شجر
#ولایت_فقیه #خط_حزب_الله #نشریه #دشمن_شناسی #جنگ_رسانهای #روشنگری #جهاد_تبیین #تاریخ_معاصر ✅ پرچ
#دشمن_شناسی
#جهاد_تبیین
#روشنگری
#تاریخ_معاصر
✅ «پرچمدار جهاد تبیین»
🔰 قسمت اول
🔶 به مناسبت بیستوهشتم دی ۱۳۵۸ سالروز اوّلین خطبه آیتالله خامنهای به عنوان امامجمعهی تهران
سال پیش در روز ــ جمعه، بیستوهشتم دیماه سال ۱۳۵۸ ــ حضرت آیتالله خامنهای برای نخستین بار پس از دریافت حکم امامت جمعهی تهران از سوی امام خمینی (رحمة الله علیه)، نماز جمعهی تهران را اقامه کردند؛ حکمی که چهار روز پیش از آن صادر شده بود و امام در آن تأکید کرده بودند: «جنابعالی که بحمدالله به حُسن سابقه موصوف و در علم و عمل شایسته هستید، به امامت جمعهی تهران منصوب میباشید. از خداوند متعال، توفیق جنابعالی را در ارشاد و هدایت مردم خواستارم.»
🔶 انتخاب ایشان به عنوان خطیب جمعهی پایتخت، بیدلیل نبود و به سابقهی ایشان در سخنرانیها و فعّالیّتهای تبلیغی و روشنگرانه در دوران مبارزه علیه رژیم پهلوی بازمیگشت. درحالیکه در آن ایّام گروهها و جریانهای مختلف با شیوههای گوناگون علیه رژیم طاغوتی مبارزه میکردند، امّا مشی و شیوهی مبارزهی امام خمینی (رحمة الله علیه) مبتنی بر آگاهسازی مردم و تبیین جنایتها و مفاسد و اصولاً ماهیّت این رژیم بود و بر همین اساس میتوان گفت آیتالله خامنهای و فعّالیّتهای ایشان در مشهد، یکی از نزدیکترین و منطبقترین شیوههای مبارزه با خطّمشی امام بود. آیتالله خامنهای، در قالب کلاسهای تفسیر قرآن و ارتباط با اقشار مختلف مردم و بهخصوص نسل جوان، چرایی و چگونگی مبارزه با رژیم پهلوی را تبلیغ و تبیین میکردند؛ مسیری که از ایشان یک خطیب توانا و دارای قدرت اقناع و جذب بالای مخاطبان ساخت و البتّه منجر به شش بار دستگیری و سه بار تبعید ایشان نیز شد.
🔶 اوّلین دستگیری در پی روشنگری
در سال ۱۳۴۲ و در آستانهی ماه محرّم، امام خمینی آقای خامنهای جوان را مأمور ساخت تا پیامهایی را به آیتالله میلانی و علما، روحانیّون و هیئتهای مذهبی خراسان در جهت تداوم نهضت و آگاهسازی مردم در قبال تبلیغات رژیم پهلوی انتقال دهند. امام خمینی در این پیامها خطّمشی مبارزه را ترسیم کرده و از علما و روحانیّون خواسته بودند به منظور تبیین جنایات رژیم پهلوی، ذکر واقعهی مدرسهی فیضیّه از روز هفتم محرّم در منابر خوانده شود. آیتالله خامنهای، خود نیز برای محقّق ساختن این هدف و اجرای خطّمشی امام خمینی راهی بیرجند شدند ــ که تحت نفوذ خاندان عَلَم بود ــ و در منابر و مجالس آن شهر دربارهی حادثهی مدرسهی فیضیّه و سلطهی اسرائیل بر جوامع اسلامی سخنرانی کردند. در پی این سخنرانیهای روشنگرانه، ایشان در دوازدهم خرداد سال ۱۳۴۲ دستگیر و زندانی شدند. دستگیریها و برخوردهای بعدی نیز همگی به دلیل چنین فعّالیّتهای روشنگرانه و سخنرانیهایی بود که باعث آگاهی و به حرکت درآوردن مخاطبان میشد؛ سخنرانیها و جلساتی که در شهرهای مختلف برپا میشد، از مشهد و زاهدان گرفته تا نیشابور و تهران و دیگر شهرها.
🔶 یکی از سخنرانیهای مشهور و تاریخی ایشان در دوران مبارزه، سخنرانی در شب عاشورای آن سال در حرم مطهّر رضوی است. ایشان در نوزدهم و بیستم آذر ۱۳۵۷، همزمان با تاسوعا و عاشورای حسینی، سخنرانی پُرشوری در اجتماع بزرگ راهپیمایان مشهد ایراد کردند و خطبهی شب عاشورا را در حرم مطهّر امام رضا (علیه السّلام) به نام امام خمینی خواندند و با این اقدام انقلابی، تابوی سنّتی حکومت پهلوی را که تا پیش از آن، مراسم مذکور را به صورت تشریفاتی و با دعا برای محمّدرضا پهلوی اجرا میکرد، در هم شکستند.
🔶 مجموعهای از ویژگیها، از جمله همین فعّالیّتهای هوشمندانه و البتّه جسورانه بود که باعث شد امام خمینی (رحمة الله علیه) ایشان را به عضویّت شورای انقلاب انتخاب کنند؛ این شورا نیز در آستانهی بازگشت امام به ایران از تبعید، کمیتهی استقبال را تشکیل داد و آیتالله خامنهای مسئول کمیتهی تبلیغات آن شد.
🔶 تبلیغ تعطیل نشد
پس از پیروزی انقلاب و با توجّه به وضعیّت خاصّ آن دوران، آیتالله خامنهای مسئولیّتهای متنوّع و گوناگونی را بر عهده داشتند و دنبال میکردند، از جمله نقش محوری در تشکیل حزب جمهوری اسلامی و مسئولیّت در وزارت دفاع و سپاه و مانند اینها؛ امّا در کنار همهی این کارهای سنگین و بنیادین، ایشان هیچ گاه از تبلیغ و روشنگری و ارتباط چهرهبهچهره با مردم غافل نبودند و دور نشدند. انقلاب به پیروزی رسیده بود و مبارزه و فداکاری مردم ایران به ثمر نشسته بود، امّا نیاز به روشنگری نهتنها کمتر از پیش نبود، بلکه به نوعی این نیاز بیش از پیش احساس میشد.
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#دشمن_شناسی #جهاد_تبیین #روشنگری #تاریخ_معاصر ✅ «پرچمدار جهاد تبیین» 🔰 قسمت اول 🔶 به مناسبت ب
#دشمن_شناسی
#جهاد_تبیین
#روشنگری
#تاریخ_معاصر
✅ «پرچمدار جهاد تبیین»
🔰 قسمت دوم
🔶 چنین مسیر و کارنامهای بود که باعث شد پس از فوت آیتالله طالقانی و انصراف آیتالله منتظری، حضرت امام ایشان را به عنوان امامجمعهی تهران منصوب کنند. از بیستوهشتم دی ۱۳۵۸ تا واقعهی ششم تیر۱۳۶۰ که در مسجد ابوذر تهران به ایشان سوء قصد شد و بر اثر آن بهشدّت مجروح گردیدند، ایشان به جز مقطع بیستویکم بهمن تا ششم اسفند ۱۳۵۹ که در جریان سفری تبلیغی در هندوستان به سر میبردند، نماز جمعهی تهران را اقامه کردند و پس از آن نیز همواره این سمت را بر عهده داشتند.
🔶 اقدام مهم و ابتکاری ایشان در مورد نماز جمعه پیشنهاد برگزاری سمینارهای ائمّهی جمعه به منظور انسجام شبکهی امامان جمعه در داخل کشور و جهان اسلام بود که پس از موافقت امام خمینی، نخستین سمینار در مدرسهی فیضیّهی قم برگزار شد و پس از آن نیز سمینارهای متعدّدی برگزار شد. آیتالله خامنهای در خطبههای نماز جمعه به عنوان یک تریبون اثرگذار، مهمترین و قاطعترین مواضع اصولی و راهبردی نظام جمهوری اسلامی را ارائه میکردند و همچنین به تعمیق اندیشهی دینی و بینش و بصیرت سیاسی جامعه میپرداختند. اهتمام به خطبههای عربی نیز که مخاطب آن مسلمانان جهان اسلام بودند، از ویژگیهای خطبههای ایشان بوده است.
🔶 سه ساعت مطالعه کم است!
ایشان دربارهی اهمّیّت و کیفیّت خطبههای نماز جمعه چنین نظری دارند: «حقیقتاً اتّفاق نمیافتد که بنده بروم نماز، مگر اینکه قبل از رفتن به نماز، شاید به طور متوسّط سه ساعت مطالعه کنم؛ و همیشه هم ناراضیام؛ براى اینکه سه ساعت واقعاً کم است. من به خاطر اشتغالات زیادى که همیشه داشتهام، قبل از روز جمعهاى که میخواهم بروم نماز، فرصت نمیکنم مطالعه کنم؛ روز جمعه از ساعت هشت صبح تا وقتی که میرویم نماز، بنده مینشینم با عجله و شتاب مطالعه میکنم و احساس میکنم بسیار کم است؛ حقیقتش هم این است که کم است. واقعاً یک خطبهی روز جمعه جا دارد که هفت هشت ساعت مطالعه پشت سر خودش داشته باشد. و اگر ما بتوانیم این را تأمین بکنیم، احساس میکنم یک کلاس عمومىِ سراسرى براى عامّهی مردم خواهیم داشت و این چیزى است که انقلاب را قطعاً پیش خواهد برد. من به این ترتیب خواستم اهمّیّت مسئلهی شبکهی سراسرى ائمّهی جمعه را عرض کنم که هم ارتباط و اتّصال آقایان بایستى روزبهروز مستحکمتر بشود و هم آنچه به مردم داده میشود، روزبهروز سطحش بالاتر برود... مردم به نماز جمعه، به امامجمعه، به یاد گرفتن، به فهمیدن از مسائل سیاسى عالم علاقهمندند. هر کسى بنشیند یک قدرى از اخبار و تحلیلها و حرفهاى تازهی دنیا و حرفهاى تازهی کشور، براى مردم [حرف] بزند، مردم با شوق و علاقه دُور او جمع میشوند، به حرف او گوش میدهند؛ خب، اگر این در نماز جمعه باشد، بلاشک جاذبه پیدا خواهد کرد. باید با جاذبههاى گوناگونى نماز جمعه را حقیقتاً مورد توجّه مردم قرار داد تا مردم بیایند و اهمّیّت آن را درک بکنند.» ۱۳۶۸/۴/۱۲
🔶 ترور در میدان تبیین
ترور نافرجام ایشان در تابستان سال ۱۳۶۰ نیز در حالی انجام شد که ایشان در مسجد ابوذر تهران مشغول سخنرانی و پاسخ به شبهات و شایعات دشمن در آن روزها بودند که ناگهان بمبی منفجر شد و منجر به مجروحیّت ایشان گردید. پس از قبول قطعنامهی آتشبس در جنگ تحمیلی نیز، باز این آیتالله خامنهای است که چندین هفته از این پادگان به آن پادگان میروند و در میان رزمندگان حضور مییابند تا چرایی و منطق تصمیم سخت حضرت امام (رحمة الله علیه) را تبیین کنند و به شبهات و سؤالات آن روزهای رزمندگان به عنوان افراد حاضر در خطّ مقدّم دفاع از کشور و نظام جمهوری اسلامی پاسخ دهند.
🔶 در دوران زعامت رهبری انقلاب نیز، در کنار تصمیمات و فعّالیّتها، یکی از وجوه اصلی کارنامهی ایشان سخنرانیهای روشنگرانه به مناسبتهای مختلف است. حضور ایشان در قامت خطیب جمعهی تهران در مقاطع حسّاس و تاریخی ــ که تازهترین مورد آن حضور در «نماز جمعهی نصر» در سیزدهم مهرماه امسال بود ــ همیشه تغییردهندهی فضا برای دوست و دشمن بوده است. بنابراین، رهبر انقلاب در حالی امروز از همگان حضور و جهاد در میدان تبیین را مطالبه میکنند که بررسی سابقه و کارنامهی ایشان حاکی است که خود ایشان پرچمدار و از السّابقون این میدان هستند.
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
🆔 @tahlil_shjr
#آتش_بس
#فلسطین #آمریکا
#رژیم_صهیونیستی #مقاومت
✅ چند فرامتن مهم آتشبس غزه
1️⃣ اولین فرامتن مهم که نباید از آن غفلت شود این است که آمریکا کمتر از اسرائیل در جنگ اخیر شکست نخورده است. دولت بایدن هم پشتیبانی تمامعیاری از اسرائیل کرد و هم فرصت آزمون به صهیونیستها داد که اهداف راهبردی و نظامی خود را از طریق جنگ با حماس و دیگر اضلاع محور مقاومت محقق کنند، ولی در نهایت همه آنها با شکست مواجه شد. تنها تفاوت آمریکا با اسرائیل در این مسئله بود که آنها خیلی زودتر از مقامات رژیم فهمیدند که شکست و آتشبس را باید بپذیرند. ضمن اینکه توافق اخیر و تحرکات پشت پرده ترامپ نیز نشان داد که دولت جدید آمریکا نیز شکست اسرائیل را پذیرفته و نمیخواهد دولت جدید با یک پرونده جنگی فعالیتهای خود را آغاز کند.
2️⃣ دومین فرامتن مهم این است که آتشبس اجباری اسرائیل با حزبالله لبنان، در واقع یکی از زمینهسازیها برای تحمیل آتشبس در غزه بود. درک ربط این دو آتشبس بدین معنا هست که اسرائیل از زمان پذیرفتن آتشبس با لبنان، آغاز پذیرفتن شکست از محور مقاومت را پذیرفته بود.
3️⃣ آتشبس اسرائیل با غزه یک تفاوت مهم با آتشبس با لبنان دارد. آتشبس در غزه در حالی اتفاق افتاد که سوریه پسا بشار اسد و تعلیقهای در حوزه فعالیتهای مقاومت در آن منطقه را شاهد بودیم. آتشبس غزه نشان داد که ازدسترفتن موقت سوریه، نمیتواند محور مقاومت و گروه های جهادی فلسطینی را دچار مشکل بنیادین کند.
4️⃣ آتشبس در لبنان و اینک در غزه نشان داد که نهتنها مقاومت قابل نابودشدن نیست بلکه مقامات اسرائیل نیز آن را پذیرفتهاند. از سوی دیگر هزاران نیروهای داوطلبی که اینک درصدد پیوستن به حماس در فلسطین هستند، یکی از نشانههای فوری تعبیر رهبر انقلاب است که فرمودند جبهه مقاومت قویتر و گستردهتر میشود. ضمن اینکه خود تجربه این جنگ اخیر مقاومت را قویتر کرد، آنها سختترین جنگ نظامی و اطلاعاتی و فناوری را تحمل کردند و این تجربه ارزنده، محور مقاومت را بارها بیشتر از قبل، قویتر کرده است. ضمن اینکه محور مقاومت، شاهد حضور قدرت نوظهور جدیدی همچون مقاومت یمن بود که علاوه بر اسرائیل مستقیماً با آمریکا و متحدان غربیاش نیز در این مدت چندین بار جنگیده است. اما از بعد نظامی که بگذریم، محور مقاومت در جنگ اخیر، گفتمان و پیامهای خود را به ملتهای منطقه و جهان صادر کرد. این صدور گفتمان شاید ارزشمندترین سرمایهای است که سالهای آینده بیشتر خود را نشان خواهد داد.
5️⃣ بسیاری از تحولات بزرگ بعد پایان جنگها و آتشبسها اتفاق میافتد، در طرف فلسطینی باروحیهای که مردم غزه از خود نشان دادند آینده بسیار روشنتر از قبل است. اما در طرف صهیونیستی تبعات سیاسی، امنیتی و اقتصادی و بینالمللی جنگ تازه علائم خود را در سرزمینهای اشغالی نشان خواهد داد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای مهدی جهانتیغی؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
#روشنگری
#اسلام_ناب
#تاریخ_معاصر
✅ آخوند شیعه" در سالی که گذشت!
🔶 سال ۱۴۰۳ سالِ آبروی آخوند شیعه بود. با آن قرائتی که امام از اسلام داشت. اسلام را به دو نوع تقسیم نمود: اسلام ناب محمدی و اسلام آمریکایی.
🔶 تقابل این دو اسلام پابرجاست و از هر تقابل دیگری ظریفتر و پرهزینه تر است. همانقدر که "آخوند" طرفدار و فدایی اسلام ناب داریم آخوند طرفدار اسلام آمریکایی هم داریم. اما سال ۱۴۰۳ آخوند اسلام ناب با اهدای خون و جان ثابت کرد ماندن بر راه اصیل هزینه دارد. جان سپاری این آخوندها اثبات صداقت آنان است.
1⃣ آخوند شهید ابراهیم رئیسی
شهید خدمت
2⃣ آخوند شهید آل هاشم تبریز
شهید مردمدار
3⃣ آخوند شهید سیدحسن نصرالله
شهید دفاع از مظلوم
4⃣ آخوند شهید نبیل قاووق
شهید دفاع از مظلوم
5⃣ آخوند شهید هاشم صفی الدین
شهید دفاع از مظلوم
6⃣ آخوند شهید رازینی
شهید امنیت و مبارزه با نفاق
7⃣ آخوند شهید مقیسه
شهید امنیت و مبارزه با نفاق
🔶 خون سند حقانیت است. در طول تاریخ معاصر از میرزا مسیح مجتهد تهرانی آخوند بزرگ عصر قجر تا میرزای شیرازی، ملاعلی کنی، شیخ فضل الله و... مقابل استعمار و استبداد ایستاده اند. یا با جان یا با آبروی خود، دشمن به آخوند آمریکایی کاری که ندارد هیچ؛ به مراسم تحلیف ترامپ هم دعوتشان میکند!
آخوند گلوله میخورد
از درد مردم درد میکشد
یکی مقابل اسرائیل می ایستد
یکی مقابل منافقین در تهران...
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای دکتر علیرضا زادبر
🆔 @tahlil_shjr
#طوفان_الاقصی
#فلسطین #مقاومت
#رژیم_صهیونیستی #آمریکا
✅ روز بعد از طوفان | چرا فلسطینیها به طوفان نیاز داشتند، برایش ایستادند و حالا شادند؟!
🔶 چرا حتی در زمان اوج حملات رژیم اکثر فلسطینیها در کرانه و غزه نظرشان این بود که تصمیم حماس برای حمله 7 اکتبر درست بود؟ این نظرسنجی را موسسه معتبر پیو انجام داده بود. برخی میپرسند اگر طوفانالاقصی نمیشد چه میشد؟ صبح بعدازطوفان با صبح قبل از طوفان چه فرقی دارد؟
1⃣ مرگ تدریجی در فراموشی: از ۲۰۰۷، غزه تحت محاصره شدید بود. بنا به گزارش سازمان ملل، ۸۰% مردم به کمکهای بشردوستانه وابسته شده بودند و ۶۸% کودکان با ناامنی غذایی مواجه بودند. سیستم بهداشت و درمان غزه در حال فروپاشی بود و مردم از فقر و سوءتغذیه رنج میبردند. طوفانالاقصی غزه را دوباره به مرکز توجه جهانی آورد، جایی که مردم بین مرگ تدریجی و تلاش برای آزادی، دومی را انتخاب کردند.
2⃣2⃣ اشغالگری و شهرکسازی: در سال ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی شهرکسازی و آوارهسازی فلسطینیها را افزایش داد. تعداد حملات شهرکنشینها به ۲۰۰ مورد رسید و فلسطینیها در کرانه و قدس شرقی تحت فشارهای روز افزون قرار داشتند. این وضعیت باعث شده بود که حتی قبل از طوفان، عملیاتهایی مانند شمشیر قدس صورت گیرد.
3⃣ تخریب مسجدالاقصی: رژیم صهیونیستی سیاست یهودیسازی قدس را دنبال میکرد و در تلاش بود تا مسجدالاقصی را تخریب و معبد سلیمان را بر روی ویرانههای آن بسازد. ضرب و شتم نمازگزاران و ورود صهیونیستها با گاوهای سرخ، پاره کردن قرآن، اشغال خانههای فلسطینی و آوارهسازی آنها در قدس شرقی و... از نشانههای بزرگ این اقدام بود.
4⃣ اسیرگیری: در نیمه اول ۲۰۲۳، اسرائیل ۲ هزار فلسطینی از جمله کودکان و زنان را به زندانهای سخت و وخیم برد. حالا طوفانالاقصی فرصتی شده است تا بسیاری از این اسیران آزاد شوند.
5⃣ ایمک کوریدور: پروژه ایمک قرار بود یک مسیر ترانزیتی استراتژیک باشد تا اسرائیل را به اروپا متصل کند و از طریق آن، روابط اقتصادی و امنیتی رژیم صهیونیستی با غرب تقویت شود. این پروژه به ضرر ایران و منطقه بود. اما طوفانالاقصی همه نقشههای رژیم را به هم ریخت و این پروژه فعلا قابل تحقق نیست.
6⃣ میخ آخر عادیسازی: عربستان سعودی به عنوان مهمترین کشور عربی، در آستانه عادیسازی روابط با اسرائیل بود. اما طوفانالاقصی روند عادیسازی را متوقف کرد و اکنون هیچ کشوری نمیتواند به راحتی روابط خود را با اسرائیل عادی کند.
🔶 حالا اهالی فلسطین و دلبستگان مقاومت از این اتفاقات شاد هستند اما همه اینها به معنی پایان نیست. این مرحله بخش مهمی از کشاکش مقاومت با اشغالگران و آمریکا برای رسیدن به نظم آینده و ترسیم زندگی مطلوب است اما همه آن هم نیست.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای کمیل خجسته
🆔 @tahlil_shjr
#امید_به_آینده
#معنویت
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
#مقاومت #حماس
✅ پیش بینی رهبرانقلاب و ماجرای ایمان ما
🔶 حماس پیروز شد و رژیم صهیونیستی در مفتضح ترین حالت بی آبرو شد. حدود 50 هزار انسان بی گناه را قربانی کرد اما در نهایت و با خفت پای میز مذاکره با گروهی نشست که قرار بود نیست و نابود شوند. از ابتدا گفتند نابودی حماس و خلع سلاح حزب الله و آزادی اسرا و اشغال نوار غزه و چه و چه و حالا به هیچکدام از آن وعده ها نرسیدند. از آن سو روح سنوار شاد؛ چه رنگی بر تاریخ زد. حماس مردانه جنگید و امروز افسانه مظلومیت اسرائیل که عمری با توسل بدان جنایت می کرد، برای دنیا که هیچ و بلکه برای تاریخ به کلی فرو ریخته است. امروز از اسطوره وهیبت پوشالین و قدرت اطلاعاتی و دفاعی نیز خبری نیست. نقشه های شوم برای مردم منطقه نیز نقش بر آب شد.
🔶 از آن سو اسرای حماس آزاد شدند که هرکدام بالقوه یک رزمنده مجاهد خواهند بود و از سوی دیگر بغض و کینه و انتقام در میان جوانان و نوجوانان داغ دیده غزه، هزار برابر جبهه مقاومت را قوی تر خواهد کرد. اما سخن این متن اینجا نیست. چرا که چنین گفتن ها، امروز خیلی سخت نیست. همه چیز مقابل چشمان ما قرار دارد. امروز این حرف ها را کابینه و وزرا و رسانه های صهیونیستی می زنند و معترف اند. اما بیایید فراموش نکنیم؛ پیشتر چنین نبود. آن روزها که جنایت قصابان غزه چشم ها را پر کرده بود و اجازه دیدن مقاومت مجاهدان را نمی داد و امیدها ناامید بود و عده ای چه بسا ظاهرالصلاح به زمین و زمان طعنه می زدند و گزاف می گفتند.
به یاد بیاوریم که آن روزها چه کسی با چشم باز صحنه را روایت می کرد و از پیروزی قطعی مقاومت می گفت؛ سخنرانی های رهبرانقلاب را مرور کنیم.
🔶 واقعیت اینست که آنچه گذشت، صحنه یک آزمون بزرگ بود. آزمونی برای ایمان فردی و اجتماعی مان. صادقانه سوال کنم؟ آنچه رهبری می دید را می دیدیم؟ به آینده مقاومت امید داشتیم؟ واقعیت اینست که با ایمان کورکورانه و تقلیدی و موروثی خو گرفتیم و برایمان مهم نبود خلا این ایمان کجا خودش را نشان می دهد. فکر کردیم ایمان به زبان است و یا در نهایت به عقل و قلب مان. امروز دیدیم حتی ایمان قلبی نیز به سنت های الهی کافی نیست. به تعبیر رهبرانقلاب، شیطان اول مومن قلبی و عقلی به حضرت حق بود اما بازهم زمین خورد. رهبرانقلاب در سالگرد ارتحال امام به دو شاخص مکتب روح الله اشاره کردند و آنرا منشا همه معجزات انقلاب دانستند. ایمان و امید. فرمودند ایمان امام به ربوبیت و سنت هایش در نصرت اهل حق، ریشه حرکت انقلاب اسلامی است.
🔶 شاید برخی از کنار آن گذشتیم. ایمان را صرفا و بیش از کتاب های معارف ندیدیم و حالا که خلا ایمان خودش را در صحنه زندگی و سیاست و جامعه نشان می دهد تازه متوجه شدیم نبود ایمان چقدر دردناک است. ایمانی که تقلیدی و کورکورانه باشد که هیچ؛ اساسا در چنین میدانی سپر خواهد انداخت. اما ایمان عقلی و قلبی نیز در این کارزار راه به جائی ندارد. چه بسیاری که حقانیت حماس و قدرت حزب الله و شجاعت یمن و غیره را دیدند و اما به پیروزی باور نداشتند و چه بسا زیر لب از خدا هم گلایه داشتند که تا کی و کجا باید این جنگ نابرابر ادامه یابد. ایمان حقیقی اینجاست. ایمانی که با علم و آگاهی عمیق شده است و با قلب به باور رسیده است و البته با عمل به منصه ظهور کشانده شده و فزاینده شده است. تنها چنین ایمانی است که در این میدان تاب می آورد.
🔶 عصر امروز عصر تجلی ایمان است. خلا ایمان بیش از گذشته به چشم می آید. عصر ایمان های سرسری و لقلقه زبان گذشته است. عصر ایمان های محفلی و گعده ای و صرفا سرسجاده تمام شده است. با ادعا و عنوان و ظاهر و ژست نمی توان در این راه ماند. عصر ایمان، عصر خالص سازی است. عصری که خیلی ها جا خواهند ماند و تنها مجاهدانی که در زندگی ایمان به خدا و سنت هایش را به بروز و ظهور کشاندند و در عمل نشان دادند، می توانند صحنه را درست ببینند و به مقاومت و پیروزی امید داشته باشند. عصر امروز عصر ظاهر بینی نیست. عصر دیتا و اطلاعات و حتی تحلیل هم نیست؛ لازم است اما کافی نیست. در عصری بسر می بریم که تنها با قدرت ایمان می توان درست و غلط را تشخیص داد. این چند ماهی که گذشت ایمان بسیاری از مؤمنین محک خورد و امروز که روز پیروزی است باید توبه و انابه کنیم. مجاهدت سنوار برای ما هم درس ها داشت.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای محسن مهدیان؛ تحلیلگر
🆔 @tahlil_shjr
«نبرد هویتی»؛ برنامه آمریکا برای ایران، در دهه پنجم انقلاب چیست؟.pdf
75.4K
#هویت
#انقلاب_اسلامی
#برجام #آمریکا
✅ «نبرد هویتی»؛ برنامه آمریکا برای ایران، در دهه پنجم انقلاب چیست؟
🔶 با بررسی تحولات مناسبات ایران و آمریکا، مجموعه راهبردها و سیاستهای دولتهای مختلف این کشور، مواضع و اظهارات مقامات، نخبگان حکومتی و غیرحکومتی ایالاتمتحده و تحلیل رخدادهای مختلف و صرفنظر از نوع رفتار دولتهای مختلف جمهوری اسلامی در قبال آمریکا، میتوان نتیجه گرفت نزاع این دو کشور نزاعی هویتی و ماهیتی است.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای دکتر ابوذر گوهریمقدم؛ استاد روابط بینالملل
🆔 @tahlil_shjr
#روابط_خارجی
#دشمن_شناسی
#آمریکا #روشنگری
✅ چرا با آمریکا مذاکره نمیکنیم؟
🔰 قسمت اول
🔶 موضوع مذاکره با آمریکا را میشود یکی از قدیمیترین و پرتکرارترین موضوعات در سیاست خارجی کشور در دوران نظام جمهوری اسلامی ایران دانست؛ موضوعی که هرازگاهی مانند این ایام داغ میشود. مهمترین ادعای طرفداران مذاکره با آمریکا، حل مشکلات کشور از جمله مشکلات اقتصادی و رفع فشارهاست و مهمترین ادعای مخالفان مذاکره با آمریکا این است که نهتنها مذاکره با آمریکا مشکلات کشور ازجمله مشکلات اقتصادی را حل نمیکند، بلکه بر مشکلات خواهد افزود و موجب ضرر و زیان خواهد شد. بهعبارت دیگر، طرفداران مذاکره، تامین منافع ملی را در گرو مذاکره و مخالفان مذاکره، تأمین منافع ملی را در عدممذاکره میدانند؛ بنابراین اختلاف بین طرفداران و مخالفان مذاکره، اختلافی است اساسی، مهم و مبنایی. در این سطور، برخی دلایل مغایرت منافع ملی با انجام مذاکره با آمریکا بهویژه در شرایط کنونی را بهاجمال مرور میکنم. پیش از پرداختن به دلایل، اشاره کنم این دلایل صرفنظر از نگاه اعتقادی و ایدئولوژیک است که البته خود ایدئولوژی مبنایی است بسیار مهم و اساسی.
🔶 نخست، یکی از اساسیترین مبانی انقلاب و نظام اسلامی که البته هر نظام مستقلی نیز آن را میپسندد و تأیید میکند «ظلمنکردن و زیر بار ظلم نرفتن است»؛ این مبنا با شعار و مطالبه اساسی مردم در ابتدای پیروزی انقلاب یعنی «استقلال» نیز انطباق کامل دارد. با این مبنا نمیتوان با نظام و کشوری که مبنایش برخورد استکباری و ظالمانه است تعامل داشت و بدون زیربار ظلم رفتن مذاکره، بهمعنای دادوستد عادلانه، انجام داد. اثبات خوی زیادهخواهانه، ظالمانه و استکباری آمریکا نیازی به مطالعات عمیق و تاریخی ندارد؛ کافی است همین امروز سرمان را بالا بگیریم و چشمانمان را باز کنیم و ادعاهای آمریکا حتی نسبت به کانادا، کانال پاناما و سرزمین گرینلند را ببینیم!
🔶 دوم، ملاک تجربه در هر کار بهویژه کارهای خطیر، ملاک مهمی است و عُقلا بههیچوجه از آن صرفنظر نمیکنند. از تجربه پیش از انقلاب اسلامی و تجارب ملل دیگر که بگذریم، تجارب متعدد خودمان در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی در تعامل و مذاکره با آمریکا، هیچ تجربه مثبت و امیدبخشی را در اختیار ما نمیگذارد؛ از مذاکره برای آزادی گروگانهای لانه جاسوسی آمریکا گرفته تا مذاکرات برجام. نتیجه تمام این مذاکرات، تقویت بیاعتمادی به آمریکا و اثبات مفیدنبودن یا زیانباربودن مذاکره با آمریکاست؛ لذا به قول جناب حافظ: من جرب المجرب حلت بهالندامه.
🔶 سوم، یکی از دلایل موافقان مذاکره با آمریکا که البته ممکن است به آن اذعان نکنند اما با اندکی توجه میتوان آن را مشاهده کرد، مرعوب هیمنه و ابهت آمریکا بودن است. در نگاه این افراد، آمریکا همچنان صاحب هژمونی و توانمند برای هر اعمال نظری است؛ حالآنکه واضح و آشکار است که آمریکای امروز، آمریکای قرن بیستم نیست و افول ابرقدرتی آن تقریبا مورد اجماع است.
🔶 خطاهای محاسباتی متعدد در مواجهه با ایران عزیز و شکست در طرحهای براندازی نظام جمهوری اسلامی، عدمدستیابیها به اهداف در تحولات ۲دهه اخیر در عراق، افغانستان، یمن و ناکامیهای متعدد در به نتیجه رساندن طرحهای خود برای تحکیم رژیمصهیونیستی ازجمله مواردی است که هژمونی آمریکا را با چالشهای جدی روبهرو ساخته و تحلیلگران راهبردی در سطح جهان را به این نتیجه رسانده که مقابله با آمریکا و شکست این کشور ممکن است. همینجا تصریح کنم که مذاکره جمهوری اسلامی ایران با آمریکا نقش بسیار مهمی در احیای هژمونی آمریکا خواهد داشت و این خیانتی است به کل جهان!
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای مهدی فضائلی
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#روابط_خارجی #دشمن_شناسی #آمریکا #روشنگری ✅ چرا با آمریکا مذاکره نمیکنیم؟ 🔰 قسمت اول 🔶 موضوع م
#روابط_خارجی
#دشمن_شناسی
#آمریکا #روشنگری
✅ چرا با آمریکا مذاکره نمیکنیم؟
🔰 قسمت دوم
🔶 چهارمین دلیل، مشاهده وضعیت کشورهای متعددی که با آمریکا ارتباط سیاسی نزدیک و همراهانه داشتهاند یا دارند، اما مشکلات گوناگون آنها ازجمله اقتصادی حل نشده و مردمشان همچنان با فقر و تنگناهای معیشتی دستبهگریبان هستند. ایران دوران پهلوی، مصر، عراق، اردن، افغانستان و دهها کشور ریزودرشت دیگر در آسیا، آفریقا، آمریکای لاتین و آمریکای جنوبی مصداق این مسئله هستند. بنابراین تصور اینکه با فشردن دست آمریکا و زدن لبخند به آنها مشکلات یکباره رنگ میبازد، تصوری تخیلی و غیرواقعی است.
🔶 هزینههای سازش و بهای پرداختهشده از سوی کشورهایی نظیر برخی کشورهای حاشیه خلیجفارس برای آراستن ظاهر خود خیلی آشکار نیست؛ ولی عدماستقلال سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اسیر سیاستهای آمریکا بودن در آنها اظهرمنالشمس است و کافی است به پایگاههای نظامی آمریکا در این کشورها نگاه بیندازیم.
🔶 پنجم، ویژگی مقطعی است که امروز در آن قرار داریم. با آنچه در سوریه اتفاق افتاد، آمریکا خود را در شرایط برتر و ایران را ضعیف میپندارد و این مصادف شده است با آغاز ریاستجمهوری فردی با ویژگیهای ترامپ! آیا اشتیاق نشاندادن به مذاکره در این شرایط، تقویت انگاره دولتمردان آمریکا مبنی بر داشتن دستبرتر نیست؟ آیا هر فردی در سمت رئیسجمهور آمریکا، چه برسد به ترامپ که گفته میشود تاجر است، در چنین شرایطی بهدنبال امتیازگرفتن که نه، حتی باجگیری نیست؟ آیا در چنین صحنهای میشود منافع ملی ایران عزیز را تأمین کرد؟ آیا با احساسی که آمریکا امروز نسبت بهخود و ما دارد و ولعی که برخی برای مذاکره ابراز میکنند، آمریکا حاضر است امتیازی ارزشمند و مؤثر در حل مشکلات به ایران بدهد؟ زهی خیال باطل!
🔶 پایانبخش سخن اینکه، ما خوب میدانیم رودرروشدن با آمریکا حتما هزینههایی دارد؛ اما این را هم میدانیم که مذاکره با آمریکا بعد از چهلوشش سال ایستادگی عزتمندانه، بهویژه در این شرایط و با برخورداری آمریکا از توان پروپاگاندا، نهتنها ارزنی از مشکلات ما را حل نخواهد کرد، بلکه همه داشتههای ما را نیز بر باد خواهد داد و مصداق اتم و اکمل خسارت محض خواهد شد. بنابراین به ضرس قاطع و با صدای بلند میگوییم مذاکره با آمریکا تأمینکننده منافع ملی ما نیست و هرگاه به شرایطی دست یابیم که منافع ملی ما با مذاکره تأمین میشود، قطعا هیچ خردمند و دلسوزی از آن چشمپوشی نخواهد کرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای مهدی فضائلی
🆔 @tahlil_shjr
#اقتصاد
#عدالت_بنیان
#تحریم
✅ بالقیاس الی الغیر ببینید!
🔶 چرا نمایشگاه بخش خصوصی سالانه شده است؟! برای بخش کارگری چرا چنین گفتگوهایی شکل نمی گیرد؟!
1⃣ توجه ویژه رهبری به بخش خصوصی در مقایسه با بخش کارگری نیست؛ بالقیاس به اقتصاد وابسته به خارج و بسته به تحریم است. رهبری "مقاوم سازی اقتصاد مقابل تحریم ها" را اقتصاد مقاومتیِ "درون زا_برون گرا" می داند. "علاج تحریم فقط و فقط تکیه بر توانایی های ملی است." حتی "دور زدن تحریم یک تاکیک است، مصون سازی در مقابل تحریم یک راهبرد است." "تکیه اقتصاد کشور نباید به ستونی باشد که ممکن است با نعره مثلا ترامپی بلرزد... باید درون زا باشد".
🔶 لذا توانمندی های درونی را نمایشگاه می کند، به رخ دولت هم می کشد تا رئیس جمهور هم باور کند. "در نمایشگاه فعالان اقتصادی رئیس جمهور رفت، آنجا ثابت کردند که ما رشد ۸٪ را بدون احتیاج به خارج می توانیم تامین کنیم". (۴۰۳/۱۰/۱۹)
2⃣ اما در مقیاس داخلی و بالقیاس به کارگران (بال دیگر کنار کار آفرین) دیگر ترجیح با کارآفرین و سرمایه گذار نیست! "یک اصل مهم برای رشد تولید، ارتقاء زندگی کارگر" است. "بهترین راه عدالت بنیان کردن اقتصاد: طراحی برای مشارکت قشرهای ضعیف در فعالیت های اقتصادی" است. "سهم بری عادلانه از درآمد کار"، "توجه به سهم کارگر" هم جزء اصول همان سیاست های اقتصاد مقاومتی است.
🔶 حتی به غیر عادلانه هایی تصریح می کنند: "دیدم دوستانی شکایت می کنند از بعضی مصوباتی که نظرات کارگر در آنها ملاحظه نشده، خیلی خب این مقررات بایستی حتما با نگاه عادلانه تنظیم بشود".
🔸 #به_قلم_اساتید: حجتالاسلام محسن قنبریان
🆔 @tahlil_shjr
#دشمن_شناسی
#تروریسم #آمریکا
#فلسطین #رژیم_صهیونیستی
✅ تکرار فریب ۱۱ سپتامبر با احیای دوباره داعش
🔰 قسمت اول
🔶 امروز آمریکا و صهیونیستها که زمانی ۱۱ سپتامبر را با القاعده رقم زدند امروز برآنند تا با داعش این امر را تکرار نمایند در حالی که از تجربیات دور اول فعالیت داعش برای کاهش هزینههای خود و تحمیل هزینههای بیشتر به منطقه بهره میگیرند.
🔶 همزمان با تسط تروریستهای کت شلوار پوشیده و کروات زده تحریر الشام بر دمشق، در کنار فرایند سراسر ابهام روند تحولات این کشور، سر درآوردن دوباره داعش در منطقه از نکات قابل توجه است. این امر زمانی اهمیت بیشتری مییابد که ائتلاف به اصطلاح ضد داعش آمریکا سالها پیش مدعی شده بود که داعش را نابود کرده است. هر چند که سر برآوردن گروههای تروریستی در زمان ناآرامی و بیسامانی کشورها بویژه مناطقی که پیش از این تحت تاثیر این گروهها بودهاند، امری طبیعی جلوه میدهد، اما نگاهی ریشهای به روند تحولات ابهاماتی را در خودجوش بودن و طبیعی بودن تشدید تحرکات گروههای تروریستی از جمله داعش از سوریه و عراق گرفته تا افغانستان و... را به همراه دارد. در این راستا چند نکته اساسی قابل توجه است؛
1⃣ تحریر الشام در حالی بر دمشق مسلط شد که از اقدامات آنها بازگشایی زندانها بود در حالی که حتی یک بررسی مقدماتی هم در باب جرائم زندانیها صورت نگرفت و با ادعای زندانیان دوران اسد و شکنجه شدگان و انقلابیون به طور سراسری آزاد شدند حال آنکه هزاران نفر از این افراد از اعضای گروههای تروریستی همچون داعش بودند. همچنین در رویکردی تامل برانگیز در حالی که جولانی با کت و شلوار در حال گرفتن عکس با مقامات سایر کشورها بود و ادعای تغییر ماهیت از تروریست به سیاستمدار را سر میداد نیروهای داعش در برخی مناطق خاص از جمله مناطق در حال غارت و جابه جاسازی جمعیت ساکنان بودند در حالی که شواهد نشان میدهد این اقدامات با هماهنگی دمشق بوده است.
2⃣ گسترش ناگهانی حوزه فعالیت داعش به عراق نیز جای تامل دارد چنانکه فؤاد حسین وزیر خارجه عراق عنوان میکند دشت حوران که میان الانبار واقع در عراق و درعا در سوریه کشیده شده است، به گذرگاهی برای تحرکات عناصر تروریستی داعش تبدیل شده است.
3⃣ طی سالهای اخیر آمریکاییها در حالی ادعای مبارزه با تروریسم داشتند که از اقدامات آنها ایجاد منطقه حائل برای داعشیها بوده است. آنها که در دوران اشغال عراق به مدت یک دهه تروریستها را در زندانهای عراق نگهداری و در سال ۲۰۱۳ ناگهان خبر فرار آنها از زندان را دادند که در میان آنها البغدادی سرکرده داعش نیز بود، در سوریه نیز همین رویه را دنبال کرده اند چنانکه اردوگاه الهول در سوریه در حال حاضر ۳۰ هزار نفر که اکثر آنها داعشی هستند در خود جای داده است. در همین حال پس از تخلیه زندانها و آزاد شدن تروریستها به گزارش المعلومه، ۵۰ درصد از تسلیحات عناصر تروریستی داعش در سوریه آمریکایی هستند و داعشیها آزادانه در مناطق گستردهای از سوریه رفت و آمد دارند و آمریکاییها هیچ اقدامی برای هدف قرار دادن آنها نمیکنند.
4⃣ همزمان با تحولات ابهام برانگیز سوریه، رژیم صهیونیستی ابعاد گستردهای از اشغالگری در این کشور را اجرا کرده و در کنار زیر پا گذاشتن توافق ۱۹۷۴، تسلط بر جولان، قنیطره، قلمون تا ریف دمشق نیز پیش رفته است در حالی که همزمان نیز تمام زیر ساختهای نظامی و ادواتی سوریه را نیز نابود کرده و حتی در طرطوس از بمب هستهای استفاده کرده است.
🔶 عاملان ۱۱ سپتامبر به دنبال تکرار؟
فرایندهای مذکور شباهتهای بسیاری به ۱۱ سپتامبر سال ۲۰۰۱ دارد در آن زمان از یک سو آمریکا به دنبال اجرای طرح خاورمیانه جدید و تسلط بر کل منطقه بود تا در کنار حذف مقاومت از حضور سایر رقبا در منطقه جلوگیری کرده تا در نهایت یک جابنهگرایی جهانی را محقق سازد. از سوی دیگر نیز رژیم صهیونیستی در مجامع جهانی از جمله در نشست آفریقای جنوبی به عنوان رژیم آپارتاید شناخته شده و همگان بر لزوم مجازات این رژیم تاکید داشتند. در آن زمان القاعده که به گفته هیلاری کلینتون ساخته دست آمریکا است، ماموریت زمینه سازی برای تحقق این اهداف با حادثه ۱۱ سپتامبر را عهده دار شد.
🔶 اکنون نیز از یک طرف آمریکاییها برآنند تا خاورمیانه جدیدی را دنبال نمایند که محور آن را نیز حذف مقاومت، مقابله با طرح یک کمربند یک جاده چین، کاهش نقش آفرینی روسیه و نیز به حاشیه راندن اتحادیههایی همچون بریکس و شانگهای تشکیل میدهد. از طرف دیگر نیز رژیم صهیونیستی از یک سو با بحرانهای شدید داخلی مواجه است. در حالی که همزمان نیز به رغم شکست در جبهه مختلف همچنان در تصورات اشغالگرایانه از نیل تا فرات است در حالی که توجه افکار عمومی جهان به مسئله فلسطین نیز به چالشی بزرگ برای این رژیم مبدل شده است.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای قاسم غفوری
🆔 @tahlil_shjr
شجر
#دشمن_شناسی #تروریسم #آمریکا #فلسطین #رژیم_صهیونیستی ✅ تکرار فریب ۱۱ سپتامبر با احیای دوباره دا
#دشمن_شناسی
#تروریسم #آمریکا
#فلسطین #رژیم_صهیونیستی
✅ تکرار فریب ۱۱ سپتامبر با احیای دوباره داعش
🔰 قسمت دوم
🔶 در این شرایط میتوان گفت که برای آمریکا و رژیم صهیونیستی که با ابزار تروریسم در سال ۲۰۰۱ حادثه ۱۱ سپتامبر را رقم زدند امروز بهره گیری دوباره از داعشی که سالها تحت حمایت آنها در اردوگاهها بودهاند میتواند به عنوان یک گزینه اصلی مورد استفاده قرار گیرد بویژه آنکه تمامی گروههای تروریستی از جمله داعش همواره نشان داده اند که هیچ مشکلی با آمریکا و صهیونیستها ندارند.
🔶 اهداف طراحان داعش
1⃣ توجیه توسعه نظامیگری آمریکا در منطقه با محوریت پایگاههای نظامی از سوریه و عراق تا سایر کشورهای عربی. این حضور عملا سلطه سیاسی و اقتصادی بر این کشورها را نیز به همراه دارد.
2⃣ استمرار بحران مدیریت شده در منطقه برای حذف طرحهایی همچون یک کمربند یک جاده چین، جلوگیری از هاب منطقهای شدن ایران و البته ترکیه و تبدیل رژیم صهیونیستی به هاب انرژی منطقه. بر اساس این طراحی ترکیه نیز به آرزوی خویش مبنی بر هاب انرژی شدن نخواهد رسید و اشتباه محاسباتی آن در همراهی با آمریکا و صهیونیستها علیه سوریه در نهایت با خطر تروریسم گریبان این کشور را نیز خواهد گرفت تا ترکیه نیز از مبادلات انتقال انرژی حذف و رژیم صهیونیستی تنها گزینه گردد.
3⃣ ایجاد تصور تروریسم بد (داعش) و تروریسم خوب (تحریرالشام جولانی) در میان دولتها و ملتهای منطقه و راضی ساختن آنها به حاکمیت تحریرالشام بر سوریه که مهرهای آمریکایی- صهیونیستی است.
4⃣ بهرهگیری از ابزار داعش و ناامنی برای اجرای طرح چند پارهسازی سوریه از جمله منطقه کرد نشین که برای اهداف تجزیهطلبانه آینده امریکا در منطقه مهم است. در کنار آمریکاییها که به تسلیح و ارسال نیرو و تجهیزات برای کردها پرداختهاند، منابع آگاه از افزایش حضور نظامی و سیاسی فرانسه در شمال شرق سوریه و مخالفت ترکیه با این اقدام خبر دادند. همچنین انگلیس نیز اقدامات اطلاعاتی در این منطقه را تشدید کرده در حالی که آلمان و مقامات اتحادیه اروپا نیز شرط کمک به دمشق را خودمختاری مناطق کردنشین عنوان کردهاند.
5⃣ سایش نیروهای مقاومت در جنگ با داعش چنانکه گزارشها از شدت گرفتن تحرکات داعش در عراق و یمن و حتی افغانستان حکایت دارد. صهیونیستها در مناطقی همچون غره، لبنان و سوریه که مرز زمینی داشتهاند خود اقدام نظامی کردهاند حال آنکه در باب سابر ارکان مقاومت چنین توانی نداشته بویژه با فریاش شدید نظامی مواجه هستند. در این شرایط داعش میتواند بازیگر نیابتی آنها علیه مقاومت در سایر مناطق بویژه در عراق و یمن باشد. با توجه به فعال شدن داعش در افغانستان و عراق و نیز تشدید حمایتهای رسانهای غرب از تروریستهایی همچون جیش الظلم، کومله، الاحواضیه و... به نظر میرسد که آمریکا و صهیونیستها به دنبال درگیر سازی ایران در خطر تروریسم و دور ساختن آن از معادلات منطقه باشند.
6⃣ رژیم صهیونیستی در سایه بحران امنیتی تحمیلی به منطقه با داعش، در حاشیه امن ضمن بازسازی ویرانههایش و ترمیم ارتش، از فرصت انحراف افکار عمومی برای اشغال کرانه باختری، تجزیه غزه، حفظ اشغالگری در لبنان که با ادعای تمدید آتش بس و زمان خریدن برای عقب نشینی از مرزهای لبنان صورت میگیرد، حفظ اراضی اشغالی سوریه و ساخت استحکامات در این مناطق، سوقدادن کشورهای عربی به روند سازش به کمک آمریکا با ادعای مقابله با تروریسم و امنیت منطقه و بهبود اقتصاد و... بهره برداری میکند. به عبارتی دیگر رژیم صهیونیستی که جهانیان به جرم نسلکشی خواهان مجازات آن هستند به دنبال آن است تا از داعش و استمرار ناارامی در منطقه برای به حاشیه راندن این مهم بهره گرفته و از مجازات رهایی یابد چنانکه در سال ۲۰۰۱ با ۱۱ سپتامبر و معرفی اسلام و مسلمانان به عنوان تهدید اول جهان از مجازات فرار کرد.
🔶 راهکار نهایی
با توجه به مولفههای ذکر شده میتوان گفت که امروز آمریکا و صهیونیستها که زمانی ۱۱ سپتامبر را با القاعده رقم زدند امروز برآنند تا با داعش این امر را تکرار نمایند در حالی که از تجربیات دور اول فعالیت داعش برای کاهش هزینههای خود و تحمیل هزینههای بیشتر به منطقه بهره میگیرند. در این شرایط به نظر میرسد که همگرایی میان کشورهای منطقه و آزادیخواهان جهان با محوریت تقویت هر چه بیشتر جبهه مقاومت و استمرار فشارها و حملات به منافع آمریکا و نیز محور بودن مبارزه با رژیم صهیونیستی راهکار مقابله با این توطئه است. چرا که تروریستها زمانی توان فعالیت دارند که پدرخواندههایشان یعنی آمریکا و رژیم صهیونیستی در کنارشان باشند لذا مقابله با آمریکا و این رژیم راهکار سریعتر برای غلبه بر تروریسم است.
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای قاسم غفوری
🆔 @tahlil_shjr