📌امام خمینی و انجمن حجتیه
⭕️شاخصترین موضع امام در مقابل انحراف برخی از روحانیون منتسب و يا نزديك به انجمن حجتيه در "منشور روحانیت" منعكس شده است: «دسته اي ديگر از روحاني نماهايي که قبل از انقلاب دين را از سياست جدا مي دانستند و سر به آستانهي دربار مي ساييدند، يک مرتبه متدين شده و بر روحانيون عزيز و شريفي که براي اسلام آنهمه زجر و آوارگي و زندان و تبعيد کشيدند، تهمت وهابيت و بدتر از وهابيت زدند. ديروز مقدس نماهاي بي شعور مي گفتند دين از سياست جداست و مبارزه با شاه حرام است، امروز مي گويند مسئولين نظام کمونيست شده اند. تا ديروز مشروب فروشي و فساد و فحشا و فسق و حکومت ظالمان براي ظهور امام زمان (ارواحنا فداه) را مفيد و راهگشا مي دانستند، امروز از اينکه در گوشه اي خلاف شرعي که هرگز خواست مسئولين نيست رخ مي دهد، فرياد وا اسلاما سر مي دهند. ديروز حجتيه اي ها مبارزه را حرام کرده بودند و در بحبوحه مبارزات تمام تلاش خود را نمودند تا اعتصاب چراغاني نيمه شعبان را به نفع شاه بشکنند، امروز انقلابي تر از انقلابي شده اند. ولايتي هاي ديروز که در سکوت و تحجر خود آبروي اسلام و مسلمين را ريخته اند و در عمل پشت پيامبر و اهل بيت عصمت و طهارت را شکسته اند و عنوان ولايت برايشان جز تکسب و تعيش نبوده است امروز خود را باني و وارث ولايت نموده و حسرت ولايت دوران شاه را مي خورند.»
( منشور روحانیت 3/12/67)
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حضور انتخاباتی اقلیتهای دینی
#روشنا گزارش میدهد:
حضور پرشور پیروان ادیان توحیدی در انتخابات۱۴۰۰، پای صندوقهای رای #حسینیه_ارشاد
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
🧘🏻♂️یوگا؛ ورزشی عرفانی؟!
🗓به مناسبت ۲۱ ژوئنٰ روز جهانی یوگا
🔺۲۱ ژوئن به پیشنهاد دولت هند در دسامبر ۲۰۱۴ ، از سوی سازمان مللمتحد به نام « روز جهانی یوگا» نامگذاری شدهاست. امروز #یوگا به عنوان یک #ورزش در نقاط مختلف جهان و از جمله کشور ما مطرح است؛ اما آیا آموزههای –بهاصطلاح- عرفانی نهفته در این ورزش از آن مجزاست؟
🔺باید دانست که یوگا در #هند در دسته مهم ترین #عرفانهای_هندی یعنی #بودیسم، سیک، #اشو، #سای_بابا، #کریشنا و... قرار دارد و اساساً هر حرکت در آن دارای فلسفه و مفهومی پیوندخورده با اندیشههای عرفانهای شرقی است.
🔺با این اوصاف، یوگا به ایران نیز نفوذ قابلتوجهی پیدا کرده. در حال حاضر بیش از 250 عنوان کتاب و 399 مقاله و پایان نامه درباره یوگا در کتابخانه ملی ایران ثبت شده است. به علاوه یافتههای زیادی به زبان فارسی در اینترنت پیرامون یوگا می توان دریافت کرد.
🌐ادامه مطلب در سایت: https://b2n.ir/j16300
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
سزد که بر سر خورشید سایه اندازیم
کنون که سایه شمس الشموس بر سر ماست
میلاد حضرت امام رضا علیه السلام خدمت همه شیعیان تبریک و تهنیت باد💚
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_تاریخی
مناظره امام رضا(علیهالسلام) با عالمان #یهودی و #مسیحی
میلاد امامرئوف مبارک
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
#یادداشت_روز
▫️ناقد سالک
🔹نصایح سالکانه بیدآبادی به محقق قمی
✍️میرزای قمی، قرابت بسیاری با وادی سلوک داشت و شاید همین جستجوی حقیقت، قمی را به نقد بازیهای سلوکمآبانه و اجناس بدلی #عرفان سوق داد تا تعالی معنوی خود را با ایفای رسالت اجتماعی، محقق سازد. مرحوم قمی، ارتباط با جامعه بر سبیل امر به معروف و نهی از منکر و ارشاد افرادی چون فتحعلیشاه را از ارکان سلوک عملی خود میدانست تا با مشخص ساختن سره از ناسره، مسیر حقیقی عرفان و #سلوک را برای آحاد اجتماع روشن ساخته و مانع از آلودگی این راه توسط سودجویان در ردای عرفان شود. البته باید اذعان داشت که این «#ناقدسالک» به سالکان واقعی احترام میگذاشت و با عارفان کاملی چون «آقا محمد بیدآبادی» ارتباط دوستانه داشت و از جانب ایشان، شایسته دریافت مسیر هدایت شناخته شد؛ امری که در رساله موسوم به «آداب السیر والسلوک»، اثر بیدآبادی نمود یافتهاست.
🔺چنانکه از متن این رساله برمیآید، میرزا قصد زیارت مشاهد متبرکه #عراق را داشته و دستوری خواسته تا مشوقی برای طاعات و عبادات باشد. بیدآبادی نیز که سائل را فردی آماده و مستعد برای تذکر یافته، تازیانههای سلوک را در قالب الفاظ پی درپی بر جان طالب کمال به نوازش درآوردهاست:
«ای برادر! شخص فهیمی مانند جنابعالی، بهخوبی واقف است که توجه و دلبستگی به دنیا و علاقه به ماندگار شدن در آن و بند و بارهای گران بر نفس نهادن با روی آوردن به ابزار طبیعی و جسمانی و مشغول شدن به لذتهای نفسانی و خواهشهای پست حیوانی، مانع از رشد و ترقی و رسیدن به مرتبه والای معارف حقیقی و الهی هستند؛ بلکه بالاتر از آن، صرف نمودن تمام لحظات عمر در تدریس علوم رسمی و چشمپوشی از طریقه تهذیب و تزکیه نفس با ریاضتهای شرعی و تقلید از پدران و استادان در مسائل اصلی و فرعی نیز مانع از عروج به آسمان #معارف حقیقی و رسیدن به واقعیات هستی است.
➕بعد از آنکه از علوم لازم به اندازه نیاز تحصیل کردی، به پاکسازی #روح و روانت بپرداز، زیرا که علم بستگی به زیادی تحصیل ندارد، بلکه آن نوری است که در قلبها و دلهای مستعد که صلاحیت افاضه آن را داشته باشند، میتابد. همچنین نهاد دلها و قلبها با علم سرشته شده، اگر به آداب شایسته الهی آراسته شوی، آن را خواهی یافت... با به جا آوردن نمازهای نافله به خدای تقرب جوی تا …در زمره مردانی باشی که...امانت را به صاحب آن برگردانیدهاند... در زیر آسمانهای خدا، اولیا و بندگان محبوبی میزیند که کسی غیر حق، آنان را نمیشناسد. زینهار از طلب ریاست!...زیرا کسی که بدون داشتن صلاحیت، ادعای ریاست کند ...[و] در آرزوی رسیدن به آن باشد، از رحمت الهی به دور است. ریاست، [شایسته] ...مؤمنانی[است] ... که خواهشهای نفسانی را مهار نموده و نفس خود را رام ساخته و دلهای خود را به یاد آخرت و با ذکر و یاد الهی، زنده نموده و ضمیر خود را، چندان که قلبها و دلهای آنان محل جلوه مشیت و خواست الهی گردیده و جز خواست خدا چیزی نمی خواهند.»(۱)
📚1. بیدآبادی، محمد بن محمد رفیع، حسن دل، تصحیح علی صدرایی خویی، قم: نهاوندی، 1380.
👥 https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09 👥
سنتهای خالی از سنت
(تبیین جریان سنت گرایی و معرفی کتاب سنجش سنت)
🔹یکی از جریان های پرنفوذ در حوزه دین که در دهه های اخیر چهره بیشتری از خود نشان داده، جریان #سنت_گرایی است که در قرن بیستم با اندیشههای (رنه گنون) گرفت و رفته رفته به یک گفتمان و جریان فکری مبدل شد. سنت گرایان مدعیاند این مکتب فکری واکنشی نسبت به #مدرنیته است که با وجود بشر و سن تأکید دارد. اگرچه سنتگرایان بر مولفه هایی چون حکمت، دین، امر قدسی، راست اندیشی، هنر، تجدد گرایی و وحدت متعالی ادیان، تکیه داشته و همانند روشنفکران به رابطه دین و مدرنیته توجه دارند، اما برخلاف ایشان بر هماهنگ سازی دین با مدرنیته معتقد نیستند بلکه چاره را در بازگشت به اصول سنتی میدانند.
🔽 #سید_حسین_نصر یکی از چهرههای شاخص کنونی این جریان محسوب میشود. وی همه ادیان و آیین های محلی و... را دارای اعتبار می داند و ادیان یکتاپرستانه مانند اسلام و یهودیت و مسیحیت غیر یکتاپرستانه هندی مانند هندوئیسم و بودیسم و حتی ادیان چینی ژاپنی و سرخپوستی را که از گونه هایی از عرفان بهره مندند، منتهی به حقیقت توحیدی می داند و معتقد است که توحید، واحد است و بر این باور است که هدف نهایی از معنویت چه سخن از خود در میان باشد چه از نیروانا، یکی است. در واقع او نقطه مشترک میان ادیان را تنها معنویت می داند و در این میان اهمیتی نمی دهد که منشاء این #معنویت چیست توحید است یا شرک. از نظر نصر مسلمان کسی است که با عقل و اختیار خود، شریعتی الهی را گردن می نهد. در جایی دیگر گفته من به منزله یک مسلمان می پذیرم که هیچ فرد #مسیحی به جز از طریق پسر یعنی از طریق مسیح به خدا راه نمی یافت.
🔷 همچنین در جایی دیگر بیان کرده که حصر گرایی یعنی اعتقاد به اینکه یک دین حق وجود دارد از بین برنده معنای عدالت و رحمت الهی است. این دیدگاه انحرافی بر نظریه تکثرگرایی از اصحاب سنت، مبتنی است. اینان معتقدند مسیح برای مسیحیان و پیامبر #اسلام برای مسلمانان، پیامبر بر حق است و زیستن بر طبق هر دینی به طور کامل به معنای زیستن بر طبق همه ادیان است.
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
متن کامل پیام تبریک اسقف #سرکیس_داویدیان، خلیفه ارامنه کاتولیک ایران به منتخب مردم حجتالاسلام #سید#ابراهیم_رئیسی منتشر شد.
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
#یادداشت_روز
✍️در سال ۱۳۲۰ اتفاق مهمی در کشور رخ داد که طی آن ایران به اشغال متفقین درآمد و در نتیجه تغییر و تحولات زیادی در جامعه به وجود آمد، به عنوان مثال جریان های اسلامی در دوران رضاخان نتوانستند به تشکیلات سازمان های وابسته به شوروی مثل حزب توده فعال باشند اما به هر حال برخی فعالیت های اسلامی نیز در این دوره شروع شد. یکی از مهمترین مسائل #اسلام_گرایان جریان #بهائیت بود چرا که رژیم پهلوی که ساخته دست بهاییان و #غربی_ها بود، به صورت غیر مستقیم از این فرقه حمایت می کرد.
🔹لذا جریان اسلام گرا از نفوذ آنها بسیار نگران بود و درصدد جلوگیری از آنان و آگاه سازی مردم بر آمده بود، اما با وجود تلاش های آنها به دلیل پشتیبانی هایی که از بهائیت می شد این #فرقه از صحنه خارج نمی شد.
بعد از کودتای ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ بعضی گروه ها از جمله #انجمنی ها احساس کردند باید به شکلی محدود و با روشی جدید با بهائیت مقابله کنند و اصولی برای خود تدوین کردند. اصولی که می گفت اگر میخواهیم فعالیت تشکیلاتی انجام دهیم نباید کاری به رژیم داشته باشیم تا رژیم ما را برای خود تهدید حساب نکند. یعنی صرفاً یک گروه مذهبی باشند و حتی مبارزه سیاسی و تشکیلاتی هم نداشته باشند، دوم اینکه نیمه مخفی باشند و علنی نباشند و سوم اینکه آموزش گسترده مبانی اعتقادی برای اعضای خودشان برای آشنایی و تسلط و #مناظره با بهائیان داشته باشند، اما حتی به نفوذ سیاسی آنها هم کاری نداشته باشند و فقط بحث عقیدتی و فکری را جلو ببرند. مثلاً در دولت هویدا حدود نیمی از بدنه دولت و از جمله خود هویدا بهایی بودند اما انجمنی ها با دولت کاری نداشتند. و اما اصل آخر که جالب ترین اصول آنهاست این است که اگر برای پیشبرد اهدافشان لازم شد، با رژیم #پهلوی همکاری داشته باشند. تا حدی که که حتی #ساواک آنها را نه تنها به دید منفی نگاه نمی کرد، بلکه به آن ها نظر مساعد داشت.
🔸انجمن دیدش به انقلاب این بود که آنچه ما داریم جمهوری مسلمانان است نه جمهوری اسلامی، یا جای دیگر یکی از اعضای شان گفته بود جمهوری اسلامی باعث شد بزرگترین #شهید انقلاب، اسلام باشد. که این جملات ضدیت بهائیان را با جمهوری اسلامی نشان میدهد. این فرقه از لحاظ تهدید مشابه است با آنچه انگلیس از گروهی به عنوان #شیعه_لندنی استفاده میکند.
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
⭕️محمدمسعود سعیدی، استادیار پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: تحقیقات صورت گرفته نشان میدهد که افرادی بیشتر جذب این گروهها میشوند که در سنین پایین قرار دارند؛ یعنی عمدتاً از ۱۸ تا ۳۵ سالگی جذب این گروهها میشوند؛ همچنین افرادی که #گرایش_دینی دارند، ولی در عین حال #خیال_پرداز و احساسی هستند بیشتر در معرض #جذب هستند.
↙️سعیدی بیان کرد: کسانی که وارد #عرفان_حلقه میشوند، غالباً چند پیش زمینه شخصی داشتند؛ اینها عمدتاً دارای گرایشات دینی و #معنوی هرچند ضعیف هستند. اکثر کسانی هم که در این #عرفان باقی میمانند، چنین پیشزمینه دینی را داشتهاند و گرفتار اطلاعات ناقض و غلط بودند. همچنین کسانی که بیشتر اهل احساسات و نه تفکر منطقی بودند، جذب این عرفان شدهاند، بنابراین روحانیون و مبلغانی که میخواهند با این افراد مواجهه داشته باشند، نباید چندان به برهان و استدلال تمسک کنند، زیرا اینها به استدلال اهمیت نمیدهند، بلکه آنچه به دلشان مینشیند و #ارتباط_احساسی برقرار میکنند، مدنظر آنهاست. برخی از این افراد هم خیلی دچار هیجانات هستند.
🔹ادامه در سایت فرق و ادیان: https://b2n.ir/s87355
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
⏺زندگی مناسب #اقلیت ها در ایران را هیچ جای دنیا نیافتم
پریدون دارمو، دبیر کل اسبق اتحادیه جهانی آشوریان در مصاحبه با #روشنا:
درباره وضعیت اقلیت ها در ایران باید گفت جامعه #آشوری که در شهر ها و نقاط مختلف ایران مانند #تهران و #ارومیه و بسیاری از روستاها هستند در کمال صلح و آزادی و شرایط مطلوب تر از هر کشور دیگری در خاورمیانه زندگی می کنند و در واقع کشوری نیست که به این جوامع بیشتر از #ایران آزادی داده باشد. تا حدی که یکی از پارک های بزرگ تهران، به نام #مریم_مقدس نامگذاری شده و مجسمه مریم مقدس یا عیسی #مسیح کودک و بره او در وسط پارک قرار گرفته است.
یکی دیگر از مسائل اقلیت های مذهبی در کشور، پدیده مهاجرت است که موجب کاهش جمعیتشان شده. وعده های متفاوتی که به افراد داده می شود مثل وعده کار با درآمد بالا نقش مهمی در این مساله دارد، اما علی رغم دیگر کشور ها در ایران شرایط متفاوت است.
📚منبع: روشنا، پاییز۹۵
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
✍️انحصارگرایی افراطی پایه مسیحیت تبشیری
📌انحصار گرایی، شمول گرایی و پلورالیزم سه رویکرد در دین پژوهی هستند که اغلب محققان یکی از این سه را برگزیده و اندیشه های شان را تابع آن قرار داده اند. در رویکرد انحصارگرایی جمیع اندیشه های مغایر باطل شمرده می شود و باید از آن ها اجتناب کرد.
📌با این حال، در رویکرد انحصارگرایی نیز انواعی وجود دارد که بدترین آن از حیث منطقی متعلق به جریان مسیحیت می باشد. از آنجا که در مسیحیت باورها باید تعبدی و بدون سنجش عقلی پذیرفته شوند، طرح هرگونه سوال یا پرسش به معنای خروج از مسیحیت تلقی می شود.
📌با این وصف، رویکرد مسیحیت تبشیری در خصوص دین را می توان انحصارگرایی مبتی بر جزم و ارتجاع نامید چراکه کوچکترین انعطافی در مواجهه با عقلانیت ندارند و به همین سبب نیز بین آن ها و خردگرایان در غرب همواره نزاع و درگیری بوده است.
📌ویل دورانت خود در این خصوص می نویسد: کلیسا حتی در ساعاتی که صلح و صفا را موعظه می کرد، در فرانسه، مردم را به جنگ های مذهبی برمی انگیخت و در آستانه قرن هفدهم، به جنگ سی ساله تشویق می کرد.(درآمدی بر تاریخ تمدن صفحه 207)
📌امروزه نیز مانند گذشته مبلغان مسیحیت تبشیری سعی دارند تا با رواج انحصارگرایی جزمی، در جامعه تفرقه ایجاد کنند و آرامش ذهنی افراد را با خرافات فرقه ای شان خدشه دار کنند.
@roshangarmedia
@antisect
🔴دروغهای بهاییت به مناسبت صدمین سالمرگ عباس افندی
↙️ تشکیلات فرصتطلب #بهاییت که هر مناسبتی را بهانهای میکند تا #فرقه فریبکارش را معرفی و تبلیغ کند، طی برنامهریزیهایی که از مرکز اصلی فرقه موسوم به «#بیت_العدل» واقع در «حیفا» دریافت کرده است، بنا دارد گردهمایی و برنامههایی به مناسبت صدمین سالمرگ دومین سرکرده بهاییت ملقب به «#عبدالبهاء» برگزار کند.
ادامه مطلب در سایت: https://b2n.ir/m92147
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
🔴اسیدپاشی کشیش متخلف به ۷ اسقف کلیسای ارتدوکس در یونان
👈یک کشیش کلیسای ارتدوکس #یونان به دلیل اسیدپاشی به ۷ #اسقف در #آتن بازداشت شده است.
↩️به گفته پلیس، #اسیدپاشی به این اسقفها در حین جلسه کمیته انضباطی این کشیش ۳۷ ساله در روز چهارشنبه ۲ تیر صورت گرفت. سه اسقف به دلیل سوختگی صورت در بیمارستان تحت درمان هستند. مامور پلیسی هم که تلاش کرد به اسقفها کمک کند به بیمارستان منتقل شده است.
👤فرد مظنون ، کشیشی در آستانه اخراج از کلیساست که به مشارکت در قاچاق #مواد_مخدر متهم شده. در جلسه کمیته انضباطی، قرار بود اسقفها احتمال خلع لباس این #کشیش را بررسی کنند./ منبع: بی. بی. سی
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
🔴جریانهای فرقهای در یک صف
✍️مروری بر عملکرد #جریانهای_فرقهای طی انتخابات ریاستجمهوری، بار دیگر نشان داد فرقهها صرفنظر از ادعای معروف یگانه راه نجاتبخش بودن و نفی دیگران، از یکسو و تکیه صرف بر جنبههای تعالی و کمال و بُعد از امور دنیایی، بهویژه سیاست، از سوی دیگر، به واسطه ذات و ماهیت شکافزیشان در هنگامههای حساس و مؤثر بر وحدت یک جامعه، همه در قامت سربازان جبهه معاند به خط شده و درست در همین نقطه است که اشتراکات فرقهای نیز رخ مینماید. چنانچه در تبلیغات ضدانتخاباتی اغلب جریانهای فرقهای، از #مسیحیت_تبلیغی و #بهائیت گرفته تا معنویتهای نوظهور چون #عرفان_حلقه، شاهد بودیم.
↙️هجمه به نامزدها، زیر سؤال بردن اصل #انتخابات، تشویق مردم به عدم مشارکت و در ادامه، تخریب وجهه منتخب و تلاش برای مخدوش ساختن اصالت انتخابات، از جمله تحرکات رسانهای جریانهای مورد اشاره طی روزهای اخیر است که مصادیق آن در فضای مجازی، فراوان یافت میشود.
⚠️این ائتلاف ناخواسته، نمایشی است از #قدرت_طلبی و تلاش برای ضربه هویت و #وحدت_ملی به عنوان عوامل انسجامبخش و ازقضا موانع ظهور و فعالیت فرقهها.
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
منتشر شد
اثر جدید دکتر بهزاد حمیدیه با عنوان «درسنامه نقد معنویتهای نوپدید» روانه بازار شد.
این کتاب جدیدترین اثر دکتر حمیدیه است که در سه بخش شناخت، چالش و معرفی معنویت اسلامی تشکیل شده است.
جهت خرید کتاب به لینک زیر مراجعه شود.
http://www.bustaneketab.com/کتابها/پدیدآورندگان/محصول/4178-درسنامه-نقد-معنویت-های-نوپدید
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
#یادداشت_روز
🔼تاملی بر کلیسای جماعت ربانی در ایران
🔸جریان های #تبشیری به منظور پر کردن خلاء #معنوی انسان معاصر، تمرین های متافیزیکی را در آموزشهای #میسیونر پروری خود گنجانده اند تا احساس ارتباط گیری با ماورا و روح القدس و به نوعی برگزیدگی توسط خداوند به پیروان دست دهد. آموزه پری از روح القدس از جمله آموزش های مشترک #پنطیکاستی است.
🔹کلیسای جماعت ربانی نیز به تأسی از این جنبش معتقد است فرد ایمان دار مسیحی بعد از ایمان و غسل #تعمید اولیه باید تعمید دوم که از آن به پری از روح القدس نیز تعبیر میشود را نیز تجربه کند که از جمله عطیه های روح القدس شمرده می شود که این خود به اشکال مختلف ظهور و بروز دارد، بر مبنای اعتقاد کلیسا این پدیده در قالب عطیه تکلم به زبانها، عطیه خنده، عطیه گریه و دیگر عطایا، بر پیروان خودنمایی می کند.
⏺ در واقع تلقین و قرارگیری فرد در نوعی حالت خاص القایی که در کلیسای جماعت ربانی وجود دارد باعث می گردد فرد با احساس نوعی نیروی #ماورایی خود را هر روز بیشتر درگیر فرایند تبشیر کند و هر گونه خطری را در این راه پذیرا شود. نظیر همین رویکرد در نحلههای شبه عرفانی #کاذب وجود دارد، اما غافل از اینکه چنین ابزارهایی تنها برگرفته از تمرینها و اوراد بوده و نه تنها ارتباطی به رشد معنوی نداشته بلکه سد راه پیشرفت و درک معنوی واقعی انسان نیز می باشند. کلیسای جماعت ربانی به تاسی از جنبش پنطیکاستی توانسته با استفاده از همین روش ها و تمرین ها جاذبه های پوشالی برای گروندگان پدید آورد.
#مسیحیت_تبشیری
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
🔺کشف صدها گور بی نام و نشان جدید در کانادا
🔹نشنال پست به نقل از مقامات محلی کانادا: صدها قبر بینام و نشان در محل مدرسه قدیمی هندوهای ماریو کشف شده است. قرار است جزئیات این خبر امروز و در جریان یک کنفرانس خبری به اطلاع عموم برسد.
🔹یک منبع آگاه در این باره گفت: تعداد این گورها میتواند چندین برابر ۲۱۵ جسد کودکی باشد که در ماههای گذشته در ساختمان یک مدرسه قدیمی در منطقه کاملوس کشف شده است.
🔸این مدارس با هدف دور کردن کودکان بومی از خانه و جوامعشان و ممنوع کردن صحبت به زبانهای مادری یا انجام اقدامات فرهنگی خاص تاسیس شد.
🔸هزاران کودک بومی به اینگونه مدارس فرستاده شدند تا به زور جذب کلیسا شوند. این نهادها را غالبا کلیسای کاتولیک اداره میکرد.
#مسیحیت✝️
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید
داستان انتصاب لقب #سِر برای #عبدالبهاء از جانب دولت انگلیس
بیان حجتالاسلام روزبهانی مدیر گروه #فرقههای_انحرافی
مرکز تخصصی کلام و ادیان حوزه علمیه قم
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
#مصاحبه
🚫تشکیلات #بهائیت، آدم آهنی می خواهد
✡️ تشکیلات بهائیت از همان سنین کودکی برای کودکان کوچکتر از پیش دبستانی، کلاسهای موسوم به #گلشن را برگزار میکردند یا وقتی هفت ساله شده بودیم کلاس های اخلاق در خانهای مشخص تشکیل میشد که در آنجا به کودکان در سوئد به زندگی متناسب با آموزههای #بهائیت آموزش داده می شد.
شرکت در جلسات اجباری بود به نحوی که اگر فردی غیبت میکرد به او اخطار می دادند و پس از ۳ بار اخطار، او را طرد می کردند که این امر برای یک کودک یا نوجوان امری بسیار سخت محسوب میشود. برنامه های جلسات شامل موسیقی، مسابقه، دعا، برنامههای کودک و نوجوان، طرح معما و... بود و نکته مهم آن بود که آنها می دانستند چطور جلسات را رونق بدهند که مورد توجه افراد واقع شود. #ضیافت ها به صورت گردشی بود و هر بار در منزل یکی از اعضا برگزار میشد. نداشتن حضور فعال در تشکیلات فرد را به آدمی سرخورده، توسری خور و به نوعی #آدم_آهنی تبدیل می کرد.
🔷این روند برای من تا جایی پیش رفت که خانواده دیگر من را به حساب نمی آوردند و به عنوان یک جوان ۲۷ ساله حتی اجازه بیرون رفتن از خانه و استفاده از هیچ امکاناتی را نداشتم و به دلیل قبول نداشتن بهائیت سختی های زیادی می کشیدم، تا جایی که با رسیدن به سنین جوانی و نیاز به حس استقلال با جنبه ای تازه از محدودیت های بهائیت آشنا شدم. جنبه ای که واقعاً برایم غیر قابل تحمل بود و آن این بود که برای شخصی ترین مسائل زندگی، مثل #انتخاب _همسر نیز به مجوز #فرقه و انتخاب و تایید آنها داشتم.
📚 مصاحبه #روشنا با «نوید فرصتی پور»متبری بهائیت
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 نسل کشی فرهنگی
🔶 کشف گورهای جمعی کودکان در مدرسهای در کانادا
🔹مقامات ایالت بریتیش کلمبیا کانادا در گزارشی از کشف بقایای صدها کودک دفن شده در محوطه مدرسهای در این ایالت خبر دادند.
🔹برخی از این کودکان تنها سه سال داشتند.
🔹دست کم ۱۵۰ هزار کودک بومی در سالهای ۱۸۴۰ تا ۱۹۹۰ وارد مدارس شبانهروزی شده بودند.
🔹برخی از آنها با توسل به زور، از والدین و جامعه جدا شدند و بدرفتاریهای گستردهای با آنها گزارش شده است./بشری
@roshangamedia
امروزه جریان درویشی #گنابادی نه تنها یک جریان عرفانی نیست که آرام آرام در حال تبدیل شدن به یک شبه حزب سیاسی است. دغدغههای سیاسی برخی رسانههای صوفی مسلک به میدان فحاشی و دعوای حامیان فاجعه خیابان پاسداران تبدیل شده.
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
مدعیان تساوی زن و مرد لطفا پاسخ دهند :
هر چه مرد برای همسرش طی زندگی خریده باشد بدلیل طفیلی بودن زن در فرهنگ بهاء الله پس از مرگ شوهر جزء ما یملک مرد محسوب می شود و باید بین سایر وراث تقسیم شود.
#بهائیت
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
❇️شاخص ها و ویژگی های معنویت های نوظهور
1️⃣التیام روح های روانی
✅انسان امروز در زندان تنهایی، گستگی پیوندها، فشارهای روانی، اضطراب ها، افسردگی ها و پوچی و بی معنایی گرفتار
است. معنویت های نوظهور صرفا برای حل این مشکلات به عرصة حیات بشری وارد شده است. اشو می کوشد تا به پیوندهای کوتاه مدت و نا پایدار که افسردگی و پوچی را بر روح و روان مستولی می کند، معنی دهد او می گوید که عشق حقیقتا همین است نا پایدار و گذرا و هنگامی که می رود رفتنش را بپذیر، گل حقیقی می روید، شکوفه می دهدو می پژمرد، اما گل مصنوعی همیشه همانطور می ماند. بگذارید عشق زنده باشد و اگر پژمرد سراغ شکوفه دیگری بروید که در حال رویش و زندگی است.
⭕️کوئیلو نیز می گوید معشوق می رود و این عشق است که می ماند مهم نیست با چه کسی خود عشق مهم است و به
زندگی معنا می دهد.
📚مقاله بررسی و مقایسه عرفان اسلامی و معنویت های نوظهور،هاشمیان پژمان
برگرفته از کانال فرق و ادیان
#عرفان_نوظهور
#ویژگی_التیام_روح
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
#یادداشت_روز
مقدمهای در شناخت مدرسه تفکیک مشهد
مکتب تفکیک یا تفکیک مکتب
✍️استفاده از عقل و تفکر #فلسفی در حوزههای مربوط به دین، از اشتراکات دو حوزه تشریح و اعتزالی او نمی باشد که البته جریان مکتب تفکیک به شدت به آن حمله می کند.
🔷علاوه بر اعتراض و مکتب تفکیک به دو حوزه فلسفه و #عقل، گرایش های عارفانه نیز از حملات اصحاب این تفکر در امان نماندهاند. این مکتب در صدد است #معارف دینی را از ادغام در معارف بشری و یا فهم به کمک آن مفاهیم رهایی بخشد که البته مورد انتقال فلسفیان نیز قرار گرفته اند.
مکتب تفکیک که به مکتب #مشهد نیز مشهور می باشد، مکتبی است در علوم مذهبی شیعی که پیروانش بر تفکیک آموزه های فلسفی از روش های دین شناسی تاکید دارند این مکتب با آموزههای میرزا مهدی اصفهانی در سال ۱۳۴۰ خورشیدی در مشهد مقدس آغاز شد. از جهت لغوی تفکیک یعنی جداسازی ناب سازی و خالص کردن در اصطلاح یعنی جداسازی سه راه و روش معرفت و سه مکتب شناختی یعنی قران، فلسفه و #عرفان. هدف این مکتب جداسازی و ناب سازی فکر و شناخت #قرآنی از شناخت بشری است. برخی منتقدان اصل و پایه ریزی این مکتب را ضدیت با فلسفه دانستهاند. #میرزا_مهدی_اصفهانی فلاسفه را ویرانگران دین میشمارد و همه گزاره های فلسفی را مناقض با تعالیم الهی میداند. وی قیاس ابلیس در مورد تمرد از امر الهی را برهان فلسفی به حساب میآورد و همه قضایای حقیقیه و خارجی را باطل می داند.
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09