🔘آیه ليله القدر
💧«إِنَّا أَنزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ»
💧اين آيه از جمله آياتی است كه علاوه بر معنا و تفسير ظاهری، به حكم تفسير باطنی بر آن حضرت منطبق است. در «تفسير» فرات كوفی با ذكر سند از امام صادق(ع) نقل شده است كه حضرت در تفسير آيه «إِنَّا أَنزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ» فرمودند:
««لَيْلَه» فاطمه و «القدر» الله است.»
💧سپس افزودند:
«فمن عرف فاطمه حق معرفتها، فقد أدرك ليله القدر وإنّما سمّيت فاطمه لأن الخلق فطموا عن معرفتها؛
پس هر كسی كه حضرت فاطمه را به درستي و «كما هو حقّه» بشناسد، ليله القدر را درك كرده است و فاطمه به اين نام، نامگذاری شده، به خاطر آنكه مردم از شناخت او عاجزند.»
💧حضرت فاطمه(س)، ليله القدر است؛ زيرا:
💧1- در ميان همه شب ها، آنچه بی نظير و مطلوب است، شب قدر است. در ميان همه زن ها نيز آنكه بی نظير و مطلوب است، حضرت فاطمه(س) است؛
💧2- از آن حضرت، تعبير «ليل» شده است؛ زيرا همان گونه كه شب همه چيز را در بر می گيرد، ظلم و ستم بنياميّه آن حضرت را در بر گرفت؛
💧3- حضرت فاطمه(س)، شب و ليل است؛ زيرا شب، بيانگر پوشيدگی، مستوری، حجاب، عفّت و حياء است؛
💧4- ويژگی شب قدر، توبه و نزديكي به خدا، اطاعت، بندگی و حفظ احكام است. ويژگی فاطمه (س) و راه و روش و سيره آن حضرت نيز، قرب به خدا، اطاعت و بندگی او و حفظ ارزش های الهی است؛
💧5- مهمترين و ممتازترين عمل در شب قدر، علم و پرداختن به آن است. در ميان صفات و ويژگی های حضرت فاطمه(س) نيز علم و معرفت و آگاهی آن حضرت به خدا، دين خدا، تكاليف، وظايف و ارزش های انسانی، از همه مهمتر و بزرگتر است. ارزش ساير اعمال آن حضرت به همين آگاهی و شناخت و علم اوست و اين از بزرگترين درس ها و تعاليم برای همه، به خصوص برای زنان است؛
💧6- شب قدر از هزار ماه، بهتر است و يك لحظه و يك روز زندگی و سيره حضرت زهرا (س)، از هزاران ماه و سال زندگی كه در آنها خبری از آن راه و روش و الگو نباشد، بهتر است؛
💧7- شب قدر، ظرف و جايگاه «قرآن» است.جايگاه حضرت زهرا (س) و گفتار، كردار و زندگی آن حضرت هم در تفسير عملی قرآن و تجسّم و تبلور آيات آن است. همان گونه كه انسان در شب قدر به قرآن، نزديكتر شده و آن را بر سر می نهد، با نزديك شدن به حضرت زهرا (س)نيز انسان به قرآن نزديك شده و آن را نصب العين خود قرار می دهد؛
💧8- شب قدر همان ليله مباركه، يعنی شب نزول بركت و ارزش ها است و چشمه ای است كه اين فضايل و سعادت ها از آن جوشيده و نازل می شود. فاطمه (س) نيز محلّ نزول و صدور اين اصالت ها، ارزش ها و مكارم است؛
💧9- شب قدر، تجمّع ملائكه الله است و بهره از عالم ملكوت، افزونتر خواهد بود. آن كس هم كه بيشتر با حضرت فاطمه(س) نزديكتر شده و از آن حضرت بهره ببرد از خوی و خصلت ملائكه، حظّ فزونتری برده و به عالم فرشتگان و تجرّد و تقدّس، نزديكتر می گردد؛ بلكه از آنها نيز، برتر می رود؛
💧10- ممكن است سال ها بگذرد و كسی از شب قدر، جز ظاهری، بيش درك نكند؛ امّا اگر از حقيقت آن، ذرّه ای درك نمايد، چنان آگاهی و تنبّه بيداری به او می بخشد كه مسير زندگی اش عوض می شود و سخت به خدا نزديك می گردد. حضرت فاطمه (س) نيز چنين است؛ يعنی ممكن است فرد يا جامعه ای سال ها به ليله القدر برسد و حضرت فاطمه (س) را از خود بداند؛ امّا حقيقت او را درك نكند و جز ظاهری از آن نفهمد؛ امّا با درك زندگی و ابعاد گوناگون حيات واقعی ايشان، جرقّه ای در دل آنان بدرخشد و مسير سرنوشت آنان را عوض نمايد.
📗 #بدانید_من_فاطمه_هستم
📬خرید از یاران شاپ https://b2n.ir/938968
#اخلاق_اسلامی
@mouood_org
🔘 #معامله_قرن_مرحله_قبل_از_تاسیس_دولت_جهانی
تحلیل استاد #اسماعیل_شفیعی_سروستانی درباره معامله قرن
🔸 برای مطالعه مقاله به طور کامل به سایت موعود مراجعه کنید:
https://b2n.ir/189324
@mouood_org
🔘دجال4️⃣
❓جایگاه #دجال در روایات شیعه و سنی متفاوت است؟
🔅 در منابع روايی شيعه برخلاف منابع اهل سنّت، كمتر به موضوع دجّال پرداخته شده است تا آنجا كه در كتابهايی مانند #الكافی #كلينی، كتاب #الغيبة #نعمانی و #الارشاد #شيخ_مفيد كه در آنها روايات فراوانی در مورد #نشانههای_ظهور نقل شده، حتی يك روايت هم درباره دجّال نيامده است و مجموع رواياتی كه در «كمال الدّين و تمام النّعمه» #شيخ_صدوق و كتاب الغيبة #شيخ_طوسی در اين باره نقل شده است، به ده مورد هم نمیرسد.
🔅 افزون بر اين، بيشتر روايتهايی كه از طريق اهل سنّت درباره دجّال و ويژگیهای او نقل شده گرفتار ضعف سند يا افسانهپردازی و بيان مطالب عجيب و غريب و دور از ذهن است.
🔅 با توجّه به مطالب ياد شده، برخی از نويسندگان معاصر، در اصل وجود دجّال يا ويژگیهای او ترديد كرده و در نهايت معتقد به رمزی و كنايهای بودن ويژگیهای دجّال و انطباق نداشتن اين ويژگیها بر شخص يا موجود معيّن و مشخص شدهاند.
🔅 سيد #محمّد_صدر، پس از آنكه دوازده ويژگی دجّال را با استفاده از روايات برمیشمارد، در بررسی اين ويژگیها مینويسد:
🔅 بیترديد اگر از مفاهيم رمزی و كنايی اين عبارات صرف نظر كنيم، هيچ يك از آنها را نمیتوانيم بپذيريم و نمیشود آنها را صحيح دانست؛ زيرا از نظر ضوابط سندی اكثر آنها اخبار واحدی میباشند كه قابل اعتماد نيستند و اگر از ضوابط سندی نيز صرف نظر كنيم، میبينيم كه در اين روايات مطالبی اعجازآميز به دجال نسبت داده شده است، با اينكه وی شخصی كافر و سركش و طاغی است و قبلاً گفتيم كه صدور معجزه از يك شخص كافر ممكن نيست. با وجود اين نقاط ضعف، امر از دو حال خارج نيست. يا بايد تمامی اين اخبار را مردود بدانيم يا اينكه بر يك معنای رمزی و كنايی برخلاف معنای ظاهری حمل كنيم و روشن است كه حمل بر معنای رمزی از كنار گذاشتن و مردود دانستن بهتر است.1
📚 1. «تاريخ غيبت كبری»، ترجمه: سيّد حسن افتخارزاده، چاپ دوم: تهران، نيك معارف، 1382، صص642 و 643.
#پرسش_از_موعود
📫 خرید از یاران شاپ: https://b2n.ir/PAM
#پرسش_و_پاسخ
@mouood_org
🔘 #معامله_قرن_مرحله_قبل_از_تاسیس_دولت_جهانی
تحلیل استاد #اسماعیل_شفیعی_سروستانی درباره معامله قرن
🔸 برای مطالعه مقاله به طور کامل به سایت موعود مراجعه کنید:
https://b2n.ir/189324
@mouood_org
🔘 مصادیق بیوتروریسم آخرالزمانی
🔺 هجوم نامتعارف حشرات: ملخ سرخ
♦️ افت ناشی از هجوم ملخ ها به مزارع کشاورزی، پدیدۀ جدیدی نیست، اما غالباً هر گاه رخ می داده است، در فصل برداشت محصول بوده و در دیگر ایام سال، خبری از هجوم ملخ ها به میان نمی آمده است.
♦️ بنا بر آنچه در روایات آخرالزمانی آمده است، درآخرالزمان هجوم ملخ ها هم از حیث شدت خیلی شاخص شده و جلب توجه می کند؛ هم تعداد دفعاتش از یک بار فراتر می رود. بعید نیست این دو ناشی از دستکاری ژنتیکی ملخ ها باشند یا تعدد حملات بیولوژیک از این جنس.
♦️ امیرالمؤمنین (ع) فرمودند:
«پیشاپیش قیام قائم(ع) ظاهر خواهد شد، ملخ سرخ به رنگ خون در دو وقت از سال، یکی در موقع ظهور ملخ و یکی در غیر وقت (آن).»
♦️ در میان دسته بندی های بیوتروریسم، این مورد را می توان از جمله موارد با منشأ حیوانی دانست. علاوه بر آن، هجوم حشرات به مزارع، همیشه از جمله علل ظهور و بروز قحطی و گرسنگی به شمار می آمده و ممکن است این هجوم حشرات مرتبط با قحطی و گرسنگی باشد.
📚 مجموعه مقالات #بیوتروریسم، انتشارات هلال
📬 خرید از یاران شاپ b2n.ir/101450
#مطالعات_فرهنگی
@mouood_org
🔘 نبود #ياران_وفادار برای امام
🔸 از روايات متعددی استفاده میشود که استمرار #غيبت_امام مهدی(ع) و ظهور نکردن آن حضرت، به دليل يافت نشدن ياران وفادار به تعداد لازم؛ يعنی #سيصد_و_سيزده_نفر است که از آن جمله میتوان به روايت نقل شده از امام موسی کاظم(ع) اشاره کرد.
🔸 در اين روايت، ايشان خطاب به يکی از ياران خود میفرمايد:
«... ای پسر بکير! من به تو سخنی را میگويم که پدران من نيز پيش از من آن را بر زبان راندهاند و آن اين است که اگر در ميان شما به تعداد کسانی که در #جنگ_بدر [با پيامبر اکرم(ص)] بودند، [ياران مخلص] وجود داشت، قيامکننده ما [اهل بيت] #ظهور میکرد.»
🔸 امام جواد(ع) در روايتی پس از معرفی قائم آل محمد(ص) بر اين نکته تصريح میکند که فراهم شدن تعداد مشخص از #ياران آن حضرت ( #313 نفر) شرط تحقق ظهور است. ازاين روايت نيز میتوان استفاده کرد که استمرار غيبت به دليل نبود تعداد مورد نياز ازياران وفادار است:
«...هنگامی که اين تعداد از اهل اخلاص جمع شدند، خداوند امر او را #آشکار میکند و آنگاه که ده هزارنفر برای او کامل شد، به اذن خدای عزّ و جلّ خروج میکند.»
📚 برگرفته از کتاب #درسنامه_فرهنگ_مهدویت_و_انتظار, ج 1: #منم_مهدی_ع»؛ اثر #ابراهیم_شفیعی_سروستانی
📬 خرید از یاران شاپ https://b2n.ir/darsnameh
#امام_زمان_شناسی
@mouood_org
🔘حوادث ماه #رجب
⏳ثابت ماندن خورشيد و خسوف ماه در شب بدر (نيمه ماه)
از علايم غير حتمی #سال_ظهور ثابت ماندن #خورشيد و حركت نكردن آن از ظهر تا هنگام عصر يكی از روزهای ماه رجب است. همچنين در شب بدر اين ماه، #خسوف و ماه گرفتگی رخ خواهد داد.
⏳ از امام پنجم(ع) در مورد اين آيه (اگر بخواهيم از آسمان بر آنها آيهای نازل میكنيم)پرسيدند حضرت فرمودند:
«ثابت ماندن خورشيد از ظهر تا هنگام عصر... كه اينها در زمان #سفيانی است و به دنبال آن، او و قوم و پيروانش هلاك خواهند شد.»
⏳اين نشانه به خوبی از خروج و شورش سفيانی در ماه رجب حكايت میكند؛ چرا كه اين علامت در زمان او اتّفاق میافتد. سكون خورشيد در آسمان هر چند برای مدّت كمی رخ میدهد، ولی معجزهای عجيب از ناحيه خداوند متعال است. مردم از طولانی شدن ناگهانی مدّت روز، تابش نامتعارف و بيش از حد گرما و حرارت خورشيد به زمين از اين واقعه باخبر میشوند. پديد آمدن چنين نشانهایآسمانيی در ماه رجب خبر از هلاكت و درهم كوبيده شدن سفيانی و سپاهيان و حزب و پيروانش میدهد.
⏳ از جمله ديگر حوادث ماه رجب، خسوف و ماه گرفتگی در شب بدر اين ماه است؛ام سعيد اخمسيه به امام صادق(ع) عرض میكند:
«يابن رسولالله،(ع) فدايتان شوم! نشانهای از خروج و #قيام_حضرت_مهدی(ع) به من مرحمت كنيد. حضرت فرمودند:
امسعيد! وقتي ماه در شب بدر ماه رجب گرفته شود و خسوف رخ دهد، مردی پس از آن خروج كند و به دنبال آن حضرت مهدی(ع) قيام خواهند كرد.»
#ماه_رجب
📚 #شش_ماه_پایانی
📫خرید از یاران شاپ:https://b2n.ir/405191
#نشانه_های_ظهور
@mouood_org
🔘 ترقی و تکامل در تفکر اومانیستی
💠 از دیگر وجوه مختلف فرهنگ اومانیستی غرب، اعتقاد به اصل ترقی است. اصل این کلمه از پروگره فرانسوی است که روشنفکران ایرانی از روشنفکران عثمانی ترک، این لفظ را گرفتند و مثل آنها پروقره تلفط کردند.
💠 اعتقاد به این اصل بر این مبناست که انسان در طول زندگی تاریخی خویش، خود به خود راه خویش را به سوی کمال می یابد و از آنجا توقف انسان به منزله مرگ اوست، بنابراین بازگشتش به عقب ممتنع محال است، پس چاره ای نیست جز آنکه انسان هماره به سوی جلویی حرکت کند، همچون آبی که از چم و خم و سنگلاب عبور می کند و راه خویش را به سوی دریا فرا می گشاید.
💠 اصل ترقی آن چنان در عرف قرن هیجدهم و نوزدهم انعکاس یافت که بسیاری این دوران را «عصر ترقی» می نامند.
💠 امروزه به جای ترقی، لفظ تکامل را به کار می برند و گاهی نیز لفظ پیشرفته. در آن زمان بحثی میان معتقدان به اصل ترقی با متفکران اهل دیانت و مخالفان آن اصل در گرفته بود.
💠 معتقدان به اصل ترقی، انتقال انسان را از غارنشینی به کاخ نشینی و استفاده انسان از وسایل حمل و نقل موتوری را دلیل ترقی انسان می دانست زیرا بنابر اومانیسم، انسان چیزی جز یک حیوان تکامل یافته نبود.
💠 پس تکامل انسان عبارتست از «تکامل ابزاری که انسان برای بهتر و بیشتر برآورده کردن نیازهای جسمانی ش ، در طول تاریخ به تدریج اختراع کرده است.»
📚 « #سیر_تفکر_جدید_در_ایران_و_جهان »
📬 خرید از یاران شاپ b2n.ir/74172
#مطالعات_فرهنگی
@mouood_org
🔘 مومن ترین باورمندان
🔹 منتظران راستین، هنگامی که پرده های غیبت کنار رود و امام خود را ببینند، ذره ای به یقینشان افزوده نمی شود! زیرا چنان به وجود امام ایمان دارند که چه امام در غیبت باشد و چه آشکار، در باورشان هرگز خللی وارد نمی شود.
🔹 هرگز نمی پرسند آیا امامی هست؟ آیا دعای مرا می شنود؟ بلکه چنان رفتار می کنند که گویی در برابر او ایستاده اند.
🔹 آنان امام رو خوب می شناسند.
🔹 #امام_سجاد (ع) می فرمایند:
🌿مردمانی که در زمان غیبت مهدی (عجّل الله تعالی فرجه) به سر می برند و #معتقد به #امامت او و منتظر #ظهور وی هستند، از مردمان همه زمان ها برترند، زیرا خدایی که یادش بزرگ است به آنان #خرد و #فهم و #شناختی ارزانی داشته است که غیبت امام برای آنان مانند حضور امام است.
📚 برگرفته از کتاب « #یاران_امام_زمان_ع »؛ به نقل از بحارالانوار، ج۵۲، ص۱۲۲.
📬 خرید از یاران شاپ https://b2n.ir/yari
#یاران_و_یاری_دهندگان
#یاران_امام_زمان_ع
@mouood_org
هدایت شده از معرفی آثار موسسه موعود
📷 #تصویر_کتاب
📚 #بدانید_من_فاطمه_هستم
📲 @mouood_org
📲 @mouood_asaar
🌐 mouood.org
🌐 yaranshop.ir
هدایت شده از معرفی آثار موسسه موعود
💠 معرفی کتاب بدانید من فاطمه هستم
🔸معرفی حضرت فاطمه زهرا(س) در ابعاد تاریخی، ولایی و نورانی
🔹«ای مردم! بدانید من فاطمه هستم و پدرم محمد است. آغاز و انجام سخن من بر حق است. آنچه می گویم ناروا نیست و آنچه انجام دهم بر ظلم و ناروا تکیه ندارد. پیامبری از خود شما مردم برای هدایت شما آمد که رنجهای شما بر او گران و او بر شما امیدوار و بر مؤمنان مهربان و رحمت آور بود. اگر او را بشناسید، می دانید که پدر من است نه پدر زنان شما و برادر پسر عموی من است، نه مردان شما...
من دختر پیامبرم.
ای مسلمانان! آیا سزاوار است که ارث پدرم را از من بگیرند؟»
«اگر به آنچه به شما امر می کنیم، عمل می کنی و از آنچه شما را بر حذر می داریم، دوری می کنی از شیعیان مایی و الا هرگز.»
آن شخص پس از شنیدن پاسخی کلی، مضطرب شد و با توجه به ضعف ها و سستی های خود گفت: «وای بر من که همیشه در آتش جهنم خواهم بود!»
حضرت فاطمه (س) پاسخ دادند: «از من به همسرت بگو که چنین نیست (که او قضاوت کرده است). شیعیان ما از بهترین افراد اهل بهشتند و همه ی دوستان ما و دوستان دوستان ما و دشمنان و دشمنان دشمنان ما همه در بهشت خواهند بود. آری، کسی که با قلب و زبان، تسلیم ما اهل بیت شده، اما از اوامر ما سرپیچی کند و نواهی و موارد پرهیز را محترم نشمرد از شیعیان واقعی ما نخواهد بود.
گرچه این گروه نیز پس از پاک شدن از گناهان تحمل مشکلات روز قیامت و قرار گرفتن اندک زمانی در طبقات بالای جهنم و چشیدن عذاب، اهل بهشت خواهند بود و ما به خاطر دوستی شان با ما نجاتشان داده و آنان را به پیشگاه خودمان انتقال خواهیم داد.»
🔸«بدانید من فاطمه هستم!» اثر موسسه ی موعود عصر (عج) و کتابی درباره ی حضرت زهرا (سلام الله علیها) است. در این کتاب درباره ی جایگاه حقیقی حضرت زهرا (س)، شخصیت نورانی ایشان و ولایت سخن گفته شده است. در این کتاب چندین و چند مقاله درباره ی ماجرای فدک می یابید که از ب بسم الله تا ت تمت آن را به تفصیل بیان کرده است. از عناوین این کتاب به چند مورد اشاره ی کنیم: شخصیت حضرت زهرا (س) از نگاه وحی، سیمای حضرت فاطمه (س) در روز قیامت، چرا قبر مطهر حضرت فاطمه زهرا (س) مخفی است؟، شیعه و دفاع از حریم آن، دفاع حضرت فاطمه (س) از امامت و امام خویش.
🛍 این کتاب در فروشگاه اینترنتی یارانشاپ و همچنین کتابخوانهای معتبر قابل تهیه است.
🌐 لینک در فروشگاه اینترنتی یارانشاپ:
🔸https://b2n.ir/924210
🌐 لینک محصولات موعود در کتابخوانهای:
🔹طاقچه:
🔸taaghche.ir/publisher/832/انتشارات-موعود
🔸taaghche.ir/publisher/835/انتشارات-هلال
🔹کتابراه:
🔸ketabrah.ir/publisher/موعود-عصر
🔹 فراکتاب:
🔸faraketab.ir/content/person/13973/موعود-عصرعج
🔹پاتوقکتاب:
🔸patogh.mobi/publisher/2639
📋 #معرفی_آثار
🖋️ #واحد_پژوهش_موعود
📚 #بدانید_من_فاطمه_هستم ||
🔖 #انتشارات_موعود
📲 @mouood_org
📲 @mouood_asaar
🌐 mouood.org
🌐 yaranshop.ir
هدایت شده از چندرسانهای موسسه موعود عصر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 هالیوود و یهود، بخش هشتم
1⃣ کتاب تاریخ سینما به چه اشاره میکند؟
2⃣ جهتدهنده و سیاستگذار سینمای هالیوود چه کسانی هستند؟
📚 #هالیوود_و_یهود
📬 لینک خرید از یاران شاپ b2n.ir/743001
@mouood_org
@mouood_multimedia
1⃣6⃣
🔘 اسم #طه ، اسم #طهارت
🔹 #آیت_الله_وحید_خراسانی، در بیان معنی و مفهوم #طاها میگویند:
خداوند می فرماید: طه، یا ای #طاهر! طه را معنی میکند به طاهر. طهارت خاتم چیست؟ طهارت خاتم, طهارت #نوح (ع) نیست. طهارت #ابراهیم (ع) نیست؛ طهارت #موسی (ع) نیست؛ طهارت #عیسی (ع) نیست. طهارت او متناسب با عظمت #قرآن است.
🔹 آن طهارت، طهارتی است که «وَ ما ینْطِقُ عَنِ الْهَوی ...؛ و سخن نمیگوید از روی هوای نفسانی؛ بلکه آنچه میگوید #وحی خداوند است که به او رسیده است.»
🔹 آن وقت اهل بیتش با خود او در این مقام برابرند. بعد استدلال میکند، دلیلش هم این است که:
«و همانا خداوند #اراده کرد که پلیدی را از شما خاندان پیامبر دور گرداند و #تطهیر کند شما را، تطهیری کامل.»
🔹 آلیس، آلطه و آلطهارت و #تزکیه اند. آنان مطهر از هر رجس و پلیدی، دعوتکننده به سوی حضرت حق و طالب حقّند.
🔹 امیرالمؤمنین علی(ع) میفرمایند:
«به حقیقت، خداوند متعال ما را طاهر گردانید و #عصمت بخشید و ما را #گواهان بر آفریدگانش و #حجت بر بندگانش قرار داد و ما را #همراه قرآن و قرآن را همراه ما قرار داد؛ چنانکه از آن جدا نمیشویم و آن نیز از ما جدا نمیشود.»
📚 کتاب « #آل_یاسین» اثر #اسماعیل_شفیعی_سروستانی از مجموعه #حریم_یار
📬 خرید از یاران شاپ https://b2n.ir/YaSin
#دعای_مهدوی
#زیارت_آل_یاسین
@mouood_org