🔖 بانوی تمدنساز، «بانو امالبنین» (سلامالله علیها)
وقتی حضرت حق تعالی «زن» را خلق کرد، او را مظهر جمال خود در بین مخلوقاتش قرار داد، سپس سهم بزرگی از «تربیت» و «هویتسازی» بندگانش را به عنوان تکلیف در اختیار او قرار داد و به واسطهی قبول زحمت در انجام این تکلیف توسط او، بهشت برین را زیر پایش قرار داد.
حال اگر زن، جایگاه خود را در آفرینش بشناسد و به قدر ارزش وجود خویش بال بگشاید و در جهت ادای تکلیفش که «انسانسازی» است، حرکت کند، تا عرش اعلی بالا خواهد رفت. حال اگر بانویی در این مسیر، همسر و فرزندانش را برای جهاد در راه خدا آماده و همراهی کند، حتماً نقش کلیدی و ریشهای خود را شناخته که از همه هستیاش برای رسیدن به معبود میگذرد.
بانوی وارسته، بانو امالبنین (سلاماللهعلیها) زنی عاقله، بااخلاق و ایمانی عمیق و استوار و دارای صفات عالی از خاندان مردان شجاع و نامدار عرب در مناطق حجاز بود که در شرافت و شهامت و دلاوری، سرآمد رادمردان عصر خود بودند و امالبنین نیز این اوصاف والا را از آنها به ارث برد و بعد ازدواج با مولای متقیان، آنها را با آموختههایش از خاندان وحی درآمیخت و به فرزندانش آموخت.
ایشان با محبتی خالصانه خود را وقف خاندان ولایت کرد و بعد از شهادت فرزندانش در صحرای کربلا، با هنر نوحهسرایی و حماسهخوانی برای مظلومیت امام حسین (علیهالسلام) و یارانش، ندای مظلومیت، حقطلبی و آزادیخواهی عاشوراییان را به گوش مردم میرساند. این حماسهآفرینی با افتخار به جوانهایی بود که در اثبات حق امامت ولیّ زمان به شهادت رسیدند–و همهاش اشک ریختن و به سر زدن نیست– آری! روحیهی انقلابی بانوی شاخص، حضرت امالبنین (سلامالله علیها)، فرزندی چون حضرت ابالفضل العباس (علیه السلام)، علمدار کربلا را تربیت کرد که در راه اعتلای کلمه حق در رکاب امام زمانش ایستاد و جان خود را در راه ولایت تقدیم کرد.
آری! بانو امالبنین، از بانوان تمدنساز تاریخ اسلام بود، که جایگاه و نقش خود را در نقشهیجامع ولیّ زمانش شناخت و جریانساز شد.
🖋آمنه عسکری منفرد
#بانوان_تمدن_ساز
#بانو_امالبنین
@ghalamnegaremonfared
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺مستند «جاذبه»
🔹روایتی از دیدارهای خانوادههای شهدای مدافع با رهبر انقلاب
🔹این مستند را یکشنبه ۲۵ آذر، ساعت ۱۹:۳۰ از رسانه KHAMENEI.IR و شبکه اول سیما ببینید.
#حضرت_آقا
@sokhanesadid
«مهرهی سوخته»
✍ #سیده_الهام_موسوی
دنیا گذرگاهی وسیع برای انسانهاست، با حقیقتی آشکار تاریخی که نسلهای گذشته برای ما به یادگار گذاشتهاند.
سعادتمند کسی است که از این تاریخ عبرت بگیرد و به الگویی شجاع و بزرگ برای نسلهای آینده تبدیل شود. همانگونه که قرآن میفرماید: "فَاعْتَبِرُوا يَا أُولِي الْأَبْصَارِ" (پس عبرت بگیرید ای صاحبان بصیرت! سوره حشر، آیه 2).
در گذر تاریخ و حال متأسفانه شاهد افرادی هستیم که با وجود آگاهی از گذشته، باز هم داوطلبانه مهرهی سوخته بازی دشمنانی میشوند که در ظاهر دوست بهنظر میرسند. این افراد، به جای گوش سپردن به سخنان حکیمان و رهبران دانا، به طمع قدرت یا از روی جهل، خود را در خدمت کسانی قرار میدهند که هیچ ارزشی برای آنها قائل نیستند.
دشمنان، پس از بهرهبرداری از این افراد، به سادگی آنها را کنار میزنند. این افراد، پس از انجام تمامی خواستههای دشمن، به راحتی حذف میشوند و جای خود را به دیگری میدهند.
حب دنیا، جاهطلبی و نادانی انسان را به جایی میرساند که حتی ترسناکتر از شیطان میشوند. هرکس غلام ظلم و استکبار شود، پایانی خفتبار خواهد داشت؛ همانطور که تاریخ بارها این سرنوشت را برای افرادی مانند محمدرضا پهلوی، صدام حسین و معمر قذافی... رقم زده است.
و اکنون جولانی...
او با کمک اسرائیل و آمریکا، خود را فاتح سوریه میداند و گمان میکند انسانی بزرگ و شجاع است. اما حقیقت آن است که او گرفتار سرابی بیش نیست. خداوند برای چنین کسانی در قرآن میفرمایید:
"أَفَلَمْ يَسِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَيَنظُرُوا كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ"
(آیا در زمین سیر نکردند تا ببینند سرانجام کسانی که پیش از آنان بودند چگونه بوده است؟ - سوره یوسف، آیه 109).
تاریخ به ما آموخته است که تنها راه سعادت، تابع امر ولی ، ایستادگی در برابر ظلم، و دوری از جاهطلبیهای فریبنده است. این، درس بزرگ گذشتگان برای ما و وظیفهای است که باید برای نسلهای آینده به جا بگذاریم.
"عبرت گرفتن از تاریخ، شرط حرکت صحیح آینده است."
(مقام معظم رهبری، 1395/10/19)
@AFKAREHOWZAVI
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مستند «جاذبه»؛ یکشنبه ۲۵ آذر، ساعت ۱۹:۳۰ از رسانه KHAMENEI.IR و شبکه اول سیما
🔸گوشههایی دیده نشده از دیدارهای متعدد رهبر انقلاب با خانوادههای معزز شهدای مدافع حرم را یکشنبه شب در مستند «جاذبه» ببینید.
🔹️«جاذبه» تازهترین شماره از مجموعه مستند «این ستارهها» است که پیش از این با عناوین «لشکر زینبی» و «آرمان روحالله» منتشر شده و به روایت دیدارهای خانوادههای شهدای مدافع حرم و امنیت با رهبر انقلاب پرداخته بود.
🔸پخش این مستند از رسانه KHAMENEI.IR و شبکههای سیما، به ترتیب در زمانهای زیر:
🔹یکشنبه ۲۵ آذر؛
👈 ساعت ۱۹:۳۰؛ شبکه اول سیما
👈 ساعت ۲۲؛ شبکه افق
🔹دوشنبه ۲۶ آذر؛
👈 ساعت ۲۲:۳۰؛ شبکه قرآن
🔹سهشنبه ۲۷ آذر؛
👈 ساعت ۲۲:۳۰؛ شبکه مستند
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔻 علائم ظهور؛ بایدها و نبایدها!
شنیدن و خواندن از ماجرای شگفت انگیز ظهور حضرت حجت ارواحنا له الفداء، برای همه شیعیان و محبین آن وجود نورانی، شیرین و دلرباست ولی به نظر می رسد این امر الزاماتی هم دارد از جمله اینکه؛
📚 این اخبار را از منابع موثق بدست بیاوریم که توان تشخیص اخبار درست را از اخبار نادرست داشته باشند.
❗️باید بدانیم که دانستن این اخبار صرفاً یک آگاهی اجمالی از وقایع نزدیک به ظهور حضرت حجت در اختیار ما می گذارد ولی طبق خود این اخبار، امکان دارد برای بسیاری از آنها بَداء صورت بگیرد یعنی این امکان وجود دارد که به خاطر تغییر شرایط، این حوادث غیر قطعی تغییر کنند و البته طبق همین روایات، برخی از حوادث قطعی و حتمی الوقوع هستند.
💢 دچار تطبیق های شتابزده نشویم، باید بدانیم که تطبیق آن حوادث و اتفاقات و اشخاص مطرح در امر ظهور، اشراف علمی چند جانبه به روایات و مسائل سیاسی کلان را می طلبد که از عهده هر کسی بر نمی آید. نکته دیگر اینکه اگر این تطبیق ها را ناشیانه و از سر علاقه شدید به وقوع زودتر این حادثه شریف انجام دادیم ولی تطبیق ما درست نبود، سبب ناامیدی از وقوع ظهور آخرین حجت الهی خواهد شد.
⚠️ بنابرین باید بیشتر از آنکه دنبال تطبیق شرایط و اشخاص مؤثر در ظهور باشیم، از قبیل دجال و سفیانی و سید خراسانی و سید یمانی و.... به دنبال این باشیم که وظیفه ما در این شرایط چیست؟ شاید خدای نخواسته ما هم مثل خیلی افرادی باشیم که قبل از این واقعه شریف از دنیا رفته اند و شاید جزو کسانی باشیم که با دیدن حضرت، اقدام به انکار ایشان می کنند!!!
✅ پس اگر واقعا دوست داریم از کسانی باشیم که یاریگر حضرت هستند، باید خودمان را برای آن روز آماده کنیم هم از حیث عقائد و اخلاق و هم از حیث آمادگی های مورد نیاز نظامی.
امام صادق علیه السلام فرمودند: در آستانه ظهور؛ مردم در امتحانات سختی قرار می گیرند همانند آنکه در تاریکی یک شب ظلمانی گرفتار شده باشند (که خوب را از بد تشخیص نمی دهند) بطوری که افرادی از میان شما در صبحگاهان با ایمان و در شبانگاه کافر می شود و شبانگاه با ایمان و صبح که می شود کافر شده است.گروهی از آنان دینشان را به مقدار کمی از دنیا می فروشند.
✍🏻 #فاطمه_خدادی
🆔 @rahamedia
@howzavian_tehran
هوالباقی
مادرِصاحب کفش های خاکی
ابراهیم فقط پنج سال داشت که سیدحاجی آنها را تنها گذاشت و به دیدار خدا رفت؛ او ماند در دامان مادر! عصمت جوان که از سادات زیدی بود؛ از نوادگان زیدبن علی بن الحسین(علیه السلام). شیر پاک او فقط میتوانست از او، مرد روزهای سخت بسازد؛ از او مردی ایستاده میان سیلها، زلزلهها، حوادث. نهراسد از موانع و موانع تراشها. او طعم تلخ فقر، درد و همه نداشتن ها را چشیده بود تا بداند؛ درد نداشتن چه طعمی دارد!
نان حلال در یتیمی خوردن، نان زحمت کشیده مادری پاکدامن، از او ابراهیم ی ساخت که بت های فقر را میشکست. از خانواده خود شروع کرد و نان آورش شد و مشکلات همه را مشکل خودش میدانست. این مرد ثمره دامن زنی شکست ناپذیر بود ،که شد مردی خستگی ناپذیر.
سال ها در کوره راه ها رفت و آمد. سال ها در دالان هایی تو در توی قوه قضائیه خدمت کرد. و آنقدر آدم های ناصاف را صاف کرد و سر جای شان نشاند؛ که به خونش تشنه بودند. آن زمانی هم که به اوج کار رسید و کفش های همیشه حامی اش هم خسته بودند، از این صاحب خستگی ناپذیر! از این خادمی که جانانه در راه امیری چون علیبن موسی الرضا (علیه السلام) خدمت کرد. آن زمان که لباس پر افتخار خادمی به تن کرد. چه کسی میدانست که تکیه به شاه کوه طوس زده و در کوه های ورزقان ، در افتتاح «سد قز قلعه سی» بابی دیگر از زندگی اش را مفتاح شد و این تن خستگی ناپذیر را به آرامش میکشاند؛ اما یک ایران را متلاطم کرد این توده مه غلیظ و متراکم بالارونده به سمت ارتفاع کوههای ورزقان و برخورد بالگرد به کوه...
آنقدر در راه خدمت دوید عبا و ردا خاکی کرد و آنقدر همین شش کلاس سوادش به جان مردم رسید؛ که همه شیفته او شدند.
✍#مشق_عشق
۲۵ آذرماه چهارصد و سه
به مناسبت روز مادران شهید
و به مناسبت ۲۳اذر میلاد سید ابراهیم رییسی
🖊سمیه رضایی
#جهاد_تبیین
#جهاد_روایت
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
🔰 #خبر | رهبر انقلاب: حضرت فاطمه زهرا (سلامالله علیها) قله زن مسلمان است
رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران سراسر کشور:
🔸#فاطمه_زهرا (سلاماللهعلیها) در سختیها، غمگسار پیغمبر، در جهاد، همراه امیرالمومنین، در عبادت، خیرهکنندهی چشم فرشتگان، در سیاست، سرایندهی آن خطبههای فصیح و بلیغ و آتشین [است]. خطبههای فاطمه زهرا -چه آنچه که در مسجد بیان کردند در مقابل مهاجر و انصار، چه آنچه که با زنان مدینه در میان گذاشتند، هم سیاست در آن هست، هم معرفت در آن هست، هم شکایت در آن هست، هم منقبت، همه چیز؛ یک چیز فوقالعادهای است، آن هم در بهترین و عالیترین الفاظ! شبیه خطبههای نهجالبلاغه.
🔸تربیتکنندهی امام حسن، تربیتکنندهی حسینبنعلی، تربیتکنندهی زینب؛ ببینید این خصوصیات کنار هم که قرار میگیرد حقاً و انصافاً یک شگفتی عظیم عالم وجود را به انسان نشان میدهد. کودکی او الگوست، جوانی او الگوست، #ازدواج او الگوست، سیرهی زندگی او الگوست. همهی اینها برترین الگوهایی هستند که نشاندهندهی قلهی #زن_مسلمان محسوب میشوند. این قله است. اسلام زنان را به سمت این قله دعوت میکند. درست است که همه نمیتوانند برسند. لکن میتوانند به آن سمت حرکت کنند. ۱۴۰۳/۰۹/۲۷
@rahbari_plus
48.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فیلم کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار اقشار مختلف بانوان.
۱۴۰۳/۰۹/۲۷
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
#فرهنگ_مهدویت۲۲
فلسفه گفتن نشانههای ظهور از زبان ائمه(علیهمالسلام)در طول زندگیشان
۱. در طول دورانهای زندگی ائمه و در زمان غیبت، هر موقع حکام و دولتهای فاسد روی کار میآمدند، مردم را در مورد مسئله غیبت دچار شبهه میکردند. یادآوریهای ائمه مردم را امیدوار میکرد که سختیها را تحمل کنند و به شبهات توجه نکنند.
۲. هدف از بیان نشانههای ظهور این که ظهور نزدیک است، قطعاً اتفاق میافتد. مبادا ناامید شوید. انتظار پویا داشته باشید. زندگی بدون ظالم و ستمگر میشود.
۳. مردم از مدعیان، کذّابان و فرقه سازان فاصله بگیرند و پذیرش امام واقعی آسان شود؛ چون با فهمیدن و شناختن نشانههای، امام از مدعیان تشخیص داده میشود.
۴. آمادگی مردم برای پذیرش امام. باید روحیه ولایت پذیری بالا برود. اگر در هر دورهای از نشانهها گفته شود تلنگری به روح اعتقادی فرد میخورد و به خودش میقبولاند که باید ولایتپذیر باشد.
۵. ولایت پذیری و اصلاح رفتار. خودش را به امام و رهبریت نزدیک میکند؛ چون برنامههای امام جهانی است. انسانهای محکم و استوار در عقیده، میخواهند جامعه را برای یاری امام زمان آماده کنند. یار امام باید مزیّن به اخلاق اسلامی و الگوبرداری از ائمه باشد.
۶. اتمام حجتی است نسبت به دشمنان از سمت امامان. اینکه نگویند ما نمیدانستیم. به ما نگفتند. اگر میدانستیم به بیراهه نمیرفتیم
🖋 چمنخواه
@noonvalghalam1
48.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار اقشار مختلف بانوان. ۱۴۰۳/۹/۲۷
صوت کامل بیانات
@rooshanfekr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: تصور آمریکا و رژیم صهیونیستی و برخی از همپیمانان آنها مبنی بر پایان مقاومت کاملاً اشتباه است؛ آن کسی که ریشهکن خواهد شد، اسرائیل است.
🖋 این مرد بزرگ، مجسمهی #امیّد و تقوا و شجاعت و از بندندان معتقد به #سنّتالهی است.
کلمهبهکلمهی صحبتهایش، #نوری است که تمام ظلمتهای ناامیدی و ترس را از بین میبرد.
ایکاش جامعه ایران و اسلام بداند که چه گنجینهی عظیمی در دست دارد و او را خوب بشناسد.
او نور است، برای شناخت نور، #نورانیت لازم است. با گناه و نفسانیت و معصیت، نمیتوان به اعماق #نور پی برد. #تهذیب نفس و مبارزه با هوی و هوس میطلبد.
#امیّد
@rooshanfekr
تاریخ بدون جمهوری اسلامی
ما از ابتدا، از همان آغاز بحران سوریه یعنی سال ۲۰۱۱، داستان را درست تعریف نکردیم. دشمنِ ایران که قدرت رسانه ای در دست داشت، مساله را به این سمت برد که "جمهوری اسلامی" فقط در سوریه حضور و دخالت دارد! آن هم فقط برای حفظ اسد! همان رسانه های قدرتمند و تحلیلگران داخلی به مردم ما نمیگفتند: ترکیه، آمریکا، روسیه، قطر؛ امارات سعودی و... هم هستند.
یک مساله را روشن بیان کنم. تاریخ اثبات میکند، نظریات روابط بین الملل شهادت میدهند: حکومت کردن و حفظ کشورتان در این منطقه از جهان بدون نقش آفرینی فعال ممکن نیست. یعنی شما نمیتوانی در چهاردیواری ایران بنشینی، کار به همسایه و بیرون نداشته باشی تا کشور حفظ شود.
برای چند دقیقه جمهوری اسلامی را کنار بگذاریم. یعنی تاریخ ایران را بدون جمهوری اسلامی مرور کنید.
۱.آیا در زمان امپراطوری صفویه، قبل و بعد از شاه عباس با ایران با امپراطوری عثمانی جنگ نداشت؟ چالدران چه بود؟ نبرد ارومیه چه بود؟ پرتغالی ها را از هرمز بیرون نکرد؟
۲. آیا در زمان نادرشاه افشار چندین جنگ بزرگ رخ نداد؟
۳. آیا در زمان قاجار در عهد عباس میرزا ایران با روسیه تزاری جنگ نداشت؟ شکست نخورد؟
۴. آیا پهلوی دوم در جنگ ظفار عمان شرکت نکرد؟ در ویتنام جنوبی نبود؟
اگر امروز حاکمان صفویه، قاجاریه و پهلوی که همگی بر سر یک چیز شباهت دارند یعنی "حکومت کردن بر ایران" در دوران حکومت شان مساله مهمشان منطقه و بقا ایران در این منطقه بود، تماشاچی باقی میماندند؟ بارها تماشاچی و شکست خورده نبوده ایم؟
چرا تاریخ این منطقه را انکار میکنیم؟
چرا برای نسل امروز مساله را جدید جلوه میدهیم؟
چرا روایتگری ما از وقایع منطقه فقط از بغض جمهوری اسلامی لست؟
اگر امروز کوروش، شاه عباس اول نادرشاه، امیرکبیر، رضاشاه، محمدرضا پهلوی حضور داشتند فارغ از اینکه آیا قدرت و توان ایستادن داشتند یا نداشتند، اگر پیشروی اردوغان و سابقه صهیونیست ها را میدیدند، چه میکردند؟ حدستان چیست؟ کاری به کار منطقه نداشتند؟
پس چرا در تحلیل علت حضور ایران در منطقه ای که امنیت خودمان به آن وابسته است جفا میکنید؟
.
.
#علیرضا_زادبر
لطفا این سوالات فرضی تاریخی را بپرسید
#منتشر_کنید
https://eitaa.com/Politicalhistory
برای نسل امروز تاریخ منطقه را با این ذهنیت روایات میکنند که "جمهوری اسلامی" علت جنگ است!
هیچ سلسله و حکومتی در ایران نمیتواند مدعی حکومت باشد بدون آنکه در این منطقه وارد جنگ نشده باشد. از صفویه تا امروز، تمامی سلسله ها ناچار به ورود به جنگ شده اند، حتی زمانی که هنوز نفا در این کشور کشف نشده بود.
در همه جنگ ها هم پیروز نبوده ایم. از عثمانی چند نوبت شکست خوردیم و چند نوبت پیروز بودیم. نادرشاه سراسر دوران حکومتش جنگ بود. قاجار خاصتا در دوره فتحعلی شاه گرفتار دو جنگ بزرگ با روسها شد که نتیجه آن تحمیل قرار گلستان و ترکمنچای بود. پهلوی اول بدون جنگیدن در شهریور ۱۳۲۰ سقوط کرد.
چون تحلیلگران ما سیاست را بدون تاریخ تحلیل میکنند. چون ادراک درستی از تاریخ دخالت استعمار در این منطقه ندارند، تاریخ جنگ را با تولد جمهوری اسلامی تفسیر می نمایند!
از بغض جمهوری اسلامی، بیش از چهارصد سال جنگ در این منطقه را انکار میکنند!
هر حکومتی، در ایران و در این منطقه به قدرت برسد نمیتواند نسبت به تحولات همسایگان بی تفاوت باشد.
تحلیل گران مجازی بجای فروش توهم به این نسل، تاریخ بخوانید.
نقطه اتکا و آغاز تحلیلها را تاریخِ "ایران" و خود "ایران" بگذارید. بسیاری از ابهامات حل خواهد شد.
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
برای جوانِ امروزی که نسبت به جنگ در منطقه، دخالت ایران، حضور در سوریه، لبنان، یمن و... سوال دارد، استدلال کنید اما استدلالتان از وقایع امروز آغاز نشود.
از اینجا آغاز نکنید که ما برای تامین "امنیت" خودمان ناچاریم!
از اینجا آغاز نکنید که علت فقط دفاع از حرمها بود. مگر در لبنان یا فلسطین حرمی وجود داشت که ما در آنجا هم یک بازیگر اصلی هستیم؟
از کجا آغاز کنیم؟
با منطق تاریخی، بیش از چهارصد سال تاریخ جنگ در این منطقه از قفقاز تا خاورمیانه را در چهار دوره سلسله گوناگون نقل و تصویر کنید. مساله از یک تاریخی باید روایت شود، آن آغاز از ۱۳۵۷ نیست. خودمان با دست خودمان نوک پیکان حملات را به سمت جمهوری اسلامی می بریم.
سیاست، فارغ از فهم تاریخی میشود همین تحلیل های توهمی متاثر از روز....
صد سال دیگر خواهند گفت: جمهوری اسلامی هم مثل سایر سلسله ها در این منطقه جنگید و بفکر حفظ امنیت ایران بود.
شما را به مقدسات قسم تا تاریخ نخوانده اید وارد سیاست نشوید.
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory