید
🇷🇴 رومانی: سرزمین رومی ها
🇯🇵 ژاپن: سرزمین خورشید تابان
🇮🇪 ساحل عاج: ساحل عاج
🇱🇰 سریلانکا: جزیره باشکوه
🇸🇧 سلیمان جزایر: از نام حضرت سلیمان
🇸🇪 سوئد: سرزمین قوم «سوی»
🇸🇿 سوازیلند: سرزمین قوم سوازی
🇨🇭 سوئیس: سرزمین مرداب
🇸🇩 سودان: سیاهان
🇸🇾 سوریه: سرزمین آشور
🇸🇱 سیرالئون: کوه شیر
🇨🇱 شیلی: پایان خشکی- برف
🇪🇭 صحرا: بیابان
🇸🇰 صربستان: سرزمین قوم صرب
🇮🇶 عراق: شاید از ایراک به معنای ایران کوچک
🇸🇦 عربستان سعودی: سرزمین بیابانگردان
🇫🇷 فرانسه: سرزمین قوم فرانک
🇫🇮 فنلاند: سرزمین قوم «فن»
🇸🇽 فیلیپین: از نام پادشاهی اسپانیایی به نام فیلیپ
🇰🇬 قرقیزستان: سرزمین چهل قبیله
🇰🇿 قزاقستان: سرزمین کوچگران
🇶🇦 قطر: شاید به معنای بارانی
🇨🇷 کاستاریکا: ساحل غنی
🇨🇦 کانادا: دهکده (زبان سرخپوستی «ایروکوئی»)
🇨🇴 کلمبیا: سرزمین کلمب (کریستف کلمب)
🇰🇪 کنیا: کوه سپیدی
🇰🇼 کویت: دژ کوچک
🇬🇪 گرجستان: سرزمین کشاورزان
🇱🇧 لبنان: سفید
🇵🇱 لهستان: سرزمین قوم «له»
🇱🇷 لیبریا: سرزمین آزادی
🇭🇺 مجارستان: سرزمین قوم مجار
🇪🇬 مصر: شهر - آبادی
🇲🇰 مقدونیه: سرزمین کوه نشین ها، بلندنشین ها
🇮🇪 مکزیک: اسپانیای جدید
🇲🇷 موریتانی: سرزمین قوم مور
🇫🇲 میکرونزی: مجمع الجزایر کوچک
🇳🇴 نروژ: راه شمال
🇳🇪 نیجر: سیاه
🇳🇬 نیجریه: سرزمین سیاه
🇻🇦 واتیکان: از نام تپه ای به نام واتیکان گرفته شده
🇻🇪 ونزوئلا: ونیز کوچک
🇻🇳 ویتنام: اقوام «ویت» جنوبی
🇬🇧 ویلز: بیگانگان
🇳🇱 هلند: سرزمین چوب
🇮🇳 هند: پر آب
🇭🇳 هندوراس: ژرفناها
🇾🇪 یمن: خوشبخت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ از رویاپردازی تا موفقیت
✅ راه های زیادی برای موفقیت در زندگی وجود دارند که ما از آنها خبر نداریم. برای موفقیت در زندگی غالبا تنها چیزی که به آن نیاز داریم و بر اساس آن عمل میکنیم این است که چگونگی شروع حرکت به سمت موفقیت در زندگی را بدانیم، ثابت قدم بوده و در تمام طول زندگی خود به دنبال تحقق اهدافمان باشیم. در این راستا، باید برخی عادات ضروری را اتخاذ کنیم. با استفاده از این عادات یاد میگیریم که در زندگی شخصی و حرفهای خود موفق باشیم و برای دستیابی به اهدافمان همواره تلاش کنیم.
#موفقیت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ تمرکز
✅ تمرکز عمل متمرکز کردن توجه فرد است. وقتی تمرکز میکنید، #تلاش_ذهنی خود را به یک موضوع، فکر یا هدف معطوف میکنید. در حالی که این کار را انجام میدهید، هرگونه احساس، فکر، ایده یا حس غیرمرتبطی را کنار میگذارید. یادگیری راه های افزایش تمرکز ذهنی در محل کار برای موفقیت در کار حرفهای شما حیاتی است.
✅ #تمرکز تاثیر مستقیمی بر سلامتی دارد، از جمله میتوان به نقش آن در تعادل فشار خون و کاهش درد اشاره کرد. تمرکز حتی میتواند ایمنی بدن را در مقابل بیماریها را بالا ببرد. تمرکز قدرت ذهنی را بالا میبرد و موجب سلامت روانی میشود. تمرین تمرکز باعث کاهش میزان استرس و کاهش خطر بروز مشکلات روحی- روانی میشود.
#عکس_نگار
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ سندروم ایمپاستر (خود ویرانگری)
✅ این پدیده روان شناختی که #سندروم_ایمپاستر (Imposter Syndrome) نام دارد، روند موفقیت را کند می کند و باعث می شود فرد فکر کند یک متقلب شیاد است! در سندروم ایمپاستر علی رغم اینکه فرد از طریق رقابت و تلاش موفق به کسب دستاورد شده است اما نمی تواند موفقیت های خودش را بپذیرد؛ چرا نمی پذیرد؟ چون فکر می کند لیاقت موفقیت را ندارد و یک فریبکار است!
✅ اگر یک فرد مبتلا به سندروم ایمپاستر #موفقیت بزرگی را کسب کند، فکر می کند خوش شانس بوده یا سرنوشت به او کمک کرده است یا چون تقلب کرده موفق شده است. یک فرد باهوش و سختکوش اگر به این سندروم مبتلا شود هرگز خودش را قبول نخواهد داشت. هر کسی از یک دانشجوی تازه وارد به دانشگاه تا یک مهندس نرم افزار می تواند سندروم ایمپاستر را تجربه کند.
✅ برای برخی تجربه این علائم کوتاه مدت و فقط با تغییر پست و مقام حاصل تجربه می شود و برای برخی دیگر ممکن است مادم العمر باشد. #روانشناسان معتقدند تجربیات منفی در دوران کودکی در احساس خود کم بینی یا حس حقارت بسیار مهم هستند.
#خودویرانگری
#روانشناسی_مدیریت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ انواع سندروم ایمپاستر #روانشناسی_مدیریت #پایگاه_جامع_مدیریار www.modiryar.com @modiryar
✍ سندروم ایمپاستر چگونه ما را درگیر می کند؟
▪یک #فرد_موفق و با تجربه ممکن است زمانی به خودش بیاید و ببیند درگیر سندروم ایمپاستر شده است؛ متاسفانه هرچه روند موفقیت فرد بیشتر شود و بیشتر مورد تحسین و تشویق دیگران قرار بگیرد، احتمال اینکه بیشتر درگیر این سندورم شود، بالاتر می رود.
▪وقتی یک نفر با سندورم ایمپاستر درگیر شود، احساس نالایق بودن، بی کفایت بودن، متقلب بودن وجودش را فرا می گیرد. فرد دیگر خودش را باور ندارد و دائما نسبت به مهارت هایش #احساس_شک و تردید و دو دلی دارد.
🔴 انواع سندروم ایمپاستر
پنج نوع رایج #سندروم_ایمپاستر عبارت است از:
✅ کمال گرا
▪#کمال_گرایی یکی از رایج ترین انواع سندروم ایمپاستر است. افراد کمال گرا معمولاً استانداردهای غیرممکن بالایی را برای خود تعیین می کنند که اغلب نمی توانند به آن ها دست یابند.
▪#کمال_گرایان، اگر نتوانند به هر هدفی دست پیدا کنند، در هر مهارتی برتری پیدا کنند یا هر کاری را به بهترین نحو انجام دهند، احساس بی کفایتی خواهند کرد.
▪هر اشتباه کوچک یا شکست می تواند منجر به شک و تردید به خود، نگرانی بیش از حد یا احساس بی کفایتی شود. فارغ از سطح #موفقیت، هرگز احساس رضایت نمی کنند.
✅ متخصص
▪#متخصصان بر این باورند که قبل از شروع هر کاری، باید همه چیز را بررسی کنند و در مورد اصول کلی کار مطلع باشند.
▪آن ها به طور مداوم در طول زندگی خود به دنبال گواهینامه ها، اطلاعات یا #آموزش های جدید برای بهبود شایستگی خود هستند.
▪#متخصصان ارزش فردی خود را با میزان آگاهی که دارند می سنجند و اصلا مهم نیست که چقدر در مورد یک موضوع اطلاعات دارند یا مهارت آن ها چقدر است.
▪این گروه به طور مداوم احساس ناآماده بودن، نادانی یا بی تجربه بودن می کند. مثلا فردی را در نظر بگیرید که علی رغم دانش و #مهارت_کافی برای شغل مورد نظرش درخواست نمی دهد.
✅ نابغه طبیعی
▪یک #نابغه_طبیعی بر این باور است که ارزش شخصی او با چگونگی به دست آوردن یک #مهارت در ارتباط است.
▪اگر مجبور باشند برای ارتقا و کسب یک مهارت تلاش کنند یا یک #مهارت را آسان به دست بیاورند فکر می کنند شیاد و کلاهبردارند.
▪اگر زمان انجام یک #پروژه طول بکشد یا فرد به اندازه کافی خوب نباشد، ممکن است به دلیل شرم و خجالت کار را کنار بگذارد و از ادامه کار انصراف بدهد.
✅ تک نوازنده
▪#تک_نوازنده علاقه مند به انجام کار به صورت انفرادی و مستقل است. درخواست از دیگران به منزله شکست خوردن برای این افراد است چرا که فکر می کنند به تنهایی و بدون کمک دیگران می توانند به هر چیزی دست پیدا کنند.
▪درخواست کمک از دیگران برای آن ها با چیزی جز #احساس_شرم و خجالت همراه نیست. هیچ چیز به اندازه خودمختاری و استقلال برای این افراد خوشایند نیست.
✅ ابر قهرمان
▪یک #ابرقهرمان برای اینکه خودش را به دیگران ثابت کند، بیشتر از اطرافیان کار می کند. آن ها بیش از اندازه مسئولیت پذیر هستند، و تعهدات کاری و وظایف خانوادگی زیادی را قبول می کنند و نسبت به انجام همه ی این کارها احساس نیاز دارند؛ اگر این کار را انجام ندهند حس می کنند کلاه بردارند.
▪آن ها نیاز دارند که در تمام جنبه های #زندگی_موفق شوند و همین مسئله باعث می شود، احساس استرس، اضطراب، درگیری بیش از حد در کارها، داشته باشند.
#روانشناسی_مدیریت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ مدل نظری سیستم حمایت از خانواده
✅ #تفکر_سیستمی در مدیریت خانواده به صورت یک چرخه و سیستم شامل: داده های ورودی، فرایند، خروجی ها و ارزیابی ثمربخشی ضروری است در حال حاضر بخش فرایندهای این نظام (خدمات خانواده) در قالب مدل زیر در ۸ بخش پیشنهاد می شود:
▪️الگوسازی
▪️تسهیل گری
▪️مشاوره فردی
▪️همسان گزینی
▪️آموزش مخاطبان
▪️تبلیغات پیرامونی
▪️دلجویی و نشاط مخاطبان
▪️امر به معروف و نهی از منکر
✅ پیوست های #خانواده_محور (سیاست گذاری های مرتبط لازم الاجرا در سایر فعالیت ها) تقسیم بندی های دیگری هم به نظر شما می رسد و تعامل و تجربه به دسته بندی های بهینه تر کمک می کند.
#مدل_مفهومی
#مدل_مدیریت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
28.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍ چگونه هنوز ادامه داری؟
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
⛱ نه گرمای آغوش و نه یار مهربانی، نه سر پرشور و نه دل بیقراری، نه مهری نه ماهی، نه هایی نه هویی، نه عشقی نه سروری. آخر تویی که سراسر نوری چگونه در تاریکی زندگی میکنی، کماکان برقراری و هنوز ادامه داری و تمام نشدی؟ تویی که سراسر آتشی و در دل سودای محبّت و مهرورزی داری چرا اینگونه در به در کوچههای تنهایی و بیسر و سامانی هستی؟
⛱ ای روح پرفتوح، قلب خسته، سوز درد، آه سرد، دل بیقرار، رنج پرشمار و ای رگبار اشکهای بیامان تو را میستایم که در تلاطم امواج خروشان بیمهری اینگونه بر همان عهدی که بستی هستی؛ استوار ایستادهای، بدیها را با بدی پاسخ نمیگویی، رنج کسی را نمیخواهی و در میان همه پلیدیها و پلشتیها کلام مهربان بر زبان داری، بیمحابا محبت میکنی، پناه عاطفهای و نیکی و عشق ورزی مرام و مسلک توست.
⛱ تورا دوست دارم! مانند هر چیز باارزش و پنهانی که باید مخفیانه دوست داشت! درست، مابین سایه و روح! بی آنکه بدانم چگونه، از کی و از کجا، تو را میخواهم و دوست میدارم! بی هیچ پیچیدگی، بی هیچ غروری. مگذار طعنهها و کنایهها تو را از پای درآورد، زخمهایت درماندهات کنند، رنجهایت را تحمل نکن، درک کن، در آغوش بگیر و بدان هیچکس بهتر از خودت نمیتواند درک کند؛ که بیشتر مردم رنج غربت را نکشیدهاند و طعم عاشقی را نچشیدهاند. فراموش مکن آدمی هوشیار میشود وقتی زخم برمیدارد.
#دلنوشته
#غارتنهایی
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ تفکر سیستمی
✅ دیدگاههای مختلفی در مورد اصطلاح #تفکر_سیستمی (Systems Thinking) وجود دارد. این رشته، فراتر از مجموعهای از ابزارها و فنون است که میشناسید. بسیاری از افراد، شیفته ابزارهایی مانند ابزار طوفان فکری، ابزار #تفکر_ساختاری، ابزار تفکر پویا و همچنین ابزارهای مبتنی بر رایانه هستند.
✅ آنها معتقد هستند که #ابزار_تفکر_سیستمی، میتواند آنها را هوشمندتر و به فردی خلاقتر تبدیل کنند. مزایای این نوع تفکر، فراتر از آن چیزی است که فکرش را میکنید. زیرا به دلیل تفکر سیستمی، به فردی استراتژیک و حساس به محیط تبدیل میشویم.
✅ یک فرد با تفکر سیستمی، فردی کنجکاو، دلسوز و شجاع محسوب میشود. رویکرد اصلی این ابزار چنان است که به جای تمرکز بر جزئیات، سعی میکند تصویری بزرگ را از آن موضوع به شما نشان بدهد. این تفکر است که موجب خواهد شد ما انسانها با هم ارتباط برقرار کرده و روشهای متنوعی برای #حل_مسائل ارائه دهیم.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
🔺روش حل خلاق مسئله
🔻روش حل مسئله دانکر
✅ #روش_حل_مسئله_دانکر یا متد تعریف و بیان مسئله با مدل دانکر یکی از روش های اجرایی و عملی تغییر زاویه دید است. حتما راهها و روش های حل مسئله دیگری هم وجود دارد که در فرصت های بعدی در خصوص آنها هم صحبت خواهم کرد (قلمی خواهم نمود).
✅ در روش #دانکر به شما گفته می شود آنچه به عنوان مسئله ادراک شده یا مسئله ظاهری (وضعیت حاضر)، بیان گردیده یا خودتان تشخیص داده اید را در نظر بگیرید، حالا به جای آن که راهکارهایی برای حل این مسئله و راهحل هایی جهت رسیدن به وضعیت و موقعیتی که این مسئله، حل شده باشد، بیابید، تصور کنید که به آن شرایط نرسیده و آن مسئله اولیه و ظاهری حل نشود، چه کار باید بکنید که شرایط کلی مناسب باشد و مشکلی پیش نیاید.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
هرم مهارت های مدیر
✍ #پاتریک_لنچیونی
✅ #هرم_لنچیونی ۵ سطح از عواملی را که موجب اختلال و ناکارآمدی عملکرد یک تیم می شود را معرفی می کند. در این هرم نبود اعتماد، ترس از اختلاف، تعهد نداشتن، اجتناب از پاسخگویی و مسئولیت پذیری و عدم توجه به نتیجه در ۵ سطح علت های ناکارآمدی یک تیم معرفی شدند.
✅ بر اساس این مدل، یک مدیر برای اینکه بتواند تیم کارآمد و موفقی داشته باشد باید مهارت هایی را یاد بگیرد که بتواند این ۵ اختلال را مدیریت کند و از بین ببرد. برای مثال اگه یک مدیر می بیند که افراد از مسئولیت پذیری اجتناب می کنند باید بتواند بر عملکرد افراد نظارت بیشتری داشته باشد و آن ها را هدایت کند. یا اگه می بیند به نتیجه بی توجهی می شود، باید به خروجی ها دقت بیشتری داشته باشند و نتیجه محور شوند.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ فرایند حل مسأله
✅ چگونه میتوانید #مسائل خود را حل کنید؟ فراگیری مهارتهای حلمسئله میتوانند تغییر بزرگی در شغل شما ایجاد کنند. پیدا کردن راهحلی برای مسائل، بخشی اساسی از نقش هر مدیر در سازمان است. بسیار ضروری است که بتوانید برای کسب موفقیت به توانایی خودتان برای حل مسائل اعتماد کنید. بخش زیادی از این اعتماد به نفس، از در اختیار داشتن رویهای مناسب برای مقابله با مسائل بدست میآید.
✅ اگر رویهای برای حل مسئله داشته باشید میتوانید مسائل را به سرعت و به طریقهای موثر حل کنید؛ اما اگر رویهای برای حل مسئله نداشته باشید، راهحلهای شما ممکن است بیفایده باشند یا ممکن است به #حل_مسئله منجر نشود و در همان شرایط گیر کنید که در هر دوی این حالتها عواقب دردناکی متوجه شما خواهد بود.
1⃣ مشخص کردن مسأله
✅ چه اتفاقی افتاده است؟
2⃣ جمع آوری اطلاعات
✅ چه چیزهایی می دانیم؟
3⃣ تحلیل اطلاعات
✅ علت های ریشه ای کدامند؟
4⃣ ارائه راه حل ها
✅ چه کارهایی می توانیم انجام دهیم؟
5⃣ انتخاب راه حل
✅ بهترین راه حل کدام است؟
6⃣ برنامه ریزی برای اجرا
✅ چگونه می توانیم انجام دهیم؟
7⃣ پیاده سازی و آزمایش
✅ آیا توانستیم مسأله را حل کنیم؟
8⃣ بهبود بخشی مستمر
✅ امکان وجود دارد؟
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar