🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎@SMHM212
👿 جهالت یا خباثت در
وزارت کشور دولت؟! 😈
طبق اطلاعیه ۱۴ ستاد انتخابات وزارت کشور، کد شناسه نامزدهای ریاست جمهوری عبارتند از:
۱) مسعود پزشکیان = ۲۲
۲) مصطفی پورمحمدی = ۳۳
۳) سعید جلیلی = ۴۴
۴) محمدباقر قالیباف = ۷۷
تخصیص اعداد #شیطان_پرستی (عدد ۱۱ و ضرائب آن از جمله ۲۲، ۳۳ ، ۴۴ و ۷۷) به عنوان کد شناسه نامزدهای انتخابات ریاست #جمهوری_اسلامی_ایران، اگر ناشی از #جهالت_مدیریت برنامه نباشد، متأثر از خباثت و رذالت نفوذیهای شیطانپرستی است!
امروز کمتر کسی در دنیا هست که نداند عدد ۱۱ و ضرائب آن، از اعداد تقدیسی شیطانپرستی هستند و آنها مهمترین کارهای خود بویژه عقبنشینیها و بلکه شکستهای خود را با این اعداد میآمیزند تا راهی برای جبران ناکامی خود داشته باشند تا ضربات مهلکتری بر #جبهه_توحید بزنند.
شیطانپرستها نسبت به انتخابات ۱۴۰۳ بیتفاوت نیستند و در عینحال احتمال شکست میدهند و لذا بنحوی آنرا به اعداد مقدس شیطانی خود (۱۱٫۲۲٫۳۳٫۴۴٫۵۵٫۶۶٫۷۷٫۸۸٫۹۹)، پیوند میزنند تا روزنهای باشد برای بازگشت مجدد به پیروزی در اولین فرصت بعدی!
عمیقترین پیوند به شیطانپرستی را صهیونیستها دارند و حتیالامکان سعی میکنند عقبنشینیهای خود را به این اعداد گره بزنند. جنگهای ۳۳ روزه با لبنان و ۲۲ روزه با غزه، نمونههای کنترلشده #اسرائیل_صهیونیست بوده است. حتی عقبنشینی مشانژاد از قهر ۱۱ روزه، نشان از ورای پنهان این دو شرور #ضد_ولایت دارد. همچنانکه فتنه ۸۸ را هم میتوان در ذیل ضریب ۱۱ مورد بررسی قرار داد و بنده در تلگرام مقالات و مباحث و مدارک مستوفایی داشتم که متأسفانه بعد از فیلترینگ از کف رفتند!
نقش اعداد خاص در شیطانپرستی، در حکم اصول دین این آئین شیطانی است و اصلاً هم جنبه خرافاتی ندارد و بلکه حکایت از وقایعی جدی دارد و در اسلام هم هرگز بدان بیتوجهی نشده است.
توصیه به اقامه ۱۱ رکعت نماز شب در واقع استعاذه به یکی از کارآمدترین سلاحهای مقابله با شیطانپرستی و خنثیسازی تأثیرات عدد ۱۱ و ضرایب شیطانی آن در کار و زندگی انسانهاست.
شیطانپرستان ۱۱ امام معصوم اسلام ناب محمدی(ص) را یکی پس از دیگری به شهادت رسانیدند و در جستجوی یافت و شهادت امام دوازدهم شیعیان هستند که از انظار اغیار غایب است.
با عنایت به اینکه «ارتباط عدد ۱۱ و ضرایب آن با ابلیس» در قرآن مجید هم مورد توجه قرار گرفته است، میتوان مطمئن شد که ابداعی از برخی انسانهای متوهم نیست و بلکه خود شیطان (در ارتباطی که با آنها داشته و دارد) آمار داده است.
همانطور که در مقالهای با عنوان «شیطانپرستی؛ جنگولکبازی اقلیت؟ یا اشتغال اکثریت؟!» (۱۴۰۲/۱۱/۱۹) اشاره کردم؛ شیطانپرستی صرفاً جنگولکبازی و بدمستی مشتی انسان ابله و خمار نیست.
بلکه یک مصیبت عظمای تاریخی و جهانی است که گریبانگیر قریب باتفاق انسانها گشته است و سعی در سیطره بر آحاد اشخاص حقیقی و حقوقی در جای جای جهان دارد و ایران ما و نظام ما هم از نفوذ سیستماتیک آن در امان نبوده و نیست.
آخرین شاه ایران یک شیطانپرست بود و عقبنشینی از تاج و تخت خود را به اعداد ۱۱ و ۲۲ (روز ۲۲ در ماه ۱۱ سال ۱۳۵۷) پیوند زد تا شاید بعد از فراری ذلیلانه، دوباره به سلطنت برگردد.
اختصاص پیششماره ۱۱ و ضرایب آن به پلاک ماشینهای پایتخت ایران را هم باید در راستای نفوذ شیطانپرستها ارزیابی کرد.
#یزیدیان ساکن #غرب_ایران (عمدتاً مناطق #کرد_نشین) از دیرباز تحت تأثیر فعالیتهای فرقه شیطانپرستی فعال در مناطق زیستگاه کردهای ایران، عراق، ترکیه و سوریه بودهاند. به همین علت هم برخی از اکراد این مناطق پیوند ارگانیک با #صهاینه دارند و باکی از #همجنس_بازی آشکار ندارند و پیشتاز غائله ز.ز.آ. به بهانه مرگ مشکوک #نحسا_کومله بودند.
ملاحظه این 👈مقاله 👉 هم به شناخت بیشتر از برخی جزئیات شیطانپرستی، کمک میکند.
ارتباط «۷۲ پله بودن مدارج نزدیکی به بارگاه شیطان در آئین شیطانپرستی و دیدار ابلیس اعظم» با شهادت عطشان ۷۲ تن از شیعیان علی(ع) به رهبری محمدبنابیبکر در ساحل رود نیل مصر توسط فرستادگان معاویه و شهادت عطشان ۷۲ تن از شیعیان علی(ع) به رهبری حسینبنعلی(ع) در ساحل رود فرات عراق توسط برانگیختگان یزیدبنمعاویه و شهادت همین تعداد از یاران امام خمینی در مقتل حزب جمهوری اسلامی ایران، قابل بررسیهای عمیقی است و در مورد آخری (شهادت سیدالشهداء ایران؛ #بهشتی_مظلوم که دیروز سالیاد آن بود) نباید از مطالعه نقش #دراویش تهران، غفلت کرد که قبل از شهادت او مراسمات آئینی عجیبی در خانقاه خود برپا کرده بودند! و در یکی از غائلههای سالهای اخیر هم برای براندازی جمهوری اسلامی ایران، نقشآفرینی داشتند!
ملاحظه این 👈مقاله👉 هم خالی از لطف نیست.
جهت اطلاعات بیشتر لطفاً «اعداد شیطان» را در گوگل، سرچ کنید.
✍سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۴/۸
🆔@chelcheraaqHM
💠
🎲چلچراغ
🙏
#قرآن در سوره اعراف:
«وَ لَقَدْ مَكَّنَّاكُمْ فِي الْأَرْضِ وَجَعَلْنَا لَكُمْ فِيهَا مَعَايِشَ ۗ قَلِيلًا مَا تَشْكُرُونَ» (۱۰)
یعنی؛ و همانا در زمين به شما تمكّن داديم و براى شما در آن، (انواع) وسايل زندگى را فراهم ساختيم، (امّا شما) اندك شكرگزارى مىكنيد.
«وَ لَقَدْ خَلَقْنَاكُمْ ثُمَّ صَوَّرْنَاكُمْ ثُمَّ قُلْنَا لِلْمَلَائِكَةِ اسْجُدُوا لِآدَمَ فَسَجَدُوا إِلَّا إِبْلِيسَ لَمْ يَكُنْ مِنَ السَّاجِدِينَ» (۱۱)
یعنی؛ و همانا ما شما را آفريديم، سپس به صورتبندى و چهرهنگارى شما پرداختيم، آنگاه به فرشتگان گفتيم: براى آدم سجده كنيد. پس همه سجده كردند، جز ابليس كه از سجدهكنندگان نبود.
«قَالَ مَا مَنَعَكَ أَلَّا تَسْجُدَ إِذْ أَمَرْتُكَ ۖ قَالَ أَنَا خَيْرٌ مِنْهُ خَلَقْتَنِي مِنْ نَارٍ وَخَلَقْتَهُ مِنْ طِينٍ» (۱۲)
یعنی؛ خداوند به ابليس) فرمود: وقتى كه من (به سجده) فرمانت دادم، چه چيز تورا از سجده كردن باز داشت؟ (شيطان) گفت: من از او بهترم، مرا از آتش و او را از گِل آفريدى.
«قَالَ فَاهْبِطْ مِنْهَا فَمَا يَكُونُ لَكَ أَنْ تَتَكَبَّرَ فِيهَا فَاخْرُجْ إِنَّكَ مِنَ الصَّاغِرِينَ» (۱۳) ...»
یعنی؛ (خداوند به شيطان) فرمود: از اين (جايگاه) فرودآى! تو را نرسد كه در آن جايگاه تكبّر كنى، پس بيرون شو! قطعاً تو از خوار شدگانى.
«قَالَ أَنْظِرْنِي إِلَىٰ يَوْمِ يُبْعَثُونَ» (۱۴)
یعنی؛ (ابليس، به جاى توبه و عذرخواهى) گفت: تا روزى كه مردم برانگيخته مىشوند، مرا مهلت بده!
«قَالَ إِنَّكَ مِنَ الْمُنْظَرِينَ» (۱۵)
(ترجمهها از #تفسیر_نور جناب #قرائتی)
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎 @SMHM212
آسیبشناسی پیشبینیها
(بخش اول):
👌این مبحث در ادامه مباحثی تحت عنوان «انتخاب با قرعهکشی» تحریر و تقدیم میگردد🙏
#خصائل_اصلح
پیروزی ۱۴۰۳ ملت ایران
مشارکت ۴۰٪ی #ملت_ایران در مرحله اول انتخابات ۱۴۰۳ انصافاً #حماسه_سیاسی بزرگی بود. زیرا همانطور که قبل از اعلام اسامی نامزدهای ریاست جمهوری ۱۴۰۳ طی یادداشتی در ۲۰ خرداد تحت عنوان «مشارکت مردم در جهش تولید/مشارکت مردم در انتخابات ۰۳» پیشبینی کرده بودم که شاهد مشارکت قابل توجهی نخواهیم بود. فلذا در تعلیل منطقی آن هم نوشته بودم: «تاکنون همزمانی انتخابات #ریاست_جمهوری با #انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، موجب افزایش #مشارکت_ملی در انتخابات بوده است. فلذا کاهش مشارکت چشمگیر در انتخابات فقط ریاست جمهوری ۱۴۰۳ امری کاملاً طبیعی است.»
بنده حقیر ۱۹ روز قبل از مشارکت ملت در انتخابات و حتی قبل از اعلام اسامی نامزدها، چرا رفتم سراغ #میزان_مشارکت و احتمال دادم که شاهد «کاهش چشمگیری در مشارکت» خواهیم بود؟! و چرا «مشارکت مردم در انتخابات ۰۳» را به موضوع «مشارکت مردم در جهش تولید» (که در فصل اول سال، آنچنان ناچیز است که نمیشود سراغ آن رفت!) پیوند زدم؟!
زیرا که توقع مشارکتی بیش از یکسوم از ملت، در این انتخابات، واقعبینانه نبود و بلکه زیادهخواهی بود و حال آنکه دو پنجم ملت پای کار آمدند و لذا در نوع خود، یک حماسه معجزگونه این #ملت_رشید بود که به برکت شهادت #شهید_جمهور روی داد.
بنابراین (بر خلاف برخی تحلیلهای سطحی که آنرا فاجعه تلقی میکنند! یا بعضیها که کلمات متأسفانه را در بیانات و مکتوبات خود ضمیمه میزان مشارکت ملت میکنند! و این نحوه قضاوت، ظلم است و ناشکری)، این کاهش چشمگیر، قابل پیشبینی بود، اگرچه نمیتوان آنرا چشمگیر توصیف کرد. زیرا اساساً نمیتوان گفت که کاهشی صورت گرفته تا چه رسد به اینکه آنرا به چشمگیر توصیف بکنیم. در عینحال برای «چشمگیر» نشدن کاهش قابل پیشبینی مذکور، راهکار پیشنهادی خود را هم نوشتم: «اما برای چشمگیر نشدن این کاهش، ضرورت دارد که #شورای_نگهبان در این دوره، سهلانگاریهای کمنظیری را در تأیید داوطلبان #ریاست اتخاذ نماید. تا آنجا که هر کاندیدی اگر بتواند حتی یک میلیون نفر را به پای صندوقها بکشاند باید #تأیید_صلاحیت شود!»
و حتی در راستای چارهجویی در این امر (رهیافت برای افزایش سطح مشارکت) نوشتم؛ «در این صورت، تعداد نامزدها باید بیش از هر دوره باشد. ولو اینکه نهایتاً فرد منتخب، دارای کمترین درصد #استقبال_ملی باشد.
تا آنجا که میتوان گفت #رئیس_جمهور این دوره عمدتاً منتخب #قبیله_غالب (سیاسی، اجتماعی و اقتصادی) است نه #برگزیده_ملی ملت!
زیرا برای دنیا (بویژه #استکبار_جهانی) میزان #مشارکت_ملی ما مهمتر، مؤثرتر و متمایزتر از این است که چه کسی به جایگاه ریاست جمهوری برسد! حتی اگر یک #زن، رئیس شود!»
ولیکن شورای نگهبان را چه به ترتیباثر دادن به اینگونه پیشنهادات؟!!
اگرچه میتواند ادعا کند که کدام «سهلگیری» بالاتر از تأیید فردی مثل #پزشکیان؟!!
قبل از آنکه به حلاجی و تحلیل پیشبینیهای درست یا نادرست خودم و دیگران بپردازم، ضرورت دارد که در اینجا مسئله مهمتری را متذکر بشوم؛
در این مطلب که در یک #نظام_مردمی مثل #جمهوری_اسلامی_ایران، هر نوع #مشارکت_انتخاباتی، دو کارکرد دارد، هیچ شکی نیست که عبارتند از؛
أهم: #ورودی انتخابات چیست؟
مهم: #خروجی انتخابات کیست؟
منظور از #ورودی_انتخابات، میزان درصدی از مشارکت مردم در انتخابات است (قبل از اینکه اقدام به بازخوانی اسامی مندرجه در برگههای رأی صندوق بشود) چند نفر؟
منظور از #خروجی_انتخابات، این است که چه کسی/کسانی؟ حائز بیشترین رأی شده/شدهاند؟ به چه کسی؟
قاعدتاً #تعداد_ورودی (قبل از گشودن صندوق و صرفنظر از این که باطله است یا اسم کدام نامزد در آن نوشته شده) خیلی مهمتر از #تعداد_خروجی انتخابات است. (همچنانکه امام خامنهای هم صریحاً فرمودند: «هر رأی به هر یک از نامزدها یک رأی به جمهوری اسلامی ایران است.»)
براستی هم هر رأی قبل از آنکه به هر نامزدی تعلق پیدا کند، به «نهضت+نظام اسلامی» (#نظام_ولایی) تعلق مییابد.
همین که مشارکتجو بسوی #صندوق_رأی راه میافتد مفهومی از پیمایش برای تأیید #نظام دارد و سند آن انگشت رنگی اوست.
این واقعیت را، هم دشمنان میدانند و هم دوستان و لذا سیاستگذاری انتخابات و مهندسی آن باید به گونهای باشد که مهم بر أهم غلبه نکند و بلکه باید أهم بر مهم، حاکم باشد و سرآغاز این حاکمیت با تصمیم شورای نگهبان است که چه کسانی را در معرض انتخاب مردم میگذارد؟
هیچ تصمیمی نباید موجب کاهش #مشارکت_حداکثری مردم گردد.
از طرفی قابل انکار نیست که هیچ حکومتی (حتی ...
#سعید_جلیلی
...ادامه دارد.
✍️سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۴/۱۰
🆔کانال @chelcheraaqHM
💠
🎲گروه هماندیشی چلچراغ معارف و احکام
🙏
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎@SMHM212
آسیبشناسی پیشبینیها
(بخش دوم):
#خصائل_اصلح
پیشبینیهای تحققیافته مرحله اول
و ابهامات پیشبینیهای مرحله دوم!
... از طرفی قابل انکار نیست که هیچ حکومتی (حتی حکومت #پیامبر_اعظم(ص) و #حکومت_امیرالمؤمنین(ع) و #حکومت_امام_زمان(عج) ثم الامثل فالامثل) نمیتواند مورد تأیید ۱۰۰٪ی آحاد «جامعه مختار به انتخاب» باشد.
از این بالاتر مگر داریم که وقتی خود خدای #خالق_متعال، مسئله #آفرینش_آدم را با #ملآئکه خودش در میان گذاشت، آنها «إنقلت»ی آوردند! (که در جای خود قابل تفسیر است و اینکه چه تعابیر خطایی هم از آن صورت گرفته که بماند!) و خدا آن بگومگوی خود با فرشتگان خود (در زمانی قبل از #خلقت_بشر) را در #قرآن، حکیمانه ذکر کرده است و بسی قابل تأمل است.
و از آن شفافتر ماجرای دیگری در #قصه_آدم، زمانی بود که خدا از #روح خود بر او دمید و پیشاپیش #فرمان_سجده بر آدم داده بود ولیکن یکی از مخلوقات (عزازیل؛ عزیز خدا) تمرد کرد ولو اینکه پیامدی از #رجم نصیب او شد؛ «قَالَ فَاخْرُجْ مِنْهَا فَإِنَّكَ رَجِيمٌ» (س.حجر/آ.۳۴)!
یعنی کل ملائکه که تعداد آنها را فقط خدا میداند، تمکین و همراهی کردند ولیکن شیطان، مخالفت ورزید! 😳 حتی در کار خدای شایستهی «نسبح بحمدک و نقدس لک»، مخالف پیدا شد! خدای قادر قهار از عزازیل (که حالا تبدیل شده به ابلیس!) میپرسد؛ چرا از فرمان من سرپیچی کردی؟! برتری خلقت #آتش بر #گِل را بهانه کرد و حال آنکه خدا آنرا ناشی از #تکبر او معرفی میکند.
«... فَاهْبِطْ مِنْهَا فَمَا يَكُونُ لَكَ أَنْ تَتَكَبَّرَ فِيهَا فَاخْرُجْ ...»
👈این آیات را ببینید👉
یعنی هر نهضت و نظامی بعید است مخالف و معاندی نداشته باشد و هیچگاه بعید نیست مشارکت صددرصدی تحقق نیابد یا اینکه مشارکت حداکثری به مشارکت حداقلی نیانجامد.
مهم آنست که عدهای ولو قلیل، پای کار باشند. قرآن #عده_پای_کار را #امة مینامد. #امت_اسلام نه اکثریت است و نه اقلیت بلکه عدهای هماهنگ است که مسیر و مقصد واحدی را دنبال میکنند ولو اینکه در #اقلیت باشند و حتی وعده پیروزی به آنها میدهد؛ «كَمْ مِنْ فِئَةٍ قَلِيلَةٍ غَلَبَتْ فِئَةً كَثِيرَةً بِإِذْنِ اللَّهِ ۗ وَ اللَّهُ مَعَ الصَّابِرِينَ» (بقره/۲۴۹)
چهبسا که گروه قلیلی بر گروه کثیری، پیروز شوند با #إذن_الهی و خدا با #اهل_مقاومت است.
امت اسلام در هر بلادی، پیدا میشود و خوشبختانه در ایران بیش از سایر بلاد است.
فلذا عدم تحقق مشارکت ۱۰۰٪ی نه عیب است و نه غلط و نه قابل خودخوری برای خودی و نه قابل بهانه برای سوءاستفاده ناخودی!
ولیکن #مشارکت_حداکثری، برای نیکی و تقوی (تعاونوا علی البرّ و التقوی) کاملاً مطلوب است بشرطی که قرین #گناه و #دشمنی نباشد (و لا تعاونوا علی الاثم و العدوان)
مشارکت ۹۸٫۲٪ی ملت ایران در #همه_پرسی اصل حکومت «جمهوری اسلامی» (فروردین ۱۳۵۸) و مشارکت ۹۹٫۵٪ی آنان در همهپرسی #قانون_اساسی جمهوری اسلامی (آذر ۱۳۵۹) استثناییترین مشارکت در طول تاریخ بشریت بود که میتوان آن را #معجزه_خمینی نامید!
حتی برای چنین مشارکت بینظیری، باز هم بعداً شیاطینی پیدا شدند که إنقلت آوردند!
در هر حال توقع مشارکت ۱۰۰٪ی وجاهت شرعی و قانونی و حتی عرفی ندارد ولیکن مشارکت حداکثری، مطلوب است و لذا با علل عدم مشارکت ۶۰٪ی که به هر علتی پای کار نیامدند (صرفنظر از آنها که مصداق شیطان هستند و هدایتناپذیر و نیامدن آنها عجیب نیست بلکه آمدنشان، شگفتانگیز است)، کار داریم.
وگرنه خدای صبار هم ماجرای سجده بر آدم را چنان طولانی میکرد تا بالاخره شیطان را با #جهاد_تبیین خود از خرش پیاده کند و متقاعد سازد که فرمان سجده بر آدم را انجام دهد! و حال آنکه خدای مهربان با «فاخرج» و «فاهبط» متوسل به خشونت و تحقیر شد و در قیامت هم آنها را با «اخْسَئُوا فِيهَا وَ لَا تُكَلِّمُونِ» (۲۳/۱۰۸/ق) مورد تحقیر و تذلیل قرار میدهد.
و اما پیشبینیهای درست و نادرست:
در خصوص #پورمحمدی حدس میزدم ۵۰۰٫۰۰۰ نفر را جذب نماید (با توجه به روند کاهشی آراء ریشهری از ۹۰۰٫۰۰۰ به ۷۰۰٫۰۰۰ فلاحیان! و نیز برنامه و کارنامه خوبی که از خود ارائه داد) اما خوشخیالی بود. اگرچه این حرف را جایی ننوشته بودم!
خوشخیالی دوم بنده این بود که جلیلی اول و پزشکیان دوم میشوند اما برعکس شد! و به مرحله دوم رفتن انتخابات، قابل پیشبینی بود و بنده هم اشاره کردم.
در باره قالیباف تصورم درست بود که #نفر_سوم میشود و ورود وی به انتخابات را زمان ثبتنام، غلط ارزیابی کردم اما در ادامه به او حق دادم و خوب شد که آمد و ماند تا یک میلیون نفر از ۳ میلیون نفری که به او رأی دادند نروند دنبال پزشکیان!
ولیکن در خصوص این ۳ میلیون نفر حامی وی، خیلی حرف دارم که اگر مجالی شد اشاره خواهم کرد.
#سعید_جلیلی
..ادامه دارد.
✍️سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۴/۱۰
🆔کانال @chelcheraaqHM
💠
🎲گروه چلچراغ معارف
🙏
سلام
وقتی روی هر پیام (در پیامرسان ایتا)، ضربه بزنید، پنجرهای باز میشود که حاوی ۹ ردیف کلمه است.
در این پنجره، آیا تفاوت «هدایت» با «هدایت بدون نقل قول» رو میدانید چیست؟ و تفاوت «کپی» با آنها در چیست؟
جواب:
بازنشر پیام با گزینه اولی (هدایت)، کنتور میاندازد و به اعداد پیام (در ذیل هر پیام و در کنار علامت چشم) میافزاید.
ولی دومی (هدایت بدون نقل قول) بر تعداد بازنشر پیام، هیچ عددی اضافه نمیکند و حتی مرجع پیام را هم به مخاطب نشان نمیدهد.
و اگر صرفاً کل پیام را «کپی» بکنید و در جایی بریزید، حتی لینکهای پیام را هم منتقل نمیکند.
«کپی لینک» هم به شما این امکان را میدهد که از پیام دلخواه خود، نشانی آنرا بگیرید و در پیامهای بعدی از آن برای ارجاع دادن، استفاده کنید. حروف یا کلمات و یا جملاتی که حاوی لینک باشند، به رنگ آبی دیده میشوند و کلیک روی نوشتههای آبیرنگ شما را به پیام مربوطه میبرد.
محض اطلاع! 🙏💐
مباهله مشانژاد و میرنورد
👇👇👇
🚩🚩🚩
🚩🚩
🚩
🚩 آخرین بازمانده مباهله؛
جمعه ۲۵ ذیالحجة ۶۰ هـ.ق.
منزل عقبة البطن(حوالیکربلا)
👈 اینروزها کاروان #امام_حسین(ع)، آخرین بازمانده از واقعه شکوهمند مباهله به کربلا نزدیکتر و نزدیکتر میشود و در چنین روزی (سالگرد مباهله) وارد توقفگاه عقبة البطن شده است. بعد از دو هفته، ۷۲ نفر از مردان این کاروان به #شهادت رسیده و الباقی اعضای #کاروان که عمدتا زن و بچه هستند به اسارت خواهند رفت. در این فاجعه عظمی، «قدیمیترین انسان #عالم_آفرینش» به شهادت میرسد.
⁉️ و ما بار دیگر با این سؤال مواجهیم که چرا حضرت #سید_الشهدآء(ع) در مقابله با دشمنان قسیّالقلب خود که شکمهایشان انباشته از حرام بود، #مباهله نفرمود؟!
🌀 روزهای پساانتخابات ۱۳۸۸ خیابانهای مرکزی #تهران (از میدان هفتم تیر تا میدان آزادی) شاهد آشوبهای دهها هزار نفره روزافزون کسانی بود که #امنیت_مردم و #نظام را به هم ریخته بودند که به #فتنه_۸۸ مشهور شد.
👈 یکی از مدیرانکل وزارت اطلاعات با حضور در یک محفل سیاسی، به تحلیل حواشی #انتخابات ۸۸ پرداخت و اینکه اگر این تظاهرات تداوم یابد وظیفه نظام چیست؟!
و هر کسی جوابی میداد؛
یکی گفت: همه این خس و خاشاکها باید از دم تیغ گذرانده شوند!
بنده هم گفتم: ما چیزی بنام #انسداد_سیاسی نداریم وقتی که مباهله را داریم. راهحل پیشنهادی من #اقامه_مباهله است. طرفداران #مشانژاد پیشقدم بشوند و با طرفداران #میرنورد در یکی از بیابانهای اطراف تهران جمع بشوند و از خدا بخواهند که طرف باطل را نابود گرداند!
دیگری هم (که از همه ما عاقلتر بود!) گفت: تنها راهحل اینست که #سران_فتنه بازداشت و محاکمه و اعدام شوند تا این شرارتهای خیابانی خاتمه پیدا کند.
تقریبا همین پیشنهاد پیش رفت البته به اعدام نرسید و قضیه با حبس و حصر فیصله پیدا کرد.
اما یکی دو نفر هم در جلسه بودند که پیشنهاد بنده را دنبال کردند که در قالب چند سؤال و جواب مختصر میکنم:
سؤال: مگر مباهله قابل بهرهبرداری است؟!
جواب: مگر #علامه_طباطبائی نگفتند؛ مباهله #سلاح_نقد مؤمن است و تا #قیامت همیشه قابل استفاده است؟
س: آیا تاکنون از این سلاح علیه دشمنان #اسلام استفاده شده است؟
ج: بنده سراغ ندارم حتی خود #قهرمانان_مباهله هم از آن علیه دشمنانشان استفاده نکردند؛ نه #حضرت_علی، نه #حضرت_زهرا، و نه #حسنین (علیهم السلام)!
س: آیا لازمست #حضرت_آقا هم در این مباهله شرکت نماید؟
ج: بسیار بعید میدانم!
س: خود شما در کدام طرف موضع میگیرید؟
ج: اساسا نه تنها شرکت نمیکنم بلکه تا جائی که بتوانم با خانوادهام از آن اجتماع فاصله میگیرم!
س: بنظرتان کدام طرف ماجرا نابود میشود؟ (طرفداران میرحسین یا احمدینژاد؟)
ج: احتمالا هر دو طرف!!
س: یعنی چی؟!!
ج: بنظرم هر دو طرف، تیغه یک #قیچی هستند علیه ج.ا.ا.
(نمیدانم چرا بعد از آن دیگر مرا به جلساتشان دعوت نکردند!)
⁉️ الغرض؛ چرا امام حسین(ع) در مواجهه با #یزیدیان، از مباهله استفاده نکردند؟!
اگر عمری باقی بود، بنده نظر و تحلیل خود را کماکان بمناسبت سالگرد #عاشورای_حسینی، عرض خواهم کرد.
🤔 عجالتا خواستم صرفا طرح مسئله بکنم.
این مسئله مهم را (که به فهم مباهله هم کمک میکند) در همه گروههای خود به اشتراک بگذارید. بنظرم در بیخاصیتترین و بلکه ضدانقلابترین گروهها هم یکی دو نفر پیدا میشوند که جواب خوبی بدهند. بنده شخصا در آنها تیزهوشانی را دیدهام که در گروههای #حزب_اللهی و حتی #علماء کمتر دیدهام!
حتی اگر نظر خود مرا هم که در سالهای پیشین (در قالب مقاله و سخنرانی یا درج پستی در تلگرام و واتساپ) تقدیم کردهام بیاورید، از جایزه بنده برخوردار خواهید شد.
مهم اینست که این مطلب مورد بررسی بیشتری قرار بگیرد.
انشآءالله
🌹
🌹🌹
🌹🌹🌹
✍️سیدمحمدحسینی(منتظر)
۰۹۳۵۱۳۲۷۷۹۴
☝️از مقالات بازیافتی از ذخیره گوشی☝️
تحریر این مقاله☝️ باید در حد فاصل سالهای خرداد ۱۳۹۷ لغایت آبان ۱۴۰۱ باشد که بنده در واتساپ، فعال بودم. زیرا بنده بعد از فیلترینگ تلگرام در سال ۱۳۹۷ وارد واتساپ و بعد از فیلترینگ واتساپ از آبان ۱۴۰۱ وارد ایتا شدم.
در واتساپ بجای تاریخ تحریر، معمولاً شماره تماس خود را مینوشتم تا اگر کسی بخواهد إنقلتی به مقالهام داشته باشد، بتواند با من ارتباط پیدا بکند!
در تلگرام، مقاله/مقالاتی در باره مباهله نوشته بودم و از کف رفته بود و این یادداشت، تقاضا و فراخوان از کسانی بوده است که شاید به مقالات بنده در تلگرام دسترسی داشتهاند!
✍ سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۱/۴/۱۱
🆔 @chelcheraaqHM
🎲
گروه هماندیشی چلچراغ معارف و احکام
🙏
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎@SMHM212
آسیبشناسی پیشبینیها
(بخش سوم):
انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در تاریخ ۷ اسفند ۱۳۹۴ برگزار شد و ۵۳ روز قبل از آن، بنده باتفاق دبیرکل یکی از احزاب، به محضر آیةالله موحدی کرمانی رسیدیم و بنده گفتگوی نسبتاً تندوتیزی داشتم که الآن خاطرم نیست یک ساعت و چهل دقیقه طول کشید یا ۲ ساعت و ۴۰ دقیقه؟!
در آن گفتگوی داغ، بنده از آلودگی «جامعه روحانیت مبارز» به ائتلاف با «جبهه پایداری و حدادعادل و امثالهم» و بدتر از آن، از سهمخواهی آنها، ناراحت بودم و آنرا موجب تنزل جایگاه «کل روحانیت»، تلقی میکردم.
از آن گفتگوی نسبتاً مفصل، فقط میخواهم به آخرین جمله خود اشاره بکنم که (در واقع جمعبندی جلسه هم بود!) به ایشان عرض کردم: «حاجآقا! اصولگراها در این انتخابات، لگد خواهند خورد والسلام»!
بعد از جلسه، «خبرنگار ایرنا» به این جمله بنده ایراد گرفت و اینکه ایشان علاوه بر اینکه «رئیس ائتلاف اصولگرایان» هستند، از مقامات «ارشد روحانیت» هم هستند و شما تند رفتید و کلمه «لگد»، اصلاً زیبنده نبود و نهایتاً بهتر بود کلمه «سیلی» را به کار میبردید.
به وی گفتم؛ از اینکه ایشان علیرغم آنهمه توضیحات، نخواست عمق فاجعه را ببیند، عصبانی شدم!
گذشت و گذشت تا غروب روز انتخابات که ایشان تماس گرفت و گفت: حاجی! الآن که در مونیتورینگ انتخابات در وزارت کشور، شاهد شکست سنگین اصولگراها هستم، یاد حرف شما افتادم که گفتید «لگد خواهید خورد»! و واقعاً اصولگراها لگد خوردند و مجلس دهم را از دست دادند!
نمونه دیگر...
...ادامه دارد.
✍سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۴/۱۱
🆔@chelcheraaqHM
💠
🎲گروه چلچراغ
🙏
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎@SMHM212
آسیبشناسی پیشبینیها
(بخش چهارم):
#خصائل_اصلح
نمونه دیگر؛
به حجةالاسلام و المسلمین؛ ابوترابیفرد (امام جمعه موقت فعلی تهران)، عرض کردم: جنابعالی، آدم با سوادی هستید و حیف است شما به پای اصولگراها و سهمخواهان آنها بسوزید. خصوصاً که نایبرئیس مجلس هم هستید و شکست شما در انتخابات پیش رو برای بنده غصهآور است و...
ایشان مرا به آقازاده خودشان ارجاع دادند که حقوق و وکالت خوانده و رئیس ستاد ایشان بود و ۱۶ نفر از اساتید ارشد دانشگاه بعنوان مشاورین عالیمقام در خدمت او بودند. رفتم و گفتگوی نهچندان مفصلی با هم داشتیم. راهکاری سراغ داشتم که اگر همکاری میکردند، امکان داشت، لااقل ایشان وارد مجلس بشوند ولیکن با تسویفی متکبرانه، بیاعتنایی کردند و متاسفانه ایشان هم جزو لیست اصولگراها باخت! (و آن ۱۶ مشاور ارشد هم هیچ غلطی نتوانستند بکنند!)
و باز هم نمونه دیگر؛
حجةالاسلام والمسلمین؛ مصباحیمقدم، بعد از شکست انتخاباتی ۱۳۹۴ اصولگراها (که خود وی هم جزو لیست نامزدهای مجلس بود)، در عینحال بمنظور قدردانی، دستاندرکاران ستاد انتخاباتی خود را به صرف شامی در رستوران طلائیه دعوت کردند و بنده هم که در یکی از سفرهای تبلیغاتی در معیت ایشان بودم، دعوت شدم. در آنجلسه به ایشان عرض کردم: لازمه که این ناکامی اصولگراها در مجلس، مورد آسیبشناسی قرار بگیرد و...
ایشان گفتند: جنابعالی که اهل آسیبشناسی هستید، بفرمایید؛ علت شکست ما چه بود؟!
گفتم: بنظرم علل مختلفی داشت.
گفت: مثلاً؟!
گفتم: مثلاً اینکه با طناب جبهه پایداری و... رفتید به چاه!
گفت: اگر این ائتلاف را هم نمیکردیم که همین تعداد رأی هم نصیب ما نمیشد!
گفتم: الفاتحه!
بشنو از نی چون حکایت میکند
از جداییها شکایت میکند
کز نیستان تا مرا ببریدهاند
در نفیرم مرد و زن نالیدهاند
سینه خواهم شرحه شرحه از فراق
تا بگویم شرح درد اشتیاق
من به هر جمعیتی نالان شدم
جفت بدحالان و خوشحالان شدم
الغرض؛
علت اصلی شکست اصولگراها عدم التفات به تحلیل دقیق وضعیت روانی جامعه و عدم خلاقیت در اتخاذ تدابیر مناسب و مؤثر است که نمونه وحشتناک آن، جلسه هرزهخوانی شهره به #تتلو با شهید آ.رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۶ بود!
و عجیبتر اینکه بنده هر وقت خواستم کمکی بکنم با برچسب « به به پیشگوی اعظم!!» مرا به سخره گرفتهاند! و حال آنکه قریب باتفاق گمانهزنیهای سیاسی حقیر به هدف، اصابت کرده است!
چنان پر شد فضای سینه از دوست
که فکر خویش گم شد از ضمیرم
قدح پر کن که من در دولت عشق
جوانبخت جهانم گر چه پیرم
پیشبینی بر مبنای تحلیل وضعیت
«پیشبینی» به دو طریق بدست میآید:
۱) از طریق ارتباط با #عالم_غیب
۲) از طریق #تحلیل_وضعیت #عالم_شهود
به اولی معمولاً #پیش_گویی گفته میشود و به دومی، #پیش_بینی
فلذا بنده چنانکه بارها تصریح و تأکید کردهام؛ دنبال پیشگویی نبوده و نیستم و نمیتوانم باشم ولیکن دنبال پیشبینی بوده و هستم، آنهم حتیالامکان بر اساس تحلیلهای دقیق و عمیق علمی و واقعی همین عالم شهود که در اختیار عموم مردم هم است. لطفاً حاشیهپردازی نکنید🙏🌹
و اما بعد؛
تا جایی که بنده ارتباط و مقایسه و حلاجی داشتهام، مدعیان چپگرایی و اصلاحطلبی معمولاً در مقایسه با مدعیان راستگرایی و اصولگرایی، برای دستیابی به #قدرت، بیشتر و بهتر تحلیل میکنند و حتیالامکان بدون پیشبینی ولو غلط وارد معرکه نمیشوند. ولیکن این طرفیها چندان علاقه و توانی برای پیشبینی اوضاع ندارند! و اگر هم احیاناً وارد این مقولات شدهاند تا جایی که بنده متوجه شدهام، خیلی سطحی بوده است!
👌 ارجحیت منافع ملی!
ناگفته نماند که بنده هیچگونه تعلقی به هیچکدام از جریانات سیاسی چپ و راست و مدعیان اصول و اصلاح و اعتدال نداشته و ندارم ولو اینکه عدهای مرا جزو #اصولیون و برخی جزو #اعتدالیون و حتی بعضی جزو #اصلاحیون مینامند!
هر کسی از ظن خود شد یار من
از درون من نجست اسرار من
در غم ما روزها بیگاه شد
روزها با سوزها همراه شد
در نیابد حال پخته هیچ خام
پس سخن کوتاه باید و السلام
بند بگسل باش آزاد ای پسر
چند باشی بند سیم و بند زر
با لب دمساز خود گر جفتمی
همچو نی من گفتنیها گفتمی
چون که گل رفت و گلستان درگذشت
نشنوی زآن پس ز بلبل سر گذشت
در هنگامه انتخابات، سعی میکنم گرایشم به جریانی باشد که به نهضت+نظام اسلامی گرایش بیشتری دارد ولیکن #منافع_ملی را بر هر امری ترجیح میدهم. وقتی پای منافع ملی پیش میآید، هیچگونه تعارف و ملاحظه و مراعاتی با هیچ شخص حقیقی یا حقوقی ندارم، حتی #نظام_ولایی که تجلی واقعی و حقیقی نهضت+نظام اسلامی است!
چـو ایـران نباشد تن من مـبـاد
در این بوم و بر زنده یک تن مباد
همه سربسر تن به کشتن دهیم
بـه از آنکه کشـور به دشمن دهیم
...ادامه دارد.
✍️سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۴/۱۱
🆔 @chelcheraaqHM
💠
🎲 چلچراغ معارف
🙏
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎 @SMHM212
آسیبشناسی پیشبینیها
(بخش پنجم):
#خصائل_اصلح
😱 پیروزی در یکقدمی ما بود امّا ...!!
(با #خیانت_قالیباف؛ جبهه ما شکست)!
در فراز آخر بخش ۲۱ سلسله تحلیلهایی با عنوان «انتخاب با قرعهکشی!» در آخرین دقیقه شب انتخابات نوشتم: «ولیکن به ۱۵٪ دوم ق. توصیه میکنم که رأی خود را به ج. تقدیم نمایند که گمان میکنم خواهش بیربطی نیست و هدر نمیرود. یعنی که روی ق. هیچ تعصب و تردیدی نورزید که سرنوشت مملکت رهین این تصمیم کبرای شماست.»
😭 اما این توصیه، هدر شد!
حال ببینیم چه اتفاقی افتاد؟!
در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ از حدود ۴۰٪ حائزین شرایط مشارکت؛
حدود ۱۰٫۴۰۰٫۰۰۰ نفر به پزشکیان،
حدود ۹٫۴۰۰٫۰۰۰ نفر به جلیلی و
حدود ۳٫۴۰۰٫۰۰۰ نفر به قالیباف
رأی دادند و بدینوسیله مرحله دوم را رقم زدند!
حال برای پیشبینی مرحله دوم،
چند احتمال کلی وجود دارد:
الف) میزان مشارکت مردم به هر دلیلی، افزایش خواهد یافت. اما به نفع کدام نامزد؟
ب) میزان مشارکت مردم به هر علتی، کاهش خواهد یافت. اما به زیان کدام نامزد؟
ج) هر کسی به همان کسی رأی خواهد داد که دفعه قبل داده است و جابجائی چندانی واقع نخواهد شد. در اینصورت آمار این دو نامزد، همان خواهد شد که بود.
د) میزان مشارکت مردم، تغییر قابل توجهی پیدا نخواهد کرد. اما جابجایی مؤثری رخ خواهد داد. یعنی بخشی از سبد رأی جلیلی به سبد رأی پزشکیان واریز خواهد شد (که بعید است) یا اینکه بالعکس خواهد شد که بعید نیست. یعنی ممکنست بتوان کسانی را که به پزشکیان رأی دادهاند، بیدار ساخت تا به #تکلیف_ملی خود عمل کنند و به جلیلی رأی بدهند انشاءالله
حال در این فرضیه که در این مرحله هم، آمار ۴۰٪ تغییری پیدا نخواهد کرد و جابجائی سبد هم رخ نخواهد داد، این سؤال پیش میآید؛ آنکسانی که حق رأی اول خود را به قالیباف تقدیم کردند این دفعه حق رأی دوم خود را به کدامیک از این دو تقدیم خواهند کرد؟
در اینجا هم چند احتمال وجود دارد:
۱) همه آنها رأی خود را به پزشکیان خواهند بخشید. در اینصورت پزشکیان بر کرسی ریاست جمهوری تکیه خواهد زد.
۲) همه آنها رأی خود را به جلیلی خواهند بخشید. در اینصورت جلیلی گوی سبقت را خواهد ربود.
۳) نیمی از آنها رأی خود را به پزشکیان و نیمی از آنها رأی خود را به جلیلی خواهند بخشید. در این صورت، ریاست جمهوری از آن پزشکیان خواهد بود.
۴) یک سوم به پزشکیان و یک سوم به جلیلی گرایش خواهند یافت و الباقی هم از اعطای حق رأی خود، صرفنظر خواهند کرد که بعید است.
از کجا بفهمیم که کدام اتفاق، رخ خواهد داد؟!
واقعیت این است که؛ «حمایت قالیباف از جلیلی بعد از تحمیل شکست بر جلیلی»، نوشدارو بعد از مرگ سهراب است و اگر جلیلی در دور دوم برنده نشود، این #داغ_ننگ تا ابد بر پیشانی قالیباف و همه حامیان او (آنهمه سردار و روحانی و مداح و حاجی و آبجی و دکتر و پرفسور و ورزشکار و مولوی و اقتصاددان و نمایندگان ادواران و دیپلماتهای امور خارجیان و هزاران خانواده شهیدان و اهالی خوزستانیان ووو... با آنهمه ادعاهای رنگارنگ و ادا و اطواران!) حک خواهد شد. و بهتر است وی بعد از این خود را خالیباف بنامد! و قطعاً #قابلیت و #لیاقت #ریاست_مجلس را هم نخواهد داشت و یارانش هم حق ایجاد تکلیف برای کسی نخواهند داشت. مگر اینکه در این هفته تمام خبط و خطاهای مهلک خود را جبران نمایند! اما چگونه جبران خواهند کرد؟!
تنها راه جبران مافات این خودبزرگبینها اینست که کاری بکنند تا حداقل همان ۳٫۴۰۰٫۰۰۰ نفر قالیباف به جلیلی رأی بدهند. اگر این رأی مال خودشان است و خودسرانه سرشان را به سمت پزشکیان کج نخواهند کرد. هر تعداد از اینها که بسوی پزشکیان سر کج کنند مایه شرمساری بیشتر قالیباف و دارودستهاش خواهند شد و معلوم خواهد شد حمایتها بر اساس بصیرت و صداقت نبوده است و چیزهای دیگری (از قبیل #پول_پاشی و... های بیحساب و...) بین اینها رد و بدل گشته است و...
و اگر اینها بسوی جلیلی گرایش پیدا کنند معلوم میشود که توجیه ممانعت عملی و سبدی قالیباف از گرایش عدهای به پزشکیان، ادعای دروغی بیش نبوده است و بقول معروف، خالیبندی و توجیه بلاوجه برای خیز قالیباف از ریاست مجلس به ریاست جمهوری بوده است و بس!
⁉️ قالیباف جواب بدهد!
این ۳٫۴۰۰٫۰۰۰ نفری که حق رأی خود را تسلیم تو کردند؛
❓آیا ۱۵٪ اول تو هستند که اگر تو وارد معرکه نمیشدی اینها در همین مرحله اول، مستقیماً میرفتند سراغ پزشکیان؟ در اینصورت تو خادمی! (و اگر به سمت پزشکیان بروند، چیزی بر تو نیست!)
❓یا ۱۵٪ دوم تو هستند که اگر تو وارد معرکه نمیشدی اینها مستقیماً میرفتند سراغ جلیلی؟ در اینصورت تو خائنی! (مگر اینکه شانس بیاوری و اکثریت اینها برگردند طرف جلیلی! در اینصورت هم چیزی بر تو نیست!) اما...
#سعید_جلیلی
..ادامه دارد.
✍️سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۴/۱۰
🆔@chelcheraaqHM
💠
🎲چلچراغ معارف
🙏
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎@SMHM212
آسیبشناسی پیشبینیها
(بخش ششم):
#خصائل_اصلح
واکنشی فرافکنانه!
قبل از تکمیل مبحث قبلی؛
یکی از کاربران محترم در واکنش به پیام تحلیلی بخش پنجم این سلسله (با عنوان «پیروزی در یکقدمی ما بود امّا با #خیانت_قالیباف؛ جبهه ما شکست!»)، در یکی از گروهها نوشت (عین مطلب بدون دخل و تصرف): «خیلی طلبکار هستید هزاران تهمت .فساد و... سه ماه است به قالیباف زدید.
به زور جلیلی رامی خواهد قبای گشاد ریاست جمهوری را بر تنش کنید
قالیباف خیانت کرد
خیانت کسانی خواهند کرد که در سخت ترین شرایط فرد بی تجربه ای را بر گرده مردم می خواهند سوار کنند
با چهار جوان مثل رائفی.ثابتی.شریعتی .رسایی و.... می خواهند مملکت را درست کنند
فردی که ج .ا.ا 45سال برای او هزینه کرد .3ماه است او را نابود کردید خیانت این است یا ان»
جمعبندی اصولی این اعتراضیه عصبانیه فاقد نگارشی نه چندان صحیح:
۱) خیلی طلبکار هستیم!
۲) هزاران تهمت (انتساب فساد) به قالیباف در ظرف سه ماه!
۳) ریاست جمهوری قبای گشادی برای جلیلی!
۳) به زور میخواهیم این قبای گشاد را در شرایط سخت، بر تن جلیلی بیتجربه بکنیم!
۴) قالیباف خیانت کرد [=خیانت نکرد]!
۵) با چهار جوان [=خام و بیتجربه] میخواهیم مملکت را درست کنیم!
۶) چهار جوان [خاماندیش] مثل رائفی.ثابتی.شریعتی.رسایی!
۷) ج.ا.ا برای فردی [=قالیباف] 45سال هزینه کرده!
۸) در سه ماه [قالیباف] را نابود کردید!
۹) نابود کردن [قالیباف] خیانت است نه آن [ورود بلاوجه قالیباف به رقابت انتخاباتی]!
و اما خبط و خطاهای این کاربر محترم:
۱) «تحلیلها و سؤالات منطقی بنده از قالیباف در موضوع دخالت مهلک وی در انتخابات ریاست جمهوری» را در طول و امتداد «تقابل سه ماهه آقایان؛ رائفی، ثابتی، رسایی و شریعتی» تلقی کرد!
جواب: اگر چنین ربطی، صحت داشته و معقول باشد، کاملاً تصادفی بوده است ولیکن حتی اگر این دو قضیه به هم ربط ارگانیک داشته باشند، برنمیتابد که سؤالات بنده بیجواب بماند و بجای جواب منطقی، هوچیگری و درشتی شود تا از جواب درست طفره روید. درشتی جواب درستی نیست.
۲) اگر نهضت+نظام اسلامی ایران، ۴۵ سال برای به قدرت رسیدن یک فرد هزینهای کرده باشد که ظرف سه ماه و توسط چهار تا جوان فرضاً کار نابلد و..، نابود شود و بر باد رود، همان بهتر که از صفحه روزگار محو شود! (زیرا با آیات قرآن، منافات دارد: «ما کنت متخذ المضلین عضدا»/«خذها بقوّة» و...)
۳) هر کسی که به نهضت+نظام اسلامی (#نظام_ولایی) خیانت ورزد، باید رسوا شود تا کماکان از این درخت مقدس، ارتزاق غلط نکند، ولو اینکه ۴۵ سال ارتزاق کرده باشد. نظام ولایی با احدی، عقد اخوت ابدی نبسته است.
۴) حتی اگر #اقبال_اکثریت ملت، معیار حقانیت کسی باشد، استقبال سه برابری مردم از جلیلی (با بیش از ۹٫۴۰۰٫۰۰۰ نفر) نسبت به قالیباف (با کمتر از ۳٫۴۰۰٫۰۰۰ نفر) را نمیتوان «زورگوئی» امثال بنده و بقول شما «چهار تا جوان ناپخته و...» تلقی کرد. زیرا عین دیکتاتوری و زورگویی است و نوعی فرافکنی نابخردانه یا رندانه!
۵) اگر قرار باشد قالیباف در محکمه عادلانهای به استنطاق کشیده شود باید پاسخگوی هزینههای دهها و صدها میلیارد تومانی خودش در تمام دورههایی که کاندیدای ریاست جمهوری یا نمایندگی مجلس شده است، باشد و اینکه آنها را از کجا آورده است؟!
۶) اگر مقام ریاست جمهوری برای دکتر جلیلی، قبای گشادی باشد، برای قالیباف بمراتب گشادتر است. قالیباف اگر فاقد انتسابات نسبی و سببی خاصی بود، محال بود تا اینجا و اینهمه بالا بیاید. او حتی در حد مدیر پروژه هم کارآمدی اصولی ندارد. بزرگراه طبقاتی صدر، مثال بارز یک افتضاح عمرانی است ولو اینکه رنگ و لعاب یک کار جهادی بر آن بپوشانید. جوهره وی از هر لحاظ، اصلاً در آن حدی نیست که جلوه داده میشود. خوش بود گر محک محکمه آید به میان! لطفاً چشمان ما را به عناوین و مدالهای اهدایی سازمان صهیونیستی UCLG به وی هم خیره نکنید که اوضاع را بدتر میکند!
وانگهی اگر قرار بر «میزان رأی ملت است» باشد، قالیباف در چه نسبتی با جلیلی قرار دارد؟
سقوط پایگاه اجتماعی قالیباف و بتعبیر شما نابودی وی در سه ماه، بیش از آنکه متأثر از تخریب بحق یا ناحق این و آن باشد، نتیجه عملکرد مذبذب (گندمنمای جوفروش) خود اوست که بالاخره دم خروسهای او را یکی پس دیگری بیرون انداخت و آخرین گندی هم که زد همین خیانتی بود که در مرحله اول انتخابات ریاست جمهوری مرتکب شد.
۷) این جوانستیزی شما چه محلی از إعراب دارد؟! مگر پیامبر اعظم(ص) در چند سالگی مبعوث شدند؟! مگر امیرالمؤمنین(ع) در چند سالگی به ولایت و امامت امت، منصوب شدند؟!
جوانان ۵۹/۵۵/۴۴/۴۰/۳۶ و ۶۲ ساله «دانا به سیاست» و «وفادار به نهضت+نظام اسلامی» هم، #حق_نقادی یک پیر ۶۵ ساله را دارند.
#سعید_جلیلی
..ادامه دارد.
✍️سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۴/۱۲
🆔@chelcheraaqHM
💠
🎲چلچراغ معارف
🙏
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎 @SMHM212
آسیبشناسی پیشبینیها
(بخش هفتم):
با توجه به شعار همیشگی آذربایجانیها مبنی بر اینکه:
آذربایجان اویاخدو؟
اینقلابا دایاخدو؟!
(یالاندو یالاندو!)
(یعنی؛ #آذربایجان بیدار است و پشتیبان #انقلاب است) گمان میکردیم، ساکنان شمالغربی و جنوبشرقی ایرانزمین، در این #انتخابات، تعصبی زبانی و نژادی و فرقهای از خود بروز ندهند و بلکه #انقلابی واقعی بودن را #معیار_انتخاب خود قرار بدهند ولیکن #گرایش_انتخاباتی نشان داد؛ یالان بود آنچه میپنداشتیم!
شعار مذکور که نشانه #تعصب اهالی آذربایجان به انقلاب و #نظام_ولایی بود، همیشه مایه قوت قلب #انقلابیون بود. اما در #ایران، خیلی چیزها گرفتار #استحاله گشته است و یکی از آنها ظاهراً همین شعار است!
#بدون_تعارف باید عرض کنم؛ شش دسته در اینجا خود را #جهنمی کردند:
۱) ترکهایی که بخاطر ترک بودن پدر پزشکیان به وی رأی دادند!
۲) ترکهایی که بخاطر ترک بودن مادر جلیلی به وی رأی دادند!
۳) کردهایی که بخاطر کرد بودن پدر جلیلی به او رأی دادند!
۴) کردهایی که بخاطر کرد بودن مادر پزشکیان به او رأی دادند!
۵) خراسانیهایی که بخاطر مشهدی بودن جلیلی به وی رأی دادند!
۶) تبریزیهایی که بخاطر آذری بودن پزشکیان به وی رأی دادند!
هر شش گروه مذکور خود را به #جهنم افکندند! زیرا:
✅ #پیامبر_اعظم(ص) فرمودند: «من کان فی قلبه حبة من خردل من عصبیة بعثه الله یوم القیامة مع اعراب الجاهلیة»
هر کس در دلش، ذرهای #عصبیت باشد، خداوند روز قیامت او را با #اعراب_جاهلیت محشور میکند.
..ادامه دارد
✍سیدمحمدحسینی(ترکزبان)
۱۴۰۳/۴/۱۲
🆔@chelcheraaqHM
💠
🎲چلچراغ معارف
🙏
هدایت شده از مقالات حسینی منتظر
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎 @SMHM212
آسیبشناسی پیشبینیها
(بخش هفتم):
با توجه به شعار همیشگی آذربایجانیها مبنی بر اینکه:
آذربایجان اویاخدو؟
اینقلابا دایاخدو؟!
(یالاندو یالاندو!)
(یعنی؛ #آذربایجان بیدار است و پشتیبان #انقلاب است) گمان میکردیم، ساکنان شمالغربی و جنوبشرقی ایرانزمین، در این #انتخابات، تعصبی زبانی و نژادی و فرقهای از خود بروز ندهند و بلکه #انقلابی واقعی بودن را #معیار_انتخاب خود قرار بدهند ولیکن #گرایش_انتخاباتی نشان داد؛ یالان بود آنچه میپنداشتیم!
شعار مذکور که نشانه #تعصب اهالی آذربایجان به انقلاب و #نظام_ولایی بود، همیشه مایه قوت قلب #انقلابیون بود. اما در #ایران، خیلی چیزها گرفتار #استحاله گشته است و یکی از آنها ظاهراً همین شعار است!
#بدون_تعارف باید عرض کنم؛ شش دسته در اینجا خود را #جهنمی کردند:
۱) ترکهایی که بخاطر ترک بودن پدر پزشکیان به وی رأی دادند!
۲) ترکهایی که بخاطر ترک بودن مادر جلیلی به وی رأی دادند!
۳) کردهایی که بخاطر کرد بودن پدر جلیلی به او رأی دادند!
۴) کردهایی که بخاطر کرد بودن مادر پزشکیان به او رأی دادند!
۵) خراسانیهایی که بخاطر مشهدی بودن جلیلی به وی رأی دادند!
۶) تبریزیهایی که بخاطر آذری بودن پزشکیان به وی رأی دادند!
هر شش گروه مذکور خود را به #جهنم افکندند! زیرا:
✅ #پیامبر_اعظم(ص) فرمودند: «من کان فی قلبه حبة من خردل من عصبیة بعثه الله یوم القیامة مع اعراب الجاهلیة»
هر کس در دلش، ذرهای #عصبیت باشد، خداوند روز قیامت او را با #اعراب_جاهلیت محشور میکند.
..ادامه دارد
✍سیدمحمدحسینی(ترکزبان)
۱۴۰۳/۴/۱۲
🆔@chelcheraaqHM
💠
🎲چلچراغ معارف
🙏
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎 @SMHM212
مناظره دوم دور دوم
با تشکر از دوستی که نقشه دقیقتری از سطح مشارکت مردم برایم فرستاد.
#مناظره امشب، بین #پزشکیان و #جلیلی در موضوع #اقتصاد، دو قطبی بارزی از «عقلانیت نخبگانی»|«رذالت پخمگانی» در قالب «بداخلاقی بیشرمانه و متهورانه» و بلکه «وقاحت متراکم برای تحمیق ملت» بود!
آنچه که در ابتدای این مناظره، کاملاً عریان، رؤیت شد این بود که؛ #معیشت_مردم، #پاشنه_آشیل نظام تحریمشدهای است که ۲۴ سال از ۳۵ سال امور #حکم_رانی خود را به فرقهای سپرده که هم #بانی_وضع_موجود است و در عینحال کاملاً مکارانه و عوامفریبانه در موضع #طلبکاری_نانجیبانه ایستاده است!
پاشنه آشیل به این معنی که؛ بانیان وضع موجود، زخمی کاری به ملت زده و استخوانی لای آن تعبیه کردهاند که در عینحال برای #تحمیق_ملت، با #فرافکنی_وقیحانه در حد شعبدهبازی برای تعویض جای جلاد|شهید، در بزنگاههایی مثل انتخابات، ملت را به آن ارجاع میدهند! یعنی #رقیب_سیاسی خود را بانی اوضاع موجود جلوه داده و خود را ناجی قهرمان معرفی میکنند! ولیکن مهمترین سؤال اینست که چه حسابی برای #میزان_حماقت مردم باز کردهاند و ضرورت دارد که #ملت_رشید_ایران، رشد تیزبینی و تیزهوشی خود را به منصه ظهور برسانند.
بیادبی و توحش رفتاری پزشکیان، چه تناسبی با #مقام_ریاست_جمهوری دارد که باید ویترین جهانی #شخصیت_ایرانی باشد؟!
برخوردهای چارواداری پزشکیان، آنقدر تهی بودن وی را جار زد که باید به آنهایی که وی را #پشمکیان مینامند، حق داد!
..ادامه دارد.
✍️سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۴/۱۲
🆔@chelcheraaqHM
💠
🎲گروه هماندیشی چلچراغ معارف و احکام
🙏
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎 @SMHM212
بسوی آزادی! (= #زن_زندگی_آزادی؟!)
⁉️ کدام آزادی؟ آزادی از چه/که؟!
یکی دیگر از دُمخروسهای پزشتیان!
آزادی علیه آزادی(=بردگی و ذلت ایران)
پیامکی امروز دریافت کردم که شاید برای میلیونها ایرانی دیگر هم رفته است! فراخوانی که عنوان #بسوی_آزادی! آن مرا برد به ۵۵ سال پیش! زیرا #نبرد_تا_آزادی؛ اولین #فیلمنامه_سینمایی بود که بنده در سال ۱۳۵۸ نوشتم. اقتباسی بود از داستانی با همین عنوان از مرحوم #محمود_حکیمی. تصنیف آن در راستای امر خطیر #صدور_انقلاب_اسلامی بود.
👈ماجرای آنرا ۱۴۰۳/۲/۳۱ نوشتم👉
#آزادی (در کنار #استقلال و #جمهوری_اسلامی؛ یکی از شعارهای اصلی ما در ایجاد و پیشبرد #انقلاب_اسلامی بود و همچنان بعنوان یک #محور_راهبردی «نهضت+نظام اسلامی» (تجلی #نظام_ولایی) هست ولیکن این #مطلب_عظمی از اول، مطلق نبود و بلکه مشروط بود به شروطی که در قانون اساسی هم در ذیل #حقوق_ملت (اصول ۱۹ تا ۴۲ فصل سوم) تعریف و تحدید شده است. یعنی آزادی تا جایی دامنه دارد که سایر #حقوق_مسلم_ملت را تهدید و تخریب نکند. بنابراین افسارگسیخته نیست و صرفاً ارزش حمایتی (از کرامت انسانی #حریت_ایرانیان) را دارد و لذا هرگز بمفهوم #آزادی_شهوات نیست.
بنده در مطالعات عمیق و دقیق خود به این نتیجه رسیدم که #جایگاه_آزادی در تراز جایگاه #عدالت و #معنویت است. (چنانکه در بخش ۱۶ انتخاب با قرعهکشی نیز بدان اشاره کردم.) زیرا آزادی بدون عدالت و معنویت، چیزی نیست بجز #حیوانیت ضد انسانیت!
لذا باید پرسید؛ کدام آزادی؟ آزادی از ولایت؟! آزادی شیطانی؟!
✍سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۴/۱۳
🆔 @chelcheraaqHM
💠
🎲 چلچراغ معارف
🙏
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎 @SMHM212
باز هم رد پای #شیطان_پرستی؟!
عطف به مطالبی که در پیامی با عنوان «جهالت یا خباثت در وزارت کشور دولت؟!» در باره ارتباط مشکوک تخصیص ضریب عدد ۱۱ به نامزدها (۲۲ به پزشکیان و ۴۴ به جلیلی و...) به امکان نفوذ و تسلط شیطانپرستها در انتخابات، نکاتی را مورد اشاره قرار دادم.
در مناظرات این هفته هم عدد ۱۱ موجب حساسیت شد! مجری هر دو مناظره دور دوم، اعلام کرد که ایرانیان را به استودیوی ۱۱ تلویزیون (بدون پاسداری فارسی!) خوشآمد میگوید!
رسانه ملی، دارای استودیوهای متعددی است از قبیل؛ صبا، ایران ما، اربعین، ۹۰، کودک، خبر و امثالهم ولیکن چند سالی است که استودیوهای جدیدالاحداث یا مورد نوسازی خود را با اعداد نامگذاری میکند! و بزرگترین و مجهزترین استودیوی خود را «استودیو ۱۱» نامیده است که محل تهیه مناظرات #ریاست_جمهوری هم بوده است.
در ظاهر، مسئله خاصی نیست ولیکن با توجه به روابط سیتماتیک #یهود_عنود با شیطانپرستی و نفوذ یهودیهای مخفی در دستگاههای #جمهوری_اسلامی_ایران از جمله سازمان عریض و طویل صدا و سیمای آن، بنظر نمیرسد که خوشبینی در این مسئله، روا باشد.
استفاده از اعداد در نامگذاریها اشکالی ندارد حتی اگر ضریبی از ۱۱ باشد. چنانکه پلیس ۱۱۰ برگرفته از جمع ابجدی «ع.ل.ی» است ولو اینکه ضریبی از ۱۱ هم است. ولیکن زمانی اینگونه قضایا مسئلهساز میشود که پای اتحاد شوم «شیطان+یهود» به میان میآید!
در خصوص «مصادره اعداد الهی توسط شیاطین»، بزودی توضیحات بیشتری تهیه و تقدیم خواهم کرد انشاءالله
...ادامه دارد.
✍ سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۴/۱۴
🆔 @chelcheraaqHM
💠
🎲 چلچراغ
🙏
♨️ در مورد همسران موقت دکتر پزشکیان
در تبریز دو روایت در مورد پزشکیان شنیدم.
یکی اینکه پزشکیان بعد از درگذشت همسرش دیگر ازدواج نکرد.
برخیها این را نشانه وفاداری به همسرش دانستند و برخیها ناتوانی او در انتخاب همسر مناسبی که بتواند برای فرزندانش مادری هم بکند و برخیها هم تأکید میکردند که شاید او کسی را در بین آذریها لایق ازدواج با خود که جراح قلب بود نمیدید!
♨️و اما روایت دیگر این بود که او نیاز خود به همسر را از طریق ازدواجهای موقت مکرر برطرف میکرد.
قطب زاده وزیر خارجه اول انقلاب که به دلیلی توطئه برای قتل حضرت امام (ره) اعدام شد مجرد بود و وقتی از او سوال میکردند که چرا ازدواج نمیکند با یک ضربالمثل فرانسوی پاسخ میداد که "به خاطر یک لیوان شیر که آدم در خانهاش گاو نگه نمیدارد."
از نظر بنده مرز مورد نظر، حلال و حرام خداست و اگر صیغه هم کرده باشد گناهی مرتکب نشده است اما آیا این حدیث که "نماز فرد متأهل ۷۰ برابر نماز مجرد ثواب دارد" شامل داشتن "همسران متعدد موقت" هم میشود هم صدق میکند یا نه را نمیدانم. ولی اینکه رئیس جمهورمان فردی مجرد باشد را درست نمیدانم.
#قدیری_ابیانه
☝️از پیامهای وارده☝️
نقدونظر #حم
👌 خبط شورای نگهبان
در بررسی تجرد پزشکیان
😳 شرط تأهل؛ برای مسجد، آری
برای جمهوری اسلامی ایران، نه😳
اخیراً در روستای فصلی چند ۱۰۰ نفره ما، شورای آن اعلام کرد که لازمست تعدادی از اهالی برای عضویت در #هیئت_امناء_مسجد کوچک آن (با جماعتی معمولاً زیر تعداد انگشتان یک دست)، کاندیدا شوند که یکی از شرایط نامزدی، داشتن تأهل است. فلذا بنده که همسرم را در #فتنه_کروناهراسی از دست دادم و هنوز نتوانستهام همسر جدیدی برای خود اختیار نمایم، نتوانستم نامزد هیئت امناء مسجدی بشوم که بعضاً (زمانی که به روستای محل زادگاهم و اراضی میراثی خود سرکشی میکنم) امام جماعت آن هم میشوم!
آری! #تأهل بعنوان یکی از «شرایط عضویت در هیئت امناء مساجد» لحاظ شده است ولیکن برای «ریاست جمهوری اسلامی ایران» چنین شرط مهمی، لحاظ نشده است! و حال آنکه جمهوری اسلامی ایران؛ بزرگترین #حرم_الهی در جهان امروز است.
⁉️ آیا «بزرگترین #قوه_ملی ایران»، خفیفتر از یک مسجدی در یک روستای دور افتاده است؟!
وقتی #خانواده در «نهضت+نظام اسلامی» دارای جایگاهی راهبردی است، چرا «تأهل» نباید از شرایط عمومی #رئیس_جمهور برشمرده بشود؟!
شاید گفته شود؛ #تأهل_اسلامی از مفاد قانون اساسی؛ «دارای حسن سابقه و امانت و تقوی، مؤمن و معتقد به؛ مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور» قابل استخراج است.
اگر چنین است، پس چرا مجرد یا متأهل بودن پزشکیان مورد توجه هیئت بررسی شرایط عمومی وی، مورد توجه قرار نگرفته است؟!
و شاید هم گفته شود که این مطلب در عبارت #رجال نهفته است. یعنی رجال کسی است که رجولیت دارد و بالتبع کسی که دهها سال بدون همسر سر کرده است، فاقد آنست. خب! اگر چنین است پس چرا #شورای_نگهبان وی را از مصادیق رجال، معرفی کرده است؟!
و اگر توجیه شود که زندگی با همسر/همسران موقت و صیغهای، جبران مافات میکند، پس تکلیف #نهاد_خانواده چه میشود؟! (دقت شود که بحث در باره یک شهروند معمولی و عادی مثل بنده نیست بلکه در باره شاکله شخصیتی و شرایط کسی است که در سطح جهانی، باید نماد بارز #شخصیت_ملی #ایرانیان باشد.)
چگونه میشود که #نظام_ولایی، هم داعیهدار #صدور_ارزشهای_انقلاب_اسلامی به همه دنیا باشد و هم به تمام #ملل_جهان بگوید که مردان میتوانند بصورت #مجرد و بدون نیاز به همسر هم زندگی بکنند؟! و خانواده، ارزش چندان مهمی نیست! (و تشکیل خانواده فقط برای بار اول لازم است! و اگر بر فرض مثال، همه مردان و زنان به هر علتی، مجرد شدند، همه میتوانند به #زندگی_مجردی خود ادامه بدهند!) آیا #دنیای_سالم انسانی این #تناقض و این دکترین مبتنی بر #فروپاشی_خانواده را از ما میپذیرد؟!
براستی این چه #خبط و خطایی بود که شورای محترم نگهبان، مرتکب آن شد؟! و حال چگونه باید این پلشتی (برای امر پلیدی) را جبران نماید؟!
آیا شورای نگهبان میتواند به علت چنین نقصی در شرایط عمومی، #احراز_صلاحیت پزشکیان را مورد بازنگری قرار بدهد؟!
شورای نگهبان ممکنست ادعا نماید که توقع بررسی #شرط_تأهل وقتی که در قانون نیامده است، تکلیفی قانونی بر عهده این شورا نبوده است ولیکن لازمست در #بازنگری_قانون_اساسی، این مطلب مهم، مورد توجه قرار بگیرد انشاءالله.
آیا #ولی_فقیه میتواند از #تنفیذ_مشروعیت به پزشکیان (در صورت کسب #مقبولیت_ملی با آراء اکثریت مردم) امساک بورزد؟!
از لحاظ قانونی، آری ولیکن به چه قیمتی؟! (از لحاظ #عدم_تمکین شورشیان و اغتشاشگران فتنه #زن_زندگی_آزادی و احتمال تمردها و توحشهای خونین منتهی به #جنگ_داخلی)
#فتنه_اکبر
#مسعود_پزشکیان
#سعید_جلیلی
✍سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۴/۱۴
🆔 @chelcheraaqHM
💠
🎲 هماندیشی چلچراغ معارف
🙏
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎@SMHM212
آسیبشناسی پیشبینیها
(بخش هشتم):
#خصائل_اصلح
قصد بنده از اشاره به برخی حاشیههای انتخاباتی (مثل تجرد #مسعود_پزشکیان، تموج اعداد منسوب به شیطانپرستان در #وزارت_کشور و رسانه ملی) در مقالات پیشین خود، حاشیهسازی نیست بلکه توجه به حواشی مغفولی است که میتواند بر نتیجه انتخابات، تأثیرگذار باشد فلذا قابل توجه و نقادی و سؤال هستند.
در دنیایی که #رؤسای_جمهور قریب باتفاق کشورهای دنیا در سفرهای خارج از کشور خود، همسر خود را هم همراه خود برده و حتی وارد #جلسات_رسمی میکنند، احتمالاً به معنای اینست که #خانواده در نزد آنها یا ملت آنها، جایگاه مهمی دارد و همسر همراه، نقش مکمل قابل چشمگیر شدن دارد. و حداقل اینگونه وانمود میکنند.
حال در #جمهوری_اسلامی_ایران که بهترین داعیهدار بحق #نهاد_خانواده و #حقوق_زن در جهان است، یالغوزی را در معرض #انتخاب_ملت قرار دادهایم که اگر به #ریاست_جمهوری برسد و سفرهای خارجی خود را آغاز نماید (خصوصاً که ادعا میکند حلاّل همه مشکلات کشور، خارجیها هستند و حل مشکلات ملت، رهین روابط با خارجیها است! و صمیمانه با آنها باید مذاکره و معامله کرد!)، زنی بعنوان همسر که در #کانون_خانواده است، همراه او نخواهد بود!
چنین حاشیهای در دنیایی که «نهضت+نظام اسلامی» متهم به #زن_ستیزی شده است و عدهای #زامبی_وحشی هم خیابانهای پایتخت را با شعار منحوس و #شیطانی و نفسانی #زن_زندگی_آزادی، قُرُق و متلوث کردهاند، مسئله کوچک و بیاهمیتی نیست.
یا وقتی که طبق #قانون؛ در فقدان ناگهانی #رئیس_جمهور، هیئتی مرکب از #معاون_اول و #رئیس_مجلس و رئیس_قضائیه مسئول برگزاری انتخابات عاجلی میشوند، چه وجاهتی دارد که یکی از اعضای این هیئت (قالیباف)، ایضاً بعنوان #نامزد ریاست جمهوری، وارد #میدان بشود؟!
چطور میشود در حالی که دنبال قانونی کردن «محکومیت و حاکمیت #تعارض_منافع» باشیم و از طرفی رئیس #قوه_مقننه در تعارض منافع آشکاری وارد رقابت بر سر ریاست #قوه_مجریه شود؟!
و یا در تکاپو و ضربالعجلی که #دولت و #ملت برای به کرسی نشاندن یکی از نامزدهای ریاست جمهوری را دارند و #رسانه_ملی میتواند در #انتخاب_ملت، مؤثرترین نقش را داشته باشد، میبینیم که برادر یکی از نامزدهای ریاست جمهوری (وحید جلیلی)، در جایگاه «قائممقام فرهنگی رئیس رسانه ملی» نشسته است؟! و نه حاضر است برای مدتی کمتر از دو ماه، موقتاً از قائممقامی رسانه ملی استعفاء بدهد تا شائبه هیچگونه تعارض منافعی بوجود نیاید؟! و نه حاضر است از عضویت #جبهه_پایداری، کنارهگیری نماید ولو برای دو ماه! آنهم در فضایی که #بهترین_نامزد #دوره_چهاردهم ریاست جمهوری، متهم است به اینکه #جریان_مرموز جبهه پایداری (مشکوک به عاملیت #صهیونیزم_انگلیسی) را نمایندگی میکند!
چه لزومی دارد، انتخابات ریاست جمهوری ما که جنبه مشروعیتی در تراز تقدس دارد، به چنین حواشی مخدوشی، آلودگی داشته باشد؟!
معمولاً ما به طلبهها توصیه میکنیم؛
الا یا ایها الطلاب ناشی!
علیکم بالمتون لا بالحواشی
ولیکن از حاشیههایی غفلت میکنیم که اصل متن را بر باد میدهند! و #سرمایه_ملی ما را به یغما میبرند!
بعضی از حاشیهها را نباید بسادگی مورد اغماض قرار داد!
وقتی که؛ طبق اصل ۱۳۱ #قانون_اساسی (بعد از بازنگری ۱۳۶۸)؛ «در صورت فوت، عزل، استعفاء، غیبت یا بیماری بیش از دو ماه رئیسجمهور و یا در موردی که مدت ریاست جمهوری پایان یافته و رئیسجمهور جدید بر اثر موانعی هنوز انتخاب نشده یا امور دیگری از این قبیل، معاون اول رئیسجمهور با موافقت رهبری اختیارات و مسئولیتهای وی را بر عهده میگیرد و شورائی متشکل از #رئیس_مجلس، #رئیس_قوه_قضائیه و #معاون_اول رئیسجمهور موظف است ترتیبی دهد که حداکثر ظرف مدت پنجاه روز رئیسجمهور جدید انتخاب شود، در صورت فوت معاون اول یا امور دیگری که مانع انجام وظایف وی گردد و نیز در صورتی که رئیسجمهور معاون اول نداشته باشد #مقام_رهبری فرد دیگری را به جای او منصوب میکند.»،
چرا باید اجازه بدهیم؛ جناب آقای (حاج/سردار/خلبان/دکتر) محمدباقر قالیباف، که عضو اصلی «شورای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳» بود و است، همزمان بتواند نامزد ریاست جمهوری هم بشود؟! آیا این مسئله، مصداقی بارز از #تعارض_منافع نیست؟!
قسمت اول مقاله تعارض منافع را در 👈 اینجا 👉 ببینید.
خطر جبهه پایداری را در 👈 اینجا 👉 ببینید.
...ادامه دارد.
✍️ سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۴/۱۴
🆔 کانال @chelcheraaqHM
💠
🎲 گروه هماندیشی چلچراغ معارف و احکام
🙏
هدایت شده از مقالات حسینی منتظر
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎@SMHM212
آسیبشناسی پیشبینیها
(بخش هشتم):
#خصائل_اصلح
قصد بنده از اشاره به برخی حاشیههای انتخاباتی (مثل تجرد #مسعود_پزشکیان، تموج اعداد منسوب به شیطانپرستان در #وزارت_کشور و رسانه ملی) در مقالات پیشین خود، حاشیهسازی نیست بلکه توجه به حواشی مغفولی است که میتواند بر نتیجه انتخابات، تأثیرگذار باشد فلذا قابل توجه و نقادی و سؤال هستند.
در دنیایی که #رؤسای_جمهور قریب باتفاق کشورهای دنیا در سفرهای خارج از کشور خود، همسر خود را هم همراه خود برده و حتی وارد #جلسات_رسمی میکنند، احتمالاً به معنای اینست که #خانواده در نزد آنها یا ملت آنها، جایگاه مهمی دارد و همسر همراه، نقش مکمل قابل چشمگیر شدن دارد. و حداقل اینگونه وانمود میکنند.
حال در #جمهوری_اسلامی_ایران که بهترین داعیهدار بحق #نهاد_خانواده و #حقوق_زن در جهان است، یالغوزی را در معرض #انتخاب_ملت قرار دادهایم که اگر به #ریاست_جمهوری برسد و سفرهای خارجی خود را آغاز نماید (خصوصاً که ادعا میکند حلاّل همه مشکلات کشور، خارجیها هستند و حل مشکلات ملت، رهین روابط با خارجیها است! و صمیمانه با آنها باید مذاکره و معامله کرد!)، زنی بعنوان همسر که در #کانون_خانواده است، همراه او نخواهد بود!
چنین حاشیهای در دنیایی که «نهضت+نظام اسلامی» متهم به #زن_ستیزی شده است و عدهای #زامبی_وحشی هم خیابانهای پایتخت را با شعار منحوس و #شیطانی و نفسانی #زن_زندگی_آزادی، قُرُق و متلوث کردهاند، مسئله کوچک و بیاهمیتی نیست.
یا وقتی که طبق #قانون؛ در فقدان ناگهانی #رئیس_جمهور، هیئتی مرکب از #معاون_اول و #رئیس_مجلس و رئیس_قضائیه مسئول برگزاری انتخابات عاجلی میشوند، چه وجاهتی دارد که یکی از اعضای این هیئت (قالیباف)، ایضاً بعنوان #نامزد ریاست جمهوری، وارد #میدان بشود؟!
چطور میشود در حالی که دنبال قانونی کردن «محکومیت و حاکمیت #تعارض_منافع» باشیم و از طرفی رئیس #قوه_مقننه در تعارض منافع آشکاری وارد رقابت بر سر ریاست #قوه_مجریه شود؟!
و یا در تکاپو و ضربالعجلی که #دولت و #ملت برای به کرسی نشاندن یکی از نامزدهای ریاست جمهوری را دارند و #رسانه_ملی میتواند در #انتخاب_ملت، مؤثرترین نقش را داشته باشد، میبینیم که برادر یکی از نامزدهای ریاست جمهوری (وحید جلیلی)، در جایگاه «قائممقام فرهنگی رئیس رسانه ملی» نشسته است؟! و نه حاضر است برای مدتی کمتر از دو ماه، موقتاً از قائممقامی رسانه ملی استعفاء بدهد تا شائبه هیچگونه تعارض منافعی بوجود نیاید؟! و نه حاضر است از عضویت #جبهه_پایداری، کنارهگیری نماید ولو برای دو ماه! آنهم در فضایی که #بهترین_نامزد #دوره_چهاردهم ریاست جمهوری، متهم است به اینکه #جریان_مرموز جبهه پایداری (مشکوک به عاملیت #صهیونیزم_انگلیسی) را نمایندگی میکند!
چه لزومی دارد، انتخابات ریاست جمهوری ما که جنبه مشروعیتی در تراز تقدس دارد، به چنین حواشی مخدوشی، آلودگی داشته باشد؟!
معمولاً ما به طلبهها توصیه میکنیم؛
الا یا ایها الطلاب ناشی!
علیکم بالمتون لا بالحواشی
ولیکن از حاشیههایی غفلت میکنیم که اصل متن را بر باد میدهند! و #سرمایه_ملی ما را به یغما میبرند!
بعضی از حاشیهها را نباید بسادگی مورد اغماض قرار داد!
وقتی که؛ طبق اصل ۱۳۱ #قانون_اساسی (بعد از بازنگری ۱۳۶۸)؛ «در صورت فوت، عزل، استعفاء، غیبت یا بیماری بیش از دو ماه رئیسجمهور و یا در موردی که مدت ریاست جمهوری پایان یافته و رئیسجمهور جدید بر اثر موانعی هنوز انتخاب نشده یا امور دیگری از این قبیل، معاون اول رئیسجمهور با موافقت رهبری اختیارات و مسئولیتهای وی را بر عهده میگیرد و شورائی متشکل از #رئیس_مجلس، #رئیس_قوه_قضائیه و #معاون_اول رئیسجمهور موظف است ترتیبی دهد که حداکثر ظرف مدت پنجاه روز رئیسجمهور جدید انتخاب شود، در صورت فوت معاون اول یا امور دیگری که مانع انجام وظایف وی گردد و نیز در صورتی که رئیسجمهور معاون اول نداشته باشد #مقام_رهبری فرد دیگری را به جای او منصوب میکند.»،
چرا باید اجازه بدهیم؛ جناب آقای (حاج/سردار/خلبان/دکتر) محمدباقر قالیباف، که عضو اصلی «شورای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳» بود و است، همزمان بتواند نامزد ریاست جمهوری هم بشود؟! آیا این مسئله، مصداقی بارز از #تعارض_منافع نیست؟!
قسمت اول مقاله تعارض منافع را در 👈 اینجا 👉 ببینید.
خطر جبهه پایداری را در 👈 اینجا 👉 ببینید.
...ادامه دارد.
✍️ سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۴/۱۴
🆔 کانال @chelcheraaqHM
💠
🎲 گروه هماندیشی چلچراغ معارف و احکام
🙏
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎@SMHM212
آسیبشناسی پیشبینیها
(بخش نهم):
#خصائل_اصلح
⁉️ جامعه هدف آقای قالیباف!
(ادامه سؤالات مطروحه در بخش پنجم این سلسله ذیل فراز «قالیباف جواب بدهد»):
👌 این ۳٫۴۰۰٫۰۰۰ نفری که رأی خود را نثار تو کردند، از دو حال خارج نیست:
الف) نتیجه تبلیغات و تأثیرات کسانی است که از تو حمایت کردند (که عمدتاً خود را در جبهه #نظام_انقلابی تعریف میکنند)، فبهاالمراد! حال نوبت آنست که همه را بسوی آقای جلیلی هدایت نمایند.
و این عده قاعدتاً از اول باید سراغ جلیلی میآمدند ولیکن خودت و دارودستهات، راهزنی کردید و دنبال خودتان کشانیدید! و حال دست خودتان است که آنها را به صاحب اصلیشان برگردانید.
در اینصورت هیچ دغدغهای در بین نیست و رقیب بدسگال و بدسرشت، ناکام خواهد شد و به لانه خود خواهد خزید تا مجال دگری جستجو کند!
اگر این فرضیه، قرین واقعیت و صحت باشد، نتیجه دخالت تو در این انتخابات، ضربه سنگینی بر پیروزی جلیلی در مرحله اول بود و ثمره آن، همین دو قطبی خیلی زمختی است که پدید آورد و فقط باید خدا به خیر بگذراند!
ب) کسانی هستند که قاعدتاً باید از اول سراغ پزشکیان میرفتند ولیکن بنا به ملاحظاتی (از جمله وجود تو در صحنه رقابت)، #صورتی بودن را بر سبزوبنفش بودن ترجیح میدادند و حال که تو از مدار خارج شدی، به اصل خود بازگشته و به دامن پزشکیان و حامیان اژدهاصفت او سقوط خواهند کرد و هیچ وقعی هم به نهی تو و حامیان خاماندیش تو نخواهند نهاد.
در اینصورت، تو قهرمانی هستی که مانع پیروزی رقیب در مرحله اول شدهای ولیکن برای مرحله دوم، دستت خالی است!
اگر چنین وضعیتی پیش آمد، باید جواب بدهی که چرا برای خودت لشگر بیخاصیتی از آنهمه سردار و روحانی و مداح ووو... تدارک دیدی که به تعداد خودشان هم نتوانستند برای تو رأیآوری داشته باشند؟!
یعنی تکلیف دعوت تصریحی آنهمه افراد سرشناس و حتی توصیه تلویحی نامزدهای مستعفی برای رأی به تو چه میشود؟!
به عبارتی روشنتر؛
الف) اگر بگوییم که گرایش این ۳٫۴ میلیون نفر، صرفاً بخاطر جذابیت شخص قالیباف بوده است و
اولاً کسانی نیستند که متأثر از حامیان و هواداران قالیباف بوده باشند و
ثانیاً کسانی نیستند که اگر قالیباف نیامده بود، اساساً پای در حوزه رأیگیری مینهادند،
در اینصورت، قاعدتاً باید پذیرفت که شما میتوانی از این جذابیت کاریزماتیک و مقبولیت خود در نزد آنها استفاده کنی و همه آنها را بسوی جلیلی سوق بدهی که در مرحله دوم دادهای ولیکن این فرضیه زمانی اثبات میشود که اگر همین نسبت مرحله اول در مرحله دوم هم برقرار باشد، رأی جلیلی به ۱۲٫۸۰۰٫۰۰۰ افزایش یابد. در اینصورت با ضرس قاطع میتوان ادعا کرد که همه آن ۱۵٪ دوم قالیباف، اینبار با بصیرت تمام بجای قالیباف، به جلیلی رأی دادند! وگرنه فرضیه پوچی است.
مضافاً که اگر این فرضیه اگر اثبات شود، چه آبرویی برای آنهایی میماند که در حمایت از تو وارد میدان شدند؟!
و اما اگر این ۳٫۴۰۰٫۰۰۰ نفر حاصل دعوت و توصیه حامیان سرشناس قالیباف است، معلوم میشود که پایگاه اجتماعی وی و تمام حامیانش حدود یک سوم جلیلی بوده است و لذا اساساً نباید وارد معرکه میشدند ولیکن بدون شناخت حتی نسبی جامعه، قالیباف با اتکاء به اوهام خود و دلگرمی به حمایت پوچ هواداران خود ورود کرد و در نتیجه، متأسفانه باعث شکست جلیلی در مرحله اول شد و بالتبع مرحله دوم را هم به «سراشیبی خطرناک تشدید دو قطبی شدن جامعه»، افکند که چنین «تحمیل وضعیت»ی را باید در تراز #خیانت، ارزیابی کرد، اگر رقیب #جبهه_انقلاب پیروز شود. زیرا پایداری #نظام_ولایی را در معرض آسیب قرار داده است.
ب) و اما اگر بگوییم که این ۳٫۴۰۰٫۰۰۰ نفر همان ۱۵٪ اول قالیباف هستند که از اول میخواستند به پزشکیان رأی بدهند اما قالیباف مانع از گسیل آنها به سبد پزشکیان شد وگرنه پزشکیان برنده میشد!
در اینصورت، دیگر هیچ مقبولیت و آبرویی برای حامیان قالیباف باقی نمیماند و آنها بعد از این باید خیلی با احتیاط و نهایت اعتذار و تواضع، ابراز وجود و احیانا اظهار نظر بکنند و با شناخت جایگاه واقعی خود، دیگر هرگز نباید وارد میدانداری شوند و خود را پرچمدار بخشی از جامعه بپندارند.
ناگفته نماند که نیت قالیباف، همان است که ادعا کرد (پیشگیری از بازگشت کشور به یک دهه عقبتر توسط دولت سوم روحانی یا دولت هفتم مدعیان اصلاحطلبی) و خیلی هم مشتاق بود که قهرمان چنین ممانعتی بشود ولیکن در خوشبینانهترین حالت، فقط ۳٫۴۰۰٫۰۰۰ نفر چنین نقشی را به وی دادند و ۳ برابر آنها، خواستند این نقش را به جلیلی بسپارند.
اگرچه ۱۰٫۴۰۰٫۰۰۰ نفر هم مشتاق بازگشت به تداوم وضعیتی شدند که رفسنجانی، خاتمی و روحانی برای ملت رقم زدند! و ایبسا بیش از این رقم را در مرحله دوم این انتخابات، شاهد باشیم!
که در آنصورت ...
...ادامه دارد.
✍️سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۴/۱۴
🆔 @chelcheraaqHM
💠
🎲 گروه چلچراغ
🙏
هدایت شده از مقالات حسینی منتظر
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎@SMHM212
آسیبشناسی پیشبینیها
(بخش نهم):
#خصائل_اصلح
⁉️ جامعه هدف آقای قالیباف!
(ادامه سؤالات مطروحه در بخش پنجم این سلسله ذیل فراز «قالیباف جواب بدهد»):
👌 این ۳٫۴۰۰٫۰۰۰ نفری که رأی خود را نثار تو کردند، از دو حال خارج نیست:
الف) نتیجه تبلیغات و تأثیرات کسانی است که از تو حمایت کردند (که عمدتاً خود را در جبهه #نظام_انقلابی تعریف میکنند)، فبهاالمراد! حال نوبت آنست که همه را بسوی آقای جلیلی هدایت نمایند.
و این عده قاعدتاً از اول باید سراغ جلیلی میآمدند ولیکن خودت و دارودستهات، راهزنی کردید و دنبال خودتان کشانیدید! و حال دست خودتان است که آنها را به صاحب اصلیشان برگردانید.
در اینصورت هیچ دغدغهای در بین نیست و رقیب بدسگال و بدسرشت، ناکام خواهد شد و به لانه خود خواهد خزید تا مجال دگری جستجو کند!
اگر این فرضیه، قرین واقعیت و صحت باشد، نتیجه دخالت تو در این انتخابات، ضربه سنگینی بر پیروزی جلیلی در مرحله اول بود و ثمره آن، همین دو قطبی خیلی زمختی است که پدید آورد و فقط باید خدا به خیر بگذراند!
ب) کسانی هستند که قاعدتاً باید از اول سراغ پزشکیان میرفتند ولیکن بنا به ملاحظاتی (از جمله وجود تو در صحنه رقابت)، #صورتی بودن را بر سبزوبنفش بودن ترجیح میدادند و حال که تو از مدار خارج شدی، به اصل خود بازگشته و به دامن پزشکیان و حامیان اژدهاصفت او سقوط خواهند کرد و هیچ وقعی هم به نهی تو و حامیان خاماندیش تو نخواهند نهاد.
در اینصورت، تو قهرمانی هستی که مانع پیروزی رقیب در مرحله اول شدهای ولیکن برای مرحله دوم، دستت خالی است!
اگر چنین وضعیتی پیش آمد، باید جواب بدهی که چرا برای خودت لشگر بیخاصیتی از آنهمه سردار و روحانی و مداح ووو... تدارک دیدی که به تعداد خودشان هم نتوانستند برای تو رأیآوری داشته باشند؟!
یعنی تکلیف دعوت تصریحی آنهمه افراد سرشناس و حتی توصیه تلویحی نامزدهای مستعفی برای رأی به تو چه میشود؟!
به عبارتی روشنتر؛
الف) اگر بگوییم که گرایش این ۳٫۴ میلیون نفر، صرفاً بخاطر جذابیت شخص قالیباف بوده است و
اولاً کسانی نیستند که متأثر از حامیان و هواداران قالیباف بوده باشند و
ثانیاً کسانی نیستند که اگر قالیباف نیامده بود، اساساً پای در حوزه رأیگیری مینهادند،
در اینصورت، قاعدتاً باید پذیرفت که شما میتوانی از این جذابیت کاریزماتیک و مقبولیت خود در نزد آنها استفاده کنی و همه آنها را بسوی جلیلی سوق بدهی که در مرحله دوم دادهای ولیکن این فرضیه زمانی اثبات میشود که اگر همین نسبت مرحله اول در مرحله دوم هم برقرار باشد، رأی جلیلی به ۱۲٫۸۰۰٫۰۰۰ افزایش یابد. در اینصورت با ضرس قاطع میتوان ادعا کرد که همه آن ۱۵٪ دوم قالیباف، اینبار با بصیرت تمام بجای قالیباف، به جلیلی رأی دادند! وگرنه فرضیه پوچی است.
مضافاً که اگر این فرضیه اگر اثبات شود، چه آبرویی برای آنهایی میماند که در حمایت از تو وارد میدان شدند؟!
و اما اگر این ۳٫۴۰۰٫۰۰۰ نفر حاصل دعوت و توصیه حامیان سرشناس قالیباف است، معلوم میشود که پایگاه اجتماعی وی و تمام حامیانش حدود یک سوم جلیلی بوده است و لذا اساساً نباید وارد معرکه میشدند ولیکن بدون شناخت حتی نسبی جامعه، قالیباف با اتکاء به اوهام خود و دلگرمی به حمایت پوچ هواداران خود ورود کرد و در نتیجه، متأسفانه باعث شکست جلیلی در مرحله اول شد و بالتبع مرحله دوم را هم به «سراشیبی خطرناک تشدید دو قطبی شدن جامعه»، افکند که چنین «تحمیل وضعیت»ی را باید در تراز #خیانت، ارزیابی کرد، اگر رقیب #جبهه_انقلاب پیروز شود. زیرا پایداری #نظام_ولایی را در معرض آسیب قرار داده است.
ب) و اما اگر بگوییم که این ۳٫۴۰۰٫۰۰۰ نفر همان ۱۵٪ اول قالیباف هستند که از اول میخواستند به پزشکیان رأی بدهند اما قالیباف مانع از گسیل آنها به سبد پزشکیان شد وگرنه پزشکیان برنده میشد!
در اینصورت، دیگر هیچ مقبولیت و آبرویی برای حامیان قالیباف باقی نمیماند و آنها بعد از این باید خیلی با احتیاط و نهایت اعتذار و تواضع، ابراز وجود و احیانا اظهار نظر بکنند و با شناخت جایگاه واقعی خود، دیگر هرگز نباید وارد میدانداری شوند و خود را پرچمدار بخشی از جامعه بپندارند.
ناگفته نماند که نیت قالیباف، همان است که ادعا کرد (پیشگیری از بازگشت کشور به یک دهه عقبتر توسط دولت سوم روحانی یا دولت هفتم مدعیان اصلاحطلبی) و خیلی هم مشتاق بود که قهرمان چنین ممانعتی بشود ولیکن در خوشبینانهترین حالت، فقط ۳٫۴۰۰٫۰۰۰ نفر چنین نقشی را به وی دادند و ۳ برابر آنها، خواستند این نقش را به جلیلی بسپارند.
اگرچه ۱۰٫۴۰۰٫۰۰۰ نفر هم مشتاق بازگشت به تداوم وضعیتی شدند که رفسنجانی، خاتمی و روحانی برای ملت رقم زدند! و ایبسا بیش از این رقم را در مرحله دوم این انتخابات، شاهد باشیم!
که در آنصورت ...
...ادامه دارد.
✍️سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۴/۱۴
🆔 @chelcheraaqHM
💠
🎲 گروه چلچراغ
🙏
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎 @SMHM212
آسیبشناسی پیشبینیها
(بخش دهم):
... که در آنصورت باید گفت؛ خود کرده را تدبیر چیست؟!
(بعضی از دوستان، میپرسند که چرا دست از سر #قالیباف بر نمیدارید؟! قالیباف تمام شد و حالا در وضعیت دیگری هستیم و...
خب! این مبحث را از آن جهت سعی کردم قبل از مرحله دوم #انتخابات، برجسته نمایم که در مباحث «آسیبشناسی علل شکست» احتمالی (العیاذ بالله)، آدرسها را اشتباهی نرویم! انشاءالله)
حکایت انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ را میتوان به خانه دوستی تشبیه کرد که صاحب آن بقول معروف، با هزار و یک بدبختی و مکافات، سفتکاری (خاکبرداری، فونداسیون، اسکلت، سقف و دیوارها و سیمانکاری) آنرا با اوستابنّای نسبتاً خوبی انجام داده است و حال میخواهد نازککاری (گچکاری، کاشیکاری، آینهکاری، گچبری و نصب انواع تجهیزات مختلف) آنرا به معمار جدیدی بسپارد و تصادفاً دو تا معمار هم بیشتر در شهر پیدا نمیشود و این بیچاره مجبور است، کار را به یکی از آنها واگذار نماید که اسمشان مشهور به جمال (اما جلیل) و جلال (اما جلاّل) است!
حال شما خبر داری که جمال نسبتاً کار بلد است و جلال نه تنها کاربلد نیست بلکه بعلت ارتباط با اراذل و اوباش شهر، خواسته یا ناخواسته در پی غارت و تجاوز و انفجار و انهدام این خانه دوست شماست.
در اینصورت شما باید به دوست خود مشاوره بدهید که انتخاب درستی داشته باشد وگرنه ممکنست نه تنها تمام زحماتش بر باد رود بلکه خودش و خانوادهاش هم در معرض تجاوز و اتلاف جان قرار بگیرند.
همین که شما میخواهید به او هشدار بدهید، دوست شما متأثر از دروغهای #گله_شرور_شهر، در باره #کارآمدی جمال به تردید افتاده و میگوید، میترسم که جمال نتواند از پس کار برآید. چون همه میگویند که #تجربه چندانی ندارد و لذا شاید بهتر باشد که کار را به جلال بدهم.
و شما سعی میکنید که سوابق تجاوزات و غارتگریها و انفجارات و حتی مواد منفجره آماده به کار را به دوست خود نشان بدهید اما او در چنان تردیدی به سر میبرد که شاید ترتیباثری به هشدار و اخطار شما ندهد!
چه میماند برای گفتن بجز اینکه؛
آهای ایرانی! دکتر جلیلی اگر هم نتواند ایران تو را تکمیل نماید و بر جمال آن بیافزاید، لااقل آنرا منهدم نخواهد کرد و حال آنکه پزشکیان، بمحض بدست آوردن کلیدی که دارودسته وی همیشه دنبال آن بوده و هستند، ایران را به غارتگران و ویرانگران خواهد سپرد و خودش هم اگر شریک آنها نشود، مقاومتی نخواهد و نتوانست کرد و اگر احیاناً ممانعتی هم بورزد، توسط همانها که وی را دوره کردهاند از صحنه حذف خواهد شد.
کاری نکنیم که آیندگان بنویسند؛ ملتی که خود را به دست خود، تباه و نابود کرد!
خدا در قرآن: «وَ أَنْفِقُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَ لَا تُلْقُوا بِأَيْدِيكُمْ إِلَى التَّهْلُكَةِ ۛ وَ أَحْسِنُوا ۛ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُحْسِنِينَ» (سوره بقره/ آیه ۱۹۵)
و در راه خدا انفاق كنيد (و با ترك انفاق،) خود را به دست خود به هلاكت نياندازيد. و نيكى كنيد كه خداوند نيكوكاران را دوست مىدارد.
...ادامه دارد.
✍️ سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۴/۱۴
🆔 کانال @chelcheraaqHM
💠
🎲 گروه هماندیشی چلچراغ معارف و احکام
🙏