دم خروس برجامیان بیرون زد!
آنها دنبال #استعفای_اجباری_نمکی هستند!
حالا وقت آن است که علما و عموم حوزویان، به تاسی از مقام معظم رهبری، در حمایت از نمکی اقدام کنند تا در این شرایط حاد، سلامت مردم بیش از این به مخاطره نیفتد.
نکند برجامیان، بعد از معیشت، سلامت مردم را در گرو سازشکاری بگیرند.
@rozaneebefarda
نظریه مقاومت #طب_سنتی؛ سخنی با مخالفان
عبدالحسین خسروپناه
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
مدتی است بازار مخالفت با طب سنتی رونق گرفته و بسیاری از منتقدان بدون اطلاع و آگاهی از طب سنتی ایرانی به نقدهای غیر علمی و گاه غیر اخلاقی و طعن گونه می پردازند.
شاید توجه به فلسفه طب و تبیین پارادایمهای آن پاسخ به چالش را روشن سازد.
پارادایم طب مدرن در برابر باکتریها و ویروسها، عبارت از تولید داروهای دفاعی از جمله داروهای آنتی باکتریال و آنتی ویرال برای نابودی آنها است یعنی رویکرد تهاجم را در پیش گرفتند و لکن ویروس ها و باکتری ها هوشمندانه جهش یافته و در برابر داروهای آنتی باکتریال و آنتی ویرال مقاومت نشان می دادند و خطرناکتر وارد صحنه مبارزه با انسان می شدند.
پاستور، پارادایم دیگری در برابر این آسیبها پیش گرفت و آن پارادایم مقاوم سازی بدن از طریق واکسن و ورود باکتری و ویروس ضعیف به بدن بود. این رویکرد به دنبال مرگ و نابودی ویروس نبود و لکن ویروس جدید، زحمت دیگری در تولید واکسن جدید برای بشر فراهم می ساخت.
پارادایم طب سنتی بدون جنگ با ویروس و باکتری، مقاوم سازی بدن از هر گونه آسیب است؛ با توصیه های سبک زندگی و چگونگی خوردن و آشامیدن و تجویز داروهای گیاهی تقویت و کمک کننده طبیعت مدبره بدن که هم توان و مقاومت بدن را مقابل هر گونه آسیب میکروبی بالا می برد و هم عفونت ها را زایل می سازد.
این سه پارادایم مبتنی بر مبانی هستی شناختی و طبیعت شناختی و معرفت شناختی و انسان شناختی است. (رک به: فلسفه علوم انسانی و روش شناسی علوم اجتماعی)
این مبانی در طب سنتی اجازه نابودی مخلوقات الهی را نمی دهد و همزیستی مسالمت آمیز بین همه موجودات زنده را با نظریه مقاومت فراهم میسازد و از جنگ و ستیز با طبیعت و حتی شرور طبیعی پرهیز می کند. این رویکرد، نوعی تسخیر طبیعت است که باعث کنار آمدن موجودات طبیعی با بدن انسان می شود. نقش دعا هم در کنترل امور طبیعی و تقویت روحیه انسان در برابر بیماری در چارچوب این مبانی معنا پیدا می کند.
طب سنتی در برابر آسیب ها نه تساهل را می پسندد و نه تهاجم را ؛ بلکه مقاوم سازی کلان را از طریق کمک به طبیعت مدبره بدن دنبال می کند.
غلبه طبیعت گرایی و تجربه گرایی در طب مدرن، باعث شده نه تنها تصرف بلکه به تعبیر هایدگر، تعرض و تهاجم بر طبیعت بالا رود و طبیعت هم جنگ جهانی علیه بشریت راه بیندازد.
نظریه مقاومت در طب سنتی از مبانی عقلانی و اسلامی بدست آمده است و جا دارد در باب آن گفتگوی بیشتری صورت گیرد.
⁉️ مخالفان طب سنتی به جهت ناآگاهی از فلسفه طب و حتی فلسفه طب مدرن، خود و جامعه را از بهره طب سنتی محروم می سازند.
یک حوزوی معممی گمان می کند مدرن یعنی جدید و سنت یعنی قدیم و لذا استفاده از طب سنتی را بازگشت به عصر بوق می خواند؛ در حالیکه نه مدرن به معنای جدید است و نه سنتی به معنای قدیم است. معنای مدرن و سنت را باید در مبانی پیش گفته یافت (ر.ک به: کلام نوین اسلامی و تاریخ فلسفه کاپلستون) و به همین جهت بین علم به معنی ساینس و حکمت تفاوت هست.(رک به: فلسفه فلسفه اسلامی)
سیاستمداری از مسئولان نظام پزشکی با تمسخر و بدون دانستن ظرفیت های طب سنتی، آن را تجویز علفی می نامد و اما چشم بر قراردادهای جنایتبار مافیای دارو و درمان و پولهای زیرمیزی می بندد.
مدیر دیگری هم بی باکانه از تجویز پیوند مدفوع انسان دم می زند و در ادامه ی سیاست دولت منحوس پهلوی اول و با همکاری افراد مدعی علم و فقیر در فلسفه علم به ستیز حداکثری با طب سنتی می پردازد و نسبت به قرارداد کلان و ورود داروهای غیر مصوب جهانی به کشور جهت تست بر مردم مظلوم ایران ساکت می ماند و مشارکت می کند و ننگ بهداشتی بر پیشانی بهداشت ایران می زند و اما همین مدیر اجازه تحقیق و هزینه کرد نسبت به داروهای طب سنتی را نمی دهد و بعد با ترفند فرار به جلو و با ادبیات متبخترانه و ظاهراً بعد از عزل، استعفا می دهد.
💢 این وقایع اخیر نشان از فقدان حکمرانی طب و طبابت در کشور دارد که باید مجمع تشخیص مصلحت نظام آن را جدی بگیرد.
ناگفته نماند بشر باید از تجربه بشری بهره ببرد و مجموعه دستاوردهای مثبت طب مدرن و سنتی ایرانی و غیرایرانی را برای پیشگیری و درمان بکار گیرد.
میدان کرسی های نظریه پردازی و نقد و مناظره برای گفتگوی علمی و آزاد باز است و هیأت حمایت از کرسیها آمادگی دارد جلسات گفتگو بر پا کند تا حقیقت برای طالبان معرفت روشن گردد.
خداوندا منجی بشریت را برسان که به شدت منتظر و محتاجیم.
@rozaneebefarda
افشاگری عجیب دکتر نمکی از اقدامات غلط تیم برجامی مستقر در وزارت بهداشت
#تراوشات_غیرعالمانه تیم قبلی تکرار نشود
🔹وزیر بهداشت در ابلاغ نجفی، معاون پژوهشی جدید وزارت بهداشت:
🔻تلاش کنید تا با انجام تحقیقات و پژوهشهای مستمر و علمی بیان موارد غیر عالمانه مثل ایمنی دستهجمعی عدم ابتلای مجدد بیماران کرونا و ابتلای سی میلیون نفر به کرونا تکرار نشود.
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خط سازش با آمریکا و ملامت سازشکاران در کلام امام
رونوشت به:
#برجامیان_عاشق_آمریکا
@rozaneebefarda
تسری تفکر غربی به فقه سیاسی با نگاه شبه فوکویی
تاملی در اندیشه #داوود_فیرحی_زنجانی
دکتر موسی نجفی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
1️⃣ نظریهپردازی در خدمت یک جریان خاص سیاسی
2️⃣ سیطره نگرش فوکویی بر اتمسفر ذهنی ایشان
3️⃣ سرایت دادن تاریخ علمی غرب به تاریخ اندیشه سیاسی اسلام
▪️در چند روز اخیر در برخی محافل علمی و سیاسی پرسش هایی مشابه این زیاد طرح می گردد۰
🔻 ضمن طلب مغفرت برای آن مرحوم و تسلیت به شاگردان و دوستانشان، به نظرم آراء و نظرات آقای دکتر فیرحی قابل مصادره برای جریانی غیر از اصلاحات نبوده و نیست و خود آن مرحوم هم تا جایی که شنیده ایم ابایی نداشته نوعی پوشش فکری و نظریه پردازانه به این جریان و حتی برای بخشی از دولت فعلی داشته باشد۰
لذا به نظر میرسد ارتباط فرهنگی و نظری آن مرحوم و جریان سیاسی اصلاحات بیشتر از انکه مصادره به مطلوب باشد، شبیه گودال و آبی بوده است که همدیگر را بخوبی پیدا نمودهاند.
🔶 در هر حال علی الظاهر در آثار علمی نامبرده (البته بیان نظرات در چارچوب علمی حق مسلم هر استاد و صاحب نظری است) بیشتر سه رشته و موضوع قابل تشخیص و گاه در هم تنیده شده است:
۱- مسائل مربوط به تاریخ سیاسی
۲ - موضوعات اندیشه سیاسی
۳ - مباحث فقه سیاسی
▪️ در قسمت استفاده از تاریخ هر چند این رجوع ابتدا ارزشمند و قابل تحسین است ولی صید فکری نمودن از تاریخ، تبحر و آزمودگی خاص خود را دارد و ایشان در تاریخ تحولات سیاسی و بخصوص تاریخ مشروطه عمق زیادی نداشته و حتی بسیاری از منابع اصلی را هم رویت ننموده است و این از بررسی کتب و برخی اظهار نظراتشان در مورد اشخاص تاریخی نظیر مرحوم #شیخ_فضل_الله نوری و برخی علمای دیگر آشکار است۰
🔻در زمینه اندیشه سیاسی اسلام هم بر اساس تقسیم بندی و نگاه خاص خود به تاریخ اندیشه می نگریسته و در مواقع زیادی نوعی نگاه و روش فوکویی بر ذهنیت ایشان غالب بوده است و این در برخی آثار و برداشتهای اندیشه سیاسی اسلامی وی آشکار است۰
🔻هر چند مطالعه و بحث تخصصی در اندیشه سیاسی غرب امتیاز مهمی برای نامبرده محسوب میگردد ولی شاخص و معیار قرار دادن و تسری تاریخ علمی غرب به تاریخ اندیشه سیاسی اسلام کاری است که نوعی جهت دهی ماتقدم به کار پژوهشی یک محقق میدهد و ماحصل تحقیق را از قبل از نتیجه واقعی معین مینماید۰
🔹در بخش سوم یعنی فقه سیاسی هم بنده تخصص لازم و صلاحیت اظهار نظر دقیق و همه جانبه را ندارم ولی به دو منبع موثق و نظریه محققانه از دو نفر از دوستان فاضل روحانی و صاحب صلاحیت در این حوزه فکری، خوانندگان عزیز را ارجاع میدهم۰[یادداشت دکتر جوادزاده و مصاحبه دکتر نوروزی با رسا]
🔹واکاوی و نقد منصفانه و بازتاب اندیشه یک استاد صاحب فکر (سوای حب و بغضها و احساسات مثبت و منفی نسبت به وی) بهترین هدیهای است که میشود به او بعد از ارتحالش تقدیم نمود و آثارش را از گرد نسیان و گذر زمان نجات داد۰
@rozaneebefarda
وقتی #جهانپور به #جعفریان تاریخ درس میدهد!
نتیجه ورود به عرصه های غیرتخصصی و سلیبریتی بازی امثال جعفریان، چیزی جز اینهم نیست!
🔶حاشیه روزنه
🔹از نزاع سطحی جعفریان و جهانپور که بگذریم، غش کردن یکشبه این جماعت به سمت #طب_ایرانی_اسلامی هم عجیب است!
اگر این چیزها را بلد بودید، آنهمه فحاشی و سیاه نمایی تان علیه طب سنتی چه بود؟
چرا فضا را برای #ورود_ضابطه_مند طب سنتی به عرصه درمان کرونا ندادید؟
بازی با جان مردم، بزرگترین شیادی است!
حالا که بخشی از حقایق معلوم شده و تیم برجامی مستقر در وزارت بهداشت در حال فرار از معرکه است، البته فرصت خوبی است برای جبران گذشته.
🔸راه همان است که پیشتر بارها گفته شد: طب دانشی تجربی است، فرصت آزمون و تجربه شدن باید به طب قدیم هم داده شود. خصوصا آنکه برخی داروهایش بسیار موثر بوده اند. مرجع تشخیص همچنان و همیشه همان وزارت بهداشت است اما در فرایند آزمایشات بالینی، باید از طبیبان سنتی و اسلامی استفاده شود تا روند درمان مورد ارزیابی و نظارت کیفی آنان باشد. نتیجه هر چه که باشد، در محافل نخبگانی و نزد عموم مردم، محترم است.
@rozaneebefarda
از آیندگان تا خبرآنلاین!
مروری بر تکاپوی ژورنالیسم غربگرای ایرانی در عصر جمهوری اسلامی
#پرونده_ویژه_روزنه پیرامون مهمترین رسانه حامی دولت روحانی
🔺تصاویر و مستندات مربوط به بخش نهم، از پرونده ویژه #خبرآنلاین
برای مطالعه یادداشت نخست ، دوم ،سوم ،چهارم ، پنجم ، ششم ، هفتم ، هشتم/ الف و هشتم /ب «از آیندگان تا خبرآنلاین» کلیک کنید.
❄️روزنه؛ دریچه ای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر👇
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
از آیندگان تا خبرآنلاین!
مروری بر تکاپوی ژورنالیسم غربگرای ایرانی در عصر جمهوری اسلامی
حقیر پنداری مقام مادر و الگوسازی زن غربی، در خبرآنلاین
بخش نهم
[صفحه 1 از 2]
💥اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹در دو بخش پیشین، پروژه #وبلاگ_نویسان_خبرآنلاین به تفصیل مورد بررسی قرار گرفت.
یکی دیگر از پروژه های مهم خبرآنلاین، تمرکز بر #مسائل_زنان است که از جهاتی از پروژه پیشین، مهمتر است.
به نظر میرسد برخی روشنفکران و جریان های رسانهای و سیاسی ایرانی با سوار شدن بر موج تبلیغات #فمینیستی، خواسته یا ناخواسته بر جریان رواج اباحی گری که مثل یک ویروس در سرزمینهای اسلامی در حال شیوع است، دامن میزنند و در این میان برخی جریانها را سراغ داریم که با برنامه ریزی دقیق، و کاملا حساب شده با ورود به مسائل زنان و ترویج انگاره های فمینیستی، در صدد وصول به تغییرات فرهنگی_اجتماعی بنیادین و به تبع آن، تحقق رفرم های سياسی اند.
جایگاه ممتاز #مادر و زن در اسلام، در برابر الگوهای غربی از خانواده و زن، به عنوان یک محور و رکن مهم مطرح است. طبعا ترویج انگاره های غربی در باب مسائل زنان، مبتنی بر #فروکاهی این نقش ممتاز در جامعه اسلامی است.
یکی از مسائل اساسی مورد توجه تیم خبرآنلاین، به تبع تئورسین های خرده جریان اعتدال، مسائل #زنان است.
بررسی کارنامه #خبرآنلاین در این موضوع، از جهات مختلف حایز اهمیت است و چنانچه توسط نخبگان فرهنگی و متولیان مذهبی، خصوصا حوزویان، مورد توجه ویژه واقع نشود، ممکن است نتایج خسارتباری به دنبال داشته باشد و قطعا در شکل دهی فرهنگ و انگاره های اجتماعی آینده ایران، موثر خواهد بود.
♦️حوزه مسائل زنان
مسائل زنان از مسائل پیچیده و مهم کشور است. بلاشک در تعریف جایگاه #زن در عصر حاضر نیاز به بازنگری داریم. اما مشکل در تهی بودن جان مایه فرهنگی ما از بازتعریف جایگاه زن نیست. بلکه مشکل این است که با وجود جایگاه بسیار رفیع زن در #اسلام، از انتقال آن به جامعه خود و جامعه جهانی #عقب مانده ایم. رهبر معظم انقلاب اسلامی می فرمایند:
🔻« ما دچار یک #عقبماندگیای هستیم که شما خانمها -بعضی از خانمهایی که صحبت کردید- اشاره کردید. عقبماندگی در این قلمرو، از نوع عقبماندگی در علم -که ما میگوییم دچار عقبماندگی هستیم مثلاً- نیست؛ در اینجا اگر تعبیر میکنیم به عقبماندگی، به خاطر این است که ما در زمینهی مسئلهی زن، مسئلهی جنسیّت، مسئلهی اموری که حولوحوش وجود زن تحقّق پیدا میکند و معنا پیدا میکند -مثل همین #خانواده و #فرزند و #ازدواج و #سَکَن و #آرامش و از این مطالب- حرفهای برجستهای داریم که توفیق پیدا نکردیم اینها را منتقل کنیم به #دنیا، اینها را مطرح کنیم در ذهنیّت جهانی، عقبماندگی از این جهت. در حالی که دنیا احتیاج دارد به مبانی و مفاهیم روشنِ فراگیرِ کارگشا.»
⭕️اما بعضی از رسانه های داخلی ما به جای جبران این عقب ماندگی مسئله زن را به #انحراف می کشانند. #رهبر_انقلاب مصداقی از موارد انحراف را اینگونه تبیین می کنند:
« مردواره کردن زن؛ یعنی به دنبال این بودند که مشاغل گوناگونی که با ساخت جسمی و عصبی و فکری مرد سازگارتر است را بکشانند به سمت بانوان و زنان ، و این را یک #افتخار برای زن و یک امتیاز برای زن قرار بدهند. ما در مقابل این دچار #انفعال شدیم، یعنی #دوْر خوردیم؛ ما هم نادانسته، ناخواسته، این گفتمان را قبول کردیم. میبینید ما الان افتخار میکنیم که فلان تعداد زن، در فلان بخشهای اجرایی کشور داریم. #اشتباه نشود، از اینکه این بانوان در این مناصب اجرایی باشند من هیچ مشکلی ندارم؛ یعنی منع نمیکنم، نفی نمیکنم، ایرادی هم برایش قائل نیستم -فرض کنید وزیر بهداشت ما یک #خانم بود، یا معاونین رئیسجمهور مثلاً یا بخشهای مختلف در بینشان بانوان هستند، این از نظر من اشکالی ندارد- آنچه اشکال دارد، #افتخار به این است؛ که ما به رخ دنیا بکشیم که ببینید، ما در بخشهای اجرایی اینقدر زن داریم! این همان دوْر خوردن است، این همان منفعل شدن است؛ این افتخاری ندارد. خیلی خب، یک خانمی است، ارزشهایی داشته، تواناییهایی پیدا کرده، مناسبِ این مقام شده؛ خیلی خب، بگذارند، خلاف قانون هم که نبوده؛ امّا اینکه ما به این افتخار بکنیم که ببینید، ما این تعداد خانمِ مسئولِ در بخشهای اجرایی داریم، این #غلط است.»(۹۲/۰۲/۲۱)
🔹کلید واژه دیگری که رهبری درباره زنان برجسته می کنند مسئله #مادری است و آن را مهمترین کار و وظیفه زنان معرفی می کنند. (۷۱/۰۹/۲۵)
در مقابل، تفکر #فمینیستی به دنبال کمرنگ کردن نقش مادری است و از طرف دیگر به دنبال ارائه تصویری آرمانی از مشاغل خارج از خانه و #مردانه، برای زنان است. رویکردی که به نحو کاملا پر رنگ و بلکه افراطی در رسانه ای مثل #خبرآنلاین مشاهده می شود.
🎞عکس56: الگوسازی مردانه برای زنان
@rozaneebefarda
ادامه👇
بخش نهم
حقیر پنداری مقام مادر و الگوسازی زن غربی، در خبرآنلاین
[صفحه 2 از 2]
🔹خبرآنلاین که ادعای #اصولگرایی دارد(اگرچه این ادعا درست نیست) و بر تبعیت از #ولایت_فقیه اذعان دارد، در این امر راهبردی نیز باید اصولگرایی و تبعیت خود را نشان دهد. بر این اساس در مقایسه دو کلید واژه #مادر و #حضور_زنان_در_جامعه در اخبار خبرآنلاین، انتظار اولیه آن است که کفه تشویق و ترویج پرورش فرزند و نقش مادر سنگین تر از ترویج مصادیق حضور زنان در جامعه باشد؛ چرا که در غیر این صورت به مخاطب چنین القا می شود که مادری و خانه داری شغل اصلی زنان و افتخاری برای آنها محسوب نمی شود، بلکه حضور آنها در جامعه و شغل هایی که مراوده زیادی با مردان دارد، موجب افتخار آنان است.
🔹در این نوشتار، دو کلید واژه " زنان " و " مادر" در بازه یک سال اخیر در خبرآنلاین مورد جستجو گرفته و تمامی اخباری که رویکردی مثبت به مسئله حضور زنان در جامعه و رویکرد مثبت به شغل مادری برای زنان دارد، مورد احصا قرار گرفته است.
نتیجه این بررسی ما را به حقائق جالبی از رویکرد مناقشه برانگیز و عجیب خبرآنلاین در مسائل زنان، میرساند.
📊نمودار 6: کلید واژه مادر و حضور زنان در جامعه، در خبرآنلاین
🔹این تناسب آماری میزان قرابت فکری خبرآنلاین با جریان های مروج افکار #فمینیستی را تا حدود زیادی نمایان میسازد.
در اغلب اخبار #خبرآنلاین نه تنها نشانه ای از باور به برتری جایگاه #مادری از دیگر نقشهای اجتماعی زنانه نیست، بلکه به نظر میرسد با روشی نرم و تاحدودی نامحسوس، به #تخریب جایگاه مادری و انگاره های اسلامی نسبت به زنان، اصرار دارد. صدالبته قضاوت قطعی در مورد میزان و روشهای تحقق این رویکردها، موکول به بررسی های تفصیلی است.
🎞عکس57 : انگاره سازی فمینیستی
🔹این، تنها لایه آشکار خبرآنلاین است. در قسمت های بعدی از حضور رسمی و غیر رسمی عناصر #فمینیست در خبرآنلاین به تفصیل و کاملا مصداقی بحث خواهیم کرد تا پیوند خبرآنلاین با جریان های فمینیستی، به صورت دقیق تر مورد بازخوانی و ارزیابی قرار گیرد! موضوعی که متاسفانه تا کنون در تمام نقدها مغفول مانده است.
🔹قابل توجه است که در این بررسی ها، بعضی از آمار های تاسف آور نیز به دست می آید. با وجود تاکیدات مکرر رهبری بر مسئله #فرزندآوری و مسئولیت سنگین رسانه در #ترویج آن، #خبرآنلاین در یک سال اخیر تنها در 53 خبرش، کلمه #فرزندآوری را مورد استفاده قرار داده، در حالی که کلمه #تندرو نزدیک به 900 بار در یک سال اخیر در وب سایت خبرآنلاین تکرار شده است!
این بررسی های بدوی و کمی، نشان از آن دارد که دغدغه های اصلی خبرآنلاین نه تنها مسائل اصلی کشور نیست بلکه ایجاد دو قطبی های کاذب و تخریب جریان انقلابی را بیشتر از مسائل راهبردی، مورد توجه قرار داده است.
🔻جمع بندی
مجموع مواضع سیاسی و وابستگی فکری به سیاسیون شاخص مطرح شده نشان می دهد که #خبرآنلاین به هیچ وجه #اصولگرا نیست بلکه باید آن را جزو رسانه های جریان غربگرا( #برجامیان) بدانیم.
شاید با شناخت فعلی، برای جامعه ایرانی عجیب نیست که خرده جریان اعتدال با آن ژست شبه مذهبی و شبه انقلابی، در نهانخانه راهبردی/رسانهای خود یعنی خبرآنلاین، سر از ترویج انگاره های #فمینیستی درآورده باشد اما واقعا عجیب است که رسانه نزدیک به #علی_لاریجانی که خود را چهره ای فرهنگی/مذهبی و نزدیک به بیوت و حوزه معرفی میکند، مروج چنین رویکردهایی باشد. شاید وقت آن رسیده که #حوزه_قم، خصوصا بیوت مراجع عظام تقلید، از برخی واقعیتها، پیرامون مناسبات سیاسی و پستوهای فکری برخی مدعیان آگاه شوند تا زمینه فاصله گذاری هوشمندانه، با آنان فراهم شود یا اقلا لزوم تکذیب روابط سیاسی و فکری با چنین جریانهایی، مورد مطالبه جدی قرار گیرد.
طبعا حوزه مقدسه قم، در صورت موضع گیری صریح حضرات نسبت به برخی انحرافات، همه را یک کاسه قضاوت نخواهند کرد اما اگر چنین نشود، نمی توان در سوال را بست!
⭕️تذنیب
🔻همگرایی فکری/سیاسی لاریجانی با اعتدال گرایان، محدود به روابط رسانهای نیست بلکه بسیار عمیق تر است. بعنوان نمونه میتوان به جلسات مشترک منتج به تدوین کتاب #امنیتملی_و_نظاماقتصادیایران اشاره کرد.
این کتاب به نام روحانی و توسط مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص انتشار یافته است اما در مقدمه آن از #علی_لاریجانی بعنوان یکی از حاضرین جلسات مزبور یاد شده!
🔻خبرآنلاین در این زمینه می نویسد:
《کتاب "امنیت ملی و نظام اقتصادی ایران" ماحصل جلساتی است که طی سال های 81 تا 84 با حضور آقایان دکتر #حسن_روحانی، دکتر #محمدباقر_نوبخت، دکتر #محمد_نهاوندیان، دکتر #علی_لاریجانی، دکتر #محمود_سریعالقلم، دکتر #علی_ربیعی، دریابان #شمخانی و دکتر #محمدحسین_ملایری تشکیل می شد.》
اغلب افراد جلسه از سران #خرده_جریان_اعتدال محسوب می شوند و حضور لاریجانی در این جمع، بسیار معنادار است!
@rozaneebefarda
#حسام_آشنا محکوم شد
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹سخنگوی هیات منصفه جرایم سیاسی:
🔻هیات منصفه پس از استماع دفاعیات متهم، به اتفاق آراء حسامالدین آشنا را برای انتشار دو توییت، درباره هواپیمای اوکراینی و پرونده طبری، مجرم شناخت و همچنین با اکثریت آراء وی را مستحق تخفیف دانست.
🔸آشنا در روزهای گذشته یک توییت درباره هواپیمای اوکراینی با محتوای «این جماعت عجیبند!» و توییتی دیگر درباره پرونده طبری با محتوای «لطفا مراقب ... باشید» منتشر کرده بود.
#فارس👇
fna.ir/f17gud
@rozaneebefarda
◾️إنالله و إناإلیه راجعون◾️
حجتالاسلام والمسلمین شیخ محمدحسن #راستگو به رحمت حق پیوست.
پیوند دادن پدارانه کودکان ایران با معارف عمیق و حکمت های ناب دینی، از قاب رسانه، آنهم در دوران فقدان الگوها و ابزار تبلیغ نوین دینی، هنر ماندگار #عمو_روحانی_راستگوی_بچه_های_ایران بود.
خداوند روح پاکش را با اولیای الهی محشورش فرماید.
@rozaneebefarda
پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی در پی درگذشت حجةالاسلام جعفری
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
درگذشت عالم پارسا و با اخلاص جناب حجةالاسلام آقای حاج سیدیحیی جعفری رحمةاللهعلیه را به عموم مردم عزیز کرمان و ارادتمندان آن مرحوم و به خاندان مکرّم و معزّز ایشان تسلیت عرض میکنم.
سالها خدمت به مردم در مسئولیتهای گوناگون و شئون متعدد روحانی، همراه با صفا و صدق در گفتار و رفتار، شاخصهی این شخصیت عزیز و مُعتمَد بود.
رحمت و رضوان الهی را برای ایشان مسألت میکنم.
سیدعلی خامنهای
۲ آذر ۱۳۹۹
@rozaneebefarda
#انتخابات_امریکا و سه سناریوی محتمل
[صفحه ۱ از ۴]
💥 اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔸 انتخابات امریکا سیرک بزرگی برای رسوایی لیبرال دموکراسی بود خصوصا آنکه چنین شرمندگی بزرگی در یکی از موطنهای اصلی آن یعنی ایالات متحده -به عنوان قبله آمال سرمایهداری -به وجود آمد. غوغای این روزهای امریکا باعث شده تا طرفداران و دوستدارن الگوی حکومتی غرب، با چالشهای زیادی برای آرایش و فریب اندیشههای غربگرایانه خود مواجه شوند. هرچند آنها نشان دادهاند برخلاف زمانی که در مورد وطن خود سخن میگویند، تمام تلاششان را خواهند به کار خواهند گرفت تا از میان لجنزارهای بیگانهی ظالم و مستکبر، نقاط مثبتی هرچند ساختنی و بافتنی بیابند!
🔹 ترامپ و بایدن در مناظرات خود به حدی موجب خفت و بیآبرویی ایالات متحده شدند که رسانههای پرمخاطب امریکایی نیز بارها به آن اذعان و ابراز شرمساری کردهاند. روزگاری بود که مناظرههای نامزدهای دو حزب دموکرات و جمهوریخواه، به درست یا غلط، موجب آن میشد که طرفداران غرب، خوراک مناسبی برای تبلیغ اندیشه های خود داشته باشند اما اکنون در وضعیتی کاملا معکوس، آنها میبایستی پس از هر مناظره، مشغول ترمیم اندیشه کدخدامنشی امریکا باشند.
🔸اهمیت آنچه در این اواخر در امریکا رخ داده و متاسفانه در ایران کمتر انعکاس یافته، کم نیست اما شاید بهتر باشد تا کمی آیندهنگرانه در مورد وضعیت ایالات متحده فکر کرده و سناریوهای آتی قریب الوقوع را بررسی کنیم. آنچه میتواند سناریوهای مختلف را در مورد آینده پس از انتخابات رقم بزند، شکست یا پیروزی ترامپ برای اثبات وقوع تقلب مؤثر به نفع بایدن در ایالتهایی است که عموما دولتهای محلی دموکرات، اداره آنها را بر عهده دارند. در این صورت میتوان سه سناریوی عمده را در این چالش حقوقی تصور کرد:
1️⃣ سناریوی اول: ترامپ در چالش حقوقی خود موفق و در نتیجه رئيسجمهور دوره بعدی امریکا خواهد شد:
🔹در صورتی که چنین سناریویی محقق شود به روشنی دلالت بر آن خواهد داشت که از منظر دادگاه عالی این کشور، در امریکا تقلب گسترده و مؤثر رخ داده و همچنانکه ترامپ به روشنی و صراحت گفته، سیستم انتخاباتی این کشور فاسد است؛ هرچند از آنجا که ترامپ به عنوان رئیسجمهور امریکا چنین سخنی را بر زبان رانده، به حکم اعتراف بالاترین مقام رسمی آن کشور، از سوی ما کاملا مورد پذیرش واقع میشود و حتی نیازی به رسمیت یافتن از سوی رأی دادگاه عالی نیز ندارد.
🔸در اینجا اتفاق جالبی رخ خواهد داد و آن اینکه سیستم حکومتی ایالات متحده در سال ۲۰۲۰، به گفته ترامپ و همچنین به اذعان دادگاه عالی این کشور، مرتکب تقلب شده و چنین چیزی یک لکه ننگ بر پیشانی رژیمی است که پیشقراول لیبرالدموکراسی است؛ رژیمی که خشم، خشونت و خونٰریزی در جایجای سرزمینش گسترش یافته و مأموران خونآشامش گاه فرد دستگیر شدهای را در معرض چشم جهانیان میکشند و گاه با خوردروهای نظامی به تجمعکنندگان بیدفاع حمله میکنند. شکنجه و سرکوب معترضان در خیابانهای امریکا امری شایع و رایج است چنان که آشوب، بلوا و درگیری خیابانی نیز رواج دارد. حال چنین رژیمی، در مقاطع مختلف، حکومتهای مردمی و مستقل مانند جمهوری اسلامی را به نقض حقوق بشر و سایر اتهاماتی که خود شایسته آن بوده و علنا مرتکب میشود، متهم میسازد. یادمان نرفته در سال ۲۰۰۹ (۱۳۸۸) رژیم امریکا، حکومت ایران را به تقلب گسترده متهم کرد اما بازی روزگار به دست خداوند قهار، طوری رقم خورد که آنچه جمهوری اسلامی را به دروغ بدان متهم میساختند، امروز در مورد رژیم رو به افول خودشان تحقق یافته است. کارشناسان وقوع تقلب گسترده در امریکا از سوی ستاد انتخاباتی هر دو کاندیدای اصلی را تایید کردهاند و جالب آنکه این رئیسجمهور مستقر امریکاست که رقیب خود را به تقلب بزرگ متهم کرده است.
🔹 از این گذشته پیروزی ترامپ در چالش حقوقیاش، برای غربگرایان داخل ایران نیز یک شوک بزرگ خواهد بود. اگر چنین اتفاقی رخ دهد حقیقتا چهره آنهایی که از ماهها قبل برای بایدن فرش قرمز پهن کرده بودند، دیدنی خواهد بود. قطعا ادامه ریاست جمهوری چهره منفوری به نام ترامپ برای هیچ انسان مسلمان و آزادهای قابل تحمل نیست اما از این نیز متنفریم که همچنان شاهد باشیم، غربگرایان ایرانی به دنبال کسی هستند که سردار ما را مستحق ترور میدانست و در عمل نیز همانند اوبامای مکار، میتواند آنها را به بازی گرفته و از طریق آنان مؤلفههای قدرت ایران را کم کند.
@rozaneebefarda
ادامه👇
انتخابات امریکا و سه سناریوی محتمل
[صفحه ۲ از ۴]
🔸عجیب آنکه امریکاپرستان داخلی، جنایات پرشمار امریکاییها علیه ملت ایران را به یک رئیسجمهور جانی تقلیل داده، با ذوقزدگی از پیروزی بایدن، تلاش میکنند چهره کریه شیطان بزرگ را تطهیر کرده و زمینه را برای احیای خط سازش فراهم سازند. متاسفانه آنها برای تکمیل پازل شیطانی خود، جریان انقلابی را به طرفداری از ترامپ ملعون متهم میسازند؛ فردی که داغ سردار بزرگ، به دست رژیم جنایتکار امریکا، در دوره او بر دل ما نهاده شده است. آنان برای توجیه وابستگی و دلبستگی خود به امریکا، چارهای جز تهمت زدن به مجاهدان راه خدا ندارند.
🔹از این گذشته، شواهد و تحلیلهای صریح اندیشمندان امریکایی نشان از این دارد که مسیر افول رژیم آشفته امریکا آغاز شده و حضور هیچ کدام از دو نامزد در کرسی ریاستجمهوری، نمیتواند از غرق شدن تایتانیک مستکبر امریکایی جلوگیریی کند. حضور ترامپ، چهره منفور و واقعی امریکا را به مردم جهان نشان میدهد و هژمونی رو به فروپاشی امریکا را میشکند؛ حضور بایدن نیز به دلیل ضعف مفرط در عرصههای مدیریتی، زمینه فروپاشی امریکا از درون را تسریع خواهد کرد.
2️⃣ سناریوی دوم: ترامپ در چالش حقوقی خود موفق نشده، از پذیرش رای نهادهای حقوق امتناع کند. همزمان درگیریهای خونین و طولانی مدتی در امریکا شکل بگیرد.
🔸واضح است که چنین چیزی میتواند موجب افول بسیار سریع امریکا شده و یا حتی بدتر، باعث شود اتحاد پوشالی آن فروبپاشیده و ایالات متحده به #ایالات_متفرقه تبدیل گردد.
3️⃣ سناریوی سوم: ترامپ در چالش حقوقی خود موفق نشده و بالاجبار آن را میپذیرد بدون آنکه درگیری خاصی در امریکا به وجود آورد و یا آنکه نهایتا به صورت محدود، بیاثر و کوتاه مدت موجب بروز آن شود.
🔹این بهترین نتیجهای است که غربگرایان داخلی، از صمیم قلب برای امریکا آرزومندند. آنها همچنانکه پیشتر نیز گفته بودند چنین چیزی را ناشی از قدرت قانون و نه حکومت! عنوان میکنند. ما به خوبی میدانیم که گفتههای آنان همچون گذشته، بیسر و ته، متعصبانه و بدون توصیفگری منطقی از واقعیت خارجی است زیرا قانون بدون حکومت، قدرت پیدا نمیکند خصوصا آنکه این قانون قرار است در مورد متصدی رأس همان حکومت باشد! بنابراین فردی که ادعای فهم دانش سیاسی دارد اما چنین تعبیر پر تناقضی را به کار میبرد، هوش و فراست مخاطب ایرانی را اصلا در نظر نگرفته است و همه را به کیش خود میپندارد. مردم با لحاظ حتی همین یک جمله نیز میتوانند اندازه واقعی فهم عمومی و نه حتی اطلاعات تخصصی او را به خوبی بسنجند! و این در صورتی است که فرد مورد نظر، واقعا به آنچه میگوید معتقد نیز باشد وگرنه باید تعبیرات دیگری به کار برد.
🔸 تعهد به قانون نمیتواند یک فضیلت نسبی برای غربگرایان داخلی باشد. آنها نمیتوانند «تمکین از قانون در امریکا» را به عنوان یکی از نمودهای مدینه فاضله لیبرالی بر سر ما بکوبند در حالی که تاریخی شرمآور از تخلفات و عدم تمکینها نسبت به قانون را مرتکب شده و میشوند! واضحترین مصداق از این تجربه سیاه، ساختارشکنانه و قانونستیزانه، فتنه ۸۸ است.
🔹 اما خوشحالی غربگرایان از تحقق یافتن چنین سناریویی طولانی نخواهد بود. اساسا پاشنه آشیل غربگرایان داخلی در این صورت، چنین مخمصههایی از نوع تناقضات معرفتی و ارزشی که مربوط به خود آنها باشد، نیست: بلکه آنها نخواهند توانست چیزی را توجیه کنند که عمری در تمسخر ریشه آن، بر یکدیگر سبقت میگرفتهاند! و آن چیزی نیست جز انتقال عجیب قدرت توسط ترامپ لجباز و پرهیاهو به صورت مسالمتآمیز! در صورتی که چنین چیزی رخ دهد - و به احتمال زیاد نیز رخ خواهد داد- پیامهای بسیار روشنی از وجود قدرت فائقه نامرئی بر پهنه سیاسی امریکا دارد که توجیه آن برای به کاربرندگان تعبیر «توهم توطئه» کار دشواری خواهد بود.
🔸 ترامپ، بالاترین مقام رسمی ایالات متحده و حتی به تعبیر غربپرستان داخلی، قدرتمندترین فرد دنیا (از منظر اختیارات حکومتی) است. رأس هرم قدرت در هر نظام سیاسی، واجد میزان بسیاری از اقتدار و امکانات حاکمیتی است و بنابراین اگر رئیسجمهور مسقر و شکستخورده در انتخابات، در صورتی که حقیقتا واجد این قدرتها و اختیارات بوده و قصد تمکین قانونی را هم نداشته باشد، میتواند یک بحران عمیق در کشور خود بیافریند. چنین بحرانهایی به وضوح در تجارب سیاسی کشورهای متعددی رخ داده و وقوع آن حقیقتا محتمل است. بنابراین اگر ترامپ برخلاف میل خود -که برای همه ما روشن است چقدر مصرّ به تحقق میل خود میباشد- برد بایدن را بپذیرد باید به این پرسش پاسخ گفت که چه چیزی، یا به عبارت بهتر چه کسی توانسته قدرت خود را به او تحمیل کند؟!
@rozaneebefarda
انتخابات امریکا و سه سناریوی محتمل
[صفحه ۳ از ۴]
🔹غربگرایان داخلی باید به این پرسش پاسخ دهند که چگونه ترامپ به عنوان قدرتمندترین فرد دنیا با اختیاراتی گسترده، حرصی عظیم و یک سر پرسودا و دیوانهوار، مستأصل گشته و از پیجویی خواستههایی دست برمیدارد که آنان را حق خود میداند؟!
🔸 احتمالا در اینجا غربگرایان خواهند گفت که این قدرت فائقه همان مردم فهیم و با فرهنگ ایالات متحده خواهند بود و آنان، او را مجبور به انتقال مسالمتآمیز قدرت خواهند کرد. هیچ شکی نیست که جمعیت انبوه و متحد مردمی، نیرویی است که میتواند تغییرات بزرگی را به وجود آورد اما آیا در میانه مردمانی که ماههاست پس از مرگ جان فلوید، در دو جبهه مشغول کتککاری بوده و طبق برآوردهای صورت گرفته بیش از ۷۰ و کمتر از ۸۰ میلیون رای به هر یک از ترامپ و بایدن دادهاند، اتحادی وجود دارد یا در آینده شکل خواهد گرفت؟! نتیجه انتخابات امریکا نشان داد که شکاف اجتماعی و سیاسی در جامعه و رژیم امریکا، عمیقتر از آن چیزی است که از ظاهر بزک شده آن به نظر میرسد.
🔹سخن از پاسخ توفنده مردمی به ترامپ، بیشتر به یک خیال خام شبیه است زیرا حتی به اعتراف طرف مقابل، او با اینکه اکثریت را نبرده اما فاصلهاش با بایدن، فقط ۵ الی ۷ درصد از مجموع آراست. خصوصا آنکه به نظر میرسد طرفداران ترامپ حداقل در تحمیل خواسته خود به طرف مقابل، فعالتر پر جنب و جوشتر باشند. همگی ما فیلمهای زیادی از آمادگی گروههای مسلح طرفدار ترامپ برای ورود به صحنه در صورت وقوع تقلب ادعایی و عدم پاسخ مناسب توسط نهادهای مربوطه را دیدهایم. مدعا این نیست که همگی طرفداران ترامپ در قالب گروههای مسلح به خیابانها خواهند ریخت بلکه سخن این است که ابدا چیزی به نام وحدت مردمی در امریکا وجود ندارد!
🔸به طور طبیعی، فرآیند اجماعسازی در یک جامعه به شدت ملتهب و آشفته، نیازمند زمان و یا تدابیر ویژه کانونهای نامرئی قدرت است. همچنانکه به نظر برخی تحلیلگران، دامنه شکاف سیاسی و اجتماعی به درون محافل ذینفوذ مخفی نیز کشیده شده و عربدههای بینتیجه ترامپ و هیاهوی توخالی بایدن، نتیجه اختلاف بین صهیونیستهای جهانگرا(گلوبالیست) و یهودیان اورشلیمی میباشد. با وجود چنین اختلافات عمیقی، ایجاد خفقان و سرکوب سیاسی با تکیه بر رسانهها و تکنیکهای عملیات روانی و ترساندن مردم از فروپاشی و تهدید معیشت آنان، ممکن است بتواند در کوتاهمدت آرامشی به فضای ملتهبِ این روزهای امریکا بدهد اما طبعا این شرایط شکننده، آرامش قبل از توفان خواهد بود.
🔹 ممکن است غربگرایان این چنین توجیه کنند که ترامپ یک قمارباز و اهل بلوف است همچنانکه در ماجرای سیلی سپاه در عین الاسد و عملی نساختن وعده خود در بمباران ۵۲ نقطه از ایران نشان داد که خارج از توان و قصد واقعی خود، وراجی میکند. وراجی و بلوفزدنهای ترامپ یک واقعیت است اما یادمان نمیرود که جریان غربگرایی از بلوفهای پوچ ترامپ چگونه میلرزید و حتی هنوز هم از احتمال حمله این مترسک سخن گفته و تلاش دارد سایه جنگ را همچنان بر سر ملت قهرمانپرور ایران نگاه دارند تا زمینه سازشهای ذلتبار بعدی را فراهم کنند همچنانکه نظام را از انتقام خون حاج قاسم سلیمانی برحذر میداشت. آنان بلافاصله بعد از ضربشصت مقدماتی عینالاسد، دستپاچه به صحنه آمدند و از عملی کردن وعده انتقام سخت سخن گفتند تا کدخدایشان، خیالش از ضربات مهلک بعدی آسوده شود اما رهبری حکیم و فرزانه، در یک موضعگیری حسابشده و هوشمندانه، ماجرای عین الاسد را صرفا یک سیلی دانست و خروج امریکا از منطقه را مرحله دوم انتقام سخت عنوان کرد.
🔸بنابراین اولا چنین توجیهی، زیر سؤال بردن مواضع جریان غربگرایی در ترس و مذاکره بی قید و شرط با ترامپ است. ثانیا ترامپ و در واقع نظام ایالات متحده هیچ وقت نمیتوانست این ریسک را به جان بخرد که جنگی فراگیر با ایران را آغاز کند. بنابراین قدرت لازم را نداشت اما ترامپ در جایگاه سکاندار فعلی ایالات متحده،قاعدتا بایستی در اندیشه غربگرایان واجد این میزان از قدرت باشد و گرنه باید توضیح دهند قدرت پیشین او که ما را از آن میهراساندند از کجا تامین میشد؟!
🔹 شاید آنها بگویند که ترامپ مجبور به کنارهگیری خواهد شد زیرا طرفهای مقابل، برگهای برنده زیادی علیه او دارند و او حاضر به رسواییهای دیگری علیه خود نیست. این احتمال نیز حقیقتا مطرح است اما آیا بهتر نیست توضیح دهند آیا وجود این برگهای برنده رسواگر، خود رسواکننده مشروعیت دموکراسی ابرقدرتی نیست که رأس هرم آن توسط چنین فردی تصاحب شده است؟ ثانیا آیا ترامپ حقیقتا عار و ننگی از خود نشان داده است تا او را از رسوایی بترسانند؟
@rozaneebefarda
انتخابات امریکا و سه سناریوی محتمل
[صفحه ۴ از ۴]
🔸 شاید غربگرایان عنوان کنند که بدنه حاکمیتی امریکا کاری خواهد کرد که ترامپ عقبنشینی کند. مثلا کنگره، استیضاح او را حتی در همین فاصله کوتاه کلید زده یا آنکه زیردستان ترامپ در تمردهایی آشکار، او را مجبور کنند تا نتایج را بپذیرد. حقیقت آن است که چنین احتمالی وجود دارد اما باید دانست قاعدتا ترامپ، هم به لحاظ شخصیتی و هم به لحاظ آن چه تاکنون گفته و عمل کرده، در صورتی که مجال داشته باشد از بدنه مردمی خود کمال استفاده را خواهد کرد همچنانکه در حال حاضر نیز از بدنه حکومتی خود کمال استفاده را میکند.
🔹 بنابراین در الگویی که ساختار حکومتی ایالات متحده، یک قدرت مستقل و تاثیرناپذیر از یک نیروی فائقه پوشیده از انظار عمومی و مستقر در بدنه حاکمیتی و بیرون از آن، تصور میشود(تخیلی که غربگرایان تبلیغ میکنند)، نبایستی این انتقال قدرت بدون یک بحران عمیق و دردآور صورت گیرد. هر نوع انتقال قدرتی که در آن ترامپ نتواند از مؤلفههای حاکمیتی، مردمی و حتی قدرت و ثروت شخصی خود، به نحو مطلوب استفاده کند، نشان از سیطره همانهایی بر تمامیت قدرت ایالات متحده خواهد داشت که خودعاقلپنداران غربگرا در ایران، اعتقاد به وجود آن را توهم توطئه مینامند!
🔸لازم است توجه شود این انتقال مسالمتآمیز قدرت با توجه به آنچه گفته شد، لزوما موجب اثبات وجود یک نیروی مسلط بر اراده حاکمیت ایالات متحده میباشد که از دیدگاه ما همان لابی صهیونیسم جهانی است. اما حتی اگر این انتقال قدرت، به صورت غیر مسالمتآمیز رخ دهد، موجب آن نخواهد بود که ایده تاثیرگذاری جریان صهیونیسم بین الملل انکار شود بلکه میتواند ناشی از ضعف آنها در کنترل وضعیت امریکا تصور شود.
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽؛
📹 رهبر معظّم انقلاب اسلامی: #متّهم_کردن #بسیج به #تندروی و اِفراط تکمیل پروژه #نفوذ_دشمن است.
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥زندگی به سبک #عمو_راستگو
دوست دارم شب اول قبرم موقع رفع خستگی ام باشد....
#مجاهدتهای_خاموش_فرهنگی
@rozaneebefarda
💥روشنگری یک فعال رسانهای پیرامون #دایرهالمعارف_دورهمی_خاندان_بجنوردی!
🔶حاشیه روزنه
پیشینه و کارنامه این مرکز که در دو دهه گذشته به عنوان پاتوق و پستوی مخفی جناح غربگرا مطرح بوده، بسیار جالب و قابل بررسی است و البته فراتر از این نسبت های خانوادگی و سیاسی.
امیدواریم #مجلس_انقلابی، بدون لکنت و تعارف، با استفاده از ابزار قانونی و نظارتی خود به این قبیل موضوعات ورود کند تا معلوم شود آن جماعتی که به واسطه بودجه ناچیز برخی نهادهای حوزوی، آبروریزی راه میاندازند، آبشخورشان کجاست و چقدر از بودجه عمومی متنعمند.
فراتر از بودجه، محتوای تولیدات این مرکز نیز بسیار قابل بررسی است. خصوصا در مدخل های مرتبط با علوم اسلامی، گاه مطالب قابل خدشه و سستی در آن به چشم می خورد که امید است این آثار در حوزه قم، مورد ارزیابی و خوانش انتقادی جدی قرار گیرد تا معلوم شود، صرف آنهمه بودجه و آن امکانات و زمین در بالاشهر تهران، اعتبار خروجی و رتبه محتوایی تولیداتش در چه حدی است.
تازه با این وضعیت اسفبار، حضرات خود را علامه دهر هم می انگارند!
@rozaneebefarda
جنگ رسانهای تمام عیار ضدانقلاب برای تاثیرگذاری بر نتیجه #انتخابات۱۴۰۰
💥اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹به فاصله چند ماه مانده به انتخابات سرنوشت ساز ۱۴۰۰، تیم های عملیات رسانهای دشمن، به شدت در حال کارند.
⭕️متاسفانه اینبار نیز، دنبالههای داخلی دشمن، در عرصه مطبوعات و رسانه و برخی احزاب، نقش خود را پیدا کرده و به دقت در حال تکمیل پازل دشمن هستند.
⭕️تجربه انتخابات ۹۶ که بر مجازات های سال ۶۷ و زیر سوال بردن نظام اسلامی برای تخریب مهم ترین رقیب روحانی متمرکز بود، اکنون پیش چشم ما و دشمن است.
اینکه کدام طرف ماجرا از تاریخ بهتر عبرت میگیرد، در ماه های آینده معلوم میشود.
⭕️در تابستان ۹۵ انتشار گسترده یک فایل صوتی از #منتظری، مثل یک بذر مسموم سیاسی و رسانهای عمل کرد که در فرصتی کمتر از یک ساله، بذری که از قم به لندن رسیده بود، در تهران میوه اش را اعتدالی ها چیدند!
رئیس جمهور مستقر که بیشترین سابقه را در عرصه مسئولیت های امنیتی عالیه داشت، خود همگام با فضای فراگیر رسانهای، شعارهای اپوزسیون نمایان را سر داد و انگار نه انگار، این ریاست چند روزه را به چه قیمتی دارد به دست می آورد. ماجرا آنقدر شدید شد که رهبری معظم انقلاب اسلامی، با تدبیری حکیمانه، شخصا علم مبارزه با این گفتمان سیاه را بر دوش کشید و فرمود، نباید #جای_جلاد_و_شهید را عوض کرد.
⭕️حالا به فاصله چند ماه مانده به انتخابات جدید، بازهم پای یک فایل صوتی و البته طراحی های رسانهای دقیق بعدی، به میان آمده است.
صوت جلسه برخی پاسداران و رزمندگان با محسن رضایی که بر اساس آن مستند سیاه #کودتای_خزنده را ساخته اند و عجیب آنکه اینبار نیز پای جریان #منتظری درمیان است.
سخن منتظری چی های معترض دهه شصت، اینبار نقل محافل لندنی شد تا اقبال احتمالی مردم به یک کاندیدا با سوابق نظامی را درهم بشکنند! از آن پس کم کم کلیدواژه #رئیس_جمهور_نظامی ابتدا تیتر رسانههای معاند و مدتها بعد و در این روزها، تیتر برخی رسانههای داخلی شده است!
فردا با اکران #مستند_النازجان، پازل دوم هم اضافه میشود. گرچه این مستند علی الظاهر به یکی از مسافران #هواپیمای_اوکراینی میپردازد اما در واقع با نگاهی خصمانه به تخریب #سپاه_پاسداران پرداخته است.
جنگ روایت ها برای تخریب نیروها و نهادهای انقلابی، از مدتها قبل آغاز شده است برای پیش گیری از تحقق آرمان #دولت_جوان_و_حزب_اللهی.
🔻 شدت و دامنه این جنگ فراگیر، روز به روز افزایش می یابد و از این رو لازم است جریان انقلابی با وانهادن مسائل روزمره و احیانا اختلافات درون جبهه ای، از هم اکنون که در هفته #بسیج قرار داریم، با تمام توان به خط شود برای دفاع و بلکه حمله به مواضع سیاسی خط دشمن.
گذشته از هر نتیجه ای که در سال ۱۴۰۰ رقم بخورد، انگاره های دروغین دشمن، مثل موریانه که بر جان ستون خیمه افتد، ارتکازات و یقینیات مردم عزیز ایران را سست خواهد کرد و از این رو، این میدان مجاهدت را نباید خالی کرد.
@rozaneebefarda
از آیندگان تا خبرآنلاین!
مروری بر تکاپوی ژورنالیسم غربگرای ایرانی در عصر جمهوری اسلامی
#پرونده_ویژه_روزنه پیرامون مهمترین رسانه حامی دولت روحانی
🔺تصاویر و مستندات مربوط به بخش دهم، از پرونده ویژه #خبرآنلاین
برای مطالعه یادداشت نخست ، دوم ، سوم ،چهارم ، پنجم ، ششم ، هفتم ، هشتم/ الف، هشتم /ب و نهم «از آیندگان تا خبرآنلاین» کلیک کنید.
❄️روزنه؛ دریچه ای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر👇
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053