308K
🌸سوال:
احساس میکنم،هیچکی روندارم چون مادرم خیییلی دادسرمن میکشه
نمیدونم هم چی میخواد
ازدواجم نکردم،مسئله ی مهمی هست
از قبل کرونا
دیسک گردن،استرس اضطراب بالا
پایینم نمیاد
شغلی ندارم
دیپلم
سی ویک سال دارم دریک خانه تنهاباشم می ترسم ومادرموقعی که حرف میزنندنمیدونم مفهومشون چی هست
#استاد_شورورزی
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
714.6K
🌸سوال:
جسارتا دو سئوال
۱-دررابطه با گروههای ازدواج در ایتا یاسایتهای همسریابی و....
آیا گذاشتن فرم در گروهها جهت ازدواج کار درستیه؟
آیا میشه اعتماد کرد وازدواج خوبی صورت بگیره؟
بنده دختری ۳۷ساله هستم از یک خانواده خوب
تحصیل کرده و ....تا به امروز فرد مناسب زندگیم رو پیدا نکردم وروزیم نشده
یکی از دوستان پیشنهاد این گروهها رو دادند ولینک هایی ارسال کردند
اما ترجیح دادم درابتدا با چند متخصص مشورت کنم بعد
۲-نسبت به گذشته خواستگاران کمی دارم🤦♀
هر چند خواستگاران گذشته ام به هیچ وجه مناسب نبودند
چطور میتونم ی همسر خوب ومناسب داشته باشم؟
ممنون میشم دراین زمینه بنده رو راهنمایی بفرمایید 🙏
#استاد_شورورزی
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#روان_شناختی
بنده دختری دهه هفتادی هستم که از کودکی مورد آزارهای پیدر پی پدرومادر از جمله آزارهای فیزیکی ممتد، آزارهای روانی و فکری مثل مقایسه، تحقیر، فحشهای رکیک بی دلیلی که حتی معنیشون رو نمیدونستم و در مرور زمان متوجه شدم، قرار گرفتم (من و خواهرم که یکسال فاصله داریم هردو)... حالا شما در نظر بگیرید که برعکس خیلی از خانوادههایی این قبیل مشکلات رو دارن این آزارها از جانب هردونفر صورت میگرفت و بازم به شکلی ماهرانه هیچکس از اطرافیان روحشم خبردار این ماجراها نشد و هرکس به ما رسید میگفت قدر پدرمادر مهربون و زحمتکشتون رو بدونید چرا؟ چون جلوی روی اونا قربون صدقه بود و فیلم بازی کردن.. این بود که اگر هزار تومن بعد مدتها برای ما خرج میشد جلوی همه صدبرابر قلمداد میشد و عجیب غریب اصلا توضیحش سخته و نمیگنجه خیلی هم رفت و آمدی با اطرافیان نداریم بخاطر همین ذهنیت مثبتشون روزبه روز عمیقتر شده... خلاصه این عذابش از هرچیزی برای ما بیشتر بود... همه این عذابها در نتیجه من و خواهرم رو تبدیل به دوتا آدم عصبی با مشکلات روانی بیشمار کرده که البته من چون احساسیتر بودم و از بچگی کینه کردم تو خودم چون میگفتم این حقم نیست وضعیتم وخیم تره.. چندین سال افسرده شدیم هردو از زندگی افتادیم.. کاری هم از دستمون برنمیاد زورش رو نداریم اما داریم منفجر میشیم.. اضافه کنید که بیشتر از ده ساله مثل یک زن خونهدار دارم کارهای روتین خونه مثل اشپزی رو انجام میدم و بارها بهم گفتن کلفتی هم بلد نیستی! قبلنا به ازدواج بعنوان فرار فکر میکردم اما دیدم اشتباهه و یکی دیگه چه گناهی کرده هم خودمو تحمل کنه هم به فرض که قبول کنه تو گیر و دار کارامون فحشهای رکیک و بی احترامیهایی که به همسرش میشه رو چطور کنار بیاد دلش برام میسوزه یا بروم میاره یا چی... به خودکشی هم فکر کردم اما دیگه خسته شدیم.. وقتی همه چیز هنوز هم که هنوزه ادامه داره و هیچ عبرت و انسانیتی در کار نیست و برعکس بیشرفی به معنای واقعی موج میزنه.. ما دختر بودیم و از برگ گل نازکتر... چرا اینکارو با ما کردن؟ این چه سرنوشتی بود؟ پاسخش فقط گریههای دو نفرهست آرزوی روزی که مرگشون برسه و لبخند بزنیم از ته دل.. اما صبرمون سر اومده... هیچکس رو هم نداریم... چیکار کنم؟ دیگه تحملم تموم شده بعد ۲۵ سال.........
👇👇 پاسخ سرکار خانم #استاد_محیطی 👇👇👇
🌺عرض سلام و ادب خدمت شما دوست عزیز
معلومه که روزهای سختی رو می گذرونید😥 از اینکه پدر و مادر تون شما را مورد آزار و اذیت قرار میدن ، خیلی متاسفم😔 و درک می کنم که عصبی و افسرده شدید😞 . اینکه در منزل هم کارهای روتین را انجام می دهید اما توجهی نمیشه و بی احترامی دریافت می کنید واقعا غم انگیزه😢 اما این پیام شما تقریبا بیان رفتار والدین شما بود ، نگفتید شما چه برخوردی در برابر رفتار والدین دارید؟ و اینکه مطلبی از کارهای دیگری که خودتون انجام می دید ، بیان نکردید . ایا به کاری مشغول هستید ؟
البته از حالاتی که بیان کردید ، احتمال افسردگی وجود داره که باید حضوری به روان درمانگر مراجعه کنید.
✳️ دوست عزیز برای اینکه حال دلتون بهتر بشه نکاتی خدمت شما عرض می کنم :
✳️تلاش کن در ارتباط بهتر با خداوند 💚، ببین چه عبادتی رو دوست داری و وقتی اونو انجام میدی حالت بهتر میشه🥰 ، سعی کن هر روز ان عبادت رو انجام بدی🙌.
✳️روزانه ورزش🤾♀️ رو در برنامه خودت قرار بده حتی روزی نیم ساعت پیاده روی 🚶♀️🚶♀️.
✳️توانایی های خودتو لیست کن 📝و اون ها رو تقویت کن.
✳️ سعی کن جنبه های مثبت زندگی🌈 تو پیدا کنی.🔍
✳️دفتر شکر تهیه کن 📖و سعی کن هر شب حداقل یک نعمت از نعمتهایی که خداوند متعال بهت عنایت کرده ، یادداشت کنی🖊 و اول صبح اون یادداشتها رو بخون.
✳️برای پدر و مادرت دعا کن🤲 و از خدا بخواه دل انها را به شما نرم کند .❤️
✳️نگران آینده نباش، برای خودت هدفی داشته باش و به خدا توکل کن .🕋
🍃🌼آرزوی حال خوب رو برات دارم🍃🌼
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#شغلی
سلام وقتتون بخیر
ممنون از کانال خوبتون خدا خیرتون بده
من متاهلم و حدودا ۲۰ساله هستم ولی هرجا میرم برای استخدام میگن که مجرد نیاز داریم☹️میشه بگید چیکار کنم یا چی بگم که راضیشون کنم؟ممنونم
👇👇 پاسخ سرکار خانم #استاد_محیطی 👇👇👇
🌸عرض سلام و ادب 🌸
دوست عزیزدرک می کنم از اینکه بخاطر متاهل بودن نتوانستید جایی استخدام شوید ناراحت هستید😔 و شما را تحسین می کنم که به فکر راه چاره هستید و با مجموعه نور ارتباط گرفته اید.😊
🔸 در دفترچه آزمون استخدامی به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت اشاره شده . به این صورت که به ازای تاهل و نیز هر فرزند دو (۲) درصد، مجموعاً حداکثر تا ده (۱۰) درصد به امتیاز کسب شده آزمون کتبی داوطلب اضافه میشود. و این یک قانون نوید بخش برای متاهلین است.
🔸البته از علل محدودیت شغلی برای خانمهای متاهل می توان به این موارد اشاره کرد:
🔹موضوع مرخصی ۹ ماهه زایمان🤰
🔹ساعت شیر برای مادران دارای نوزاد🤱
🔹داشتن زمان آزاد بیشتر افراد مجرد در مقایسه با زنان متاهل🧕
🔹درخواست مزد کمتر از سوی این افراد برای اشتغال💰
لذا قوانین این چنینی، دستِ کارفرمایان را برای استخدام این افراد میبندد چرا که کارفرما بیشترین کار و سود را در نظر می گیرد لذا به گونه ای مانع کاری برای خانمها ست هر چند که این قیدها به سود مادر شاغل است.
🔶اما باید گفت اراده فرد و توانمندیهای او حرف اول را در استخدام می زند.
🔶لذا برای استخدام موفق بهترین گزینه این است که شما دقیقا بدانید که توانایی و علاقه لازم برای انجام چه کاری را دارید. و شروع به آموزش در همان حوزه کنید. به عنوان مثال: اگر فکر می کنید توانایی مجاب کردن افراد را دارید و میدانید در سمت کارشناس فروش خوب عمل کنید، به استخدام در این سمت فکر کنید و همین حرفه و شاخه را در نظر بگیرید و برای ۵ سال آینده برنامه ریزی کنید.
🔶فردی که هدف خود را مشخص کرده است، می داند که چرا در جلسه مصاحبه استخدام نشسته است و از این شغل چه می خواهد، و این استخدام دقیقا در راستای هدفی ست که برای آینده خود ترسیم کرده است.
🔶برنامه خود را روی کاغذ بنویسید و برای آن برنامه ریزی کنید. یعنی شخص بداند با چه مهارت، دانش و توانمندی در حال حاضر کجا ایستاده و برای دستیابی به شغل ایده آل خود و استخدام شدن در هدف نهایی خود در چند سال آینده چه مهارت ها و دانشی نیاز دارد و برای آموزش و باقی موارد برنامه ریزی و زمانبندی کند.
🔶نکته دیگر مهارت های عمومی اولیه است که هر فردی با هر جایگاهی باید به آنها مسلط باشد.
🔶 آنچه که برای یک مشاور منابع انسانی جز اصول و مهارت اولیه استخدام است، پنج مورد کلی ست:
🔸 تسلط در صحبت کردن و استفاده از کلمات به جا و درست
🔸توانایی تایپ فارسی و انگلیسی
🔸توانایی کار با اینترنت در حد عمومی و کلی
🔸توانایی کار با نرم افزارهای کاربردی عمومی
🔸تسلط نسبی بر زبان انگلیسی
اگر شما در این پیش نیازها نقطه ضعفی در خود احساس میکنید حتما برای ارتقا آنها اقدام کنید که بتوانید شانس خود را برای استخدام ارتقا دهید.
موفق و موید باشید 🍃🌸
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#زناشویی
سلام خسته نباشید ببخشید من یه دختر دو ساله دارم
رابطه زناشوییم با همسرم قبل از بارداری خیلی عالی و گرم بود توی بارداری و بعد از زایمان هم به همین منوال بود و اصلا قطع نشد
تنها تفاوتی که کرده اینکه دیگه مثل قبل از بارداری توی رابطه جنسی سرحال نیستیم یعنی ممکنه خسته باشیم یا هول هولی کار کنیم که بچه بیدار نشه
و این هول هولی بودن و خسته بودن هردومون رو آزار میده میخواستم بپرسم این مشکل برای همه پدران و مادران هست؟؟؟ راهکارش چیه ؟؟؟
وقتی تعداد بچه ها بیشتر میشه چی؟؟؟ اون موقع که وقت کمتره...چکار کنیم که این مشکل برطرف بشه
👇👇پاسخ سرکارخانم #استاد_محیطی 👇👇
☀️سلام و نور☀️
🍃خیلی خوبه که رابطه خاص خود را در همه زمانها حفظ کرده اید .از اینکه به فکر بهتر شدن رابطه خاص خود هستید شما را تحسین می کنم .
🍀 گرم بودن رابطه جنسی باعث ارامش زوجین می شود و سلامت روحی و جسمی و دینی را به ارمغان می آورد.
🍀باید گفت که دوران فرزند پروری با زمانی که زوجین تازه عروس و داماد 👰🤵هستند، متفاوت است و طبیعی ست که مثل گذشته آزاد نیستید و دغدغه بودن فرزند🤱 در منزل شما را مضطرب کرده😨 اما می توان از راهکارهایی بهره برد که نشاط در رابطه 💑برگردد.
🌸برای داشتن یک رابطه خوب ، زمان مناسب اهمیت دارد . زمانی که مطمئن هستید کودک در خواب عمیق است😴 و بدون نگرانی می توانید کنار هم باشید .
🍀برای رفع خستگی😓 در تغذیه خود دقت کنید و از خوراکی ها ، و غذاهایی استفاده کنید که حجم کمتر و انرژی بیشتری داشته باشند مثل خرما، سنجد، تخم مرغ ،گوشت، مغزیجات و ...البته توصیه می شود با متخصص تغذیه یا طب سنتی در این زمینه گفتگویی داشته باشید .
🍀زمانی برای استراحت در طی روز برای خود در نظر بگیرید و از همسرتان بخواهید مراقب بچه باشد تا بتوانید انرژی کسب کنید.
🍀اگر برایتان مقدور است از کمک مادر بزرگ ها و اقوام یا مهد کودک برای نگهداری بچه استفاده کنید و ساعاتی کودک خود را به آنها بسپارید تا بتوانید رابطه جنسی در فضای آرامی داشته باشید .
🍀رابطه جنسی اقسام مختلفی دارد :
رابطه سطحی،رابطه فوری ، رابطه کامل .
🍀زمانی که شرایط کاملا مهیا نیست از قبل با همسرتان در میان بگذارید که قرار است مثلا یک رابطه ی فوری داشته باشید و در زمان خیلی کوتاه کار خود را انجام دهید در این صورت چون از قبل امادگی ذهنی داشتید ، ناراحت و آزرده نمی شوید.
🍀در صورتی که نیاز به توضیح بیشتر دارید با بخش تلفنی☎️ مجموعه نور ارتباط بگیرید.
به امید روزهای بهتر برای شما 🍃🌸
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
617.2K
#استاد_گلوردی
✅سوال : سلام خسته نباشید
یه سوال ذهن منو درگیر کرده
من یه نوزاد پسر دارم و از الان نگران اینم که تو سن کم (مثلا سن یک یا دو سالگی) برای بازی در آینده از من گوشی بخواد درصورتی که کلی ضرر داره واسش
میخواستم بدونم چطوری باید باهاش مقابله کنم____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
549.9K
#استاد _گلوردی
✳️سوال :سوالم اینه که برادرم که ۹ سال سن داره از مادرم یه گوشی برای خودش میخواد چون تمام دوستاش واسه خودشون گوشی دارن و به رخش میکشن
و اون خجالت میکشه از دوستاش که گوشی نداره و مدام گریه و زاری میکنه و گوشی میخواد با اینکه هم پدرم هم مادرم گوشیاشونو در اختیارش گذاشتن ولی اون بازم یه گوشی برای خودش میخواد با این مورد چطور میشه مقابله کرد؟____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#زناشویی
ممنونم من ۳۹ سالمه و شوهرم ۴۰ من لیسانس و خانه دار وهمسرم دیپلم و مدیر شرکت من قبل از دخترم با همسرم رابطه گرمی داشتیم از نظر زناشویی ولی بعد دخترم هر ۸ ماه ۳ دقیقه
من اول به همسرم شک کرده بودم والان دوباره باردارم ...من بعضی مواقع احساس نیاز شدید به همسر و محبت دارم .چند بار به شوهرم گفتم ولی نادیده گرفت الان چطور میتونم خودم رو محکم کنم که به همسر از نظر احساسی بی نیاز باشم ..وزندگیم رو بکنم .باهم ما داریم زندگی میکنیم وهرچه بخوام میخره .الان من ۳ ماهه باردارم .واهل گناه من نیستم و اینکه زندگیم به هم بخوره.
👇👇 پاسخ #استاد_گلوردی 👇👇👇
سلام وقت بخیر
🖌#نیاز_عاطفی و جنسی یکی از نیازهای طبیعی همه انسانها است که باید به تامین آن توجه کرد؛ و سرکوب آن تاثیرات منفی در زندگی فردی و زوجی شما خواهد گذاشت.
🔹در ابتدا باید بدانید، به طور کلی بعد از تولد فرزند، زندگی وارد مرحله جدیدی میشود. در این مرحله، نگرانی زوجین افزایش پیدا میکند، وظایف آنها تغییر میکند، فشارها بیشتر میشود و....
◀️در این شرایط اگر #زوجین بتوانند با استفاده از مهارت های خود، این موضوعات را مدیریت کنند، می توانند شکل جدیدی از #رابطه_صمیمی را برای خود ایجاد نمایند.
🔸بنابراین توقع نداشته باشید رابطه شما بعد از تولد فرزند، دقیقاً مثل قبل از آن باشد.
🔹اما در مورد اینکه چرا رابطه شما سرد شده است؟ داستان بعضی از زوجین اینگونه است که: در ابتدای #تولد_فرزند، مراقبت از فرزند به دغدغه اصلی مادر تبدیل شده که گاهی باعث می شود وظیفه همسر بودن خود را به صورت درست انجام ندهد. این مسئله باعث ناراحتی آقا می شود و به تدریج این ناراحتی باعث #کاهش_رابطه_عاطفی می گردد.
☑️اگر داستان زندگی شما نیز همین گونه است، با همسرتان #همدلی کنید و به خاطر اتفاقات گذشته از او عذرخواهی کنید.
به او بگویید، شرایطش را درک میکنید و به او پیشنهاد دهید حتماً به یک #مشاوره_خانواده مراجعه کنید تا رابطه شما بهبود یابد و شرایط بهتری برای ادامه زندگی داشته باشید.
💫💫 شاد و پیروز باشید 💫💫
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#جنسی
#زناشویی
بنده یه چند وقتی هست که رابطه جنسی با همسرم سرد شده دلیلش رو نمیدونم ممنون میشم راهنمایی کنید
جنسیت مرد
سن 19
مدت شروع 3ماه
هیچ اقدامی انجام نگرفته یعنی راحش بلد نیستیم
شغل خود محصل و شغل ازاد
شغل همسر خانه دار
تحصیلات فوق دیپلم
👇👇 پاسخ #استاد_گلوردی 👇👇👇
سلام وقت بخیر
🖌کاهش #رابطه_جنسی یک موضوع طبیعی است. به این معنا که نباید تصور کرد همیشه باید رابطه جنسی در یک حد خاص باشد. چون نیاز ما انسانها به رابطه جنسی براساس تغذیه، فعالیت بدنی، #انرژی_روانی و.... تغییر میکند. گاهی نیاز بیشتر است و گاهی کمتر. بنابراین نگران نباشید.
💠اما اگر احساس میکنید سرد شدن رابطه، بیش از اندازه است، بررسی کنید در ۳ماه گذشته چه تغییری در رابطه ایجاد شده است. اگر این تغییر #جسمی بوده است و احتمال می دهید مشکل فیزیولوژیک باشد، به یک پزشک مراجعه نمایید و اگر مشکل جسمی نیست از یک روانشناس #سکس_تراپ مشاوره بگیرید تا علت را بررسی و به شما کمک کند.
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
.#تحصیلی
سلام من حافظه ی پایانی دارم و لاک پشتی درس می خونم و متا سفانه خوابم هم زیاد هر کار می کنم خوابم رو نمی تونم کم بکنم و درسا رو زود نمی فهمم وقت زیادی ندارم برای درس خوندن و آزمون دادن چیکار کنم سریع یاد بگیرم و خوابم کم بشه
👇👇 پاسخ #استاد_گلوردی 👇👇👇
سلام وقت بخیر
💠یکی از مسائل تاثیرگذار در تقویت حافظه و فهم بهتر درس، #اصلاح_سبک_زندگی است. ( 1️⃣ مدیریت بدن؛ مثل خواب و خوراک و تحرک 2️⃣ مدیریت ذهن 3️⃣ مدیریت رابطه)
🔷برای اینکه #خواب بهتر و مفیدتری داشته باشید، حتما ساعت خوابتان را تنظیم کنید. بهترین ساعت برای خواب ۱۰ شب تا ۵ صبح است. البته اگر لازم است کمتر بخوابید، به هیچ عنوان خواب از ۱۲نیمه شب تا ۳ صبح را از دست ندهید. این مسئله به #استراحت بهتر بدن و ذهن شما بسیار کمک می کند.
🔶برای افزایش سرعت #مطالعه، لازم است تمرکزتان را بالا ببرید.
🔷اگر نمی توانید موقع مطالعه تمرکز داشته باشید، حتما از یک #مشاور کمک بگیرید تا علتش را پیدا کنید. ( عواملی مثل #فایلهای_باز_ذهنی یا نگرانیها، میتوانید مانع تمرکز شما باشد).
🔷 #تغذیه_مناسب داشته باشید؛ استفاده از سبزیجات، پروتئین های گیاهی( پسته، بادام و...) برای تقویت مغز بسیار مفید است.
🔶از فضاهای #استرسزا دوری کنید.
🔷 #تحرک_بدنی مناسب داشته باشید.حداقل ۲ روز در هفته و هر بار ۳۰ دقیقه پیاده روی داشته باشید.
این کار به آرامش و تمرکز شما بسیار کمک می کند.
🔴در پایان توصیه میکنم آرامش خود را حفظ کنید و #ارتباط_معنوی خود را با خداوند تقویت کنید و از او کمک بخواهید که انشاالله بهترینها را برایتان رقم بزند.
💫💫شاد و پیروز باشید 💫💫
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#تربیت_فرزند
سلام خدا قوت
دخترم ۱۲ سالشه
پسرم ۱۰ سالشه
تا الان در مدرسه ی دولتی درس خواندن
امسال که دخترم به امید خدا میره کلاس ششم وپسرم تصمیم به رفتن مدارس قرآنی و مدارس مسجدمحور گرفتیم ،البته با نظر خودشون
که بعداز دیپلم وارد حوزه باشند یا قبل ازدیپلم
اما توصیه شد از خود طلاب که اینکار نکنید چون حجم درس ها سنگینه ازپسش برنمیان
از مشاور مدرسه توصیه شد اینکار رو نکنید چون بچه اینقدر جوش خشکه زده میشه !!!!!
درصورتی که ما خودمون خانواده ی مذهبی هستیم .
ونکته ی دیگه این که گفتند این اخیرا ازطلبه ای که از.......توصیه شده خانم وارد حوزه نشوند چون ازدواج با خانم طلبه حرامه وبیشتر خانم های طلبه طلاق گرفتند.
سوالم اینه الان کاردستی چیه ؟
مدرسه قرآنی خوب ومسجدمحور چ درس ها ی آموزنده ومزایایی داره؟
تصمیم به ورود به حوزه کار عاقلانه ای است ؟
👇👇 پاسخ #استاد_گلوردی 👇👇👇
سلام وقت بخیر
🖌تربیت صحیح فرزندان و نگرانی از آینده آنها یکی از دغدغه های مشترک والدین است و این نگرانی شما قابل درک است.
💠در پاسخ به سوال اول:
مدارس مسجد محور چند سالی است که با هدف توجه بیشتر به جنبه تربیتی و آموزش مهارتهای مفیدی که در مدارس به دانش آموزان آموزش داده نمیشود، ایجاد شده است.
🔹اما با توجه به اینکه ساختار قانونی مشخصی برای این مدارس شکل نگرفته است، ممکن است بین هرکدام از مدارس مسجد محور، تفاوت وجود داشته باشد و نمی توان به صورت کلی آن را تایید یا رد نمود.
🔸از سوی دیگر ممکن است این مدارس با روحیه یک #دانش_آموز سازگار باشد و با روحیه دانش آموز دیگر سازگار نباشد.
🔴بنابراین بهترین راه این است که چند روز در سال تحصیلی کنونی، فرزند خود را به این مدارس ببرید تا با فضا آشنا شود و نظرش را بگوید. از سوی دیگر مزایا و معایب آن را از والدینی که فرزندشان در آن مدارس بودهاند، سوال نمایید.
💠در مورد ورود فرزندانتان به #حوزه؛ هرچند تحصیل در حوزه مزایای معنوی زیادی میتواند برای آنها داشته باشد، ولی به صورت کلی، #تصمیم_گیری در مورد ادامه تحصیل و #انتخاب_رشته را به خود فرزندانتان بسپارید و شما باید نقش یاریرسان و راهنما را داشته باشید.
✅#استعدادسنجی میتواند در انتخاب رشته و ادامه تحصیل کمک مناسبی به فرزندانتان نماید.
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#تربیت_فرزند
پسری دارم ۲۱ساله ،سربازیش تموم شده ،درسش رودر رشته برق تا دیپلم خوند ولی شغلش نجاریه الان ۵سالی هست شاگرد نجاره،وهنوز برا خودش مستقل نشده نه خودش توانایی کارگاه مستقل داره ونه ما،خیلی تنهاست چون پدری داره که از بچگی باهاش رفیق نبوده ومتاسفانه در دوران نوجوانی نتوانست بادوستان خوب درارتباط باشه البته دوستان خوب ایشون روبه خودشون راه ندادند دوسه تا دوست داره بدکی نیستند پسرم متدین وکاری هستش الانم قصد ازدواج داره یه مشکل بزرگی که من رونگران میکنه اینه که من متوجه شدم پسرم هرموقع خسته وکلافه باشه یه نخ سیگار میکشه البته به صورتی که من وپدرش متوجه نشویم واگه من بخوام برا ازدواجش قدم بردارم با این مشکل چکار کنم البته چند بارپیام های گوشیش روچک کردم دیدم با یه خانم دکتر روانشناس ومغز اعصاب برا این مشکل مشورت کرده ودارو گرفته ولی هنوز موفق به کنار گذاشتن نکرده لطفا من روراهنمایی بفرمایید چکار کنم من لحظه به لحظه نگرانشم البته من یه دختر ویه پسر دیگه هم دارم ورابطه خودم باهمسرم خیلی خوبه اما رابطه همسرم با فرزندانش اصلا خوب نیست به خصوص باپسرهازیرا همسرم یه کشاورز زحمت کش است وپسران اصلا شغل پدرشون رودوست ندارند وکمک حال ایشان نیستند وایشان هم پسرها روگذاشته به حال خودشان ومرتب به اونها میگه ازمن انتظاری نداشته باشید
👇👇 پاسخ #استاد_گلوردی 👇👇👇
سلام علیکم
وقت بخیر
🔷نگرانی شما در مورد فرزندتان قابل درک است.
🔸اما در مورد فرزندتان نشانه های خوبی وجود دارد که باید به آنها توجه کنید. اینکه فرزندتان خودش در تلاش برای کنار گذاشتن این کار است، نشانه بسیار مثبتی است.
💠بنابراین سعی کنید:
1️⃣ #آرامش خود را حفظ کنید. همه ما انسانها ممکن است دچار اشتباه شویم؛ ولی مهم این است که تلاش کنیم اشتباهمان را جبران کنیم و الان پسر شما برای جبران اشتباهش اقدام کرده است.
2️⃣ شرایط آرامی را برای او فراهم نمایید. ایجاد شرایط آرام و #حمایت_اطرافیان در این دوران یکی از بهترین کمک ها به فرزندتان است.
3️⃣ به شدت از سرزنش کردن بپرهیزید. زیرا این کار باعث ایجاد #اضطراب در ایشان شده و احتمال بازگشت به سیگار را افزایش میدهد.
4️⃣ از #رابطه_عاطفی خود با همسرتان استفاده کنید و با او صحبت کنید که شرایط فرزندان را بیشتر درک کند و تحملش را افزایش دهد.
5️⃣ در صورتی که او فهمید که شما از سیگار کشیدن او اطلاع دارید، سعی کنید به او ارامش دهید و کمک کنید تا به یک مشاور مراجعه کند و مشکلش رفع گردد.
شاد و پیروز باشید ✨✨
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#تربیت_فرزند
سلام ممنون از کانال خوبتون خانم هستم 25ساله چهار ازدواج کردم همسرم 32ساله دختر سه ساله دارم خیلی بمن وابسته هست حتما باید روپای من بخوابه حتی قبول نمیکنه پدر یا مادرم کسی غیر از من کارهاشو انجام بده برم حمام یا دستشویی یا هرجا می ایسته دم در گریه کی میای بیرون جایی برم نمیتونم بزارمش حتی پیش باباش خیلی خسته شدم مخصوصا وقتی مریض میشه دیگه همش منم این وسط که باید بهش برسم میخواد صبحانه ناهار بخوره همش باید رو پای من بشینه اینقدری که بعضی وقتا پادرد میگیرم وقتی تو جمعی میریم اصلا با بچه ها صحبت و بازی نمیکنه باید من پیشش باشم اگه بریم پارک حتما من باید بازیش بدم خیلی خجالتیه و اگر چیزی بهش ندیم گریه میکنه من خیلی بهش محبت میکنم و حتی اگه خیلی ناراحت بشم اصلا نمیزنمش و سرش داد نمیزنم ولی جدیدا ازبس که اذیتم میکنه و چسبیده بهم واقعا دیگه خسته شدم و سرش داد میزنم بنظرتون چیکار کنم کمی مستقل بشه و به پدر و بقیه اعضای خانوادم عادت کنه و با بچه های همسنش بازی کنه ممنون ازشما
👇👇 پاسخ #استاد_شورورزی 👇👇👇
سلام و احترام🌹
در سوالتون اشاره به این داشتید ک کودکتون بیش از حد وابسته شما میباشد🙈
خب
وابستگی بیش از حد کودک به مادرش، دو دلیل عمده می تونه داشته باشه. 😳
دلیل اول : وجود اضطراب جدایی در کودک🤔
دلیل دوم : داشتن اضطراب اجتماعی 🤔
برای اختلال اضطراب جدایی کودک، دلایل مختلفی را میشه گفت🌟.
گاهی اوقات این #اضطراب دلیل بیولوژیکی و ژنتیکی داره و فعالیت دستگاه عصبی کودک باعث ایجاد این احساس #وابستگی شدید شده.
گاهی اوقات نیز دلایل خانوادگی داره
مثلا
خانواده ای که بسیار در هم تنیده و وابسته هستند. یا حتی خانواده هایی که زندگی پر تنش و پر استرسی دارند یا از دست دادن یکی از نزدیکان کودک در خانواده که می تواند #اضطراب_جدایی و #وابستگی را به همراه داشته باشد.
دلیل بعدی به ویژگی های شخصیتی کودک مربوط می شه مثلا کودکانی که درونگرا یا خجالتی باشند، بیشتر در معرض وابستگی بیش از حد به مادر یا پدر خود قرار می گیرن.
گاهی وقت ها هم رفتار خود والدین می تونه این وابستگی را در کودک تشدید کنه😳
مثلا
والدینی که به کودک استقلال کافی نمیدن، باعث می شن که کودک، حتی در سنین بالاتر هنگامی که برای مدت کوتاهی از والدین خود دور باشه دچار اضطراب و استرس بشه. به همین علت، رفتار خانواده نیز می تونه دلیل این وابستگی ها شناخته بشه.
البته این نکته رو لازم میدونم بگم😍😍
اگه کودک شما سه یا چهار دقیقه در نبود شما گریه میکنه ایرادی ندارد و طبیعی است اما اکر بیشتر شود نیاز به پیگیری دارد
راهکار اول :
ترس کودک را درک کنید و واقعی بودن اضطراب او را بپذیرین و حواستون باشه که به هیچ وجه او را به خاطر جمع گریز بودن سرزنش نکنید. اگر به طور مستقیم این موضوعات را به او گوشزد کنین
مثلا
به او بگین ” چرا سلام نمیدی به بقیه، چرا همش به من چسبیدی، برو درست حسابی سلام کن باهاشون و ….” باعث می شود که اعتماد به نفس کودک تخریب شده و وابستگی او تشدید شود. بنابراین برای کاهش وابستگی کودک از این کار جلوگیری کنیم.
راهکار دوم:
بدون اطلاع دادن به کودک، او را در جمع رها نکنین. قبل از این که بخواین او را تنها بزارین، به زبان ساده براش توضیح بدید که چه کارهایی در نبود شما می تواند انجام دهد و به او احساس امنیت و آرامش بدهید. توجه داشته باشید که درصورت تنها گذاشتن کودک بدون اطلاع قبلی، دیگر هیچ گاه به شما اعتماد نخواهد کرد و به همین علت، دائما به شما می چسبد.
راهکار سوم :
کودکی که همیشه به شما وابسته بوده، وقتی که می خواهید او را از خود جدا کنید به سادگی قبول نخواهد کرد و به گریه کردن و یا داد کشیدن متوسل خواهد شد. در این شرایط آرامش خودتان را حفظ کنید و برای خود کودک هم که شده، تصمیم خود را عوض نکنید.
راهکار چهارم:
وقتی فرزند شما در مهمانی ها یا دیگر دورهمی ها با دیگران دوست می شه و بازی می کنه یا به هر نحوی رفتار مستقلی از خودش نشون میده او را تشویق کنین و از او تعریف و تمجید کنین. حتما هم نیاز نیست کادو برای او بخرید، تشویق کلامی و گفتن جمله های ساده ای مثل ” آفرین که سلام دادی” یا “دیدین چه پسر خوبی شده، دیشب تنها خودش رو تخت خوابیده بود” می تواند تاثیر زیادی روی شکل گیری استقلال در کودک ایفا کند.
راهکار پنجم :
تغییرات یک شبه به وجود نمی آیند، پس بهتر است تلاش های کوچک او را ستایش کنید و صبر داشته باشین.
راهکار ششم :
کودک را با دیگران مقایسه نکنین و نگین که ” ببین مریم چقدر قشنگ توی جمع شعر می خونه …
راهکار هشتم :
میتونید برای آموزش نکات تکمیلی در این مساله و دیگر مسائل از کانال
┏━━━🍃🍂━━━┓
@koodake_man_313
┗━━━🍂🍃━━━┛
استفاده کنین
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
#تربیت_فرزند
سلام ودورد خدمت شما
دخترمن کلاس سوم هست اوایل خیلی علاقه ب درس ومدرسه داشت ولی جدیدا میگه مدرسه دوست ندارمچون همش باید درس بخونم وامتحان بدم آخه معلمشون زیاد امتحان میگیره ومیترسونتشون ک قراره از اداره بیان بازدید وطوری شده ک دخترم آرامش نداره واسترس زیاد داره ولی دیگه مثل قبل شوق وذوق مدرسه نداره حتی جدیدا دوسه روزه با گریه میره مدرسه ناگفته نمونه حتی با همسرم رفتیم امروز هدیه تهیه کردیم چندتا گرفتیم دادیم ب معلمش ک امروز بهش بده و دوباره سر ذوق بیاد واسه مدرسه رفتن.
ولی تصادفا منو تو مدرسه دید و منم یه بهانه آوردم ک واسه فلان کار اومدم ولی دختر خیلیییی باهوش وزیرکی هست وامروز وقتی از مدرسه برگشت کلی خوشحال بود واسه هدیه های مثلا معلمش😃 ولی از ظهر هی ب من وباباش میگه تو رو خدا راستشو بگین خودتون رفتید واسه من هدیه خریدین یا معلم؟ ما هم خودمونو ب بی خبری زدیم ولی آخر سر قبول نکرد وگفت من احساس میکنم شما خودتون خریدین ومن ناچارا گفتم واقعیتش یکیش رو ما خریدیم ودوتا هدیه کوچولو تر رو معلمت😐 فک میکردم با این کار بهتر بشه ولی دوباره امشب موقع خواب میگه من از کارنامه بدم میاد ودلم نمیخاد برم مدرسه ک تا همیشه همش باز درس بخونم وهزاران فکر داشته باشم چطور به دخترم آرامش بدم واسترس واضطراب رو ازش دور کنم!! تو رو خدا منو راهنمایی درست کنید آخه اگر الان استرسی بشه دیگه تا بزرگ بیشه خیلی عصبی میشه ومن وخودش رو داغون میکنه البته الانم زود عصبی میشه وبحث میکنه😔😔🙏
البته ناگفته نمونه ک امروز با معلمش صحبت کردم اگر امکان داره وخواهران کمتر امتحان بگیرید ک بچها ذوق مدرسه رفتن ازشون گرفته نشه ولی میگه نمیشه اگر امتحان نگیرم چطور بفهمم بچها در چه سطحی هستن وخانواده ها هم بیخیال میشن وباهاش افت تحصیلی میکنن حتی گاهی اوقات سه تا آزمون در یک روز میگیره 😒🤔
👇👇 #استاد_شورورزی 👇👇
سلام و احترام🌹
🌟در متن سوال شما نکاتی مطرح کردین و با توجه به سوالتون باید به دو موضوع پاسخ بدم🌟
موضوع اول : ببینین نسبت به هدیه دادن به فرزندتون اگر که اول بیان داشتید معلم گرفته است هدیه را، تا اخر روی کلامتون مقاومت کنید که هدیه رو معلمتون بخاطر ✨تلاشهایی✨ که داشتی گرفته😍
عدم مقاومت شما بچه رو شکاک میکنه در ادامه فرایند های مشابه
و این یک قاعده کلی است که حتی در برخورد با #تعارضات بین شما و همسرتان هم باید جاری شود😊
مثلا همسرتون نکته ای تربیتی رو ممکنه اشتباه بیان کنن و بعد فرزندتون بیاد بگه به شما، در اینجا شما هم باید حرف پدر رو تایید کنید با زبان کودکانه،
و بعد با همسر صحبت بشه و منظورتون رو بطور صحیح انتقال دهید به کودک.👌👌👌
موضوع دوم : نسبت به #اضطراب 😔فرزندتون است که ممکنه علت یا علل گوناگون داشته باشه که قبلا نیز در کانال به مواردی از آن اشاره شده
که یکی از اون علل 👈 مدرسه بود
در اینگونه موارد بهتره با معلم و مدیر مدرسه صحبت داشته باشید که بتونن از روشهای جدید تدریس داشته باشن و از مهارتهای جذاب سازی کلاس استفاده کنند تا کودک دچار زدگی از درس و مدرسه نشود.
🌹🌹🌹🌹🌹
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#ازدواج
جسارتا دو سئوال
۱-دررابطه با گروههای ازدواج در ایتا یاسایتهای همسریابی و....
آیا گذاشتن فرم در گروهها جهت ازدواج کار درستیه؟
آیا میشه اعتماد کرد وازدواج خوبی صورت بگیره؟
بنده دختری ۳۷ساله هستم از یک خانواده خوب
تحصیل کرده و ....تا به امروز فرد مناسب زندگیم رو پیدا نکردم وروزیم نشده
یکی از دوستان پیشنهاد این گروهها رو دادند ولینک هایی ارسال کردند
اما ترجیح دادم درابتدا با چند متخصص مشورت کنم بعد
۲-نسبت به گذشته خواستگاران کمی دارم🤦♀️
هر چند خواستگاران گذشته ام به هیچ وجه مناسب نبودند
چطور میتونم ی همسر خوب ومناسب داشته باشم؟
ممنون میشم دراین زمینه بنده رو راهنمایی بفرمایید 🙏
👇👇 #استاد_شماخته 👇👇👇
سلام وقت بخیر
✅اول : خیلی خوبه در این شرایط، جاهای مختلفی که فکر می کنید میشه بهشوون اعتماد کردو مراکز معتبری هستند اسم نویسی کنید، شرایطتونو بفرمایید که اگر شرایط ضروری و خطوط #قرمزتونو پذیرفتن بعد برای خواستگاری اقدام کنن
✅دوم : معمولا در این #سایت ها و مراکز افراد نقاط منفی شونو #نمیگن پس باید خیلی مراقب باشید، یعنی حتما بعد از صحبت های خواستگاری تصمیم نهایی تونو مشروط کنید به #مشاوره_ازدواج
✅سوم : #رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا با #اشاره به اینکه در حالیکه برخی افراد با ثبتنام در #سایتهای همسریابی به دنبال سوژههای مناسب برای ازدواج هستند، گفت: اما متاسفانه شاهد هستیم که تعداد زیادی از افرادی که در این سایتها ثبتنام میکنند به دنبال دوستی، ازدواج موقت، ازدواج دوم و حتی #سوءاستفاده و کلاهبرداری هستند... پس مراقب باشید
✅چهارم : "سامانه ملّی همسان گزینی" سایت تبیان : https://hamsan.tebyan.net/
#رسما و با حضور تنی چند از #مسئولین کشوری رونمایی شد، این سایت با همکاری معاونت #ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش توسط #موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان تأسیس گردیده است.
✅پنجم : #همیشه به این #فکر کنید که "دیر ازدواج کردن بهتر از یک #ازدواج_ناصحیح است".. خیلی #خانم هایی هستند که در دادگاه #آرزوی اینو دارن که اصلا ازدواج نکرده بودند و الان مثل شما بودن ... پس #احتیاط کنید
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#تربیت فرزند
سلام وقتتون بخیر.
من یه دختر6ساله دارم که پارسال بخاطر زایمان زودرسی که داشتم وحالم خوب نبود ومجبوربودم بخاطر دخترکوچیکم که تو بخشnicuبستری بود حدودیک ماه روزانه دو، سه باربه بیمارستان برم وبرگردم ویک ماه هم توبیمارستان شبانه روز بمونم واین باعث شد دختر6ساله م فشار روانی واسترس زیادی رو تحمل کنه، وتواین مدت پیش همسرم و خانواده خودم میموند.بعداز ترخیص زودرنج شده بود وهرازگاهی بهونه گیری میکرد وبهم وابسته شده بود ولی بعدرفتن به پیش دبستانی وابستگیش کمترشدتااینکه تادوهفته قبل دخترکوچیکم مریض شد ودوباره6روزبستری شد(البته بستری به صورت ترخیص موقت که صبح وشب فقط موقع دارو به بیمارستان میرفتیم وبرمیگشتیم)بعداز ترخیص رفتار دخترم بدترشده یعنی وابستگی بیشتر، بهونه گیری زیاد، علاوه بر اینها فوبیای از دست دادن هم داره که نکنه غذا یاخوراکیش تموم بشه ودیگه نخریم!برای همین هرازگاهی خوراکی وغذاشو نگه میداره تابگنده وبریزیم دور.جایی مهمونی یابیرون برای خریدمیریم وسایل اضافی باخودش برمیداره که نکنه توخونه جابمونه ودیگه برنگردیم(قبلا یه عروسک وکیف برمیداشت) یاموقع خرید بین چندتا انتخاب گیرمیکنه ونمیتونه انتخاب کنه.درضمن قبلا بدغذا بود وبیشترغذاهارونمیخورد ولی الان اکثرا میخوره وبیشتراز حدش هم میخوره چون میترسه بمونه بقیه بخورن یاخراب بشه وبریزیم دور.
میخواستم لطف کنید راهنمایی کنیدکه چه رفتاری باهاش داشته باشیم تااین استرس ونگرانی رونداشته باشه؟؟؟
👇👇 پاسخ #استاد_شماخته 👇👇
سلام وقت بخیر
چقدر قشنگه که برای تک تک رفتارهای دخترک نازتون دغدغه دارید و دنبال ساختن آینده ای موفق براش هستید...🌺
✅اول : #ترس فرضی یا فوبیا "phobia" یکی از اختلالات اضطرابی است که هم بزرگسال هم #کودک مبتلا به اون دچار ترس شدید از یک اتفاق یا موقعیت می شوند.
✅دوم : ترس برای #انسان وقتی تبدیل به فوبیا میشه که #حداقل 6ماه طول بکشه و هیچ دلیل #عقلانی براش نداشته باشه یعنی نتونه براش دلیل بیاره فقط بگه می ترسم .
✅سوم : بروز #فوبیا در کودکان چند علت داره یکی از #مهمترینش تأثیر اضطراب والدینه بر کودک ؛ یعنی اگر اطرافیان کودک در #معرض فشار یا اضطراب باشن و دائما اینو جلوی بچه ابراز کنند، کودک تمایل پیدا میکنه احساسات مشابه والدین از #خودش نشون بده ... #منتها با #زبان کودکی خودش ... که کودک شما در ترس از دست دادن خودشو نشون داده
✅چهارم : احتمالا نیاز باشه تحت نظر پزشک یک آزمایش از فرزندتون بگیرید که میزان ترشح #دوپامین و #سرتونین مشخص بشه، اگر نورمال باشه بعد مدتی خود به خود مشکل رفع میشه
✅پنجم :اگر ترس کودک در حدیه که بچه دچار علائم زیر میشه حتما باید مراجعه کنید به #روان_پزشک :
👈افزایش ضربان قلب
👈عرق کردن
👈لرزیدن
👈تنگی نفس
👈احساس خفگی
👈درد سینه
👈ناراحتی معده
👈سرگیجه یا ضعف
👈سستی و داغ شدن بدن
✅ششم: برای #سنجش میزان اهمیت این فوبیا و اینکه ریشه اش کجاست باید توسط روان شناس متخصص کودک از بچه ارزیابی #بالینی صورت بگیره مثل تحلیل تخصصی #نقاشی که مشاورین ما به صورت تلفنی میتونن شما رو راهنمایی کنن @tellnoorpsy
موفق باشید🌷
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
🌸سوال:
سلام خانم هستم
23سال
شبا نمیخوابم قبل ازدواج هم همینطور بودم ولی الان بیشترشده تادیروقت ساعت 3شب یا4شب حتی اگه خسته باشم بازم نمیخوابم
1سال هست که ازدواج کردم
خانه دار
همسرروحانی
دیپلم
پاسخ #استاد_آیت 👇👇👇
سلام بر شما خانم بزرگوار🌹
🔴 اختلال در خواب موضوعی کلافه کننده هست، باتوجه به اینکه گفتید مدت هاست نمیتونید شبها بخوابید طبیعتا از این مساله کلافه و خسته شدید.
✅ توضیحاتتون برای یک راهنمایی مناسب بسیار ناکافی است، در عین حال با توجه به همین توضیحات چند نکته مهم به نظر میرسه:
1️⃣ اختلال کم خوابی یا بی خوابی اغلب نشانه وجود مشکل و اختلال زمینه ای است، زمینه ها و عوامل متنوعی مانند، سبک زندگی نادرست، اختلالات روان شناختی، اختلالات جسمی و فیزیولوژیک، مصرف برخی دارو ها و مواد. طبیعتا برای حل مساله بی خوابی شما قبل از هر چیز لازم است زمینه ها دقیقا بررسی و بعد از این به سمت راهنمایی و برنامه ریزی درمان رفت. به همین جهت پیشنهاد میکنم برای بررسی دقیق مساله، ابتدا به صورت تلفنی با مشاورین ما گفتگو کنید.
2️⃣ اگر زمینه بی خوابی های شما سبک زندگیتان باشد، لازم است به جای تمرکز روی خواب به سمت تغییر در سبک زندگی بروید و اگر زمینه های آن از نوع اختلال جسمی یا روان شناختی باشید نیز باید تمرکز را بر درمان و حل این زمینه ها معطوف بدارید.
3️⃣ موقعیت هایی که در طول یک سال اخیر نسبتا خواب بهتری داشته اید را رصد کنید، چه زمانی بوده؟، شما چه شرایطی به لحاظ جسمی و روحی داشتید؟، چه موقعیت فیزیکی و محیطی برای خواب داشتید؟ اینها را یادداشت کنید و سعی کنید این موقعیت ها را بیشتر فراهم کنید. در مقابل موقعیت هایی که در اغلب بی خوابی ها تکرار میشوند را تا حد امکان مدیریت و مهار کنید، تا شرایط نسبی برای خواب بهتر فراهم شود.
موفق و سربلند باشید🌷
سلام وقت بخیر
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
با عرض سلام من حدود ۳۰ سال ازدواج کردم سه تا فرزند دارم همسرم هر چیزی که از ش بخواهم میگ ندارم ودر خانه ای مادر شوهر زندگی میکن یک طبقه خانه یا ۳ بچه بخدا خسته شدم هر چی میگم یک خانه بخر از اینجا بریم؟ بخدا پا کمر خیلی در میکن میگ کمتر بیرون تو بر چیکار کنم خسته شدم تورا خدا فقط بگید چیکار کنم ممنون
پاسخ #استاد_آیت 👇👇👇👇👇
سلام بر شما خانم بزرگوار🌹
🔴 از توضیحاتتون اینطور متوجه شدم که از تامین نیازهایی که نیاز به هزینه مالی داره، رضایت ندارید و همسرتون محدودیت های مالی را برای این مساله دلیل میارن، همینطور در کنار خانواده همسرتون زندگی میکنید و این مساله هم براتون مشکلاتی به همراه داره .
✅کاملا طبیعی است که دوست دارید همسرتون نیازها و خواسته های شما را تامین کنن و مشکلاتی که در مورد محل سکونت دارید را برطرف کنند، البته خیلی بهتر بود سن و شغل و تحصیلات همسرتون را هم میفرمودید، هیمنطور اینکه چه چیزهایی تا به حال از همسرتون خواستید و ایشون برای تامینش محدودیت مالی داشتند.
در عین حال پیرامون مسائل مالی چند پیشنهاد دارم:
1️⃣ به جای رویکردی توقع آمیز در مسائل مالی که صرفا در پی طرح خواسته ها و انتظارات و حقوق خویش است، رویکردی همدلانه با همسرتان داشته باشید. یعنی همسرتان احساس کنند شما شرایط و مشکلات ایشون را درک میکنید. در مقابل ایشون نیستید، بلکه در کنار ایشون و در پی حل مسائل و فشار ها هستید.
2️⃣ درک همدلانه به معنای توقف در موقعیت موجود نیست، در کنار همسرتان باشید، ولی خلاقانه راه کارها و راه حل های مختلف برای حل مسائل مالی را هم پیشنهاد کنید، یعنی محدودیت های مالی یک واقعیت است، ولی اینطور نیست که همیشه مانع قطعی برای رسیدن به هدف باشد. گاهی مسائل مالی را باید با مهارت حل مساله یا سود و زیان کردن و سنجش فایده و آسیب یک تصمیم حل کرد.
3️⃣ همسرتان طبیعتا در طول این 30 سال زندگی مشترک، بسیاری از خواسته ها و نیاز های شما را تامین کرده و اکنون نیز برای تامین خانواده در تلاش و فعالیت است، این تلاش و فعالیت ایشان را ببینید، قدردانی کنید، اقدامات ایشان در تامین خواسته ها و نیازهایتان را قدرشناسی کنید و با رویکردی مثبت به این فعالیت ها و اقدامات بپردازید. این کار باعث افزایش انگیزه ایشان برای توجه بیشتر به خواسته ها و نیازهای شما خواهد شد.
4️⃣ از رویکردهای سرزنش آمیز، تحقیر آمیز، ناارزنده کننده فعالیت ها و تلاش های همسرتان، رفتاری که موجب احساس شرمساری و خجالت زدگی ایشان شود، به شدت پرهیز کنید، آموزنده های دینی نیز برای ما در این زمینه راهنمای بسیار روشنی است، حضرت زهرا سلام الله علیها به امیر المونین علیه السلام در بیانی پر از لطائف و ظرائف کلامی و ارتباطی میفرمایند یا علی! من از پروردگارم شرم دارم که چیزی از تو در خواست کنم که تو توان بر آوردن آن را نداشته باشی (بحار الانوار، ج 43، ص 59).
5️⃣با مهارت های حل مساله، سود و زیان، گفتگوی فعال آشنا شوید و سعی کنید با همسرتان در مورد مسائل و چالش های مالی گفتگو کنید. با در فشار قرار دادن ایشان برای تامین مسائل مالی، یا اصرار صرف برای نقل مکان از منزل فعلی تنها رویکرد دفاعی را در ایشان فعال میکند و نه تنها به خواسته های خود نمیرسید بلکه رابطه شما و همسرتان هم آشفته و آسیب پذیر خواهد شد.
6️⃣ برای بررسی دقیق تر مساله و راهنمایی های مناسب و بیشتر با بخش تلفنی ما نیز در ارتباط باشید.
موفق و سربلند
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
🌸سوال:
سلام وقت بخیر
دخترم 20 سالش هست، خواهر دوقلو داره و بسیار وابسته به هم.
دانشگاه شهرهای مختلفی افتادن و تا الان چند بار انصراف از تحصیل زده و دوباره پشیمون میشه. قدرت تصمیم گیری نداره و مشکلات برای این یکی قل خیلی زیاد شده
لطفاً کمکم کنید
ما ساوه زندگی میکنیم، دو سال پیش هر دو دانشگاه اراک و آیت الله بروجردی قبول شدن سه ترم خواندن و بعد پشیمون شدن و انصراف دادن. امسال باز کنکور دادن یکی الزهرا تهران قبول شد یکی رشته سینما دامغان.
دامغان خیلی بد مسیر و دوره فقط هم خط ریلی به مشهد داره، نه ترمینالی نه چیزی. باید اول بیاریمش راه آهن قم یا تهران که بتونه رفت و آمد کنه به دامغان. دوری از خواهرش و ما باعث شد باز انصراف بده و ترم اول رو هم نخونده برگرده، اما دوباره پشیمون شده و میخواد بره دامغان فقط چون توی خونه نمیتونه تنها بمونه بدون خواهرش
کمکم کنید لطفاً واقعا موندم چطور راضیش کنم که یا همینجا درس بخونه یا دوباره کنکور بده شاید تهران قبول بشه
رتبه امسالش ۴۰۰ هنر بود و خواهرش ۹۰ هنر
استعداد هنری فوق العاده دارن، جشنواره فیلم فجر رتبه اول شدن در ساخت انیمیشن.
اما کنکور و فاصله از خواهرش داره افسرده و بیمارش میکنه. هدفش رو گم کرده و نمیدونه از زندگی چی میخواد
پاسخ #استاد_آیت 👇👇👇
سلام بر شما بزرگوار🌹
❇️ از توضیحاتتون اینطور متوجه میشم که وابستگی خواهران دوقلو برای اونها داره مشکل ساز میشه و مدتیه در مورد انتخاب رشته و شهر محل تحصیل مشکل پیدا کردند، طبیعتا شما به عنوان یک پدر یا مادر دلسوز هم نگران شرایط هستید و دوست دارید کمکشون کنید که قابل تحسینه.
🔴 مساله وابستگی و سختی دوری دو خواهر نیاز به بررسی های دقیق داره و اصلا در مجال یک مشاوره مکتوب اینچنینی نیست، برای همین پیشنهاد میکنم دست کم برای بررسی های اولیه با بخش تلفنی ما در تماس باشید، در عین حال نکاتی به نظر میرسه که لازمه بهش توجه بشه.
1️⃣ اصلا به احساس اضطراب و نگرانی فرزندانتون دامن نزنید، به طوری که احساس کنند همان نگرانی و آشفتگی که آنها به آن مبتلا هستند، شما نیز دارید.
2️⃣ رویکردی همدلانه داشته باشید، به این معنا که احساس کنند شرایط آنها برای شما قابل درک است ولی لازم نیست رویکرد رفتاری و تصمیم گیری آنها را تایید کنید، بلکه لازم است بگویید به نظرم این رویکردی که برای تصمیم گیری رشته و محل تحصیل دارید به نظرم نادرست است و بهتر است برای تغییر و اصلاح موضوع اقدام به مشاوره داشته باشید.
3️⃣ روی ویژگی های مستقل، اقدامات و تصمیم های مستقل دوقلو ها بیشتر تمرکز کنید و اقدامات و تصمیم های مستقل فرزندانتان را تشویق و تقویت کنید، ولو یک اقدام ساده یا یک تصمیم معمولی باشد، در واقع جوانه های استقلال و زدودن وابستگی به تدریج و از موضوعات خرد و کوچک آغاز خواهد شد که باید بر آن تمرکز کنید.
موفق و سربلند باشید🌷
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
🌸سوال:
این سوال یکی از دانشجوهای بنده است
میشه جواب بدید.
سلام خانم ..... ، خوب هستید، اینکه شما گفتید تا به دلم نشسته ازدواج نکنم ، اما هر روز که میگذره بیشتر استرس میگیرم ، همسن های من همشون بچه های سه ساله دارن اما من هنوز دارم دور خودم میچرخم🤦♀، نشستم به در نگاه میکنم اما یه کسی پیدا نمیشه و همه دخترا خودشون پسرا رومیکشن سمت خودشون و ازدواج میکنن ، اما من که این کارو درست نمیدونم مجبورم با کسی ازدواج کنم ازش خوشم نمیاد، راه دیگه ای ندارم😔
شما میگید صبر کن ولی میترسم با صبرم همین یه موردم از دست بدم،
اصلا انگار هیچکی منو نمیبینه ، انگار نامرئیم
پدر مادرم همش میگن مگه دست خودته که انتخاب کنی ، مجبوری که قبول کنی وگرنه همینم میره
پاسخ #استاد_آیت 👇👇👇
سلام بر شما خانم بزرگوار🌹
🔴 زوایای مهمی از مساله یا بیان نشده یا همراه با ابهام هست، اینکه این خانم دانشجو چند ساله هستند؟، اساسا در پی چه مساله ای شما ایشون را به صبر و ... راهنمایی کردید؟، آیا الان خواستگاری دارند که در تصمیم گیری و انتخاب با چالش مواجه شدن؟
📌 در هر حال از صحبت هاتون اینطور به نظر میرسه که به دانشجویی توصیه کردید تنها با کسی ازدواج کند که احساس دل نشینی داشته باشد و تا این زمان صبوری کنه، ایشان هم اهل روابط پیش از ازدواج و ... نیستند و نگران چنین خواستگاری به زودی نداشته باشند و ازدواجشون به تاخیر بیوفته.
🟢 اولین و مهمترین پیشنهادی که به شما میشود داشت این است که به این دانشجوی محترم کمک کنید خودشون مستقیما اقدام به مشاوره کنند، دست کم با بخش تلفنی ما در تماس باشند تا مساله به صورت مستقیم و دقیق بررسی بشه.
⭕️ لازمه توضیح بدم، روابط عاطفی جنسی پیش از ازدواج یکی از اقدامات پیش بینی کننده تعارض و تنش در روابط همسران شناخته شده ولی این مسیر چنانچه آموزه های دینی نیز نهی کرده اند اصلا پیشنهاد نمیشه ولی باید توجه داشت که برای شناخت و معرفی خانم هایی که وارد این میدان پر آسیب نمیشن باید از اقدامات مناسبی مثل وساطت در ادواج، معرفی گزینه های مناسب، در معرض شناخت و معرفی قرار گرفتن فرد و... استفاده کرد.
در مورد توصیه ای که برای دلنشینی و پسند در فرایند ازدواج داشته اید لازم است بدانید در عین حال که پسند و دلنشینی مساله بسیار مهمی است ولی تنها مساله مهم فرایند ازدواج نیست، به همین دلیل باید فرایند ازدواج را به شکل یک مجموعه متغییر نگاه کرد و نهایتا تصمیم بر مبنای برایند و خروجی آن باشد نه اینکه تنها روی یک متغییر متمرکز شد.
موفق و سربلند باشید🌷
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
🌸سوال:
باسلام من خانم ۵۴ ساله ۴۳ سال ازدواج کردم یک دختر ودو پسر دارم همشون ازدواج کردن من تو زندگیم خیلییی سختی کشیدم همسرم خیلی عزیتم کرده از اولم بهم خیانت کرده ولی بخاطر فامیلی تحمل کردم بعد بخاطر بچهام چون پشتیبانی نداشتم ولی دیگه خسته شدم هر بار تکرار میکنه وقتیم دوامون میشه میگه من مردم بکسی ربتی نداره لطفا کمکم کنید
۱۲ بارم عملهای مختلف داشتم که همش به خاطر عصبی بوده حتا رحمم درآوردم خواهش میکنم کمکم کنید
پاسخ سرکار خانم #استاد_محیطی 👇👇👇
سلام بر شما خانم گرامی🌺
طوری که بیان کردید زندگی سختی داشته اید و بخاطر فامیل و بچه ها تحمل کرده اید. از جهت جسمی هم لطمه زیادی دیده اید ، که امیدوارم خداوند اجر این صبر طولانی را به شما عنایت کند .🌺🍃
✳خانم محترم حالا که بچه ها ازدواج کردند و رفته اند گویا دلیل ماندن و تحمل این زندگی برایتان کم رنگ شده ، می خواهم بنویسید دلیل ماندن شما در زندگی چیست ؟
❎چقدر در این ۴۳ سال برای بهتر کردن زندگی تلاش کرده اید؟ آیا به مشاور خانواده مراجعه کرده اید؟ چه راههایی رفته اید و کدامها نتیجه بخش بوده ؟
❎چرا که صبر انسان حدی دارد و وقتی تنها صبر چاشنی تحمل زندگی باشد ، کم کم انسان را به زندگی بی میل می کند .
می خواهم فکر کنید و در برگه ای یادداشت کنید : اگر بخواهم بروم چگونه می توانم نیازهای مالی💸 ، مسکن🏠 ، کسب درآمد ، امنیت ، جنسی و ... را براورده سازم ؟
پاسخی برای هر نیاز پیدا کنید و اگر پاسخی نیافتید ، علت آنرا یادداشت کنید و در صورتی که تمایل به گفتگو دارید در تماس تلفنی بیشتر در این باره صحبت کنیم .
❎در پایان تکنیکی برای بهتر شدن زندگی که به نطر برای شما ضرورت دارد را بیان می کنم ؛
❎مهارت انتقاد اصولی و درست :
اگر میخواهید از همسرتان یا از افراد دیگر انتقاد کنید ، آن را در بین دو عبارت مثبت قرار دهید.
به این صورت :جمله مثبت + جمله منفی + جمله مثبت .
مثال: تو مرد سخت کوشی هستی ، اگر چه به من محبت کافی نمی کنی ، اما به نیازهای منزل رسیدگی می کنی.
قرار دادن جمله منفی در بین دو جمله مثبت از شدت اثر تخریبی آن کم کرده و با اشاره به نکات مثبت ، فرد احساس می کند فقط نکات منفی دیده نشده ، رعایت انصاف شده و به همین دلیل انگیزه بیشتری برای تغییر و بهتر شدن زندگی ایجاد می شود.
به امید روزهای بهتر برای شما 🌹
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
🌸سوال:
:
سلام وقت بخیرمن یه دختر ۲۲ سالمه خاستگاریم به هم خورد انا همش تو فکرم وناراحت باید چه کار کنم حالم خوب بشه اگه میشه راهنمایم کنید ممنون میشم🙏🌹
شب ها همش تو فکرم خوابم نمی بره
دختر ۲۲ سالمه یک ماهیه شغل هم خیاط تحصیلات تا کلاس هفتم
پاسخ سرکار خانم #استاد_محیطی 👇👇👇
سلام بر شما دوست عزیز 🌺
از اینکه خواستگاری شما بهم خورده متاسفم 😔و برای شما آرزوی خوشبختی و ازدواج با مردی که کفو شما باشد ، دارم .🌹
❎اینکه بعد از گذشت یک ماه ، همچنان فکرتان درگیر است گویا نشان دهنده این است که طرف را پسندیده بودید. اگر این طور باشد ، آیا ایشان ملاکهای مورد نظر شما را داشتند؟
دلیل به هم خوردن خواستگاری چه چیزی بود ؟
⛔دقت کنید در ازدواج اول نباید عاشق شد چرا که وقتی عاشق و دلباخته میشوی ، نقاط ضعفشو درست نمی بینی ، نمی توانی خوب بشناسیش و تمام خوبیهای فرد جلوی شما مجسم میشه و تلاش می کنی به هر قیمتی که شده به او برسی.اما باید بگم تمام این موارد دست به دست هم میدن تا یک ازدواج احتمالا ناموفق رقم بخورد!
مراحل انتخاب همسر زمان شناخت و ارزیابی ست لذا اگر دلایل موجهی برای کات کردن روند خواستگاری دارید یا طرف شما دلایلی ارائه کرده ، آنها را در دفتری لیست کنید و هر وقت به فکر می افتید آنها را دوباره بخوانید و با خود بگویید که شروع این زندگی به صلاح من نبوده و مطمئن باشید که حکمت الهی بر این بوده که این ازدواج سر نگیرد .
🌈 امیدوار باشید که خداوند در زمان مناسب همسری برای شما قرار خواهد داد که در کنار او بتوانید رشد کنید.
🌈از خداوند طلب آرامش کنید .
🔆« أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ»🔆
⚜همانا با یاد خداوند دلها آرام می گیرد.⚜
اگر نیاز به توضیحات بیشتر دارید با بخش تلفنی☎️ مجموعه نور ارتباط بگیرید.
موفق باشید🍃🌺
.____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
🌸سوال:
همسرم مدام ازبیرون وسایل دور ریز میاره وهرچی صحبت میکنم اینهاخطرناک واسیب زن از لحاظ بهداشتی و جانی و مالی ( باعث فقرمیشه) .متقاعد نمیشه.مثلا کیف وکفش کهنه .لوله شکسته ،چوب بطری وپارچه وظروف کهنه از هرجنس ،پیچ ،قالپاق وکاغذ دور دیز ادارات و....
نمیدونم چکار کنم هیچ جور قانع نمیشه
پاسخ سرکار خانم #استاد_محیطی 👇👇👇
سلام علیکم
روز بخیر🌺
✳با توجه به توضیحات شما، احتمال وجود اختلال وسواس احتکار در مورد همسر شما داده میشود .
✳اختلال وسواس احتکار اغلب در بزرگسالی شروع می شود و با افزایش سن فرد بدتر می شود.
✳بیماری در میانسالی به اوج خود می رسد و درمان آن بسیار سخت می شود.
✳هرچه میزان به هم ریختگی خانه بیشتر می شود، استرس بیمار نیز بیشتر می شود که اغلب به دلیل نبود فضا برای زندگی، شکایت اعضای خانواده یا همسایه ها و حتی درگیری با پلیس است.
✳شاید در موارد کمی فرد قانع شود که برخی از اشیا را دور بریزد، اما انجام این کار باعث استرس و ناراحتی شدید فرد می شود.
✳ البته بیمار کاملا معتقد است که رفتارهای وی مشکلی برای زندگی خود و اطرافیانش ایجاد نمی کند و دلایلی نظیر موارد زیر برای کار خود دارد:
🔺️ این اشیا او را به یاد چیزی، کسی یا خاطره ای می اندازند.
🔺️معتقد است می تواند با این اشیا چیزی بسازد یا روزی به کار می آیند.
🔺️از بودن تمام این وسایل در کنارش احساس امنیت می کند.
🔺️معتقد است دور ریختن وسایل اسراف است.
🔶️این اختلال ممکن است در تمام طول عمر در فرد ادامه یابد، با این حال درمان صحیح می تواند به بیمار در نظم دهی به زندگیش کمک کند. درمان باعث بهبود قدرت تصمیم گیری در فرد، کاهش استرس، مهارت های سازمان دهی و قوه تشخیص و تمایز بین اشیای ضروری و غیرضروری می شود.
پس پیگیر درمان ایشان باشید و به روانشناس برای درمان وسواس احتکار مراجعه کنید.
✳و اما کمکی که شما می توانید به همسرتان داشته باشید:
🔶️متوجه باشید که این کارهای او اختیاری نیست چرا که به خودی خود بیمار از فشار و استرس بالایی رنج میبرند. از سوی دیگر انتظار اعضای خانواده برای مشاهده تغییرات در آنها در مدت زمان کوتاه، این فشار را افزایش میدهد.
🔶️همچنین لازم است بدانید که دعوا و جروبحث بر سر رفتارهای آنها، اوضاع را بدتر می کند.
او را درک کنید و سعی کنید اطلاعات خود را در مورد بیماری او بیشتر کنید و در درمان، او را همراهی کنید.
موفق باشید 🌹
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
🌸سوال:
سلام خسته نباشید
من و خانومم الان ۶ ساله باهم ازدواج کردیم زیاد سختی کشید قبول ولی منم خیلی حرف اینا از خودش و خانوادش شنیدم من جوان ازدواج میکنم میخوام چشم به کسی نداشته باشم ولی خانوم یه ماه یه بار دوماه یه با دعوا میذاشت اینم بگم ۵ ما شهرستان بودیم دوسال اومدیم کرج شرکت میرفتم اویل که اومدیم خوب ولی کم کم رفت سر کار عوض شد در حدی که یه خسته نباشید هم بهم نمی گفت همش سرش تو گوشی بود منم صبرم دیگه تموم یه خط گرفتم به عنوان مزاحمی یه حرف بدی بهش زدم فهمید که منم الان دنبال طلاقشه چیکار کنم
تنها:
یه چیزی هم بگم تا قبل اینکه مادرش بهم بگه نماز بخون با دختر تو فضای مجازی حرف میزدم نه رابطه یا چیزی چت بود که بعد نماز خوندم دیگه کاری نکردم ولی بازم رفتارش بدتر شد
پاسخ #استاد_آیت 👇👇👇
سلام بر شما آقای بزرگوار 🌹
🔴 در توضیحاتتون گفتید 6 ساله ازدواج کردید، از ابتدای ازدواج همسرتون سختی های زیادی کشیده و شما هم حرفهای زیادی از خانواده ایشون شنیدید، تنش ها و تعارض هایی داشتید، آخرین مساله ای که داشتید این بوده که شما به صورت مزاحم به ایشون پیام دادید و ایشون متوجه ماجرا شده و اصرار بر طلاق داره.
⭕️ تمام این صحبت ها نشون میده که در مسیر زندگی 6 ساله ای که داشتید فراز و نشیب ها و تنش های زیادی تجربه کردید و با سختی ها و فشارهای زیادی مواجه بودید، اینکه همسرتون دنبال طلاق هستند یعنی الان نیاز به مداخله در بحران هست و اصلا نباید در سطح چنین پیام و مشاوره ای بسنده کنید.
📌 تاکید فوری این است که سریعا به یک روان شناس خانواده مراجعه کنید و پیش از هر تصمیمی زیر نظر یک زوج درمانگر باشید.
✅به هیچ تنش و مشاجره ای دامن نزنید و سعی کنید تا مراجعه به زوج درمانگر حداقل تنش ها را در رابطه داشته باشید.
✅ اینکه همسرتان در پی جدایی است نشان دهنده اوج فشار و نا امیدی از ادامه زندگی است، کمک کنید فشار ها در حد امکان کاهش یابند و با تمرکز بر جنبه های مثبت رابطه و زندگی مشترک فعلا زمینه های توجه به این جنبه های مثبت نیز فراهم شود.
موفق و سربلند باشید🌷
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
🌸سوال:
سلام من زن دوم همسرم هستم زن اولشون فوت شدند
با علاقه مندی بامن ازدواج کرد بعد از یک سال از فوت زنش و پسرهاش راضی بودند
ولی بین ما همیشه مشکل وجود داره
حق وحقوق بماند
ولی بسیار بد خلق و بد زبان و عصبی هست و به شدت در همه کارها عجله داره
و با اینکه باز نشسته س ولی روزی سه شیفت کارهای دیگه انجام میده
بسیار خورده گیر و ایراد گیره
من از نظر شایستگی کاری و اجتماعی خودش و خانواده و همسرش ملاک ازدواجم بوده
حالا که فهمیده پن بعد از ۲۰ سال خدمت فرهنگی هیچ حقوقی ندارم بشدت سخت گیری میکنه
به هیچ وجه نظر منو در مسائل قبول نداره
و اصلا با من مشورت نمیکنه
مشاورش بچهاش هستند که هر کدوم زن دارن و دور از ما زندگی میکنند
چون هیچ چیزی به نامم نزده
بی مهابا سر هر دعوایی که همیشه خودش مسبب ش هست میگه برو پی کارت
از طرفی هم من شخصیت دینی و اجتماعی دارم
قبلا همه بدخلقیهاش رو بدبختی میدونستم ولی مدتیه چون شناخت پیدا کردم نمی تونم تحمل کنم
از طرفی دهن بین هست و مقایسه میکنه منو با زنان دیگر
و از من میخواهد که کار مزرعه انجام بدم در حالی که میدونید من بچه شهرم
میگه چون کار نمی کنی خرجی بسیار محدود اون هم با وساطت افراد ریش سفید تازگی میده
کلا بیمار شدم چهار سال گذشته
با مردم میانه خوبی داره و خودش رو خوب جا میزنه از طرفی نمازش هم ترک نمیشه
من دو فرزند دارم ازدواح کردند
هبچ مسئولیتی رو در قبال فرزندانم از همسرم انتظار ندارم
ولی آزادی خرج و مخارج و زندگی رو از من گرفته و با هزار خواهش تمنا
من چون درآمد ندارم و جایی هم ندارم تحملش میکنم
از طرفی به عنوان یه زن شاخص توی فامیل خودش و مردم منو مطرح میکنه ولی بسیار خسیسه و تند اخلاق
پاسخ #استاد_آیت 👇👇👇
با سلام به شما خانم بزرگوار🌹
🔴 از توضیحاتتون روشنه که شرایط سختی را تجربه کردید و میکنید و رفتارهای همسرتون در برخورد باشما براتون آزارنده و ناراحت کنندس.
📌 نکات مهمی مثل سن و شغل و تحصیلات خودتون و همسرتون را نفرمودید، اینکه چند ساله ازدواج کردید و آیا شما هم سابقه ازدواج دارید یا نه.
✅ در هر حال به نظر میرسه چند مساله مهم داره شما را آزار میده، اینکه در هر موقعیت ولو ساده حرف از طلاق و جدایی میزنه، حمایت مالی مورد انتظار شما را ندارند و با اینکه املاک و اسناد مختلفی را به اسم همسر سابق و فرزندانشون کرده ولی به اسم شما چیزی ثبت نشده.
❇️ هر کدام از این مسائل، جداگانه نیاز به بررسی های دقیق و مستقل داره، که پیشنهاد میکنم لااقل به صورت تلفنی با اساتید ما در تماس باشید تا مسائل جزئی و دقیق تر بررسی بشه. در عین حال چند نکته که به نظر میرسه را یاد آور میکنم:
1️⃣ در مسائل زوجی و زندگی مشترک هیچ وقت در پی مقصر و مجرم و متهم نباشید، این روش نه تنها کمکی به حل مساله نمیکند بلکه باعث پیچیده تر شدن اوضاع خواهد شد، در کیفیت یک رابطه بی تردید هر دو طرف رابطه نقش و اثر دارند و اصطلاحا علیت در مسائل همسران خطی نیست، بلکه حلقوی است و هر دو نقش های ویژه خود را دارند.
2️⃣ روی نقش های خودتان بیشتر تمرکز کنید، اینکه چه اقداماتی به بهبود رابطه کمک میکند و بهتر است افزایش پیدا کند و چه رفتارهایی به تخریب و آسیب رابطه منجر میشود و لازم است مهار شود. در این زمینه مشاوره و مطالعه کمک های خوبی برایتان هستند.
3️⃣ جنبه های مثبت همسرتان را بیشتر مورد توجه و تقویت قرار دهید، جنبه های مختلف فردی، اجتماعی و مالی. همچنین جنبه های مذهبی و معنوی یک ظرفیت مهم است که میتواند به تغییر رویکرد ایشان در زندگی مشترک نیز منجر شود.
4️⃣ استفاده از راه ها و روش های مختلف در ظاهر ممکن است این فکر و احساس را به وجود آورد که من هر کار که ممکن بوده را برای زندگی انجام داده ام، ولی باید توجه داشت که اولا بعضی از راه ها که به عنوان راهکار تلقی میشود خود باعث ضربه و آسیب به رابطه است و ثانیا بسیار از راه کار ها باید به صورت مستمر و متمرکز انجام گیرد نه اینکه یک بار دو بار به آن بسنده کرد. برای همین این روش تجربه هر راهکاری که به ذهن میرسد را متوقف کنید و صرفا قدم به قدم و زیر نظر مشاور به حل مساله با روش های کار آمد بپردازید.
5️⃣ در طول زندگی مشترک موضوعاتی که موجب تنش و تعارض شما و همسرتان شده را رصد کنید، در حد امکان از پرداختن مجدد به آنها پرهیز کنید تا دست کم به صورت مقطعی موجب کاهش تنش ها و تعارضات گردد.
6️⃣ همسر یکی از موضوعات مهم زندگی شماست، ولی توجه داشته باشید که همه چیز نیست. به مسائل دیگر و مهم زندگی مثل معنویت، رغبتها و علایق، فعالیت های مفید و مورد علاقه، توسعه ارتباطات خانوادگی و اجتماعی و ... نیز بپردازید و از تمرکز بیش از حد بر موضوعات مرتبط با همسرتان بپرهزید.
موفق و سربلند باشید🌷
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy