هدایت شده از صُدا ( صوت دروس اساتید حوزه)
📣📣📣📣
💡طرح تکمیلی کارگاه تقریر نویسی
(تمرین تقریر نویسی در گروه های مشاوره ای)
🔰 زیر نظر حجت الاسلام امین جواهری
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
@almorsalaat
هدایت شده از صُدا ( صوت دروس اساتید حوزه)
💡 طرح تکمیلی برای تمرین تقریرنویسی
🔸الحمدلله کارگاه تقریر نویسی در 5 جلسه با استقبال زیادی از طرف مخاطبین برگزار شد به طوری که به علت تکمیل ظرفیت از ثبت نام بعضی از متقاضیان معذور بودیم.
🔸عده ای از متقاضیان پیگیری دوره بعدی کارگاه تقریر نویسی و عده ای دیگر به دنبال استفاده از صوت های کلاس تقریر نویسی بودند. بسیاری از مخاطبین درخواست داشتند تا دوره ای به صورت مشاوره ای جهت تمرین تقریر نویسی زیر نظر استاد امین جواهری برگزار شود تا مباحث مطرح شده در کلاس به صورت عملی تمرین گردد.
🔸 با برنامه ریزی گروه علمی المرسلات و همکاری مجموعه صدا تصمیم گرفته شد که طرح تکمیلی تقریرنویسی در قالب گروه های مشاوره ای برگزار گردد.
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
🔈 علاوه بر کسانی که در دوره تقریر نویسی شرکت کردند، دوستانی که صوت 5 جلسه تقریر نویسی را از طریق لینک زیر استماع کنند، می توانند در طرح تکمیلی نیز شرکت کنند:
🌐 http://soda96.ir/taghrir/
👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻
♨️ گروه های مشاوره ای برای تمرین تقریر نویسی به سه دسته تقسیم می شوند:
🔅دسته اول: پنج جلسه جمع بندی منطق
🔅دسته دوم: پنج جلسه مقدمه الموجز اصول فقه
🔅دسته سوم: پنج جلسه عرض ذاتی از مباحث بدایه الحکمه
✅ برای شرکت در طرح باید یکی از گروه های مشاوره ای فوق را برای تمرین تقریر نویسی انتخاب کنید.
✅ اطلاعات بیشتر از ثبت نام در طرح تکمیلی و تمرینی تقریر نویسی زیر نظر استاد مشاور، در کانال آموزشی تقریر نویسی:
🌐 https://eitaa.com/joinchat/2867200080C11c65ce224
@almorsalaat
@soda96
tajmie-manabe-v-olgooye-tolid.mp3
3.33M
♻️#علوم_انسانی_اسلامی | ضابط تجمیع منابع نقلی چیست؟
🔰استاد علی فرحانی
🌀همانطور که در مباحث سابق بیان کرده ایم، یکی از مراحل اولیه تولید علوم انسانی، تجمیع منابع نقلی است. این مرحله در واقع همان کاری است که جناب شیخ حر عاملی در کتاب وسائل انجام داده است.
🌀استاد در این صوت، به مناسبت یکی از عبارات شیخ در رسائل، نکاتی در مورد ضرورت و چگونگی تجمیع منابع بیان می کنند. و میفرمایند در دستگاه اجتهادی امام خمینی، به این مسئله نیز پرداخته شده است.
#پای_درس_استاد #علوم_انسانی_اسلامی
@almorsalaat
📚#معرفی_کتاب | مرگی در نور (زندگینامه آخوند خراسانی)
🔰عبدالحسین مجید کفائی
⬇️لینک دانلود کتاب👇👇
eitaa.com/palmorsalaat/46
#کتابخانه_مجازی #اصول #زندگینامه
@almorsalaat
♨️هر کسی باید کار خودش را خوب انجام بدهد/ بدانید سرنوشت جمهوری اسلامی اعتزاز و اعتلا است، و سرنوشت دشمنان جمهوری اسلامی ذلّت و انحطاط است/ آن روز مردم از ایستادگی شما تشکّر میکنند.
🔰رهبر معظم انقلاب ۹۸/۱/۳۱
🔅من به شما عرض میکنم که این زحمات امروز هم تمام خواهد شد و میتواند با خرسندی تمام بشود؛ شرطش چیست؟ شرطش این است که آحاد ملّت ایران -بخصوص مسئولان در ردههای مختلف- کار خودشان را خوب انجام بدهند.
🔅بدانید سرنوشت جمهوری اسلامی اعتزاز و اعتلا است، و بدانید سرنوشت دشمنان جمهوری اسلامی ذلّت و انحطاط است؛ همهی قرائن این را به ما نشان میدهد و برای ما اثبات میکند و این اتّفاق خواهد افتاد. آن روز ممکن است افرادی از ماها نباشیم، امّا ملّت ایران هست، ملّت ایران زنده است، جریان انقلاب زنده است، جریان نظام مقدّس اسلامی زنده و سرحال و بانشاط است.
🔅از این روزها آن روز یاد خواهند کرد و خواهند گفت که یک روزی ملّت ایران «مَسَّتهُمُ البَأساءُ وَ الضَّرّاءُ وَ زُلزِلوا حَتّیٰ یَقولَ الرَّسولُ وَ الَّذینَ ءامَنوا مَعَه مَتیٰ نَصرُ اللهِ اَلا اِنَّ نَصرَ اللهِ قَریب»؛ آن روز مردم از حرکت شما، ایستادگی شما، مقاومت شما، خوب عمل کردن شما تشکّر میکنند، تقدیر میکنند، قدرش را میدانند، همچنان که ما امروز قدر رزمندگان دفاع مقدّس و شهدای دوران دفاع مقدّس را میدانم.
#تمدن_اسلامی #جهاد #کلام_ولی
@almorsalaat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تبرک جستن آیت الله بهجت به خاک کفش زائران حضرت معصومه
🔰آیت الله مصباح یزدی
#اهل_بیت #اخلاق_و_عرفان
@almorsalaat
#مراسم_مجازی (۲)
♨️وحدت حوزه و دانشگاه؛ چیستی، چرایی، چگونگی
🌐به حول و قوه الهی از روز یکشنبه ۹۹/۹/۲۳ تا پایان هفته، برنامه هایی را در کانال به مناسبت روز #وحدت حوزه و دانشگاه خواهیم داشت.
#سخنرانی_اساتید #معرفی_کتاب #بیانات_امامین #بیانات_بزرگان #معرفی_الگو #یادداشت #هم_اندیشی و...
📌نظرات، پیشنهادات و یادداشتهای خود را برای ما ارسال کنید.
#وحدت_حوزه_و_دانشگاه
@almorsalaat
⭕️#وحدت_حوزه_و_دانشگاه| لزوم ایجاد #پیوند و #تفاهم بین دو قشر مغز متفکر جامعه (حوزه و دانشگاه)
🔰امام خمینی (ره)
🔸توصیه این جانب آن است که نسل حاضر و آینده غفلت نکنند و دانشگاهیان و جوانان برومند عزیز هر چه بیشتر با روحانیان و طلاب علوم اسلامی، #پیوند دوستی و #تفاهم را محکم تر و استوارتر سازند و از نقشه ها و توطئه های دشمن غدار غافل نباشند و به مجرد آنکه فرد یا افرادی را دیدند که با گفتار و رفتار خود، درصدد است بذر نفاق بین آنان افکند، او را ارشاد و نصیحت نمایند و اگر تأثیر نکرد، از او روگردان شوند و او را به انزوا کشانند و نگذارند توطئه ریشه دواند که سرچشمه را به آسانی می توان گرفت. مخصوصا اگر در اساتید کسی پیدا شد که می خواهد انحراف ایجاد کند، او را ارشاد و اگر نشد، از خود و کلاس خود طرد کنند و این توصیه بیشتر متوجه روحانیون و محصلین علوم دینی است و توطئه ها در دانشگاه ها از عمق ویژه ای برخوردار است و هر دو قشر محترم که مغز متفکر جامعه هستند، باید مواظب توطئه ها باشند.
📚وصیت نامه امام خمینی (ره)
#وحدت_حوزه_و_دانشگاه
#در_مدرسه_امام_خمینی
@almorsalaat
02-گوهر جاوید-معرفی رساله انسان بعد الدنیا.mp3
14.24M
🔉#گوهر_جاوید(2)|معرفی رساله الانسان بعد الدنیا اثر علامه طباطبایی
🔰ارائه از: حجت الاسلام سیدمجتبی جواهری
📌 برگزار شده در ۹۹/۹/۲۰
⭕️عناوین کلی مطرح شده:
✨اهمیت بحث معاد
1️⃣اصل مشترک میان همه ادیان آسمانی (برانگیخته شدن و حیات پس از مرگ)
2️⃣کمبود داده های بشری از حیات پس از مرگ
3️⃣وجود متشابهات در ادله نقلی
4️⃣اختلافات علما در کیفیت معاد انسان پس از مرگ
5️⃣تبیین مسائل متعارض میان علم جدید و اصول معاد
✨ویژگی های مهم رساله انسان بعد الدنیا
1️⃣اهتمام اصلی به قرآن برای بررسی مسأله معاد و عدم تحمیل آموزه های غیر وحیانی بر آیات
2️⃣حل مسائل کلیدی و لاینحل در بحث معاد (فصل چهارم صفات قیامت)
3️⃣ترتیب رتبی فصول بر مراحل حیات انسان پس از مرگ
4️⃣اشاره کلی به زمینه های معقول و حکمی مدلول آیات قرآن (برزخ و عالم مثال)
5️⃣ارتباط این رساله با دو رساله انسان قبل الدنیا و انسان فی الدنیا
6️⃣رابطه این رساله با مطالب تفسیر المیزان
7️⃣توقف در امور فاقد دلیل معتبر و مبین
8️⃣تأیید مدلول آیات قرآن با احادیث و روایات در زمینه معاد
9️⃣حل تعارضات مسأله معاد با اصول پذیرفته شده علم امروز (فصل پنجم معاد جسمانی)
#در_محضر_علامه #عرفان #تفسیر
@almorsalaat
tarife-feghe-siasi.mp3
2.75M
🔉#فقه_سیاسی| سیاست به چه معناست؟
🔰استاد علی فرحانی
🔅استاد در این صوت به بازتعریف واژه #سیاست می پردازند و نگاهی متفاوت به این مقوله را بیان می کنند. این تعریف در نگاه ما به ادله نقلی و همچنین کارکرد علوم انسانی، اثرگذار است.
📌گزیده سخنرانی استاد با موضوع: "نقش امام حسن عسکری در تولید فقه سیاسی شیعه" به مناسبت شهادت امام حسن عسکری، ۹۹/۸/۴
#پای_درس_استاد #علوم_انسانی_اسلامی
@almorsalaat
375K
#مشاوره_مجازی
♨️ توضیحاتی پیرامون یادگیری و تبلیغ زبان خارجی
⁉️ #سوال: سلام آقا سید. وقتتون بخیر. ... میخواستم از شما راهنمایی و مشاوره بگیرم برای آموزش و پیگیری و مطالعه زبان انگلیسی بصورت حرفهای و با گرایش اسلامی که مثل شما بتونم یه تبلیغ و منبر کامل و مسلط داشته باشم و بتونم انشاءالله یه مبلغ بین الملل و بدردبخور باشم. ممنون میشم اگر برنامه و سیری در این جهت هست راهنماییم کنید و برام جالب هست که سیر آموزشی خودتون تو این حیطه رو هم بدونم. با تشکر🙏🏻
✅#پاسخ_مشاور حجت الاسلام هاشمی را در این صوت بشنوید.
#مهارت_های_تحصیل_علم #زبان_خارجی #تبلیغ
@almorsalaat
⭕️#وحدت_حوزه_و_دانشگاه| حوزهی تنها - بدون دانشگاه - کفاف نیازهای امروز ملّت و کشور ایران را نمیدهد. دانشگاهِ تنها - بدون حوزه - هم کفاف نمیدهد.
🔰رهبر معظم انقلاب ۱۳۷۳/۰۹/۲۷
#کلام_ولی #تمدن_اسلامی
@almorsalaat
📖#اخلاق_و_عرفان| مهمترین کار برای انسان مؤمن، عبارت است از اجتناب از گناه
🔰رهبر معظم انقلاب ۹۶/۶/۱۲
🔅بزرگان علم اخلاق و رهروان سلوک به علاقهمندان و مریدان خودشان همیشه گفتهاند، ما هم بالواسطه و بیواسطه از اینها شنیدهایم که مهمترین کار برای انسان مؤمن، عبارت است از اجتناب از گناه. اگر انسان مبتلای به یک گناهی بود، بخصوص -و العیاذ بالله- اگر چنانچه این استمرار داشته باشد خود این، مانع از عروج و مانع از طی کردن درجات معنوی و الهی است؛ هم مانع از یقین میشود، هم مانع از توجّه به خدای متعال و تقرّب قلب انسان به خدا میشود، هم مانع از عمل میشود؛ گناه این جور است. لذا در دعای شریف ابیحمزه خواندهاید: فَرِّق بَینِی وَ بَینَ ذَنبِی المَانِعِ عَن لُزُومِ طَاعَتِک؛ یعنی گناه مانع میشود از اینکه انسان، ملازم طاعت الهی باشد. ما خیلی دلمان میخواهد اطاعت خدا بکنیم و زندگیمان بر اساس اطاعت باشد امّا گناه نمیگذارد؛ گناه دل انسان را سخت میکند؛ توجّه را، رقّت را، خشوع را از انسان میگیرد؛ وقتی خشوع گرفته شد، عملْ سخت و سنگین میشود. انسان وقتی با خشوع است، عمل برای او آسان است، نماز آسان است، روزه آسان است، ذکر آسان است؛ وقتی خشوع نیست، همهی اینها برای انسان سنگین میشود؛ اینها همه ناشی از گناه است. پس اوّل این است که انسان #ترک_گناه بکند.
#کلام_ولی
@almorsalaat
المرسلات
🔘نقش حوزه و دانشگاه در جامعه چیست؟ @almorsalaat 👇👇
♨️#وحدت_حوزه_و_دانشگاه| نقش حوزه و دانشگاه در جامعه چیست؟
🔰رهبر معظم انقلاب ۷۲/۹/۲۴
💠وقتی ما «وحدت حوزه و دانشگاه» را عنوان میکنیم، بدیهی است مقصود این نیست که این دو را در عالم واقعیّت به یک چیز تبدیل کنیم. ... مسأله این است که ما دو نهادِ اصیلِ دانشجویی داریم.
💠یکی متوجّه به کسب علومِ مربوط به فهم و تبلیغ دین و نوآوری در مباحث دینی و نوآوری در فهم مسائل روز و حادث شونده در زندگی است، که این حوزه است و کارش عبارت است از تحقیق در مسائل دینی و فراگرفتن احکام الهی در همه شؤون زندگی. آن هم نه فقط در آنچه که مربوط به کنج محراب یا کنج خانه است؛ بلکه در قلمرو وسیع زندگی بشر. این گروه، این را باید فراگیرند؛ احکام جدیدش را تحقیق کنند؛ ناخالصیها و ناسرهها را از آن بزدایند و آن را با زبان مناسب، در هر جامعهای و هر زمانی و هر مخاطبی، به رساترین شکل ممکن به مخاطبین برساند. این، وظیفه آن نهاد حوزهای است و اسمش «حوزه علمیه» است.
💠نهاد دانشجویىِ دیگر، ناظر به اداره امور زندگی مردم، منهای مسائل مربوط به دین است. مردم معاش دارند، کسب دارند، ساختمان دارند، راه دارند، جسم دارند؛ شناساییهای گوناگون لازم است، تحقیق در امور زندگی مردم لازم است. علوم مختلف و انواع و اقسام دانشها، برای بهتر کردن و راه انداختن زندگی مردم وجود دارد. این نهاد هم مشغول فراگیری این دانشهاست که اینها را فرا گیرد و در آنها متخصّص و صاحبنظر شود؛ درباره آنها تحقیق کند و آنها را برای پیاده شدن در جامعه آماده نماید؛ تحقیقات نوِ دنیایی را جذب کند و خودش به نوبه خود، تازههایی در این دانشها بیافریند و به بشریت عرضه کند. این هم یک نهاد دانشجویی دیگر.
#کلام_ولی
@almorsalaat
tarbiyate-khoda-v-ahle-beit.mp3
1.13M
🔊#اخلاق_و_عرفان| تنها مربی انسان خداست و تنها واسطه مطمئن بین خدا و انسان، اهل بیت هستند.
🔰استاد علی فرحانی
#استاد_علی_فرحانی #اهل_بیت
#در_مدرسه_امام_خمینی
@almorsalaat
المرسلات
💠شهید مطهری، #موفق_ترین شخصیت در ایجاد #وحدت حوزه و دانشگاه @almorsalaat 👇👇
💠شهید مطهری، #موفق_ترین شخصیت در ایجاد #وحدت حوزه و دانشگاه
🔰رهبر معظم انقلاب ۶۳/۲/۱۰
🔺مرحوم مطهری با دو ابزار با دو وسیله میتوانستند تفاهم و نزدیکی بین دو قشر روحانیون و تحصیلکردههای جدید را به وجود بیاورند. یکی تلاش عملی و دیگری غنای شخصیت خودش ایشان.
🔺از لحاظ تلاش عملی خب ایشان در دانشگاه درس گرفتند، با دانشجوها انس پیدا کردند، در مجامع تحصیلکردهها، مهندسین، پزشکان شرکت کردند، به عنوان یک قطب و ملجأ و پناهی برای تحصیلکردههای جدید شدند. آن زمانها، هزاران دانشجو و فارغالتحصیل و کسانی که توی مسائل فرهنگ جدید درس خوانده بودند و تحصیل کرده بودند آقای #مطهری را به عنوان یک ملجأ، یک پناه، یک ملاذ، یک آدمی که حرفشان را میفهمد، میتواند دردهایشان را علاج کند، سؤالاتشان را پاسخ بدهد، به او نگاه میکردند و اینها.
🔺ایشان نوشتههایش، سخنرانیاش در رادیو در آن سالهای اوائل، بعد هم سخنرانیهای گوناگونش در دانشگاههای مختلف، سراسر کشور در این خط بود؛ و شاید بتوانم بگویم ایشان #موفقترین چهرهی روحانی در میان محیطهای فرهنگ جدید بود، یعنی در دانشگاهها و حول و حوش دانشگاهها؛ مثل تحصیلکردهها و فارغالتحصیلها. موفقترین چهره بود، یعنی هیچکدام از این چهرههای تقریب بین روحانی و دانشگاه به قدر ایشان در این جهت موفق نبودند و ایمان آن تحصیلکردههای جدید را جلب نکرده بودند.
🔺دومی غنای شخصیت خود ایشان بود؛ میدانید یکی از چیزهایی که بین این دو قشر را جدا کرده بود این بود که این دو قشر را به هم بیاعتقاد کرده بودند. تحصیلکردههای جدید فارغالتحصیل حوزهی علمیه را یک آدم باسواد نمیدانستند، اصلاً آنچه را که او بلد بود آن را سواد نمیدانستند، به حساب نمیآوردند، علم نمیدانستند.
🔺روحانی در عرف و فرهنگ غربی تزریق شدهی به یک عدهی از تحصیلکردههای ما یک عنصر بیسواد و پرمدعایی بود و به حساب میآمد که اصلاً تضییع وقت بود که انسان با او بنشیند حرف بزند یا خودش را به او نزدیک کند، یعنی او را اصلاً قابل نمیدانستند که یک چهرهی یک شخصی بداند او را.
🔺متقابلاً تحصیلکردهی حوزه علمیه تحصیلکردههای دانشگاهی را با همین چشم نگاه میکرد. علاوه بر اینکه حالا بیدین میدانست آنها را جاهل و عامی هم میدانست. یعنی اهل علم و عوام یک تقسیمی بود در حوزههای علمیه که مردم دنیا دو قسم بودند، یک قسم اهل علم، یک قسم عوام؛ و اهل علم یعنی آنی که تحصیلکردهی حوزه است و عوام یعنی آن کسی که تحصیلکردهی حوزه نیست؛ حالا تحصیلکردهی هر جای دیگر هم میخواهد باشد. دو قشری که هر دو اهل علمند، هر دو اهل تحصیلاتند، هر دو با مغز و با تفکر و تعقل سر و کار دارند و همدیگر را بیسواد میدانند، شما طبیعی است که فرض کنید اینها اصلاً به هم نزدیک نشوند، با هم آشنا نشوند.
🔺مرحوم مطهری جزو شخصیتهایی بود، جزو پیشروان کاروان تقریب روحانی و دانشجو بود که با قوّت و صلابت شخصیت علمی خودش مخاطبین خودش را متواضع کرد در مقابل خود. یعنی هنگامی که ایشان وارد دانشگاه شد و افرادی در رشتههای مختلفِ متناسب با شخصیت آقای مطهری وقتی با ایشان برخورد کردند، از ایشان استفهام کردند، با ایشان مسألهای را مطرح کردند، با یک مغز بزرگ، با یک اندیشهی عمیق، با یک ذهن باز مواجه شدند.
🔺یک مرد متفکر قوی صاحبنظر که در - رشتهاش فلسفه و فقه بود، ولی بعد جامعهشناسی مطالعه کرده بود، اقتصاد مطالعه کرده بود، فلسفههای اروپایی را مطالعه کرده بود و افرادی از متخصصین و صاحبنظران این رشتهها به خود جذب کرده بود - ایشان در این اواخر یک درس جامعهشناسی اسلامی فلسفهی تاریخ داشت، که خب یک عدهای از افراد صاحبنظر، اساتید فن، اساتید بههرحال درس ایشان شرکت میکردند که خود ایشان برای من نقل کردند که دو تا درس ایشان داشتند میگفتند یکی دانشجوها شرکت میکنند یکی اساتید، این درسی بود که اساتید شرکت میکردند. فلسفهی هِگِل را مثلاً ایشان آنچنان قوی و خوب آگاه بود و فراگرفته بود با آن قوّت علمیای که داشت که خب کسانی که توی این رشتهها، توی این معقولات کار میکردند شخصیت ایشان را و ارزش ایشان را درک میکردند.
🔺پس شخصیت علمی و قوی مرحوم شهید مطهری هم بیشترین تأثیر را در نزدیکی این دو قشر داشت. یعنی وقتی که تحصیلکردههای جدید نگاه میکردند میدیدند، یک روحانی عالمِ متفکرِ فاضلی مثل شهید آقای مطهری را در مقابل خودشان دارند. از طرفی وقتی که در حوزههای علمیه - که خب شخصیت آقای مطهری در حوزهها واضح بود برای بیشتر افرادی که در حوزهها بودند - وقتی میدیدند ایشان دل به قشر تحصیلکردهی جدید بسته و با اینها سر و کار دارد آنها هم یک حالت تقارب و تفاهمی برایشان به وجود میآمد.
#کلام_ولی #اندیشه_مطهر
#وحدت_حوزه_و_دانشگاه #حوزه_علمیه
@almorsalaat
هدایت شده از ملاحظات| امین جواهری
⚙️ واکنش علمای اسلام به #راه_آهن یا سکه الحدید
▪️یکی از اولین و چالشی ترین مواجه علمای اسلام با مظاهر #تکنولوژی مسأله راه آهن یا سکه الحدید بود. موافقین و مخالفین زیادی داشت و تحلیل های مختلفی از شخصیت های آن دوره در تاریخ به جای مانده.
▪️ یکی از اندیشه های رایج این بود که استفاده از تکنولوژی فرنگی ها به نوعی به بردگی گرفتن آن هاست. چه بهتر که آن ها برای پیشرفت جامعه اسلامی به ما خدمت کنند و برده ما باشند.
▪️آیت الله شاه آبادی این نظریه را در همان دوران مضحک می خواند. راه آهن اگرچه برای دسترسی سربازان آلمانی به شوروی در ایران ساخته شد ولی توجیه دربار گسترش #تجارت در ایران بود. #آیت_الله_شاه_آبادی معتقد بودند که باید میان حامل و محمول تناسبی باشد. تا زمانی که محموله در تجارت #تولید_داخل نباشد، سکه الحدید یا راه آهن چیزی جز حمالی برای تجارت دیگران نخواهد بود.
▪️ ایشان کالای تولید بیگانه را «فواحش» می خواند چون جز دردسر و وابستگی هیچ ثمره ای برای ما نخواهد داشت و این یعنی بردگی ما برای آن ها. از این رو می فرمایند: «احداث سکه الحدید فعلاً مضر است» امروز که تولید داخل با آن دوران قابل مقایسه نیست، گسترش حمل و نقل به معنای اتم ضروری و مفید است.
▪️علمای اسلام با ابزار تکنولوژی مخالف نبودند بلکه نقش آن ها در اعمال سیاست های بیگانه را مخرب می دانستند.
#اقتصاد_مقاومتی
#تولید_داخل
🔸ملاحظات و محاکمات
🔸سید مجتبی امین جواهری
🌐 http://aminjavaheri.com/
☕️ @sm_javaheri
♨️ اگر امام خمینی در جوانی، آن راز و نیازها و آن عبادتها، تفکّرها و توسّلها را نداشت و آن دل مؤمن و نورانی در او پدید نمی آمد، این کارهای بزرگ از او صادر نمیشد.
🔰رهبر معظم انقلاب ۷۴/۹/۱۶
🔹من یقین دارم، آن پیرمرد نورانی، معنوی، عالم، زاهد و عارف که این انقلاب با دست توانای او بنا، غرس، آبیاری و میوه چینی شد، اگر در جوانی، آن راز و نیازها و آن عبادتها، تفکّرها و توسّلها را نداشت و آن دل مؤمن و نورانی در او پدید نمیآمد، این کارهای بزرگ از او صادر نمیشد. مرحوم آقای حاج میرزا جواد آقای تهرانی که از علمای بسیار مؤمن، زاهد و خالص بود و در مشهد، بسیاری ایشان را میشناختند، نزدیک سی سال پیش از این، به بنده گفت: «من در جوانی برای تحصیل به قم رفتم و آن زمان، امام را در حرم مطهّر دیدم. نمیشناختم ایشان کیست. دیدم که یک سیّد طلبه جوان و نورانی در حرم ایستاده، تحت الحنک را انداخته، نماز میخواند و اشک میریزد و تضرّع میکند.» حاج میرزا جواد آقای تهرانی میگفت: «من او را نشناخته، مجذوبش شدم و از بعضی پرسیدم این آقای نورانی کیست؟ گفتند این آقا روحاللَّه خمینی است. وقتی آقا روحاللَّه، در دوره جوانی، آن سرمایه و ذخیره را پدید میآورند، آن وقت در سنّ هشتاد سالگی، امام و بنیانگذار حکومت جمهوری اسلامی میشوند.»
#کلام_ولی #اخلاق_و_عرفان #در_مدرسه_امام_خمینی
@almorsalaat