مدل تاثیرگذاری رایانه جهت اقناع مخاطب:
فناوریهای رایانهای ۳ کارکرد را برای اقناع و تغییر رفتار و رویکرد ایفا میکنند.
1) به عنوان یک ابزار این فناوریها میتوانند انجام یک رفتار خاص را آسانتر نمایند و با بالابردن فاکتور توانایی احتمال انجام عملی خاص را که مد نظر طراحی است بالا ببرند.
2) این نرمافزارها میتوانند مانند یک عامل اجتماعی نیز عمل کنند و با پاداشدادن به کاربر (با بازخورد مثبت در صورت انجام فعل مدنظر) کاربر را به سمت فعلی خاص سوق دهند.
3) همچنین این فناوریها محیطی را فراهم میکنند که امکان تجربیات خاصی را (از جمله روابط علی-معلولی خاص) فراهم میکند. برای مثال فعل خاص کاربر در فضای رایانهای میتواند منجر به پاداش یا مجازات خاصی (در همان فضای رایانهای) شود.
#مدل_اقناع
@vajeazeh
مصاحبه دکتر قایمی نیا با روزنامه ایران.pdf
2.53M
✅ #مدلهای #فرهنگی #دین باید کشف و فهم شود.
امروز (یکشنبه 16 مهر 1402) روزنامه ایران مصاحبهای با دکتر #قائمینیا در این زمینه به چاپ رسانده است. در این مصاحبه علل نگارش #کتاب «دین و #مدلهای #فرهنگی» از دیدگاه نگارنده مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در بخشی از این مصاحبه آمده است که:
📍مهمترین بحث «#انسانشناسیشـناختی» موضوع مدلهـای فرهنگی اســت و انسانشناسان #فرهنگی بـر این باورند کـه هـر فرهنگی واجـد یکسـری #مدلهایفرهنگی است که اساساً قلب هر #فرهنگی را تشکیل میدهد و بـه سـاحتهای مختلـف زندگی فکری افــراد چهارچوب و معنا میبخشـد.
📌 از خود دین باید قرائت فرهنگی داشت و #مدلهای فرهنگی درون دین را کشف و با #مدلهای فرهنگی که در جامعه وجود دارد، مقایسه کرد.
📌 با ابزارهای تحلیلی و عقلی مختلف (در کتاب) اثبات شده است که اساساً دین «هویتی #فرهنگی» داشته و برای کشف آن مصادیقی از #قرآن ارائه شده است.
📌نهایتاً موضوع «#جامعه دیجیتال» و مدلهای #فرهنگی که در چنین جامعهای میتواند ظهور و بروز کند مطرح شده است.
(گزارش کامل برای مطالعه مخاطبین گرامی ارائه میگردد.)
@hekmatebaleghe
@quantum_philosophy_of_mind
#اطلاعیه
#خبر_خوش
#افتتاحیه_طرح
خبر آمد، خبری در راه است...
در راستای رشد علمی طلاب، معاونت تحقیق مدرسه علمیه نورالرضا علیهالسلام در نظر دارد سیرهای مطالعاتی روشمند برای علوم اسلامی، با برگزاری جلسه #گعده_علمی با استاد متخصص به صورت هفتگی و برنامهریزیشده تشکیل دهد.
طرحنامه (پروپوزال) این طرح در سه فاز کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت تنظیم شده و امیدست با حمایت طلاب و فضلا در راستای #تحول و #کارآمدی و جهش علمی قدمی جدی رقم بخورد.
انشاءالله توضیحات کامل طرح و ارائه طرحنامه، پس از نشست علمی استاد معظم، حاج آقای وکیلی ارائه میگردد.
پ.ن. حضور در طرح برای طلاب مدارس دیگر نیز، با شرایط تعیین شده، بلامانع است. سروران مدارس دیگر به آیدی مسؤول واحد تحقیق مدرسه علمیه نورالرضا علیهالسلام پیام دهند.
@mkhorasani1418
امیدست این طرح به عنوان قدمی در راستای منویات مقام معظم رهبری مدظلهالعالی در راستای #تحول در حوزه مورد قبول حضرت حق واقع گردد.
کانال واحد تحقیق مدرسه نورالرضا علیهالسلام | سطح ۲ و ۳؛ در پیامرسان ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/2230256128Cebc83f5f5d
@vajeazeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا پذیرش نظریه فرگشت با خداباوری در تضاد است؟
@vajeazeh
#کلیپ
💥تلمود به عنوان کتاب مقدس یهودیان دو بخش دارد؛ بخش نخست: میشنا نام دارد و حدود سال ۲۰۰ میلادی تکمیل شده و تفسیر خاخامهای یهودی بر تورات است که تورات شفاهی نام دارد.
🔻بخش دوم: گمارا نام دارد که در سال ۵۰۰ میلادی تکمیل شده و شامل نوشتارهای خاخامهاست و به مسائلی فراتر از آنچه در تورات اشاره شده، میپردازد.
#دوستان_کتاب
📚@dostaneketab
نشست علمی - بایستههای تحصیل در مقطع سطوح عالی.mp3
41.33M
📼 صوت نشست علمی با موضوع: «بایستههای تحصیل در فقه و اصول مقطع سطوح عالی»
📢حجت الاسلام میثمی
@vajeazeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علم در قید برخی اصول دگم گرفتار شده است.
@philosophyofscienceforstudents
پ.ن: برای خودم جالب بود و البته زیبا ، دیدنش خالی از لطف برایتان نیست
@vajeazeh
اصالت وجود 1.mp3
47.05M
#صوت
نشست اول با موضوع اصالت وجود
حضرت آیت الله فیاضی و آقای دکتر غفاری
پنج شنبه ۲۰ مهرماه
🔍 @anvar_alhikmah
🔍 @anvar_alhikmah_info
سیستم های التفاتی.mp3
15.58M
🔊 #بشنوید
🔸 صوت کامل نشست علمی سیستم های التفاتی و ابزارانگاری دنیل دنت
🎙 با حضور:
#علیرضا_قائمی_نیا
#قاسم_بابایی
📅 شنبه ۲۲ مهرماه۱۴۰۲
🏢 قم، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
@vajeazeh
تعارضات اخلاقی حرفه معلمی.mp3
25.51M
📒تعارضات اخلاقی حرفه معلمی
🗒حجت الاسلام دکترحسن بوسلیکی
◾️عضو هیات علمی پژوهشکده اخلاق و معنویت
@vajeazeh
صوت.mp3
37.39M
﷽
⚪️ اهرمهای تحقق حوزه تمدنساز.
▫️ سخنرانی استاد واسطی در جلسه بازدید طلاب مدرسه مشکات
⚪️ تفکر و تمدن شبکهای
https://eitaa.com/vajeazeh
➖این سه خصلت را از کلاغ بیاموزیم!
قَالَ الصَّادِقُ ع: «تَعَلَّمُوا مِنَ الْغُرَابِ ثَلَاثَ خِصَالٍ اسْتِتَارَهُ بِالسِّفَادِ وَ بُكُورَهُ فِي طَلَبِ الرِّزْقِ وَ حَذَرَهُ.»
از امام صادق (علیهالسلام) نقل شده است:
«سه خصلت را از کلاغ بیاموزید:
پوشاندن (پنهان کردنِ) خود، هنگام نزدیکی، صبح بسیار زود برخواستن، برای طلب روزی و احتیاط (هوشیاریِ) شدید (در قبال تهدیدها.)»
منلايحضرهالفقيه، ج۱، ص۴۸۲
https://eitaa.com/vajeazeh
✍متا از طراحی چترباتهایی شبیه برخی چهرههای مشهور خبر داد و تا سال آینده، صدا هم خواهند داشت.
🗣شرکت متا (فیسبوک سابق) این نوع هوش مصنوعی را سرگرمکننده میداند. ولی به گفته دنیل دنت، فیلسوف آمریکایی، «خلق خطرناکترین ساختههای تاریخ بشراست ».
✅ گزارش فرانس ۲۴، متا اعلام کرد که ۲۸ چتربات ساخته است که هرکدام شخصیت خاص خودشان را دارند و برای کاربران جوانتر طراحی شدهاند.
💥این چترباتها ،ویکتور، ورزشکاری که به شما انگیزه میدهد «بهترین خودتان باشید»، و سالی، «دوستی آزادمنش که به شما میگوید کی نفسی عمیق بکشید» را شامل میشوند.
🟣جای تعجب ندارد که هدف اولین ورود متا به حوزه طراحی چترباتهای دارای «شخصیت»، گروه سنی نوجوان است.
🟣با وجود این، کارشناسانی که با فرانس ۲۴ مصاحبه کردهاند، معتقدند که متا با تاکید بر «خصیصههای انسانی» هوش مصنوعیاش، وارد بازی خطرناکی شده است.
@vajeazeh
شرکت OpenAI اخیراً جدیدترین پیشرفت بزرگ خود در هوش مصنوعی، GPT-4 را ارائه کرده است. GPT-4 به عنوان یک مدل چندوجهی قدرتمند، میتواند ورودیهای تصویر و متن را برای تولید خروجیهای متنی پردازش کند. این یک پیشرفت مهم در حوزه هوش مصنوعی، بهویژه در زمینه پردازش زبان طبیعی است.
«ترانسفورماتورهای از پیش آموزشدیده مولد» (Generative Pre-trained Transformers) که مخفف آن GPT (جی پی تی) است نشاندهنده دستهای از مدلهای یادگیری عمیق هستند که در تولید متنی شبیه به نوشتار انسان مهارت دارند. آنها کاربردهای همهجانبهای از جمله پاسخ به پرسشها، خلاصهسازی متن، ترجمه محتوا به زبانهای مختلف، تولید کد و ایجاد محتوای مبتنی بر متن مانند پستهای وبلاگ، داستانها و مکالمات دارند.
قبل از ترانسفورماتور. شبکههای عصبی حافظه مدتدار (LSTMs) موجود بودند. آنها برای تولید کلمات یا عبارات کوتاه به خوبی کار میکردند ولی با تولید محتوای طولانیتر مشکل داشتند.
در کل نسلهای GPT را میتوان در دستههای به ترتیب زیر قرار دارد.
GPT-1
GPT-2
GPT-3
GPT-4
#سایبر
#زبانشناسیسایبر
👈 فلسفه زبان اسلامی در ایتا
🆔@projectsystem
🌐@kiamojtabaphd
🌿 ••[ وجیزه ]••
✍هوش مصنوعی متن ۵ هزار ساله را رمزگشایی کرد. 🗣در طول سالها محققان هزاران متن نوشته شده به خط میخی ر
✍خوانده شدن نوشتههای باستانی یک طومار توسط هوش مصنوعی!
🗣لوک فاریتور که دانشجوی دانشگاه نبراسکا-لینکولن است، یک الگوریتم یادگیری ماشینی درست کرده که حروف یونانی در چندین خط از پاپیروس پیچیده شده را شناسایی کرده است، از جمله πορφυρας به معنی «بنفش».
🔴 فاریتور از تفاوتهای ظریف و کوچک در بافت سطح برای آموزش شبکه عصبی این الگوریتم و برجسته کردن جوهر استفاده کرد.تا به حال، محققان فقط میتوانستند قطعات باز شده را مطالعه کنند.
🟣چند اثر لاتین شناسایی شدهاند، اما بیشتر آنها حاوی متون یونانی مربوط به مکتب فلسفی اپیکوری هستند.
🪩بخشهایی از کتاب «درباره طبیعت» که توسط خود اپیکور نوشته شده و آثاری از فیلسوف کمتر شناخته شدهای به نام فیلودموس در موضوعاتی مانند رذایل، موسیقی، بلاغت و مرگ در این بین وجود دارد.
@vajeazeh
✅ چهاردهمین #نشست از #نشستهای نوجهان چهارشنبه ۲۶ مهرماه ۱۴۰۲ از ساعت ۱۶ با سخنرانی #پروفسور #راجرتریک؛ استاد بازنشسته #فلسفه دانشگاه ورویک و و #پژوهشگر ارشد مرکز #ادیان، دانشگاه اکسفورد و دکتر علیرضا #قائمینیا، دانشیار گروه معرفت شناسی #پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در محل تالار ابونصر محمد فارابی #پژوهشگاه برگزار خواهد شد. دبیر علمی این نشست خانم دکتر لیلا #خادم مخصوص حسینی، پژوهشگر فوق دکترا در دانشگاه مگیمو- روسیه است.
✅ گفتنی است این نشست از شبکه دانشگاه ایرانی به نشانی iscs.ac.ir/tv/live و از طریق صفحه اسکایروم پژوهشگاه به نشانی b۲n.ir/icscs به صورت مجازی پخش خواهد شد.
@hekmatebaleghe
علوم شناختی از علومی است که هر چه رویش طلبگی کار بکنند و مقدماتش را هر چه این علوم پیشرفت کرد مطلّع باشند، نفع میبرند. این ها علوم مهمی است. نافع است برای کسی که...
برای مشاهده متن کامل مقاله به پیوند زیر مراجعه کنید:
https://almabahes.bahjat.ir/%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%AE%D8%AA%DB%8C-%D9%88-%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A2%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AD%D9%88/
https://eitaa.com/almabahes
@vajeazeh
راهنمای-مناظره-جان-اریکسون،-جیمز-مورفی،-زیموند-باد-زوچنر-سیدمهدی-ثریا.pdf
4.54M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسرائیل حرامزاده ترین پدیده ای است که تاریخ به خود دیده است.
#بیمارستان_المعمدانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حمله به مرضیه برومند بهخاطر سخنرانی علیه اسرائیل
اگر بر فرض آقای خامنه ایی سفاک ترین و بی رحم ترین فرد تاریخ بود ، اگر قاسم سلیمانی یک تروریست تمار عیار بود ، اگر بر فرض داعش تماما ساخته ی جمهوری اسلامی بود، اگر جمهوری اسلامی شر مطلق بر روی کره زمین بود ، اگر مقصر اتفاقات منطقه شخص آقای خامنه ایی و سپاه تحت امرش باشد ، اگر آمریکا و صهیونیسم ها تا کنون هیچ خون و خون ریزی انجام نداده بودند ،اگر مقصر این اتفاقات تماما خود فلسطینی ها باشند و نه رژیم صهیونی و کارهای قبلی این رژیم و هزاران اگر و فرضی که در ذهن توی مخالف جمهوری اسلامی وجود دارد به هر دلیلی ؛ مثل اینکه ولایت فقیه را قبول نداری ، ولایت فقیه را قبول داری ولی شخص آقای خامنه ایی را قبول نداری ،یا طرفدار پهلوی هستی ، یا بهایی هستی ،یا لیبرال هستی ، یا آتئیسم هستی یا اگر جزو هزاران ایسم دیگر هستی ولی حمله به کودکان و زنان بی دفاع و زخمی و پناه برده به بیمارستان را بخاطر عقایدت حاضر نیستی محکوم کنی ، تو اکنون از مرحله حیوانیت هم سقوط کرده ایی ....
@vajeazeh