✍ نقشه سودمندی برای خریدار
✅ این نقشه بر #خریداران تمرکز دارد و کمک میکند مکانهای خالی را مشخص کنید که محصول یا خدمت شما بهاحتمالزیاد میتواند آنها را پر کند. چرخه تجربه خریدار (BEC) به ۶ مرحله تجربه خریدار و انواع تجربههای او در هر مرحله اشاره میکند. اصول سودمند کردن محصول برای خریدار در مراحل مختلف تجربه خریدار پیاده میشوند.
✅ #مدیران میتوانند با استفاده از این نقشه راههایی برای ارائه روشهای سودمند جدید و متفاوت پیدا کنند و همچنین موانع تبدیل غیرمصرفکننده به مصرفکننده را از میان بردارند. سودمندی استثنایی زمانی بهدست میآید که محصولات و خدمات شما بزرگترین موانع را از چرخه تجربه خریدار حذف کند و دلیلی قانعکننده برای استفاده از محصول شما به مشتری بدهد.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ استراتژی خود را تصویرسازی کنید
✅ #استراتژی خود را تصویرسازی کنید تا بتوانید خلاقیت افراد سازمان را شکوفا کنید، به آنها کمک کنید اقیانوسهای آبی را ببینند و استراتژی را برایشان توضیح دهید تا آن را به بهترین شکل اجرا کنند.
✅ همیشه مقاومتهایی در راه #تغییر وجود دارد و اجرای استراتژی اقیانوس آبی نیز با این مشکل مواجه است، زیرا افراد را از گوشه امن بیرون کشیده و روشهای قدیمی آنها را به چالش میکشد.
✅ برای به حداقل رساندن خطر بیاعتمادی، بیمیلی به همکاری با دیگران و حتی خرابکاری، #فرایند امنی برای طراحی و اجرای استراتژی در پیش بگیرید.
✅ فرایند امن طراحی و اجرای #استراتژی 3 اصل کلیدی دارد:
▪#مشارکت_کردن:
مشارکت دادن افراد در تصمیمگیریهای استراتژیک که بر کار آنها هم اثر دارد.
▪#توضیح_دادن:
توضیح دادن دلیل اتخاذ این تصمیمات به افرادی که در کار مشارکت دارند و از آن تاثیر میپذیرند.
▪#شفاف_سازی_انتظارات:
بیان شفاف قوانین جدید بازی بعد از طراحی استراتژی.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ گام های کلیدی طراحی یک استراتژی قوی
✅ برای طراحی یک #استراتژی_قوی باید ۴ گام کلیدی انجام دهید. اگر نمیتوانید هر یک از این مراحل را اجرا کنید، باید آنقدر استراتژی را تغییر دهید تا همه موارد را پوشش دهد:
1⃣ سودمندی استثنایی برای خریدار
2⃣ قیمت معقول
3⃣ معادله همیشگی هزینه / سود
4⃣ مقابله با موانع سازگاری
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
38.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥤تبلیغ #کوکاکولا که مرزهای تخیل را جابه جا می کند.
#کلیپ_کوتاه
#تبلیغ_خلاقانه
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ بوم استراتژی
✅ #بوم_استراتژی ابزاری برای درک شرایط فعلی بازار است. پس باید موارد زیر را بدانید:
▪#رقبا در حال حاضر در چه بخشهایی سرمایهگذاری کردهاند.
▪#صنعت شما در حال حاضر چطور رقابت میکند (از نظر محصولات، خدمات و ارسال).
▪#مشتریان چه مزایایی از رقبای فعلی شما در بازار دریافت میکنند.
✅ منحنی BOS شما باید:
▪کاملا با #منحنی رقبای فعلی فرق داشته باشد.
▪باید #عوامل_رقابتی که در صنعت نادیده گرفته شده را کاهش دهد یا حذف کند (در نتیجه هزینهها کاهش مییابد).
▪ عوامل رقابتی جدیدی را ارتقا داده و/یا خلق کند که #صنعت شما در حال حاضر ارائه نمیدهد (در نتیجه تمایز افزایش مییابد).
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ خودناتوان سازی
✅ #خود_ناتوان_سازی یکی از رفتارهای رایجی است که به فرد امکان می دهد تا شکست خود را به عوامل بیرونی (بهانه) و موفقیت خود را به عوامل درونی (به منظور کسب افتخار) نسبت دهد. موفقیت در ی مستلزم تلاش بسیاری است چرا که با صنعتی شدن جوامع، رقابت بیشتری در زمینه تحصیلی حکمفرما شده است.
✅ #رقابت_تحصیلی فرد را به سمت معیار های جمعی می کشاند که ممکن است از سطح توانایی او بیشتر باشد در نتیجه فرد هر کاریمی کند تا در صورت عدم موفقیت بتواند دلیلی برای خود داشته باشدیکی از رفتار های رایجی که در این موقعیت ها اتفاق می افتاد خودناتوان سازی تحصیلی است.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ کوه یخ مراقبت از سلامت روان
✅ #بهداشت_روان یا #سلامت_روان به معنی سلامت هیجانی و روانشناختی است، به شکلی که فرد بتواند از تفکر و توانایی های خود استفاده کند، در جامعه عملکرد داشته باشد و نیازهای معمول زندگی روزمره را برآورده سازد. پیشگیری از پیدایش بیماری های روانی و سالم کردن محیط روانی از نیازهای اولیه تامین بهداشت روانی محسوب می شود.
✅ فردی که می تواند به فشارهای معمول #زندگی_روزمره غلبه کند و یک زندگی مستقل داشته باشد را می توان به عنوان یک فرد دارای سلامت روان معرفی کرد. هدف بهداشت روان یا سلامت روانی، رسیدن به آرامش و رضایت باطن است «بهداشت روان» تنها به تشریح علت اختلال ها نمی پردازد، بلکه پیشگیری ناراحتی روانی به معنای وسیع آن با هدف جلوگیری از وقوع بیمارهای شدید روانی را نیز دنبال می کند.
#کوه_یخ
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ خودمراقبتی
✅ #خود_مراقبتی عملی است که در آن، هر فردی از دانش، مهارت، و توان خود به عنوان یک منبع استفاده میکند تا بهطور مستقل از سلامت خود مراقبت کند. منظور از بطور مستقل، تصمیمگیری دربارهٔ خود و با اتکا به خود است. البته این تصمیمگیری میتواند شامل مشورت و کسب کمک تخصصی یا غیرتخصصی از دیگران (چه متخصص، چه غیرمتخصص) نیز باشد.
✅ #مراقبت_از_خود به معنای عملی است که در آن شخص از خود به عنوان یک منبع استفاده و بطور مستقل از دیگران از سلامت خودش مراقبت میکند. در اینجا منظور از استقلال عمل، تصمیم گیری برای خویش با اتکای به خود شخص میباشد، اما شامل مشورت و کسب کمک تخصصی یا غیرتخصصی از دیگران (چه افراد غیر متخصص و چه متخصصین) نیز میشود.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ از زندگی خود مراقبت کنید
✅ بخش مهمی از #زندگی ما در دنیای ارتباطات میگذرد. ارتباطات ما به چند بخش ارتباط با خدا و معنویات، ارتباط با خود، ارتباط با دیگران و ارتباط با جهان هستی قابل تقسیم است که در هرکدام از این بخشها، همچنان اهمیت خودمراقبتی پابرجاست.
✅ اولین سطح #خودمراقبتی ارتباطی، به ارتباط ما با خودمان اختصاص دارد. اینجا توجه بهخودشفقتی اهمیت مییابد. خودشفقتی شامل چندبخش است.
▪مهر وهمدلی با خود داشتن،
▪خود را بخشی از جهان دانستن،
▪ذهن آگاهی و حضور و تماشای خود بدون قضاوت.
▪پذیرش اینکه حس مشترک انسانی بین همه انسانها وجود دارد و آنچه من تجربه میکنم، برای همه پیش میآید.
✅ یعنی #پذیرش اینکه من الان احساس ناخوشایندی دارم، آن را میپذیرم، از خودم حمایت و مراقبت میکنم و اجازه میدهم آن احساس عبور کند. در واقع، شفقت مرهمی است که بهخود میدهم تا در عبور از رنج به من کمک کند. در دنیای خودمراقبتی، روی مهارت تابآوری کار میکنیم. برای اهدافمان برنامهریزی میکنیم و خود را متعهد به انجام آن میدانیم.
✅ در سطح #ارتباط_با_دیگران، رابطههای زندگی را بررسی میکنیم. حالا که قرار است خودمراقبتی را در زندگی از سطح ایده به اجرا درآوریم، یک قدم مؤثر این است که دایره ارتباطی امنی برای خودمان بسازیم. برای ارتباطاتمان مرز مشخصی تعیین کنیم. با افرادی که کاری جز اتلاف وقت و انرژی ما ندارند، قطع ارتباط کنیم و معاشرت های خود را براساس یک رابطه کارآمد و آرام بخش سامان دهیم.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ خودمراقبتی ضرورت زندگی سالم #پایگاه_جامع_مدیریار www.modiryar.com @modiryar
✍ خودمراقبتی ضرورت زندگی سالم
✅ شاید تصور کنید یک حمام آب گرم، زود خوابیدن و نوشیدن یک دمنوش نشاطآور، #خود_مراقبتی محسوب میشود. این تصور در عین حال که درست است، اما کامل نیست. در سادهترین تعریف، خودمراقبتی مجموعه کارهای روزمرهای است که برای زندگی بهتر و سالمتر انجام میدهیم؛ کارهایی آموختنی، هدفمند و آگاهانه که با انجام آنها کارایی و رضایت ما افزایش مییابد.
✅ در واقع خودمراقبتی، مهارتی است که به ما کمک میکند به شیوه مطلوب زندگی نزدیک شویم. این مهارتها زمانی برای ما کارایی خواهند داشت که بهصورت عادت دربیایند. در این صورت است که خودمراقبتی به فعالیتی تبدیل میشود که به ما انرژی مضاعف میبخشد، #سلامت جسم و روانمان را تضمین میکند و به ما قدرت ادامه زندگی میدهد.
✅ نخستین قدم در خودمراقبتی، توجه به #سلامت_جسم است. خودمراقبتی در بعد جسمی شامل چند بخش میشود: بررسی وضعیت سلامت بدن از طریق معاینات و آزمایشهای دورهای منظم و رسیدگی به وضعیت سلامت درصورت لزوم، داشتن برنامه ورزشی منظم، خوردن منظم غذاهای سالم، نوشیدن آب کافی، داشتن استراحت کافی و اجتناب از فعالیتها و اقدامات پرخطر.
✅ اگر دقت کنید در این بخش دو ویژگی مهم در اقدامات خودمراقبتی مورد توجه قرار گرفته است؛
▪منظم بودن
▪کافی بودن
این به این معناست که #خودمراقبتی اگر بخواهد ثمربخش باشد، باید بهصورت یک برنامه منظم دائمی درآید و هر فعالیتی در آن، برای هر کس متناسب با نیاز او به میزان«کافی» انجام شود. خودمراقبتی در بخش روحی-روانی نیازمند هوشیاری و آگاهی بیشتری است.
✅ #نقش_خودمراقبتی در پیشگیری از بسیاری از آسیبهای روحی غیرقابل انکار است. اقدامات به ظاهر کوچک و سادهای که ما در مسیر خودمراقبتی انجام میدهیم، توانمندی و قدرتی در ما پدید میآورد که در مقابله با بسیاری از بحرانها و موقعیتهای دشوار زندگی، کمککننده و کارگشاست.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ اثرات استرس
✅ #استرس واکنشی طبیعی است که همه ما بارها و بارها تجربهاش کردیم. در بیشتر موارد زودگذر است و حتی احساس و واکنشهای ما پس از آن بسیار بهتر و مثبتتر خواهد بود. اما گاهی در طولانیمدت همراه ماست و کمکم همراه با خود انواع اختلالات و بیماریها را به ارمغان میآورد.
✅ بدن ما به صورتی طراحی و خلق شده که میتواند عوامل استرسزا را تجربه کند و بهصورت طبیعی به آنها پاسخ دهد یا واکنش نشان دهد. زمانی که چالشهایی را در زندگی تجربه میکنید، بدن شما پاسخهای فیزیکی و ذهنی تولید میکند، که دقیقاً همان #استرس است.
✅ جالب است بدانید که پاسخهای استرس به بدن شما کمک میکند تا با موقعیتهای جدید سازگار شود. استرس گاهی سازنده است و سبب #هوشیاری، افزایش انگیزه و آمادگی شما در مواجه با خطرات میشود.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ راه موفقیت از پل ریسک عبور می کند
✅ فراموش نکنید #ریسک_پذیری وجه تمایز افراد عادی با افراد موفق است. افراد ریسکپذیر بیشتر از سایرین برای موفقیت و تحقق شرایط بهتر، تلاش میکنند. ریسک پذیری (risk taking) یکی از مفاهیم کلیدی در زندگی و تصمیمگیریهای ماست که تأثیر قابل توجهی در سیر زندگی و موفقیتهای فردی و سازمانی دارد.
✅ این مفهوم ارتباط بین #تصمیم_گیری و نتیجه آن را به صورت بسیار دقیقتری به ما نشان میدهد. اگرچه این مفهوم ممکن است به نظر یک قاعدهی ریاضی ساده بنظر برسد که “خطر بیشتر، سود بیشتر” است، اما در عمل، ریسک پذیری یک هنر است که نیاز به توازن و درک عمیق از شرایط و پیشامدها دارد.
✅ در پیوستن به این مفهوم جذاب، هر فرد و #سازمان به سمت چالش هایی برای رشد خود می رود تا بفهمد که آیا آمادگی دارد به سمت جادههای ناشناخته و پرخطر اقدام کند و یا بر محافظهکاری و ثبات تمرکز داشته باشد. بنابراین، میتوان گفت ریسک پذیری، یکی از عوامل کلیدی تعیینکنندهی مسیر موفقیت و دستیابی به اهداف است که به تازگیها و با رونقهای خاص خود، در ادراک انسانها و جوامع نقش مهمی را ایفا میکند.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ مهارت نه گفتن
🔺 اگر می خواهید رشد کنید، زیاد «نه» بگویید
🔻 if you want to grow say no a lot
✅ یکی از نشانههای داشتن #اعتماد_به_نفس این است که در صورت لزوم درخواست دیگران را رد کنید. مهارت «نه» گفتن ازجمله مهارتهای بسیار پراهمیت است و متاسفانه درصد زیادی از مردم در کل دنیا هرگز این قابلیت را در خود پرورش نمیدهند.
✅ در حالی که اگر بدانند مهارت #نه_گفتن چیست، به افرادی قردرتمند، وقتشناس و موفق تبدیل میشوند. بسیاری از مردم برای «نه گفتن» به دیگران مشکل دارند و نمیتوانند بدون احساس گناه این کار را انجام دهند. وقتی کسی از آنها خواهشی میکند هرگز او را رد نمیکنند و حتی اگر با دردسر مواجه شوند باز هم آن خدمت را انجام میدهند.
✅ اما از آنجایی که هر کاری بهایی دارد #بهای_پذیرش آن خواهش این است که شخص از برنامه خود عقب میماند و در مدیریت زمان روزانه خود با مشکلات جدی مواجه میشود. به این ترتیب همواره در انجام امور خودش دچار مشکل میشود و نمیتواند هیچ بهانهای بیاورد زیرا این ضعف خود اوست که نمیداند مهارت نه گفتن چیست.
#مهارت_نه_گفتن
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ دام های پنهان تصمیم گیری
▪دام خاطرات
▪دام شواهد تائید کننده
▪دام هزینه سوخت شده
▪دام شیوهی بیان مساله
▪دامهای برآورد و پیش بینی
▪دام محافظه کاری بیش از حد
▪دام اعتماد به نفس بیش از حد
✅ آنچه #دام_های_تصمیم_گیری را بسیار خطرناک میکند، نامشهود بودن آنهاست. هیچ کس نمیتواند ذهن خود را از این خطاهای تصمیمگیری جدا کند اما میتوان از الگوی خلبانان تبعیت کرد و ضمن شناخت این دامها آن ها را مدیریت کرد.
✅ما علاوه بر مرور علل و مظاهر این دامها شیوههای مشخصی ارائه میدهیم که مدیران میتوانند از آنها برای دور ماندن از این دامها استفاده کنند. این نکته را به یاد داشته باشیم بهترین دفاع همیشگی آگاهی است.
✅ #تصمیمات_بد در بسیاری از مواقع به شیوه تصمیمگیری مربوط میشوند. گزینهها به روشنی تعریف نشده اما گاها این #تصمیم_گیری اشتباه مربوط به فرآیند تصمیمگیری نیست؛ بلکه برعکس به ناخودآگاه و مغز تصمیم گیرنده مرتبط است. کارکرد مغز انسان میتواند در انتخابهایی که به عمل میآوریم خراب کاری کند.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ چهارچوب ها و عادت هایی که مانع موفقیت می شوند
✅ منظور از #موفقیت بیشتر این نیست که بیشتر و سخت تر کار کنید، بلکه به این معنی است که هوشمندانه تر و با برنامه ریزی بهتر کارهای خود را به انجام برسانید. برای این منظور بهترین راهکار این است که از کوتاه ترین زمان، بیشترین استفاده را ببرید و اولین قدم برای چنین هدفی نیز، ترک عادت های بد و اشتباه در زندگی است.
✅ چهارچوب ها و #عادت_های_شما هستند که موفقیت را برایتان به ارمغان می آورند و گاهی همان عادت ها و چهارچوب ها مانع رسیدن شما به موفقیت هستند. عادت های ویرانگر اولین مانع سر راه موفقیت است.
✅ همه به این امر واقف هستیم که برخی از اشتباهاتی که هر روز آن ها را تکرار می کنیم، می توانند ما را از داشتن کار یا زندگی پیروز و پربار دور نگه دارند. از این رو، لازم است پیش از هرگونه #تصمیم_گیری، در وهله اول به حذف اشتباهات پرداخته و سپس مسیر مناسب برای تحقق اهداف خود را پیدا کنیم.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
🔺 چرا فرصت های رشد مهم هستند؟
🔻 Why are opportunities for growth important?
✅ اگر میخواهید در حرفه خود #پیشرفت کنید، به شرکتها نشان دهید که در حال تلاش برای رسیدن به پتانسیل کامل خود هستید. کارفرمایان به دنبال افرادی هستند که ابتکار عمل داشته باشند و بخواهند مهارت های خود را بهبود بخشند. یکی از راه های انجام این کار، جستجوی فرصت هایی برای رشد به عنوان یک حرفه ای است.
✅ #فرصت_های_رشد موقعیتهایی هستند که میتوانید در شغل خود پیشرفت کنید. راه اصلی برای رشد به عنوان یک حرفه ای، یافتن راه هایی برای بهبود مهارت ها و دانش کاربردی است. شما می توانید این کار را با جستجوی مسئولیت ها و تجربیات جدید انجام دهید.
✅ #کلید_رشد_شغلی باز بودن در برابر اشتباه کردن است. وقتی مایلید چیزهایی را امتحان کنید، حتی شکستهایتان میتوانند چیزهای زیادی به شما بیاموزند. حتی ممکن است متوجه شوید که در آنچه تلاش می کنید نیز موفق هستید.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ مدیریت ریسک
✅ #مدیران هر کسب و کار و سازمانی برای کسب موفقیت، باید شناخت کاملی از خطرات تهدید کننده آن کسب و کار یا سازمان به دست بیاورند؛ برای کسب این شناخت و مدیریت صحیح یک کسب و کار، مدیران سازمان ها و کسب و کارهای موفق، از فرآیندی تحت عنوان مدیریت ریسک کمک می گیرند.
✅ مدیریت ریسک چیست؟
#فرآیند_مدیریت_ریسک، مجموعه ای از فعالیت های مختلف است، که همگی در راستای شناخت ریسک های موجود، تحلیل و ازیابی آن ها و در نهایت مدیریت این ریسک ها صورت می گیرند.
✅ چرخه مدیریت ریسک
مراحل فرآیند مدیریت ریسک یا همان چرخه مدیریت ریسک عبارت است از:
▪شناسایی ریسک های موجود
▪تجزیه و تحلیل ریسک ها
▪اولویت بندی ریسک ها
▪جلوگیری یا رفع ریسک ها
▪نظارت بر نتایج حاصل
✅ آیا مدیریت ریسک انواع مختلفی دارد؟
از آن جایی که مدیران برای مدیریت هر کسب و کار و سازمانی باید به حوزه ها و جنبه های مختلفی از مجموعه خود توجه داشته باشند، به طور قطع به روش های مدیریتی مختلفی نیاز دارند؛ انواع روش های #مدیریت_ریسک عبارت اند از:
▪مدیریت ریسک مالی
▪مدیریت ریسک پروژه
▪مدیریت ریسک عملیاتی
▪مدیریت ریسک استراتژیک
▪و...
✅ چه راهکارهایی برای مدیریت ریسک بهتر وجود دارد؟
راهکارهای مختلفی برای #مدیریت_ریسک_ها و بهبود و پیشرفت کسب و کارها و سازمان ها وجود دارد، که برخی از آن ها عبارت اند از:
▪انتقال ریسک ها
▪کاهش اثرات ریسک ها
▪به اشتراک گذاری ریسک ها
▪اجتناب و دوری از ریسک ها
▪پذیرش ریسک و رویایی با آن
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ انواع ریسکها
دستهبندی ریسکهایی که در یک سازمان وجود دارد، به آنها کمک میکند تا نگاهی جامع به ریسکها داشته و بتوانند آن را #کنترل کنند.
▪ریسکهای استراتژیک
(مثال: شهرت، روابط مشتریان، نوآوریهای فنی)
▪ریسکهای مالی
(مثال: مالیات، اعتبارات، بازار)
▪ریسکهای حاکمیتی و انطباقی
(مثال: اخلاق کسبوکار، تجارت بینالملل، نظارتی)
▪ریسکهای عملیاتی
(مثال: امنیت و حریم خصوصی، زنجیره تامین، مسائل نیروی کار)
✅ استراتژیهای لازم برای اینکه سازمانها ریسک قابل قبول داشته باشند:
▪استراتژی کاهش ریسک:
در این رویکرد سیاستها، فناوری، آموزش نیروی انسانی و دیگر عناصر سازمانی برای کاهش #ریسک به یک سطح قابل قبول در سازمان دلالت دارد.
▪استراتژی انتقال ریسک:
در این رویکرد، #سازمان با یک شخص ثالث قرارداد میبندد تا طرف سوم بتواند تمام یا بخشی از هزینههای ریسکی را که احتمال دارد رخ دهد، تقبل کند.
▪استراتژی قبول ریسک:
این #استراتژی، ریسک موجود را میپذیرد؛ زیرا هزینه کاهش و پتانسیل لازم برای آسیب به سازمان بسیار کم است.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ مدل مفهومی و سطوح جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری
✅ #جایزه_ملی_مدیریت_فناوری_و_نوآوری با هدف ارائه یک مدل بلوغ برای ارتقاء قابلیتهای فناوری و نوآوری در سازمانها طراحی شده است تا بتوانند با شناخت چالشهای خود در هر مرحله، گامهایی بهسوی رقابتپذیری پایدار بردارند.
✅ این #مدل که ۴ سطح از بلوغ را در این عرصه ارائه میکند، سیر عملکرد بینالمللی و حرکت مبتنی بر شکلگیری قابلیتهای درونزای فناوری و نوآوری را ترسیم مینماید.
#مدل_مفهومی
#مدل_مدیریت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
Modiryar | مدیریار
✍ مدل بلوغ دیجیتال #مدل_مفهومی #مدل_مدیریت #پایگاه_جامع_مدیریار www.modiryar.com @modiry
✍ مدل بلوغ دیجیتال
▪#مدل_بلوغ_دیجیتال (Digital Maturity Model) که به اختصار DMM نامیده میشود با شناسایی شکافهای موجود، به تعیین مناطق کلیدی تمرکز و تعریف نقطه شروع کمک میکند.
▪#مدل_بلوغ دیجیتال در سازمان یا شرکت مطابق تصویری که در ادامه آورده میشود، قابل ترسیم است. در این مدل سه بُعد و مولفه اصلی مطرح است:
✅ سطح بلوغ شرکت:
▪در این مدل سه موقعیت برای شرکت در نظر گرفته شده که شامل #دارایی_دیجیتال، تجربه دیجیتال و تحول دیجیتال است. در سطح دارایی دیجیتال، اسناد و ارتباطات مختلف بهتدریج از کاغذی و حالت سنتی به محتوای دیجیتال تغییر خواهد کرد.
▪اکثر شرکتها درحال حاضر در مرحله دوم تجربه دیجیتال هستند. در این مرحله، به ارائه قابلیت و راهکارهای دیجیتالی برای بیمهشدگان، نمایندگان و #کارکنان توجه خواهد شد. مرحله نهایی تحول دیجیتال است.
▪تعداد کمی از شرکتهادر #سطح_بین_الملل در این مرحله هستند، زیرا این سطح از بلوغ به یک ساختار کاملا دیجیتالی اشاره دارد که میتواند بهسرعت به فرصتهای بازار پاسخ دهد، محصولات جدید تولید کند، مدل کسبوکار جدید راهاندازی و در حوزههای فناوری سرمایهگذاری کند.
✅ تمرکز اولیه تغییر شکل دیجیتالی (محورهای X-Y):
▪#مدل_بلوغ_دیجیتال_ماتریسی است که از تقاطع دو محور افقی و عمودی ایجاد میشود. در محور افقی (محور x) بهمنظور تدوین استراتژیها و برنامهها به عوامل درونی سازمان از جمله افزایش کارایی، کاهش هزینهها، رعایت مقررات و اجرای مؤثر تعهدات توجه شده است.
▪در سالهای اخیر، شرکتهابیشتر روی #تجربه_مشتری (محور y) متمرکز شدهاند و برای هدایت استراتژیها و برنامهها، دیدگاهی برون سازمانی دارند. سؤالی که در اینجا مطرح میشود این است که کدام رویکرد و نگرش مؤثرتر است؟ بهترین رویکرد، یافتن تعادل مناسب بین تجربه مشتری و جهتگیریهای تجربه عملیاتی کسبوکار است.
✅ استراتژی دگرگونی:
▪چهار ربع ایجادشده در این ماتریس ۲×۲ نشاندهنده چهار رویکردی است که توسط شرکتهای بیمه اتخاذ میشود. بهمنظور تحقق هر یک از رویکردهای موجود میبایست پروژههایی را #طراحی، تدوین و پیادهسازی کرد.
▪#تحول_مبتنی_بر_مشتری (ربع بالا سمت چپ ماتریس) پروژههای دیجیتالی را در اولویت کاری خود قرار میدهد که قابلیتهای جدیدی را برای مشتریان و شبکه فروش محصولات و خدمات خود فراهم کند.
✅ نتیجه:
▪یک #تحول مبتنی بر عملیات اجرایی (ربع پایین سمت راست ماتریس) بر تقویت زیرساخت با سیستمهای اصلی مدرن، هوش تجاری و فناوریهایی که عملیات داخلی را بهبود میبخشد، تمرکز دارد.
▪ربع بالا سمت راست ماتریس «تحول مبتنی بر نوآوری» نامیده میشود و به پیشرفت در تمام سه بخش دیگر بستگی دارد. در این زمینه، شرکتها از پلتفرمهای دیجیتال، فناوریهای تحولآفرین و حتی اضافهکردن بازوی فناوری (Partnership) برای ایجاد #خلاقیت و تحول استفاده میکنند.
▪پروژههایی که با #هدف_تحول در کسبوکار تعریف خواهد شد در این سه ربع ماتریس قرار دارند. فعالیتهای موجود در ربع کسبوکار نیز مهم تلقی میشوند. درواقع، این فعالیتها پایهای برای طراحی و پیادهسازی سایر قابلیتهای تحولآفرین به شمار میآیند.
#مدل_مفهومی
#مدل_مدیریت
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
32.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍ خودت خوب میدانی
#دکتر_مهدی_یاراحمدی_خراسانی
⛱ آنچه بر سر زبانم میآید و با همهی وجود عاشقانه نثارت میکنم نه لقلقهی زبان است و نه آرایش کلام. من نه اهل ریاضتم نه مرد سیاست. با ساغر و پیمانه هم سر و کاری ندارم. صادقانه و عاشقانه سخن میگویم، حرفی که میزنم عادت و تکرار نیست، از عمق جانم میجوشد و آداب مهربانی را به جا میآورد. هر کسی نداند خودت خوب میدانی از چه سخن میگویم و چه اتفاقی افتاده است؟ آن وِلوِلهای که نگاهت در دلم انداخته فَوَران و غَلَیان احساسات مرا برانگیخته است و گاه به گاه شعر و سرور عاشقانهای میشود که در رسای قامت رشید و رخسار سپید تو میسرایم.
⛱ ضربان قلب من به افق پلک زدنهای تو تنظیم شده است و ضربآهنگ اشتیاق و انتظار تو را مینوازد. من در زندان چشمانت اسیرم و برق نگاهت یارای بیان همهی آنچه در وجودم میگذرد را از من گرفته است. تو بیمحابا با چشمانت به من لبخند میزنی و از سیل خروشان شادمانی و امیدواری که در زندگانیام به پا میکنی بیخبری. باور میکنی واژه کم میارم برای تصویر این همه زیبایی که خدای مهربان به من ارزانی داشته است؟ پس بهتر است بیش از این چیزی نگویم و مابقی بین من و تو پنهان بماند. اما حق این است که تو را به خدا واگذار کنم که خوابم را ربودهای و قلبم را مستبدانه به تسخیر خویش در آوردهای.
#دلنوشته
#غارتنهایی
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ چرخه کارآفرینی
✅ #چرخه_عمر_كارآفريني در تمام كسب و كارها در كليه مقياسها خودش رانشان ميهد، از يك كسب و كار در حال آغاز در يك گاراژ كوچك گرفته تا يك شركت كارآفريني كه عضو ۵۰۰ شركت برتر جهان است.
✅ اين چرخه با يك #كارآفرين آغاز ميشود كه يك فرصت را كشف ميكند، سازماني را جهت پيگيري اين فرصت ايجاد ميكند، منابع مورد نياز را جمع آوري ميكند، يك طرح عملي را پياده ميسازد، ريسكها و نتايج مثبت كار را محاسبه مي كند و تمام اينكارها را در يك بازه زماني معين انجام ميدهد.
✅ ما #مديريت_كارآفرينانه را بمعناي كسب دانش كارآفرينانه و بكار بردن آن در جهت افزايش تأثير گذاري يك كسب و كار كوچك و يا متوسط و يا يك ايده داراي ريسك تعبير ميكنيم. قلب مديريت كارآفرينانه برخورد دائم با موضوعات مديريتي زير است:
▪ ايده متهورانه شما چيست؟
(مأموريت و ارزش ها)
▪قرار است اين ايده به كجا برسد؟
(اهداف و مقاصد)
▪روش رسيدن به اهداف چيست؟
(استراتژي رشد)
▪چه چيزهايي نياز داریم تا به این اهداف برسیم؟
(افراد و منابع مالي)
▪چه ساختاري براي آن بهتر است؟
(ظرفيت هاي سازماني)
▪چه مقدار سرمايه و چه زماني نيازمند است؟
(استراتژي مالي)
▪چه زماني به مقصد نهايي مي رسد؟
(چشم انداز موفقيت)
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar
✍ روند هورمونی استرس
✅ تعریف استرس
▪#استرس یک واکنش طبیعی #بیولوژیکی به یک وضعیت بالقوه خطرناک است. هنگامی که با استرس ناگهانی روبرو میشوید، مغز، بدن را سرشار از مواد شیمیایی و هورمونهایی مانند آدرنالین و کورتیزول میکند. این کار مغز باعث میشود، قلب شما با سرعت بیشتری ضربان داشته باشد و خون را به عضلات و اندامهای مهم بفرستد. در این حالت، بدن دچار افزایش انرژی میشود و مغز هوشیاری بیشتری پیدا میکند تا بتواند بر نیازهای فوری بدن متمرکز شود. واکنشها و پاسخهای استرسی دارای مراحل مختلف هستند و نحوه سازگاری افراد با آنها ممکن است، متفاوت باشد.
✅ هورمونهای استرس
▪وقتی احساس خطر میکنید، #هیپوتالاموس در پایه مغز شما واکنش نشان میدهد. «هیپوتالاموس» (Hypothalamus) سیگنالهای عصبی و هورمونی را به غدههای آدرنال بدن ارسال میکند.
▪این غدهها میتواند هورمونهای زیادی را در بدن آزاد کنند. این هورمونها روش طبیعی برای آماده سازی بدن برای مواجهه با خطر و افزایش احتمال بقا به شمار میآیند.
▪با پیام غده هیپوتالاموس به هیپوفیز و رها سازی #آدرنوکورتیکوتروپین، هورمونهای استرس از غدد فوق کلیوی ترشح میشوند.
#پایگاه_جامع_مدیریار
www.modiryar.com
@modiryar