❇️ هسته های بازی محور #محلات
🔻 راهکاری برای بازگشت به کارکردهای اجتماعی #بازی
🔸 در جمع بندی یادداشت شماره اول به این نکته اشاره کردیم که بازی های گروهی محلی در دهه های ۶۰ و ۷۰ علاوه بر تقویت مهارتهای فردی بچه ها، عامل شکل گیری گروه های #دوستی و #هویت اجتماعی افراد نیز بود و با از بین رفتن این بازیها در محلات ما با بحران عدم عضویت کودکان ابتدایی و نوجوانان در گروههای همسالان روبهرو شده ایم.
🔸 اما در ادامه باید به این سوال پاسخ دهیم که با توجه به از دست دادن ساختار پیشین بازیهای #محلی و غلبه سبک زندگی مدرن و گسترش بازیهای #دیجیتال، چه جایگزینی برای بازیهای گروهی ارائه کرده ایم؟
🔹اگر از تاسیس قارچ گونه کافه های بازی مختلط و اتاق های فرار و #تفریحات_لاکچری بگذریم بررسیها نشان میدهد که راهبرد فعالان دلسوز حوزه #کودک و #نوجوان و سازمانهای حاکمیتی مرتبط با موضوع بازی و #سرگرمی، برای جبران خلاء بازیهای میدانی تاسیس #خانه_بازی و #شهربازی است که در سالهای اخیر در بسیاری از استانها نمود و جلوه خوبی نیز پیدا کرده است اما این راهکار با همه مزایای خوبی که دارد به دلایل زیر نمیتواند خلاء بازیهای محلی را جبران کند.
🔻#اقتصادمحور بودن خانههای بازی و شهربازی ها به تجاری شدن و گران کردن امر بازی و تفریح دامن میزند و خواه ناخواه قابلیت عمومی خودش را از دست میدهد.
🔻 عدم #دسترسی آسان محلی عملا باعث میشود که بسیاری از کودکان و نوجوانان امکان استفاده از این بازیها را نداشته باشند.
🔻با توجه به اینکه #مخاطب خانههای بازی از اعضای یک #محله نمی باشند این تلاشها به تقویت گروههای دوستی محلی منجر نمی شود و صرفا میتوانند مهارتهای فردی بچه ها را تقویت کنند.
❓چه باید کرد؟
🔹 بر خلاف اهمیت #مسئله و پیچیدگی موضوع به نظر می رسد که راهکار برون رفت از شرایط موجود کار چندان پیچیده ای نیست، لازمه حل این مسئله به صحنه آوردن ظرفیتهای مردمی و ایجاد هستههای بازی محور محلی میباشد.
🔹 هسته های بازی محور باید دارای چند ویژگی کلی باشند:
1⃣ #ارزان و قابل دسترس برای عموم مردم محله باشند، لذا باید از مکانها و ظرفیت های عمومی موجود محله مانند #حسینیه ها، #مساجد، #کتابخانه ها، #مدارس ، #کانون_های_فرهنگی، نماز خانه #مجتمع های آپارتمانی و ... جهت تامین زیر ساختها برای دایر کردن هسته های بازی محور استفاده کرد.
2⃣ محتوای بازیها و خدمات ناظر به هویت #ایرانی_اسلامی باشد.
3⃣ راه اندازی هستههای بازی محور با #سرمایه های خرد و کوچک امکان پذیر باشد.
🔸 به نظر می رسد در صورت دنبال کردن چنین راهبردی از سوی فعالان بازی و سازمانهای متولی، هسته های بازی محور علاوه بر اینکه میتوانند خلاء بازی و تفریح و تشکیل گروه های دوستی در فضای واقعی را به طور سازماندهی شده در محلات جبران کنند، قابلیت تبدیل شدن به پایگاه اجتماعی محله را نیز خواهند داشت.
📝 حسن سلطانی، مدیر موسسه بابازی
🔻دوهفته نامه بابازی ، شماره ۲ ، بخش #بازیدان
🛑 انتشار مطالب با ذکر منبع، بلامانع است.
🔆 بابازی، باشگاه نوآوران بازی
http://eitaa.com/babaziclub
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ #روایت_بازی
🔻 گفتگوی #بابازی با حسین احمد پور و نسرین شهرامی # مربیان کانون جوانان رضوی رشت با موضوع کار #تربیتی با محوریت #بازی
🔻 بازی صرفا برای جذب کودک و نوجوان نیست، بازی کردن موضوعیت دارد، به ویژه اگر مربی تربیتی هم در کنار بازی باشد بازی می شود بستر تربیت و رشد.
🔻 با آمدن مربیان جوان، پای بازی هم به کانون جوانان رضوی باز می شود تا جایی که این کانون در رشت به پایگاه بازی شناخته شده است.
🔻در مصاحبه با مربیان کانون، درباره برنامه های تابستانی بازی محور، تجربه اردوی های بازی محور دانش آموزان در ایام #اغتشاشات ۱۴۰۱ و #تولید و #طراحی بازی گفتگو کرده ایم.
لینک کامل گفتگو:
🔗 https://eitaa.com/babaziclub/349
🔻دوهفته نامه بابازی ، شماره ۲ ، بخش #روایت_بازی
🛑 انتشار مطالب با ذکر منبع، بلامانع است.
🔆 بابازی، باشگاه نوآوران بازی
http://eitaa.com/babaziclub
❇️ #روایت_بازی
🔻بازیکده بچههای انقلاب
❇️ آقای هادی رزاق پور
🔻 رویداد آموزشی و بیان تجربیات فعالان بازی استان یزد
📆 ۲۵خردادماه ۱۴۰۲
💢 ارائه شده در دو بخش
❇️ جهت مشاهده فایل کامل و با کیفیت بالاتر، از طریق لینک زیر اقدام کنید.
🔗 https://www.aparat.com/v/v81bml0
🔆 بابازی، باشگاه نوآوران بازی
🆔 @babaziclub
بابازی، الگونمایی فعالان بازی
❇️ وضعیت #ایران در حوزه مصرف بازی های #رایانهای چگونه است؟
🔶 بنیاد ملی بازیهای رایانهای در گزارشی شاخصترین اطلاعات مصرف بازی رایانهای را تحلیل و منتشر کرده است. بر اساس اطلاعات این گزارش ۳۴میلیون #گیمر در ایران فعال هستند که ۵۸ درصد آنها به شکل #آنلاین بازی میکنند. نکته جالب تناسب جنسیتی بین گیمرهاست که ۵۹ درصد از جمعیت را مردان و ۴۱ درصد را زنان به خود اختصاص دادهاند.
🔷 مصرف بازیهای #دیجیتال یکی از مهمترین مصارف محصولات #فرهنگی در جامعه است که تحلیل آن، مسیر #اقتصادی نوع مصرف جامعه را برای سیاستگذاران حوزه فرهنگی مشخص میکند. بر اساس گزارش بنیاد ملی بازیهای رایانهای میانگین سنی گیمرها ۲۳سال است که بیشترین سهم هم با ۳۴ درصد به جوانان ۱۸ تا ۳۴ سال میرسد.
🔷 جالب است که گیمرها به طور متوسط ۹۵ دقیقه در روز #بازی میکنند و سهم بازی گیمرهای مرد در زمانی که صرف بازی میشود تقریبا نزدیک به دو برابر گیمرهای زن است. #گوشی_هوشمند هم در این پیمایش پرطرفدارترین و جذابترین ابزار بازی شناسایی شده است.
🔶 این گزارش با اشاره به اینکه از هر ۱۰۰ ایرانی ۴۱ نفر گیمر هستند و نگاهی به جمعیت ۸۴ میلیون نفری ایران اعلام کرده که بیش از ۳۴ میلیون گیمر در ایران فعال هستند.
🔶 از بین جمعیت گیمر ایران ۴ میلیون نفر گیمر #حرفهای یا پیشتاز محسوب میشوند که بیش از ۲۱ ساعت در هفته بازی میکنند. این گروه ۱۲ درصد از کل گیمرها را به خود اختصاص داده است.
🔶 جالب است که سهم اصلی به گیمرهایی میرسد که به شکل تفننی بین ۱ تا ۵ ساعت در هفته بازی میکنند. این گروه ۴۵ درصدی ۱۵ و نیم میلیون نفر جمعیت دارند. گیمرهای مصمم نیز بین ۵ تا ۲۱ ساعت در هفته به شکل پایدار مشغول به بازی هستند.
🔶 کال آف دیوتی محبوبترین بازی #نوجوانان و #جوانان و #فیفا محبوبترین بازی بزرگسالان محسوب میشود. ماشینبازی هم بازی محبوب خردسالان و کودکان است. افراد میانسال بالای ۵۵ سال هم به بازی #آمیرزا بیشتر علاقهمند هستند.
🔶 جالب است که بر اساس این گزارش بیش از ۵۱۲ میلیارد تومان مجموع هزینهای است که گیمرهای پلتفرم موبایل در سال ۱۴۰۰ برای بازی انجام دادهاند.
🔷 نکتهای که در این گزارش بر آن تمرکز شده در جریان هزینههای گیمرهای موبایل، هزینه بیش از ۲۰۲ میلیارد تومان به عنوان سهم بازیهای موبایل بومی است.
🔻دوهفته نامه بابازی ، شماره ۱ ، بخش #بازی_پرس
🛑 انتشار مطالب با ذکر منبع، بلامانع است.
🔆 بابازی، باشگاه نوآوران بازی
http://eitaa.com/babaziclub
❇️ #خاطره_بازی
🔻بازی زبان مشترک کودکان ایرانی و عراقی
🔶 بی زبانی!
🔹سه سال پیش در ایام #اربعین، یک روز از سفر را در شهر #کاظمین بودیم. نزدیک #حرم پر بود از مردم محلی که اصرار میکردند شب را مهمانشان باشیم. بعد از زیارت، خیلی اتفاقی با یکی از آن ها همراه شدیم و سوار بر ماشین حرکت کردیم و کم کم انگار داشتیم از شهر دور میشدیم. هر بار که با جملات درهم از کلمات عربی و فارسی، فاصله تا منزل را میپرسیدم، میخندید و میگفت: قریب قریب. هر طور بود بالاخره رسیدیم.
🔶 یک خانه قدیمی با حیاطی با دیوارهای سیمانی و چند اتاق. خانم خانه و بقیه خانم ها در اتاقی منتظر ما نشسته بودند، یک مادربزرگ با صورت گرد و مهربان. دلیل صفای خانه را در مهر صورت مادربزرگ پیدا کردم. شروع به صحبت و خوش آمدگویی کردند و نهایت جواب ما یک شکرا و یک لبخند بود.
🔶 هم بازی هایی که هم زبان شدند!
🔹 همین متوجه نشدن صحبت هایشان بهانه ای بود که حواسم سمت #بچه ها پرت شود. خنده های نوه های مادربزرگ آن طرف اتاق و لبخند #کودکان ما در این طرف اتاق. دلیل این خنده ها و لبخند ها شکلک هایی بود که بینشان رد و بدل میشد. هنوز چند دقیقه نگذشته بود ولی آن ها #بازی را شروع کرده بودند، بعد هم بچه ها بلند شدند و با دست اشاره کردند که بچه ها همراهشان بروند.
🔹چند دقیقه نگذشته بود که صدای بازی بچه ها در حیاط بلند شد، بچه ها راحت تر از ما توانسته بودند با هم ارتباط بگیرند. انگار بازی #زبان_مشترک شان بود. زبان مشترک برای لذت بردن از با هم بودن و این لحظه را زندگی کردن. حالا در جریان این زندگی، #همبازی اش، هم زبانش باشد یا نباشد، فرق چندانی برایش نمیکند. در نهایت با چند اخم و لبخند احساساتشان را به هم نشان میدهند. قهرکردن هم که زبان خاصی نمیخواهد #ایرانی و #عراقی اش یکی است. فقط گذشت و دلجویی میخواهد که در فطرتشان یکی است. انگار خود بازی کردن هم یک ویژگی مشترک #فطری بین بچه ها است که از هر راهی با هر همبازی دنبال برآورده کردنش هستند.
🔸شب خوبی را در خانه باصفای مادربزرگ صبح کردیم. به رسم ایرانی ها موقع خداحافظی هدایای کوچکی را تقدیم بچه ها کردیم ولی انگار ذوق بازی کردنشان با هم بیشتر از گرفتن هدیه بود.
📌فاطمه سادات حسینی، مادر و فعال حوزه بازی کودک ، کاشان
🔻دوهفته نامه بابازی ، شماره ۲ ، بخش #خاطره_بازی
🛑 انتشار مطالب با ذکر منبع، بلامانع است.
🔆 بابازی، باشگاه نوآوران بازی
http://eitaa.com/babaziclub
بابازی، الگونمایی فعالان بازی
❇️ #بازی_ساز
🔻 حسینیه کوچک من
🔻عطیه دلیری ( مدیر گروه تولیدی شادینک)
🔶 #کودکان علاقه دارند آن چیزی را که در زندگی بزرگسالان می بینند همان رفتارها را در بازی های# نمایشی اجرا کنند. اسباب بازی #حسینیه_کوچک_من به نوعی به #کودک فرصت می دهد تا در موقعیتی شبیه بزرگسالان، یک #حسینیه کوچک بسازد.
🔸 عطیه دلیری مدیر گروه تولیدی شادینک:
«در این بازی کودک می تواند با لوازم داخل جعبه یک حسینیه کوچک بسازد و با تخیل خودش تئاتر و نمایش این حسینیه را اجرا کند. #پرچم سیاهی بزند ، #کتابخانه و جاکفشی و #جانماز درست کند، به آدمک ها چای و دستمال کاغذی تعارف کند و با شروع #روضه چراغ ها را هم خاموش کند.
ما می خواستیم این حسینیه بین اسباب بازی های بچه ها ماندگار باشد. برای همین این اسباب بازی طوری #اربعین طراحی شده که بچه ها می توانند در فضای حسینیه، #تئاتر های دیگری هم اجرا کنند و یا با آدمک های چوبی بازی های جدیدی هم داشته باشند»
❇️ حسینیه کوچک من از ابزارهای زیر تشکیل شده است:
🔻دو عدد پشتی و فرش کوچک
🔻هفت عدد آدمک چوبی به همراه چادر و شال عزا و عبا
🔻یک بسته قطعات چوبی برش خورده به همراه راهنما برای ساخت منبر #شادینک
🔻یک بسته چوب بستنی برای درست کردن کاردستی های کتابخانه و جاکفشی و رحل های قرآن و بلندگو
🔻یک عدد سینی به همراه لیوان های چای و قندان مینیاتوری با خمیر
🔻یک چراغ قوه با کیفیت برای روشن و خاموش کردن روضه
🔻یک سری برچسب با نمای دیوار آجری برای پشت کار و #کتیبه ها برای چسباندن روی دیوار
🔻چند تکه فوم طلایی و سبز برش خورده کوچک برای درست کردن کتاب و جانماز.
🔹حسینیه کوچک من به عنوان اسباب بازی برگزیده دومین رویداد #یارستان_کودکستان ۱۴۰۲ نیز مورد تقدیر قرار گرفته است.
🔗 آدرس صفحات مجازی شادینک:
https://eitaa.com/shadinak
🔻دوهفته نامه بابازی ، شماره ۲ ، بخش #بازی_ساز
🛑 انتشار مطالب با ذکر منبع، بلامانع است.
🔆 بابازی، باشگاه نوآوران بازی
http://eitaa.com/babaziclub
❇️ چگونه یک کارگاه بازی محور مادر و کودک در مسجد راه بیاندازیم❓
📌 #حلیمه_حسینزاده، مدرس کارگاه های بازی مادر و کودک است و توانسته با کمک دوستش #ریحانه_صادقی کارگاه بازی در مسجد محله اش در #قائمشهر مازندران راه بیاندازد. در #بازی_راه شماره دوم دوهفته نامه بابازی، با این سوال که چگونه یک کارگاه بازی محور مادر و کودک در #مسجد راه بیاندازیم؟ به سراغ او رفته ایم.
✅ خانم حسین زاده در پاسخ به سوال ما، ۶ گام اجرایی راه اندازی کارگاه #مادر و #کودک را توضیح داده اند که پیشنهاد میکنیم حتما مادران علاقه مند توضیحات کامل این سوال را بخوانند.
متن کامل در :
🔗 https://eitaa.com/babaziclub/349
🔻دوهفته نامه بابازی ، شماره ۲ ، بخش #بازی_راه
🛑 انتشار مطالب با ذکر منبع، بلامانع است.
🔆 بابازی، باشگاه نوآوران بازی
http://eitaa.com/babaziclub
❇️ رویداد آموزشی و بیان تجربیات فعالان بازی #خراسان_رضوی
🔸 #کارگاه_آموزشی
🛑 مبانی و اصول #بازیوارسازی در #ایران و #جهان
🔻ارائه بحث تخصصی توسط آقای رضا صمدی
🔹 سرفصل ها:
🔻 #بازیسازی برای نسل های مختلف
🔻 جذابیت های جهان #واقعی و جهان #غیرواقعی
🔻 عصر #اطلاعات و عصر #مفهومی
🔻 معجزه #داستان در بازی وارسازی
🔻 بازی سازی و بازی وارسازی
🔻 اهمیت #بازی در #تعلیم و #تربیت
🔻 مراحل و #چگونگی بازی وارسازی
📌 فایل این جلسه آموزشی را در لینک زیر ببینید.
🔗https://www.aparat.com/v/avb28c8
🔅 بابازی ، باشگاه نوآوران بازی
بابازی، الگونمایی فعالان بازی
❇️ #بازیکن_برتر
🔻#طبیعت بهترین بستر برای بزرگ شدن بچه هاست.
⬅️ اردوهای طبیعت گردی «جامعه گردشگری رویش» بازیکن برتر
🔸در تحریریه دو هفته نامه، برای هر شماره فعالیت های گروه های بازی محور سطح کشور رصد می شود و قرار است علاوه بر معرفی فعالیت، هدیه متبرکی هم از مشهد برای "برگزیده برتر" ارسال کنیم. از بین فعالیت های دو هفته گذشته، عنوان "بازیکن برتر" این شماره تعلق می گیرد به «جامعه گردشگری رویش» که توانسته با همت و پشتکار زیاد، در طی دو هفته اخیر ۸ #اردوی طبیعت گردی برای کودکان تا ۱۲ سال برگزار کند.
🔹 با #زهراطباطبایی، مدیر گروه رویش در مورد کم و کیف این اردوها گفت و گو کردیم:
« تابستان امسال طرح ویژه ای داریم به نام «اردوی طبیعت گردی» که در دو هفته اخیر ۸ اردو اجرا شد و در مجموع ۱۰۰ کودک در این اردو ها شرکت کردند. در دنیای صنعتی امروز که بازی های کوچه و خیابان متاسفانه حذف شده، بهتر است بجای استفاده دائم از #شهربازی وسیله محور، بچه ها را با طبیعت پیوند دهیم. ابزار #بازی ما در اردوی طبیعت، سنگ، آب، برگ، خاک، حشرات، درخت و ... است. #کودک به محض ورود به طبیعت از مادر جدا می شود و شروع می کند به بازی و حتی به مداخله مستقیم #مربی احتیاج ندارد. مربی صرفا به عنوان هدایتگر تلاش می کند تا سوالات بچه ها را برای شکل گیری نگرش کودک نسبت به آفرینش و خالق این زیبایی ها شکل دهد. از نظر ما طبیعت بهترین بستر برای بزرگ شدن بچه هاست. مثالش را هم زیاد دیده ام. در بازی رد شدن از رودخانه یکی از بچه ها نمی توانست از روی آب بپرد، بچه ها بدون اینکه مربی بگوید برای پریدن به او کمک کردند. در تپه نوردی، کیف نفر افتاد پایین، بچه ها خودشان داوطلب شدند تا کیف دوستشان را بیاورند. یکی از اهداف ما افزایش تاب آوری بچه هاست، بچه ها در مسیر تپه نوردی تشنه می شوند اما باید صبر کنند تا به چشمه برسیم، یا گرسنه شان می شود اما هنوز زمان چاشت و صبحانه نشده. در یکی از اردوها، یکی از بچه ها می خواست لباس خیسش را عوض کند، بچه ها به صورت خودجوش رختکن درست کردند تا دوستشان با حفظ حیاء راحت لباس عوض کند. این ها همه تمرین #زندگی در بازی در طبیعت است.»
🔸 نکته جالب اردوهای طبیعت گردی رویش توجه خاص به مسائل آقا پسرهای ۶ تا ۱۲ساله هاست. چرا که از بین ۸ اردو در دو هفته اخیر ، ۴ اردو به پسران اختصاص داشته « برای پسران هم اردوهای ویژه ای با حضور مربی آقا برگزار کردیم. برنامه هایی با شدت سختی بیشتر و با هدف #تربیت مردان قوی برای نسل آینده، همچون کوهپیمایی، حمل تخم مرغ، میوه چینی، تهیه غذا و ... معتقدیم اگر کودک در این سن بتواند بحران هایش را حل کند برای مقابله با مسائل در سنین بالاتر هم آماده می شود. عیبی ندارد اگر دستش بسوزد. لباسش خیس بشود و یا بلالش نپخته باشد. مهم این است که در این فرایند ها بتواند #حل_مسئله کند.»
ارتباط با جامعه گردشگری رویش:
https://ble.ir/rouyesh_happy
🔻دوهفته نامه بابازی ، شماره ۲ ، بخش #بازیکن_برتر
🛑 انتشار مطالب با ذکر منبع، بلامانع است.
🔆 بابازی، باشگاه نوآوران بازی
http://eitaa.com/babaziclub
❇️ #بازی_گشت
🔻 #مدارس تاریخ در مزارع #بازی
📌 گزارشی از بازسازی #تاریخ کشورهای #جهان در قالب #موزهها و #مزارع زنده بازی محور
🔶 « بازی » علاوه بر جنبههای #سرگرمی، شیوهای جذاب برای #آموزش غیرمستقیم، به خصوص #کودکان است. «تعاملیبودن بازی»، باعث میشود تا کودکان، آموختههایشان را سالها به یاد داشته باشند. بسیاری از کشورها، تلاش کردهاند از قابلیتهای بازی، در مقیاسی بسیار بزرگتر و عمیقتر از آنچه ما تصور میکنیم بهره گیرند. ایجاد مزرعهها و موزههای زنده بازی محور، از جمله این تلاشها است. کودکان، بازی میکنند و با نحوۀ #سبکزندگی و مختصاتِ زندگی در گذشته آشنا میشوند.
⬅️ لینک مطالعه این گزارش در سایت بابازی:
🔗 https://eitaa.com/babaziclub/349
🔻دوهفته نامه بابازی ، شماره ۲ ، بخش #بازی_گشت
🛑 انتشار مطالب با ذکر منبع، بلامانع است.
🔆 بابازی، باشگاه نوآوران بازی
http://eitaa.com/babaziclub
📣 پاتوق گفت و گوی #فعالان_تربیتی #بازیمحور
📌اولین موضوع گفت و گو :
ترویج #فرهنگ_مقاومت_و_مبارزه در تولید بازی و اسباب بازی کودکان، آری یا خیر؟
⁉️ به همراه پرسش و پاسخ
💌 از همه فعالان عرصه #تربیت و #بازی دعوت میشود به صورت #حضوری یا #مجازی در این پاتوق شرکت کنند.
📱پخش زنده از طریق کانال بابازی در ایتا
به آدرس :
🆔 https://eitaa.com/babaziclub
راهنما:
📞 ۰۹۰۱۰۳۲۸۳۰۴
🆔 @babazi_admin
📆 زمان : شنبه ۸ مهر، ساعت ۱۵
🏠 مکان: #مشهد، خیابان فلسطین ۲۶، بعداز چهارراه دوم، پلاک ۳۱، کانون پرورش فکری کودک و نوجوان
#بابازی
#دفترتخصصی_بازی_بنیادخاتم_الاوصیاء
❇️ حضور در پاتوق گفت و گوی فعالان تربیتی بازی محور نیاز به ثبت نام ندارد. از همه افرادی که در حوزه بازی و تربیت فعال هستند دعوت می کنیم در این پاتوق به صورت حضوری یا مجازی شرکت کنند.
🔆 بابازی، باشگاه نوآوران بازی
http://eitaa.com/babaziclub
❇️ #کارگاه_آموزشی
🔻آشنایی با بازیهای کارتی و رومیزی
❇️ آقای محمدرضا رجبی
🔻 رویداد آموزشی و بیان تجربیات فعالان بازی خراسان رضوی
📆 ۲۶تیرماه ۱۴۰۲
🔹جهت مشاهده و دانلود فیلم با کیفیت بالاتر از طریق لینک زیر اقدام نمایید
🔗 https://www.aparat.com/v/mpy6ckn
🔆 بابازی، باشگاه نوآوران بازی
❇️ پاتوق گفت و گوی فعالان تربیتی بازی محور
با موضوع: ترویج #فرهنگ_مقاومت_و_مبارزه در تولید بازی و اسباب بازی کودکان، آری یا خیر؟
🔻 ما اسطوره داریم و اسوه، اسطوره خیالی و ساختگی است اما اسوه وجود واقعی داشته است.
🔹 نظام غرب در حوزه اسطوره خیلی خوب دارد عمل می کند، کودک را از سنین پایین با قهرمان های ساختگی مثل اسپایدرمن، بتمن، سوپرمن و ... می کشاند تا سن ۱۸_۲۰ سالگی بالا می آورد اما در سن بالا چیزی برای جایگزین در واقعیت ندارد.
🔸 یکی از ویژگی های اسطوره های ما این هست که اینها واقعی هستند، تخیلی و ساختگی نیستند. ما اسوه فراوان داریم. مثلا در مورد امام حسین علیه السلام ما هیچ کاری نکردیم. درحالیکه کهن الگوهای ایثار، شهادت، فداکاری و ... زیاد داریم اما نتوانسته ایم این ها را پیاده کنیم و به محصول و بازی تبدیل کنیم.
🔻 مجید کریمی، مدیر موسسه اسلیماگیمز
🔆 بابازی، باشگاه نوآوران بازی
http://eitaa.com/babaziclub
🔷 رویداد هم افزایی معلمان ابتدایی و پیش دبستانی
✳️ با موضوع:
🔻بازی و یادگیری
با رویکرد ساحت های تربیتی سند تحول بنیادین
❇️ کارگاه اجرای عملی با ارائه:
🔸 اجرای بازی و ریاضی
⬅️ زهره قربانی
🔸 اجرای بازی های اجتماعی
⬅️ زکیه محمد میرزایی
🔸 اجرای بازی های فارسی و املاء
⬅️ مرضیه رحمانی نژاد
🔸 اجرای بازی های یخ شکن کلاسی
⬅️ سمانه ایزدی مقدم
🔸 اجرای بازی های آزاد پیش دبستانی
⬅️ سحر صفایی
🔸 اجرای بازی های محیطی در پیش دبستانی
⬅️ جواد روحی
📆 زمان برگزاری:
پنجشنبه ۱۳ مهر، ساعت ۸ الی ۱۱:۳۰
📌 مکان: مشهد مقدس ( آدرس دقیق پس از ثبت نام نهایی از طریق پیامک اعلام می گردد)
🔹ثبت نام : https://yk8.ir/mbazi2
🔸هزینه ثبت نام: ۴۰ هزار تومان
راهنما:
📞 09010328304
🆔 @babazi_admin
🔅بابازی دفتر تخصصی بازی بنیاد خاتم الاوصیا
🔅معاونت فرهنگی سازمان بسیج دانش آموزی خراسان رضوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلیپ تصویری ویژه
❇️ بازی و تفریح با کودکان
🔸 من امام جمعه شما هستم، تا وقتی که اذان گفتند کنار دریاچه سد دورودزن با بچه ها قلاب می انداختیم. چرا؟ چون اگر این #کودک با پدرش بازی تفریح نکرد با یکی دیگر تفریح می کند. با پدرش #رفیق نشود با یکی دیگر رفیق می شود.
🔸 پیامبرمان با بچه ها #بازی می کرد. دولا شد، حسن و حسین روی پشتش سوار شدند گفتند: جملنا..جملنا..
🔹 نگوییم بچه اولش اگر درست نشد تا آخرش درست نمی شود. در دوره ۷ سال اول فشار نیاوریم.
این ۷ سال اول مثل ماشینی هست که تازه از کارخانه بیرون آمده، شما با این ماشین با سرعت ۱۲۰_۱۴۰میرانید؟ باید از ۳۰ شروع کنید. کم کم ۵۰ و بالاتر ...
🔸 شما نگویید از اول باید با بچه طوری رفتار کنیم که حساب کار دستش بیاید.
۷ سال اول دوره امیری کودک است اگر در این دوره #سیادت کودک را ارج نهادیم، تحمل کردیم، #احترام و #محبت داشتیم به او، کودک در بزرگی حرف حساب را می فهمد.
📌 آیت الله حائری شیرازی
🌟 هفته ملی کودک گرامی باد🌟
🔆 بابازی، باشگاه نوآوران بازی
http://eitaa.com/babaziclub