eitaa logo
ارتباط موثر
1.4هزار دنبال‌کننده
877 عکس
317 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶اگر ثروتمندترین و بی‌نیازترین فرد هم باشید؛ تا زمانی که در زندگی جهت ، هدف و معنایی نداشته باشید و کار مفید و موثری در ارتباط با خود و دیگران انجام ندهید و تا احساس مفید بودن و موثر بودن بکنید که با خودش رشد و حظ و حال خوب بیاورد؛ در زندگی از پا در می آیید ... 🔶 دچار روزمرگی و بی حوصلگی از خودتان و زندگی میشوید و به دنبالش افسردگی می آید، سهم روزانه‌ای از مفید و موثر بودن را تجربه کنید، حتی اگر شده سر چهار راهی بایستید و دست کودک یا پیر زن یا پیرمردی را بگیرید و او را به سمت دیگر خیابان ببرید تا احساس مفید بودن کنید. سعی کنید از طریق دانش، تجربه و یا امکانات تان، کاری برای خود و دیگران انجام دهید. به خاطر داشته باشید زندگی به بودن و شدن هاست نه به داشتن ها... داشتنی‌هایی از جمله دارایی و امکانات و سواد و مدرک و موقعیت اجتماعی همه از جنس دنیا است که نعمت‌هایی گذرا و ناپایدارند. برای خود سرمایه‌ای از جنس لبخند و حال خوب دیگران، تشکر و رضایت خدا و بندگان خدا و ترنم دعای آنان فراهم کنید. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ برای شناخت بهتر مسئله، لازم است با دیدی وسیع‌تر جوانب را بسنجیم. 🔷 وقتی با مسئله ای مواجه می شویم، ابتدا ابعاد و زمینه‌های پیدایش آن را بشناسیم. بسیاری اوقات به سبب درگیری هیجانی با موضوع، فقط از همان جهتی که (معمولا در اولین نگاه) به ذهن‌مان می‌رسد بررسی می‌کنیم و برای همین، مسائل یا به صورت مقطعی و گاهی ظاهری حل می‌شوند یا اینکه تبدیل به مسائل بزرگتری برای خود و اطرافیان‌مان می‌شود. 🔷 هنر حل مسئله وابستگی زیادی به توانایی ما در بیرون آمدن از برداشت محدود شخصی (خودمحوری) و مشاهده از نمای بیرونی و در نقش یک تماشاچی، به موقعیت خودمان و مسئله دارد. 📌حل مسئله یعنی توانایی جمع آوری اطلاعات بی طرفانه از موضوع مورد نظر ، مدیریت هیجان و احساس، و سپس یافتن مناسب‌ترین راه حل با توجه به امکانات موجود است. ⛔️ در غیر این صورت نه تنها کاری بیهوده انجام می‌شود، گاهی هزینه و توان دیگران را نیز به هدر می دهیم.(حتی با قصد انجام کار نیک) @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از ارتباط موثر
16.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فَإِنَّ مَعَ ٱلْعُسْرِ يُسْرًا باوری برای ایستادگی و استواری @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قهوه برای بعضی‌هاخوشمزه است خوشمزگی‌اش، به همان تلخ بودنش است! اما برای کسی که دوست دارد، می‌چسبد... وقتی می‌خورید تلخی اش را تحویل نمی گیرد، زندگی هم روزهای تلخش بد نیست، مثل قهوه می ماند! تلخ است اما، می‌تواند لذت بخش باشد... تلخی هایش را تحویل نگیر! لبخند بزن و بگو عجب طعمی @ertebatmoaserdini .
هیچ وقت در زندگی‌تان به خاطر احساس ترس، عقب ننشینید. همه‌ی ما بارها این جمله را شنیده‌ایم که «بدترین اتفاقی که ممکن است بیافتد چیست؟ مثلاً اینکه بمیرید؟ اما مرگ بدترین اتفاق ممکن نیست …» بدترین اتفاق در زندگی این است که "اجازه دهید در عین زنده بودن، از درون بمیرید." مارتين سليگمن @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📃 سندروم وانمودگرايی نشانه های سندروم وانمودگرايی يا خودويرانگری. بيماری افراد موفق! ❓ آیا شما همانقدر که دیگران شما را باهوش و بااستعداد و موفق تصور می کنند، خود را باهوش می دانید؟ 🔻اگر پاسخ تان منفی است، پس احتمالاً به نشانگان وانمودگرایی یا خودویرانگری و به قول انگلیسی زبان ها سندرم ایمپاستر( Imposter syndrome) مبتلا هستید؟ 🔻نشانگان يا سندروم وانمودگرایی، ویژه افراد موفق است. 🔻بسیاری از اشخاص توانمند و تیزهوش، علیرغم قابلیت ها و موفقیت های روزافزون، هیچ احساس درونی، نسبت به توانمندی ها و قابلیت های خود ندارند، حتی آنان معتقند چون دیگران در موردشان خوب و مثبت می-اندیشند و وی را فردی باهوش و توانمند می دانند پس به نوعی دیگران را فریب داده اند. 🔻این افراد موفقیت ها خود را به شانس، طلسم، خطاهای کامپیوتری و کلاً عوامل خارجی نسبت می دهند. همیشه می ترسند که دست شان رو شود و خود را شایسته موفقیت نمی بینند. 🔻این ویژگی را میتوان به عنوان مجموعه ای از احساسات بی کفایتی تعریف نمود که در آن فرد باور دارد ناشایست است و قادر به کسب مهارت نیست. 🔻این احساسات حتی زمانی که فرد طبق شواهد به دست آمده در می یابد که عکس شرایطی که فکر می کرده، به وقوع پیوسته (یعنی توانسته از عهده کار بر بیاید) به قوت خود باقی است. بخوانید و همرسانی بفرمایید... 💠 مركز مشاوره دانشگاه تهران @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔳⭕️پدرشان پاکبان شهرداری است. فرزندان هم با شهرداری منطقه، هماهنگ کردند که در روز پدر، فیلم تبریک شان به خاطر روز پدر از بیلبورد خیابان منتشر شود آن هم زمانی که پدرشان مشغول کار است تا او را سوپرایز کنند. ☑️⭕️تجویز راهبردی: اگر دانشمندان حوزه خوشبختی و شادی را نصفه شب بیدار کنید و از آن‌ها بخواهید به شما خیلی سریع بگویند چه چیزی بیشترین رضایت و شادی را ایجاد می کند، جواب مشابهی خواهید شنید: ارتباطات با کیفیت با خانواده و جامعه. ما اخلاقا موظفیم برای بهزیستی جمعی (توسعه) تلاش کنیم اما نباید شادکامی خود را به آن گره بزنیم. شاید بتوانیم دست کم برای اعضای خانواده، دو سه همسایه و هفت هشت همکار خود شادکامی بیشتری ایجاد کنیم. دکتر مجتبی لشکربلوکی @Dr_Lashkarbolouki ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ بچه‌ها خطاب به پدر: «تو سوپر قهرمان ما هستی» @ertebatmoaserdini .
🔰 مکتب سلیمانی عبارات است از: «صدق» و «اخلاص» 🔻 رهبر معظم انقلاب، صبح امروز: اگر بخواهیم آن چیزی را که اسمش را می‌گذاریم مکتب سلیمانی، تبیین کنیم در یک دو جمله‌ی کوتاه، باید بگوییم: این مکتب عبارت است از صدق و اخلاص. این دو تا کلمه در واقع عنوان و نماد و نمایه‌ی مکتب سلیمانی است. «صدق» یعنی همان چیزی که در آیه‌ی شریفه «مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ» که حالا مختصری توضیح عرض می‌کنم. «اخلاص» هم همین که در آیات متعدد قرآن از جمله این آیه‌ی شریفه «قُلْ إِنِّي أُمِرْتُ أَنْ أَعْبُدَ اللَّهَ مُخْلِصًا لَّهُ الدِّينَ» این دو عنوانِ قرآنی تشکیل دهنده‌ی حرکت شهید سلیمانی بود. این حرکت با برکت که هم زندگیِ این مرد سر تا پا برکت شد، هم شهادت او. 💻 @Khamenei_ir | @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از کیمیای سعادت
🔴 🔹حاج آقا مجتبی تهرانی، آقامجتبی تهرانی، به همین صمیمیت؛ و رسمی تر، بگو ، عالم بزرگِ ، ، ، حکیم و مفسر و استاد کامل و بی بدیل اخلاق و معارف الهیه، و از همه مهم تر ، و به ویژه جوانان مشتاق معرفت از دانشجویان و طلاب و دیگر شیفتگان اخلاق. 🔹در روزگاری که پیشنهاد منصب قضا به او شده بود نپذیرفت، و گفت من می خواهم به کاری بپردازم که کار مردم به دادگستری و قضا نکشد...تا احیا شود...و انسانیت بماند... 🔹یاد باد بهارانی که از کوچه پس کوچه های از میان تراکم بوی گل های یاس گذر می کردیم تا تا چهارشنبه شب ها به آقامجتبی برسیم... و صدای آرام بخش و روحنوازش و درس گفتارهای منظم و عالمانه اش را که در یکایک واژه هایش روح و موج می زد با جان و دل بنیوشیم... 🔹یاد باد لاجرعه های شراب ناب و بدمستی های عاشقانه که به سالاری او سر می شد، و در قرآن به سر، وقتی به نام نامی حضرت عشق، آن عزیز مصر وجود می رسید، با آن طنین صدای نازنینش که هنوز گوش دل را می نوازد عاشقانه می گفت: يَا أَيُّهَا الْعَزِيزُ مَسَّنَا وَأَهْلَنَا الضُّرُّ وَجِئْنَا بِبِضَاعَةٍ مُّزْجَاةٍ فَأَوْفِ لَنَا الْكَيْلَ وَتَصَدَّقْ عَلَيْنَا ۖ إِنَّ اللهَ يَجْزِي الْمُتَصَدِّقِينَ. (سوره يوسف، آیه ۸۸) 🔹و چه جانانه اشک می ریخت... حال خودش بود... هرگز اهل نمایش نبود که از ریا و مریدپروری بیزار بود... این بود که احوال دل هر که در آن میخانه وحدت حضوری داشت، دگرگون و زیر و زبر می شد... در تمام عمرم هیچ محفلی بسان محفل معرفت و عشق و صفای آقامجتبی ندیدم.... 🔹چه زود از دستش دادیم... هنوز می شد بماند، و رسم عاشقی را ادامه دهد... و سالار عاشقان و مستانِ کوی دوست باشد...اکنون به یادش و به نام نامی اش با دلی سرشار از ترنم موزون حزن می نویسم، و یادش را زنده می دارم، و امید می برم تا رهپوی آن راه باشم و بمانم....تا هنگامه دیدار یار... 🔴دوازدهم دی، سالیاد سفر ملکوتی حضرت استاد آیت‌الله العظمی حاج آقا مجتبی تهرانی گرامی باد... https://www.instagram.com/p/CYO-94gosco/?utm_medium=share_sheet https://eitaa.com/KimiyayeSaadat
مردی از جنسِ صدق و اخلاص چه ساغر ها تهی کردیم بر یادت، که یک ذره نه ساکن گشت سوز دل، نه کمتر شد خمار ما شعر: اوحدی مراغه‌ای @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای اهل حرم میر علمدار نیامد... یاد همه شهداء ، به خصوص شهدای مظلوم مدافع حرم زنده و گرامی باد. یادمان هست که ما مدیونیم؟ @ertebatmoaserdini .
یک عذرخواهی کامل، سه بخش دارد: ۱_ متاسفم ۲_ اشتباه و یا تقصیر من بود.(به اندازه‌تقصیر و اشتباه) ۳_ برای جبران، چه کاری از دست من برمی‌آید؟ @ertebatmoaserdini .
⭕️ تفاوت افراد پرمشغله و افراد بهره‌ور : پرمشغله ⬅️ همواره از این‌که وقت ندارند شاکی هستند. بهره ور ⬅️ برای اولویت هایشان همیشه زمان خالی دارند. 🔶 بهره‌وری حاصل چند مهارت است از جمله: مدیریت زمان برنامه‌ریزی هدفمندی 🔶 بهره‌وری موجب موفقیت و افزایش عزت نفس می‌شود. @ertebatmoaserdini .
بانو! نمی‌یابمت اما کنار تو گریه مرسوم است... مگر می‌توان پهلوی تو بود و شکسته نبود؟ شعر: حمیدرضا شکارسری @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ای طائر رحمت زچه رو بال پرت سوخت؟ ❓ دختر پیامبر رحمة للعالمین باشی، از فرط مهربانی، در دعاهایت دیگران را بر خود مقدم کنی، سفره ساده افطار خانواده‌ات را به بارها به نیازمندان بدهی، و بسیاری مهربانی‌های دیگر... چگونه همین آدم برخی را نمی‌پذیرد، از آنها روی برمی‌گرداند، و آنها را نمی‌بخشد...؟ @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر معظم انقلاب: [شهید سلیمانی] کار را برای خدا میکرد، تظاهر نداشت، لاف‌زنی نداشت؛ اوّلین پاداش دنیایی‌ای که خدای متعال به این اخلاص او داد، همین تشییع دَه‌ها میلیونی بود. ۱۴۰۰/۱۰/۱۱ @ertebatmoaserdini .
هرگز ز یاد بلبل عاشق نمی‌رود مشت پری که ریخته از آشیانه‌اش شعر: استاد مجاهدی @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📃 پنهان کردن شرم آن را زنده نگه می‌دارد. ✍️ شرم با پنهان کردن در وجود ما دوام پیدا می‌کند. باورهای بنیادین منفی به‌خاطر اینکه آن‌ها را از دیگران ( و از خودمان) پنهان می‌کنیم، ادامه می‌یابند. می‌ترسیم اگر ویژگی های ما بر دیگران عیان شود، طرد شویم. در حالی که فراموش می‌کنیم افراد دیگر نیز احساسات مشابهی دارند، آن‌ها هم احساس می‌کنند غیرعادی و تنها هستند. 🔻هنگامی که از باور های بنیادین منفی حداقل نزد خودمان پرده بر می‌داریم، از قدرت شرم در درون ما کاسته می‌شود. 🔻همه ما دارای نقاط ضعف و قوت هستیم. توجه داشته باشید: ما نمی‌توانیم خودمان را صرفا به عنوان شخصی با ارزش یا بی‌ارزش، دوست داشتنی یا دوست نداشتنی در نظر بگیریم. هر کدام از ما به عنوان انسان ، از ویژگی های متعددی برخورداریم.به کمک شفقت به خود همه‌ی ویژگی‌های (نقاط مثبت و منفی) خود را با آگاهی، صمیمانه و مهربانانه می‌پذیریم. وقتی اعتقاد راسخ به این فکر داریم که به طور جدی عیب و نقص داریم، یا همیشه این‌گونه بوده و خواهیم بود، خبر از این نکته دارد که دودستی به جنبه ای از وجود خود چسبیده ایم و سایر جنبه هارا به دست فراموشی سپرده ایم. ما باید این بخش از وجود خود و باور بنیادین منفی مرتبط با آن را بپذیریم و کل وجودمان را تصدیق تا از این وضعیت رهایی یابیم. 📚منبع: شفقت به خود (خلع سلاح سرزنش‌گر درونی) 🖊نویسنده: کریستوفر گرمر- کریستین نف ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ توجه: بازگشت، درمان و اصلاح عیوب و نقص‌ها پس از پذیرش آنها است. اگر باور جدی به کاستی خود پیدا نکنیم، نه راهی برای اصلاح داریم و نه امکان استفاده از ظرفیت‌ها و استعدادهای دیگر خواهیم داشت. انسان شرمگین که فقط خود را سرزنش می‌کند نمی تواند از فرصت‌ها و نعمت‌های خدا برای رشد و تعالی بهره کافی ببرد. @ertebatmoaserdini .
در مقابل ذهنی که آرام است، به مرور دنیا تسليم می‌شود. آرامش بیرونی با آرامش درونی شروع می‌شود، آرامش درون هم با سكوت، شناخت خود، شناخت و باور به خدا و معنویت … @ertebatmoaserdini .
یادگیری مهارت، علاوه بر رشد توانمندی فردی، زمینه‌ای برای کمک به رشد دیگران و بهره‌بردن از آن مهارت‌ها است. هر چند گاهی فرایند آموختن و ترویج این آموخته‌ها هموار نباشد(می‌توانید بخوانید دشوار باشد)، بیاموزیم و بیاموزانیم... برای آن‌که تیشه را به فرق خویش نشکند امید زیستن شو و برای کوه‌کن بمان شعر: حسین منزوی @ertebatmoaserdini .
تو نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتد دگران روند و آیند و تو همچنان که هستی شعر: جناب سعدی @ertebatmoaserdini