فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عفافگرایی
#حجاب
🎥اگر فقط یک نفر اشتباه کند!
♨️خطای یک شخص در جامعه، مانند صحنه این فیلم است...
♻️با #امر_به_معروف و #نهی_از_منکر باید به برخی بگوییم که نمیتوانند #اشتباه کنند و بگویند به خودم مربوط است. چراکه دیگران هم #تاوان آن را خواهند داد.
@umefafgaraei
#عفافگرایی
#مقابله_با_عرفی_شدن
#حفظ_ارزشهای_دینی
📝پژوهشی در خصوص رابطه مستقیم مدرنیته با عرفی شدن
🔶 عرفی شدن به صورت عام فرآیندی است که در حوزۀ اجتماع، نقش و #پایگاه_دین در نزد کنشگران و افراد متزلزل میشود و جهان بینی دنیوی جایگزین #ارزشهای_دینی میشود.
⚠️ #عرفی_شدن باعث شده که نقش دین و کارکردهای آن در زمینه اجتماعی و فردی فرو بریزد.
♨️ مدرنیته و مؤلفه های آن (جهانی شدن، فردگرایی، علم گرایی) فرآیند عرفی شدن را شدت بخشیدند.
💥 طبق برخی شواهد، پدیدۀ عرفی شدن در #ایران، در بین برخی اقشار جامعه رسوخ کرده است و آنچه این مسئله را جدی تر میکند، فراگیر شدن آن در همه سطوح و در بین همه اقشار جامعه است.
📊 دکتر پارسامهر و همکاران خود در سال 1399، طی پژوهشی پیمایشی و به روش نمونه گیری، به بررسی تأثیر مؤلفه های مدرنیته بر ابعاد عرفی شدن دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه یزد پرداختند.
🔖 براساس نتایج تحقیق آنها، بین مؤلفه های مدرنیته و عرفی شدن دانشجویان، #رابطه_مستقیم و معناداری وجود دارد.
🔶 به طور کلی یافته های پژوهش آنها نشان داد، مدرنیته و عناصر آن، نقش اساسی در گسترش فرآیند عرفی شدن داشته است. به صورتی که پذیرش عناصر عرفی شدن و مدرنیته در #اقشار_جوان و دانشجو، به علت تغییرات نسلی، آسانتر می باشد.
@umefafgaraei
#عفافگرایی
#تربیت_جنسی
#گزارش_نشست_سوم
#مهارتهای_خودشناسی_بستری_برای_افزایش_تاب_آوری
🔰سومین نشست #کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی در سال 1401
💬 با عنوان «مهارت های خودشناسی: بستری برای افزایش تاب آوری دانش آموزان در مقابل تحریکات جنسی»
👤با ارائه سرکار خانم مرضیه سنجری
⏰در تاریخ چهارشنبه 7 اردیبهشت
🎧 بهصورت وبینار برگزار شد.
❇️ خانم سنجری در ابتدای این نشست، به توضیح مفهوم تاب آوري پرداختند و آن را ظرفیتی براي #مقاومت در برابر استرس و فاجعه دانستند. به علاوه افزودند میتوان تاب آوري را مفهومی روانشناختی دانست که میخواهد توضیح دهد افراد چگونه با موقعیت هاي غیرمنتظره کنار می آیند.
🔷طبق تعریف ایشان، تاب آوري افراد را توانمند می سازد تا با دشواري ها و ناملایمات زندگی و شغلی رو به رو شوند، بدون اینکه آسیب ببینند و حتی از این موقعیت ها براي #شکوفایی و رشد شخصیت خود استفاده کنند.
📌تاب آوری پدیده ای ذاتی نیست. بلکه از طریق #تمرین، #آموزش، #یادگیري و #تجربه حاصل می شود.
🔷سخنران کارگروه در ادامه، #خودشناسی را فرایندی انسجام بخش و انطباقی عنوان کردند. چراکه تجارب و صفات، خود را در ستیزی معنی دار وحدت می بخشد.
✅دانش آموزی که #تاب_آوری را نیاموخته و درک مناسبی نسبت به خود، توامندیها و نقاط قوت و ضعف خود ندارد، نه تنها عملکرد تحصیلی مطلوبی نشان نمیدهد؛ بلکه در گذر بزرگسالی، با ظهور عوامل #خطر_و_فشار، بهداشت روان او از جادۀ اصلی منحرف و به #بیراهه کشیده خواهد شد.
@umefafgaraei
#عفافگرایی
#تربیت_جنسی
#گزارش_نشست_سوم
#مهارتهای_خودشناسی_بستری_برای_افزایش_تاب_آوری
📝سرکار خانم سنجری به تشریح پژوهش خود بر روی 15 دانش آموز پرداختند که موفق شده بودند با آموزش مهارت خودشناسی به دانش آموزان، که نسبت به پیامهای ارسالی از طرف سایر همکلاسی هایشان، واکنشهای عجولانه و غیرمنطقی نشان میدادند و مهارتهای ارتباطی خوبی نداشتند، تاب آوری شان را افزایش دهند.
🔷ایشان طی #شش_جلسه نسبت به برگزاری کلاس های آموزشی مهارت خودشناسی دانش آموزان اقدام نمودند.
🔷ایشان اذعان داشتند که ارتقای تاب آوري منجر به رشد دانش آموزان در به دست آوردن تفکر و مهارت هاي #خودمدیریتی بهتر و دانش بیشتر میشود.
✅یکی از راهکارهای #ارتقای_تاب_آوری، شفاف سازی خودشناسی در درون دانش آموزان می باشد. به عبارت بهتر پذیرفتن خود به عنوان #فردی_ارزشمند و سعی در شناخت نقاط مثبت خود و پرورش دادن آنها و از طرف دیگر شناخت نقاط ضعف خود و کتمان نکردن آنها، موجب ارتقای تاب آوری و تقویت آن میشود.
💎افرادی که تاب آوری بالایی دارند، دارای احساس ارزشمندی، کفایت اجتماعی، خوش بینی، همدلی و عزت نفس هستند.
👈برخی از محدودیتها و چالشهای فرایند نظارتی در اجرای راهکارها نیز، عدم همکاری و حمایت خانواده به نحو مطلوب، تغییر عقیده تعدادی از دانش آموزان مبنی بر تأثیر شانس در موفقیت، وابستگی بیش از حد به والدین و... عنوان شد.
🎥 لینک فیلم قابل دانلود جلسه: 👇
https://fumdrive.um.ac.ir/index.php/s/R8jitq4msy2fWXs
@umefafgaraei
📣📣📣 چهارمین نشست #کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی در سال 1401
🔔#نشست_حضوری_و_مجازی
👥👥هماندیشی گروهی
💬 با عنوان: «تحلیل فعالیتهای پیشین کارگروه عفافگرایی و تربیت جنسی و ترسیم افقهای پیشرو»
📜 🎁 به همراه گزارش یک دهه تلاش کارگروه عفافگرایی و تربیت جنسی و تقدیر از فعالان جلسات سال 1400🎁
📆زمان: چهارشنبه 21 اردیبهشت ماه ساعت 16:30
🎥همراه با پخش مستند؛ ساعت 16:20
🏢مکان: دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده علومتربیتی و روانشناسی، تالار دکتر حسینعلی کوهستانی
🎧 آدرس اتاق مجازی:
vroom.um.ac.ir/saeedy
🔊لطفاً با انتشار این پیام، در دعوت از همکاران و علاقه مندان، با ما همراه شوید💐
@umefafgaraei
#عفافگرایی
#تربیت_جنسی
📚 کتاب زیباترین حیوان
🌿ظاهر داستان این کتاب در مورد لجبازی و غرور است؛ اما در اصل به موضوع #عفاف می پردازد. کودکان با خواندن این کتاب درک میکنند که چرا نباید زیبایی خود را در هر جایی به نمایش بگذارند.
▫️نویسنده احمد طالبیان
▫️ناشر بهار دلها
▫️قطع خشتی
▫️تعداد صفحات 12
✅ مناسب برای کودکان
📸 تصاویر بیشتر از کتاب
https://eitaa.com/tasavir2/3223
🔴 قیمت پشت جلد : 10.000 تومان
🔵 قیمت با تخفیف : 9.500 تومان
ادمین ثبت سفارش و ارسال🚚👇
@ketabejonob
@umefafgaraei
#عفافگرایی
#راهکارهای_توسعه_عفاف_و_حجاب
❇️به نظر ميرسد، #توسعه_فرهنگ_عفاف و حجاب، با به کار بستن روشهاي ذيل ما را تا ميزان قابل قبولي به سوي #وضعيت_مطلوب سوق خواهد داد.
1️⃣روش اقناعي:
☘️استدلال عقلي، شرعي و اجتماعي در مورد آثار مطلوب فردي و اجتماعي حجاب.
2️⃣روش ترغيبي:
☘️ترغيب و آماده سازي فرد براي تغيير رفتار از طريق اصرار و تشويق، آموزشهاي جذاب همگاني از طريق بهره گيري از گروه هاي مرجع تأثيرگذار و توجه به ذائقه هاي روانشناختي و زيبايي شناختي.
3️⃣روش تسهيلي:
☘️ايجاد تسهيل براي تغيير رفتار از طريق در دسترس قرار دادن رفتار مورد نظر از لحاظ ذهني و عیني با توجه به الگوهاي پوشش ملي، متناسب و سازگار با فرهنگ بومي و رفع هرگونه موانع در اين فرآيند.
4️⃣روش تلفيقي:
☘️با بهره گيري همزمان سه روش قبلي و تأکيد بر جلب مشارکتهاي سه گانه عمومي مدني و دولتي براي مديريت امنيت عمومي با توجه به لحاظ قرار دادن مواردي ازجمله:
🔺تعريف مفهومي و تعيين حدود حجاب و بدحجابي به صورت عيني و مصداقي
🔺تشکيل شوراي فرابخشي در راستاي کنترل ناهنجاري در پوشش
🔺بازنگري در قانون فعلي بدحجابي و تبصره621 قانون مجازات اسلامي
🔺کنترل مستمر مراکز تهيه و توزيع البسه زنان و پرهيز از رواج مدهاي نامناسب و قرار دادن البسه هاي نامناسب در ويترين فروشگاه ها
🔺توجه و دقت مراکز فرهنگي از قبيل صداوسيما و تهيه کنندگان فيلمهاي سينمايي از طريق نظارت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي
🔺و...
✍️دکتر نیره قوی و معصومه امیرلو
@umefafgaraei
📢دوره کوتاه مدت عدالت جنسیتی
#ویژه_خواهران
📃موسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه با همکاری پژوهشکده مطالعات تمدنی و اجتماعی، گروه عدالت اجتماعی دفتر تبلیغات اسلامی دوره عدالت جنسیتی را برگزار مینماید.
🔹با حضور اساتید برجسته کشوری
🔹 برگزاری دوره به صورت حضوری و مجازی
🔹تاریخ برگزاری: اول تا چهارم خرداد
🔹مهلت ثبت نام: ۳۰ اردیبهشت
🔸 اولویت ثبت نام با دانشجویان و طلاب ارشد و دکتری رشتههای مطالعات زنان، فقه خانواده و علوم اجتماعی، حقوق، علوم سیاسی و...
🔻هزینه دوره ۵۰ هزارتومان، هزینه صدور مدرک ۵۰ هزارتومان
🔻اعطای گواهینامه
🔻معرفی عناوین پایان نامه
💎نحوه ثبت نام: ارسال نام و نام خانوادگی، سطح تحصیلات(حوزوی، دانشگاهی) رشته، کدملی، شماره تماس، نوع شرکت(حضوری یا مجازی)، ارسال فیش واریزی به مبلغ ۵۰ هزارتومان.
🔴جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر، به آیدی زیر در پیام رسان ایتا مراجعه شود:
@Pasokhgo8
@umefafgaraei
#عفافگرایی
#آسیبهایی_بدحجابی
⚠️#پوشش_نامناسب برخی از دختران و پسران که به دنبال تبلیغات غربی در کشور مرسوم شده است، آسیبهایی را در جامعه، هم برای افراد بدپوشش و هم دیگر افراد جامعه به وجود آورده است.
♨️#آسیب هایی که بدحجابی برای افراد بدحجاب دارد:
1️⃣ جامعه ما یک جامعه خانواده محور است و #بی_حجابی منجر به افزایش خیانت بین زوجین و فروپاشی خانواده ها میشود. بی حجابی، مردها را تشویق به بی وفایی میکند و این امر، #فروپاشی_خانواده ها و در پی آن، فروپاشی اجتماعی را در پی خواهد داشت.
2️⃣ ترویج بی حجابی در جامعه منجر به #ترویج_بی_دینی و لاابالی گری و بی اعتنایی به #احکام_شرعی می شود و وقتی در جامعه، دین مورد بی اعتنایی قرار گیرد؛ درواقع پایه های حکومت دینی سست می شود و حتی حکومت دینی در معرض فروپاشی قرار می گیرد.
3️⃣با بی حجابی، توجه افراد جامعه از امور جدی مانند معنویت، تولید، عدالت خواهی و سازندگی، معطوف به مصرف گرایی، مدپرستی و امور تفننی می شود؛ یعنی بخش عظیمی از جامعه که نیروی جوان هستند به جای اینکه وقت خودشان را صرف تفکر، عقلانیت و تولید در همه عرصه ها بکنند، وقت، توان و سرمایه خود را صرف شهوت می کنند.
📚پایگاه مقاومت دانشگاه محقق اردبیلی
@umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عفافگرایی
#نه_به_سند_ننگین_2030
🎥اعتراض نماینده پارلمان استرالیا از اجرای سند 2030 یونسکو
👈این برگه ای است که دختر 10 ساله من از مدرسه به خانه آورده....
♨️من از مدرسه شکایت کردم و به من گفتند که این فقط بخشی از #برنامه_درسی است...
🔥این تکلیفی است که هر روز در یک #مدرسه_ابتدایی، نه یک مدرسه راهنمایی، به آنها داده میشود!
⚠️چطور باید از بچه هایمان #محافظت کنیم؟ وقتی این نوع #انحراف در مدارس ما وجود دارد؟
@umefafgaraei
#عفافگرایی
#عفاف_در_فضای_مجازی
🔷 قطع نظر از محاسنی که اینترنت، در تسهیل و تسریع زندگی کنونی ایجاد نموده؛ آسیبهایی را نیز در بر دارد. ازجمله میتوان به #ارتباط بی مقدمه و بدون حفظ #هنجارهای_حاکم بر جامعه دینی دو جنس جوان و نوجوان در #فضای_مجازی اشاره کرد.
⚠️ این آسیب که اخیراً با سرعتی روزافزون، #مرزهای_عفاف و حیای اجتماعی را نشانه گرفته است و ظرف قبح و پلشتی را در هم میشکند، به تهدیدی جدی برای فرهنگ حاکم بر جامعه اسلامی تبدیل شده است.
🔔 به نظر میرسد پرداخت هرچه بیشتر و جامع تر به این موضوع، از ضرورتهای جامعه امروز - بخصوص در دانشگاه ها و محیط های مذهبی- است.
🔷 چراکه با عباراتی نظیر این که فضای مجازی، ادبیات مخصوص به خود را دارد و رعایت #آداب_برخورد حضوری در آن لازم نیست، نمی توان توجیحی برای #گناه، پیدا کرد.
🎈 بنابراین، باید سعی شود که #رفتار_واقعی را در فضای مجازی، ملاک قرار داد.
🔶 برای مثال، اگر کسی در دنیای واقعی تا به حال با نامحرمی صحبت خصوصی نکرده، چت با نامحرم برای این شخص، نوعی #هنجارشکنی به حساب می آید.
🔶 همچنین اگر کسی در زندگی تمایل ندارد، که حتی تصویر باحجابش را دیگران ببینند، با گذاشتن تصویر خود در پروفایل، برخلاف عرف خود عمل کرده و این عمل ممکن است به لغزشهای عملی منجر شود.
📌 بدیهی است رفتارها در اینترنت بازتر شده؛ اما شایسته است در مواقعی، رفتارهای مجازی را با برخوردها در دنیای واقعی #محک زد.
✅ این #مقایسه_و_تطبیق، میتواند به واقعی تر شدن نوع استفاده در فضای مجازی، کمك کند.
✍️ مهدی نصرتی
@umefafgaraei
📣📣📣 پنجمین نشست #کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی در سال 1401
🔔#نشست_حضوری_و_مجازی
💬 با عنوان: «چالشهای آینده تربیت جنسی در داستانهای ترجمهای»
🎤ارائه دهنده: دکتر محمود سعیدی رضوانی؛ دانشیار دانشکده علومتربیتی و روانشناسی دانشگاه فردوسی مشهد
📆زمان: چهارشنبه 28 اردیبهشت ماه ساعت 16:30
🎥همراه با پخش مستند؛ ساعت 16:20
🎧 آدرس اتاق مجازی:
vroom.um.ac.ir/saeedy
🔊لطفاً با انتشار این پیام، در دعوت از همکاران و علاقه مندان، با ما همراه شوید💐
@umefafgaraei
#رحلت_استاد
إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَيْهِ راجِعُونَ
🍂 روح آیتالله سیدعبدالله فاطمینیا به ملکوت اعلی پیوست.
🔷 استاد فاطمینیا در سال ۱۳۲۵ در تبریز چشم به جهان گشود. وی از کودکی تحت تربیت دینی و علمی پدر خود (میراسماعیل) که ازجمله علمای اهل عرفان بود، قرار گرفت.
🔷 سپس نزدیک به ۳۰ سال نزد حسن مصطفوی (از شاگردان مرحوم آیتالله سیدعلی قاضی) تحصیل کرد و تحت تعلیم و تربیت وی قرار داشت و همزمان تحصیلات حوزوی خویش را هم دنبال مینمود.
🔷 پس از مصطفوی، او از علمایی چون علامه طباطبایی، سید محمدحسن الهی طباطبایی، محمدتقی آملی، سیدرضا بهاءالدینی، محمدتقی بهجت، علامه جعفری و… که بیشترشان شاگردان آیتالله قاضی بزرگ بودند در علوم اسلامی و عرفان استفاده نمود.
🔷 آیتالله فاطمینیا از جمله کارشناسان علوم اسلامی میباشند که به تحقیق و پژوهش در این زمینه اشتغال داشتند؛ از دیگر فعالیتهای ایشان میتوان به تدریس در حوزههای علمیه، حضور در برنامههای مذهبی صداوسیما به عنوان کارشناس و سخنرانی در مراکز حوزوی و دانشگاهی اشاره نمود.
🔷 آیتالله فاطمینیا از مفسران معروف و زبردست صحیفه سجادیه و نهجالبلاغه بهشمار میروند و درمورد علم رجال و عرفان نظری دارای آگاهی گسترده بودند و در عین حال بیشتر به خطابه در منابر عمومی میپرداختند.
🍂 رحلت این عالم وارسته و استاد برجسته را محضر حضرت ولیعصر (عج)، مقام معظم رهبری، خاندان مکرم ایشان و به مردم متدین ایران اسلامی تسلیت عرض میکنیم.
💐 روحشان شاد و یادشان گرامی
@umefafgaraei
#عفافگرایی
#تربیت_جنسی
#پرهیز_از_موسیقی_مبتذل_در_ورزش_مدارس
🍃وزیر محترم آموزش و پرورش
🍃ریاست محترم کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی
🍃اعضای محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی
با سلام و احترام
🔶به استحضار می رساند که #اندیشه_های_مسموم همچنان در روحیه مدیران برخی مدارس رخنه کرده و با اجرای برنامههایی مشابه رقص با نام #ورزش_صبحگاهی همراه با موسیقی ریتمدار به عنوان ابلاغیه آموزش و پرورش با هدف شادابسازی دانشآموزان در حال اجراست.
🔶ما اولیای دانشآموزان از #آینده_تربیتی فرزندان و نسل آینده خود نگرانیم و خواستار #حذف_موسیقی_از_نرمش و اجتناب از حرکات موزون رقص گونه از ورزش هستیم و خواهشمندیم از اجرای تمامی مواردی که با فرهنگ غنی اسلامی مغایرت دارد مطابق فتوای مراجع عظام در قالب یک لیست و فهرستی از موارد به مدارس ابلاغ شده تا از هر گونه سوء استفاده و اعمال سلیقه شخصی مدیران جلوگیری نماید.
🔰 کمپین حذف موسیقی و دوری از حرکات موزون ورزشی در مدارس
https://www.farsnews.ir/my/c/139735
@umefafgaraei
#عفافگرایی
#تربیت_انسان
#آموزش_و_پرورش
👆واکنش دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر اصفهان به کلیپ پخش شده در فضای مجازی از رقص یک دانش آموز دختر در مدرسه
🍁🍂🍁🍂🍁
👈امر آموزش و #تربیت_کودکان و آماده کردن آنها برای #آینده، در هر جامعه ای، به عهده آموزش و پرورش و #معلمان است.
📌در انجام #وظایف خود کوتاهی نکنیم.
@umefafgaraei
#عفافگرایی
🔔طرح ملی
📣 کلیپ های آموزشی نحوه مواجهه با خیانت زوجین در فضای مجازی
🌸 مزایا و ویژگی های دوره:
1️⃣ رایگان
2️⃣ مجازی
3️⃣ آسان
4️⃣ اعطایگواهینامه رسمی
5️⃣ پشتیبانی اساتید توانمند
6️⃣ بدون محدودیت جغرافیایی
7️⃣ ویژه مربیان و افراد متاهل
🔶 اساتید: خانمها نیک، علم الهدی، شایسته خو و...
🌸 برخی از سرفصلهای دوره:
🔸تعریف خیانت
🔸واکاوی مفهوم خیانت در فضای واقعی و مجازی
🔸تفاوت خیانت زوج و زوجه
🔸آثار و پیامدهای خیانت
🔸 اثبات خیانت
🔸شیوه واکنش به خیانت
🔸 شیوه های اصلاح و بازیابی شخصیت
🔸تفاوت ماهوی خیانت و بی وفایی
🔸حقوق اجتماعی و خانوادگی زن و مرد.....
⭕️ نحوه اجرای دوره:
✅ این دوره در قالب ۳۰ فایل آموزشی بارگزاری خواهد شد.
🔘طول دوره: دو ماه
✴️جهت ورود به دوره بر روی لینک زیر کلیک کنید
https://eitaa.com/joinchat/2497577137C485197a723
@umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عفافگرایی
🎥یک استدلال ساده
👈 اما 🌺 زیبا و مؤثر
✅ برای شکاندن🔏 قفلی که معاندان ساکن این جهان! با «جنگ ترکیبی»، بر دهان بسیاری از #مؤمنان ایران اسلامی زده اند...
🔓بشکنید این #قفل_شیطانی را
👈 و #زبان_مؤمنانه خود را از #اسارت_دشمن نجات دهید و به سمت #نور آزاد کنید.
#امر_به_معروف
#نهی_از_منکر
@umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عفافگرایی
🎙تو نمیدونی داری با بیحجابیت چیکار میکنی؟!
💥تو با بدحجابی خودت، راندمان تحصلی و مدیریت رو پایین میاری...
💥یکی همسرش رو طلاق میده...
💥یکی بچه اش فاسد میشه...
🍁🌿🍁🌿🍁
👤استاد پناهیان
@umefafgaraei
#عفافگرایی
📝انتقاد از بدحجابی در نمايشگاه کتاب
🔷بیشتر کسانی که نمایشگاه کتاب امسال را دیده اند، در این نکته متفقاند که وضعیت و میزان #کشف_حجاب و استفاده از #پوشش_خلاف_عفت در نمایشگاه امسال، از سالهای گذشته زنندهتر است و تأسفآور این که وزارت ارشاد برنامه خاصی برای مهار و مدیریت این #وضعیت_ناهنجار و خلاف شرع نداشته و برای رفع تکلیف به نصب چند تابلوی کوچک با مضمون «نهی از چشم چرانی» اکتفا کرده است!
🔷وزارت ارشاد میتوانست تا حد زیادی وضع اسفبار بدحجابی در نمایشگاه کتاب را مهار و مدیریت کند، اگر مسئولان، اندکی برای #حکم_الهی_حجاب اهمیت قائل می شدند و برای رعایت آن برنامه ریزی می کردند!
🔷وقتی افراد متوجه #بی_تفاوتی مدیران نمایشگاه به مقوله حجاب و عفاف می شوند، در رفتار خلاف شرع خود تشویق شده و با دلیری و شجاعت به عمل خود ادامه می دهند!
📝لطفاً در صورت تمایل، اعتراض خود را اعلام بفرمایید و در نشر این پویش همکاری نمایید.
👉 https://www.farsnews.ir/my/c/141191
@umefafgaraei
#عفافگرایی
##سند_توسعه_پایدار_2030
🔷در تمهای آمادۀ نرم افزار پاورپوینت، دنبال تمی بودم تا متناسب با موضوع باشد و اسلایدهایم را بر اساس آن طراحی کنم. یکی از تمپلتها «LGBTQl» و با رنگهای خاص این گروه بود!
♨️چراکه یکی از نقاط تأکید سند توسعه پایدار 2030، اقلیتها ازجمله اقلیتهای جنسیتی بوده و جداً به دنبال آن میباشد.
✍️دکتر مجتبی همتی فر
🔺عبارت LGBT مخففی برای زنان همجنسگرا (Lesbian)، مردان همجنسگرا (Gay)، دوجنسیتیها (Bisexual) و تراجنسیتها (Transgender).
🔺گاهی یک حرف I نیز (Intersex) به آن اضافه میشود که حاصل LGBTI خواهد شد تا افرادی را شامل گردد که دوجنسه Intersex هستند؛ یعنی شرایط نادری که یک شخص با دستگاه تناسل مبهم یا با آلت تناسلی دارای ویژگیهای همزمان مرد و زن به دنیا میآید.
🔺گاهی نیز یک حرف Q(Questioning) به آن اضافه میشود و LGBTQI را تشکل میدهد که افرادی را شامل میشود که در جستجو و تجربه درمورد هویت جنسیت و گرایش جنس خود می¬باشند.
📚واقعیتِ آموزش در سند «توسعه پایدار» 2030: فلسفه، تضادها و چالشها
@umefafgaraei
#عفافگرایی
#طرح_جامع_عفاف_و_حجاب
🔔دعوت به همکاری #ستاد_امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر کشور جهت اجرای طرح جامع عفاف و حجاب
📣اصلاح وضعیت نامطلوب پوشش در جامعه با اجرای طرح جامع عفاف و حجاب
🌿اهداف طرح:
🔸توقف روند رو به رشد بدحجابی در بازه زمانی مشخص
🔸ارتقای وضعیت حجاب جامعه
🔸بازگشت حجاب به روند قانونی و شرعی
🌿ویژگی های طرح:
🔺عدم تنش زایی
🔺اقناع فکری
🔺شروع از دستگاه های دولتی
🔺مستمر بودن
🔺مردمی بودن
🔺همه جانبه و جامع
🔺توأمان نمودن کار فرهنگی و اجرایی
👈🏻در صورت تمایل، با مراجعه به آدرس:
https://www.setad-abm.ir/
👈 و انتخاب گزینه طرح جامع عفاف و حجاب، میتوانید نسبت به مطالعه #خلاصه_طرح و ثبت نام اقدام نمایید.
@umefafgaraei
#عفافگرایی
#گزارش_نشست_چهارم
#تحلیل_فعالیتهای_پیشین_کارگروه
#ترسیم_افقهای_پیش_رو
🔰چهارمین نشست #کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی در سال 1401
💬 با عنوان «تحلیل فعالیتهای پیشین کارگروه عفافگرایی و تربیت جنسی و ترسیم افقهای پیشرو»
📜 🎁 به همراه گزارش یک دهه تلاش کارگروه عفافگرایی و تربیت جنسی و تقدیر از فعالان جلسات سال 1400🎁
👥👥به صورت هماندیشی گروهی
⏰در تاریخ چهارشنبه 21 اردیبهشت ساعت 16:30
🎧 بهصورت حضوری و همچنین وبینار، با مشارکت برخی از اعضای هیئت علمی، مسئولان و کارشناسان فرهنگی دانشگاه، روانشناسان، مربیان آموزشی و تربیتی، دانشجویان و علاقهمندان حوزه عفافگرایی برگزار شد.
❇️ در ابتدای نشست، #دکتر_سعیدی رضوانی مسئول کارگروه عفافگرایی، به ارائه #گزارش مختصری از فعالیتهای کارگروه در یک دهه فعالیت خود (اعم از مطالعات پژوهشی و دستاوردهای ارائه شده) پرداختند و درادامه #دکتر_مرتضی_مغربی، عضو محترم هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد، به طور مشروح، به #نقد فعالیتهای کارگروه عفافگرایی و پیشنهاداتی در راستای کاربردی تر شدن جلسات پرداختند و سپس سایر اعضای جلسه نیز، به ارائه نقد و نظر و پیشنهاد در خصوص فعالیتهای کارگروه در جهت مؤثرتر شدن فعالیتها اهتمام ورزیدند. در انتهای جلسه نیز، ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای کارگروه و تعداد افراد مشارکت کننده در جلسات کارگروه، از #ده_عضو_فعال که در بیش از نیمی از جلسات کارگروه در سال 1400 شرکت نموده بودند، تقدیر شد.
🍃🌺🌺🌺🍃
@umefafgaraei
#عفافگرایی
#گزارش_نشست_چهارم
#تحلیل_فعالیتهای_پیشین_کارگروه
#ترسیم_افقهای_پیش_رو
📝گزیده ای از انتقادات، نظرات و پیشنهادات دکتر مغربی:
🔷 هر گروه پژوهشی غیر از کارگروه عفافگرایی هم بود، مراحل تکاملی کارگروه را که دکتر سعیدی بیان کردند طی میکرد. اما سنگ بنای هر گروه پژوهشی این است که براساس اسلوب آکادمیک و واقعیت موجود در جامعه باشد. گروه های پژوهشی باید گلوگاه ها را کشف نموده و بر آن اساس، نسخه بپیچند و یا هشدار بدهند. اگر کارگروه هم به این سطح برسد که خوب است و درنهایت هم باید دانش به دست آورده را به روشهای مختلف منتشر کنند. پیدا کردن زبان مشترک با مخاطب (کودک، جوانان و مدیران) از اهمیت بسیار برخوردار است و مرحله بعدی منوط به گذراندن این دوره است و درواقع گروه پژوهشی به جزء زنده ای از جامعه تبدیل میشود.
🔷 کارگروه عفافگرایی در سطح اول و دوم از وضعیت سبز برخوردار است و در سطوح سوم تا پنجم وضعیت زرد دارد و در سطح ششم و هفتم ناموفق است.
🔷 فعالیتهای کارگروه باید باقیات صالحات باشد و قائل به فرد نباشد و توسط دیگران ادامه یابد و این امر مستلزم رسیدن به سطح اکوسیستم زنده است و در این صورت مؤمنان بیشتری درگیر انجام امور فرهنگی میشوند و افزایش همدلی مؤمنان، منجر به زمینه سازی ظهور حضرت ولیعصر خواهد شد.
🔷هدفگیری واقعیت در کارگروه عفافگرایی صورت گرفته، اما پروژه های دانشجویی باید هدفمندتر باشد و برخی موارد دیگر هم باید مورد مطالعه آکادمیک قرار بگیرد.
🔷کشف گلوگاه هایی نظیر چگونگی فعالیت شیطان و شبهات غالب نیز باید در دستور کار کارگروه قرار بگیرد و...
@umefafgaraei
#عفافگرایی
#گزارش_نشست_چهارم
#ترسیم_افقهای_پیش_رو
📝گزیده ای از انتقادات و پیشنهادات برخی از اعضای کارگروه:
🔶 دکتر صابری فتحی: ضمن تشکر از دکتر مغربی، امید است که ایشان در جهت اجرایی نمودن پیشنهادات خود برای کارگروه نیز، همکاری داشته باشند و اگر بتوانند از ظرفیت دانشجویان در این زمینه بهره مند شوند، عالی خواهد بود. شناسایی افراد فرهنگی در سطح شهر نیز، قطعاً مؤثر خواهد بود. وظایف باید تقسیم شود و مسلماً کارگروه تمایل دارد که وجهه علمی خود را همچنان حفظ نماید و برای برخی امور نیاز به مشارکت افرادی خارج از دانشگاه احساس میشود. در خصوص سند 2030، فعالیتهای کارگروه نهایتاً منجر به کتاب شد و این کتاب مورد توجه شورای انقلاب فرهنگی قرار گرفت و به نوعی برخی را خلع سلاح کرد و این کتاب میتواند راهگشای برخی افراد برای استناد باشد.
🔶 دکتر اسلامیان: عدم همکاری برخی مسئولان در گذشته، مشهود است ولی در عین حال، کارگروه بدون درنظر گرفتن منافع اعضای خود، در راستای اجرای دغدغه های فرهنگی، در حوزه های پژوهشی و عملیاتی حرکت نمود. پاشنه آشیل فعالیتهای اجتماعی، ازجمله عفاف و حجاب و امر به معروف، انجام آن توسط افراد متخصص است و آسیب زا بودن فضای فرهنگی و اجتماعی، ناشی از ورود افراد غیرمتخصص است. یکی از اشکالات فعالان فرهنگی در کشور، مدعی بودن و قائل نبودن به استفاده از دیدگاه ها و نظرات دیگران است.
🔶 خانم مواسات: در جریان فعالیتهای علمی در خصوص سند 2030 هستم و سؤالم این است که آیا در زمینه عملیاتی نیز کاری انجام شده؟ آیا از مسئولان خواسته شده در جهت تبیین این موضوع اقدام کنند؟
@umefafgaraei
#عفافگرایی
#گزارش_نشست_چهارم
#ترسیم_افقهای_پیش_رو
📝گزیده ای از انتقادات و پیشنهادات برخی از اعضای کارگروه:
🔶 خانم کمالی: کاش مسئولانی که قدرت دارند، نسبت به مشکلات جامعه حساسیت بیشتری داشته باشند و کاری جز غصه خوردن از دست دغدغه مندان برنمی آید. تا زمانی که صحبتهای کارگروه، وارد بطن جامعه نشود، فایده ای نخواهد داشت؟ چرا کسانی که باید دادشان دربیاید، ساکتند؟ اگر بنده امشب بمیرم، اولین چیزی که شهدا از من میپرسند این است که چرا تو این مسائل را دیدی و چیزی نگفتی؟! پس لرزه های فرهنگی آغاز شده و باید نگران آینده باشیم. چند تلوزیون شهری در مشهد تبلیغ عفاف را میکند؟! آیا تاکنون از دانشجوی عفیف در سطح دانشگاه، تقدیر شده است؟!
🔶 خانم امیری: ساخت کلیپ های کوتاه و پلاگاردهای تصویری به انتقال مفاهیم کمک میکند. هرچند مستلزم هزینه میباشد؛ اما اینگونه پلاگاردهای داستان گونه در دبیرستان های دخترانه جواب داده و نمایش گونه بودن امر به معروف و نهی از منکر خیلی مؤثرتر است.
🔶 آقای یوسفی: نکته ای که گاهاً در جمعهای تخصصی، فراموش میشود چاقوی دولبه است. زمانی که دشمن از جایی به ما آسیب میزند، ما هم میتوانیم از همانجا به او ضربه بزنیم. برای مثال غرب خواست که به جوانان ضربه بزند و مقام معظم رهبری در مقابل، جوانان کشور را امید خود معرفی کردند. باید به دنبال اثرگذاری های اجتماعی حرکت کنیم و آنها را به گوش مردم برسانیم. هجمه بزرگ هست، اما مشکلات آنقدر حاد نیست و یادمان رفته که به برکت خون شهدا، کشور ارثیه ای دارد که قابل دفاع است. اگر منطقاً با مردم صحبت شود، همراه خواهند بود.
@umefafgaraei