#عفافگرایی
#سخنرانی_دکتر_اسلامیان
7️⃣انواع روابط با جنس مخالف-پدیده نوظهور در ارتباط با جنس مخالف
🌿به دلیل وجود دنیای دیجیتال، اینترنت، شبکههای اجتماعی (فیسبوک، توییتر، اینستاگرام، وایبر، تلگرام، اسکایپ، لاین و...) و اپلیکیشنها، که باعث بازتعریف ارتباطهای انسانها شدند، #رفتارها و #روابط احساسی انسانها، در آنها اصطلاحهای خاص خودشان را دارند که استفاده از آنها بین نسل Z (متولدین سالهای ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۵) و Y (متولدین سالهای ۱۹۸۰ تا حدود ۱۹۹۹) رایج شده است. اخیراً سایتی مطلبی را منتشر کرده که در آن ۱۱ #اصطلاح جدید و مدرن رابطه داشتن را شرح داده است که درادامه به معادل برخی از این اصطلاحات اشاره شده است:
🍁«پنهان کردن»؛ «روح شدن»؛ «مرده متحرک شدن»؛ «توی آب نمک خوابوندن»؛ «به دست آوردن و رهاکردن»؛ «ریختن خورده نان»؛ «بالش نرم مزین کردن»؛ «گربهماهی»؛ «به آرامی محو شدن»؛ «فصلی که در آن بهمون دستبند میزنن!» و...
📛 نابساماني اخلاق جنسي
🍁كشور ایران داراي جمعيت بسيار جوان و ظرفيت تحول پذيري اجتماعي و فرهنگي فراوان است و معمولاً ارزش هاي زندگي سنتي و معيارهاي زيست مدرن و امروزي، در تقابل با يكديگر مطرح شده و محل بحث و مجادله مي شود. بنابراین انعكاس #واقعيت ها در اين زمينه و #ريشه_يابي و ارائۀ راهكارهاي صحيح براي ايجاد مصونيت و #ارتقاي_مقاومت جامعه در مقابل بروز و تشديد #آسيبهاي_اجتماعي، ضروری به نظر می رسد.
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#سخنرانی_دکتر_اسلامیان
8️⃣همفكري، تعامل و تحليل
🍀هيچ جامعهاي نميتواند مشكلات اخلاقي و آسيب هاي اجتماعي خود را به صفر برساند؛ چون انسانها تحت كنترل كامل دولتها و سازمانها نيستند كه بخواهيم جلوي همه اينها را بگيريم؛ اما وقتی #مشكل از حدي عبور كند، تبديل به #مسئله اجتماعي مي شود كه در ايران به اين #مرز رسيده است.
⚠️چرا چنين انحرافاتي در جامعه توليد مي شود؟
🍀تئوری #آنومي يا بي هنجاري: بيهنجاري يعني جامعه داراي يك نوع آشفتگي هنجاري شده است. یعنی سازمانهاي نظارت كننده، #كنترل و اقتدارشان را از دست دادهاند و جامعه در حال #تحول به سمت يك سري هنجارهاي جديد است و #تعهد به هنجارهاي موجود كاهش يافته است.
✅هنجارهای جدیدی از قبیل: #فروپاشی انسجام اجتماعي، روابط اجتماعي ضعيف و شكننده، کاهش #پايبندي و تعهد و #وفاداري به ارزشها و تضعيف قانون و بهم ريختگی ارزش هاي ديني و سنتي و عرفي و...
📌پیامدها: بروز مشكلاتي چون پايين آمدن سن #بلوغ_جنسي، تنوعطلبيهاي جنسي، #خيانت زوجين به يكديگر و مسلط شدن نگاه جنسي در جامعه و...
🍀روش های مهار شبکه های اجتماعی: فیلترینگ، ایجاد شبکه های اجتماعی بومی، تشکیل بسیج سایبری و تولید اطلاعات غنی و مستند
🍀شورای عالی فضای مجازی #منفعل است: در ۵۰۰ سایت برتر و پربازدید ایرانی، فقط ۶ سایت فرهنگی وجود دارد. کدام یک از سازمانها، نهادها و وزارتخانههای دولتی تصمیم گرفتهاند این عدد را به ۱۵ برسانند؟!
https://eitaa.com/umefafgaraei
#نشست_علمی
🔰بنیاد تربیتی حیات برگزار میکند:
🌺پرونده ویژه «#مدرسه_تربیتی_سلیمانی»
👤سخنران: آقای دکتر حسن ملکی
💬 با موضوع: «سلیمانی؛ ضرورت و چگونگی معرفی در برنامه درسی»
🗓زمان: چهارشنبه، ۱۰دیماه ۱۳٩٩ ساعت ۱۰ صبح
🏢آدرس: تهران، خیابان مفتح جنوبی، خیابان سمیه، انتهای کوچه معیر ۱؛ معیر ۲ ، پلاک ۱
📱با توجه به ظرفیت محدود شرکتکنندگان به صورت حضوری، برای ثبتنام از طریق شناسه @hayat_edu در پیامرسان بله اقدام فرمایید.
🎧حضور مجازی از طریق لینک زیر در اسکای روم:
https://www.skyroom.online/ch/a.s.mir/hayatedu
#شهید_قاسم_سلیمانی
#تربیت
#آموزش_و_پرورش
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#اسوه_حیا
#حضرت_فاطمه_زهرا
🍂🍁🍂مادری خورد زمین و همه جا ریخت به هم...
🍂 روزی #فاطمه_زهرا سلام الله علیها به اسماء فرمودند: "چه بد است این تخته هایی که بدن مرده را برای تشییع جنازه روی آن می گذارند! زیرا وقتی زنی را روی آن قرار می دهند و پارچه ای بر بدنش می کشند، حجم بدن او معلوم است".
🍂 اسماء گفت: "من که در حبشه بودم، میدیدم مردم آنجا تابوتی از چوب درست میکردند و مرده را داخل آن میگذاشتند. شاید دیدنش شما را به #شگفتی بیاورد؟ می خواهید آن را برای شما بسازم؟"
🍂 حضرت پاسخ فرموند: "آری"
🍂 سپس اسماء تختی را طلبید و آن را واژگون بر زمین نهاد و سپس چند چوب خواست و آنها را بر پایه های تخت محکم کرد. بعد هم پارچه ای به روی آن کشید و به فاطمه علیهاسلام نشان داد.
🍂 حضرت فاطمه تبسمی بر لب آوردند و فرمودند: "این خیلی خوب است. وقتی مرده را داخل آن قرار دهند و پارچه ای روی آن بکشند، دیگر معلوم نمی شود مرده مرد است یا زن" و فرمودند: "پس از مرگم، مانند همین را برای من بساز و مرا بپوشان. #خداوند تو را از آتش بپوشاند".
📚منبع: کلینی، 228.3، ابن عبدالبر، 1897.4
🍁فرا رسیدن ایام فاطمیه و #شهادت_حضرت_زهرا_سلام_الله علیها بر تمام #عفافگرایان تسلیت باد.
https://eitaa.com/umefafgaraei
🌻با سلام و احترام
📣📣📣 سیویکمین نشست #کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی در سال 1399
💬 با عنوان: "سند آموزش 2030 از منظر الگوی توسعه"
🍀با ارائه
👤 آقای علی پارسانیا، پژوهشگر تعلیم و تربیت و مدیرعامل بنیاد تربیتی حیات
🍂 و همراه با یادبود سالگشت عروج سردار دلها 🍂
💬 با عنوان: "گفتمان مقاومت در مدرسۀ شهید سلیمانی؛ انتقام سخت در میدان تعلیموتربیت"
🍀با ارائه
👤 آقای دکتر حسن اسلامیان، پژوهشگر و مدرس علوم تربیتی
⏰ زمان: چهارشنبه 10دی ماه ساعت 14:45 و 15:15
🎧 آدرس اتاق مجازی:
Vroom2.um.ac.ir/saeedy
💠جهت حضور در این نشست مجازی، در صورت استفاده از کامپیوتر، میبایست بر روی سیستم شما، نرم افزار Adobe Flash Player نصب باشد و در صورت استفاده از تلفن همراه و یا تبلت، نرم افزار Adobe Connet را از طریق بازار بر روی گوشی خود نصب بفرمایید.
✅ ضمناً به عرض میرساند، پژوهشکده مطالعات اسلامی، ضمن رعایت پروتکلهای بهداشتی، پذیرای تعداد محدودی از علاقهمندان (با اطلاع قبلی) برای جلسه حضوری نیز، میباشد.
🔊لطفاً با انتشار این پیام، در دعوت از همکاران و علاقه مندان، با ما همراه شوید💐
با تشکر
https://eitaa.com/umefafgaraei
#سند_آموزش_2030
#آشکارسازی_عامدانه
#تربیت_جنسی
🔶چهارمین هدف از 17 هدف سند توسعه پایدار، مربوط به #آموزش است. تدوین کنندگان سند آموزش 2030، #برنامه پنهانی که داشتند این بود که در ابتدا علنی نکنند که چه اهدافی دارند و پس از این که دولتها با آنها همراه شدند، سند مستقیم آموزشی خود را ارائه کنند و از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۸ #آشکارسازی از سند را انجام دادند.
🔶سند ۲۰۳۰ در ظاهر شعارهای بشردوستانه و خوبی دارد که #فریبنده است، اما بررسی اسنادی که توسط یونسکو تدوین شده بود، نشان داد که مطالب آن کاملاً #خلاف_عرف دینی و ملی ما است و مخالفت با سند فقط از نگاه متدین مسلمان نیست و قطعاً اقلیتهای مذهبی نیز، فرزندان خود را اینگونه تربیت نمیکنند.
🔶در گذشته اسنادی از #یونسکو را پیدا کردیم که در آن ردپای سند ۲۰۳۰ به طور مستقل وجود نداشت و گفتیم یونسکو چنین حرفهایی میزند و اگر اجرای سند ۲۰۳۰ آغاز شود، کتابهای راهنمای یونسکو میآید و... اما در مرحله بعد طی تحقیقات خود متوجه شدیم که در سند سال ۲۰۱۸، محتوای خلاف دین و ملیت، آرم ۲۰۳۰ در کنار آرم یونسکو قرار گرفته است.
🔶گاهی برنامه درسی پنهان #غیرعامدانه است که به دلیل ضعف یک برنامه ایجاد میشود و گاهی عامدانه است. ما از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۸ سعی در آنکاورینگ کردیم؛ ولی خود آنها به این نتیجه رسیدند که #آشکارسازی را انجام دهند.
📌اکنون انتخاب با #مردم_ایران است که این سند آشکارسازی شده را بپذیرند یا خیر.
👤مصاحبه کامل دکتر #سعیدی_رضوانی هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد در خبرگزاری فارس 👇
https://www.farsnews.ir/razavi/news/13991008000089/
@umefafgaraei
مسیر عفافگرایی
🌻با سلام و احترام 📣📣📣 بیستوهفتمین نشست #کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی در سال 1399 💬 با عنوان: "تر
🔷گزارشی از بیستوهفتمین نشست #کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی در سال 1399
🔷با عنوان "#ترویج_عفاف در ادب و #هنر (1): تحلیل دو کتاب لینالونا و نیموجبیها"
⏰در تاریخ چهارشنبه 28 آبان ساعت 15:15
👥👥این جلسه به صورت #هم_اندیشی و با مشارکت اعضای محترم کارگروه عفافگرایی و تربیت جنسی، بهصورت وبینار و همچنین حضوری، برگزار گردید. درادامه خلاصه ای از این نشست ارائه میشود.
👤دکتر سعیدی رضوانی در ابتدای جلسه اظهار نمودند، طی چند ماه تلاش کارگروه عفافگرایی و تربیت جنسی، 17 کتاب #داستان ویژه کودکان و نوجوانان (تألیف و یا ترجمه) که با #محتوای_نامناسب توسط انتشارات معتبر و بعضاً با تیراژ (5000) و نوبت چاپ (بالای 50 دوره) بسیار قابل توجه، روانه بازار شده بود، مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت و #گزارش به دست آمده به برخی #مسئولان فرهنگی ارائه شد.
🍃امید است که در زمینۀ چاپ و نشر کتابهای داستان، دقت و نظارت بیشتری صورت بگیرد. اما کتابهای مورد بررسی در این جلسه، جزء کتابهای مناسب و مثبت در #حوزه_عفاف و نماد آن حجاب، به شمار می روند و دلیل انتخاب این دو کتاب، مطرح بودن آنها در فضای مجازی و رضایت برخی از خانواده ها و مربیان و همچنین کودکان از آنها است.
🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفاف_در_هنر
#کتاب_نیم_وجبی_ها
🍃کتاب «نیموجبیها» برای آشنا کردن کودکان با #حجاب و ابزارهای مرتبط با آن منتشر شده است. #حمیده_رضایی، در پنج داستان کوتاه به سراغ #ملزومات_حجاب رفته و حجاب را از نگاه آنها برای بچهها قصه گویی کرده است. این پنج داستان هر کدام داستان یکی از اشیای مربوط به حجاب مثل چادر، لباس بلند، پارچه چادر و حجاب و کش چادر را وارد دنیای کودکانه و داستانی کرده است، تا بچهها با کمک قوه تخیل خودشان ارتباط بهتری با ارزشمندی و جایگاه حجاب پیدا کنند.
👤دکتر شیبانیان: کتاب در کل نکات مثبتی دارد و انتخاب رنگهای هم خوب بود.. چون کتاب ویژه کودکانی است که هنوز وارد مرحله استدلال و دلایل منطقی برای حجاب نشدند، از جملاتی استفاده کرده که بییشتر بار حسی و عاطفی دارد. از شگرد جانبخشی به اشیا استفاده کرده است. کش چادر و پارچه ای که به عنوان روسری مورد استفاده قرار گرفت، هر دو در مرکز توجه کودک قرار گرفت. #ارزشگذاری ها بدون آوردن استدلال بود. مثلاً در جایی که ذکر شد "چادر شدن از همه چیز بهتره"؛ اما دلیلی برای آن گفته نشد و به طور ملال آوری وارد استدلالات نشد خوب بود. در جای دیگر از داستان گفته شد که "مامان میدانست که حانیه دوست ندارد عروسکش را با شلوار کوتاه به بیرون ببرد" و همین فعل #دوست_ندارد نوعی ارزشگذاری است.
👤دکتر صابری فتحی: نویسنده با انجام ریزه کاری هایی #حجاب را به کودک معرفی کرده و #تصویرگری کتاب هم مناسب است. کتاب همانطور که بحث حجاب را مطرح میکند، این موضوع را نیز منتقل کند که هر چیزی که در خانه وجود دارد، میتواند مورد استفاده قرار بگیرد.
@umefafgaraei